|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
cześć kochane
pogoda dziś u mnie do bani, tylko czekam aż lunie deszcz ![]() jestem już po kawce, teraz uprzątne dom i lece znowu szorować samochód Malami dobrze że z maluszkiem już lepiej miłego dnia kochane a za kogo mam trzymać kciuki ? kto w najbliższych dniach testuje ?
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#3242 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
Wróciliśmy z Mazur. Byłam tam po raz pierwszy i podobało mi się, tylko szkoda, ze tak krótko no ale jeszcze tylko 3 dni i wolne bo idę na operację z czego się cieszęPrzykro mi, że nie udało sie zafasolkować staraczkom, bo myślałam, że jak wroce to będzie trochę dobrych wieści. Miłego dzionka acha no i na wyjeździe też musiałam się zdołować bo kuzynka męża jest w 6 tygodniu i wszyscy się nad nią rozpływali, a do nas głupie teksty, że trzeba się brać. Doooopa |
|
|
|
#3243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będę trzymać kciuki za zabieg - będzie dobrze przykro mi że się tak nasłuchałaś...czy ludzie nie mogą zrozumieć ze jeśli ktoś nie ma dzieci to albo jeszcze nie jest gotowy albo coś stoi na przeszkodzie ...a im nic do tego oj chyba dziś lewą nogą wstałam ... spadam Pacierpku główka do góry
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#3244 | |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
Cytat:
ale niedbawem na pewno Wy zaciążycie i to nad Wami się bedą rozpływać zostawiam Wam fluidki na szczęście i wracam pracować i jeszcze Dra gratuluje kursu
|
|
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
witajcie!pogoda straszna zimno się zrobiło,a było już tak fajnie
zawsze siedział u dziadka na stodole a teraz nic![]() GOOHA -trzymam za rozmowę SWEET-JELLY-oparcie w Tż to wielki skarb nie każdy facet rozumie kobiety DRA -gratuluje zakończenia kursu A dla wszystkich zafasolkowanych i starających się przesyłam
|
#3246 |
|
Raczkowanie
|
malami mam nadzieję, że dzieciaczkowi nic nie będzie. Kiedyś słyszałam, że w przypadku małych dzieci jeżeli nawet jakaś część mózgu ulegnie uszkodzeniu to inna potrafi przejąć jej funkcje.. i oby to była prawda
A tak w ogóle to to jest właśnie najgorsza strona rodzicielstwa. Ciągły strach, że coś się stanie. Wystarczy sekunda nieuwagi i tragedia gotowa..Mnie ostatnio w związku z "okolicznymi ciążami" znowu zaczęli podpytywać kiedy i takie tam. Znalazłam wykręt, że trzeba było się wstrzymać, bo tyle komunii dzieci w jednym roku nie wydoją Ale jeszcze trochę i urodziny i znów będą "te życzenia" i wykręt rocznikowy się będzie nieaktualny Wrr..papierp za operację i jak najszybszy dwukreskowy teścik ciążowy po niej Mazury - też jeszcze tam nie byłam, trochę daleko niestety z mojego punktu siedzenia.. ale może kiedyś ![]() gooha3, edi25 za każdą z Was w czwartek też będę zaciskała Chociaż każda ma tego dnia inny cel, ważne by dla każdej był to konieckonców udany dzień ![]() Podrawiam wszystkie staraczki i miłego dnia życzę ps.chciałam Wam zrobić zdjęcie bociana w locie ale dziad jeden chyba wie kiedy mam z sobą aparat, bo znika mi wtedy z pola widzenia.. nic to jeszcze go upoluję
|
|
#3247 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane ja wczoraj pomalowalam sobie sama kuchnie-dwa tygodnie temu stracilam prace wiec szukam sobie zajec.a dzisiaj generalne czyszczenie sprzatanie i wymywanie w szafkach.jeszcze tydzien do spodziewanej@-trzymajcie kciuki aby nie dotarla wcale...
