|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
Dodam jeszcze że z tego co się dowiadywałam w innych lokalach cena od osoby to ok. 100 zł. |
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak dodac zdjecia zeby sie tu pokazalo
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
moja suknia
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia bardzo ładna sukienka. ta klamra mi sie podoba i odcięcie pod biustem
Tz powiedział, ze mnie jutro odwiezie do pracy a potem pójdzie jeszcze spac ![]() a przed chwilą o mało co sie z tym moim dupkiem nie pokłociłam, ale potem mnie miło zaskoczył swoim zachowaniem i rozładował moje napiecie. No wiec zadzwonił do niego nasz kolega (do którego jeździ na mecze, kiedys razem pracowalismy) czy moze go podwieźć w okolice Hagi (to jakies 40 min drogi w jedną strone). a TZ zamiast od razu powiedziec jak zwykle, ze tak. to mówi, odezwe sie za chwile. ja tak siedze, nic nie mówie. a on do mnie "kochanie czy nie masz nic przeciwko" mnie to zdzwiło, wiec mówie, zeby jechał ale ja chce jechac z nim a TZ powiedział, ze nie. Bo to ostatnia szansa by pogadac z tym kolegą, a chce tak na męskie sprawy pogadac,. ze jak kobiety gadaja na babskie sprawy to tez nie siedza przy tym faceci w tym miał racje, ale ja juz sie uniosłam i powiedziałam, ze mam focha Tz dalej do mnie "kochanie, rybko itp" abym go zrozumiała, ze jak wróci to nic , ze bedzie jego ukochany zespół grał (dzis o 20.45 gra barcelona) to bedziemy gadac o czym tylko chce. wiec powiedziałam mu, ze niech sobie jedzie, a potem sie do niego nie odzywam juz i jutro mnie niech nie odwozi. no i TZ zaczał mnie rozmieszac, mówił ze i tak mnie odwiezie itp. i sie pytał" skoro sie na mnie gniewasz, to juz nie bedziesz moją żabką??" potem chciał znowu i znowu. i dałam mu chyba z 5 buziaków (a kolega sobie czekał i czekał gdzies tam, bo nie wiem gdzie miał po niego podjechac)wychodzac powiedział,z e to ostatni raz a teraz juz wszedzie razem bedziemy taaaaa akurat. juz myslałąm,z e wyszedł a ten sie wraca. podchodzi, ukleknał przede mną i mówi"kochanie, ale wiesz, ze ja cie kocham??" dziewczyny łzy mi sie zakręciły, bo on osatatni raz mi takie cos powiedział - tak sam z siebie- chyba z pół roku temu jak nie dłuzej. wycałowal mnie i poszedł. powiedział,z e na mecz wróci niech sie wali i pali musi zdązyc. Nie wiem co jemu sie stało. aha i w nagrode powiedział,z e mnie na wycieczke w weekend zabierze ![]() czy to jest dalej mój TZ??
|
|
|
|
#1865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale rzeczywiście na zdjęciach w ogóle nie przypomina to fioletowego.
|
|
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
Oooo
jakie Wy wszystkie mlode jesteście, ja to przy Was prawie mamuśka w listopadzie skoncze 30 moj Tz ma 32. To nasz 1 ślub.Mi w tym wieku to nawet do glowy nie przyszlo zeby za maz wychodzic, ale grunt to pewność, ta wlasciwa milosc i szczescie. |
|
|
|
#1867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż ja się wzruszyłam Ale mój TŻ to, że mnie kocha powtarza mi kilka razy dziennie tak sam z siebie Jednak słodko tak jak się TŻ tak stara ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
A ja już chciałam zostać jego żonką zresztą on też chciał
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide zaraz upiec bułki na jutro do pracy. ps. dziewczyny czy Itaka i Triada to dobre biura podrózy?? pytam bo jak juz wspomniałam nie byłam nigdy na wycioeczce zagranicznej i nie chciałabym jakiejs wpadki |
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze kupuje bilety w biurze eltur i jestem zachwycona zawsze wszystko bylo wporzadku a kupuje od 2 lat bilety tam takze polecam |
|
|
|
|
#1870 |
|
Raczkowanie
|
Itaka ok byłam z nimi w Kenii w grudniu 2008, wywiązali się super. Triada to raczej tak sobie, nie pojechałabym z nimi. Są chyba jednym z tańszych biur.
|
|
|
|
#1871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wszelkie informacje mi sie przydadzą |
||
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
kliwiaaa wlasnie bardzo mi sie podoba ta klamra
![]() ![]() ![]() baja a w jakim sklepie... jest strona bo podobaja mi sie takie sukienki... ![]() super czy to nie jest casem mateja 640? Cytat:
wiec ogolnie to ja mysle ze niewazne jakie biuro ale jaki rezydent bo moze byc super biuro a rezydent do dupy i sama sie bedziesz borykac z problemami czy tez niepowie ci nic o miejscu gdzie cos warto kupic ile zza to dac.. (to w przyadku krajow arabskich jest wazne) a moze byc kijowe biuro i fajny rezydent wiec bedzie super..
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to mateja 640 ogolnie mi sie bardziej podobala zlota niz biala |
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiedziałam. Wy dziewczyny to takie oblatane jestescie w tych wycieczkach, nie raz juz napewno byłyscie za granica, a ja poza Holandią i USA ale jak miałam 9 lat (wiec niezbyt pamietam) to nigdzie nie bylam. a TZ to juz w ogóle nigdzie i samolotem nawet biedak jeszcze nie latał |
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
mi sie kiedys tez bardzo podobala wlasnie zlota...
ale potem totalnie zmienil mi sie gustCytat:
i pamietaj ze kazdy ma inny pogld na wyjazd i to co dla ciebie jest super dla innych bedzie do dupy.. oraz ze ci co maja gole sciany w domach najwiecej potem sie skarza ze czegos to niebylo...
|
|
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nigdzie nie byłam za granicą.. tzn no nie licząc Czech, Anglii i Niemiec, ale do dwóch ostatnich to tylko do rodziny TŻ'ta także nic właściwie żeby tak zwiedzać, albo na prawdziwe wakacje..
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto w ogóle czytac te opinie?? czym sie kierujecie przy wyborze hotelu?? |
|
|
|
|
#1879 |
|
Wtajemniczenie
|
zemną pogadasz, pamietam jak ja miałam całkiem nie dawno nie taki mały problem, i tez jedna z wizażanek dała sie wygadać, dlatego wal smiało na priv
kurcze zastanawiam się własnie nad ta sukienką nie wiem czy kupićaha ja mam 25 latek ale wyglądam na 18 a tz 26 a wygląda na co namniej 30 dzisiaj sie nie widziałam z tz , nawet nie chcem sie z nim widziec , nocuje trzecią noc u rodziców ale jakos mi tak dobrze, musze troche odpocząc
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale urodziny mamy za soba
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
Ja również rocznik 85,a mój TŻ 83
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie w takich sklepach sa najfajniejsze suknie... ja ostatnio rozgladam sie za czyms do kuzynki ma 6 czerwca slub i wlasnie czegos takiego szukam
|
|
|
#1884 |
|
Wtajemniczenie
|
cięzko mi powiedziec, ponieważ wczoraj sie z nim widziałam i był nadzwyczaj milutki ale póxniej znowu cos nam rozmowa nie poszła i sie wkurzyłam, powiedziałam że moge go zawieźć do domu i zostaje u rodziców i chyba o to miał pretensje albo raczej żal, dzisiaj zadzowniłam i powiedziałam że wszyscy dzisiaj do mnie dzwonili o spotkanie , z restauracji, komerzysta, fotograf i orkiestra.
na tym zakończyłam rozmowe teraz sącze sobie piwko siedze przed kompem i oglądam komedie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Dziewczyny przeglądałam sobie nk i zobaczcie na co natrafiłam http://nasza-klasa.pl/profile/25316134 szok!!! |
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko w podpisie ma pracownik biurowy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-06 o 21:26 |
|
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe co robi w tym biurzeDo mojej szkoły ostatnio dodała sie tez taka panna...a dodam ze chodzilam do renomowanego liceum w Poznaniu-jednego z lepszych.No cóż... Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-06 o 21:35 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
szczególnie po zawodówce, nawet na sekretarkę musisz mieć wyższe
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

Obiad jak juz cos to tez mysle zrobic na max 25 osob (tyle przed chwila wyliczylam), a najmniej na 10 liczac w tym tez nas. A moge sie doowiedziec ile placisz za talerzyk?

nie pokłociłam, ale potem mnie miło zaskoczył swoim zachowaniem i rozładował moje napiecie. No wiec zadzwonił do niego nasz kolega (do którego jeździ na mecze, kiedys razem pracowalismy) czy moze go podwieźć w okolice Hagi (to jakies 40 min drogi w jedną strone). a TZ zamiast od razu powiedziec jak zwykle, ze tak. to mówi, odezwe sie za chwile. ja tak siedze, nic nie mówie. a on do mnie "kochanie czy nie masz nic przeciwko" mnie to zdzwiło, wiec mówie, zeby jechał ale ja chce jechac z nim
a TZ powiedział, ze nie. Bo to ostatnia szansa by pogadac z tym kolegą, a chce tak na męskie sprawy pogadac,. ze jak kobiety gadaja na babskie sprawy to tez nie siedza przy tym faceci
w tym miał racje, ale ja juz sie uniosłam i powiedziałam, ze mam focha
dziewczyny łzy mi sie zakręciły, bo on osatatni raz mi takie cos powiedział - tak sam z siebie- chyba z pół roku temu jak nie dłuzej. wycałowal mnie i poszedł. powiedział,z e na mecz wróci niech sie wali i pali musi zdązyc. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nawet nie wiedziałam.