Żony doskonałe PM2008 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-05, 12:00   #1201
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Anusiu to rzeczywiście super intensywnie spędziliście weekend, fajnie
cieszę się, że fotki się podobały, ta z kamieniami to moja ulubiona

Czekoladko super, że dzidzia szaleje

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 12:51   #1202
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Witam poweekendowo Szkraby

Wreszcie się dorwałam do kompa i mam czas żeby naskrobać. Wczoraj 3 razy robiłam podejście i zawsze coś lub ktoś mi przerywał Siostrze komp coś padł i przesiaduje u nas, małżon tez co chwilę mi tu zaglądał i nie mogłam sie skupić na jakiejś sensownej wypowiedzi a głupot nie będę przecież pisać Ale przeczytałam wszyściutko co naskrobałyście - w sumie duzo tego nie było

Mój weekendzik minął pierwsza klasa Wróciliśmy wczoraj rano. Poimprezowałam z rodzinką - codziennie grill Pochodziłam troszkę po górkach ale tych najniższych bo butów zapomniałam Ale weszliśmy na Żar i Grojec, pojeździliśmy na rowerkach wodnych po Jeziorze Żywieckim, ogólnie było bardzo milutko. Zdjęcia może jakies wrzuce na nk w najbliższym czasie

W sobotę byłam z moją kuzynka odebrać jej sukienkę ślubną (ma ślub 20 czerwca - dzień przed moja 1 rocznicą) i troszkę nam się obu podniosło ciśnienie - taka wredna baba była w sklepie że szok - wyobraźcie sobie że próbowała nam wmówić że sukienka ślubna kuzynki nie miała halki, a zwyczajnie zapomniała jej zabrac z pracowni krawieckiej. Kto to widział kieckę bez halki - tym bardziej że jak ją kuzyna perzymierzyła to wyglądała w niej bez halki jak w koszuli nocnej tak się pałętała między nogami. Ja oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie zrobiła zadymy - na wczoraj już halka była i opuszczono jej z ceny 50 zł

czeko79 - ale się uśmiałam przy Twoim "scenariuszu" z weekendu

daget - ale mieliście przeboje w weekend - biedna psinulka. To super że trafiło ci się fajne towarzystwo w pracy - to w końcu podstawa Acha - super fotki na nk

katarzinka - pierwszy kopniak maluszka zaliczony - tego się nie zapomina

dzasta - to pogratulowac pozostaje sprintu remontowego

gosia - ładne firanki - mi tez sie podoba tak prostota

kinia - super foteczki - ta z kamyczkami najlepsza

A tak wogóle ... Ach tęskinłam za Wami bestyjki moje

no myslę, że nie zapomnę
cieszę się, że łykendzik się udał

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
juz mi przeszło
a dzidzia szaleje
moja też szaleje, ostatnio jest coraz bardziej aktywna

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane

mam nadzieję, że kłótnie z mężami szybko się skończą

ja na poprawę humoru wklejam Wam kilka fotek z majówki zrobionych nowym aparatem
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1241512680
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1241512680
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1241512680
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1241512680
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1241512680

miłego dnia laseczki
ale się rozmarzyłam zdjęciami Twoimi, aż bym nad morze pojechała, ale to najwcześniej za rok
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 12:54   #1203
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
ale się rozmarzyłam zdjęciami Twoimi, aż bym nad morze pojechała, ale to najwcześniej za rok
cieszę się, że mogłam wprawić Cię w dobry nastrój

Mąż i żona...
Stary 2009-05-05, 14:02   #1204
kotekk81
Zakorzenienie

czesc dziewczynki

znalazlam chwilke zeby sie z wami przywitac

powiem krotko : jest fantastycznie, szkoda tylko ze juz jutro lecimy spowrotem do Anglii
weselicho udalo sie w 100%, fryzjera odwiedzilam i nie wygladam juz jak z buszu wypuszczona, i kupilismy juz bilety powrotne czyli niedlugo zacznie sie wielkie odliczanie do 01.08

pozdrawiam cieplutko

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 15:10   #1205
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Czekoladko super, że dzidzia szaleje
uwielbiam te harce w brzuszku

Cytat:

moja też szaleje, ostatnio jest coraz bardziej aktywna

a bedzie coraz bardziej

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
i kupilismy juz bilety powrotne czyli niedlugo zacznie sie wielkie odliczanie do 01.08

pozdrawiam cieplutko
oo moj termin porodu

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 15:24   #1206
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Moja pieknota juz wrocila do siebie (na szczescie), mezus dzis stwierdzil ze ja rozpiesci i kupil jej gryzaka i wielka pile do nogi ganiali we dwoje jak opetani po domu. Moj Skarb dzis sie przyznal ze poczatkowo byl przerazony ale teraz sie cieszy ze mamy pieska. A ja przechodze wtajemniczenia entego stopnia wiec jak sie pojawi dziecko to juz bede po wszelkich mozliwych probach. Agus trzymam kciuki za wasze biale malenstwo.
to dobrze, że z psinką już lepiej A co do męża- to cóż to za rozpieszczanie- tak się psiaki powinno traktować to same nie wymyślają wtedy co by tu zbroić
Dzięki za kciuki, w niedzielę chyba jadę spotkać się z tą koleżanką, wymiziać tyjącą mamuśkę, obgadać kilka rzeczy. Fajowo, już nie mogę się doczekać

A co do teściów - no coż, przynajmniej wiesz, że prędzej czy później się na pewno od nich wyrwiesz To pomaga

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ja też się z mężem nie odzywam. Bo traktuje mnie jak idiotkę. A na to sobie nie pozwolę. Strasznie nie lubię u niego tej strony krytyka-gdyby jeszcze to było konstruktywne to co innego ale to w jaki sposób on postępuje jest dla mnie nie do przyjecia.
chyba rozumiem o co chodzi- mój mąż też taki krytykant, wszystko MUSI z zasady skrytykować i już, włącznie ze mną. oj były awantury o to nie raz...

Cytat:
czesc dziewczynki

powiem krotko : jest fantastycznie, szkoda tylko ze juz jutro lecimy spowrotem do Anglii
weselicho udalo sie w 100%, fryzjera odwiedzilam i nie wygladam juz jak z buszu wypuszczona, i kupilismy juz bilety powrotne czyli niedlugo zacznie sie wielkie odliczanie do 01.08

pozdrawiam cieplutko
no to superancko że wszystko się udało. A do 1.08 to już w sumie bliżej jak dalej, szybko zleci

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 16:57   #1207
katarzinka
Wtajemniczenie

malutka przeczytalam opis i pędzę Cie siostrunio wyściskać z radości : cmok:
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-05-05, 20:39   #1208
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej dziubki
Dopiero teraz udało mi się do Was dokopac...
Duuuużo pracy miałam jakoś tak dzisiaj
Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim.
Dzien doberek
Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Nie widze sprzeciwow, mam tez nadzieje, ze jestem widzialna Ciezko bedzie sie "wgrac" w wasze szeregi, bo z tego co tu czytam znacie sie juz troche i mozna odniesc wrazenie, ze nie zauwazacie nowych osob, ale ja jestem uparta na dodatek gadula, wiec z czasem zaleje was postami i w koncu ktos bedzie musial mi odpowiedziec hyhy. Nie wiem od czego zaczac, bo przeciez nie opisze zyciorysu. Za 3 miechy bede miala meza. Marzenie kazdej dziewczynki, biala suknia, weselicho, wszyscy ciesza sie z Twojego szczescia, sielanka. Ze sie tak brzydko wyraze od dupy strony troche inaczej to wyglada jak mialam okazje sie przekonac na wielu weselach w rodzinie i u przyjaciol, ale najfajniejsze chyba sa poranki juz po, kiedy z mezem wraca sie do domu, siadacie, odpoczywacie, ale jednoczescie nie dociera do was fakt, ze juz jestescie w kregu wtajemniczonych.Nastepuje ogladanie prezentow,omawianie ostatnich wydarzen,ostatnimi czasy liczenie kasy i kazdy dzien po slubie wydaje sie byc wakacjami, tak jakby swiat wygladal inaczej. Jestem juz zona i mam tego mojego chlopa juz na zawsze przy sobie z dobrymi i zlymi stronami. Fajne uczucie chyba prawda? Doczekac sie nie moge,chociaz troche szczena mi opadla jak sie okazalo ile jest zalatwiania,ile latania, szukania i stresu. Masakra i to wszystko dla jednej nocy, ktorej przewaznie sie nie pamieta hehe.
Ja tam Cię widzę
Miło goscic Cię w swych szeregach
Niedługo będziesz stracona... więc może jednak się rozmyślisz jak nas poczytasz więcej
Wytłuszczone zdanie rozbawiło mnie do łez bo jak dla mnie to ślub był czymś cudownym i pieknym... a teraz bywa... szarawo
I tego Ci zazdroszczę... tego latania właśnie i tego... że masz ten wspaniały dzień jeszcze przed sobą.
Czekam na fotkę sukienki
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Witam KOBIETKI.
Tak krótko.
Byliśmy 01.05. ze znajomymi w zoo, potem basen, pizza.
Dzionek wykorzystany w pełni. Kolejne imprezowe i wesołe.
teskniłam.
Zdążyłam zauważyć, ze mamy goscia. Witam.
czekoladinko79 wymiotłaś tak, że znalazłam sie za wycieraczką..
Jestem padnięta. Idę sie wypucować.
To na dziś tyle.
Buziaczki dla każdej.
Aha i tęskniłam...
Dobitnie zostałam poinformowana o tęsknocie
I siem cieszem , że ktoś tu kurka pieczona za mną tęskni
Cytat:
Pierwszy dzien pracy udany, choc 4 godz minely jak strzala. Po pracy pojechalismy do naszego mieszkanka podlubalismy troszke i ustalilismy ze w srode jedziemy znow. Moze w koncu uda sie nam ruszyc z tym remontem, bo ja juz ostatkiem sil siedze u tesciow.
Cieszę się, że w pracy miła atmosfera
Nie stresuj się i bądź silna, żeby przetrwac z teściami
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej! Wpqdqm wieczorową porą...pokazać firankiDzisiaj po aerobicu zdążyłam tylko jedno okno umyć, dlatego wiszą tylko jedne. Takie zwyczajne (ale jeżeli chodzi o wystrój to jestem zwolennikiem prostoty), zresztą jak na mnie to i tak postęp, że w ogóle są (wprawdzie bardziej z przymusu niż chęci no ale)

