|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
irkax - świetne zdjęcia z wyprawy i prześliczne buty.
A ja się wybieram do zoo porobić zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Kota-
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anuszko- ![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko znaku od Kijaneczki, Taiwy i D'Artagnanki mi brakuje, dla spokojnosci ducha ![]() Irenko- ![]() ![]() ![]() Skladaczku- a coz to za biale Malenstwo???? Rozumiem, ze to Emi, ale ja wczesniej nie czytalam o niej- musialam przegapic ![]() Winterko- wspanialego odpoczynku, zdrowka dla Lukaszka i sily dla Was ![]() Wiem, ze nie mialysmy tutaj poruszac temat tamtego podforum, zeby nie sciagnac tutaj demonow, ale ja mam taki zal, ze musze go gdzies wylac ![]() Wybaczcie ![]() Ostatnio czytam na Perfumach rozne dyskusje, takze o tym, jak ludzie "z zewnatrz", (spoza swiata perfumofilow) reaguja na te pasje i nie moge sie oprzec mysli, ze mnie jednak nikt nigdy tak nie zjechal "w realu", jak na Forum o nazwie Perfumy. Rozliczanie z ilosci flakonow, z tego jaka role w moim zyciu zajmuja zapachy i "czy w ogole mam czas na inne pasje, poza kolekcjonowaniem flaszek", na zawsze zniechecilo mnie do ujawnienia gdziekolwiek tego co mam, znam, co sama skomponowalam, (bo od pewnego czasu "robie" proste perfumy). I tak, jak w podpisie Irenki- to, ze milcze, wcale nie oznacza, ze nie mam nic do powiedzenia, albo ze sie nie znam. Zanam sie i to na tyle dobrze, ze konsultuja sie ze mna ludzie zajmujacy sie niszowymi perfumami w Szwecji. Nigdy nie spotkalam sie z takim niemilym podejsciem ludzi, ktorzy nie pasjonuja sie perfumami. Nawet moja rodzina, przed ktora sie odslonilam z ogromem pasji jest zachwycona, moja Mama(!!!!) z duma opowiada o moich zdolnosciach olfaktorycznych. Znajomi podchodza do mojego hobby z ogromnym szacunkiem i nieudawanym zainteresowaniem oraz...... podziwem.. Nie lubie rozglosu wogol siebie- takze tego pozytywnego, dlatego nie pcham sie na afisz, nawet gdy potrafie- ale czasami nie moge przelknac zachowania niektorych samozwanczych guru ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-05-02 o 16:48 Powód: literowki- moja zmora:o |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
rude jest piękne:)
|
Kattko nie przepraszaj ,dobrze,ze wywalilas to z siebie
![]() a reszte olej ........ ![]()
#2404 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Katt-a niech sobie piszą,to Twoje zycie i Twoje wybory
![]() ![]() Alez mam dzisiaj ochotę na lody ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- juz w momencie wyslania posta, pozalowalam tego
![]() Dziekuje ![]() ![]() Winterko- wlasnie wcinam lody Vienetta polane Bailey'sem ![]() ![]() (i dziekuje za mile slowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkim imprezującym dobrej zabawy ![]()
![]() |
#2407 |
|
Katt ,Joasiu bawcie sie dobrze
![]() ufff 10km zaliczone z kijami ![]()
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak nie chcialo mi sie wychodzic, to impreza przyszla do nas ![]() ![]() Dziekuje ![]() ![]() Fiu, fiu; 10km- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Czekam na Ragnarok
|
No to ja sobie wróciłam z zoo.
Spotkałam smutne Wilki, żebrzące niedzwiedzie, piękną sowę śnieżną i nadprogramową bogatkę. Wielkie płaszczki, roczne pumy, przepiękne papugi, czarne łabędzie, masę flamingów i białego niedzwiedzia. Dodatkowo zabawne surykatki, które pozowały do fleszów ![]() Słoni nie widziałam, białych tygrysów też już nie ma. Pokażę Wam kilka moich zdjęć. Zrobiłam ponad 500 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Czekam na Ragnarok
|
Kolejne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Czekam na Ragnarok
|
I ostatnie trzy, które chcę pokazać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teresko, Irko, Endżi, Mskladaczku, Was też kochać nie przestałam ![]() ![]() Załączam zdjęcia z gór i lasów po których ostatnio się włóczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękować ![]() ![]() Cytat:
![]() Tym razem planujemy wdrapać się na Trzydniowiański wierch, a jak siły pozwolą to i na Kończysty. Także proszę o dalsze trzymanie kciuków ![]() Terrresito ,szalejesz z tymi kijkami ![]() Gratuluję takiego dystansu i zazdraszczam miejsc do kijkowania. My za to kijkujemy w górach i muszę przyznać, że z kijkami naprawdę lepiej się chodzi ![]() Piękne zwierzaki na zdjęciach, ale smutne ![]() Ja mam awersję do zoo. Szkoda mi tych wszystkich zwierząt pozbawionych wolności. Taiwo ![]() ![]()
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Iwa
![]() ![]() (wiesz, ze aj law ju tuuu ![]() ![]() ![]() A tereny Twej wloczegi nieziemsko malownicze ![]() Fenrisie, swietne foty, zwlaszcza surykatki, (uwielbiam je ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-05-02 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
|
Marta sliczne zdjecia masz oko dziewczyno :brawo:
#2416 |
Zakorzenienie
|
Irenko- sie robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
|
Iwonko
![]() ![]() ![]() ![]() Alez dzis zdjec do ogladania .
#2418 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogole, to chcialam zapytac czy to normalne, ze wre impreza, a ja za kanapa wymiatam z Wami??
![]() ![]() Irenko- zapomnialam napisac, ze ciuszki sliczne, zwlaszcza buciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Zamiast lodów strzele sobie żubrówkę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kasiu
![]() Mam nadzieję, że buty będą wygodne. Zmykam, muszę się spakować i zaraz idziemy spać. Jutro wstajemy jeszcze wcześniej niż wczoraj, plan pobudki 3:30 ![]() miłego wieczoru ![]()
#2421 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Irenko baw sie dobrze ,pogoda zaklepana i przytargaj nowe zdjecia ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-05-02 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na zdrowie ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Impreza przenosi sie poza zasieg mojego kabla z internetem, wiec koncze nadawanie ![]() (pachne Samsara+LouLou, (najpiekniej na swiecie- to slowa mojego nowego, szkockiego wielbiciela ![]() ![]() To chyba bedzie fajna impreza ![]() ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Katt
![]() Opis imprezy wymiata, wymiotla tez Irkowa relacja wyprawy i zdjecia, piekne te nasze Tatry sa ![]() Fenrisowe zdjecia zwierzynca piekne; fakt, widac ze masz oko ![]() Zdjecie niedzwiedzia trzymajacego sie za stopy jest rozbrajajace. Taiwo- jak dobrze Cie widziec ![]() Teresko, ja tez dzis kijami wymiatalam, kuzynke zarazilam, oddalam jej te kije mamine, bo na mame te 115 okazaly sie za male- mam Mame wielkoluda ![]() Jutro powtorka z rozrywki ![]() A, Katt- ten bialy maly stworek to pies ![]() Emi jest rasy chihuahua, ma 3 miesiace i nalezy do mojej Mamy. Podbila moje serce- chociaz sceptycznie bylam wczesniej do takich malych pieskow nie-pieskow nastawiona. Jest kochana, urocza, madra i ma wieeeeeeeeeeelkie serducho ![]() ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-05-02 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Magda suuuuper fajnie sie chodzi z kims ,sasiadka trafiona zatopiona ,chociaz nie mogla sie biedna rano ruszac tak ja "polamalo" ![]() Szukamy nowych tras bo nad jeziorem nie da sie chodzic chmary komarowi innego ustrojstwa. Ale damy rady planujemy odkrywanie " nieodkrytych" wiosek w poblizu, Zdumiewa nas to ,ze robi sie kilometry i nie czuje sie tego ![]()
![]() |
#2425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Balbinka już dobrze się czuje, chociaż tydzień z kołnierzem był dla niej ciężki. Była tak smutna, że aż serce mi się krajało, jak na nią patrzyłam. Ciężko było jej jeść i pić, no i umyć się nie mogła. Ale co miałam zrobić, to było dla jej dobra, żeby nie było konieczne ponowne szycie. W czwartek udało się jej jakoś zdjąć ten kołnierz (nie mam pojęcia jak ![]() I jeszcze w kwestii zabezpieczenie okien i balkonów - też się właśnie do tego przymierzamy. Zamówiliśmy siatkę rybacką do zabezpieczenia balkonu i pewnie po weekendzie będziemy ją montować. A na razie kociaki wychodzą na balkon w szelkach i na smyczy (chociaż na początku nie bardzo im taka uprząż odpowiadała). Okna natomiast otwieramy w tych pokojach, które są dla kotków zamknięte, ewentualnie uchylam okno w dużym pokoju (który nie ma drzwi) wtedy, kiedy w nim jestem i mam koty na oku. Ale chciałabym zabezpieczyć jakoś okna, tylko nie mam pomysłu, jak to zrobić. Zapomniałabym, Irko - cudowne widoki ![]() Jak ja Ci zazdroszczę tej bliskości gór... Edytowane przez magnetica Czas edycji: 2009-05-02 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co... mam tego dosc... dopiero co wyszlam z jednej choroby, a dzis znow mma stan podgoraczkowy
![]() ![]() Irko, Fenris, Taiwo, alez uczta dla oczu! ![]() ![]() Zuziku, magnetico, slyszalam, ze najlepiej 2 kociaki ![]() ![]() od kota tez pewnie ciezko bedzie sie odkleic ![]() na razie jeszcze nie planuje, najchetniej przyygarnelabym jak juz bede w swoim mieszkanku. ale nie wiem czy wytrzymie tyle... mam tak duze poklady milosci do zwierzakow. (do ludzi tez, zeby nie bylo ![]() ![]() Zapomnialabym... Kattrino, Twoja sukienka jest taka ![]() ![]() Wkleje wam swoje czwartkowe lupy. nie wiem ktore wybrac... dodam, ze najchetniej biegam latem w japonkach i balerinach. czyli generalnie na plasko. ale mam ich juz mnostwo. i zachcialo mi sie czegos z pazurem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
Magnetico- super wiesci
![]() Mirro- cudne buty. Zostawilabym sobie obie pary ![]() A gdybym musiala wybrac, to wybralabym te druga. Bo ciekawsze sa ![]() Ale pewnie bardziej praktyczne to te pierwsze sa ![]() Widze, ze Wam sie spodobala wczorajsza fotka Emilki i Wegetki ![]() To wrzuce jeszcze Wege z Emi (z dzisiaj) i sama Emi. Razem trudno je zlapac, bo jak sie spotkaja to raczej brykaja niz pozuja do zdjec ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-05-02 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Magnetico ciesze sie ,ze juz kocianny wrocily do formy ,nie ma lepszego obrazu niz bawiace sie kociaki ![]() Mirro wybor trudny ,najlepiej dwie pary bo sa swietne ![]() ![]()
![]() |
#2430 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.