|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Cytat:
Ja ostatnio byłam z mamą w sklepie i podeszła do nas dawna znajoma mojej mamy i tak gadu gadu, a ona do mojej mamy (która też ma 3-cyfrową wagę): znam lekarza, który robi operacje odchudzające... jak ja to usłyszałam to powiedziałam pani ładnie dzień dobry i oznajmiłam, że mamy z mamą w domu lustra i doskonale wiemy jak wyglądamy, więc nie trzeba nam tego uświadamiać, oraz powiedziałam, że grubemu nie trzeba mówić, że jest gruby, bo on to widzi, ale głupiemu należy powiedzieć, że jest głupi, bo on tego nie wie. Odwróciłam się na pięcie, wzięłam mamę pod pachę i poszłyśmy sobie dalej ![]() Cytat:
i wtedy zobaczymy, może instruktor już mnie puści na kolejny egzamin Jak ja bym chciała to już zdać ![]() Dobranoc laseczki
|
|
#1472 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
dziekujemy
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Uśmiechnij się jesteś fajną i śliczną dziewczyną... Cytat:
Góry tak, ale jesienią/zimą...lato musowo morze lub mazury.... Już wybraliśmy będą 2 tygodnie nad morzem Cytat:
Teraz zdecydowaliśmy się na duże kombi ![]()
|
|
#1473 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też od dzisiaj cierpię z powodu @Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() PS. Co do wagi to masakra pojawił się @ no i mam 3kg na + masakra dokłądnie 110kg ...ciągła walka...i syzyfowa pracaaaaa ehhhhhhhNo nic zaczynam po raz kolejny
|
|
#1474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popełniam masę drobnych błędów, które w codziennej jeździe nie będą miały znaczenia, ale egzaminu mogę przez to nie zdać Jakoś trudno mi to wyeliminować, mimo, że staram się skupić na maksa ![]() Cytat:
Ja też czekam na @ jestem dziś na 2 dniu przerwy tabletek anty i tak czekam z niecierpliwością, bo to pierwsze moje opakowanie było i mam nadzieję, że działało
|
|
#1475 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobrze ze potrafisz sie odciac mnie to zawszed zatyka i jakos zapominam jezyka w gebie :/Cytat:
![]() i dziekuje za mile slowa ![]() Cytat:
i nie łam sie ![]() damy wszystkie rade ![]() Cytat:
nie dygaj bo bede bic![]() z prawkiem tez dasz rade i trzymam zawsze kciuki
|
||||
|
|
|
#1476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o jazdy,wiem że teraz to mi łatwo powiedzieć,ale naprawdę wiem po sobie,że częstrze jazdy robią swoje-na dobre.Nie poddawaj się.Trzymam kciuki. Edytowane przez beatucha Czas edycji: 2009-05-05 o 17:14 |
|
|
|
|
#1477 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj wskoczyłam na wagę!!!
i co wynik parę deko wyższy, podpis zostawiam bez zmian... chyba u mnie nastąpił zastój bo od dwóch tygodni nic się nie rusza, niestety... ale też w ostatnim tygodniu zaniedbałam rowerek... a jak u was dzisiaj nastrój, bo mnie coś głowa boli, chyba ciśnienie idzie w dóół...
|
#1478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ma rację, bo gdzieś tam nie włączyłam kierunku, gdzieś najechałam kołem na linię ciągłą (nie przekraczając jej)... wzięłam jeszcze 2 godzinkiCytat:
|
|
#1479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sama zdałam dopiero za drugim razem pomimo tego że instruktor mówił że naprawdę świetnie jeżdżę a potem jak będziesz śmigać swoim autkiem to się "rozjeździsz" a kiedy masz termin egzaminu ? i nie stresuj się nim podejdź na luzie z myślą "zrób co masz zrobić" |
|
|
|
|
#1480 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!!!
U mnie niestety bez zmian choroba nie odpuszcza dzis zaczynam 3 antybiotyk no mam juz dosc tego chorowania z diety nici bo nic nie moge przełknąć masakra![]() Tereska nie przejmuj sie egzaminem zdasz napewno tylko nie bierz do głowy kochana ![]() Pysia mam nadzieje ze z Kubusiem juz lepiej A ty dziewczyno nie łam sie u mnie też popłynęło z dieta przez te choroby i choc nie moge jesc to waga dzis pokazała +1 mysle że to od bułek które mocze w herbacie lub kakao żeby cokolwiek przez gardło przeszło ... Ale jak weżmiemy sie w garść i zbierzemy do kupy to bedzie nam spadać mam nadzieje w szybszym temp.!!! Dziewczyny pozdrawiam was wszystkie!!!i oczywiście trzymam kciukasy za walkę!!! Kasiamniam serio zajefajne ciuszki nosisz aż żałuje że nie mam tyle odwagi co ty i zawsze wybieram neutralne rzeczy nie rzucające sie w oczy....gratuluje kochana odwagi i siły przebicia tak trzymać!!! Ja swoje zdjęcia mam nadzieje że dodam po komunii córci bo narazie nie ma czasu ( oczywiście jak klisza nie pęknie) ![]() Buziaki laski nie dajcie sie wirusom tym chorobotwórczym i oczywiście tym ludzkim jak to mówią głupich nie sieja sami rosną......
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie
![]() ja jakoś mimo @ zauwazam ze jakos coraz luzniejsze mam te swoje spodnie po okresie sie zwaze dzis zrobilam postep- zapisalam sie do ginekologa i gastrologa- trzeba sie troszczyc o zdrowko dziś byłam na siłowni i kupiłam sobie buciki i jestem happy a w weekend rodzice lecą do Włoch i chata wolna więc będzie impreza już się cieszę ![]() tylko do weekendu zanim sobie poszaleję obiecałam sobie przyspieszyć z pisaniem pracy lic. w ogóle się wkurzyłam bo jedna taka nadgorliwa napisała już pracę i to na 130 stron no gdzież licencjat taki długi ona chyba chce odrazu doktorem zostac odnośnie zdjęć to przestałam się tak bać aparatu tak do tego podchodze ![]() a Ty Teresko się nie stresuj
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-05-05 o 23:13 |
|
|
|
#1482 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z doświadczenia wiem, że najtrudniej przysiąśc potem jakoś leci![]() ps. Kupiliśmy auto
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a autko bardzo fajne nie znam sie na samochodach ale wygooglałam i zobaczylam i mi sie podoba ![]() a tak w ogóle to witam środowo mi sie kijowo zaczal dzien :/ mama sie gorzej czuje :/ zbieram sie do szpitala ale jeszcze musze posprzatac i z piesem wyjsc.... nie lubie tego dnia już :/ ale może będzie lepiej.. mam nadzieje ze dzis w szpitalu mi nikt nie dojedzie jak ostatnio :/milego dnia Kochane
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-05-06 o 10:21 |
|
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek
Mnie się weekend majowy trochę przedłużył i musiałam odespać, więc dopiero jakieś pół godziny temu wstałam. Ja całe szczęście już po @ ale łączę się z Wami w bólu, bo ja zdychałam niesamowicie. Nawet tabletki przeciwbólowe nie działały.I wyjęłam dzisiaj wagę, bo trochę piwka się popiło i takie tam, więc stwierdziłam, że muszę się skontrolować i jest 106 )Pysiu super, że do nas powróciłaś W ogóle to się stęskniłam za Wami, więc przesyłam Wam Szkoda tylko, że pogoda taka paskudna i będę musiała latać po deszczu ![]() I nie piszcie tak dużo, bo ja potem nie nadążam ![]() |
|
|
|
#1485 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jakie buty kupiłaś sportowe? zazdroszczę ci tej imprezki, ja nie wychodziłam z domu odkąd mała się pojawiła ![]() ![]() ![]() a pracę faktycznie najgorzej przysiąść i zacząć pisać, potem już leci, pamiętam, ze licencjacką lepiej mi szło pisać niż magisterkę... ![]() super!!!! Cytat:
![]() ![]() gratuluję!!!
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no domyslam sie ze jak jest dzidzi to ciezko sie wyrwac, ale ile radosci ![]() no juz od jutra biore sie do roboty dzis padam po calym dniu w szpitalu :/ do tego wlasnie na silownie lece... uciekam na mpk bo spoznie sie :/ buziaki
|
|
|
|
|
#1487 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny.Jakoś nie miałam weny na odwiedzinki ale teraz obiecuje się poprawić.Przyjmiecie mnie na nowo do waszego grona??
|
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyneczki moje miłe!
Czy to życie to takie ciężkie musi być? Jak to moja koleżanka mówi: wszystkim się przejmujemy, martwimy a potem i tak to się kończy. Sorki za nostalgię, ale u mnie w pracy jakiś pomór. W ciągu miesiąca dwóch chłopaków umarło. Jeden 35, a drugi 36 lat. Szok normalnie! Madzia gratuluję zakupu butów. Mnie TŻ wyrwał na zakupy, bo twierdziłam, że nie mam w czym chodzić a to co jest w sklepach to zupełnie mi się nie podoba, więc wybrał mi szpilki z odkrytymi palcami, kolorowe klapki, obcas 13 cm i białe japonki z promocji w deichmanie. Jak chodzę w tych wysokich butach to dziewczyny mi zazdroszczą. Kobiety to jednak dziwaczne stworzenia... Wczoraj była u fryzjera, podcięłam i ufarbowałam włosy, zrobiłam hennę i trochę mi lepiej. Poszłam jeszcze na solarium, więc nabrałam "koloru". Jutro idę na tbc dance, potańczę troszkę. Bo w poniedziałek na bosu to czułam się tragicznie, nie miałam zupełnie siły, aż się po wyjściu popłakałam z bezsilności. Mój TŻ przyniósł mi wczoraj do domu steppera, zamienił się z koleżanką z pracy na rower stacjonarny, na którym nie jeździmy, bo jakiś taki drętwy. Wolimy ten na siłowni. |
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj u nas ![]() ja jestem po siłowni i jestem zła :[ miałam pójść do opiekunki praktyk po podpisane konspekty- umawialam sie na 20, poszlam i jej nie ma do tego mój Tż miał do mnie przyjechać... i przyjechał tylko że nawalony do tego tatuś mój kochany się zczaił ze Tż pijany, extra poza tym caly dzien w szpitalu byłam i jeszcze ta podoga a mi guzik od kurtki odpadl i zamarzalam :/ piekny dzien ![]() iwonamysza to nieszczesliwie sie stalo... ![]() a odnosnie zakupow to tez ciesze sie ze Tobie sie udaly nic nie poprawia humoru jak zakupy ![]() i widzę ze o siebie dbasz ja tez lubie byc zadbana
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-05-06 o 21:13 |
|
|
|
|
#1490 |
|
Zadomowienie
|
A jeszcze Pysi zapomniałam pogratulować nowego autka. No porządne kupiłaś. SUPER! W porównaniu z ibizą to ogromny.
Madzia ja też dziś zmarzłam, jeszcze się wybrałam w spodniach 3/4, na gołe nogi. A że odstawiłam auto do mechanika to musiałam wracać taksówką, bo jeszcze małą ze żłobka musiałam po drodze odebrać. Uwielbiam jak ktoś się umawia i nie przychodzi. Zabić to za mało... Torturować by się zdało... Madzia wiesz co? Ja przepraszam, ale chyba nie doczytałam czy Twoja mama leży w szpitalu na coś poważnego? Marled z tą wagą to już tak jest, raz mniej raz więcej. A ja jak jakiś kretyn ważę się codziennie chyba tylko po to, żeby się wkurzyć. |
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj będę pierwsza
Witam z rana dziewuszki moje mam nadzieję, że dzisia będziecie miały dobry dzień. Tego wam życze ja lece na uczelnię, potem obiadek i znów uczelnia... Ale dam radę heh Miłego
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za mile słowa
U Kuby zdecydowanie lepiej ![]() Z kg bez zmian... ![]() No nic walczymy dalejjjj ![]() Idę na poranną kawkę... Dousłyszenia
|
#1494 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale zakupy się udały, fajnie jest chodzić na wysokim obcasie, ja niestety nie umiem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja już idę na obiadek: dziś ogórkowa ![]() ![]()
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane
![]() Mi też się wczoraj wymarzło okrutnie i zmokłam . Właśnie wcinam sobie II śniadanko i rozmyślam co tu na obiad zgotować Moja mamuśka mnie wykończy. Wczoraj pierogi, dzisiaj kopytka a ja muszę z kuchni uciekać, bo wiem, że gdybym się skusiła, to nie skończyłoby się na 4 pierożkach Ehhh.. Muszę być twarda, bo przecież obiecałam Wam fotki na półmetku ![]() Madzieńko trzymaj się kochana Iwonko zrób tak jak ja i schowaj wagę, bo ja też już miałam obsesję i ważyłam się nawet po kilka razy dziennie. Uciekam zaraz z piesem na spacer. Buziaki |
|
|
|
#1496 |
|
Przyczajenie
|
Witam buziakowo!!!
No w końcu dzis czuje sie lepiej ciesze sie bardzo i mam taki power do walki że szok Narazie nie bede ćwiczyć bo trochę osłabiona jestem ale zabrałam sie za diete od wczoraj i nie mam zamiaru zgrzeszyc nawet na chwilke!!! Zreszta za 3 tyg. komunia córci i mam nadzieje cos zrzucić choć z boczków bo znów zdjęcia będa koszmarem.... Wierze że mi sie uda i Wam też tego życzę!!! Narazie nie bede sie ważyc może w poniedziaek zresztą napisze... Ja też tak miałam że ważyłam sie codziennie i to serio chore jest a na dodatek traci sie szybko zapał bo wiadomo że waga nie bedie spadac z dnia na dzien To też nie zwsze działa ale juz lepiej...i nie załamujcie sie jak waga stoi nawet 2 tyg. to normalne u mnie tak było nawet jak nie grzeszyłam a potem dopiero ruszało!!!! Także głowy do góry damy radę! |
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Laski!
ja wstalam przed 13 i czuje sie swietnie ![]() teraz siedze na truskawie i mysle jakie by sobie perfumy kupic ![]() ![]() odnosnie mamy to ona choruje juz od roku i zdarzylam przezyc pierwszy szok i sie przyzwyczaic, nie poddajemy sie i to najwazniejsze teraz leci z tata na pielgrzymke do Wloch- nalezy jej sie ![]() ja ostatnio wazylam sie u kumpeli dwa tygodnie temu rowne i dzis tez by sie zdalo ale wolalabym juz wazyc sie u siebie z rana, po wizycie w kibleku etc.. w przyszlym tygodniu mama wage kupi.. niestety stara sie do niczego nie nadaje :/ i musze sie pochwalic.. bo: wczoraj bylo strasznie zimno wiec ubralam moj plaszczyk zimowy(on taki lekki w sumie przejsciowy byl ale w zimie nosilam) i luzniejszy byl, wczesniej mi sie guziki rozchodzily a teraz tak ladnie fajnie go zapielam ![]() dzis sie bycze! a co tam :P zaraz bede filma ogladala ![]() milego dnia
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-05-07 o 14:31 |
|
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
Madzia się leni a ja od 6 na nogach
i od 7.00 non stop w drodze. Jeszcze w bonusie wycieczka po Hucie mnie dobiła już doszczętnie i mam ochotę spać cały dzień. |
|
|
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu cisza
Ja żartowałam z tym, że macie tyle nie pisać Właśnie wróciłam z kawki od psiapsióły i muszę jeszcze poćwiczyć, więc mykam na sprzęta. Buziaki
|
|
|
|
#1500 |
|
Przyczajenie
|
Witanko
Jak wam dzionek minął? Bo mi całkiem nieżle- dieta bezgrzeszna widzę laski że ćwiczycie a ja mam stacjonarny rowerek w domku ale jakos narazie nie mam siły na niego może za kilka dni sie za niego wezmę... ![]() Pozdrowionka i buziaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

jezdzenia obcych ludzi po mnie ciag dalszy dzisaj 
Ja ostatnio byłam z mamą w sklepie i podeszła do nas dawna znajoma mojej mamy i tak gadu gadu, a ona do mojej mamy (która też ma 3-cyfrową wagę): znam lekarza, który robi operacje odchudzające... jak ja to usłyszałam to powiedziałam pani ładnie dzień dobry i oznajmiłam, że mamy z mamą w domu lustra i doskonale wiemy jak wyglądamy, więc nie trzeba nam tego uświadamiać, oraz powiedziałam, że grubemu nie trzeba mówić, że jest gruby, bo on to widzi, ale głupiemu należy powiedzieć, że jest głupi, bo on tego nie wie. Odwróciłam się na pięcie, wzięłam mamę pod pachę i poszłyśmy sobie dalej

juz nie moge sie doczekac paczuszki od mamci 
masakra dokłądnie 110kg
...ciągła walka...i syzyfowa pracaaaaa

już się cieszę 

do tego mój Tż miał do mnie przyjechać... i przyjechał tylko że nawalony