|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12153624]nie chcesz uwierz. ludzie maja tendencje do tego ze grubej osobie nie powiedzą że ejst gruba a chudzielcowi owszem wytknąć. no tak bo "same kosci" nie maja uczuc...
maturalny stres mnie zeżarł. jem duzo a i tak trace ciało. Anuu... juz nawet nie bede rpzytaczać ile razy ja sie pocielam o studia Cytat:
Cytat:
alonka, no u mnie jest trochę dalej...ale głównie mu chodzi o finanse, nie o odległość... Edytowane przez Anuu Czas edycji: 2009-05-04 o 21:23 |
||
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mój problem polega na tym że: `w niektórych autach chyba nie ma przeciwmgłowych przednich? A w niektórych są... Pytanie w których jest jak?! ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie tak "normalnie" na wątku zrobiło się(jest niedużo osób i nie ma paniki że źle napisałam)
nie lubie ludzi siejących zamęt powiecie że jestem dziwna- w ogóle nie boję się matury. Jakoś nie dociera do mnie że to ten właściwy egzamin. Traktuję go jak próbny To chyba lepiej. Aby dzisiaj poczułam dreszczyk emocji jak otwierałam arkusz i szybko leciałam żeby zobaczyć temat
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też, a w poniedziałek biologię
![]() weekend spędzę w samotności...... romansując z biologią ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
kiedyś też czytałam jakieś forum właśnie związane z nauką jazdy i tam było sporo aut opisanych
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
aj już nie wiem co uczyć się na ten angol...
myślałam że będzie podanie o pracę a teraz mam wątpliwości...
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
A ja biore moje zwroty z ang. i ide do łozka. A Wy nie piszcie za dużo, bo nie nadrobie tego jutro. Dobranoc
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę nic mówić, ale niedługo kolejna część wątku
przecież my nawet miesiąc w nim nie pisałyśmy!
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
ja myśle że bedzie ogłoszenie i list jakiś do przyjaciela. Obstawiam
|
|
|
|
#4329 |
|
Zadomowienie
|
Ide sie wyszorowac
i spac, bo dzisiaj w nocy sie budziłam...i spac nie moglamPowodzenia na jutrzejszym angielskim!Bede trzymac kciuki! I za egzamin na prawko Arkadiiiiiii tez POWODZENIA! PS.Paweł to Ty dałes link do piosenki matura na wesoło?no przecudne to jest Dobranoc wszystkim! |
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://img254.imageshack.us/img254/3543/img0127p.jpg Tu daję, może ktoś skorzysta jeszcze. I chyba czytelne o.O W życiu nie robiłam zdjęć tekstu w książce xD! Zdolniacha jestem. Po czekaniu na pociąg- godzina czasu- w Katowicach stwierdziłam, że chcę tam iść bez względu na wszystko xD Tam mają tresowane gołębie!
|
|
|
|
|
#4332 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem za! Obyś miała rację ![]() A zamiast ogłoszenia może być notatka ![]() Cytat:
. Już wysłałam link kilku znajomym ![]() Powodzenia na ang!!! Dobranoc ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Anlejka: Dzięki
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
jem lody bakaliowe, tata mi przyniósł na poprawę humoru
(i pogorszenie talii hehe)nie umiem na ten angol. ucze sie tych zwrotów i dupa. |
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Lirangel ślicznaś!!
![]() zaraz uciekam pod prysznic, potem powtórzę zwroty do formalnego, podania i uciekam spać
|
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Branos kochane
pewnie nie zajrze od razu po maturze bo będzie wrzało a jak mówiłam nie lubie pisać egzaminów 2 razy Powodzenia wszystkim!!!
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieje że wyniki z podstawy będą od razu. Bo nie wytrzymam
![]() ide spać, powodzenia jutro wszytskim
|
|
|
|
#4339 |
|
Konto usunięte
|
ostatni post i ide. nie mam sily do nauki slowek. powtorze tylko te wszelskie formalnosc czyli conditionale itp.
