![]() |
#4801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
_Zawsze kiedy odchodzę moje serce staje się szare.
_Jeden dzień bez Ciebie przy mnie, jest jak ostrze noża, które przecina. _Jestem w stanie czekać wiecznie. _może ciężko to zrozumieć, ale ja nie mogę tego znieść.
#4802 |
Zakorzenienie
|
"Jesteśmy ponoć chodzącą apteką... tańczmy dla draki, dziewczyny, chłopaki!"
"..ten pan pluje mi w oko i widzę świat na mokro i w niskiej rozdzielczości.." "..i nie narzekać, że ta planeta niefajny ma kształt..." "..i tak jak teraz nie ma to znaczenia, że zasypiamy byle gdzie, oddychamy tym, co jest na pe.." "Ja nie narzekam. I nie uciekam. I biorę bez pytania to, co mam do zabrania.." "Z biletem w jedną stronę.... spokojnie tak, to tylko trzeszczy świat!"... "...czeka latawiec z wolnych traw utkany na lot do nierealnych granic.." "..ale żyj, bo to, co mija, to już twoja własna strata.." "Czy kiedykolwiek widziałeś słońce spacerujące po ulicach w wielkim mieście..?" "..tak więc lepiej chodźmy na dach, bo niezawesołe mam wieści.." "koszmary, koszmary... koszmarów cztery pary.." "czym płonie szczęście? mogę stracić lub wypalić je..." "Kolor prawdziwy, szczery, szalony, zielony, żółty i czerwony!" "Hej Ty, który mieszkasz w niebie, proszę, pożycz mi swój grzebień!".. "W słońcu drzewa mają kolor niebieski.." "Nic się nie opłaca, można jedynie marzyć..." "...a ja się nie boję, zawsze robię swoje.." "Po co się bać, kiedy w duszy gra muzyka?.." "Cieszmy się chociaż chwilę... nanananana..." "Wiara w siebie daje siłę... nanananana..." "Ten wygrywa, kto pamięta.." "Idę spać, gdy mam dość, idę spać..." "Roztapiają się myśli, płyną słowa.." "Szacunku dla głupoty nie potrafię się nauczyć.." "Daj mi swoją głowę - niech za mnie myśli, daj mi swoje serce - aby za mnie kochało..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
codziennie cierpię. cierpię od wielu długich miesięcy próbując pokazać ci jak bardzo cię kocham. i że wszystko jest bez znaczenia, kiedy nie ma cię blisko mnie.
jak można skończyć ze swoim życiem, kiedy na świecie są truskawki? znalazłam ciebie i postanowiłam w ciebie uwierzyć. nie zostawaj ze mną tylko z ciekawości. ale też nie zostawiaj mnie tak od razu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Rozeznanie
|
szósty papieros z dedykacją dla Ciebie.
bo ostatnio wszystkie dni wyglądają jak piątek trzynastego. dziwne, zrozumiałam sinusy i cosinusy a nie potrafię pojąć zdania 'nie kocham cie już' czytanego tysiąc razy. Stojąc nad rzeką, rzuciła liść -odpłynął. Teraz pojeła sens przemijania. żałosna bezczynność. oczy przemoknięte tęsknotą. rzeczywistość w****ia mnie tak. zranił mnie jeden człowiek, a ja znienawidziłam cały świat.
#4805 |
Raczkowanie
|
Za dużo ciebie we mnie. Za dużo ciebie wokół mnie. Gdzie się podziała moja pojedynczość, moja swoboda, wszędzie tylko ty, we włosach, pod skórą, w gazecie, na ekranie, na plakatach, ulotkach, twój głos sączy się z głośników, twój zapach wypełnia perfumerie, biura, toalety, chcę się od ciebie odczarować wreszcie. Chcę od ciebie odejść.
Czytałam kiedyś, jak w dżungli, na wielkim liściu, podróżnik dostrzegł dwie modliszki, pożerające się nawzajem. Konały z bólu, odwłoki ginęły powoli w zielonkawych szczękach, ale żadna nie potrafiła przestać. Żadna nie potrafiła umrzeć. Znikały razem. Ranisz mnie. To ty mnie ranisz. Jesteś potworem. Pozwól mi odejść. To ty jesteś potworem. I gdzie pójdziesz, wielki potworze? Co robisz, mały, jadowity potworze? Czasem chciałabym cię uderzyć. Więc uderz, jeśli potrafisz. A ty oddaj, jeśli chcesz. Przecież mógłbym cię zabić. Spróbuj. Spróbuję. No, dalej! Nie mogę cię znieść. Nie mogę żyć bez ciebie. Ja też nie mogę bez ciebie żyć. Walcz. Nienawidzę cię. I ja cię nienawidzę. Kocham cię. Przecież mnie nienawidzisz. To beż różnicy. Ja ciebie też. Walcz. Oto moje ciało. Oto ja. Nie uciekaj, walcz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
"Trzeba iść do przodu, kiedy nie da się zawrócić.."
"Są kłamstwa i półprawdy, są prawdy oczywiste.." "We śnie budować nowy świat.. czasami lepiej spać.." "Nie ma takiej siły, która zniszczy to, co w nas.." "Blady wzrok, rozum śpi.. niemy krzyk, głuche łzy.." "Czuję się jak robak butami zdeptany, wbity w ziemię i zeschnięty na kamień.." "Usta jak magnes, splatają się ręce.." ![]() "Pożyczone uczucia w wynajętych mieszkaniach, podpatrzone uśmiechy, wyuczone zachowania..." "Nie wierz w żadne nasze słowo, słuchaj nas na kolanach.." "Wdycham gaz wybuchowy i od stóp aż do głowy jestem bombą wrażliwą na dotyk.." "I nie muszę być już sobą, mieszam się łagodnie z Tobą.." "Na ulicy taniec śmierci jak tornado porwał wszystko..." "Wszystkie dozwolone słowa zakazane są od nowa, już nie pytaj o nic więcej.." "I od dzisiaj wynajęty morderca ma pilnować drogi do mojego serca.." "Jeden z cudownych dni, prawie ziścił się plan.. ale to tylko się śni, to nie zdarza się nam.." "Wysyłam swoje serce listem poleconym.. o resztę się nie martwię, reszta jest stracona.." 'sialalalala, zrób mi dobrze w rytmie ska..' "Świat stoi otworem, wyciągnij swe ręce, im dalej wyciągasz tym osiągasz więcej.." "Słoń, słoń, leniwy słoń!... kocham wakacje, muzykę.. i już!".. "Może czujesz tak jak ja, że nas przywiał tutaj wiatr?..." "...by nie zadać sobie bólu na odwyku od kochania.." "Gdzie są... gdzie są jej marzenia? Podobno możesz wszystko.. więc pokaż, co tam chowasz w dłoniach.." "..zgadnij, co mi przypomina błękit nieba nad głowami..." "..w nocy słowa są bardziej szczere, prawda tańczy przy rurze do rana..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Marudziara
|
Wiem że dawno nic nie dodawałam ale nie miałam weny wybaczcie
![]() ![]() Wciąż tak łatwo mnie dotknąć choć w każdym miejscu błyszczę stalowo
jak rzeźnicki tasak... W mglistych kształtach echo łasi się beztroskim śmiechemw locie nieuchwytne ... Jestem skrawkiem drewnianej podłogi po której przeszły zastępy termitów. Zapominając o starych bandażach wlekę resztki sił jak skowyt bezdomnego psa. Tylko samotne Anioły spadają z Nieba, po to, aby ktoś je znalazł i przytulił, a wtedy można fruwać bez skrzydeł... Zastój w ciemności nie ma granic jak oczy ślepe powieki zszyte na miarę grubymi nićmi. Wyszeptuję cię niebieskim atramentem jak oddechy nieba przylepiam do kartki... W przestrzeni miedzy nami ucieczka przesłonięta cieniem... Swobodna jestem jak liść oderwany od drzewa... Wyrzeźbiłam zalotnie pragnienia snem zbudzonym o świcie udając niepamięć ... Czas bezszelestnie zgubił drogę ... Nie ma powrotu do tamtych oddechów choć nadzieja nadal stuka obcasami... Wołam cię szeptem myśli majowym wyczekiwaniem przebudzonej trawy... Opróżniam kosze moich ramion z wyschniętych powiek by wypełnić zapachem kroków... Zaplatając sny w warkocze czekam ... Wojna w mojej głowie już się skończyła choć rozdrapana rana ...
#4808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te dwa cudownee.;** Kradnę z premedytacją ![]() Laleczka1117 -Kradnij,kradnij
![]() ____________ I gdy mijam cie idąc ulica rzucasz chłodne "cześć". Niestabilność uczuć.. Wciąż pamiętam Twój smak i dotyk. życzę Wam szczęścia. Ty Ty Tylko Ty, będziesz moim Panem. W splątanym gaju rąk i nóg, szepcemy słowa święte. I tylko z Tobą w czerwonym żarze rzewnych żądz. Niewinnie i łagodnie. Szukając pocieszenia, mylą się znaczenia. Dopóki demon słodko śpi, niech żyją młode żądze i choć rozum tracił dla niej , śmiała się klaskała z nieskromnymi kobietami szkice nastrojowe "Usta milczą , dusza śpiewa usta milczą , świat rozbrzmiewa " Była także inna chwila , której nie zapomnę Był raz wieczór rozmarzony i nadzieje płonne
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Marudziara
|
Odchodzę z naręczem wspomnień za rękę trzymam zapomnienie...
Stawiam kroki smutne na przemian z obojętnymi zaplatam je namiętnie jak wtedy . Czy odchodzę z raju nie pamiętam zerwanego jabłka pamiętam tylko myśli rozsypane w kolorze ust... Najlepiej to potrafisz przelewać się z pustego w próżne... Znamiona są zawsze podobne jak blizny po oparzeniu na ciele albo lukrowane ciasteczka podawane do herbaty... Boje się tych wspomnień co płyną jak ławice śniętych ryb. Nade mną niebo pogodne i puste obojętnie spogląda milczeniem gdy ja wciąż pamięć zamieniam w wiatraki.
#4810 |
Raczkowanie
|
- pakuj sie.! wyjazd z mojego serca.!
- ale ja dopiero co sie wypakowałem..! - i w tym czasie zdążyłeś wybudować sobie domek letniskowy u innej i zostawić tam pare rzeczy.! w tym piżame.. i pomyśleć, że to spojżenie mogło być tylko dla mnie.. szary też jest kolorem..
#4811 |
Zakorzenienie
|
kochałam się z nim.
Całe życie jest czekaniem, niewiadomo na co, niewiadomo po co. trzy żubry i jesz. jej żakiet i piwo.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ____________________ Nie patrz w górę tylko zacznij działać na dole
Nie wiem czy pan wie, ale z panem to nawet na koniec świata i jeszcze dalej Starajcie się zostawić ten świat trochę lepszym niż go zastaliście ...a w głowie tylko jedna myśl, że chwilę możemy być,idealni bo o sobie nic, nie wiemy nic. Znam Twoją słodką twarz, wiem jak na imię masz,o nic więcej nie pytaj mnie,w milczeniu wolę być i patrzeć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ten i ja zabieram. ;] bo jest cudoowny.! <3333 _____ był osobą, która kochała mnie ponad wszystko. ja bojąc się miłości, którą on chciał mi dać unikałam go. teraz role odwrócone są..
![]() |
#4814 |
Raczkowanie
|
Kochaj i czyń, co chcesz
Moc miłości i przyjaźni pokona wszystko. Pewnych rzeczy w życiu nie da się uniknąć, ale to nie powód, by chować się przed światem. Impossible is nothing! Celuj w księżyc, nawet jeśli nie trafisz będziesz między gwiazdami Aim the moon, if you miss, you`ll be among the stars Najpodlejszym złodziejem jest ten, kto okrada siebie z marzeń.
#4815 |
Raczkowanie
|
Najgorsze jest to że w chwilach dla nas najgorszych, musimy jeszcze znosić samego siebie...
To ważne żeby czasem poczuć się nikim, by zdeptany z chodnikiem usiąść i pomyśleć... Bo ja potrzebuje nowego serca, bo to które mam tylko rani innych, jest już strasznie zapsute i do niczego... Bo we mnie nie ma nic, i nic nie jestem warta... By istnieć dla innych... Niektóre nasze marzenia są tylko nasze... to znaczy moje... Zatrzymajcie świat, ja wysiadam! Cały mój świat poprostu sobie weź... W czterech ścianach własnych marzeń dopadnie mnie śmierć... Będąc nikim dla nikogo... Życie to podróż do domu... Na życie receptę niech wypisze mi świat... Zaufam Bogu bo on wie najlepiej gdzie i komu jestem potrzebna... Czułeś jak marzenia wypadają ci z rąk??? Lubie tak raz na jakiś czas rzuciś swoimi marzeniami o ścianę... Powiedz mi co czujesz, kiedy widzisz krew? - Czy zamykasz oczy, by nie widzieć zła? Wódka 25zł, kieliszki 5 zł, spojrzenie matki gdy wracasz do domu - bezcenne... Na najważniejszych skrzyżowaniach w życiu, nie stoją żadne drogowskazy... Poznasz prawdę, a ona sprawi że oszalejesz...
#4816 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
niech ktos zatrzyma świat . ja wysiadam
'Po nas i tak nie będzie niczego, śladu, pyłu, zapachu ani żadnych wspomnień. Nikogo nigdy nie było, nawet gdy zostają jakieś hasła, godła i daty. Istnieje tylko chwila bieżąca, zbyt krótka, żeby ją zmierzyć - tak samo ważna w sraczu, w łóżku z kobietą i na każdym podium. Zaś całe życie to dziwny sen, który składa się z takich chwil, które nie istnieją, one tylko mijają. Nim zdążysz pomyśleć, już mineła, a ta podczas której myślisz, też już mija, wiec ta następna..' Nawet wtedy gdy zaświeci słońce i będziesz biegał krzyczał i śmiał się świat zechce Ci coś pokazać bo zawsze powinna być jakaś cząstka Ciebie która powinna się bać żebyś znów sobie przypomniał, że jesteś człowiekiem* i wtedy spokój który Cię kształtuje będzie musiał walczyć z każdą cząstką która się boi i wtedy powstaje chaos. możesz o nim zapomnieć już za 3 minuty, ale tylko po to, żeby szczotkując włosy znów sobie przypomnieć. *człowiek-istota żyjąca, śmiertelna. zawsze przyjdzie pora, na to WSZYSTKO od czego uciekasz. Na co czekasz? -Na odpowiedni moment. -Nie czekaj na czas, bo czekasz na przemijanie. 'Cześć jestem nikim. -I ch*uj mnie obchodzi kim Ty jesteś. Skończyły się wesołe dni, I wspólnych lat spędzony czas. Disappear../ znikasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
zamknięta w sobie szukasz ucieczki
na przekór życiu nadawać mu sens mam dużo sił, lecz ufać nie będę kiedyś dla ciebie byłam diamentem - zmienił mnie czas, zmieniły mnie łzy w piękny jesienny ranek - odejdziesz może odkryjesz gdzieś, siebie drugi raz w nowych ramionach wieczność obiecasz jej choć mi oddałeś ją, wieczność co krótko trwa między nami kończy się, już nigdy nie będę Twoją nadzieją żadna ze mnie tajemnica, zawsze przecież jestem taka sama już dawno nie ma mnie w Twoich planach |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
okradam dziewczyny ! jesteście genialne
![]() ![]() jak trzeba było, to nawet okruszka się nie mogło doprosić, a teraz to bochenkami we mnie rzucają! tęsknota spać nie daje . dużej litery nie użyję, bo szacunek uleciał. awaria systemu, przepraszam. bo jedyny talent jaki mam to do niszczenia i przyciągania pecha. zaufanie, tak? s*******iłeś wszystko, chłopcze. Nie piszę, że Cie kocham bo to bzdura, ale pewnie Cię kocham. Najgorzej boli cisza... czekanie... tęsknota... Wole najgorsze słowa niż ta przeklęta cisze! A mówią ze milczenie jest zlotem Po co ratować skoro bezczelnie mnie zostawiłeś? Stań przede mną, zbliż się byś czuł mój oddech na Twoim ciele, zamknij oczy i pomyśl, że nigdy już mnie nie ujrzysz... Co czujesz?
![]() |
#4819 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
i ja uwielbiam jego książki, szczególnie Alechemika, a zwłaszcza Bridę ![]() ![]() Cytat:
do usług ![]() ![]() ___________ 1. Im bardziej Cię nie mam, tym bardziej Cię pragnę 2. Bliskość jego ciała, jego włosów, jego twarzy przy mojej twarzy była jak powrót do domu z dalekiej podróży. 3. Nie pisz, nie pytaj, nie pamiętaj, nie rób już nic bo ranisz! 4.Jakie to denerwujące, że choć jestem na niego wściekła, serce bije mi mocniej, na dźwięk jego klucza w zamku. 5. Jak pragnienie oceanu, jak światło nocy tak zapłoną ognie naszych serc 6. Potrzebuję miłości i uczuć prawdziwych, ale wolę nic nie mieć, niż mieć coś na niby 7. I w moim innym świecie jesteśmy blisko 8.Gdyby powracały piękne chwile i trwały 9.jakaś cząstka ciebie czuła, że coś pcha Cię do mnie, a inna się opierała. Chciałeś odjechać na rowerze, kopnąć kamień, uciec od komplikacji. W tym samym oddechu czują siłę mężczyźni i litość nad samym sobą - mały i bezbronny. Jakaś cząstka Ciebie myślała ' proszę nie patrz tak na mnie. Jeśli tego nie zrobisz, będę się jeszcze mógł odwrócić" a inna cząstka Ciebie myślała ' spójrz na mnie'.. 10.kolory naszych dusz zmieszały się ze sobą granice naszych ciał zupełnie zanikły o ukochany fale twojej miłości niosą mnie w głąb morza a po chwili bezpiecznie układają się na brzegu 11.Daj mi chociaż kawałek dłoni, jeżeli mi całej nie możesz dać. Spróbuj, może Ci się uda. Nie uciekaj. Daj mi cień szansy. Poświatę cienia. Poświatę Ciebie. Kawałek siebie. 12.Życie bez ciebie nic dla mnie nie znaczy,co noc budzę się i liczę gwiazdy dla Ciebie, moje serce krzyczy Twoje imię 13. Nie potrafię nauczyć mojej duszy, by przestała Cię kochać. Mojego serca, by przestało dla Ciebie bić... Cokolwiek się wydarzy, ja już nigdy nie przestanę Cię kochać. 14.Chcesz ujrzeć strach w oczach - spójrz w lustro. Ujrzysz przy okazji kogoś, kogo kocham. 15. Wszystko oprócz oczu można przykryć maską, szkoda, że nie wiedziała o tym.. 16. Jesteś moim przeznaczeniem, wierzę, że i ja Twoim 17. Ilee można nie zasypiać, nie jeść, nie oddychać, płakać, łzy połykać. Koniec końcem, zawsze po burzy wychodzi słońce.. 18. Zbuduj mi dom w którym będę spokojna Zbuduj mi dom w którym będę wolna Zbuduj mi dom tu na ziemi i tam w niebie Zbuduj mi dom w którym będę miała Ciebie Zbuduj mi dom, dom cały ze szkła Bym mogła z Tobą patrzeć w gwiazdy Zbuduj mi go teraz zbuduj mi go tu Zbuduj go ze mną ze wspólnego snu 19. Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 |
Raczkowanie
|
lovers2friends, bananowalaska, JednaNaMilion, Kissabble, nieliczylamwcalesie, Onax3, ouu, truskawkowa1993, nydee, LittleBallerina, dontlookdown, naiwnaniunia, abunee, kee, TiScatteroUnaFoto, Paajkaa, peculiarity, papergirl, defacto, kamisha, suve, chocapic, Primadonna, Plotkaraaa,lilyblack chyba wszystkie które kocham :* <3 więcej więcej więcej waszych opisów !!! bo dzięki wam nadal uwielbiam ten wątek :* :) głośno przełknęli ślinę, jakby patrzyli na smakowity kąsek wsadzałeś jej język do ust myśląc że to ja ! lubię budzić się w nocy, słyszeć jak chrapiesz i mieć świadomość, że jesteś przy mnie
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-05-02 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Rozeznanie
|
Zmęczona pustką dnia.
Czy możesz mi wybaczyć gdy siła moich słabych stron ujawni się? świata iluzja nie liczy się kiedy on dotyka moich miejsc <3 jedna na milion warta łez. miłość tak silna aż tracisz oddech. bo liczysz się Ty i ja^^ lecz będzie tak jak chcesz, jesli wolisz zostać sam. (mój obecny niestety.) ciężar słów. słoność łez. widziałeś jak mieszam z winem krew. cisza nie pozwala zasnąć. me serce bije i tak na przekór.. gdy ciągle czuje Twój gniew nade mną. Mówiłeś mi, że przyciągam gniew, że za nic masz mą niewinność. na podłodze rozsypane wspomnienia. w sieci złudzeń plącze się. patrzyłeś jak wolno staczam się i spadam w otchłań bezdenną. stoje przy oknie. spojrzenie donikąd. me ciało jak napięta struna. w obawie że Cię spotkam. porządek jedynie na biurku, w życiu wojna. nie chce wierzyć w koniec. troche nieśmiała lecz zabójczo piękna. już nigdy nie wróciła. nie widział jej nikt. uciekali do miejca które bylo ich niebem, odskocznią przed szarym światem, wolnością. gorszy humor. kwestia krótkiej nocy. honor dusił serce. marzyła o czymś więcej... ku spełnieniu marzeń z niewielkim bagażem. jak narkotyku szukasz zrozumienia. nagle nie poznajesz siebie, a mówili 'będzie lepiej' zgubione gdzieś spojrzenie.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-05-02 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _______ ja wiem i ty wiesz wiemy, że my wiemy co dzieje się naprawdę a co się tylko śni. a serce bije mi trzy razy szybciej niż w normie. między nami, popatrz . zgasło wszystko, blady świt odebrał przyszłość. Faceci myślą główką, a nie głową.
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
słowa, poplamiły miejsce
powiedziałam wszystko tyle mnie za mało teraz masz zmienia nas pogoda i złodziej czas okrada mój mały świat z nadziei na lot do gwiazd gesty niepotrzebne sam sprawdź czy widzisz jeszcze moje odbicie niemożliwości tyle w nas do twoich oczu skradam się mogę udawać bestię, albo letni deszcz nie będziesz wiedział kiedy kłamię jestem taka, bo znam cenę swoich łez zdradzona ranię jak zły pies |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Raczkowanie
|
powiedz mi co czujesz.'
Czasami wolę być zupełnie sama I nawet stoczyć się na samo dno Wolę to niż czułość waszych obcych rąk Uwierzyłam i przestanę chcieć Muszę leczyć się na ból i strach Gdzie jest człowiek który z siebie sam pokaże mi jak? jeżeli ten joint nie zamknie nam powiek,wypalmy ich kilka.' to jest, jak polowanie z wykałaczką na mamuta. Jakże ciekawe. ' - Chyba się w nim zakochuję. - Nic dziwnego, Ty lubisz popełniać błędy.'
#4825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ______________ nie chciałbym Cię urazić, ale marzę o tym, aby Cię pocałować. To co wydawało się miłością, okazało się złudzeniem.. Samą swoją obecnością daje poczucie bezpieczeństwa Jestem samolubna.. chcę mieć swoją samotność tylko dla siebie. dlaczego nie boję się zasypiać, a lękam się śmierci? Uciec z Tobą na koniec świata. Marzenie. Czy wiesz jak łatwo poddać się, Jak łatwo zwyczajny lęk zmienić w obłęd. Wyrzuciłam go z pamięci jak wyrzuca się bez żalu stary zużyty but, pomięty skasowany bilet.
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję kochana, Ty wiesz, że ja to samo myślę o Tobie ;* A ten wyżej zabieram <3 ______________ 1. Maluję Twój obraz. Ja, niewidoma. 2. Mam tyle szczęścia, że nic tylko napełniać nim baloniki i sprzedawać na targu. 3. -Dlaczego dla Ciebie wszystko jest czarno-białe? -Chcesz to mogę udawać, że widzę kolory tam, gdzie ich nie ma. 4. Zrobię Ci pieczątkę z moim imieniem. 5. Na Twoje 'Kocham' wybucham śmiechem, jak granat bez zawleczki. 6. -Wygraweruję sobie Twoje imię na nerce. -Jak na nerce?.. Nie powinno być na sercu?.. -Powinno, ale ja będę oryginalna. 7. -Co studiujesz.? -Anglistykę. -Bardzo lubię języki. Zwłaszcza obce ![]() -A oprócz tego rachunkowość... -Numerki też bardzo lubię ![]() -... -.- 8. Szczęście jest jak puder w kostce - łatwo się kruszy. 9. -Kawę poproszę. -Z cukrem.? -Nie, ON mi dostarcza wystarczająco dużo słodyczy. 10. Jesteś jak pigułka na ból głowy i plasterek na me rany. 11. Kim jest ten, kto pokocha mnie tak, żeby porzucić swoje cenne życie dla mnie? 12. Kiedy ktoś utopi się w morzu dla mnie uwalniam się z kamienia i wracam do życia. Ale jeśli miałabym ponownie pojawić się pewnego dnia zapłakałabym samotnie. Zapłakałabym z tęsknoty za moim kamieniem. Chociaż nawet płacz nie przywróci jedynego, który mnie kochał, z otchłani zimnych wód... 13. Skończ torturować moje serce. Cóż złego Ci zrobiłam.? Czy złe jest zakochanie się w złudzeniu?.. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-05-02 o 19:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
z walizką nadzieji jadę do Ciebie..
Pesymista Optymista z bagażem doświadczeń. Nie wylewaj łez nad półtłustym mlekiem. Pilnuj, żeby Twój wykrywacz bzdur był zawsze na chodzie. Życie jest jak sprężyna. Im bardziej wyskoczysz do przodu, tym mocniej odskoczysz w tył. niemiłość. niemy krzyk, suche łzy... mój Zamek Samotności. w Twoim sercu jak w ciemnej piwnicy . Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z tęsknoty, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego by przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej. Kiedy świat zacieśnia śię do rozmiaru pułapki, śmierć zdaje się być jedynym ratunkiem, ostanią karą.
#4828 |
Rozeznanie
|
Nie ma takiej siły, która zniszczy to, co w nas
![]() To są te usta, których kształt kocham, gdy się śmieją <3. A niebo nigdy się tym nie przejęło. Jakoś tak nie mam siły. Bywa.
![]() |
#4829 |
Zadomowienie
|
Dzięki za wszystkie pochwały
![]() zdementuj plotki i nie wkręcaj, że to bajer..` ` , a czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart . Obiecuję ,na pewno razem pofruniemy na największą naukę swojego życia Ja ci pokażę jak sie spada z dachu , trochę zachłannie z lekką przesadnie spojrzymy w przyszłość, nuta namiętności , kręcić się będzie , w niebieskich oczach , a biała sukienka i jasne blond włosy będą powiewać lekko na wietrze , Twoja koszula W kolorze landrynek , rozerwie sie na strzępy Mówią ,ze takie cos może się wydarzyć W słowa , trzeba mocno wierzyć ,aby sie spełniły I może , w przyszłości , przypomnisz sobie moją twarz I może , potem zatęsknisz za , moim uśmiechem Lecz , musisz wiedzieć ,że Morze jest szerokie i głębokie a Prawie robi wielką różnice . jutro w twojej głowie będę tylko wspomnieniem mów , choćby najgorszą prawdę , a nie słodź słów , to nie modne , to głupie .... nie słodzę słów jak alpen gold czekoladę. Masz dość tego fałszywego świata. Każdy tylko chce się przypodobać - i ma rację. Bez tego nie da się dojść. Ja mam to daleko i postępuję tak jak chcę, ale nie urażając innych. Mówię prawdę i jestem szczera. Jak się komuś nie podoba, niech spada. Rzygam rzeczywistością, słodkimi słówkami, komplementami, a nawet moimi własnymi łzami. Nie spowiadam się innym z moich problemów, bo większości tego nie obchodzi. Wole nikomu się nie zwierzać i przejść to wszystko sama . Rzygam tym całym światem i zakłamanymi ludźmi. Przy życiu podtrzymują mnie tylko książki. Jak to dobrze, że skończył się już Ten podły dzień, co mi Cię zabrał Ciężko było tak po prostu przyjść I usłyszeć, że dla Ciebie umarłam Mam dosyć osób uważających się za ósmy cud świata. nie cierpię na samouwielbienie. Być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć, nim minie czas ..
#4830 |
Raczkowanie
|
Nie używaj "kocham" jako przecinka, lepiej mów te inne słowo na "k".
I just dived into the silence with a cup of tea. I will still tell you one thing: We’re better together. Lepiej zbyt wierzyć w ludzi, niż nie wierzyć wcale? But I don’t even know the colour of your eyes...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.