Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-06, 13:42   #1771
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
Emilia fryzurka urocza, pasuje Ci tylko sukni nie zobaczyłam

podaj meila

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 13:42   #1772
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
My mieliśmy swoje złoto. Za obrączki zapłaciliśmy zaledwie niewielką różnicę + robociznę + grawe. razem chyba 450 zł. ...
Któraś z Was pisała dzisiaj że za obrączki zapłaci 1000 + własne złoto. My też szukaliśmy złotnika i ceny wahały się od 250-450. My po znajomości płacimy 220, ze wszystkim.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 13:48   #1773
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
Azzis, muszę Ci powiedzieć,że ślicznie wyglądałaś Przez całą sobotę (2 maja) myślałam o Tobie i jak tylko w południe wyszło słoneczko to się cieszyłam,że będziesz miała ładną pogodę, bo rano troszkę chmurek było Jak się czujesz jako żonka?

Tak w ogóle to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE żYCIA DLA CIEBIE I WSZYSTKICH PM KTóRE OSTATNIO śLUBOWAłY
Heheh dzięki wielkie Tearz ja będę trzymała kciuki za Twój dzień
Pogodę mieliśmy super bardzo się cieszę, że udało nam się trafić w ciepły i słoneczny dzień.
Jako żona czuję się... w sumie tak jak poprzednio nic się nie zmieniło

ania20m mnie się nie podoba ta fryzura :/

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-05-06 o 13:50
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 13:49   #1774
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

No a ja sie pochwalę postępami z TZ
nasza rozmowa (pamiętacie jak wam pisałam) byla 1,5 tyg temu i od tego czasu jest wszystko dobrze. nie pokłócilismy sie ani razu o nic.(wczesniej kilka razy w tyg sie kłócilismy) ja stałam sie bardziej wytrwała, nie robie awantur o byle co. TZ stał sie bardziej czuły. widac poprawe. wiem, ze dalej sie boi tego, ze moze byc tak jak u jego rodziców ale ja staram sie by powoli o tym zapomniał. By nabrał pewnosci.
No.... nasze ostatnie 11 dni wspólnego mieszkania dziwne potem będzie, ale coż.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 13:57   #1775
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny . Przynzam się, ze nie jestem w stanie nadrobić wszytskiego, co naskrobałyście, tylko pobierznie przejrzałam cały tydzień wstecz. U mnie wszystko udało sie świetnie. Oprócz tego, że w czwartek pod domem popsuł sie nam samochód Tż-ta, to wszystkie nasze zaplanowane sprawy przebiegły bezbłędnie. Oczywiscie, nie wspomniam o pierwszym tańcu, ponieważ ćwiczyliśmy może 10 minut w piątek i nikt nie zauwazył, że kroki nam sie myliły, podobno wyglądało to bardzo profesjonanie . Byłam zadowolona z uczesania, jednak godzina czekania w kolejce, mimo tego, ze byłam umówiona na 9:00 trochę mnie rozzłościła ( już nigdy tam nie pojde czesac się na żadną imprezę!).
W załączniku nasze zdjęcie .
Ślicznie wyglądaliście .

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
moge polecic z tychow..

a co zmiaana planow??

ogolnie to mialam niezla przygode wczoraj... wychodzilam z dzicmi z piasku i wytrzepywalismy foremki i wiatr zawial i piasek wpadl mi do oczu a potem sie okazalo ze mam rozcieta galke oczna plukali mi oko i wogole wygladam strasznie malo co widze bo to drowe oko a ze jest zalepione to patrze tylko slaszym wiec kiepsko... jak oczy wroca do normy to nadrobie..

ale po fotkach widze ze wszystkie panny mlode bawily sie super... zeresta wygladalyscie pieknie

aaa i dostaam 400zl podwyzki poprostu wow
Biedna Martusia jak oczko?

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
właśnie nie mam, znalazlam zdjecie z przygotowań, tam jescze nie było welonu, to troche widać co tam z tyłu wyszło, w sumie i tak tego nie było widać
a po oczepinach sobie rozpielam ten kok, i mialam takie fale + kwiatek we włosach

welon był taki do tej sukni czyli do carrera z annais bridal
długoscia byl prawie do ziemi, tak moze konczyl sie z 10 cm przed
i przed tortem juz sobie go podpielam 2 agrafkami na krótko.
sam welon był bardzo leciutki, trzymal sie tylko na tym grzebyku, bez spinek

a to były storczyki bialo-rozowe z rozowymy plus biale frezje
bardzoi dobrze sie tzrymaly, od niedy to i dzis jescze daja rady

...
Piękny bukiecik a we włoskach też miałaś storczyk? a masz może zdjęcie na którym widać butonierkę młodego?

...i bukiecik świadkowej i butonierkę świadka (o ile takie w ogóle mieli) ?

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny za odpowiedzii. Atomufka, a czy bedziecie tanczyc? CZy ta muzyka o raczej tak dla urozmaicenia posilku?

No, stwierdzilismy, ze w naszym przypadku robienie wesela nie ma najmniejszego sensu...

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

zapomnialam dodac,. ze wszystkie peemki wygladaly cuuudnie
Dlaczego zmiany? przecież już Wam się tak ładnie układało z gośćmi.. i nawet ta kobieta Twojego teścia powiedziała, ze nie przyjdzie...

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Widzę, że rozmawiacie o garniturach, moj TZ wybrał sobie taki
Bardzo mi się podoba ten garnitur jest koloru czarnego?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Napisz mi swoje dane na pw chętnie poszukam Cię na nk

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
ja mam długie do połowy pleców, i z tyłu falowane a z przodu siano! masakra nienawidze swoich włosów najlepiej, jak mam długość do ramion, wtedy mogę wyprostowac prostownica i w miare jeszcze to wygląda. ale ponieważ boję się iśc z prostymi włosami do ślubu (nie daj Boze będzie wilgotno i mi sie siano zrobi), to chcialabym je zakręcić. Ale ponieważ kręcone włosy się podnoszą, to nie moge ściąć włosów, bo wtedy bym wyglądała jak w dredach wrrrrrrrrr nienawidze swoich wlosów, nienawidze swoich wlosów, nienawidze swoich wlosów, nienawidze swoich wlosów,................
Nie denerwuj się tak...

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
cieszymy sie jak dzieci z powodu tego telewizora... mamy w kompputerze tuner tv, ale chyba rozumiecie ;]
wlasnie 10 minut dojechalo do nas cacuszko ;]
Gratuluje zakupu .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 14:01   #1776
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
No a ja sie pochwalę postępami z TZ
nasza rozmowa (pamiętacie jak wam pisałam) byla 1,5 tyg temu i od tego czasu jest wszystko dobrze. nie pokłócilismy sie ani razu o nic.(wczesniej kilka razy w tyg sie kłócilismy) ja stałam sie bardziej wytrwała, nie robie awantur o byle co. TZ stał sie bardziej czuły. widac poprawe. wiem, ze dalej sie boi tego, ze moze byc tak jak u jego rodziców ale ja staram sie by powoli o tym zapomniał. By nabrał pewnosci.
No.... nasze ostatnie 11 dni wspólnego mieszkania dziwne potem będzie, ale coż.
Cieszę się, że wszystko jest u Was dobrze I przetrwacie te 2 miesiące, a później jaki Twój TŻ będzie Ciebie spragniony po tych 2 miesiącach Ja z moim TŻ widujemy się tylko w weekendy i nie wiem jak będzie jak zamieszka u mnie (bo w sumie przez te 5 lat przyzwyczaiłam się do takiego życia), ale pewnie tak samo tylko, że będziemy się cały czas widzieć
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 14:06   #1777
Ana***
Zakorzenienie

Mam nietypowe pytanie... jak będą się ubierały (lub już były ubrane ) Wasze mamy, teściowe na wesele lub poprawiny? (przeglądałam takowy wątek, ale nic szczególnego nie znalazłam ).

Pytanie szczególnie do mężatek może macie zdjęcia? na pewno macie poproszę o wklejenie... Zależy mi, aby mama dobrze wyglądała i dobrze się czuła... szukam i szukam tych strojów, dużo ich ale nic tak nie wpada mi w oko, a mamusia poprosiła mnie żebym jej coś fajnego znalazła, bo kieckę ma szyć krawcowa . Garsonki nie wchodzą w grę.
A i bardzo ważne jest, aby sukienka odjęła kilka cm w brzuszku i biuście i żeby była średniej długości (do kolan lub za kolano) .
Pomóżcie! bo mały jest wybór naprawdę ładnych sukienek, na osoby dojrzałe.
Stary 2009-05-06, 14:08   #1778
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cieszę się, że wszystko jest u Was dobrze I przetrwacie te 2 miesiące, a później jaki Twój TŻ będzie Ciebie spragniony po tych 2 miesiącach Ja z moim TŻ widujemy się tylko w weekendy i nie wiem jak będzie jak zamieszka u mnie (bo w sumie przez te 5 lat przyzwyczaiłam się do takiego życia), ale pewnie tak samo tylko, że będziemy się cały czas widzieć
2,5 miesiąca a dokąłdnie 77 dni (11 tygodni) juz to dawno policzyłam hehe
ooo to u was tez bedzie ciekawie

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Mam nietypowe pytanie... jak będą się ubierały (lub już były ubrane ) Wasze mamy, teściowe na wesele lub poprawiny? (przeglądałam takowy wątek, ale nic szczególnego nie znalazłam ).

Pytanie szczególnie do mężatek może macie zdjęcia? na pewno macie poproszę o wklejenie... Zależy mi, aby mama dobrze wyglądała i dobrze się czuła... szukam i szukam tych strojów, dużo ich ale nic tak nie wpada mi w oko, a mamusia poprosiła mnie żebym jej coś fajnego znalazła, bo kieckę ma szyć krawcowa . Garsonki nie wchodzą w grę.
A i bardzo ważne jest, aby sukienka odjęła kilka cm w brzuszku i biuście i żeby była średniej długości (do kolan lub za kolano) .
Pomóżcie! bo mały jest wybór naprawdę ładnych sukienek, na osoby dojrzałe.
Aniu moja mama tez nie chce garsonki bo stwierdziła, ze ona na codzien ich nie nosi wiec nie bedzie, poza tym twierdzi, ze to takie dla starszych hehe (jak sie odmładza)
Moja mamusia kupiła juz sukienke dla siebie , na poprawiny tez (ale jej jeszcze nie widziałam) chce sobie jeszcze jedną kupic sukienkę ale chyba do kosciółka z tego co pamietam. jak chcesz to zaraz ci wkleje zdjecie jej sukienki na wesele
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00980 m.jpg (33,7 KB, 87 załadowań)

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-05-06 o 14:11
Stary 2009-05-06, 14:12   #1779
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Aniu moja mama tez nie chce garsonki bo stwierdziła, ze ona na codzien ich nie nosi wiec nie bedzie, poza tym twierdzi, ze to takie dla starszych hehe (jak sie odmładza)
Moja mamusia kupiła juz sukienke dla siebie , na poprawiny tez (ale jej jeszcze nie widziałam) chce sobie jeszcze jedną kupic sukienkę ale chyba do kosciółka z tego co pamietam. jak chcesz to zaraz ci wkleje zdjecie jej sukienki na wesele
Poproszę.
Zależy mi (a mamie jeszcze bardziej ), żeby sukienka odjęła kilka cm w brzuszku i biuście .
Stary 2009-05-06, 14:14   #1780
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Poproszę.
Zależy mi (a mamie jeszcze bardziej ), żeby sukienka odjęła kilka cm w brzuszku i biuście .
juz wkleiłam zdjecie wyżej

Stary 2009-05-06, 14:14   #1781
Ana***
Zakorzenienie

Madzia, Twoja mama ma figurę jak nastolatka...
Stary 2009-05-06, 14:15   #1782
kasiaher
Wtajemniczenie

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE PRZEDCHWILĄ DZWONIŁA MOJA ŚWIADKOWA ( JEST W IRLANDI) CHCE KUPIĆ SUKNIĘ
BIALO- CZARNĄ czy może taka być
do tego białe bolerko
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 14:17   #1783
Ana***
Zakorzenienie

Zdecydowanie nie na moją mamę tym bardziej jedno ramiączko, to na pewno nie jest sukienka na duży biust ale dziękuję za fatygę .
Stary 2009-05-06, 14:18   #1784
kasiaher
Wtajemniczenie

moja mam ma sukienkę jasno- bezową , prosta z delikatnie falowanym dołem w łydkę ze złotą nitką i do tego marynarka a raczej takie dłuższe bolerko na 7/8 rękaw do tego bezowo- złote buty i torebka
Stary 2009-05-06, 14:18   #1785
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, Twoja mama ma figurę jak nastolatka...
mam nadzieje, ze ja tez tak bede wyglądała w jej wieku
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY POMÓŻCIE PRZEDCHWILĄ DZWONIŁA MOJA ŚWIADKOWA ( JEST W IRLANDI) CHCE KUPIĆ SUKNIĘ
do tego białe bolerko
kasiu ja swojej świadkowej nie mówie jak ma sie ubrac. sama mnie zaskoczyła jak sie mnie jakis czas temu zapytała czy mam jakies wymagania. od razu powiedziałam, ze nie. ona chce sobie uszyc sukienke w kolorze malinowym.
A ty masz jakies wymagania odnosnie sukienki swiadkowej??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-06, 14:18   #1786
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
do tego białe bolerko
Myślę, że biało-czarna może być gorzej jakby była albo cała biała, albo czarna cała...
Stary 2009-05-06, 14:21   #1787
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie nie na moją mamę tym bardziej jedno ramiączko, to na pewno nie jest sukienka na duży biust ale dziękuję za fatygę .
jesli twoja mama chce zmniejszyc sobie optycznie biust to napewno nie taki krój.
Chodzi mi tylko o to, ze podoba mi sie jak mamy ubierają sie na wesele w takim stylu tzn. nie garsonki i nie suknie jakies mega balowe (wiecie co mam na mysli). tak delikatnie.

Stary 2009-05-06, 14:22   #1788
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
mam nadzieje, ze ja tez tak bede wyglądała w jej wieku

kasiu ja swojej świadkowej nie mówie jak ma sie ubrac. sama mnie zaskoczyła jak sie mnie jakis czas temu zapytała czy mam jakies wymagania. od razu powiedziałam, ze nie. ona chce sobie uszyc sukienke w kolorze malinowym.
A ty masz jakies wymagania odnosnie sukienki swiadkowej??
w sumie to nie.. tylko niechciałam żeby miała białą albo czarną suknię reszta była mi obojętna , zreszta ona sama się mnie zapytała czy mam jakieś szczególne prośby w sprawie jej sukni, a teraz poprostu do mnie zadzwoniła z Irlandii i spytała o zdanie

Cytat:
Myślę, że biało-czarna może być gorzej jakby była albo cała biała, albo czarna cała...
tez tak myślę
Stary 2009-05-06, 14:22   #1789
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A co myślicie o tej fryzurce??
Nie podoba mi się

Cytat:

Sama bym chętnie taką sukienkę sobie na poprawiny sprawiła
Bardzo ładna
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 14:23   #1790
kasiaher
Wtajemniczenie

a ja chyba też znalazłam na poprawiny, jest sliczna tylko się jeszcze zastanawiam, nie mam zdjęcia a szkoda bo pewnie byście mi doradziły
Stary 2009-05-06, 14:24   #1791
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie to nie.. tylko niechciałam żeby miała białą albo czarną suknię reszta była mi obojętna , zreszta ona sama się mnie zapytała czy mam jakieś szczególne prośby w sprawie jej sukni, a teraz poprostu do mnie zadzwoniła z Irlandii i spytała o zdanie

tez tak myślę
mysle, ze biało-czarna jest jak najbardziej ok.

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość

Sama bym chętnie taką sukienkę sobie na poprawiny sprawiła
Bardzo ładna

Stary 2009-05-06, 14:25   #1792
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
jesli twoja mama chce zmniejszyc sobie optycznie biust to napewno nie taki krój.
Chodzi mi tylko o to, ze podoba mi sie jak mamy ubierają sie na wesele w takim stylu tzn. nie garsonki i nie suknie jakies mega balowe (wiecie co mam na mysli). tak delikatnie.
Też chcę tak "ubrać" mamę, ale nie mam zbytniej koncepcji. Myślę, że powinna być na grubszych ramiączkach, albo z rękawkiem, w dekolt V albo na biuście taka koperta, może na brzuszku jakieś marszczenie, albo właśnie puszczone luźno... no nie wiem... jak masz jakieś propozycje to czekam
Stary 2009-05-06, 14:27   #1793
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Też chcę tak "ubrać" mamę, ale nie mam zbytniej koncepcji. Myślę, że powinna być na grubszych ramiączkach, albo z rękawkiem, w dekolt V albo na biuście taka koperta, może na brzuszku jakieś marszczenie, albo właśnie puszczone luźno... no nie wiem... jak masz jakieś propozycje to czekam
a moze twoja mama ma sukienki w krojach w których czuje sie najlepiej i dobrze w nich wygląda. wtedy mogłybyscie poszukac czegos w sprawdzonym stylu

Stary 2009-05-06, 14:35   #1794
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
a moze twoja mama ma sukienki w krojach w których czuje sie najlepiej i dobrze w nich wygląda. wtedy mogłybyscie poszukac czegos w sprawdzonym stylu
No wymagania mamy to takie, żeby nie była długaaa, tylko do kolan ewentualnie trochę "za" żeby nie miała gołych pleców, była na grubszych ramiączkach i pomniejszała brzuch i biust . No i mam zdjęć poszukać, a potem wybierzemy .
A i mama ma tak 163cm wzrostu!
Pomóżcie, bo dzisiaj już siedzę 3h i szukam...
Stary 2009-05-06, 14:39   #1795
Ana***
Zakorzenienie

Dziewczynki, czy te sukienki "pomniejszą" brzuch i biust? Ma to być sukienka dla mamy... ale młodej mamy, bo ma 44 lata... 163cm wzrostu...

Jeżeli macie jakieś propozycje, proszę wklejać, nie krępować się!
Dziewczyny, które już ślubowały, jak były ubrane Wasze mamy lub teściowe?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (51,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (32,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 65.jpg (30,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 57.jpg (48,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 73.jpg (35,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 60.jpg (51,1 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-05-06 o 14:40 Powód: Przepraszam za post pod postem.
Stary 2009-05-06, 14:42   #1796
Emilia211
Zakorzenienie

sorrki ,że odbiegnę od tematu , ale przeglądałam net i znalazłam :
W szatni pierwszoklasista Jasio prosi panią nauczycielkę, aby pomogła mu założyć buty. Po chwili oboje szarpią, ciągną, ale buty nie chcą wejść na nogę. Wreszcie udało się i oboje usiedli zasapani, a wówczas Jasio mówi:
- Ojej, proszę pani! Ubraliśmy buciki na odwrót! Lewy na prawą nogę i prawy na lewą!
Znów mozolne ściąganie butów, szarpanie, wreszcie we dwójkę wymienili oba buty na nogach. Jasio patrzy na buty i mówi:
- Ojej, to nie są moje buty tylko kolegi! O, tam są moje buty!
Nauczycielka wkurzona, ale znów pomaga Jasiowi zdjąć buty, a potem włożyć na nogi właściwą parę butów. Po chwili, gdy Jasio włożył na siebie kurtkę i czapkę, nauczycielka pyta:
- A gdzie masz rękawiczki?
- Ojej, mam je schowane w butach!

Stary 2009-05-06, 14:45   #1797
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dobre
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 14:47   #1798
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dobre
obyśmy my nie mieliśmy takich dzieci jak Jasio

Ana***
- ta 3 jest śliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-05-06 o 14:48
Stary 2009-05-06, 14:48   #1799
darenka0707
Raczkowanie

Moja Mamuśka miała garsonkę jaśniutki krem na wesele a na poprawiny koloru bananowego nie założyłaby nigdy sukienki do kolana ( choć ma 39 lat) takie jakieś ma dziwne myślenie A teściowa miała sukienkę do połowy łydki leciutki złoty
Mamuśki powinny się czuć w kreacjach dobrze bo ich też jest ważny dzień
darenka0707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 14:50   #1800
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Mamuśki powinny się czuć w kreacjach dobrze bo ich też jest ważny dzień
dokładnie. dlatego moja sama sobie szukała sukienki i wzeła taką w jakiej sie najlepiej czuje.
Dlatego Aniu mysle, ze najlepiej weź swoją mamę do sklepu i tam panie jej doradza, przymierzy i sama zobaczy co jest dla niej najlepsze.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości