![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
wiesz co w życiu jest najpiękniejsze? to, że masz szansę na nowe jutro
- eeej, co ci się stało?! - nic.. - a wyglądasz jakby cię ktoś drzwiami przytrzasnął poproszę dwa soki o smaku szczęścia! zakładam kapelusik, biorę plastikowe grabki i idę się pobawić.. nie wiem czy mi się podoba ta cała dorosłość o, nawet dzisiaj spinacz do papieru jakiś bardziej metalowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla.
Rzygać mi się chce na widok bez sensu zycia. Jesteś nikim, myślałam, że to nieprawda. Jesteś jedyną osobą, o której chciałabym zapomnieć Jedyną, którą kochałam, a nie mogę przebaczyć I nawet jeśli złamałeś mi serce Jesteś jedyny I nawet były momenty, że nienawidziłam cię Nie mogę tego wymazać Tego, że mnie raniłeś Tego, że płakałam I nawet teraz, gdy cię nie cierpię Zmuszasz mnie, bym powiedziała Że będę tam pod koniec dnia. Nie chcę grać dziewczyny o złamanym sercu. Teraz jestem tam, gdzie nigdy nie byłam. Żyję w świecie, który kręci się wokół mnie i ciebie. Teraz się nie bój, moje złamane serce jest wolne Mogę rozwinąć skrzydła i odlecieć z tobą daleko. Czy położyłbyś się ze mną i po prostu zapomniał o świecie? czyta ktoś ;> ? ;* Edytowane przez Exceptional Czas edycji: 2009-05-05 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają.
Zakochanie to przecież w gruncie rzeczy stan chorobowy- należy się spodziewać- minie. Korytarz trwał wieczność. Ludzie są w stanie przełknąć każde klamstwo, jakim ich karmią, ale prawdy zażywają w malych dawkach, bo zwykle bywa gorzka. Moja prawda ma smak gorzki jak filiżanka ciemnej kawy.Ale mimo jej gorzkiego smaku, czuje się jej śliczny zapach i chce się jej napić. automatycznie zaczyna się moja ucieczka. Tworzymy się każdego dnia na nowo. Wszystko może się walić mi na głowę, a Ty będziesz jak parasol. ![]() Jeśli tylko zechcesz, możesz być całym moim światem od a do z. "Nigdzie nie jesteśmy bardziej samotni, niż leżąc w łóżku, z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień." Istnieje granica, za którą trudno jest okłamywać samą siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
ouu - ;*
![]() Dystans na wieczność Pewnego rodzaju ulga w sercu Słonko, wiem, że tak naprawdę jesteś ze mną tylko z litości. Idź do niego, idź, jeśli tego właśnie pragniesz… ja Cie zawsze i tak, bez względu na wszystko będę kochał Jeśli on właśnie jest Twoim celem, zrób wszystko, aby go osiągnąć. Dopnij swych marzeń Love or leave – kochaj albo odejdź Potrzebuję jakiejś terapii, plasterka czy tabletek, bo jesteś już moim uzależnieniem, które od tak nie przejdzie Wiesz, tylko w Twoich oczach odbija się blask księżyc i promienie słońca jednocześnie Uwielbiam, gdy Twoje palce zaplątują się w moje włosy i tak śmiesznie mnie łaskoczą .
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
Dot.: <3333333333
dzień który zaczął się marnie.. i marnie skończy się..
jest dobrze, jest dobrze jest ![]() i może sam powiesz mi.. jak mam powiedziec to Tobie.. ze juz nie kocham Cię, nie chce ! Reszta chyba jest w porządku :P od końców naszych stop a po końce naszych dłoni.. do końca świata aż po grób.. ![]() ...już nie przechodzą mnie dreszcze... Aniele mój.. szukałam Cię kiedy szczęście porwał wiatr.. nikt nie słyszał serca skarg.. myśli wrogiem stały się.. moje serce lustrem jest.. tyle nieotartych łez, zanim los przytulił mnie.. bo jego ramię siłą jest.. ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona.. ![]() nikt nie słyszał dźwięku łez.. a dziś już nie pamiętam nic.. uwolniłam się by żyć.. ile popłynęło łez, zanim los przywrócił sens.. pada deszczyk równo, raz na trawke, raz na gówno ;d kto zrozumie ile zła przynosi co dzień świat.. nie wystarczy, podać mi ręki na zakręcie.. potykam się o fakty i miliony tych wspomnień.. będzie dobrze, słyszę wiecznie.. mówisz to kiedy sam masz problem ![]() szukając szczęscia w ciemnosci objęciach.. to na co moge liczyc to jedynie odpowiedz ciszy.. nienawidze słów bedzie dobrze bo po tych słowach kazdy poprostu odszedł.. co będzie dalej zostawiam życiu..
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
hm... mam rozumieć, że się spodobało?
![]() ![]() nie mam czasu na głupoty! idę bawić sie lalkami xD
Boże strzeż mnie od faceta o którym znów pomyśle ze jest inny... w filiżance kawy szukam kolorów życia Nie na tą stronę spadła życia moneta.. -ty mnie naprawdę kochasz… a ja Cie tak ranie… ![]() - najgorsze jest to ze te rany nie bolą… Za mocno Cię kocham… Za mocno…
#157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja Cię pamiętam! ![]() opisy mega wypasione ![]() co do proźby: <z wizażu> Co czujesz gdy zawodzą -Ci za których dałabyś uciąć ręce? Mam sie przejmować,chodzić,żałowa ć dlatego to *******e nie ufaj nikomu - nie zdradzi Cię nikt.... czasami niektórym sprawom wystarczy powiedzieć "trudno" nie wiem czy o chodziło, ale chciałam pomóc ![]()
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
kilka ode mnie:
Szczęście stało za drzwiami - wystarczylo je tylko otworzyć... Albo jesteś tym, kim chcesz być, albo tym kim musisz.. Tajemnicą powodzenia jest wytrwałość... Aby móc wrócić, musisz mieć kogoś, kto będzie czekał... Może coś tym że czuję się ignorowana? np. jestem potrzebna wtedy gdy koleżanka nie ma z kim pójść na spacer lub gdy zasłania się mną gdy idzie do chłopaka.? jeśli jednak ja chcę chwilę pogadać o problemach to nikogo ni widu ni słychu. ![]() pomożecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
xoxo
|
najgorsza w życiu jest bezsilność.
choćbyśmy bardzo chcieli, nic nie możemy zrobić. Dlaczego tak się stało? Kim była ONA? Kim ON? Co się z nimi stało? -Spójrz w niebo. Tam znajdziesz odpowiedź. wspomnienia niszczą nadzieję na przyszłość. Tak wiele rzeczy przerasta człowieka...mnie przerosła miłość... Sama, nie wiedząc o tym, uwiodłaś mnie. A ja, pozwoliłem się uwieść. Facet z prostą instrukcją obsługi... Któż znajdzie mi taki fenomen? o miłości nie wolno mówić! Ją trzeba najpierw poczuć... - Ale co zrobić, abyś była szczęśliwa ? - Gdybym wiedziała - nie czekałabym ani chwili i czyniła to. Po prostu. wiesz, że Cie tak cholernie kocham, poję się wspomnieniami , choć wiem, że nigdy Cie więcej nie ujrzę. Tęsknię za motylami, one przypominają mi kolorowe anioły. Chciałabym się znaleźć w miejscu, w którym białe jest czarne, a dobro jest złem. Wtedy ty zamiast jej byś był mój. Idziemy przez życie nie patrząc za siebie... Jednak czasem warto sprawdzić, czy czegoś nie upuściliśmy... Tak jak niektórzy są ścisłowcami, egocentrykami i zazdrośnikami. Tak ja jestem smutna - po prostu. Przyjaciół się ma a kolegów miewa. Sympatia.pl jest niczym sklep z męskimi dupami lecz uważaj na buble. Pełno wszak podróbek i męskich karykatur. Życie bez Ciebie jest beznadziejne... Zima za zimna, Lato za ciepłe, Wiosna zbyt zmienna, Jesień zbyt mokra, Ulice są brudne, Kasztany są głupie, Huśtawka na placu zabaw (gdzie siadywaliśmy razem)- szydzi sobie ze mnie, Czemu? Bo życie bez Ciebie jest beznadziejne... Jeśli ktoś powie o Tobie; "to taka dobra dziewczyna" - istnieje duża szansa że kiedyś bedziesz wredną suką...
#160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ___________ Milczę krzycząc tak długo i głośno aż dzwoni w uszach.
Wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno. Jestem magnesem, który najlepiej odpycha i najlepiej przyciąga twoje dłonie. Przebijasz się z moich snów i wbijasz w nadgarstki. Słowa nietrwałe, jak bańki mydlane rozgryzane na ustach. Przywitaj mnie gdzieś w okolicach sypialni, z dłonią ubraną jedynie w butelkę wina.
![]() |
#161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ________________________ Wzorce pomagają uniknąć głupich błędów, które popełnili inni, ale zwykle ograniczają i zmuszają do powtarzania tego, co robią wszyscy. w zakamarkach pamięci szwędasz się. zbłądziłeś ? przecież nie ma tu nic, co by mogło rządzić nami . na martwym księżniczki policzku, różą pocałunek płonie Zielenią oczu ją uspokajaj Ponosisz klęskę kiedy nie masz z kim dzielić się szczęściem. Nie raz jeszcze wytrzesz łzy ze swoich powiek. zniewoliłeś spojrzeniem... czyżby przypadkiem? Miłość jest śmiercią: śmiercią odrębności, śmiercią dystansu, śmiercią czasu. Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie?Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów,przed robieniem nie tego, czego inni oczekują... w jedną całość złożę świat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
a teraz czary-mary, zahipnotyzuję Ci serce. co ty na to ?
zapach powietrza po deszczu... są takie chwile w życiu, gdzie słowa nic nie znaczą... potrzebuję spadających gwiazd... [tylko kilka, żebym mogła spełnić te życzenia. te cholerne życzenia, bez szans na spełnienie...]
ze sznurka na bieliznę spadnę Ci na balkon i nawet nie zauważysz kiedy wejdę w Twoją kieszeń. Edytowane przez teenagera Czas edycji: 2009-05-05 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Raczkowanie
|
nie zamkną się nie bój. kradnij, kradnij, kradnij. POZWALAM.
![]() ![]() Cytat:
i ja tu jestem w takim gronie. ajej nawet nie wiesz jak fajnie się poczułam. takie bizonki miałam w brzuszku ![]() wyszperałam gdzieś w necie ale cieszę się że się podoba. ;* kradnij maleńka wcale mnie to nie boli nawet bardzo cieszy. ![]() przez Ciebie zostać wymienioną to wielki zaszczyt! dziękuję kochana. Twoje opisy też są cudowne. x3 dziękuję za wszystkie miłe słówka. KOCHANIEŃKIE. ![]() ![]() a może warto jest czekać.' Pomyślałam sobie o tym, jak bardzo Cię nie lubię. Że masz dziwne spojrzenie i że nie podobają mi się faceci tacy jak Ty. Dlaczego więc po chwili zauważyłam, że serce mi mocniej przy Tobie bije i uśmiecham się, gdy Cię widzę? pośpiech warg i drżenie rąk.' kryptonim: truskawki. [ z brzyduli ] twój wzrok się ślizga po moim staniku.' -…przecież się znamy. - mylisz się. Znaliśmy się rok temu. Od tego czasu bardzo się zmieniłam... Ty też się zmieniłeś, po czymś takim każdy by się zmienił.
P R O S T O E l e g a n c k o ;dd. Edytowane przez alexandretta Czas edycji: 2009-05-05 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
ej, nie uśmiechaj się tak, bo się zakocham!
![]() kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, kocha, ni... idę po drugi listek ![]() pora zapażyć sobie herbatę z tych wszystkich złudzeń przykro mi, już nie tęsknię |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
powinnam - nawet nie wiesz jak ucieszyło mnie to wyróżnienie ;* bo to Ciebie, oraz suve głównie okradam (;
i reszcie też oczywiście dziękuję. ![]() aaa, ja już chyba wolę nie wyjeżdżać nigdzie, bo strasznie ciężko później Was dogonić ![]() ![]() nie krzycz na mnie, kiedy znów nie widzę końca, nie rysuję sobie planów na przyszłość, nie otwieram okien, duszę w sobie powietrze. kochać świat to uciekać przed nim. zawsze śnię o niemożliwym, o Tobie, że wspinasz się po moim ciele, chcąc moich warg i wyłaniających się z nich nut. znów się dałam złapać, ponownie dałam się złapać w ciąg snu o przemijalności. to ty mnie uczysz wytrwałości, rozbicia, wytrwałości w rozbiciu. bliskim mów gdyby pytali, że chwilowo zmieniłam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
tyle słów. tyle spojrzeń. tyle uśmiechu. i wszystko fałszywe...
myśli poorane pytaniami za mała by dotknąć nieba.. Jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek ... Nie wiesz ? To ja Ci powiem. Za ostatni grosz kupię dziś chociaż cień tamtych dni.. Jeden dzień. 1440 minut. 86400 sekund. I ani jednej chwili dla mnie Serce nadziane dżemem truskawkowym. |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Rozeznanie
|
*Dręczą nieznośnie żywe wspomnienia.
