|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Winterko-
![]() E- kumam baze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- E- tak wlasnie czytam i zajarzylam, ze chyba piszesz tak milo o mojej tuniko-sukience? Dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Winterko - a wiesz na pewno, że to alergiczny katar ?
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadam na chwilke, wysciskac wszystkich, a przede wszystkim Katt! wspaniale wiesci, wspanialy poczatek tygodnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tyle razy byłam przeziębiona,więc widzę po sobie,że to na pewno nie jest zwykły katar
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
tia, biorac pod uwage, ze po jednym drinku lub kieliszku wina mam mega kaca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, o Twojej tuniko-sukience pisałam ![]() Mirro ![]() Ugotowałam Lubemu przepyszny rosół i muszę chociaż trochę nalać sobie do kubeczka ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2009-05-04 o 18:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Katt ![]() ![]() Hmm skad ja to znam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
To może polecicie mi jakies krople do nosa,bo mnie to strasznie męczy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Moje dziecię na katar alergiczny miało zaordynowany przez specjalistę xylometazolin w żelu.
Wiadomo, ze nie leczył przyczyny tylko objawy, ale pomagał.
#2563 |
Zakorzenienie
|
Contax, o zakupach to ja tylko w teorii
![]()
#2564 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Wszelki duch ... ja też widzę
![]() chyba nadrabia wątek ![]() ![]() za jakąś godzinę powinien coś wpisać ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-05-04 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12148282] Vasenko, ja także czytam Twojego bloga namiętnie, choć skorzystam z przepisów za jakieś 6 lub 7 tygodni, aż zrzucę to, co mam do zrzucenia ![]() [/quote] ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Kattarino
![]() ![]() Cytat:
A jeżeli chodzi o odżywkę sklepową to jakoś nic mnie do końca nie satysfakcjonuje. Nie wiem jak z Twoimi włosami, ale ja mam ten problem, że albo coś obciąża i klapie mi włosy albo nie nawilża. Uważaj z xylometazolinem. Doraźnie jest bardzo skuteczny, ale powinno się go używać tylko kilka dni z rzędu, bo można sobie zniszczyć śluzówkę i zafundować wieczny katar. Zdaje się, że prawie wszystkie te krople opierają się na tym składniku. Poza tym znam jeszcze spraje homeopatyczne (niby dla dzieci), wodę morską w spraju i sól fizjologiczną. Nie są tak skuteczne jak krople oparte na xylometazolinie, ale za to nieszkodliwe, a może akurat Tobie pomogą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Hola guapas y guapos!
![]() ![]() idę nadrabiać wątek ![]() ![]()
![]() |
#2570 | |||
czyli Endżi
|
Rawito, Irenko, Mariolu, Sasinko, Teresko, Ciociu Kijanko, śliczniasto dziękuję
![]() ![]() ![]() Ogromne ucałowania dla Cioci Kijanki, E i Contax, które się ostatnimi czasy zagubiły ![]() ![]() Tymenko, umknął mi news o Twoim wystepie ![]() ![]() Ojej ![]() ![]() Podziwiam tym bardziej, że to coś kompletnie nie dla mnie... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wspaniałe, wspaniałe wieści! Kattko, ja wierzę że umysł ma ogromną władzę nad ciałem i zdarza się, że to jego a nie choroby wola się relizuje ![]() ![]() ![]() <zwizualizowałam sobie nawet na tą okoliczność jak my wszystkie wykonujemy układ choreograficzny w kostiumach i z pomponami amerykańskich cheerleaderek ![]() O kurczę, współczuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale nie karcę za mocno, bo mam tak samo jak Ty... ![]() Okropne ciśnienie dzisiaj. Rano było mi tak źle, że podejrzewam że byłam o krok od jakiegoś omdlenia czy coś. Miałam pretekst żeby zjeść ciastko z dużą procentową zawartością cukru ![]() Stał się cud i udało mi się kupić coś do ubrania! Hiperwąskie dżinsy, koszulkę z tysiącem wycięć na całych plecach i złote baletki z ogromniastymi błyszczącymi ćwiekami ![]() ![]() Ostatnio każde podejście do zakupów ciuchowych kończyło się dołkiem pt. "matko-bosko-jestem-taka-gruba-i-nieszczęśliwa" ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-05-04 o 19:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowa pora
![]() Katt- wspaniale wiesci ![]() Irko- znow wspaniala wyprawa i Ty jaka na zdjeciu usmiechnieta ![]() Tymeno, te kiecki Wallis piekne, poka ![]() ![]() Katt, tez zwrocilam uwage na te zielona- piekna- szkoda tylko ze dla mnie za krotka ![]() Cytat:
![]() Te krople to zlo! I ich w ogole nie przepisuje i nie polecam. Bo ludzie sobie nimi krzywde straszna robia. Nie dociera, ze 3 dni i wiecej nie. Kropia, bo pomaga, a ze pomagajac szkodza.. Vesenkowy polcrom o niebo lepszy, tylko krople z kromoglikanem to skuteczne sa, jak sie je ze 2 tygodnie przed okresem pylenia zacznie stosowac, pozniej to roznie bywa. Ale sprobowac mozna ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Kola, przeczytalam Twoje powitanie jako "hola gluptasy' ![]() Jesli tak sie zakupowo chwalimy to ja dzisiaj poszalalam ![]() Na dalsze zakupy nadal weny brak... ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Kola, przeczytalam Twoje powitanie jako "hola gluptasy' ![]() Jesli tak sie zakupowo chwalimy to ja dzisiaj poszalalalam ![]() Na dalsze zakupy nadal weny brak... Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-05-04 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
Mskladaczku, naczelny medyku tego forum, nie chcesz się czasem z dermatologii specjalizować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,witajcie
![]() Kattarino, bardzo dobre wieści ![]() zostawiam całusy i dobre mysli dla Was ![]() edit. witam sie też z Tygrysem ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-05-04 o 20:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie Wymiataczki
![]() Witam i zacytuję BigeM "... przywrócony na łono internetu". W czwartek odcieli i dziś przywrócili (z jednej strony do kitu bo parę przelewów miałem zrobić ale z drugiej strony trochę odwyku nie zaszkodzi) ![]() W telegraficznym skrócie majowy weekend: 01.05 robota do 21 w terenie 02.05 robota do 18 w terenie 03.05 Komunia chrześniaczki - miałem kiedyś kasę ![]() ![]() Katt - ładna sukienka. Irko, E ![]() Cytat:
![]() Mskladaczku - fajne zdjęcie. BigeM, Tereso ![]() Koto ![]() Irko - 1. ładne zdjęcia 2. graruluję zakupów. ![]() Fenris - ładne zdjęcia (piękny wilk) ![]() Taiwo - ładne widoki ![]() Mirro - zdrowia ![]() Witaj Taka ![]() Aniele - gratulacje ![]() Kasiu-san - witaj w lepszym nastroju ![]() Sasiu Tereso ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Irko - ponownie piękne zdjęcia z drugiej wyprawy ![]() ![]() ![]() Hej Kijanko ![]() Katt - wspaniałe wieści - gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Macham do Takuli i Anuschki ![]() Jakoś sobie nie wyobrażam tego miejsca bez Was ![]() [/quote] ![]() ![]() Jestem, żyję ![]() A teraz idę oglądać zdjęcia i spróbuję nadrobić wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
Wieczornie witam
![]() A jednak watku nie nadgonie. Musze napisac jednak, ze magdowe zdjecie gdzie ogromniasta glowa Wegi i tego czegos malego obok jest przesmiszne. Zawolalam syna i porechalismy sie razem zastanawiajac czy to malenstwo jest wielkosci mojej czy jego garsci... Kattarinie gratuluje dobrych wiesci od lekarza i zycze duzo zdrowia. Irko, ciekawa wyprawa i przyznam, ze podsunelas mi ta relacja pomysl na za jakis czas spedzony urlop. Zaganiana jestem, tydzien bedzie znowu dosc pracowy, do wieczora pewnie poza domem. edit: Randkowiczowa Kokakola ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-05-04 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Mysle sobie nad specjalizacja z dermatologii (i jednoczesnie podyplomowka z medycyny estetycznej) ![]() Ale mysle tez nad ginekologia i poloznictwem, radiologia, anastezjologia i intensywna terapia oraz okulistyka. ![]() Wszedzie sie widze ![]() ![]() Tharoonie ![]() Ale ladnie zadanie domowe odrobiles ... ![]() edit/ Doroto- zdjecie smiszne, bo ta cala Emi jest smiszna ![]() To taki maly i niepozorny wulkan pozytywnej energii. Normalnie geba mi sie cieszy, jak o niej mowie/pisze. (jestem swirem, wiem) Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-05-04 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
rude jest piękne:)
|
Ooooooo jak fajnie lista podpisana Tygrysie ,Corko,Anuszko ,Kolu powrocona witajcie
![]() Widze Dorote-Coco ![]() Magda ![]()
#2579 |
Piers do przodu
|
Tesso - myśl sobie spokojnie
![]() ![]() ![]() Kocie ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-05-04 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Magdo, zapomnialam napisac - zaczarowana przez szampon ziolowy z Evy Natury kupilam odzywke tejze marki Len, Kaszmir, cos tam jeszcze w skladzie... i kolejny szok.
Odzywka za 6 zl, a dziala lepiej niz niejedne z serii profesjonalnych. Po mojej ulubionej masce Intense Repair, ta z lnem i kszmirem jest numero due. Zachecam do sprobowania tej odzywki. Teresko, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.