|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki nosisz aparat do zębów? | |||
aparat stały metalowy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 44,14% |
aparat stały porcelanowy (kosmetyczny) |
12 | 10,81% |
aparat ruchomy |
6 | 5,41% |
nie noszę |
44 | 39,64% |
Głosujący: 111. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobry Ortodonta, stomatolog, ceny usług , kogo polecamy:)?
Ja chciałam wam polecić gabinet stomatologiczny w NOWYM TARGU na al. Tysiąclecia 65.
dentysta- Marek Rzepecki: bardzo dobry fachowiec, zawsze do niego chodzę. p. Justyna Rzepecka: prowadzi moje leczenie ortodontyczne, bardzo miła osoba, zna się na rzeczy. Ceny w tym gabinecie są dość wysokie, jednak nie żałuję ani grosza z tych pieniędzy, które wydałam na leczenie moich ząbków.
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
Krakow, dentysta Anna Chabowska
W Krakowie z calego serca moge polecic p.Anne Chabowska (Krakowska przychodnia stomatologiczna, Ruczaj, Grota Roweckiego). Trafilam do niej tez z polecenia. Uciekalam wowczas od takiej p.stomatolog, co pod czas zabiegu gadala bez przerwy, za plombe kazala mi zaplacic ponad 300zl (w cenniku zaznaczone bylo okolo 100zl), nie wydala mi reszty (nie mam czym Pani wydac, to niech zostanie na nastepny raz), policzyla, ze mam do wyleczenia 13 zebow i sie dopytywala kiedy przyjde na nastepna wizyte. Nastepnej wizyty, oczywiscie, nie bylo a i plomba po polroku wypadla. P.Ania to bardzo mila mloda osoba. Zawsze punktualna (nigdy nie zdarzylo mi sie ani czekac w poczekalni, ani zatrzymywac sie w gabinecie), profesjonalna (pod czas zabiegu zawsze tlumaczy co za chwile zrobi, np *zaraz troche zatrzesie* albo *zaraz bedzie sie lalo duzo wody*). Ceny w przychodni sa przyzwoite jak na taka jakosc uslug i nigdy nie bylo mowy o naciaganiu czy proponowaniu czegos, co mi nie jest potrzebne. Leczymy sie u tej pani (ja i moj maz) juz od 1,5 roku i sa to zawsze bardzo mile, bezstresowe i bezbolesne wizyty. Nie zmienilismy jej nawet zmieniwszy miejsce zamieszkanie - coz to za problem umowic sie na wizyte przy okazji odwiedzenia Krakowa ![]() Krakow, ortodonta W tej ze przychodni pracuje p.Ewa Zielinska i do niej uczeszcza moj maz. Ja bylam u niej na wizycie tylko raz wiec sie nie wypowiem, ale maz bardzo ja sobie chwali i zmieniac tez nie chce.
"Good communication is as stimulating as black coffee and just as hard to sleep after" Anne Morrow Lindbergh APARATka ![]() Góra 09 czerwca 2009 Dół 02 października 2009 Edytowane przez yourenglish Czas edycji: 2010-05-11 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Przyczajenie
|
Witam! Polecam dr Renatę Nagórską z Olsztyna. Lecze u niej swoje ząbki juz pół roku. Poleciła mi ją znajoma. Jak dla mnie bardzo profesjonalna obsługa. Pani dr jest naprawde bardzo sympatyczną osobą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Konto usunięte
|
GÓRNY Ślask
Szukam prywatnego gabinetu/kliniki dentystycznej. Sosnowiec, Katowice, Dąbrowa, Będzin, Siemianowice Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-03-05 o 21:57 Powód: byk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Przyczajenie
|
![]()
mam pytanko był ktoś z Was pacjentem dr Musiała z Katowic ? Jakie wrażenia i czy mogę mu powierzyć zęby bez obawy ??? Z góry dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
Warszawa, zdjecie pantomograficzne (panoramiczne) analogowe
Polecam szpital Dzieciatka Jezus na Nowogrodzkiej 59. Jesto to samo centrum, a nizszej ceny na zdjecie nie znalazlam nigdzie. Pani, ktora go robi jest rowniez bardzo mila i wywolywane trwa nie dluzej niz 2 minuty. Koszt zdjecia pantomograficznego - 50 zl cefalometrycznego - 40zl. Nr telefonu 502 12 07
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Chciałabym nałożyć licówki na swoje zęby ale boję się trafić na nieodpowiednia osobę. Stąd moj pytanie. Czy możecie mi polecić dobrego stomatologa-estetyka w Poznaniu lub w gdzieś w województwie lubuskim? Chciałabym się oddać w naprawdę fachowe ręce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy ktoś może mi polecić dobrego stomatologa dziecięcego w województwie pomorskim lub kujawsko-pomorskim. Moje dziecko ma 2 latka i chcemy się wybrać na pierwszą wizytę. Chciałabym aby mój synek nie miał złych wspomnień z tej wizyty, żeby lekarz był miły i znający się na rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Raczkowanie
|
Dentysta W-wa Bielany-Żoliborz
Dziewczyny pomocy!!!
Szukam dobrego dentysty na Bielanach/Żoliborzu, który potrafi również zrozumieć, że istnieją ludzie panicznie bojący się stomatologów ![]() ![]() Bardzo proszę o pomoc, namiary i ew. ceny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Raczkowanie
|
stomatolog/protetyk Warszawa
WARSZAWA
poszukuję pilnie sprawdzonej lecznicy/kliniki stomatologicznej, muszę pilnie usunąć ząb (przedni) i założyć wsad koronowo-korzeniowy. Oczekuję wytrzymałości i zadowalającej estetyki. Czy słyszałyście wizażystki o klinice TRIO-DENT przy ul. Polnej i o pani Monice Zmarzlak? a może polecacie inną klinikę czy innego lekarza? bardzo proszę o radę, to bardzo pilna sprawa, niestety... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Raczkowanie
|
Ortodonta-Łódź-prosze o polecenie
Witam!
Proszę o polecenie dobrego ortodonty w Łodzi. Ile kosztuje wizyta i gdzie przyjmuje,mały opis. Prosze rowniez o nr telefonu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Przyczajenie
|
Ortodonta-Wrocław
Czy ktoś z Was leczył się może w Stomadencie we Wrocławiu u doktor Kawali???? Zaczęłam tam już leczenie i niedługo będę zakładać aparat i chciałam się dowiedzieć czy warto to robić w tej klinice. Pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ortodonta-Łódź-prosze o polecenie
Cytat:
tel. 634-75-01 w pon, wt i czt od 16 do 18 Na kosultacje nie trzeba się umawiać, wystarczy podjechać w godzinach przyjęć (zawsze poświęci czas), trzeba wziąść zdjęcie pantomograficzne! Za konsultacje nic nie płacisz! Jak umówisz się na następną wizytę na wyciski też nic nie placisz! Dobre opinie słyszałam też o Marcinie Mikołajczyku, ul. Wioślarska 19 51, tel. (42) 6890737 - trzeba umówic się na kosultację, terminy ok 1,5 miesiąca, wziąść zdjęcie, cena 50zł, Jeżeli nie chcesz żeby zdarli z Ciebie calą kasę to unikaj nzoz "orto" na ul. Kopernika - umawiasz się na kosultację za około 2-3 miesiące, nic nie bierzesz, zdjęcia robią na miejscu, koszt 1 wizyty konsultacyjnej 300zł. Słyszałam też b. dobre opinieo p. Brzósce na Piotrkowskiej 114 (gab. prywatny) ale nie znam szczegółów - jakbyś była zainteresowana to moge podpytać znajomą!
I call on you my friend A helping hand you lend In my time of need Edytowane przez mclilu Czas edycji: 2009-04-04 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ortodonta-Łódź-prosze o polecenie
a słyszałyście może coś o ortomedzie na brzechwy? przyjmuje tam m.in Agnieszka Szczech-Gawrych, może ktoś się tam leczył i jest w stanie powiedzieć mi coś więcej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Witam,
mam pytanie dotyczące dobrego STOMATOLOGa z Poznania. tutaj polecacie raczej ortodontów, a ja nie chcę zakładać aparatu. mam jedynie sporo do zrobienia jeśli chodzi o plombowanie. potrzebuję dobrego lekarza, najlepiej prywatnego, który daje gwarancje paroletnią na biale plomby zakladane przez niego. z góry ślicznie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teresa munir lublin / przemyśl
Cytat:
![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Przyczajenie
|
A ja mam pytanie do dziewczyn które noszą aparat. Obecnie planuję też założyć sobie ale problem w tym że prawdopodobnie przeprowadzę się za kilka miesięcy i nie wiem jak to jest, czy potem inny ortodonta może to kontynuować? Czy trzeba wciąż u tego który to zakładał? Liczę na odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Raczkowanie
|
Ortodonta-Olsztyn
Doradźcie mi jakiegoś dobrego ortodontę w Olsztynie .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Raczkowanie
|
Szczecin
szczerze polecam gabinet Ars Dentica przy Piastów 28a. Po latach przełamałam strach. Jestem w trakcie BEZBOLESNEGO leczenia w CUDNEJ atmosferze i 24 kwietnia 2009r Z RADOŚCIĄ dołączę do grona aparatek !!!! Lekarz stomatolog Klaudia Mączka i dr Joanna Szajnar są po prostu świetne... Zresztą gabinet ma niepowtarzalny klimat co widać już w poczekalni, w której praktycznie się nie czeka ![]() Edytowane przez szpiczasta Czas edycji: 2009-04-18 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
a jakie są tam ceny? np plombowanie, leczenie kanałowe, odbudowa zęba?
i ile płacisz za wizytę u ortodonty no i aparat? ja się leczę w dent-mar, polecałam tu tą klinikę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
Szczegółowy cennik jest na stronie Ars Dentica.
Ja zakładam aparat kosmetyczny w cenie 2 700 zł za łuk. Plombowanie to wydatek od 120 do 210 zł... w zależności od ubytku, znieczulenia i rodzaju wypełnienia. Ale naprawdę szczerze polecam ten gabinet.. za atmosferę, podejście do klienta i jakość usług. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ortodonta-Olsztyn
Pewnie już trochę za późno, ale może jeszcze komuś innemu się przyda- Zdecydowanie polecam "Gabinet Stomatologiczny Korona" Wiesława Burek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ortodonta-Olsztyn
Cytat:
o matko!!! moja ortodontka! cud kobieta, malinki, truskaweczki i paluszki lizać :d P O L E C A M! ps. wizyty sa drogie, niestety. Edytowane przez Perfectaa Czas edycji: 2009-04-24 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Przyczajenie
|
Okolice KATOWIC ??? mozecie polecić jakiegoś dobrego ale przy tym taniego ortodontę? w grę mogą wchodzic takie miasta jak myslowice,tychy,katowice, sosnowiec i okolice...blagam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Teresa munir lublin / przemyśl
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ortodonta- Białystok
a co powiecie o dr Sobolewskiej ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ORTO-AIDI Poradnia Stomatologiczna ul. Strzeszyńska 198 60-479 Poznań tel. 061 868 68 33 061 861 84 73 Za kompleksową gamę usług. Świetni lekarze, profesjonalny sprzęt, miła atmosfera. Pomogą Ci na wszystkie problemy z zębami ![]() Wysokie ceny i długi czas oczekiwania to jedyny minus. Razem z moim TŻ leczymy tam zęby. Założyłam u nich aparat. Ich chirurg podciął mi wiązadełko i wyrwał wszystkie ósemki. I ze wszystkich usług jestem bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Raczkowanie
|
Stomatolog Sosnowiec
Misiata i inni z Sosnowca Szczerze, naprawdę szczerze polecam dr. Miłosza Płachcińskiego, który przyjmuje w Szpitalu nr 3 na MECu (ul. Szpitalna). Polecam szczególnie tym, dla których pójście do stomatologa wiąże się z dużym stresem. Dopiero on przekonał mnie, że wizyta u stomatologa nie musi być czymś, czego trzeba czy należałoby się bać. Fachowiec, stomatolog z powołania, z niezwykłym wyczuciem i podejściem do pacjenta, ale o tym najdobitniej przekona się osoba, która się do niego wybierze. Ze swej strony polecam, bo naprawdę warto. Dodatkowym plusem jest napewno podpisany kontrakt z NFZ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
DOBRY dentysta w BIAŁYMSTOKU?
Witam was moje drogie wizażanki i proszę o pomoc.
Szukam dobrego DENTYSTY w Białymstoku. Kogo polecacie, a jakich omijać szerokim łukiem? pozdrawiam ;-*
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.