*Przygniotła mnie słabość. *On był jak narkotyk. A ja potrzebowałam czegoś zdrowszego. Potrzebowałam powietrza. *Wciąż uparcie na mnie nie patrzył. *Z oczu biło mi rozczarowanie. *Zobaczyłam Go i wydawało mi się, że patrzę na zupełnie obcą twarz, szczęśliwa że zapomnienie podziałało odwróciłam twarz. I wtedy odezwał się, a jego głos skręcił każdą możliwą cząstkę mojego wnętrza.Bo z Jego słów nie zostałam jeszcze wyleczona... *Our love-lines grew hopelessly tangled/Nasze linie miłości rosły beznadziejnie poplątane *Jeszcze nie wiesz, że i tak Ci się przyśnię. *Czułym ogarniam Cię spojrzeniem. *Słowem dotykał.
potrzebuję wielkiego billboardu, komunikatu w 'dzień dobry tvn', napisu na śniegu przed moim domem bo nie dokońca jeszcze wierzę że Go mam. Edytowane przez garfieldo14 Czas edycji: 2009-05-05 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
jak chcesz to to nazwij, tytuł nie jest ważny..
Mam charakter zaczepno-obronny: zaczepiam, a potem trzeba mnie bronić. tylko pstryk , i już nie ma mnie.. cokolwiek , kur*a. [mojego autorstwa, aktualny opis na gg.] Czy istnieje jakieś znieczulenie na serce? Jeśli tak to poproszę. I żyli długo i szczęśliwie? - nie ta bajka. jestem twoją kokainą. życie ma wiele barw, Ty oddajesz każdy odcień. chcesz Carpe Diem, a ta suka wciśnie Ci Memento Mori .. jakoś tak.. nie jest mi nawet żal. 'Szczęście to moje drugie imię. - wymamrotała niewyraźnie. - Co prawda moje pierwsze imię to Nie.'
#169 |
Raczkowanie
|
moje prywatne upoważnienie do szczęścia. ;*
wiesz , za tą górką jest niebo . burczy mi w serduszku .. i żyli długo i szczęśliwie , ale nie wszyscy . jedyne czego masz za mało, to brak silnej woli .. i nie ukrywam, że ulegnę jeszcze raz. i popełnię setny raz to samo zło . och koleś ! nie znaczysz dla mnie nic .. 'dziś jedyne czułe słowo jakie możesz usłyszeć ode mnie to słodkie ' spierrdalaj ' skoro i tak skończę w piekle .. to czemu nie zaszaleć po drodze ? ^^ pytasz co robią złe dziewczynki ? właśnie jesteś z nią na szczycie .. bez niej - budzisz się na dnie . (: dziękuję za wszystkie pochwały. ;* UWIELBIAM WSZYYYSTKIE ! ![]() ale dzisiaj padam , więc tylko tyle opisów. ==' wybaczcie ..
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
![]() prześlicznie dziękuję za każde miłe słowo!
![]() och, TiscatteroUnaFoto, niesamowicie mi miło <3 i wiesz, ja te Twoje ciągle podkradam kochana ;* lilyblack - aj, aj. oczywiście będę się starać o takie zaszczytne miano ![]() nydee - aaa! z wzajemnością moja Honey <3 ;* izka19855, nawet sobie nie wyobrażasz ile sprawiasz mi przyjemności tą kradzieżą ![]() i Panie : marzeniątko, papergirl, defacto, powinnam, abunee, ouu; uświadamiam o nieprzyzwoitej doskonałości;** Twoje psychologiczne teorie. miedzy nami czas złoszczenia się, tak? popatrzę na Ciebie tak 2 czy 5 sekund dłużej i zostanę I feministką aktualnej Rzeczpospolitej. inwazja uśmiechów i spojrzeń. biochemia dowodzi, że miłość nie różni się od dużej tabliczki czekolady. wewnętrzne szepty bywają skomplikowanie niebezpieczne. tylko On potrafił prostować jej apokaliptyczne wizje.
kłamią po cichu. po krzyku. w oddechu. w uśmiechu. Edytowane przez kirkeblack Czas edycji: 2009-05-06 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
nawilżam twarz szczęściem
![]() Wkładam Ciebie do szuflady herbaciane bulgocące nonsensy Kalkomania wyższych uczuć Łzy spłyną i wyschną, nie otrze ich nikt... ![]() Będziesz moim początkiem, przebudzeniem i snem Cudowny bezsens sprawia, że bezlitosny jest sens Tak mi z sobą nie do twarzy Słony smak zwyczajnych słów...
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-05-05 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
<3333333333
Pojawiam się przy Tobie w mgnieniu oka. Równie szybko znikam.
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy Kochanie robię pranie..."
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
ten opis był już w tym wątku, ale bardzo proszę Was o przetłumaczenie mi go na język angielski. ;_) proszę.;*
`(...)nie umiem wyrazić tego inaczej niż myślami.` no i może jakieś dodam.. po angielsku; no dicks at all. it owes me. i don't think so. the shit is true. it's preety fuckin' far from okay. dick knows him. and then it farted. ..yes, i don't? i'm shy, can't you see?
![]() |
#174 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() _______________ dziewczyny mój chłopak ma jutro urodziny.. pilnie potrzebuje jakiś opisów vel. życzeń, które moge wysłać mu sms-em.. licze na was! bo mnie weny brak jakoś ![]() ![]() _______________ Moje ręce dotykają Twego ciała.. Serce? Moje serce chce dać Tobie szczęścia jak najwięcej.. ![]() drżę gdy nie ma Cię obok.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
Kimjestem?mistrzem ceremonii
- i zrobię tu.hardcore . Trzeba znać swoje miejsce wrzędzie, trzeba znać umiar.. <3 ! mocne słowa . patrzeć prosto w oczy diabłu . mijać twarze pełne strachu . jak mój puls przyśpiesza . gdy poziom adrenalniny wzrasta . gdy oczy mówią wszystko . bezczelnie patrzeć . rytm mojego życia . nasycenie barw . puls miasta . wyimaginowane sny . Martini z wódką . brzmienie ulicy . muzyke podwórka . Substancje psychoaktywne .\ ubię gdy patrzysz na mnie .zły .pełen zazdrości . - ale i tak wiem , że pragniesz mnie mieć. akompaniament hip hopu .` na miłość mówie teraz ;pull up don't come again . książę na białym rumaku ? - to takie banalne . |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
A co gdy szczęście minie Cię, spętane ręce widząc twe..?
Użalanie się nad sobą nic nie zmieni.. Tu trzeba wziąć się do roboty.. Ostro do roboty.. Sam teraz widzisz, że z poczucia winy nie da się ułożyć nic na dłużej. Tylko domek z kart.. A wiem, że człowiek powinien iść tylko za swym wewnętrznym głosem.. - Czasami lepiej jak się ludzie rozstają.. - Lepiej.. Ale i tak zawsze ktoś będzie nieszczęśliwy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
![]() laboratorium bezkrwawej rewolucji. fermentacja płynu myślowo - uczuciowego. obiektywizm pluszowego misia. gdy nieobecność obecnością najbardziej żywą. z Tobą odkryłam wiarołomność czerwonych błyszczyków.
kłamią po cichu. po krzyku. w oddechu. w uśmiechu. Edytowane przez kirkeblack Czas edycji: 2009-05-06 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ ______ _________________ żeby nie było, teraz coś ode mnie ;P Dzisiaj ukryję się w efektownym fałszu Kocham Cię - tylko tyle wiem... łyżeczkę bałaganu mi daj!! Chodź pójdziemy poleżeć na trawie Miłość straciła smak... Potrzaskał się czas . .
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-05-05 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
Coś ode mnie;** .namacalny bezsens,gorzki posmak,życia niesmak.. ;|Bo pierwsze co zrobiła to, usiadła na schodach i zaczęła płakać... Mieć najważniejszą rzecz na świecie, ale jej nie posiadać.;D `niespełnione marzenia, snu ostatni akt... chcę być z kimś, kto dojrzał by mnie mieć! "Zatrzymać czas na chwilę zapomnieć się i śmiać..." ktoś ma pecha, żeby ktoś szczęście mógł mieć ![]() moje myśli uśmiechają się do mnie kusząco ![]() ' i wiem, że zanim powiem słowo, Ty Boże znasz już całe zdanie..' "......Jesteś Moją Prywatną Odmianą HeroinY ;D....." Ludzie Czasami Robią Rzeczy Których Nie Rozumieją Dopiero Później Widzą Błędy |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Bierz, ile chcesz ![]() Kolejne opisy ode mnie: Udaję, że nic dla mnie nie znaczysz. Ostatnio tylko na udawanie mnie stać.
Nagroda dla najlepszego kłamcy wędruje do Ciebie! Wyglądasz niewinnie, ale to poczucie winy w Twoim głosie Cię zdemaskowało... Nie ma nic, oprócz kłamstwa. Powiedz mi, że to tylko był sen. Już nigdy więcej nie będzie niczego, poza ciszą... Przejechałam się na marzeniach. Sen w rzeczywistość przemienię. Wysadzę to wszystko w powietrze.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.