ZTE kiedys rozstałam sie z Tż a chodzilismy razem tdo kl(ost tydz listopada) i on wtedy "gadal wiecej z pewna laska". ktorej bardzo nie lubie bo keidys oni cos ze soba teges .no matter i ja tak sie tym stersowałam, ze słzłam do szkoły i ciagle czułam łaskotanie na koncu ejzyka (jak sie denerwuje to tak mam). przez tydzien nic nie jadłam praktycznie. rano mała kromeczka ejdzona pół godizny. nie mogłam porpostu. co kes to 5 minut skupienia zeby nei zwymiotowac. pamietam bo w sobote po tym tygodniu jechałam na praktyki do karpacza. droga ponad 8 h. a ja zjadłam... 3 bita. i nawet nie czułam głodu. miałam wtedy tak 1-szy raz. a teraz ejm masakrycznie. i trace ciało. ale ha! trace ciało, nie trace kg! to jest najlepsze. bo od lutego bardzo schudłam. a waze tyle co w listopadzie. bimbałki mi ukradli. juz sie nie poszczyce middle-large C. tylko B/C. to mnie dobija. heh |
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Idę chyba zaraz spać, już nie mam ochoty nic powtarzać. Co ma być, to będzie.
Tylko weszłam przed chwilą na mój ulubiony słownik Cambridge i zerknęłam na listę najczęściej wyszukiwanych słówek. Na 5. miejscu pojawiło się nagle "swine". Dobranoc i powodzenia
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
Anuu, doskonale Cię rozumiem
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
ja wpadłam tylko napisać POWODZENIA i życze Wam i sobie listu prywatnego i notatki lub pocztówki xD
wpadnę jutro wieczorkiem kiedy tłumy się rozrzedzą xD i to pewnie i tak się już spotkamy w nowym wątku ^^ DOBRANOC! ![]()
|
|
|
|
#4345 |
|
Rozeznanie
|
O jeny, ale piszecie
Jakoś rzadko tu zaglądam, ale to przez Skinsów <która tu poleciła, zaraz nakopię!> <obejrzałam juz w całości trzy serie i trzecia, jak dla mnie najlepsza, albo Freddie i Effy mi się najbardziej podobali :P>, nie żebym się uczyła do matury![]() Polski tak o. O Bylicy pierwszy raz słyszałam, więc pisałam Pana Tadeusza, ale pewnie wielu rzeczy nie uwzględniłam, no ale. Swojej pracy już na oczy nie zobaczę nigdy w życiu, więc wisi mi to. Aby mieć jakieś 60 % i będę zadowolona.Nie miałam problemów z nerwami, jakimiś trzęsącymi się rękami, jutro za to pewnie będzie gorzej. Boję się zawalić angielski bo też sporo od niego zależy. Zobaczymy. Oby rozprawka i słuchanie były w miarę! Czerwone majty na dupe i jedziemy z tym angielskim dziewczyny!
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt...problemem jest też to, że tatuś ułożył sobie w głowie przyszłość jedynej córeczki... Lecę się ogranąć i spać.. dobranoc i powodzenia!! |
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
sonnerin dobrze że mi przypomniałaś, jutro z pięć par założe.
Ale mam pierta przed tym angielskim, wczoraj nic luzik a dzis masakra
|
|
|
|
#4348 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sonnerin ja nie mam juz czerwonych majt.. Tzn mam okres to moge zaltwic czerwone.
Najlepsze ze na jutro mam ponczochy bo nie kupilam rajstp o.0
|
#4349 |
|
Rozeznanie
|
zeby było łatwe czytanie ze zrozumieniem i słuchanie bo na próbnej z tego miałam tylko 15% ;(:O:O (a podobno było łatwe) a z operonu 36 albo 32%
'Bo...życie jest chwilą wieczności' _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362866 <--- CIUCHY WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13986827 #post13986827 SZUKAM |
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, miałam iść spać, ale zorientowałam się, że zgubiłam gdzieś soczewki.
Czy to jakieś czary mary czy ja już całkiem oślepłam?! I nie mówcie, że stres, bo jeszcze się nie stresuję:d
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

moze tata zmieni jeszcze zdanie? 

Bo mój problem polega na tym że: 

To chyba lepiej. Aby dzisiaj poczułam dreszczyk emocji jak otwierałam arkusz i szybko leciałam żeby zobaczyć temat

kiedyś też czytałam jakieś forum właśnie związane z nauką jazdy i tam było sporo aut opisanych 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)