ROZYCZKO milego wypoczywania i....zafasolkowania ... ![]() dziewczyny milego dzionka zycze... |
|
|
|
#3248 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłam sobie małą przerwe na kawę
![]() powiem Wam że niektórzy ludzie nie potrafią szanować swojej własności , mam takie zniszczone autko że wygląda jak ścierwo i doczyść to teraz Agnieszko trzymam kciuki ![]() Allisanko wpadnij poopowiadać co u Was
|
|
|
#3249 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
u mnie deszcz,ale przyda się,bo wszędzie sucho ,wiec niech troche popada,ale niech też szybko słonko przyjdzie ![]() pęcherz o dziwo dobrze jak nie poszłam na kurs,bo już zakończony to jak ręką odjął .kurcze,a moze ten pęcherz idzie na tle nerwowym czy co,bo już nie wiem,takto męczylam się 5 dni i nic nie pomagało,a nagle znikły objawy...Cytat:
kobieto już testów nie kupuj,ja tez kupowałam kupowałam ile kasy straciłam i po co nie wiem,później na tańsze testy z allegro się przeniosłam,a z czasem to 1,50 zł x ileś tam,nawet tak mało,ale już mi było szkoda,i od 4 cykli nie kupuje testów kase zaoszczędze ![]() Cytat:
Poród na pewno jest lęk ,ale jak z opowiadań kobietek widać, to że moze boleć ledwo dają radę,ale jak już dzidzie rodza i widzą,ten ból znika,bo jest upragnione dzieciatko ![]() Cytat:
możesz za mnie,ale nie testuje szkoda kasy mi na testa,nie wiem kiedy przyjdzie @,bo ostatnio mnie zaskoczyła,ale od dzis czekam,moze przyjdzie teraz,albo za tydz nie wiem,zalezy jak jej sie zachce ![]() Cytat:
Cytat:
i dzieki za gratki ![]() Cytat:
![]() dzieki za gratki ![]() na pewno bocka zobaczysz
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z was pracusie
![]() Ja się dzisiaj wyleguję na maksa - nic a nic nie robię. Zadzwonił mój mąż z zaproszeniem na obiad i kino hihihi to muszę się tylko zrobić na bóstwo
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i obyś szybciutko doczekała się małej kruszynki pod serduszkiem tego najbardziej Ci życzę i ogólnie,zdrówka,szczęścia i zadowolenia z męża zaraz aktualizacja listy
|
|
#3252 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wreszcie mam wolną chwilkę w pracy... Cytat:
Wszystkiego najlepszego i baw się dobrze!!!!!! ![]() Ja do 16 tkwię w pracy a potem o 17 mam jazdę (w przyszłym tygodniu wreszcie robię pierwsze podejście do egzaminu na prawko - zobaczę jak to jest i staram się nie stresowac )Poza tym jakoś smętnie dzisiaj, za oknem szaro i co chwilę pada, w pracy albo nudno albo jakieś trudne i nieprzyjemne sprawy, TŻ też mnie dziś denerwuje bo miał od rana remontować nasze mieszkanko, a jak z nim chwilę temu rozmawiałam to jeszcze tam nie dotarł... Do tego kolejny dzień bolą mnie piersi, nie moge ich prawie dotknąć... Ale na PMSa jeszcze chyba za wcześnie No, troszkę sobie pomarudziłam......
Edytowane przez DAnia Czas edycji: 2009-05-06 o 12:50 |
|
|
|
|
#3253 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane Słoneczka!
wybaczcie mi że ostatnio rzadziej zaglądam, ale od niedzieli mam wszystkie możliwe objawy ciąży mdłości, uczucie pełności, wzdęcia, zaparcia.. po prostu umieram!myślałam że coś nie tak z dzidzią i pojechałam wczoraj do lekarza, ale z dzidziusiem wszystko dobrze, ma 1,5 cm już, a te dolegliwości to jak powiedział lekarz "uroki ciąży"... tak więc cierpię i męczę się z tym moim brzuszkiem... obiecuję że jak się poprawi będę częściej i trzymam kciuki za zafasolkowanie u wszystkich dziewczynek ![]() i za Ciebie Pacierpku oby wszystko było dobrze
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 30 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) staranka zawieszone asienka240 - (Asia, 21 lat, ze Śląska) cykl 1, last @ 24.03 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 9, last @ 28.03 ![]() edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 4, last @ 3.04 ![]() sarrita - ( Sara, 27 lat, Warszawa) cykl 2, last @ 1.04 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 12, last @ 9.04 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 10, last @ 9.04 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 4, last @ 11.04 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 3, last @ 15.04 PatkaM84 - (Patrycja, 25 lat, Szczecin) cykl 1, last @ 15.04 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 7, last @ 16.04 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 9, last @ 16.04 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 3, last @ 16.04 malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04 youyou - ( Ola, 27 lat ,Warszawa) cykl 2, last @ 17.04 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 19.04 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 7, last @ 19.04 achaia - ( ???, ??? , ??? ) cykl 1, last @ 19.04 Lenka1000 - (Lena, 31 lat) cykl 2, last @ 21.04 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 5, last @ 22.04 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 3, last @ 24.04 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 5, last @ 24.04 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 4, last @ 24.04 Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 9 ,last @ 27.04 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 30.04 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław)cykl 3, last @ 30.04 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 9, last @ 4.05 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 13, last @ 4.05 Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 6, last @ 5.05 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 6, last @ 5.05 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 2, last @ 7.05 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 22 zafasolkowane: Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 27 sierpnia 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 7 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) zuzanna12 – gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009) aliisanka – gratulujemy!dwie kreseczki w 8 cyklu ( termin na 15 grudnia 2009) martaN23 – gratulujemy!dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 18 grudnia 2009) Maria2008 – gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 12 grudnia 2009) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-05-08 o 13:55 |
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Dra, gratuluję ukończenie kursu!!
Patka! masz dziś urodzinki? wszystkiego najlepszego!! :pije my:
|
|
#3256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Egzaminem się nie stresuj - podejdź do tego na spokojnie. Masz teorię czy praktykę? Jak wyjedziesz na miasto to się nie denerwuj, jedź spokojnie, rozglądaj się na znaki. Ja poszłam totalnie wyluzowana bo myślałam, że niewielu osobom udaje się za pierwszym razem egzaminatora miałam z mega surową miną, a ja sobie podśpiewywałam cichutko pod nosem i zdałam Także bez nerwów, potraktuj to jako kolejną jazdę a wszystko będzie dobrze
|
|
|
#3257 |
|
Zadomowienie
|
I ja składam Patka
|
#3258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już 1.5cm no ...no kruszynka rośnie , odpoczywaj kochanaa fłuidka zabiorę sobie ![]() ......................... ........... Patka wszystkiego co najlepsze , zdrówka , szczęścia a najbardziej zyczę Ci żebyś nie musiała długo czekać na fasolkę
|
|
|
|
#3259 |
|
Wtajemniczenie
|
Patko
sto lat w szczęsciu, zdrowiu, radości i miłości no i spełnienia najskryszych marzeń w tym tego jedynego no i taki specjalny urodzinowy fluidek dla Ciebie
|
|
#3260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie marwt się, będzie dobrze. Ja uważam, że jak ktoś umie jeździć, jeździ swobodnie, a popełnia kilka błachych błędów to egzaminator przepuszcza. No chyba, że ktoś takich błedów robi mnóstwo To wtedy inna bajka
|
|
|
#3262 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Wam dziewczyny kochane jesteście
Szkoda, że w szpitalach nie można mieć kompa bo będę do tyłu z info ale mam nadzieję, że jak wróce to zobacze co najmniej 3 zafasolkowane brzuchy. I to byłoby coś! Nie przejmuję się telstami ludzi o byciu mamą. Najbliżsi i wy wiedzą o co chodzi a nikt inny nie musi. Guzik im do tego. Może kiedyś jak nasza walka się przedłuży to będę ich spławiać tekstami że jestem współczesną egocenktryczką i nie mam ochoty babrać się w pieluchach. A na rzazie zbywam ich uśmiechem (pewnie głupkowatym). Swoją drogą też byłam na Mazurach pierwszy raz i to co mogę powiedzieć to to, ze faktycznie trochę jezior tam mają Na tym wyjeżdzie nocowaliśmy u kuzyna męża. Ma dwójkę dzieciaków. Dziewczynka ma 9 lat a chłopiec 5. Słodcy są strasznie. Weronika powiedziała, że "mężczyźni to podgatunek" Skąd ona to wiePlusem przebywania z dzieciakami jest też to, że moj mąż przestał bać się dzieci i nawiązał z nimi kontakt. Rozczula mnie widok jak bawi się z dziećmi. No i zapomniałam wam napisać, że jak już byliśmy na miejscu to okazło się...że zapomnieliśmy torby z rzeczami ![]() szok normalnie. Baliśmy się, że została na ulicy, ale na szczęście leżała sobie w sypialni. Niefart, ale jakoś poradziliśmy sobie.Aliisanko - żal mi Ciebie biedulko, że tak się męczysz, ale jak Ci jest źle to pomyśl jak strasznie tego pragnęłaś i tych mdłości i bólu też. Bo my Ci strasznie tego zazdrościmy ![]() Ula - ty to się nacharujesz przy tych autach. Ja nawet lubię posprzątać czasem autko. Ale z naciskiem na czasem. Dzielna jesteś. A rację masz w 100% ludzie nie szanują niczego. Szkoda Patka - życzę Ci, żeby wszystko o czym marzysz szybko się ziściło. Bądz szczęśliwa Byczku to narazie |
|
|
|
#3263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja za 3 podejsciem zdałam,ale wiem,że za 1 i 2 razem nie popelnialam bledow,moze sie denerwowalam,ale wszystko zalezy od egzaminatora,ja niby pierwszy raz trafiłam na fajnego i nic o błedach nie mowil,dopiero jak dojechalismy o takie i takie bledy,a wiem ,ze ich nie zrobiłam,ale coz kamer wtedy nie bylo ja udowodnic nie moglam,za 3 razem surowy mi sie trafił i zdałam,ale tu zalezy od szczscia,bo teraz to maja jakies wyliczanki,aby zarobic do wlasnej kieszeni,ale nie martw sie
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
słyszłam o tym lekarzu ...moja kumpela do niego chodziła i bardzo sobie chwaliła
Dania trzymam kciuki za prawko, napewno sobie poradzisz deszcz leje ... nie cierpię deszczu...bbrrrrrrrr
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero zauważyłam, że nawet wizaż życzy mi wszystkiego najlepszego, na górze strony pokazują sie specjalne życzenia ![]() A dziś dostałam już tyle smsów i tyle telefonów, że naprawdę miło się robi że tyle osób o mnie pamięta, łezka wzroszenia się kręci
|
|
|
#3267 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3268 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!Patka wszystkiego naj naj naj i spelnienia marzeń a zwłaszcza tego najważniejszego
Dania trzymam kciuki za Ciebie-nie stresuj sie-bedzie oki!Ulka współczucia co do tych autek-my mamy dwa i jak mam na jeden raz umyc obydwa to zawsze sie wykręcam he he,Aliisanka zazdroszcze mdłości-naprawde a dzidzia jaka juz duziaaaaa Dra czekamy z Toba na @-oby nie przylazła U mnie ok-humor sie poprawił-jeszcze troszke i koniec małpy i nowe staranka-co tam-co ma być to będzie Miłego popołudnia dziewczynki
|
|
#3269 |
|
Rozeznanie
|
Patka wszystkiego co najlepsze!!! Przede wszystkim zdrowia i szczęścia i oczywiście maluszka!!!
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- U mnie pogoda do d... Jest zimno i strasznie wieje ... Dołująca jest taka pogoda ... I co tu dużo gadać - wzmaga we mnie apetyt, a to akurat nie jest mi potrzebne ... Oj chyba czas na kawę .... może poprawi humor.... |
|
|
|
#3270 |
|
Wtajemniczenie
|
kuchnia zrobiona na cacy...obiadek dla mezusia zrobiony...i teraz czas wolny dla mnie...
ULA z Ciebie to prawdziwy pracus,autka szorujesz i szorujesz...ale wiem jaki to bol doczyscic autka...sama do niedawna pracowalam w duzej firmie samoch. i takze musialam sprzatac autka...okropnosc.najgors ze co moze byc to czyszczenie wykladziny z siersci...fuj... Pati rowniez sie przylaczam do pozdrowionek...spelnienia marzen i ujrzenia tych dwoch kreseczek... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

no ale jeszcze tylko 3 dni i wolne bo idę na operację z czego się cieszę
zawsze siedział u dziadka na stodole a teraz nic
A tak w ogóle to to jest właśnie najgorsza strona rodzicielstwa. Ciągły strach, że coś się stanie. Wystarczy sekunda nieuwagi i tragedia gotowa..

moze niepotrzebnie. W sumie to mi nie chodzi o to zeby wcelowac bo i tak przytulanki mamy dosyc czesto. Chodzi mi o to zeby sprawdzić czy wogóle owulacja była.

:pije my: