|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Organizatorka
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#4172 |
|
Organizatorka
|
No to już sporo na EDM powiedzieli . Admin Forum zapodał takie oto wieści : ( podejmuje sie tłumaczenia, więc jak coś źle zrozumiem to proszę poprawić
) Najważniejsza natenczas dla nas kwestia : Duży KIt wycofują około 2 Lipca więc No worries I reszta KITY : - kit 5 sampli - dowolnych - kit 3 pełno wymiarowych opakowań - dowolnych - TRY ME sample za darmo od 1 do 5 sampli w zależności od tego ile się kupuje , piszą , że będzie to oparte na małych kwotach i że będą hojni - czyli, że progi przyznawanych darmowych próbek będą bardzo niskie. Będzie to alternatywa dla darmowego kitu. KIT DARMOWYCH PRÓBEK Zrobią małe kity dla początkujących i podzielą to na odcienie : FAIR, LIGHT, MEDIUM, TAN, DEEP etc. Zrobią to na podstawie najczęsciej kupowanych odcieni i rozeznania Cariny (vel. właścicielki ) Bedą to z góry ustalone kity. W środku będzie 5 odcieni. Zamierzają też wprowadzić Kit z korektorami. STRONA WWW - Zmieni się cała strona www => design - logo i styl pozostaną takie same. TZN. kolory sie nie zmienią ale będzie się inaczej kupowało 1)Primo strona będzie "uczyć jak kupować" hmm pewnie będą jakieś wskazówki. I będzie nam stronka oferować "specials" dla nas. Ciekawe... 2) Pojawią się bardzo krótkotrwałe promocje np jednodniowe np. w tym tygodniu 2 duże cienie w cenie jednego albo dziś pędzle 25% itp- widocznie te dotychczas podziałały ![]() 3)Pojawią się progi zakupowe i do nich odpowiednie zniżki - czyli im więcej kupujemy tym większa zniżka 4)Będą lepsze zdjęcia , będzie można przybliżać i oddalać Bedzie kilkanascie widoków na zdjecia i wiecej swatchy . Będzie też "makeup artist" . Więc jeśli np wybierzemy róż Sprung to pokaże się nam kilka zdjęć z innymi kolorami, które dobrze z nim współgrają. 5)Będzie więcej realnych zdjęć produktu i będą doradzać by dobrac odpowiednie ustawienia ekranu by dobrze widzieć kolory. 6)Jedna strona z checkout nie będzie przewijania sie przez kilka stron. 7)Produkty będą pokazywane pionowo , tak jak na stronce The body shop i opisy będą obok produktu tak aby nie trzeba było jeździć po stronce z góry na dół itd. 8)Pojawią się zakładni z wskazówkami jak nakładać dodawane również przez kleintki ![]() 9) Kity będzie się łatwiej dodawać - nie będzie trzeba przeciągac niczego. 10) Nowe forum, nowy blog, stronka video, Chcą żebyśmy się komunikowały ![]() Może będzie można mieć swoją prywatną stronke na EDM.. Na forum pojawi się więcej ikonek.11) Będą lepsze sugestie co do produktów -realne - nie tak jak teraz sugeruje się losowe produkty. 12) Przesyłki będą z FedEx-u zarówno te krajowe jak i międzynarodowe 13) Będzie działający newsletter - informujący o promocjach, nowych produktach , eventach itd. 14) Mówią, że będzie dużo więcej ale będą informować na bieżąco DYSTRYBUCJA Obecnie pracują też nad otwieraniem centrum wysyłkowego w Azji i Europie - chcą by ceny były takie same i shipping znacznie szybszy będzie Europejska Strona EDM No to mam nadzieje, że się coś rozjaśni ![]() |
|
|
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
wreszcie po długich poszukiwaniach znalazłam swój idealny odcień testowałam większość odcieni do jasnej i b.jasnej karnacji fair, sandy fair, golden fair, olive fair - za jasne ivory za jasny i za szary, linen niby dobry ale jakoś niezdrowo wyglądałam fair medium drugi w kolejności z cool już zdecydowanie za ciemny i za bardzo wpada w brzoskwinię, myślałam że z cool nic już nie będzie pasować, ale zamówiłam jeszcze multi tasking i okazał sie strzałem w 10 idealnie dopasowany do mojej karnacji ( bez żółtych tonów, które mi nie służą-wyglądam w nich na chorą) dodam jeszcze że jestem bardzo zadowolona z minerałków, u mnie trzymają się przez wiele godzin w niezmienionym stanie( sucha cera) więc może dlatego pozdrawiam wszystkie wielbicielki minerałów |
|
|
|
#4174 |
|
Organizatorka
|
Pati
gratulacjefoxxxy dzieki wielkie za przytoczenie ! |
|
|
|
#4175 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Medium Beige: http://picasaweb.google.pl/kyrelee/J...81165593484226 Medium Beige Neutral: http://picasaweb.google.pl/kyrelee/J...81196531927826 Miałam z ciepłych jeszcze Medium Beige Summer ale strasznie żółty wychodził na twarzy, więc chyba jedyne co pozostaje to spróbować jeszcze Buttered Tan albo Butter Peach, chociaż skołowana jestem tym,że różnicy nie widzę :/ |
|
|
|
|
#4176 |
|
Wtajemniczenie
|
Foxxxy, dzięki za przytoczenie, szczerze, to ciężko mi coś znaleźć na tym ichniejszym forum. Zmiany zapowiadają się ciekawie, ale mogliby już teraz dać ten kit 5 dowolnych sampli. Zamówiłabym ze cztery na raz
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam ciśnienia na kupowanie w edm, mam zapasy na razie. Chociaż nie wiem czy nie powinnam zrobić zapasu sandy fair- skończy się dopełnianie opakowań big samplami z darmowych kitów
więc dla mnie zmiany brzmią ciekawie. Ale czy nowa osoba naprawdę woli dostać z góry narzucony zestaw fair skoro Pastereczka umie jej dobrać idealnie kolory?No i martwi mnie fed-ex, to podniesie koszty przesyłki (?). Fajnie, że będzie strona na Eu, mam nadzieję że nie będzie drożej (jak w eyes lips face w usa mają wszystko po 1usd a w uk która wysyła do polski po 1,5L )- plusem jest to że szybciej będzie wszystko dochodzić ![]() zobaczymy, może nie będzie źle, chociaż dowolność jest lepsza od narzucania... |
|
|
|
#4178 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Organizatorka
|
A może oni nam zazdroszczą Pasterczki i postanowili udowodnić że też potrafią
![]() Koszy przesyłki mają nie wzrosnąć a może nawet zmniejszą się. Nie widziałam też informacji, że przejdą na Euro. Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-05-06 o 14:28 |
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4181 |
|
Organizatorka
|
no jak dadza oddzial do UK to mogila
![]() fedex drogi ja k cholera \\Na to wychodzi ze od czerwca nie musze wlazic na wizaz a juz mialam majątek zbijac na poradach mnie sie to nie podoba bo jak bede chciala deep tan czy inny niepopularny to 2,5dol za probke +przesylka wiedzialam ze darmowe sample rusza na niekorzysc kyrelee mnie medium beige neutral sie bardziej podoba, lepiej sie wtapia, ale ja bym jednak minimalnie jasniejsze widziala... mozesz uzywac podobne kolory do mnie
Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-05-06 o 14:37 |
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
pomocy, pomocy:
zdublowałam zamówienie, jedno mi wisi jako peiding jak je anulować?? ![]() nie znam angielskiego
|
|
#4183 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
)Jaśniejsze z Beige (Soft Butter Peach) czy z Warm (Light Medium)? Mogłabyś mi podać które? Zachodzę w głowę jak Ty wogóle dopatrzyłaś się tam różnicy
|
|
|
|
|
#4184 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- tajemnica jest taka ze na zywo je widzialam i tyle, zaraz edytuje i Ci napisze |
|
|
|
|
#4185 |
|
Organizatorka
|
No jest jeszcze ten 5 sample kit co prawda nie darmowy - no ale napewno będzie w miare tani.
Co do waluty to nie wiem, mam nadzieje, że nie funty. Jak przejdziemy w PL na Euro to może będzie się opłacało
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
cathy a moze moglabys pstryknac porownanie linen-light neutral-beige neutral??
|
#4187 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
a jakis fair posiadasz?? albo jakis jasny-wtedy bym miala rozeznanie co do tych dwoch ciemniejszych
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Efekt idealnie dobranego podkładu. Pochodź tak trochę, może po paru godzinach, lub pod wieczór stwierdzisz, że w jakimś czujesz się lepiej. Jeżeli wciąż będzie Ci dobrze w obu, to zamów jakikolwiek z nich.
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
jest gdzies moze jakies zdjecie, zeby zobaczyc roznice miedzy linen i multitasking?
|
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://s683.photobucket.com/albums/v...t=DSC01992.jpg Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-05-06 o 16:36 |
|
|
|
|
#4192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam matte. zbieram się na kompletowanie czegoś dla ciebie
|
|
#4193 |
|
Zadomowienie
|
chyba do czerwca będę się musiała zdecydować na opakowania big w ramach zamówienia zespołowego fair medium - moje ulubione to matte i OG, ale jak ja zaraz zmienie kolor przez słońce... Żeż by to szlag.
Odpisali mi w związku z moją pustą przesyłką - mają ją wysłać raz jeszcze. Co do zmian, podoba mi się zestaw dowolnych sampli - ciekawe, ile za niego krzykną, w końcu na toczekałyśmy, co nie? I fakt, skończy się dopełnianie opakowań big samplami... Chyba zrobię jeszcze kilka zamówień na zapas i potem będę mogła z bezpiecznej pozycji się zorientować ![]() Zestaw dowolnych sampli podejrzewam że będzie za ok 8 $... Wyszłoby za ok 1,60$ za słoiczek, co i tak jest postępem w stosunku do regularnej ceny (2,5$) i jeszcze by na tym wyszli do przodu - kit cieni był po 17$, tam wypadało po 1,7$ za słoiczek. Jak wam się podobają moje wyliczenia? edit: co do zestawu 3 dużych opakowań - pewnie wyjdzie ok 20$ za zestaw... To by się kalkulowało z obecnymi cenami itp.
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! Edytowane przez gabs Czas edycji: 2009-05-06 o 17:05 |
|
|
|
#4194 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę znaleźć nigdzie swatchy champagne
![]() pomoże kto? czy on ma takie brokatowe (czyli grubsze) drobinki, czy jest typowo wieczorowy, czy ociepla? bez zdjęcia na ciałku to to jak rozmowa o kolorach przez telefon |
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4196 |
|
Rzabbocop
|
pisali ze 18-20$
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisane przez atoja Nie mogę znaleźć nigdzie swatchy champagne ![]() pomoże kto? czy on ma takie brokatowe (czyli grubsze) drobinki, czy jest typowo wieczorowy, czy ociepla? bez zdjęcia na ciałku to to jak rozmowa o kolorach przez telefon Cytat:
|
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...a53e3ce6469565 tutaj znalazłam champagne ale Cathy ma na dekolcie
foto
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Kopnęłam się wreszcie w tyłek i zrobiłam zdjęcia wszystkich swoich edeemek.
Planuję 'zapasowe' zamówienie sampli i pełnowymiarowy róż Daydream Miłego oglądania - wszystko opisane. Domyślam się że Wizaż zeżre trochę jakość zdjęć, więc duże mogę przesłać po prośbie na maila. .
|
#4200 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Rachela niezła kolekcja
Umieść fotki koniecznie w albumie Coś podejrzewam, że trzeba będzie zacząć wątek Everyday Minerals - część III. Już ponad 4 tys postów znowu
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

)- plusem jest to że szybciej będzie wszystko dochodzić 

Efekt idealnie dobranego podkładu. Pochodź tak trochę, może po paru godzinach, lub pod wieczór stwierdzisz, że w jakimś czujesz się lepiej. Jeżeli wciąż będzie Ci dobrze w obu, to zamów jakikolwiek z nich.