![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]() Twin w jakim salonie kupiliście garnitur dla TŻ?.
![]() |
#4442 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Rozeznanie
|
Będzie dobrze
![]() ![]() Jeśli zależy Ci na rafie to leć jeszcze raz do Egiptu, tylko w inne miejsce... Z drugiej strony, pewnie jakbyś odwiedziła inne państwo znalazłabyć jakąś inną "perełkę", która by Cię urzekła ![]() P.S. Jakiej firmy przyprawy do gyrosa używacie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
jaka szkoda, że weekend sie skończył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja przyprawę do gyrosa mam prymat- bardzo dobra ![]()
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
Wow, Twin, właśnie zauważyłam, że masz kulinarnego bloga
![]() A tak w ogóle to skończyłas praktyki w szpitalu?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
Tylko Prymat.
. Mam takie małe zboczenie i cala moja rodzina również ![]() Mój brat pracował 12 lat w tej firmie...od początku jej powstania. W krew nam weszło używanie przypraw Prymatu..barat tam nie pracuje od kilku lat a ja nadal nie umiem kupić przypraw innej firmy ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-05-04 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Praktyki w szpitalu kończę za tydzień. powiem Ci Madlen, ze teraz śmieję się z moich początkowych obaw i uważam, ze to jedne z lepszych zajęć jakie miałam w ciągu całych studiów. Nie klepiesz suchej teorii tylko widzisz te objawy na własne oczy, rozmawiasz z ludźmi, którzy są chorzy i najlepiej pokazują na czym ich choroba polega ![]() EDIT: W weekend upiekłam biszkopt, przełożyłam budyniem ugotowanym na soku pomarańczowym i bitą śmietaną. Po prostu rewelacja. Rodzice mieli grilla i zawiozłam im blachę- zniknęła natychmiast. Nawet osoby, które nie jedzą zwykle ciasta jadły po 4 kawałki. Dziś planuję upiec je dla nas, bo TŻ też się zachwycił ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2009-05-04 o 11:10 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Twin fajnie, że czujesz iż slub się zbliża. Ja coraz bardziej żałuje, że wkręciłam się w to weselne szaleństwo, czyli np. rezerwowanie sali i zespołu z 1,5 rocznym wyprzedzeniem. Wolałabym aby ślub był w tym roku... heh... Czyli dobrze, że zanim zaczęłam kombinować poradziłam się Was, bo ja zawsze kupuje prymat i miałam ochotę coś zmienić, ale chyba jednak przy nim zostanę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś trochę bardziej przekonana do klinicznej? A ja rozpoczynam planowanie wyjazdu powoli. Trza kupic bilet na pociąg, porobić pranie góry ciuchów, które zamierzam wziąć i inne takie.. nie lubię tego, ale jak mus to mus.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja się - o dziwo! zupełnie nieciastowa zrobiłam. ![]()
![]() |
#4455 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tą bitą śmietanę o której pisze Twin daje się jeszcze na wierzch czy jak? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
najlepiej jakby ktoś dał zdjęcie tego ciasta, wtedy miałabym jasnośc absolutną.
Bo też zainteresowana jestem. No to tak: 2 biszkopty, pomiędzy nimi masa budyniowa na soku a na wierzch bita śmietana?
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko Madlen to nie dwa biszkopty, tylko pieczesz biszkopt, a potem go przekrawasz wzdłuż....pomiędzy dajesz masę na soku, przykrywasz biszkoptem a na to śmietanę, którą ubijasz ze śmietan-fixem, żeby się dłużej trzymała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Kumam, butter. A z biszkoptami t mi o to chodziło własnie. Czym przecinacie? patent mojej babci : nitką. Inaczej nie umiem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() znalazlam chwilke zeby sie z wami przywitac ![]() powiem krotko : jest fantastycznie, szkoda tylko ze juz w srode lecimy ![]() weselicho udalo sie w 100%, fryzjera odwiedzilam i nie wygladam juz jak z buszu wypuszczona, i kupilismy juz bilety powrotne czyli niedlugo zacznie sie wielkie odliczanie do 01.08 ![]() pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |||||
Wtajemniczenie
|
witam po weekendzie. tyle dni bez internetu dobrze mi zrobiło. grillowaliśmy i oglądaliśmy filmy.
więc: idealny facet dla mojej dziewczyny baardzo mi się nie podobał, madagaskar 2 rulez, chociaż zalatuje królem lwem. Cytat:
http://allegro.pl/item617935835_urba...ony_top_s.html http://allegro.pl/item618862297_fres...by_doll_s.html Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad. majorki - nie wierzę, że nie było co robić, pochodziłam po forach, jeszcze nie zaznaczyłam w przewodniku co chcę, ale tydzień zwiedzania jest na bank. 1 dzień to sam aquapark ![]() ad. madera, nie wiem ale jak chcecie czynnie spędzać czas, to szczerze polecam teneryfę. autko na tydzień spokojnie można. a poza tym można urządzać jedno-dniowe wycieczki na sąsiednie wyspy i po za tym nowy wynalazek: http://www.teneryfa24.pl/teneryfa_siam_park.html otworzyli w zeszłym roku, więc już po moim pobycie tam, ale muszę jechac na teneryfe tylko po to, zeby zaliczyc ten park. ad. cen to jedzenie w polskich cenach, alkohol duzo ponizej (strefa bezcłowa), i dzieki tej strefie kosmetyki/sprzet elektroniczny bardzo tanio. najdrozej wejscia do wszelkich obiektow. przykladowo loro park ponad 20 € co przy dzisiejszym kursie jest srednie;/ ale wypozyczenie autka calkiem spoko, my placilismy 60 za 3 dni (w 2006 roku), benzyna jak u nas. Cytat:
Edytowane przez biia Czas edycji: 2009-05-04 o 12:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
Biaa, ten pierwszy top - super!!
Jestem do takiego trochę za pulchna...ale czy on wyglądałby dobrze nałożony na podkoszulek zwykły? Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać ślubu. Też się cieszę, ze TŻ namówił mnie na ślub w tym roku. W listopadzie zarezerwowaliśmy salę i wszystko zaczęło szybko lecieć a tak to bym czekała jeszcze ponad rok ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziś jednak zrobię niższy biszkopt i tylko po jednej warstwie.
![]() |
#4465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A druga mam tylko w wersji jasnej...śliczna jest..ale piersiątka mi z niej wypadają ![]() Była stała klientka z pytaniem "Pani Aniu a cóż pani tu robi ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
czy któraś z was ma może szczotko - suszarkę Rowenta brush activ?
Złapałam fazę..
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Zadomowienie
|
cześć
![]() Wróciłam i ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to czas powrócić do rzeczywistości. Idę wieszać pranie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Zakorzenienie
|
witam.
masakra. dzis 11 godzin w pracy jak na złosc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
a ja też chce gdzieś pojechać na wakacje, ale nie wiem gdzie.. dysponujemy terminem od 1 do 16 sierpnia i nie wiem czy lepiej rezerwować coś teraz czy może iśc na żywioł i łapać jakiegoś lasta w tym przedziale dniowym
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.