Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-05, 22:00   #4021
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Kochanie, to szkoda, bo ja nie wiem czy będę w niedzielę

A ja dziś kupiłam maseczki pod oczy Dermika Lift & Go/Fresh&Go - bardzo fajny pomysł, w każdym zestawie są 3 mini maseczki, gdzie jedna starczy na min. 2-3 razy. Trzyma się je w lodówce i aplikuje jak maseczkę lub zostawia na noc Dziś nałożyłam maseczkę żelową Fresh & Go, zobaczymy jak się spisze

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 07:23   #4022
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Warszawianki, ja nie mogę się jednak z Wami zobaczyć w czwartek Nie relacjonujcie więc za dużo, bo i tak będziecie musiały mi wszystko powtórzyć w niedzielę
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość

A ja dziś kupiłam maseczki pod oczy Dermika Lift & Go/Fresh&Go - bardzo fajny pomysł, w każdym zestawie są 3 mini maseczki, gdzie jedna starczy na min. 2-3 razy. Trzyma się je w lodówce i aplikuje jak maseczkę lub zostawia na noc Dziś nałożyłam maseczkę żelową Fresh & Go, zobaczymy jak się spisze
Hej dziewczyny, co to za wyłamywanie się? No chyba, że to te wiosenne motylki są wszystkiemu winne

Madzia, te maski pod oczy to ta nowość Dermiki co się niedawno pojawiła? Czy może coś innego? Bo pamiętam, że pokazywałaś mi w SP jakąś nowość Dermini ale nie pamiętam co to było
Stary 2009-05-06, 07:35   #4023
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, co to za wyłamywanie się? No chyba, że to te wiosenne motylki są wszystkiemu winne

Madzia, te maski pod oczy to ta nowość Dermiki co się niedawno pojawiła? Czy może coś innego? Bo pamiętam, że pokazywałaś mi w SP jakąś nowość Dermini ale nie pamiętam co to było
Elu, ja mam zjazd w weekend, no ale może uda mi się wpaść Ale jutro będę na bank

Co do Dermiki to nie to, co Ci pokazywałam (szczerze mówiąc to już nie pamiętam co to było? ). Chodzi mi o te :
http://esentia.pl/Dermika_b16.htm

Stary 2009-05-06, 07:38   #4024
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Elu, ja mam zjazd w weekend, no ale może uda mi się wpaść Ale jutro będę na bank

Co do Dermiki to nie to, co Ci pokazywałam (szczerze mówiąc to już nie pamiętam co to było? ). Chodzi mi o te :
http://esentia.pl/Dermika_b16.htm
Aha, no trudno, ale może uda ci się wyrwać wcześniej. Ja jutro raczej na bank będę, trzeba tylko godzinę ustalić.
A to z Dermiki mi rzeczywiście chodziło o coś innego, tamto było chyba coś ujędrniającego do ciała. A te maseczki fajnie wyglądają, lubię jej maseczki do twarzy więc może na te też się kiedyś skuszę.
Stary 2009-05-06, 08:08   #4025
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie mocno Ale ja mam mieszaną cerę... Ten krem to taka puchata kołderka, u mnie zostawiał lekki film, ale o to właśnie mi chodziło przy minusowych temp.
Trudno mi porównywać, bo z zasady kremów do suchej cery nigdy nie używałam, dopiero Nosek mnie na ten namówiła A właśnie Nosek i kochanie miały ten krem, więc może będą miały porównanie do czegoś innego aptecznego.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
ice do kremu RoC to ja też byłam z niego całkiem zadowolona. nawilżał ładnie, lekko odżywiał, ma taką puszystą konsystencję jak Karolina powiedziała
Cytat:
Ja mam bardzo mieszaną cerę Policzki miałam zimą strasznie suche i ten krem sobie z nimi radził jak nic innego. Zwłaszcza po nocy miałam ściągnięte po wszystkim, tylko nie po nim Więc polecam, chociaż nie wiem jak zachowywałby się w dzień...
Dzięki za opinie. Może skuszę się w takim razie na niego w ramach oszczędzania majowego, bo nieco tańszy niż moje pozostałe pomysły na krem.

