|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Riana to się pytaj o wizyte domową.
salon niech sobie ma ma zamkniety
|
|
|
|
#1592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja również nie mogę wejsc na stronę wogóle ![]() też sobie tak pomyslałam no to dziewczyny zapraszam muszę miec trochę swoich
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher no ja akurat mam blisko do Ciebie
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
To ja sie tez piszę
![]() PS. Zauważyłyście jakieś zmiany? Tak się zastanawiam czy jakbym całkiem zmieniła avatar to byście mnie kojarzyły... ?
|
#1595 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
No to będziesz mieć Kasiu mocną grupę wizażanek
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
|
|
|
#1598 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co sądzicie o takiej fryzurce do slubu? Dodam że mam ciemno brązowe włosy. No i czy do takiej fryzurki mozna doczepic welon??
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-05-05 o 14:40 |
|
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj już się trochę rozwinął w wazonie i tak średnio wyglądał. Zapytam mamy czy wytrzyma do czwartku ![]() Cytat:
A na tatuaż tylko przykleiłam cyrkonie (nawet nie rzucał się bardzo w oczy).
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
azzis wstaw bukiet do lodówki
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Welon juz mam 2. Jest bardzo ładny 3. Chciałbym miec welon
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
No mi ten bukiet już nie jest potrzebny
Nawet go suszyła nie będę. Jak zwiędnie,to mama wyrzuci.
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Wizażanki kurcze jakos ostatnio znowu nie mam czasu sie udzielac w miare normalnie a przez nastepne 2 tyg to juz na pewno mnie prawie nie bedzie. Jutro lecimy do Polski
dzwonilam dzis do salonu gdzie zamawialam moja suknie panie powiedziały ze juz czeka na mnie wiec w przyszłym tyg ide na przymiarke powiedziały ze moge przyjsc kiedy chce tylko jakbym mogła to nie w sobote bo maja oblezenie w sumie rozumiem i sama niechetnie bym szła w sobote. Mamy 1000 spraw do załatwienia świstkow papierkow chcemy spisac protokol zaprosic gosci kupic obraczki ubranie dla tżta juz nie mowiac o kwiatach i reszcie ale mamy 1,5 tyg wiec sie nie martwie napewno załatwimy wszystko. Świezoupieczone żonki wygladałyscie pieknie super i bardzo szczesliwie gratuluje jeszcze raz Kasiaher no smutno ze tak wszyscy odwołuja mysle ze jak zaczniesz teraz dopraszac znajomych to pomysla ze sa wypychaczami bo do twojego slubu tylko mniesiac. Ja tez myśle ze nam duzo odmowi bo rodzinka rozsiana po polsce i nie kazdemu bedzie po drodze a wiadomo ze pojscie na wesele to koszt nie mały ale licze sie z tym wiec zdziwiona nie bede. Evelina no ta fryzura ktora zrobiła ci ta pani wyglada brzydko nie ma nic wspolnego z wzórem heh tak jakby wzieła twister i zakreciła na nim koka to taki kok bardziej dla stewardessy
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziewuszki
Kasiaher |
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes ale musisz byc szczesliwa ze jedziesz do Polski
ja jade za 12 dni (w następną sobotę) ale zostaje juz tam do slubu. tez sie juz nie moge doczekac. choc troszke szkoda mi opuszczac Holandię
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
No ciesze sie bardzo steskniłam się za wszytkimi, widzisz to sie nacieszysz ostatkiem przygotowan do ślubu my niestety na ślub polecimy tylko na 3 tyg 2 przed i 1tydz po ślubie trzeba bedzie wracac ech to dopiero bedzie ból. No ale coż nie dostaniemy wiecej urlopu. Ciesze sie ze jak juz bedzie po ślubie to bedziemy mogli wreszcie sobie odpoczac na tych urlopach nie bedzie bieganiny tak jak teraz. Haha wszyscy mi mowia w pracy fajnie odpoczniesz i nie chca wierzyc ze bedzie taki kociołek ze tyle rzeczy musze załatwic.
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie biorę urlopu tylko sie zwalniam i do Polski jedziemy na jakies 4-5 miesięcy. Dziewnie tak jakos będzie, ale coż. |
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakie są opłaty kościelne? Mozna wysunąć jakąś średnią?
Kto będzie Wam podawał obrączki?
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do opłat to pewnie wszedzie jest inaczej. kiedys znalazłąm taki tekst odnosnie tego. jak chcesz moge wleic, choc kiedys podawałam go na ogólnym
|
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Z jakiego biura jedziecie w podóz polsubną??
Ile wynosi was taka wycieczka?? Kurde taka wpadka. Myslałam,z e ta Kreta jest taka tania. patrze wersja all za ok 6 tys zł na 2 tygodnie. a teraz doczytałam, ze to za osobę wiec by nas to wyniosło 12 tys zł. nie chce takiego drogiego prezentu od rodziców, tym bardziej, ze na nasz slub tyle kasy wydają ech...
|
|
|
|
#1616 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ty masz jakieś grubsze?? Czy też takie??Cytat:
![]() A co do drugiego to ja i tak będę się wystarczająco stresować samym ślubem, żeby sobie jeszcze dokładać stresu dotyczącego jakiegoś dzieciaczka niosącego nasze obrączki oooooooo nie dlatego nie chcę żadnych małych druhen niosących obrączki Madzialenka12344321 ja Ci napiszę tak...Patrzyłam ostatnio na stronce Itaki...My chcemy lecieć na Majorkę po ślubie (ślub 19 września) i tak patrzę ceny...no i są wylot pod koniec września, hotel 3*, 2 posiłki - cena za 9 dni --> 2290 zł (coś koło tego oczywiście za osobę)...i coś mnie tknęło, żeby zobaczyć co jest ciekawego na last minute i patrzę wylot 6 maja, Majorka, ten sam hotel co wyżej i też 2 posiłki i też na 9 dni i zgadnij ile kosztowała............... .........990 zł za osobę, a za 16 dni 1390 (coś koło tego nie pamiętam dokładnie) ![]() ![]() więc postanowiliśmy, że czekamy na last minute najwyżej pojedziemy gdzie indziej, jak nie będzie żadnej oferty na Majorkę
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-05-05 o 16:04 |
|||
|
|
|
#1617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze Kasiu jakbyście poszli do lokalu i pogadali to moze by choć trochę przycięli tę cenę- moim zdaniem powinniście, bo też oni muszą wiedzieć ile jedzenia przygotować, po co ma się zmarnować... Przeciez jeżeli lokalowi zależy na dobrej opini to może obniży cenę, a Wy dodatkowo będziecie bardzo zadowoleni i powiecie innym znajomym jaki to fajny lokal...Ale się rozpisałam Nie zaszkodzi spotkać się z właścicielem i przedstawić sytuację.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mojej 4 letniej chrześnicy prawdopodobnie nie będzie na ślubie bo jej mama chce poszaleć i zastawi małą w domu No i nie wiem czy teraz ktokolwiek będzie je niósł Dziewczyny
|
||||
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to teraz o makijaz nie musisz sie juz martwic |
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam welon z grzebykiem tylko zastanawiam sie czy on sie bedzie trzymał. Włosy z tyłu musiałabym mieć napewno podtapirowane żeby sie łądnie w tzw. "bombke" układały ale czy to wystarczy żeby welon pozostawał na swoim miejscu? Fryzurka byłaby raczej krótsza niz an poprzednim zdjęciu coś podobnego do tych...
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-05-05 o 16:27 |
|
|
|
|
#1620 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
my dostaliśmy już kartki do spowiedzi. ksiądz mówił coś o drukowaniu zapowiedzi, a ja dopiero po wyjściu od niego skojarzyłam, że za to się płaci, a my nic nie daliśmy Tak głupio, bo 2 razy coś pobąkiwał o tym. Wszystkie dawałyście/dajecie na zapowiedzi?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

salon niech sobie ma ma zamkniety 

, a zastanawiam się nad frezjami

Nie zaszkodzi spotkać się z właścicielem i przedstawić sytuację.