No piąteczka...kolejny pijaczek do mnie i Kachy dołączył
1- hmmmm.... koror podoba mi się bardzo i ten materiał świecisty baaaardzo lubiem
jednak coś bym tam dodała , bo wydaje mi się nieco łysawo... co myślisz?? może tak podpiąc coś z jednej mańki jakąś klamrą złocistą cy cuś??
moja Ty zwolenniczko prostaków hehehe
2- hie hie hie
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Tra ta ta taaaaaaa taaaaaaaaaam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstawać śpiochy (odlepiamy się od mężów odlepiamy) pobudka za oknami paskudny dzionek ! ( a czemu to macie mieć lepiej ode mnie ? )
Ja tylko móiwę dzień dobry i spada do wanny bo zaraz będę spóźniona.
Buziaki dla wszystkich.
Kto by pomyślał, że taki slodziak nas tu dziś zbudzi
ja tu z podnietą wielką zaglądam- krzyczę na internet żeby się pospieszył- bo myślę sobie...
ujrzę moją Kinusię- bo dawno nowej fotki nie pokazywała a tu kuraku jakieś kamyki i kwiotki
no zleje Ci i tyle bedzie
Cytat:
czesc dziewczynki

pozdrawiam cieplutko
No Kocie w końcu!!!
Dopiero co przyleciała i fruuuu na obczyznę z powrotem!
Ti ti ti niedobra

No nic dziołszki moje drogie.
Wąż mi już ciamka za uszami, że do kompa chce więc lecem...
Do juterka moje kochane...
Mam nadzieję, że nie zawalą mnie robotą

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Malutka - jak się sprawuje Dawidzio?????????????????????
Widzę, że jest już w domciu!!
Napisz nam koniecznie w olnej chwili jak sobie radzisz

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 20:58   #1209
katey
Rozeznanie

GG do katey

hej mzonki

widze ze ostatnio zatarczki z malzami na topie
i ja mialam swoje! oczywista dostalo mi sie za to ze nie chcialam wlezc po drabinie na wylany strop zeby.....UWAGA UWAGA!!! ...poogladac jak wylali 2 beczki betonu ze niby na nasz "sufit" :O
aha i uslyszalam ze sie niczym nie interesuje oprocz :FORUM :P

zazdrosnik jeden
ale i tak wlezc musialam...

a teraz:
czeko - jestes nieziemska normalnie z innej planety chyba jestes ale jakiejs fajnej takiej
katarzinka- fajnie ze juz malenstwo czujesz
malutka- nie widze opisu, ale po postach dziewczyn wnioskuje ze synio juz z rodzicam! gratulacje..no to teraz wszystko zaczyna sie naprawde....
daget- z piesem juz lepiej,co?? ps. mysle ze nie tylko ja stesknilam sie za noymi fotkami cudaka
pisemna petycje mamy wywnioskowac???
kinia-faajne te fotki... morze.... ehhhh jak przyjemnie... powdychaj jodu za mnie,ok????
agunia- jak tam zalatwianie kredytu??? my zmienilismy opcje i znalezlismy lepsza wersje kredytu z doplatami i staramy sie wlasnie o niego..ale papierologia przy tym niesamowita! dzis bylismy na dzialce z rzeczoznawca--ma wycenic ile bedzie kosztowal dom po zakonczeniu budowy--wiecie ile za to zaspewala??? 1000zl!!!! mAsAkrA!!!!!
kotek- nie martw sie napewno te ostatnie meisiace szybko zleca i wrocicie jzu do ojczyzny! a jak ta nowa fryzura?? pochwalisz sie??

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 21:37   #1210
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
agunia- jak tam zalatwianie kredytu??? my zmienilismy opcje i znalezlismy lepsza wersje kredytu z doplatami i staramy sie wlasnie o niego..ale papierologia przy tym niesamowita! dzis bylismy na dzialce z rzeczoznawca--ma wycenic ile bedzie kosztowal dom po zakonczeniu budowy--wiecie ile za to zaspewala??? 1000zl!!!! mAsAkrA!!!!!
a jaka to wersja?
My narazie dalej szukamy mieszkania i myślimy- czekać na te spadki cen czy nie, cholera wie co robic...

Stary 2009-05-05, 23:14   #1211
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Ach jaki mój malżon dziś nadąsany, kłótliwy i czepia się o wszystko. Nawet o wizaż Ech nie pogadam dziś z wami ...

Miłych snów Idę walczyć z mężem ....
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 23:38   #1212
czekoladka79
Zadomowienie

agunia82 No właśnie cholera wie co robić z tymi mieszkaniami.
My też nadal czekamy, a podczas tego czekania przenieśliśmy zainteresowanie w inną dzielnicę, ale niestety tam narazie ceny dla nas nieosiągalne ..... więc czekamy dalej.... być może w przyszłym roku małż wyjedzie na kontrakt półroczny do Lizbony i tam się całkie niezłe pieniążki szykują, więc może faktycznie warto poczekać i kupić coś lepszego tuż przy samej stacji metra.
Cytat:
Cześć czekoladko No, tak wcześnie to nawet ja tu nie bywam (a zazwyczaj pierwsza jestem no...czasem dzasta mnie wyprzedza) ranny ptaszek z Ciebie
Ok wracam do kawuni (bo mnie woła) a później do pracy rodacy
No niestety ja codziennie wstaję przed 6-tą bo godzinę do pracy jadę a czasem nawet dłużej

Cytat:
Jak juz mowilam bede odpowiedzialna za czynsze i wszystkie media zwiazane z wynajmami lokali. Na razie jestesmy we 3 - ja, kierowniczka i babeczka na ktorej miejsce przyszlam a od sierpnia ma byc reorganizacja i kierowniczka odchodzi a tamta idzie na jej miejsce. Atmosfera sympatyczna. Kobitka ktora mnie uczy ma z 48 lat i corke w lipcu za maz wydaje . Takze juz ja nakrecilam na mysl o makijazystce heheh. Dzis jej zdjecia z naszego slubu pokaze

Tos nas zaskoczyla..... Niestety o tej porze to moj maz juz dawno ode mnie odklejony

Ktora pozyczy mi kawe, bo u nas w domu kawy zabrak.....

A czy ja juz wam pisalam ze mam juz dosc tesciow.....
Suppper, że atmosfera w pracy miła.
hmmmm czemu tak wcześnie męża wyrzucasz z łóżeczka?
taaaaa teściowie temat rzeka, morze, ocean ...... nie będę kontynuowała

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej

o proszę, kto tu zawitał z samego rańca zazwycczaj to nocą pisze ta nasza Czeko
Bo ja to takie wymieszanie jestem rannego ptaszka i nocnego marka i dlatego ciągle taka zakrecona chodze i takie głupoty piszę .... po prostu brak snu, sexu i zabawy .... no dobra brak snu

katarzinka, izazusia nie martwicie się ten typ tak ma .... u mnie też często noże w powietrzu latają .... czasem talerze ..... szklanki .... a ostatnio od brata na imieniny zażyczyłam sobie wieeeeelką, ciężką teflonową patelnię ..... i odkąd stoi dumnie w kuchni małż się jakoś wyciszył, uspokoił .... tylko ciekawe co on sobie teraz na urodziny zażyczy . ... maczugę?

czeko21 z tymi bólami to gnaj jak najszybciej do gina to nie są żarty

Anusia_piekniusia dobrze wiedzieć kogo prosić o wsparcie rozkręcając jakąś większą zadymę

Kasieńko lej kina2807 za te kwiotki i kamulce lej bo sobie fotek nie strzeliła. No i Kasiulec widziałam pazurki na NK no szok po prostu szok ..... zazdraszczam, bo ja bym na pewno sobie albo komuś krzywdę zrobiła taką bronią ..... nie dla debila pazuresy żelesy (z księgi przysłów czekoladki).

izka19855 ja też tęskniłam ... chodz się szypul ( tak mówił mój bratanek jak miał 2 lata zamiast " chodż się przytul")

kotek wracaj do nas pyntko nie mamy kogo miziać

Dobra idę małża zwalić z łóżka i wykopać do wanny bo chrapie jak szalony ..... uroki małżeństwa ehhhhhh.....pranie gaci, skapret, gotowanie michy ..... a tak człowiek by sobie leżał, pachniał i trzepotał rzęskami w wolnych chwilach
I tym optymistycznym akcentem kończę .... bo wszak prawdziwego mężczyznę można poznać nie po tym jak zaczyna ale jak kończy ..... (.... a teraz pognałam do łazienki sprawdzić czy oby mi nic w gaciach nie wyrosło i czy nie jestem już prawdzimy facetem )

czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 08:09   #1213
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Przywitam sie i zmykam i tak też będzie w tym tygodniu - masa pracy.
Cytat:
Takze juz ja nakrecilam na mysl o makijazystce heheh. Dzis jej zdjecia z naszego slubu pokaze
A czy ja juz wam pisalam ze mam juz dosc tesciow.....
Ha ha ha...trzeba się w nowej pracy w łaski wkupić
a teściów mówisz, że masz dość...hmmm...rozumiem:eh em:

Cytat:
Gosiu materiał firankowy super-ładnie się mieni-jakos tak skojarzyło mi się bajkowo
Ha, bajkowo bo to sypialnia, musi być bajkowo

Cytat:
Gosiu jak moglam pominac Twoje zdjecia foraneczek . Pomimo swojej prostoty sa super
Dziękuję, jesteś tu specem od firanek, więc sobie to cenię

Cytat:
a ja od wczoraj nie gadam z mężem a ze oboje jesteśmy uparci to nie wiem jak to długo potrwa
a co ta małpa wyprawia??? Czy on nie wie, że jesteś pod szczególną ochronką. W dupe mu natłuc!

Cytat:
Ja też się z mężem nie odzywam. Bo traktuje mnie jak idiotkę. A na to sobie nie pozwolę. Strasznie nie lubię u niego tej strony krytyka-gdyby jeszcze to było konstruktywne to co innego ale to w jaki sposób on postępuje jest dla mnie nie do przyjecia. Trochę jest to zasługa jego mamy-o matko jak mnie wkurzaly hasła wtedy jeszcze nie tesciowej:co ty się tak od razu zgodziłeś naprawiać tego kompa, trzeba bylo odczekać-bo trzeba się cenić(koledze Kamila zepsuł się laptop). Tylko jak ksiądz coś potrzebuje to natychmiast telefon do Kamila bo mama jako uczestniczka rady parafialnej musi się wykazać-wtedy już nie ma że trzeba się cenić.
Izuś nie martw się, chłopy już takie durne są. Będzie dobrze.

Cytat:

gosia - ładne firanki - mi tez sie podoba tak prostota

dzięki, fajny taki weekend prawda? szkoda, że już po

Cytat:
czesc dziewczynki

Cześć i cześć

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
1- hmmmm.... koror podoba mi się bardzo i ten materiał świecisty baaaardzo lubiem
jednak coś bym tam dodała , bo wydaje mi się nieco łysawo... co myślisz?? może tak podpiąc coś z jednej mańki jakąś klamrą złocistą cy cuś??
moja Ty zwolenniczko prostaków hehehe
Hahaha już Pani w sklepie mi to proponowała, sprzedałam jej spojrzenie nr nie pamiętam, chyba jeden - zrezygnowała.

Cytat:
i ja mialam swoje! oczywista dostalo mi sie za to ze nie chcialam wlezc po drabinie na wylany strop zeby.....UWAGA UWAGA!!! ...poogladac jak wylali 2 beczki betonu ze niby na nasz "sufit" :O
OMG:hahah a:dobre

Cytat:
No niestety ja codziennie wstaję przed 6-tą bo godzinę do pracy jadę a czasem nawet dłużej

No tak Warszafka to i podjechać do pracy dłużej trzeba

Może warto trochę zaczekać, będzie kasa będzie lepsze mieszkanie a w końcu to nie zakup za 5 zł.

Ok spadam bo już do mnie wydzwaniają.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 08:10   #1214
agunia82
Zakorzenienie

Hej słoneczka moje

Cytat:
My też nadal czekamy, a podczas tego czekania przenieśliśmy zainteresowanie w inną dzielnicę, ale niestety tam narazie ceny dla nas nieosiągalne ..... więc czekamy dalej.... być może w przyszłym roku małż wyjedzie na kontrakt półroczny do Lizbony i tam się całkie niezłe pieniążki szykują, więc może faktycznie warto poczekać i kupić coś lepszego tuż przy samej stacji metra.
a no właśnie mamy tu zgryz, bo jak przeanalizowaliśmy ceny, to tu u nas jeszcze nic a nic a nie spadły i są takie jak na górce, czyli możemy przepłacić, i to sporo.... Już się pojawiają pierwsze mieszkania deweloperskie w cenie tych z rynku z wtórnego na jednym z najdroższych osiedli. Boję się, że kupimy teraz, mieszkanie straci na wartości i wtopimy. Więc bardziej skłaniamy się ku temu, żeby poczekać tak z rok jeszcze, przez ten czas wynajmować i odkładać pieniążki, żeby chociaż jakieś oszczędności mieć, bo kurna taki kredyt to już nie przelewki...

Stary 2009-05-06, 08:38   #1215
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Dzasta namiary dam ci na priv bo nie chce oberwać karniaka za reklamę
dziękuję

Cytat:
Pracuj, pracuj na lenia

Pewnie jakies przesilenie, albo tesciowa przeszla wszelkie granice. Nawet dziewczyna mego brata na odjezne powiedziala mi "Jestes mym Bogiem, nie wiem jak wytrzymujesz ale podziwiam Cie". Ale z tym wytrzymywaniem coraz gorzej jest.
ad1. hihi... to chyba dzięki buziakowi się później rozruszałam
ad2. wytrzymaj jeszcze troszkę

Cytat:
hmm teściowie ...
ja na szczęście mamę i teściów mam w bezpiecznej odległości - to znaczy tak, ze nie jest do nich za daleko,a z drugiej strony, oni się nie pojawiają u nas "bo im sie nudziło"
że cooo

Cytat:

dzasta - to pogratulowac pozostaje sprintu remontowego

a jak
ja miałam podobne wrażenia jak Kasienka
te zdjątko jest świetne http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1241512680

Cytat:
ja tu z podnietą wielką zaglądam- krzyczę na internet żeby się pospieszył- bo myślę sobie...
ujrzę moją Kinusię- bo dawno nowej fotki nie pokazywała a tu kuraku jakieś kamyki i kwiotki
ooo właśnie takie

Cytat:

katarzinka, izazusia nie martwicie się ten typ tak ma .... u mnie też często noże w powietrzu latają .... czasem talerze ..... szklanki .... a ostatnio od brata na imieniny zażyczyłam sobie wieeeeelką, ciężką teflonową patelnię ..... i odkąd stoi dumnie w kuchni małż się jakoś wyciszył, uspokoił .... tylko ciekawe co on sobie teraz na urodziny zażyczy .... maczugę?

kupiłam sobie wczoraj bambusy w Biedronce

w sklepie z firankami upatrzyłam sobie firankę do przedpokoju no i nadal zastanawiam się nad firanką do salonu niedługo kręćka dostanę

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 09:13   #1216
katarzinka
Wtajemniczenie

witam!
z mężem już ok - byłoby ławtiej gdybyśmy oba NIE BYLI UPARCIUCHY
Cytat:

katarzinka, izazusia nie martwicie się ten typ tak ma .... u mnie też często noże w powietrzu latają .... czasem talerze ..... szklanki .... a ostatnio od brata na imieniny zażyczyłam sobie wieeeeelką, ciężką teflonową patelnię ..... i odkąd stoi dumnie w kuchni małż się jakoś wyciszył, uspokoił .... tylko ciekawe co on sobie teraz na urodziny zażyczy . ... maczugę?

kotek wracaj do nas pyntko nie mamy kogo miziać

Dobra idę małża zwalić z łóżka i wykopać do wanny bo chrapie jak szalony ..... uroki małżeństwa ehhhhhh.....pranie gaci, skapret, gotowanie michy ..... a tak człowiek by sobie leżał, pachniał i trzepotał rzęskami w wolnych chwilach
I tym optymistycznym akcentem kończę .... bo wszak prawdziwego mężczyznę można poznać nie po tym jak zaczyna ale jak kończy ..... (.... a teraz pognałam do łazienki sprawdzić czy oby mi nic w gaciach nie wyrosło i czy nie jestem już prawdzimy facetem )

hmm ja mam dwie teflonowe pataelnie i w kuchni to mąż nie fika - teraz już wiem dlaczego
mysle ze nic Ci nie wyrosło - tylko ty jesteś jak to się u nos godo taka baba fest

Cytat:
Hej

że cooo

[/left]
się nad firanką do salonu niedługo kręćka dostanę
ja nie mówię, że moi teściowie lub mama tak robią ale znam takich rodziców którzy wpadają zobaczyc co u dzieci (bez zapowiedzi) bo im się nudziło - klapa co nie

a kręcka nie dostaniesz - choć może już masz lekkiego hyzia firankowego - ale takiego pozytywnego

dobrego dnia skarbeńki moje
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-05-06, 09:59   #1217
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Malutka - jak się sprawuje Dawidzio?????????????????????
, wystawiam już dupsko do lania - czepanie futra się należy

Ty się ciesz lepiej, że mojej bladej twarzy z czerwonym kinolem nie zobaczyłaś, bo dopiero byś koszmary miała, a tak to tylko kwiatuchy i kamulce Ci się będa po nocach śniły

Dawidek już w domku? superaśne wieści
Malutka opowiadaj jak wrażenia
Cytat:
Kasieńko lej kina2807 za te kwiotki i kamulce lej bo sobie fotek nie strzeliła.

mówię Wam, że uniknęłyście przez to nieprzyjemnych widoków

dobre to zakończenie i jak wyrosło, czy nie
Cytat:
ja miałam podobne wrażenia jak Kasienka
te zdjątko jest świetne http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1241512680

ooo właśnie takie
, wredoctwa mojej "twórczości" nie doceniają

miłego dnia laseczki

ja się właśnie kawą dogrzewam

Mąż i żona...
Stary 2009-05-06, 10:07   #1218
katarzinka
Wtajemniczenie

no i się nie pochwaliłam - minęła już połowa naszej ciąży - teraz już mniej zostało niż minęło, a dopiero co test robiłam
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-05-06, 10:24   #1219
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

czesc

nawet nie mam jak nadrobic... ledwo wejde na kompa i juz musze schodzic... musze doczekac czasu az malz popelznie do roboty bo masakra jest... a ja tak sie stesknilam za wami

wyniki badan histopatu odebralismy i to nic powaznego nie bylo
guz okazal sie wytworem watroby a nie zadnym raczyskiem

ja z Majka mam sie dobrze... III trymestr nam sie zaczyna czyli tez blizej niz dalej... prawde mowiac juz sie doczekac nie moge

pliska nie zapomnijcie o mnie... w koncu wroce
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 10:25   #1220
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej myszolki
Dziś kolejny nawał roboty... ale znalazłam minutkę dla Was
Fajowska jestem cooooooooooo?
Cytat:
Bo ja to takie wymieszanie jestem rannego ptaszka i nocnego marka i dlatego ciągle taka zakrecona chodze i takie głupoty piszę .... po prostu brak snu, sexu i zabawy .... no dobra brak snu

Kasieńko lej kina2807 za te kwiotki i kamulce lej bo sobie fotek nie strzeliła. No i Kasiulec widziałam pazurki na NK no szok po prostu szok ..... zazdraszczam, bo ja bym na pewno sobie albo komuś krzywdę zrobiła taką bronią ..... nie dla debila pazuresy żelesy (z księgi przysłów czekoladki).
1- gupol i tyle ale za to jaki kochany
2- zleję ją zleję
A za padzinksy dziękuję
Poniżej wklejam fotkę jakby ktosik nie widział a chciałby ujrzeć
Aaaa Czeko-Tubeczko jak się noszą Twe fantastyczne buciochy <te niebieskie np??>???
Weź no się zaprezentuj w nich trochu!!!
Cytat:
Hahaha już Pani w sklepie mi to proponowała, sprzedałam jej spojrzenie nr nie pamiętam, chyba jeden - zrezygnowała.
łaaaaaaaaaahahahhaha
a idź Ty! nie znasz się
I nie strasz więcej sprzedawczyni w sklepie
Cytat:
, wystawiam już dupsko do lania - czepanie futra się należy

Ty się ciesz lepiej, że mojej bladej twarzy z czerwonym kinolem nie zobaczyłaś, bo dopiero byś koszmary miała, a tak to tylko kwiatuchy i kamulce Ci się będa po nocach śniły

ja się właśnie kawą dogrzewam
1- oj futro bedzie sprane jak się nie poprawisz prosimy o fotecke bo poza slubnymi zdjeciami to ja juz nie pamietam jak wyglądasz ti ti ti niedobla
2- co Ty pitolisz dziewczynko???
Pokazuj tego nochala!
Jestem odporna na takie widoki mój wąż ma przez 7/8 czasu w całym roku ma czerwony nochal z powodu alergii skórnej nie straszne mi to więc
3- a ja arbatką- też mi mroźno dziś- siedze w szaliku
Cytat:
no i się nie pochwaliłam - minęła już połowa naszej ciąży - teraz już mniej zostało niż minęło, a dopiero co test robiłam
no to ładnie niedługo porodzik
Nie zazdroszczę Ci

Lece siku arbatka przeleciala
Miłego dnia pracusie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pazurki Kasicy .jpg (48,4 KB, 20 załadowań)

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-05-06, 10:33   #1221
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
czesc

nawet nie mam jak nadrobic... ledwo wejde na kompa i juz musze schodzic... musze doczekac czasu az malz popelznie do roboty bo masakra jest... a ja tak sie stesknilam za wami

ja z Majka mam sie dobrze... III trymestr nam sie zaczyna czyli tez blizej niz dalej... prawde mowiac juz sie doczekac nie moge

cieszę się bardzo z dobrych wieści i nie zapomnimy

Cytat:
Hej myszolki
Dziś kolejny nawał roboty... ale znalazłam minutkę dla Was
Fajowska jestem cooooooooooo?

no to ładnie niedługo porodzik
Nie zazdroszczę Ci

a tam urodzę i bedzie z głowy ;P a ja się cieszę, mężul tez bo nasze maleńswto bedzie z nami , zleci szybko

bardzo mi sie podobają Twe pazureski
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-05-06, 10:39   #1222
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

Myszolku jesteś w końcu
I to z takimi dobrymi wieściami
Ależ się cieszę
Ze zdrowego Wężyka i ze zdrowej Agatki razem z Majeczką
Wracaj do nas szybko!
I spokojna Twoja pokręcona i rozczochrana! Nie zapomnimy
Cytat:
a tam urodzę i bedzie z głowy ;P a ja się cieszę, mężul tez bo nasze maleńswto bedzie z nami , zleci szybko

bardzo mi sie podobają Twe pazureski
1- hahahahahahahhahahhahahha- swietne podejscie do sprawy
mnie sam poród przeraża najbardziej

2- danke

Wiecie co???
Zrobilam siku
Która ze mnie dumna??

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-05-06, 10:42   #1223
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
1- oj futro bedzie sprane jak się nie poprawisz prosimy o fotecke bo poza slubnymi zdjeciami to ja juz nie pamietam jak wyglądasz ti ti ti niedobla
2- co Ty pitolisz dziewczynko???
Pokazuj tego nochala!
Jestem odporna na takie widoki mój wąż ma przez 7/8 czasu w całym roku ma czerwony nochal z powodu alergii skórnej nie straszne mi to więc
3- a ja arbatką- też mi mroźno dziś- siedze w szaliku
Kasieńko paznokietki superowe

pierz mnie do woli, bo zdjęcia nie będzie, nie pstrykaliśmy fotek sobie, tylko fotografowaliśmy przyrodę

mi kawa też już przeleciała

Mąż i żona...
Stary 2009-05-06, 11:52   #1224
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
hej mzonki

zazdrosnik jeden
ale i tak wlezc musialam...
katarzinka- fajnie ze juz malenstwo czujesz
no i prosze - zazdrość o wizaż - hmm z drugiej strony to ja się nie dziwie - takie lasencje jak my

ja też się cieszę z powodu małego lub malej brykaczki
Cytat:
1- hahahahahahahhahahhahahha- swietne podejscie do sprawy
mnie sam poród przeraża najbardziej

2- danke
ja owszem boję się, ale wychodzę z założenia, ze skoro tyle kobietek przed mną dało radę to co ja nie dam?? a poza tym jestem PM 2008 , karateka i dam radę !!!!!!!!!!!!!!
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-05-06, 13:09   #1225
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka powiem w skrócie bardzo wielkim, że padam na ryja przez tego małego kochanego terrorystę

Cytat:
ja na poprawę humoru wklejam Wam kilka fotek z majówki zrobionych nowym aparatem
najbardziej podobają mi się fotki morza i kamieni

Cytat:
szybko zleci

Cytat:
malutka przeczytalam opis i pędzę Cie siostrunio wyściskać z radości : cmok:
Cytat:
Cytat:
malutka- nie widze opisu, ale po postach dziewczyn wnioskuje ze synio juz z rodzicam! gratulacje..no to teraz wszystko zaczyna sie naprawde....
Cytat:
Dawidek już w domku? superaśne wieści
Malutka opowiadaj jak wrażenia
czemu on nie może być tak spokojny jak leżał w szpitalu na razie się powoli adaptuje w nowym miejscu, więc rozregulowało mu się jedzenie od przyszłego tygodnia zaczynamy rajd po lekarzach (takie typowe wizyty wcześniaków) i marzę o dobrej godzince takiego fajnego snu

Cytat:
siostrzyczko gratulacje

Cytat:

ad. 1 i to jest najważniejsze
ad. 2 ciesz się ostatnimi chwilami wolności
ad. 3 spokojnie nie zapomnimy
Stary 2009-05-06, 13:11   #1226
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka powiem w skrócie bardzo wielkim, że padam na ryja przez tego małego kochanego terrorystę

czemu on nie może być tak spokojny jak leżał w szpitalu na razie się powoli adaptuje w nowym miejscu, więc rozregulowało mu się jedzenie od przyszłego tygodnia zaczynamy rajd po lekarzach (takie typowe wizyty wcześniaków) i marzę o dobrej godzince takiego fajnego snu

siostrzyczko gratulacje

jak zacznie być nastolatkiem i bedzie miał okres dojrzewania to bedziesz tęsknić za tym jaki teraz jest
ale jeszcze raz ściskam Cię mocno, bo bardzo się cieszę z Wami

i dzięki
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-05-06, 13:27   #1227
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

najbardziej podobają mi się fotki morza i kamieni

Kochana, widać, że zmęczona ale i przeszczęśliwa

cieszę się, ze fotki się podobały

Malutka, synuś na pewno się uspokoi, najpierw musi się przyzwyczaić do nowego otoczenia, trzymam kciuki, żeby u lekarzy wszystko wyszło ok, no i żebyś nasza mamusiu porządnie się wyspała

ależ wietrzycho u nas wieje, brrrrr

Mąż i żona...
Stary 2009-05-06, 14:46   #1228
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
jak zacznie być nastolatkiem i bedzie miał okres dojrzewania to bedziesz tęsknić za tym jaki teraz jest
ale jeszcze raz ściskam Cię mocno, bo bardzo się cieszę z Wami

i dzięki
ten miesiąc jak leżał w szpitalu tak szybko minął, że sama nie wiem kiedy

Cytat:
Kochana, widać, że zmęczona ale i przeszczęśliwa

cieszę się, ze fotki się podobały

Malutka, synuś na pewno się uspokoi, najpierw musi się przyzwyczaić do nowego otoczenia, trzymam kciuki, żeby u lekarzy wszystko wyszło ok, no i żebyś nasza mamusiu porządnie się wyspała

ależ wietrzycho u nas wieje, brrrrr
taki biedaczek był wystraszony i tak się rozglądał po pokoju
rzeczywiście pi... jak w kieleckim - tak mówi mój tata
Stary 2009-05-06, 14:58   #1229
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

taki biedaczek był wystraszony i tak się rozglądał po pokoju
rzeczywiście pi... jak w kieleckim - tak mówi mój tata
Malutka fajowo że synek w domu Ale ciesz się póki co tymi teraźniejszymi problemami, bo wiesz jak to się mówi- małe dziecko- mały kłopot, duże dziecko- duży kłopot
A co do tego co mówi Twój ojciec, to on nie bez powodu tak mówi, tutaj naprawdę tak jest Wieje często gęsto tak, że głowę chce urwać, a zwłaszcza w niektórych miejscach, tam przewianie jest ZAWSZE murowane Ja jak się do Kielc przeprowadziłam, to musiałam zainwestować w taką naprawdę porządną, wzmacnianą parasolkę- inne mi łamało

Stary 2009-05-06, 15:23   #1230
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

HEJ MYSZECZKI...buziam.
Cytat:
Napisane przez czekoladka79;12172807

[FONT=Tahoma
izka19855 ja też tęskniłam ... chodz się szypul ( tak mówił mój bratanek jak miał 2 lata zamiast " chodż się przytul")[/FONT]
szypuliłam Cię mocno czekoladko ....
Cytat:
cieszę się, że mogłam wprawić Cię w dobry nastrój
Cytat:
my też teśkniłyśmy
a ja od wczoraj nie gadam z mężem a ze oboje jesteśmy uparci to nie wiem jak to długo potrwa
jedna kumpela tez - coś w powietrzu wisi czy jak?
Wisi i dymi, bo u mnie bylo w niedzielę to samo i przeciagnęło się do poniedziałku....ale jak to fajnie jest spac razem, bo przytulił ...porozmawialiśmy co i jak na gryzło i jest już w porządku.
Cytat:
Ja też się z mężem nie odzywam. Bo traktuje mnie jak idiotkę. A na to sobie nie pozwolę. Strasznie nie lubię u niego tej strony krytyka-gdyby jeszcze to było konstruktywne to co innego ale to w jaki sposób on postępuje jest dla mnie nie do przyjecia. Trochę jest to zasługa jego mamy-o matko jak mnie wkurzaly hasła wtedy jeszcze nie tesciowej:co ty się tak od razu zgodziłeś naprawiać tego kompa, trzeba bylo odczekać-bo trzeba się cenić(koledze Kamila zepsuł się laptop). Tylko jak ksiądz coś potrzebuje to natychmiast telefon do Kamila bo mama jako uczestniczka rady parafialnej musi się wykazać-wtedy już nie ma że trzeba się cenić.
Ale kocham tego paskudnika , mimo wszystko. Jednak tym razem ja się nie odezwę i póki nie usłyszę słowa przepraszam nie dogadamy się. Co prawda to prawda-ludzie przebywając ze sobą zaczynają się przenikać-upór zaczęłam przejmowac po Kamilu Wyhodował potwora na własnej piersi
Jak wychował to tak ma...
Wiem coś o tamim traktowaniu i tez zauważam to u jego mamy, ale cóż, ja skutecznie to opiłowuję i nie pozwalam na takie cos...
Trzymaj się Izuś

Cytat:
Ach jaki mój malżon dziś nadąsany, kłótliwy i czepia się o wszystko. Nawet o wizaż Ech nie pogadam dziś z wami ...
Miłych snów Idę walczyć z mężem ....
Mężul nie wie, że to bardzo ważna rzecz posiedziec na wizażu

Jak jego nerwuski? Przeszłlo mu?
Cytat:
O widać, że Dawidek sie zadomawia... robi porządek z rodzicami, czyli wszystko gra...
buzi dla niego...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości