![]() |
#4921 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Spojrzeć w oczy i zamienić parę słów
Patrze jak znika mój stary swiat Nie chce znac twardych zyciowych rad Bądźmy jak sen, który nie przemija Nie a miejsca żeby płakać Nie ma miejsca na strach Nie wolno słuchać głosu serca Nie wolno mieć swego miejsca Nie wolno iść swoją drogą Nie wołaj o pomoc Nie nadejdzie Nie próbuj się bronić Szkoda sił W dłoniach trzymasz serce z kamienia Pogasły światła i zamknęli niebo Nie potrafiłeś mnie zatrzymać Przeczuwając los, łakomi siebie, wciąż nie wierząc, że zabraknie Ciebie i mnie Jak kochankowie, jak złodzieje, kradliśmy szczęście Edytowane przez Ninqa92 Czas edycji: 2009-05-03 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a teraz odemnie. ;> Gdzieś, między gwiazdami kroczę. Po drugiej stronie tęczy. <3 Dzięki Tobie nawet czarnobiałe fotografie nabierają kolory. ;] Chcę utopić się w głębi Twoich oczu. ;* Kiedy tak w objęciach Twych tonę. Złapie Cię za ręke uciekniemy z tąd. Kieszenie pełne czereśni. (; truskawkowo malinowo. malinowe bąbelki. ![]() powietrze pachnie jak malinowa mamba. ;>> maturzystki. - powodzenia.!!
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zadomowienie
|
jakby ci to powiedzieć, no ja Ciebie też <3 !!!
![]() a mi to powodzenia już nikt nie życzy ? ;pp ide do łóżka bo kazali mi przyjść na jutro na 9 do szkoły i coś pisać przez ponad 2 h nawet nie wiem co i po co... ale podobno, że to ważne czy coś.. to idę..;pp _________________________ _______ Kim bym była, gdyby nie Ty ?
#4924 |
Raczkowanie
|
wygrałam Ciebie w totolotka.
nie szukaj mnie, i tak nie znajdziesz. to miasto oszalało... z miłości. twoje chłodne "cześć". kiedyś było lepiej. a wsadź sobie tę twoją miłość wiesz gdzie. za późno. wieczorami nie widać szarości, nie widać brudnych ulic. każdy czuje się ważny goniąc szczęście. teraz mi to obojętne. mówi mi, mówi jak mam dalej żyć. i niby jest inaczej, a wciąż jest tak samo. w niewielu kwestiach mamy zdanie podobne.
#4925 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
a Ciebie nie powiesimy, nie bój się ![]() Cytat:
![]() Kocham, Ty wiesz < 3 . Cytat:
![]() tylko, że mnie wsadzą za tony opisów które non stop zabieram Tobie . ale... nie umiem się opanować. Kochana < 3 . Cytat:
![]() tak samo kamisha, nie myśl, że o Tobie zapomniałam ;p . powodzenia Wam życzę moje Skarby. i buziak na szczęście ![]() wszystkim innym maturzystką oczywiście również ; * ____ Kocham Cię do cholery. Pomimo odległości. Pomimo tego, że mamy dwa osobne życia. Nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie. Choleraa. ! Uśmiechnij się i zabij mnie. Bez Ciebie nie przeżyję. Utonę, zgubię się w samej sobie. Śniło mi się, że byłam narkomanką. I że próbowałam się zabić. Żeby uciec od swoich problemów. I już się nie męczyć. Sen proroczy ? zero pomysłów. wybaczcie. ; *
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Sabiiina,
zgadza się, nieśmiertelna magda m. ![]() kolejny palant do kolekcji - ciekawe ile warta jest ta moja kolekcja.. no masz rację przypominasz mi seksownego misia... prawie, że Kubusia Puchatka z wywalonym brzuchem, oczywiście go nie obrażając ![]() kochanie ty nie jesteś męźczyzną, ty jesteś tylko samcem, do męźczyzny ci trochę brakuje.. i co? myślałeś, że z żalu rzucę się z mostu? sama? porzucona? NIE! jestem po prostu do wzięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Raczkowanie
|
3martyna3 - kradnij ;* kolejny mój skarb <3
Bananowalska - <3 Miło mi niezmiernie ;d Uwielbiam Cię, wiesz? ;**** JednaNaMilion - A ja Cię jeszcze bardziej ;* sheisunusual - a mnie to cieszy ;* Słońce Ty moje <3 Powinnam - uwielbiam Cię tysiąc razy bardziej, kotku ;* Little Ballerina - skarbek mój ![]() * I was born to love you.- Urodziłam się by Cię kochać. * Ubrana w dym papierosa krzyknęła mu: hej! Mam ochotę na miłość. * -Chciałbym... -Tak? -Nie. To nie realne. -Powiedz.Dla Ciebie znajdę smutną, złamaną gałązkę, przemaluję ją na różowo, podoczepiam piórka, ubiorę jasnoniebieską suknię z falbankami i stanę się Twoją prywatną wróżką. Wtedy nic nie będzie nierealne... * Ciągle powtarzam, że dam radę. Ale tak wielu ludzie może mnie zranić. I tak wielu to robi. * Nie chcę wspominać złych zdarzeń, ale w tej chwili nie ma dla mnie pocieszenia. * Niebiosa na Twoim nosie. * Kto nie ma szczęścia w kartach, ma szczęście w miłości. A jak nie ma ani w tym ani w tym?
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Raczkowanie
|
![]() kochane dziewczęta! ;* jesteście fenomenalne! śledzę ten wątek już dość długo i jestem Waszą bezczelnie okradającą, cichutką wielbicielką
![]() szczególnie godne podziwu są Słoneczka : kee, powinnam, styrana( która ostatnio się nie pojawia ![]() wszystkie przeubóstwiam! ![]() a z racji fali nowych forumowiczek, postanowiłam także się przyłączyć, jeśli pozwolicie.. ![]() ![]() deprawacja czterolistnej koniczynki. najulubieńszy. dwukropek, gwiazdka. związano ją kokardkami. drucianymi. pod napięciem. devil's little sister. (mała siostra diabła) I'd do anything for a smile. (zrobiłabym coś dla uśmiechu) gorące. wyraziste. bezkompromisowe. życie. i tylko rzeczywistość krzyczy na nadgarstku. hm. hm. i jeśli coś nie tak, to proszę, jak mówiłam - krzyczeć, byle głośno! ![]() nie chciałabym zaniżać poziomu, zaśmiecać tego w miarę przyzwoitego wątku. Edytowane przez kirkeblack Czas edycji: 2009-05-04 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
O, opis mojej twórczości ![]() Cytat:
![]() Bardzo mi miło ;* I chyba nikt krzyczał nie będzie, bo opisy pierwsza klasa ;] A ten jeden już widnieje na moim opisie ;* Cytat:
Ja tam nie mam zamiaru wieszać, raczej podrzucać Cię ze szczęścia, bo naprawdę mi miło, że się komuś przydaję ;* ______ 1. Potykam się o Twoje kłamstwa. Wciąż rzucasz je pod nogi. 2. Odejdź, zostaw, porzuć. Tylko proszę, nie lituj się nade mną... 3. -Cieszę się... Cieszę się, że Cię mam. -Przecież nawet się nie uśmiechasz... -Zabrano mi wszystkie zewnętrzne uczucia. Ale tam w środku... Tam w środku moje serce tańczy Lambadę. 4. -Chciałabym być truskawką. -Dlaczego akurat truskawką.? -Bo powiedziałeś kiedyś, że kochasz truskawki... 5. Nawet rozgrzany węgiel topi sie, gdy dotyka Twego serca <3 6. -Szczerość jest najważniejsza w związku. Ale taka całkowita. -Kochanie, przestań już marudzić. Czytam gazetę, a Ty mi tylko ciągle brzęczysz nad uchem jak natrętna mucha. -No wiesz.?! Jesteś podły.! -Teraz widzisz, że całkowita szczerość w związku nie może istnieć. 7. Moja miłość do Ciebie jest jak miłość pucybuta z ulicy do gwiazdy z pierwszych okładek gazet. Rozumiesz?... 8. Chusteczką w groszki zakneblowałam te głupie serducho. 9. Uzależnienia są różne. Palacz jest uzależniony od papierosów, pijak od wódki, a ja... Ja jestem uzależniona od Ciebie. Przeszukałam już wszystkie oferty na stronach internetowych: żadnego odwyku dla siebie nie znalazłam... 10. Widziałam jak ludzie ogrzewają swe dłonie w zimne dni. Jedny pocierają jedną o drugą, inni trzymają je na kubku z gorącą herbatą, a ja... Ja je chowam do Twoich kieszeni. I tak mi jest dobrze... 11. Boso skaczę po ostrych nożach za każdym razem bojąc się, że któryś przebije mą skórę. Takie małe zobrazowanie naszego związku. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przyszła taka jedna i już Ją kocham <3 Oczywiscie kradnę ;** W życiu piękne są tylko chwile, więc czasem warto żyć. . Śmierć tańczy na ulicy łapiąc kroki baletnicy. . I przekonałam się, że miłość może zabić. . . . .i mam napady melancholii. . . . Ona jak kot wygina grzbiet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ____________ Samotność wytrzymała moje zdrady z nadzieją. Masz smak ciepło - ostry, rozpływasz się karmelem w ustach. Okłamuj mnie w najpiękniejszych językach świata, po ciemku milcząc. W iluzji słów. Jesteś milczeniem zamkniętego okna na oceanie moich dzikich żądz. Nienasycenia karmione czekoladą, śliwkami, ambrozją, likierem kawowym. Potrzebuję kropli wody, sekundy oddechu, paru ciepłych myśli. _____________ papergirl, truskawkowa1993, 12 Stonka, Paajkaa, nydee, Little Ballerina, powinnam, primadonna, peculiarity, abunee, kee, rOzunia, kissabble, TiS, niewieotymnikt, anyszowska, carmenkaa, Rozkosznie, ouu, caroline060, dontlookdown, styrana, IsThisLove, honey091, agattee, defacto, CukrowaPanna, envious, jednaZwielu Ubóstwiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Wtajemniczenie
|
iPod do zgarnięcia
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochanie, Ty wiesz najlepiej ![]() ![]() Te wyżej zabieram, nie mogłam się im oprzeć! Właśnie wtedy, gdy przestajesz wierzyć wszystko zaczyna się układać.
Miała wielki dar. Była zawsze szczęśliwa. Czekałam a Ty nie przyszedłeś. I za to Ci dziękuję. No dalej. Zaufaj jeśli potrafisz. Trzy sukienki, kilka zdjęć. To wszystko co mam z tej naszej 'miłości'. Do szczęścia chciałam jechać windą. A przecież trzeba iść po schodach. Łapać uśmiechy i rozdawać je smutnym. A więc taki stan ludzie nazywają szczęściem? I nagle na jej twarzy pojawił się uśmiech. Tak bez powodu. Jeszcze tylko piosenki mają twój głos. To co się kończy nie zasługuje na kontynuację. ________ Wiesz, temu jednemu mężczyźnie chciałabym dać, tak zwyczajnie, tak najzwyczajniej w świecie - jak podarek imieninowy czy urodzinowy - całe moje życie. Bez reszty. Chciałabym być z nim i podróżować z nim, i czekać na niego wtedy, kiedy nie mógłby mnie ze sobą zabierać. Chciałabym dla niego utrzymywać dom w czystości i robić zapasy na zimę, kompoty, konfitury, marynować grzyby, kwasić ogórki, butelkować szczaw, pomidory, kisić kapustę i inne wspaniałości. Chciałabym mu zrobić na drutach albo na szydełku długi długi ciepły szalik i ciepły sweter, i ciepłe rękawiczki, i ciepłą czapkę, i bardzo ciepłe skarpety, i w ogóle. Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale dla drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko. I, czy ja wiem... może jutro zgaśnie słońce, przecież może; albo nam je przesłoni, na zawsze, jakiś straszny potworny grzyb... Przecież może.
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Raczkowanie
|
-powtarzałeś coś na maturę?
-tak - będzie dobrze...będzie dobrze... chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia.' Sinusoidalnie bywam kochanką lub koszmarem. a kim jestem dla Ciebie? może niespełnioną przyjemnością?
#4935 |
Zadomowienie
|
sheisunusual - miło mi myszko.
![]() abunee, 12 Stonka, Rozkosznie - cudaaa. ![]() Plotkaraaa, nydee, Little Ballerina, kamisha - pamiętać, że okradam nałogowo! ![]() ![]() ![]() ![]() kirkeblack - ojej, jaaa? ![]() Dziękuję, bardzo mi miło skarbie. Oczywiście witamy, witamy. ![]() Już Cię kocham za te opisy. <3 Jak to się mówi: miłość od pierwszego..'wejrzenia'. ![]() Opowiedz mi - jak beze mnie jest. Opowiedz mi - jak pamiętasz mnie.. Namaluj w myśli mą twarz i pamiętaj o mnie.. Chodził w określony sposób i dlatego go pokochała.. Życie składa się z chwil. Ulotnych, niezapomnianych, takich, których nie chce się pamętać i takich, które wgryzają się w świadomość i nie mają za żadną cenę ochoty jej opuścić.. - Ty ztych co nigdy nie kłamią? - Owszem, nigdy nie kłamię bez potrzeby.. - Usiłujesz powiedzieć, że jestem Twoim ulubionym gatunkiem heoiny? - Tak, trafiłaś w samo sedno.. Teraz już wiem, że to miłość jest najlepzym hirurgiem plastycznym i najskuteczniejszym psychoanalitykiem.. Ale wiesz co - zawsze się cholernie boję, że jutro przyniesie coś jeszcze lepszego. Problem z jutrem jest ten - że nigdy cholera nie przychodzi..
![]() |
#4936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
------------------------------- i może jeszcze staję się kimś innym, może nawet z dnia na dzień. powroty myślami do przeszłości są przemiłe. ..limit słów mi się wyczerpał i czekam czekam czekam. lubię śmiać ci się głośno do ucha - żebyś wiedział na pewno, że jestem szczęśliwa. tak bardzo lubię ciepło skóry pod palcami, i to samoistne zamykanie powiek, choć oczy chcą widzieć i patrzeć, uwielbiać cię w świetle zwykłej jarzeniówki. Czemu poszedłeś ode mnie? Czemu milczysz? Aż taki jesteś dumny? A ja nie, ja potrafię żebrać o słowa. O co jeszcze? Słowa są tak ważne. Więc gdzie, czasem trzeba znać adres, a ja właśnie zapomniałam Twój, a może nie wiedziałam nigdy. Tak po prostu, jak butelkę do morza. Dopływa do Ciebie. A teraz ty już mnie więcej nie chcesz. A słowa są takie ważne, tylko słowa... uwielbiam z Tobą płakać i czuć się jak największa wariatka świata. śmiejemy się wtedy jak jedność. wiesz , są chwilę kiedy lubię cie ostygłego takiego wiesz - trochę niczym herbata przestygła i zapomniana na chwile , która niebezpiecznie się dłuży , a nam to nie przeszkadza i zasłaniamy żaluzję - taki zakaz wstępu. gorączkowe spazmy spływają po rozgrzanym ciele kroplami potu. taniec spoconych zmysłów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że się podobają
![]() Nigdy nie mam Cię dość.
Znowu dotykamy nieba i nic więcej nam nie trzeba. Mogę być ćpunką, jeżeli Ty będziesz narkotykiem. Tylko jak Cię odnajdę w takim kosmosie okiem? a teraz pokaż mi, pokaż mi niebo. Siedzimy na dachu i bawimy się powietrzem. Siedzieli razem na mokrej trawie, wypatrując gwiazd na pochmurnym niebie. Nie znajdzie nas nikt. Wszystkie szare dni zmieniasz właśnie Ty. |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ________ Jak morderca doskonały, swym milczeniem skręcasz kark. Powiedz mi, że będzie dobrze. Wmawiaj mi, że szczęście mam. -Musisz zajrzeć głębiej. -W serce? -Tak... o ile je masz. w żyłach płynie strach. Pachniał pomarańczami, smakował jak kiwi, uwielbiałam go jak truskawki. Taka idealna sałatka owocowa^^
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Ten zabieram. Prześliczny. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() * * * *
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Raczkowanie
|
dziękuję ślicznie za pochwały :) moje kochane <3
kirkeblack - świetny początek :* no a teraz nadrabiam kilka stron :) wyglądam zza firanki czują że przyjdziesz do mnie
na parapecie para petów grają w dwa ognie w pokoju bez dywanu bez wojny i bez białych flag tęsknię choć mi nie wolno muszę posprzątać
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zadomowienie
|
<3333333333
dziękuję Słoneczka za każdą pochwałę.
![]() bardzobardzobardzo mi miło, że ktoś podkrada. *; _ wannową scenę z 'the dreamers' chcę. spaliłam serce w mikrofalówce.
![]() |
#4942 |
Zadomowienie
|
sheisunusual Diva069 chocapic <-- dziekujeee bardzo za te pochwałyy <3 ![]() _____________________ Wyłączam myślenie. Czasem tak po prostu trzeba. A ja zataczam się w krainach radości i marznę w trampkach na mrozie, śmieję się i płaczę na przemian w duchu, biegnąc i rozbijając swoje skołtunione myśli o beton. Bardziej smakuje mi powietrze i szybciej płynie krew. Niepewność zastąpiła pewność, a irracjonalne pomysły spłynęły strumieniem gaszącej ulgi. Wpadłam do wiadra z niezależnością. A więc jest lepiej. Powoli statkuje się wszystko dookoła... Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez agiii Czas edycji: 2009-05-04 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 |
Zadomowienie
|
![]() Im dłużej jesteśmy ze sobą, tym trudniej zrozumieć dlaczego na siebie krzyczymy. Czarne przegrywa, czerwone wygrywa. A Ty dziś na czarno.. Blaszane! kawałki serca. Filigranowy tyłeczek, a oczęta turkusowe. ...tylko tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Raczkowanie
|
Fajnie piszecie... a tu coś ode mnie...
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się, Znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdziwie się zaczęło, Nie skończyłoby się. Skończyło się, bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna Nigdy się nie kończy...
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się, Znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdziwie się zaczęło, Nie skończyłoby się. Skończyło się, bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna Nigdy się nie kończy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | ||
xoxo
|
Cytat:
wydaje mi się,że powinno być inne tłumaczenie. mianowicie Zrobiłabym coś dla uśmiechu. lub I'm doing everything for the smile [wtedy Twoje tłumaczenie] Witamy na pokładzie ![]() i bardzo dziękuję za uznanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() _____________________ Tona pięknych słów, nie jest warta tyle co gram przykrej ( a zarazem pięknej ) szczerości. Milion słów na sekundę,każda coraz gorszy ból zadawała. Miłość, co to jest? Nie wiem, ale sprawia że fruwam... Jestem jak Mały Książę, a Ty jak jego Róża. Okłamałaś mnie, mam Cię dość, a jednak cały czas chciałbym trwać przy Tobie. Życie to gówno, toaleta to świat, w którym to gówno się robi, potem spuszcza się je do kanalizacji, którą jest piekło. Ludzie mnie nie rozumieją, kiedy do nich mówię. Ale potrafię im to wybaczyć, gdyż są tylko ludźmi. Choć bywają lepsze dni i gorsze także, Choć wiemy, że bez tych złych nie poznalibyśmy tych drugich. I tak się martwimy szczęściem, Gdzie się podziewa, Bo co jak zgubiło się w ciemnym lesie, I nie znajdzie drogi do naszego życia. ..ludzkie marzenia bez szansy do spełnienia mądrość przekleństwa wyidealizowanego okrucieństwa bawiąc się w Pana Boga ..ból istnienia nieskończonego cierpienia i nagle złudne wydostanie czekające na Śmierci przywitanie w harmonijnej agonii serc -Rzucił mnie, powiedziałam że go kocham, a on mnie rzucił! I co ja mam teraz zrobić?! Nie wytrzymam tego, muszę coś zrobić! Natychmiast! -To idź i powiedz mu, że jest durniem, kretynem i, że go nienawidzisz. -Zwariowałaś? Przecież ja go kocham! -Chmmm... -I co, jak myślisz, co mam zrobić? -Spójrz na to tak, czasami zaprzeczenie wcale nie musi być zaprzeczeniem "nie nie zamierzam" może oznaczać "zamierzam"... -Co to ma do rzeczy? -Po prostu słuchaj! W matematyce dwa minusy dają plus... -No i co z tego? -Właśnie do tego zmierzam, przecież trzy zakręty w prawo dają zakręt w lewo! -Nadal nie rozumiem, co to ma wspólnego. -To jest prawo podwójnej negacji. Jeśli cię rzucił po tym jak powiedziałaś "kocham", to powinien wrócić kiedy powiesz to po raz drugi... Wniosek: Nawet całkiem logiczne argumenty, stają się bezużyteczne kiedy mówimy o miłości... - Chcę się wspiąć na tą górę. - Którą? - Tą, na której mieszka Szczęście. - Dlaczego nie Miłość? - Czyż w Szczęściu nie kryje się Miłość? kocham go, codziennie go widzę, ale cóż nie jestem warta jego miłości... Zastanawialiście się kiedyś dlaczego ludzie kochają Kubusia Puchatka? Bo on nie stara się ZA BARDZO. On po prostu żyje chwilą obecną. Po prostu jest! ludzie mówią: nie wspominaj, bez wspomnień przecież łatwiej żyć. ja mówię: wracaj do przeszłości i analizuj minione wydarzenia, abyś nie popełnił nigdy drugi raz tego samego błędu. błędu, który sprawi, że wspomnienia będą boleć.
![]() |
#4947 |
Przyczajenie
|
witam
![]() *** "Nie wymagaj zbyt wiele, a wszystko Tobie dam.. miejsce w moim sercu i kilka jeszcze szans." "a wiec chodź... pójdziemy na spacer, obrazu będzie inaczej rozedrgane emocje się uspokoją.." "Z wiatrem pod ramię, ze smutkiem na bakier, z uśmiechem na twarzy ja lubię dni takie. ![]() "pozytywnie, pozytywnie ja przy Tobie, a Ty przy mnie ![]() "odwróć twarz w stronę słońca, problemy przecież nie trwają bez końca!"
![]() |
#4948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I nawet wtedy gdy jest ciężko lądujemy lekko.
Ona jest przeszłością. Ja teraźniejszością i przyszłością. Poznałam kogoś. Skreśliłam po drugim spotkaniu. Nie, nie dlatego ze było coś z nim nie tak. Po prostu nie był Tobą. Zdesperowana ladacznico! Obudziłaś moja wściekłość! Nie było Cię przy mnie kiedy się bałam, kiedy zbłądziłam. Bo nikt już nie potrafi spojrzeć na mnie w sposób zbliżony do Twojego. Jestem mistrzynią burzenia nastroju. Nie tęskni się za kimś. Tęskni się za czymś. Za uczuciami. A on dla niej już tylko grał. ________ Ludzie poruszają się po wytyczonych przez los albo przeznaczenie - obojętnie jak to nazwać - trasach. Na mgnienie oka krzyżują się one z naszymi i idą dalej. Bardziej niż rzadko i tylko nieliczni zostają na dłużej i chcą iść naszymi trasami. Zdarzają, się jednak i tacy, którzy zaistnieją wystarczająco długo, aby chciało się ich zatrzymać. Ale oni idą dalej.
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
oj, coś przywarło do patelni... czyżby twoje sumienie?
![]() - wystroiłem się dla Ciebie - naprawdę? nie widać ![]() co tam mruczysz? Ty chcesz się przytulać? Mogę conajwyżej kopnąć Cię w du.pę! tyle żeś naładował wazaliny, że zaraz paluszki ześlizgną mi z klawiatury |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Rozeznanie
|
oj kochana, chyba przesadzasz
![]() ![]() taka pochwała od mojej guru? ![]() dziekuję ![]() ![]() ____________ Zanurz pędzel w farbie.. Namaluj nasze jutro.. Więc rań mnie kolejny raz! To możesz tylko ty! Bijąca z niej samotność aż parzyła. Spojrzeliśmy na siebie, szukając słów, które nie istniały. Czekam na ciebie obok tej nocy która przysiadła na sąsiednim krawężniku. opowiedz mi kiedyś znów jak było nam na początku opowiedz mi jeszcze raz jak było kiedyś dobrze nam. Pamiętaj mnie, bo nie będzie nas drugi raz.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.