Idę dzisiaj usuwać ósemkę, eh.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 09:24   #4026
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Padłam jak je zobaczyłam
Padłeś. Powstań. Power Ride

Cytat:
Dostałam dziś I część mojego Avonowego zamówienia tzn. 2 kredki z gąbeczką i się cieszę sama do siebie, bo fioletowa ma idealny dla mnie kolor a ta gąbeczka jest świetna Chyba zamówię sobie jeszcze czarną i brązową
Polubiłam ostatnio kredki odkąd mam Gosha
No to super
Mi fioletowa też "podeszła", Hex również.
Czarna jest super - mozna zrobić kreskę po wewnętrznej stronie powieki (a własnie, Emuś, spasowała Ci ta kredka? )

Wystawiłam wczoraj moje Szanelki Smoky Eyes i już mają nowy domek. Nawet nie jest mi szkoda, bo jak dla mnie były zbyt mało nasycone. Przynajmniej trochę kaski wpadło

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-06 o 11:18
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 10:10   #4027
kochanie
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
No szkoda okropnie. Może jednak uuda Ci się jakoś do nas dojechać w niedzielę

Cytat:
Za to niedzielę mam całą dla Was

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Idę dzisiaj usuwać ósemkę, eh.
Powodzenia Chociaż Ty już jesteś chyba tak przyzwyczajona, że się nie boisz
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-06, 14:10   #4028
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Padłeś. Powstań. Power Ride

Cytat:
Wystawiłam wczoraj moje Szanelki Smoky Eyes i już mają nowy domek. Nawet nie jest mi szkoda, bo jak dla mnie były zbyt mało nasycone. Przynajmniej trochę kaski wpadło
A właśnie miałam się ciebie zapytać czy nadal jesteś z nich zadowolona, ja jak sobie zrobiłam ostatnio przydymiony makijaż na wesele to mi się bardzo spodobało i teraz zastanawiam się, czy nie sprawić sobie właśnie jakiejś paletki w szarościach.

Cytat:
Za to niedzielę mam całą dla Was
A jednak No ale cieszę się, że jesteś szczęśliwa

Ice, ja też muszę usunąć ósemkę, zwlekam z tym już tak długo, boję się że zrobi się w końcu jakiś stan zapalny czy coś. A tak się boję że nie wiem...
Stary 2009-05-06, 14:34   #4029
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

a czy ja też mogę się pojawić na jutrzejszym zlocie? gdzie się spotykacie?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 14:42   #4030
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Szkoda, że nie powiedziałaś, że się ich pozbywasz, bo może bym się skusiła. No ale to z kolei lepiej dla mojego portfela.

Cytat:
Powodzenia Chociaż Ty już jesteś chyba tak przyzwyczajona, że się nie boisz
A dziękuję. Nie boję się bardzo, może trochę, bo ząb który chcę dziś usunąć jest ponoć nieco gorszy od poprzedniego. No ale zobaczymy, bo dentysta chciał usunąć inny, ale mam nadzieję postawić na swoim.

Ja jestem całkiem zadowolona z ostatniego zabiegu, mam nadzieję, że ten pójdzie tak samo.

Cytat:
Ice, ja też muszę usunąć ósemkę, zwlekam z tym już tak długo, boję się że zrobi się w końcu jakiś stan zapalny czy coś. A tak się boję że nie wiem...
Nie ma czego się bać, mnie bolało ostatnio tylko w dzień zabiegu wieczorem, kiedy przestało działać znieczulenie. Na drugi dzień byłam bardzo zdziwiona, jak obudziłam się bez cienia bólu. Tylko spuchnięta byłam potwornie, ale po kilku dniach opuchlizna zeszła.

Kurcze, za półtorej godziny mam zabieg, a jestem w połowie obiadu. A chciałam wcześniej wpaść do fotografa wywołać zdjęcie, do fajnej drogerii po pocieszynkę zębową i po coś słodkiego na później, bo mam wielką ochotę, a nie mam nic w domu.
Stary 2009-05-06, 14:56   #4031
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
No pewnie, co to za pytanie Mam dla Ciebie żel
Pewnie jak zwykle o 17.30 w ZT?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-06, 15:00   #4032
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Nosku, jeszcze się pytasz? Masz być koniecznie mam puderek dla ciebie

Cytat:
Nie ma czego się bać, mnie bolało ostatnio tylko w dzień zabiegu wieczorem, kiedy przestało działać znieczulenie. Na drugi dzień byłam bardzo zdziwiona, jak obudziłam się bez cienia bólu. Tylko spuchnięta byłam potwornie, ale po kilku dniach opuchlizna zeszła.
Już kiedyś miałam wyrywaną (a raczej wypychaną) ósemkę więc wiem, że ze znieczuleniem nic nie boli, ale nie chcę potem wyglądać jak chomik przez kilka dni Odłożyłabym to na wakacje, ale boję się, że zacznie się coś tam dziać i potem trzeba będzie rwać na łeb na szyję.

