![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
gdyby głupota mogła latać wzniosłabym się ponad przestworza.
Nie zmieniaj się. Wtedy i ja się nie zmienię. Ostrzegam - kąsam uparcie, jadem pluję i gryzę pisemnie.
#4832 |
Przyczajenie
|
Może komuś się spodoba
![]() * Utonąć w Twoich czach...? * Przeczytałam Twój uśmiech od deski do deski. * Niech kończy się świat pojutrze czy dziś nie ważne. * Zamknęła marzenia z jednej z szuflad egzystencji by przestać żyć żludzeniem. * Z uśmiechem odrysowanym od linijki. * Zabił ją jej własnymi marzeniami. * Powietrze pachnie jak malinowa mamba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Raczkowanie
|
* Czasem myślę, że ta cała miłość jest zupełnie bezsensu. Wtedy t.ęsknię za tym, czego nigdy nie było. I choć wiem, że jak Cię zobaczę wszystko, ale to absolutnie każda cząstka tego uczucia wróci - dziś jednak wiem, że idiotyzm.
* To najgorszy ze snów, Ty w Londynie, a ja Tu. * A wiosną znów zakocham się. * Ona myśli egoistycznie, chce mieć Cię tylko dla siebie. * Lubie kiedy nazywasz mnie Słońcem. * I namaluję sobie to, czego nie dał mi świat. A Ty masz takie trudne rysy... * Łatwo mnie rozpoznać, po zakochanych, dużych oczach. * Gdybym wiedział, że są to ostatnie minuty, kiedy cię widzę, powiedziałbym "kocham cię", a nie zakładałbym głupio, że przecież o tym wiesz. Wróciłam! ![]()
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ ____________________ i hope you know
nie mam już czym się uśmiechać a on nie ma jak się we mnie zakochać złapać zapas szczęścia i wracać trzymam na kolanach sufit z dzieciństwa oprócz urazów została mi pasja ogarniania świata i dzielenia go na części przyswoję nową objętość świata, w którym poza mną nikt się nie zmieści oraz przestanę odnotowywać że nikt nie próbował słodki koktajl. mieszanina samotności z obojętnością.pij. na niezdrowie. życie zatrzymało się w połowie powietrze przygniecione stosem kłamstw i niedotrzymanych obietnic w domu zbudowanym z kart naszych myśli wiesz w co nie wierzę? że ryba nie ma ości i Mi OŚCI też nie ma . wcale. wszyscy już śpią a my milczymy licząc kolejne sekundy wspólnego teraz
![]() |
#4835 |
Wtajemniczenie
|
dubel.przepraszam,
![]() razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 ![]() https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2009-05-02 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ohh Dziękuje. Nawet nie wiesz jaka to przyjemność słyszeć tak miłe słowa od Ciebie. Te wyżej kradnę bo są genialne. Cudownyy kradneee;** Bo Twój język był w ustach wszystkich moich koleżanek. . . Ej głupia pokochałaś największego chama w okolicy. . . Patrzeć jak wszystko zostaje w tyle. . . Douczamy sie miłości. . Życie stało się sączącą trucizną. Po jednaj stronie tęczy. I nastał ten dzień gdy słońce świeci tylko dla Nas. Była zima i serca gorące.Nadszedł maj i a w sercach lód. Czy ten Pan i ta Pani są w sobie zakochani^^ I wiesz co Płakalam przez Ciebie... Neutralny jesteś dlas mnie. . . juz..
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
bowszystkotoiluzjajest
![]() Marzeniatko ![]() Sabiiina ![]() kmisha ![]() 3martyna3 ![]() ![]() Zamykam oczy i udaje ze nie zyje.
Hej! czuje ze to bedzie dluga historia. Wpadne do jeziora i przeplyne wszystkie smutki. Mozemy wierzyc w to ze kiedys sie z nimi spotkamy lecz nadal bedziemy sami.. Taka pogoda nasila moj smutek ![]() Sloneczko spiewa na caly glos (; koncert daje mi za okenm ;] Przy Tobie nawet w mlecznej czekoladzie, czuje jagodowe nadzienie. Poczestuj sie mna, tylko nie pokrusz. tatarara..i znowu udaje ze wszystko gra. Nie musisz kupowac mi smyczy, abym grzecznie szla tuz przy Tobie. Kup mi tabliczke czekolady a zapomne Twoje wady ![]() Twoje slowa sa jak kalorie, potrzebuje ich by miec energie! (; Wlacz radio,spiewam dla Ciebie ![]() Jestes aromatem w moim biszkopcie ![]() I wkoncu nadszedl maj.. coraz blizej wakacyjny RAJ! Zamknij sie; najlepiej na klucz,najlepiej na zawsze.
Uwolniłam się by żyć, by nie otruć świata smutkiem łez, Więc nie pytaj mnie... Edytowane przez GummyKammy Czas edycji: 2009-05-02 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
powinnam -
Skarbie, niewyobrażalnie mi miło z tego powodu, dziękuję ; * i pewnie doskonale wiesz, że ten wątek bez Ciebie to nie było by to samo. kocham i okradam, jak zawsze zresztą < 3 . kamisha - Słońce Ty moje najdroższe, dziękuję ; * masz zupełną rację, zapomniałaś o kimś. o sobie. również ubóstwiam, kocham i wciąż okradam < 3 . 3martyna3 - dziękuję, kradnij ile tylko się da ; * oczywiście zabieram kilka < 3 . tewa1259 - złoto ? jej, uśmiech sam pojawił mi się na twarzy, gdy to zobaczyłam : ) trochę mnie przeceniłaś Skarbie, ale bardzo miło mi się zrobiło ; * dziękuję i kradnij ile tylko zapragniesz < 3 . `Diva069, `Plotkaraaa, `truskawkowa1993, `3martyna3 - te również okradłam : ) < 3 . ____ kiedy osoba, którą mam przed sobą, zamiast udzielić mi odpowiedzi jakiej oczekuję, mówi mi coś zupełnie innego, a nawet mówi więcej, aż za dużo, za dużo, choć nic z tego nie wynika, niczemu nie służy, a boli w dwójnasób, wówczas jedynym pragnieniem jest, by odpłacić za doznany ból. wyrządzić krzywdę, mając nadzieję, że tym samym poczuję się choć odrobinę lepiej. plastikowy świat kolorowych magazynów. odejdę cicho, bo tak chcę i ja wiem, że będę wtedy sama. nikt nawet nie obejrzy się i ja wiem, że będzie wtedy cicho. plastikowe pionki na szachownicy życia. pieprzcie tych, którzy odchodzą. pieprzcie tych, którzy mają nas gdzieś. za wcześnie jeszcze na umieranie. za wcześnie jeszcze na śmierć. przeznaczenie zawsze znajdzie drogę. pamiętaj, że jesteś tylko człowiekiem. dziś mnie jutro tobie. wieczór z twarzą Marylin Monroe. według mnie, z tych dłuższych tekstów można zrobić kilka dobrych opisów. : )
#4839 |
Zakorzenienie
|
miiiło
![]() ![]() ja naprawdę rozumiem, że nie możesz mnie kochać to jest już obsesja.. w drodze do sklepu zaczepiłam staruszkę i zaczęłam jej się żalić, że nic dla ciebie nie znaczę.. szkoda, że zamiast nauczyć mnie kochać nauczyłeś mnie tęsknić apropo, czy ma ktoś landrynkę w kropki bordo? zabierasz tlen, który jest dla mnie przelewam życie sącząc koktajl w tanim barze pokochaj, to nie boli.. przeklinając życie w sklepie za rogiem nawet sam ze sobą nie jesteś już szczery gdy zatęsknisz mnie już nie będzie za twoimi plecami.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ___________________ zachłysnęłam się ciszą, a od środka rozrywają mnie słowa, w które nie potrafię się ubrać. byle co popite kilkudniową herbatą. Fusy były nasączone smakiem powietrza i papieros był niedopalony. Nic. Takie popijane tanim winem, w kartonie smutków rozrysowanych linią męskich mięśni. Patrzeć przez pryzmat pierwszego wrażenia, żeby się potem nie zawieść. Podziwiam betonowy plaster ulicy i utożsamiam się ze śmiercią Promienie słońca wpadają mi do pokoju. Kąciki ust biegną gdzieś w górę.
A ja w łóżku zastanawiam się ile we mnie kobiecości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Rozeznanie
|
aaj ale miło
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ___________ Przymykam oczy z uśmiechem, przenikam poza ciszę.
Tatuujesz mnie muśnięciem warg wiśniowych o poranku słodko-gorzkich dni . Usnąć chcę w niebie Twoich ramion.
![]() |
#4842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
milutko mi ![]() ![]() 1. Nie wiedziałam, że mogę się tak czuć, jakbym nigdy nie widziała dotąd nieba. Chcę się rozpłynąć w Twoim pocałunku. Codziennie kocham Cię mocniej wciąż. Wsłuchaj się w moje serce. Czy słyszysz jak śpiewa i wybacz wszystko. Zmieniają sie pory. Po zimie przychodzi wiosna. Kocham Cię aż po czasu kres 2. Stoję przed lustrem, patrzę sobie w oczy. Ale te oczy były kiedyś inne... 3. Zanurz pędzel w farbie... Namaluj nasze jutro 4. Marzę by ktoś mnie tak mocno przytulił, schował mnie całą swoich ramionach 5. ...i lubię nocą słuchać gwiazd. To tak, jakby pięćset milionów dzwoneczków.. 6. I jeżeli całujemy się, aż do bólu - jest to słodycz, a jeżeli dusimy się w krótkim, gwałtownym, wspólnie schwyconym oddechu - ta sekundowa śmierć jest piękna 7. Chodźmy stąd i miejmy tą pewność, że na moment zostawiliśmy tą codzienność.. 8. Tylko marzyła, żeby ją kochał, kochał na tyle mocno, żeby bez strachu mogła wejść do jego świata 9. Połowa mojego serca z g u b i ł a się gdzieś na marsie. 10.Nie umiem sobie radzić, nie jestem aż tak twarda Z najprostrzymi sprawamipotrzebuje oparcia. 11. Czułam, że czujesz to co ja, może się mylę Czułam tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę 12. Codziennie cierpię, cierpię od wielu długich miesięcy próbując pokazać Ci jak bardzo cię kocham i wszystko jest bez znaczenia, kiedy nie ma Cię blisko mnie.. 13. A jednak potrzeba mi twoich słów i trzeba twojej pamięci. Pamiętaj o mnie, dobrze? Może będę się mniej bała, może będę usypiała spokojniej... 14. Znam Cię na pamieć..
![]() |
#4843 |
Zadomowienie
|
dalibyśmy się wychłostać, aby mogło tak pozostać . Taki prosty a ile znaczący. I'm watching your eyes.. and follow my salvation. [Spoglądam w twoje oczy.. i podążam za swoim zbawieniem ] Ale krok za krokiem Niesie cię pozytywna myśl że nie jest źle że wszystko ma jakiś sens . Boże strzez mnie od faceta o ktorym znow pomysle ze jest inny niż wszyscy. dziś masz niezawodną okazję na poprawienie mi humoru. naprawdę znienawidzę Cię za to, że jest mi z Tobą tak dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
xoxo
|
To smutne, że życie rozczarowuje nas na każdym kroku...
Boję się...tak bardzo się boję,że nigdy mnie nie pokochasz,że nigdy mnie nie obejmiesz,że po prostu pewnego dnia odejdziesz..Gdybyś tylko powiedział jedno słowo,od razu rzuciłabym te moje życie w kłamstwie dla Ciebie... - Jesteś zimna... - Widocznie Twoje uczucie nie jest na tyle ciepłe, by mnie ogrzać. Nie jest wyczynem dać ograzm komuś, kogo wszystko podnieca. Sztuką jest zaspokoić kogoś, kogo nie podnieca nic. Radzić sobie bez ludzi. Jeśli są naprawdę tacy jak ja, to jedyna słuszna droga. Biedny rożni sie od bogatego tym ze zaznaje więcej szczęścia. Co jeśli stojąc między młotem, a kowadłem zrezygnujemy z obydwu? Jedyne co mi po Tobie zostało, to Twe ubrania w mojej głowie.
#4845 |
Raczkowanie
|
Wszystkiee panienki uwielbiem i notorycznie okradam ! :-*
![]() ![]() Zagubiłam się i nigdzie nie można mnie znaleźć Lost myself and I am nowhere to be found Yeah, myślę że mogę sie załamać Yeah, I think that I might break Zagubiłam się i nie czuję sie bezpieczna I've lost myself again and I feel unsafe Jesteś moim byłym. You are my last. Ouch, Zagubiłam sie znowu Ouch, I have lost myself again Zraniłam się dziś znowu Hurt myself again today Bądź moim przyjacielem Be my friend Trzymaj mnie, okryj mnie ciepło Hold me, wrap me up Obejmij mnie Unfold me Jestem mała I am small Jestem w potrzebie I'm needy Rozgrzej mnie Warm me up I oddychaj mną And breathe me Utknęłam w środku czyjegos snu. I'm stuck inside of someone else's dream. Myślę o małych rzeczach, które sprawiają, że życie jest świetne I think about the little things that make life great Więc dlaczego pocałowałeś mnie w usta? So why'd you kiss me on the mouth? Ten ktoś
That somebody
![]() |
#4846 |
Raczkowanie
|
Witam księżniczki!
![]() Widzę, że nikt nie zauważył mojej nieobecności ![]() ![]() *abunee, Paajkaa, TiScatteroUnaFoto, nydee, bananowalska, chocapic, 3martyna3, carmenkaa, Plotkaraaa, Primadonna, nastychick, powinnam, neee, Little Ballerina, Marzeniatko, xDJakJaCieLubiexD, anyszowska, peculiarity, dontlookdown.* Pokłony! Dobrze jest wiedzieć jakim zerem jesteśmy. Za raj na ziemi, za życie jak sen! Dzięki Tobie zasmarkana się uśmiecham. Po co teśknić za kimś kto być może tej nocy nie śpi samotnie? Dawno wracam stąd gdzie Ty dopiero idziesz. Pierwsza kieszeń po prawdej. Po co to nadal mam? Naucz mnie rozmawiać o tym co trudne. Odgrzewane smakuje gorzej. Zapomnij o tym co było. Spójrz. Dałam Ci butelkę fałszywego szczęścia. Powietrza brakuje tylko na początku. Zakochałam się w spojrzeniu diabła. Wiesz gdzie mnie szukać.
Za takie szczęście oddam życie! Edytowane przez Rozkosznie Czas edycji: 2009-05-03 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Przyczajenie
|
:)
klinicznie potwierdzone. łamie serce już po pierwszym spotkaniu!
zabierz mnie do raju, gdzie tylko miłość ma znaczenie. na słowo 'koniec' moje oczy reagują płaczem, a wargi przeraźliwie drżą. mam wprawę w pożegnaniach. (nie)gotowa na wszystkie twoje zachcianki. a jednak zmusiłeś mnie, bym otworzyła oczy. prostak. podobno należymy do siebie. szkoda, że na tobie leżą też inne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Rozeznanie
|
Kama2704,powinnam, papergirl, nydee,peculiarity, Little Ballerina, Cukrowa Panna, Calineczka 777, lilyblack, dontlookdown, honey091, styrana, abunee, kamisha, kee, truskawkowa1993, lolja, 3martyna3, defacto, Marzeniątko, chocapic, IsThisLove, akwem, snowball, xJakJaCieLubiexD, Tis, nastychick, kissabble, Paajkaa, dacia, Plotkaraaa, jednazwielu, paulqa94, Onax3, Primadonna, suve
-Jakby Wam to powiedzieć.. eee KOCHAM WAS NO ![]() ![]() _______________________ przez strach przed samotnością nazywam ją 'niezależność'. brzmi dumnie, a może po prostu mniej żałośnie. A gdy głaskałeś mnie po głowie, czułam się jak mała dziewczynka. -Szybko musialam dorosnąć. Jest taka chwila kiedy stajesz się czyimś 'wszystkim' i wtedy już odejść nie możesz. Lubię Twój grymas twarzy, gdy słońce razi Cie w oczy^^ nie chodzi o to, że żal mi że odchodzisz. ja po prostu nie lubie pożegnań. Choć nie ma Cie już od ponad miesiąca, ja nadal opowiadam wszystkim o Tobie tak jakbyśmy wczoraj byli na randce. Mój dawca słodyczy <3
#4849 |
Raczkowanie
|
[inlove]
„Dzień dobry” to pomyłka językowa. morze przyjaźni, może miłości I like you so much - it makes me grumpy If you see a friend without a smile... give him one of yours. Me without you is like asentencewihoutspaces. media uprzejmie donoszą: wszyscy zginiemy! Chcę poczuć twój dotyk zmysłowy, ale nie chcę zdejmować torby z twej głowy. pisał wiersze tak piękne, że nie pokazywał ich nikomu Jestem na dwóch dietach. Na jednej ciągle byłabym głodna. Some people care too much. I think it's called love. jest tylko moim dobrym kolegą, z którym jestem w ciąży stary, lubisz miziać się po policzku bułką od czizburgera? Some days you just have to be the princess you really are. What the queen wants the queen gets! Co się z tobą stanie, gdy ci ufać przestanę? Seks to przeżycia metafizyczne i choroby weneryczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | ||||
Zadomowienie
|
Chcę cię pocałować.
Ale jeśli to zrobię, potem mogę za tobą tęsknić, kochanie nie bój się wszystko Ci dam. a to, co nie istotne zostaw za drzwiami. Nie wiem czy ziemia nas kręciła wczoraj ... Bo jak nie Ty, to kto mi został ? _______________ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Przyczajenie
|
Kochane przepraszam, że choć jestem tu od niedawna to już o coś proszę
![]() Poszukuję takich neutralnych albo optymistycznych opisów o maju np.to już maj porwała nas ta siła. Z góry dziękuje ![]() ![]() ______________________ - Imię? - Magda - zawód? - miłosny. A ja będe krążyć z myślą 'cholera zauważ mnie' Mała ja zatopiona po uszy w ogromnym świecie. Malinowy posmak na ustach twych. A Ty pod moim balkonem, cicho mruszych 'nie zawiedź mnie'
Nie pragnę, nie zazdroszczę, Po prostu trwam. Edytowane przez Cholera Jasna Czas edycji: 2009-05-03 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Rozeznanie
|
JednaNaMilion i vice versa Kochana
![]() Nie płacz.. Przez niego nie warto.. Wiem, kiedy powinnam odejść, lecz jak będziesz mnie zatrzymywał.. Jeszcze nie wiem co zrobię.. To zależy od zdrady.. I tysiąc słów nie podniesie łzy, która upadła.. Czasem warto zostawić to wszystko.. Leżeć na ulicy, wpatrywać się w niebo.. Wspominać dni, gdy było się wariatem.. Nawet mądrzy ludzie robią czasem coś głupiego.. A ty spokojny, opanowany.. Z uśmiechem na ustach patrzyłeś jak odchodzę.. A teraz, zbyt późno na słowa, przeprosiny.. Trzeba było wcześniej działać kochany.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Raczkowanie
|
cierpliwy zaspokaja pragnienie wodą oczekiwania.
a jaka jest twoja częstotliwość smutku ? --- Cytat:
może: a za nią biegnie drapieżny maj, maj, maaaj ![]() ogólnie z wiersza b.leśmiana można megamaksymalnie wiele wycisnąć wiosenno-letnich opisów ![]() Biegnie dziewczyna lasem. Zieleni się jej czas... Oto jej włos rozwiany, a oto - szum i las! Od mrowisk słońce dymi we złotych kurzach - mgłach. A piersi jej rozpiera majowy, cudny strach! Śnił się jej dzisiaj w nocy wilkołak w głębi kniej, I dwaj rycerze zbrojni i aniołowie trzej ! Śnił się jej śpiew i pląsy i wszelki ptak i zwierz! I miecz i krew i ogień! Sen zbiegła wzdłuż i wszerz!... A teraz biegnie w jawę, przez las na lasu skraj - A za nią - Maj drapieżny! Spójrz tylko - tygrys-maj !... Dziewczyna płonie gniewem... zaciska białą pięść... A wkoło pachną kwiaty... Szczęść, Boże, kwiatom szczęść! A wkoło pachną kwiaty, słońcem się dławi zdrój ! Purpura - zieleń - złoto ! Rozkwitów szał i bój ! Grzmi wiosna! Tętnią żary! Krwawią się gardła róż! O, szczęście, szczęście, szczęście! Dziś albo nigdy już!... Dziewczyno, hej, dziewczyno! Zieleni się nam czas!... Kochałem nieraz - ongi - i dzisiaj jeszcze raz... Dziewczyno, byłem z tobą w snu jarach, w głębi kniej - Jam - dwaj rycerze zbrojni i aniołowie trzej !... Jam - śpiew i pląs zawrotny! Jam wszelki ptak i zwierz! Ja - miecz i krew i ogień! Sen zbiegłem wzdłuż i wszerz... Sen zbiegłem, goniąc ciebie, twój wierny tygrys-maj!... Ja jestem las ten cały - las cały aż po skraj ! ps. mam nadzieję, że się przyda ![]()
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
GummyKammy - Cieszę się, że się podobają. ![]() nydee - Miło. <3 Kradnij myszko. ![]() Rozkosznie - Ajjj, dziękuję. ![]() JednaNaMilion - I z wzajemnością. ![]() kee - Ah, jak dobrze. <3 Kradne wszystko. ![]() Przeszło mnie dziwne poczucie zawodu. Poczucie straty czegoś, czego jeszcze nigdy nie miałam, czego jeszcze nie próbowałam świadomie zdobyć. Nieprzyjemna obawa, że po raz kolejny pryska niezniszczalne wyobrażenie o własnym szczęściu.. ..i tylko przyjdź do mnie, dotknij czul i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa, a wtedy pujdę za Tobą na koniec świata. Daj mi odwagę, by zmienić to, co zmienić mogę, i daj mi siłę, by pogodzić się z tym, na co nie mam wpływu. I naucz mnie odróżniać jedno od drugiego.. Czy mogę Ci opowiedzieć o tych wszystkich chwilach, gdy wyobrażałam sobie, jak leżysz koło mnie, leżysz u mego boku? Nie mówię o seksie. Mówię o tym, jak leżysz koło mnie - to się wydaje nagrodą. I o tych chwilach, kiedy wyobrażałam sobie, że jest noc, a świat wokół nas przestał istnieć, bo cały świat jest w Twoich oczach.. Nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło spotkać kogoś, kto go zna. A potem zasnąć w jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego chroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami. - Nie mam siły trzymać się więcej z daleka od Ciebie. - Więc nie rób tego.. Nawet nie wiesz jak długo na Ciebie czekałam.. - Ale żyć trzeba..
Wiem, to banał ale trzeba. Życie mija, wstaje nowy dzień, przynosi coś nowego, świat się zmienia, pojawiają się nowe problemy, ale też nowe rozwiązania. Co o tym sądzisz? - Myślę podobnie.. Ale czasem po prostu brak mi sił, by żyć..
![]() |
#4855 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ___________ Więc wchodzę do szafy i tam rozmawiam ze swoją głową - aby nikt nie pomyślał, że żyję. Wkomponuj mnie w tło, nakręć na swój porządek dnia, według uznania ścisz i wyłącz. Nieprzespane okna życia, senne źrenice. Spadochron z wyrzutów sumienia. Jestem bezpieczna, gdy tak leżę w ciemnym pokoju. Dryfuję i zastygam. Bo tylko to, czego dotykamy należy do nas: Twoje usta, oczy, kark... Jeszcze tylko zasypianie budzi nadzieję. Sen - nie.
![]() |
#4856 |
Zadomowienie
|
Jak by to tak powiedziec.. ee Ja Ciebie tez ;* <3
![]() __________________ I odtwarzanie w głowie frazy będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze... Chciałabym w końcu mieć ciszę, mieć spokój, by móc się do końca zatracić w tym, co wiem, że zgubne i w tym tego piękno. Więc doszłam do malowniczego wniosku, że tak naprawdę wszyscy mamy przeje.bane przez Disney - tam każda ździra znajduje swojego księcia to my też szukamy i wierzymy naiwnie,
a życie przeważnie ma odcień szarości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a te kradnę . biorę haust powietrza i krzyczę c h w i l o b ą d ź w i e c z n a! bądź moim kimś. przyzwyczajam się do tego stanu, albo on do mnie. nigdy nie nadchodzi nasze jutro. ... - jak zwykle tyle mam do powiedzenia. a usta po brzegi miała upchane uśmiechami, chociaż pluła samotnością. zawsze zapominała odbierać głowy z warstwy chmur. zapomina jak wkładać serce na jego właściwe miejsce. Sposób na milczenie-śmierć. I jak już odejdziesz, to już nie powrócisz, twój pech .
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Chcę lansować się z Nim, stworzymy ciężki związek.
Pamiętasz, jak kiedyś byliśmy pewni.. ? Już teraz wiem - wszystko trwa, dopóki sam tego chcesz. nie zrozumiesz mnieee.. na Twoje puste słowa wybucham pustym śmiechem.
![]() |
#4859 |
Raczkowanie
|
Dlaczego kochają nas Ci, których my nie kochamy. dlaczego kochamy tych którym nasza miłość nie jest potrzebna? wspomnienia i marzenia_rzecz piękna lecz bez znaczenia
omijasz mnie spojrzeniem dotykasz bez finezji zabiegasz od niechcenia i pieścisz bez po lotnie nie obiecuj jeśli nie jesteś w stanie dotrzymać słowa urodziłam się po to by stworzyć piekło ![]() Bóg dał facetom mózg i penisa ale za mało krwi żeby to i to poprawnie funkcjonowało ![]() Tell your little secrets and I'll tell you mine
![]() |
#4860 |
Zadomowienie
|
A serce me zamarło z nadmiaru rozkoszy nie masz żadnej szansy, ale ją wykorzystaj w filiżance kawy szukam kolorów życia. Delikatny uśmiech miłości Miłość jest jak powiew wiatru.Targa naszym życiem jak chce, ale bez niej świat by przygasł, życie byłoby puste i bezbarwne. nie umiesz odwzajemnić tajemniczego spojrzenia nie wiedziałam ze tak blisko jest to wszystko nie ma sensu się sprzeczac z męzcyznami ponieważ i tak nigdy nie mają racji oswieceni gwiazdami zamysleni, zakochani.. jest starszy ode Mnie, ale tworzymy parę najlepszych przyjaciół. A to przecież jest najważniejsze. naprawde to wystarczy. - Niektórych trudno zniechęcić. - Czasami wytrwałość zostaje wynagrodzona. - Ale w większości przypadków tylko irytuje drugą stronę. miłośc jest pełna pułapek. Kiedy chce dać znać o sobie- oślepia światłem i nie pozwala dojrzeć cieni, które to światło tworzy -chlopcze,któż cie stworzył? -potencjal. Życie to brutalna zapierająca dech w piersiach zabawa powtarzała śmiech po innych. to było widać. czasem się spóźniała. Ty jesteś najleszpszą, najbardziej wartościową cząstką mojego ja. to wcale nie naiwnośc. To wieczna niespodzianka, w życiu nie ma nic na pewno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.