|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cześć stokrotka24
|
|
|
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
stokrotka24 u mnie sie płaci za zapowiedzi 100 zł, bo dostaliśmy cennik uroczystości slubnej
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy jak bedzie u mnie
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
mykam do domku
|
|
|
|
#1626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już liczę, że chrzestny z żoną nie przyjdą, ani kuzynostwo (kuzyn z żoną, kuzynka z mężem, kuzyn z os.tow.) to już 8 osób, a nawet 10 bo z dziećmi... A jak z mojej strony podmawiają i nie będę miała kogo zapraszać to "oddam" gości tżtowi, ona ma strasznie dużą rodzinę... ![]() Cytat:
![]() .
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-05-05 o 17:00 |
||
|
|
|
#1627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Justyna33333-TAK POROSLAS CZYMS ZIELONYM,hmmm co to?listki,porost,kwiatki
Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-05-05 o 17:29 |
|
|
|
|
#1628 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Azzis ślicznie wygladaliscie ![]() A moj Tż był dzisiaj pytac o obraczki u zlotnika i z tego co sie dowiedzial wyszloby nas to okolo 1000 zl a dodam ze dajemy swoje zloto... a jeszcze okazalo sie ze nie dadza rady zrobic identycznych bo my chcemy miec cyrkonie oprawione w kwadracie a oni moga zrobic okragle tylko (jak dla mnie nie do przyjecia ) ale w ogole jakie zdzierstwo... nasze obraczki w salonie, gdzie nie dawalibysmy zlota kosztuja ok. 1800 zl....Macie moze jakiegos godnego polecenia zlotnika w okolicach Katowic, Sosnowca, Dąbrowy Górniczej itd itp?? |
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
. Przynzam się, ze nie jestem w stanie nadrobić wszytskiego, co naskrobałyście, tylko pobierznie przejrzałam cały tydzień wstecz. U mnie wszystko udało sie świetnie. Oprócz tego, że w czwartek pod domem popsuł sie nam samochód Tż-ta, to wszystkie nasze zaplanowane sprawy przebiegły bezbłędnie. Oczywiscie, nie wspomniam o pierwszym tańcu, ponieważ ćwiczyliśmy może 10 minut w piątek i nikt nie zauwazył, że kroki nam sie myliły, podobno wyglądało to bardzo profesjonanie . Byłam zadowolona z uczesania, jednak godzina czekania w kolejce, mimo tego, ze byłam umówiona na 9:00 trochę mnie rozzłościła ( już nigdy tam nie pojde czesac się na żadną imprezę!).W załączniku nasze zdjęcie .
|
|
|
|
#1632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2009-05-05 o 17:52 |
|||
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny.Ja mam coraz gorsze sny
Chcialabym zeby juz bylo po![]() kabimba slicznie wygladaliscie Mozesz mi powiedziec z jakich kwiatkow byl twoj bukiet?rossette a jak Twoje wloski?Obcielas je przed slubem tak jak mowilas?Bo ja juz sama nie wiem co mam zrobic ze swoimi Umowilam sie z fryzjerem na sciecie tydzien przed slubem,bo te dwa uczesania probne byly porazką![]() kolanka slicznie ![]() myszkamaj do takich wlosow bez problemu da sie wpiac welon,tylko musi byc duzo lakieru i fryzjer moze zrobic takie dwa supełki od spodu tak zeby grzebyk sie trzymal.Ja tez chyba bede miec takie wloski do slubu ![]() Odnosnie zapowiedzi to my nic nie placilismy.Proboszcz nawet nic nie wspomnial,a ja calkowicie o tym zapomnialam
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-05 o 18:01 |
|
|
|
#1634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, już za parę. I tak chyba zaniżyłam cenę, bo za osobę to ok 2500pln i nie mniej, do tego za all inclusive jest o wiele więcej, załamują mnie te ceny. Raczej będzie mi szkoda dać tyle kasy:/
Cytat:
Może jakaś dłuższa relacja. A w ogóle dziewczyny, co Wy tak dajecie po 1 zdjęciu. My takie wszystkie zniecierpliwione czekamy i z chęcią oglądniemy więcej zdjęć
|
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Pięknie wyglądaliście . Garatulacje . U mnie z kolei w kosciele było fajnie, lae podczas przysięgi tak mi łezki pleciały, ze nie macie pojecia. Wszyscy goscie się popłakali, jak załamał mi sie głos. Z ich relacji było bardzo kameralnie i nastrojowo. Tż czytał pierwsze czytanie, a ja śpiewałam psalm. na gosciach zrobiło to ogromne wrazenie, ponieważ wszesniej nic o tym nie wspominaliśmy, ze przygotowaliśmy taką niespodziankę. Mój tort z kolei był bardzo dobry, ale miał być na stojaku w kształcie rowera. Dostaliśmy niestety zwykły trójpiętrowy, z czego byłam średnio zadowolona. Wesele tak szybko mineło, że nawet sie nie obejrzałąm, a tu juz 24:00. |
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Makijarz robiłam soboe sama. Polecam puder max factor lasting performance, dla mojej tłustej cery idealny. Trzymał sie całe wesele.Przepraszam, za posta po poście. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-05-05 o 18:02 |
|
|
|
|
#1637 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne ze tylko w piersiach przytylas ![]() Cytat:
zacznimy od tego ze on nawet w 5% nie wyglada tak jak ten n a obrazku ... dobrze ze poszlas wczesniej !! bo co jak bys zaufala fryzjerce i tak Cie na wesele uczesala?? a makijaz .. nie bede komentowac ![]() Cytat:
ja bym na Twoim miejscu zrobila tak .. jesli piszesz ze i tak zaplacic musicie za 100 osob to .. zaprosilabym znajomych na miejsce rodziny nie sie w ![]() a znajomi napewno z checia do Was przyjda i beda sie super bawic ! ![]() Cytat:
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widać jacy jesteście szczęśliwi
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz sama niewiemDenerwuje sie ta przymiarka.... Nasz ksiąz jest w szpitalu... a mieliśmy po weekendzie iśc do niego załatwić formalności, niewiem kiedy wyjdzie, teraz jest inny ksiądz który nie ma pojecia o naszej parafi, nie ammy zaswiadczenia o odbytych naukach bo stwierdzilismy ze niedługo i tak idziemy do księdza a to ta sama parafia, wogóle to jest mała miejscowśc i nasz ksiądz wszytkich zna i wogóle... normalnie mam cały czas stresa o wszytko.... |
|
|
|
|
#1641 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gołąbki my też będziemy mieć. Jak to wyszło z tym puszczaniem gołębi? Zrobiło wrażenie?Cytat:
My nie mieliśmy swojego złota i za parę obrączek daliśmy 600zł.
|
||
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim Wam za miłe słowa
![]() kolanka śliczna z Was para
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez bedziemy mieli golabki na slubie ![]() Nooo duuuzo, tylko z tego co pamietam to Wy macie takie proste, skromne obraczki a nasze maja byc troche bardziej wybajerowane Ale i tak uwazam ze 1000 zl to gruba przesada, juz bym wolala kupic je w salonie za 1800 i nie dawac swojego zlota. Bo tak to zawsze jest prawdopodobienstwo ze nie zrobia tego tak jak bysmy sobie zyczyli i beda sie roznic od orginalu.... Jeszcze poszukamy...
|
|
|
|
|
#1644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() jej mialam do nadrobienia od wczoraj az 4 strony ![]() Agatka te loki bardzo ladne, pieknie fryzjerka je zrobila, tak starannie, super wyszla fryzurka, poza tym sadze, ze chyba lepiej bedziesz wygladac w innym uczesaniu ![]() co do spowiedzi, to przeciez spowiedz powinna byc szczera i ze wszystkiego sie powinno wyspowiadac, dlatego ja wyspowiadam sie ze wspolzycia, wole nie ryzykowac tego, ze moja spowiedz moze byc niewazna. jestesmy ludzmi i chyba to normalne, ze grzeszymy...a po co zatajac grzechy?? a jak kasiadz bedzie mial z tym problem to trudno... pojde do innego Riana ja poszlabym bez bolerka... w sierpniu powinno byc cieplo. ciesze sie, ze znalazlas fryzjera. nie dziwie sie twoim obawom, ale moze to jest doswiadczona fryzjerka i dobra tylko z ta roznica, ze wczesniej pracowala dla kogos a teraz otwiera wlasny salon... no ale probna trzeba zrobic dla orientacji ![]() evelina.oo wspolczuje rozczarowania... faktycznie fryzurka "nieco" rozni sie od wzoru zreszta takiego koka, ktory zrobila Ci fryzjerka ja sama sobie robie, zreszta kazdy by chyba umial... a makijazystka to tez totalna porazka. mam nadzieje, ze znajdziesz jakas odpowiednia fryzjerke ![]() Justyna moj TZ nie chce kamizelki i chyba nie bedzie mial... chyba, ze go przekonam , ale w sumie nie musi no ale ja jestem z pazdziernika A zmiany zauwazylam... dawniej maials muszki zamiast kwiatkow zielonych Nam obraczki chyba poda moja 6-letnia siostrzyczka i moze 2 letni chrzesniak TZ pojdzie obok niej (jak sie nie wystraszy)![]() kasiaher no nie fajnie, nie fajnie z ta rodzinka. z tego co piszesz to czesc z nich w sumie nie ma powodu, by nie byc na weselu :/ kolanka super wygladaliscie gratuluje i zycze szczescia
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
probowalam cos znalezc ale niestety nic konkretnego nie znalazlam... jedynie tego do ktorego dzis wyslalam tzta Ale juz tz mi dzwonil ze kolega z pracy mu poleca jednego i ze podobno tanio bylo jak oni robili wiec to sprawdzimy
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz raczej na 100% sie obetne.Takie mam zbiory fryzurek.Choc sama raczej chce gladko.A moze Ty tez masz jakies zbiory u Siebie??
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ nie będzie miała kamizelki. Jak szukaliśmy garnituru to okazało się, ze Vistula, Wólczanka i Próchnik nie szyją już 3 częściowych garniturów. Kupiliśmy garnitur firmy Bytom bez kamizelki. Dobraliśmy krawat i wygląda cudnie. Mnie osobiście nie podobają się te białe kamizelki, białe krawaty czy muszniki.
My też dawaliśmy swoje złoto i starczyło go na całe nasze obrączki a za robociznę musimy zapłacić aż 450 złotych. Uważam, ze to sporo jak za przetopienie dwóch obrączek.
|
#1649 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a wy cudownie wyglądaliście gartulujeCytat:
rodzina strasznie się zachowuje, koszmar jakiś, juz się boje co będzie jak nam zaczną tak odmawiać...Cytat:
![]() Cytat:
a fryzura niczym nie przypomina tej ze zdjęcia. Mam nadzieję, że znajdziesz profesjonalistki, których praca wprawi Cię w zachwyt Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj TZ tez nie bedzie mial kamizelki ani musznika (dostaje na ich widok uczulenia). Ma ciemno granatowy garnitur 2 guziki (to też jest teraz w modzie, 3 juz wychodzi z mody), białą koszulę i krawat. Kwiatek w klapie też niestety być nie może bo jak on to powiedzial NIE on sie nie zgadza na kwiatki. Powiem Wam, że po tej próbnej fryzurze i makijazu to się boję iść na 1 przymiarkę w piątek, że znowu bedzie tragadia. Ale tym razem to już sie odkręcić tego nie da. Na sobotę jestem zapisama na kolejną próbną fryzurę, może tym razem się uda. Już sama nie wiem jak się powinnam uczesać zeby było ładnie. Chce skromnie, elegancko ale zeby fajna byla ta fryzura. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

masakra jakaś
wiec by nas to wyniosło 12 tys zł. nie chce takiego drogiego prezentu od rodziców, tym bardziej, ze na nasz slub tyle kasy wydają 

Chcialabym zeby juz bylo po