Cytat:
Mi pasuje, jak ktoś może to mogę być nawet wcześniej.
Stary 2009-05-06, 15:25   #4033
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że nie powiedziałaś, że się ich pozbywasz, bo może bym się skusiła. No ale to z kolei lepiej dla mojego portfela.
To był impuls - wpadło mi to do głowy wczoraj w pracy,w pracy wystawiłam, a poszły wieczorem. Nawet nie sądziłam że tak szybko się sprzedadzą. Moze cene za niską dałam (125 zł, a użyte jakieś 3 razy)

Oparłam sie dziś "pumeksowi" do stóp Bielendy - w Naturze jest za 3,99. stwierdziłam, ze cena nizsza o 1 zł nie jest czymś super-hiper co by powodowało, że mimo zapasów mozna by z niej skorzystać.
W Inglocie o mało co a kupiłabym cień AMC - wypatrzyłam ostatnio fajny brąz matowy, ale dziś testując go miałam watpliwości czy jest mi potrzebny.
Najbardziej bym chciała podwójny cień z Pierre rene - miałam kiedyś zestaw z świetnym brązem matowym, tylko czemu nie ma nigdzie już tych dwójek (wszedzie widzę tylko trójki i nowe wersje pojedynczych)

Jestem z siebie dumna

Instagram

Stary 2009-05-06, 16:14   #4034
isa666
Zakorzenienie

Hej Znów cisza w wątku panuje

Ja właśnie wróciłam z pracy, zaraz lecę na zakupy a potem muszę zmyć lakier z pazurków i pomalować na nowo(od niedzieli miałam na nich różowy Eveline - świetnie się trzymał; a dziś pomaluję chyba granatowym Sensique, bo mi się różowe paznokcie znudziły już ).

Tak piszecie o tych zębach a mnie dziś coś boli jeden z tyłu Ale to od tego chyba, ze ostatnio dużo i często żuję gumę.
Stary 2009-05-06, 18:04   #4035
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Cytat:
Nosku, jeszcze się pytasz? Masz być koniecznie mam puderek dla ciebie
super ale pozbieram jutro fajnych rzeczy
czy mam komuś coś brać?

lizzie ja mogę być o 17.10

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-06, 18:20   #4036
kochanie
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
A jednak No ale cieszę się, że jesteś szczęśliwa
Nie wiem, co z tego będzie, ale fajnie jest

Cytat:
czy mam komuś coś brać?

A będziesz w niedzielę? Przyjdź też, sto lat Cię nie widziałam W ogóle to ten peeling od Ciebie z tbsu jest super. Używam go ociupinkę i nadal mam tę odlewkę! Jak już mi się skończy, to go chyba kupię, co prawda szkoda, że nie ma zapachu, ale te miliony drobinek to nadrabiają

Kurczę, pół dnia gotuję a nic nie zjadłam, ale te nowalijki są takie pyszne, już nie mogę się doczekać na zupę szparagową

Stary 2009-05-06, 18:59   #4037
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
czy mam komuś coś brać?

Oki, to będę wcześniej.

Cytat:
Hej

Nie wiem, co z tego będzie, ale fajnie jest

A będziesz w niedzielę? Przyjdź też, sto lat Cię nie widziałam W ogóle to ten peeling od Ciebie z tbsu jest super. Używam go ociupinkę i nadal mam tę odlewkę! Jak już mi się skończy, to go chyba kupię, co prawda szkoda, że nie ma zapachu, ale te miliony drobinek to nadrabiają

Kurczę, pół dnia gotuję a nic nie zjadłam, ale te nowalijki są takie pyszne, już nie mogę się doczekać na zupę szparagową
Zazdroszczę ci tych motylków, ja już straciłam wszelkie nadzieje na nowy związek
Mi też się spodobał ten peeling od noska, więc wtedy w czasie promocji wzięłam go jest idealny, dosyć ostry ale ma malutkie drobinki, a ja takie lubię. Chyba przebija nawet ten mój ulubiony Clinique.
A co do zupy szparagowej to właśnie dziś mama ugotowała wielki garnek, uwielbiam ją i ogólnie same szparagi (choć mam akurat tą skazę genetyczną i mój organizm nie metabolizuje ich prawidłowo).
Stary 2009-05-06, 19:05   #4038
cybercat11
Rozeznanie

Co do ząbków o których rozmawiałyście to ja mam podobny problem chyba będe musiała mieć usuwany ząb "mądrości" bo jakoś krzywo chce wychodzić z dziąsła i jest blokowany przez inny ząbek.Będą musieli chyba z dziąsła mi go wyrwać strasznie się boje. Po co właściwie rosną te zęby pseudo mądrości
Co do zakupów to ja dziś nie mogłam się powstrzymać i zachęcona komentarzami kupiłam krem samoopalająco- rozświetlający L'oreal-a ciekawa jestem czy jest rzeczywiście dobry.http://dolinakremowa.pl/pl,product,4...ml,308912.html
Zmykam na kolacyjkę
cybercat11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 19:35   #4039
bossy
Zakorzenienie

Kurde, dziewczyny. Powinnam się leczyć pojechałam po MAKARON. Ale obok była apteka..więc kupiłam 3 kremy dermedic pod oczy. żel-krem intensywnie nawilżający. była promocja... z 40zł na 9,90 więc wzięłam 3! data do 2011 ))) kupiłam też maskę tołpy korygującą.

I...2 bluzki Vili jedwabne. Nie mogłam się zdecydować na kolor więc wzięłam 2..niebieską i różową. leżą ślicznie, tak delikatnie..
(fotkę pożyczyłam z allegro)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 40245646.jpg (73,9 KB, 40 załadowań)

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 19:50   #4040
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Zazdroszczę ci tych motylków, ja już straciłam wszelkie nadzieje na nowy związek
Weź mi tu przestań natychmiast W każdej chwili nawet stary znajomy może zacząć być powodem do motylków, sama dobrze wiem Uszy do góry, wiosna jest, jest pięknie, a facet znajdzie się prędzej czy później
A zupy zrobiłam mało, już żałuję, bo zaraz chyba sama ją zjem No ale tarta z łososiem siedzi w piekarniku, to znów będzie co jeść Trochę się przestraszyłam z tymi zębami, ze zdrowiem i postanowiłam zdrowo się odżywiać... Ciekawe ile mnie to będzie trzymać

Cytat:
Napisane przez cybercat11 Pokaż wiadomość
Po co właściwie rosną te zęby pseudo mądrości
No właśnie ja nie wiem. Jak dla mnie to zęby głupoty a nie mądrości

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Kurde, dziewczyny. Powinnam się leczyć pojechałam po MAKARON. Ale obok była apteka..więc kupiłam 3 kremy dermedic pod oczy. żel-krem intensywnie nawilżający. była promocja... z 40zł na 9,90 więc wzięłam 3! data do 2011 ))) kupiłam też maskę tołpy korygującą.
A kupiłaś chociaż ten makaron?

Stary 2009-05-06, 19:52   #4041
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

..nie

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 20:09   #4042
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
..nie
Jesteś szalona

Stary 2009-05-06, 20:11   #4043
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Weź mi tu przestań natychmiast W każdej chwili nawet stary znajomy może zacząć być powodem do motylków, sama dobrze wiem Uszy do góry, wiosna jest, jest pięknie, a facet znajdzie się prędzej czy później
A zupy zrobiłam mało, już żałuję, bo zaraz chyba sama ją zjem No ale tarta z łososiem siedzi w piekarniku, to znów będzie co jeść Trochę się przestraszyłam z tymi zębami, ze zdrowiem i postanowiłam zdrowo się odżywiać... Ciekawe ile mnie to będzie trzymać
Tartę z łososiem też bym zjadła
A u mnie akurat nie ma nikogo ze starych znajomych, kto mógłby być powodem do motylków, jestem tego pewna. Ale może wiosna przyniesie ze sobą jakieś nowe nadzieje...zobaczymy.

Cytat:
Cytat:
..nie
Stary 2009-05-06, 21:01   #4044
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
A khol chcę kupić nadal Bo okazało się, że rodzice nie trafili do żadnego ze sklepów z mojej listy, bo w weekend majowy Niemcy też świętowali No trudno, dostałam górę czekolad i kubek z Krecikiem, to jestem zadowolona, zwłaszcza, że po dzisiejszym dniu cieszy mnie najbardziej to, że wrócili cali, za dużo tych złych wiadomości...
Białe kredki mam dwie... ale jakoś nie widać ich po wewnętrznej stronie powieki... Jaką masz?
A tylko biały Cię interesuje? Bo mój brązowy szuka nowego domu jakby co

Cytat:
Aaa czy ktoś mi poleci jakąś dobrą temperówkę do nich?
Ja mam podwójną z Oriflame i sobie chwalę

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hej Znów cisza w wątku panuje

Ja właśnie wróciłam z pracy, zaraz lecę na zakupy a potem muszę zmyć lakier z pazurków i pomalować na nowo(od niedzieli miałam na nich różowy Eveline - świetnie się trzymał; a dziś pomaluję chyba granatowym Sensique, bo mi się różowe paznokcie znudziły już ).
Też muszę zmyć paznokcie, też miałam różowe, o dziwo, w sumie to takie bladawce jak do frencha. Lakier kupiłam ze 3 mies. temu, to w końcu trzeba było wypróbować Niemniej jednak jasne kolory nie dla mnie, źle się w nich czuję, także najpóźniej jutro przed południem przemaluję się na bordo chyba. No albo też na granatowo

Cytat:
No ale tarta z łososiem siedzi w piekarniku, to znów będzie co jeść
Brzmi pysznie, proszę o przepis

Od 3 dni mam zawiechę, nic mi się nie chce, non stop ziewam i w ogóle Dobrze, że w międzyczasie dotarło zamówienie z Tru (mom kolejną tubkę korektora AAE i Superbalma Guava ) i Bravissimo (w końcu mam porządny kostium na basen teraz tylko czekam do czerwca na karnet z pracy), to przynajmniej jakieś pocieszenie było, bo normalnie doła idzie złapać. W pracy marazm, TŻ u siebie, ja u siebie. Dziś co prawda poszłam w końcu na fitness, znów na 2 godzinki, ale jakiegoś specjalnego powera nie czuje. Niech żesz się ta wiosna skończy i lato przyjdzie, bo ta aura mnie dobija
No a wczoraj znów zgrzeszyłam kosmetycznie, znów żel antycellulit z Lirene z wyprzedaży za 5,69zł Niby nie wierzę w takie cuda, ale po nim są takie gładkie uda ( co za rymy!), że za taką kasę mogę się smarować. Zastanawiam się nawet i nad trzecią tubką. Może wraz z ćwiczeniami i trzęsieniem dupska na power plate cellulit zniknie Dziś byłam pierwszy raz na tej machinie i powiem szczerze, że nieźle trzepie, normalnie aż wszystkie wnętrzności czułam Zobaczymy tylko czy jutro będę się mogła ruszać...
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 21:16   #4045
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A dziękuję, brązowy mam i bardzo lubię, ale nie zużyję go do końca życia

Stary 2009-05-06, 21:35   #4046
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Gdyby Iza się nie zdecydowała to może ja bym była chętna

Stary 2009-05-06, 22:18   #4047
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzisiejsza ósemka poszła gorzej niż poprzednia, nie podoba mi się to - już jestem spuchnięta i nie mogę nic zjeść, bo nie dam rady gryźć. Umieram z głodu więc chyba pójdę spać.

Żebym chociaż jutro nadawała się do wyjścia z domu, bo nie chcę, żeby przepadł mi całe Juwenalia.

Przed zabiegiem kupiłam sobie lakier do paznokci Eveline, fiolet o nazwie Crocus, i maseczkę Dermiki Satysfakcja.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 06:45   #4048
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Zużyjesz 3 kremy w 2 lata?

Ze sprzedanych Chanelków zostało mi 20 zł Wyciągnełam Samca do Reala - tam mamy Gler. Kupiłam ten puder brązujacy Deborah nr 02 co ma Ziz, z gratisowym pędzlem, skusiłam się też na brązowy cień mineralny (też Deborah) - w pudełeczku widac drobinki, ale na oku znikają i jest efekt matowo-satynowy . Kupiłam jeszcze odżywkę Sally Hansen Growth Activator bo mam już na wykończeniu.

Instagram

Stary 2009-05-07, 08:11   #4049
cybercat11
Rozeznanie

bossy fajniutka ta bluzeczka
kochanie też ci zazdroszczę tych motylków w brzuszku. Ale wiesz w pewnym wieku już się nie liczy że ktoś Cię sam znajdzie.Zegar biologiczny tyka....Jak ja bym chciała mieć 20 lat!!!!!!!!
MagJa i jak się czujesz po tym power plate? Drogie są takie zabiegi?
Coś niewyraźnie się dzisiaj czuje boli mnie pachwina z prawej strony, jakbym sobie ją nadwyrężyła, i tak kłuje delikatnie na dodatek w brzuszku mi jakoś jeździ... Oby to nie był wyrostek Miałyście może operowany??

Edytowane przez cybercat11
Czas edycji: 2009-05-07 o 08:17
cybercat11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 09:24   #4050
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jej ale spuchłam nienawidzę wyglądać tak źle.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości