|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki nosisz aparat do zębów? | |||
aparat stały metalowy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 44,14% |
aparat stały porcelanowy (kosmetyczny) |
12 | 10,81% |
aparat ruchomy |
6 | 5,41% |
nie noszę |
44 | 39,64% |
Głosujący: 111. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY dentysta w BIAŁYMSTOKU?
żeromskiego 5 centrum stomatologiczno ortodontyczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Rozeznanie
|
Świętojańska 8 lok. 2, Fiedorowicz-Truszkowska, tel. 740 45 07. Leczę się u niej od przeszło 12 lat. Ceny ok, plomby nigdy nie wymagają poprawek, stosuje je w kolorze zęba.
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry Ortodonta, stomatolog, ceny usług , kogo polecamy:)?
kochane wizażanki, czy któraś z was była może w S-DENT w łodzi??
mam na nich ochotę od dawien dawna ale nigdzie nie ma o nich żadnych opinii...napiszcie coś jeśli wiecie...będę bardzo wdzięczna
![]() |
#484 |
Raczkowanie
|
stomatolog - Kraków
Witam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#485 |
Przyczajenie
|
Witam!
Chcę założyć aparat w Białej Podlaskiej, ale nie orientuje się u jakiego ortodonty najlepiej i jakie są ceny aparatów i wizyt. Proszę o pomoc kogoś z Białej lub okolic. Słyszałam o pani Annie Serafinowicz-Kuszneruk z Sitnickiej. Co możecie o niej powiedzieć? Ile kosztuje u niej leczenie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
za drogo jak dla mnie. ja dzięki Wizażowi znalazłam Evident, Nawrot 14 http://www.nzoz-evident.pl/ mają podpisaną umowę z NFZ, więc jest mniejsze obciążenie dla portfela. dzisiaj idę tam drugi raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zadomowienie
|
bardzo proszę o polecenie dobrego i w rozsadnej cenie stomatologa w Białymstoku
![]() |
#488 |
Wtajemniczenie
|
Witam! Jestem tutaj nowa
![]() ![]() W środę 27 maja mam pierwszą wizytę u ortodonty, nie mogę się już jej doczekać. W związku z tym, że przeglądając ten wątek widziałam duuuużo pytań o dobrego ortodontę w Krakowie powiem, że swojego - dr n.med Elżbietę Mycek-Stopkę wybrałam po uprzednim poleceniu jej przez moją dentystkę (Roma Jezierska również bardzo polecam, jestem jej wierna od 8 lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj czeka sie.. albo mam pecha i zawsze trafiam na opoznienia ;]. moje leczenie trwa i trwa.. albo i ja jestem dziwna i inna, ze nie mozna mnie ogarnac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Przyczajenie
|
Stomatolog rzeszów
Witam. Znacie jakiegos dobrego stomatologa w rzeszowie który podjął by sie wypelnic diasteme. Prosze o adresy od osób ktore wypełniały diasteme kompozytem , lub znaja specjaliste który sie tego podejmie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Przyczajenie
|
Dot.: Stomatolog rzeszów
ref
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Przyczajenie
|
Witam!
Teraz ja zaczęłam się zastanawiać nad aparatem. Moja wada jest duża, a jednocześnie nie chciałabym nosić aparatu przez cały okres studiów... Kogo byście mi poleciły we WROCŁAWIU lub Legnicy? Pozdrawiam, Ala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ortodonta-Łódź-prosze o polecenie
A czy wiecie, którzy godni polecenia orto z Łodzi mają w swojej ofercie aparaty Damon ? Bo jestem niezorientowana, a słyszałam że nie u każdego można takowy założyc.
![]() |
#495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
Licówki - Częstochowa, Śląsk
Witajcie. Szukałam informacji na interesujący mnie temat, ale niestety nie znalazłam. Bardzo prosze o informacje gdzie w Częstochowie, lub ewentualnie na Śląsku można wykonać licówki pełnoporcelanowe na jednynki, jaki jest koszt i ile to wszystko trwa, jak wygląda cały ten zabieg. Dziekuję i czekam na wiadomości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Raczkowanie
|
ŁÓDŹ ???
Szukam właściwie centrum dentystyki- muszę zrobić zdjęcia, a potem zaleznie od diagnozy- aparat albo licówki albo... kto wie co jeszcze?? Zależy mi na czasie i rozsądnych cenach- nie mieszkam w kraju. Kogo możecie polecić?? ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- ŁÓDŹ ??? Co sądzicie o tym: Prywatna Klinika Stomatologiczna NZOZ "Bojerowa" - lek. stom. Danuta Wróbel. ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Klinika w Łodzi przy ulicy Franciszkańskiej 132 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej nareszcie jakiś odzew z moich okolic ![]() Może jeszcze jakieś propozycje z Katowic Mysłowic lub Sosnowca??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Mieście się ona we Wrocławiu na ulicy Jaracza 77c. Ceny trochę mogą was zniechęcić jednak wykonywane tam usługi na najwyższym poziomie są tego warte! Pani doktor stosuje najnowsze metody, więc nie ma tak żadenj mowy o podkręcaniu drutów ![]() Więcej dowiecie sie na stronie kliniki ORTHOSMILE Pozdrawiam Aparatki! ![]() P1030709.jpg Edytowane przez michachacha Czas edycji: 2009-07-14 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Przyczajenie
|
![]()
A ja chciałabym poprosić o namiary na ortodonte ktory wykonuje aparaty lingwalne lub ortodnotow z okolic Grudziądza, Torunia, Bydgoszczy czy Tczewa. Z góry dziękuje laseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!
Jestem pierwszy raz na tym forum... I mam takie pytanko do osób z krakowa, a dokładniej tych którzy leczyli się u dr Anny Zalewskiej. Chciałam zapytac czy wiecie moze jakie sa aktualne ceny?? Dokładnie chodzi mi o pierwsza wizyte ile kosztuje, i co sie na niej zwykle robi?? Prosze o odpowiedz i z góry dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.piskorscy.pl/ proszę tutaj są namiary, jakby co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Przyczajenie
|
![]()
witam,
chcialabym uzyskać inormacje. czy I wizyta u dr. Jamroszczyk jest płatna? ile kosztuje 1 łuk? dzieki z góry za info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Przyczajenie
|
CatchyKathy dziękuje za info.. A bliżej moze to nie orientujecie sie?
Edytowane przez szpila1907 Czas edycji: 2009-07-20 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Wtajemniczenie
|
Ja mogę śmiało polecić dr. Stankiewicz, wybielałam u niej zeby metoda nakładkową i cala moja rodzina chodzi do niej od 5 lat. Miła i rozumie, że wiekszosc ludzi boi sie idac do stomtologa, jest delikatna. Ma gabinet na ul. Broniewskiego 4 (antoniuk) tel. 6521-763
![]() |
#507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest link, do strony na której można poszukać lekarzy zakładających aparaty INCOGNITO. Wybierasz kraj i szukasz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ortodonta biała podlaska
Hej! Ja też własnie chce sobie zalozyc aparat ortodontyczny ale szukam jakiegos dobrego specjalisty w Rzeszowie. Jak juz zaplace to niech mi to zrobi porzadnei. Moglybyscie kogos polecic albo odradzic??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Przyczajenie
|
dobry ortodonta -Tychy i okolice
bardzo proszę o namiary i jakieś dodatkowe informacje dotyczące dobrego(po tym co przeczytałam wolałabym nie natrafić na jakiegoś partacza...) ortodonty z Tychów i okolic (np. Katowice, Gliwice, Mikołów etc.).
A tak z innej beczki- co sądzicie o aparatach ruchomych??? Myślicie że są one w stanie skorygować wadę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.