|
|
#1231 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Ale dałam dzisiaj po robocie, szok. Padam na nos a dzisiaj znowu matme tłumacze (w zasadzie to lubię to, więc to dla mnie rozrywka). Ok spadam do domciu. Buzi.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie w sumie zaraz za zmianami w moim ciele to też poród przeraża (ale jednak roztycie się jest na pierwszym miejscu). Głupiam na tym puncie wiem, ale co tam Ale masz takiego małego szkraba, więc to pewnie takie fajne zmęczenie co? |
||
|
|
|
#1232 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobiłaś mnie na maksa Cytat:
|
|
#1233 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
witam ponownie dziewuszki
![]() Cytat:
rzeczywiście klapa ![]() oj tam zaraz nie doceniają ![]() Cytat:
![]() ad2. hihi... jeszcze troszkę ![]() wiesz, ja ostatnio byłam na etapie nocnikowania dwulatki, więc mogę Cię nauczyć korzystać z nocniczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
daj buziaka temu swojemu Urwisowi ale mam leniaaaaa muszę recenzję napisać, a taaaaak mi się nie chce
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Jakos tak ostatnio wogole nie chce mi sie przed kompem siedziec ![]() czytam sobie ksiazki ![]() weny brak, pogoda do ![]() czekam na @ Cytat:
a nie bylo kartki na drzwiach ze wroce za 3 min?? Gosia bardzo mi sie podobaja Twoje firanki Kinia zdjecia super, te plazowe najlepsze Agatko nie zapomnialysmy o Tobie nie martw sie ![]() Malutka ale daje Ci popalic Kasienka pazuraski pieknie ale leje teraz u nas |
|
|
|
|
#1235 |
|
Zadomowienie
|
płakuchna często??
Słonko daj mu czass, może faktycznie czuje nowe miejsce... nie smutaj się... Zrób mu lepiej jakies focie, od razu będzie grzecznie pozował, żeby sie ciociom pokazać z grzecznej strony... ![]() paulinko ja też jakaś ostatnio nie wyraźna, leń mnie zaatakował, łupie mnie, bo mało ruchu i jakoś tak... |
|
|
|
#1236 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka na uno
![]() Cytat:
że tak powiem: akhm: chciałaś to masz! ![]() Dasz radę pysiek Cytat:
nie no ja już raczej jestem na tym II poziomie wtajemniczenia ![]() 2- recenzję?? ze sztuki sikania do nocniczka? 1- dziękuję 2- nie bój... u mnie też dziś była pogoda pod piesem A ja sem właśnie oglądam YCD Czy jestem osamotniona czy któraś mi towarzyszy??? Węża nie ma... włóczy się po nocach menda jedna bazarowa ![]() Robi kurs płetwonurka i pojechał na częśc teoretyczną , skończy po 23 Pewnie nie zasnę tylko będę czekac na niego ![]() Oooo zaczęło się
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie tylko melduje ze dolecielismy i lece spac bo lebek mi peka
![]() buziollleee ogromniaste i stesknilam sie za Wami dziolszki p.s. trzeci raz probuje wyslac posta |
|
|
|
#1238 |
|
Zadomowienie
|
Looooooooo ludzie nie dosc, ze czytam wasze posty od poczatku to jeszcze tyle nowych dziennie dochodzi, ze juz dostaje oczoplasu
Jeszcze sie nie zadomowilam na forum, wiec wybaczcie jesli napisze bez ladu i skladu. No wiec jesli chodzi o staz w zwiazku to jak juz pisalam slub to jedynie formalnosc, bo "meza" mam od 4 lat praktycznie Slub, a raczej przygotowania do niego juz wychodza mi bokiem i jesli mialabym sie decydowac jeszcze raz to bankowo wybralabym cywilny. Wszedzie robia nam pod gorke. W sukni bankowo sie pokaze w swoim czasie Jesli chodzi o klotnie to oboje mamy temperamenciki i jak juz klotnia to na "noze" , ale ostatnio zaskoczylam mojego gamonia, bo tak sie juz na niego wkurzylam, ze pieprznelam drewniana szczotka do wlosow w komode czym narobilam halasu i az mu jajka podskoczyly tak sie przestraszyl. Spojrzal na mnie dziwnie i zalegla cisza. Poszlam umyc rece, bo nie wiedzialam co z soba zrobic, a on sie zamknal w pokoju na klucz ( chyba sie mnie przestraszyl ), ale po 10 min czym zwalil mnie z nog, bo skubaniec jest tak samo uparty jak ja przyszedl do mnie i zapytal czy mi to pierd.... szczotka pomoglo. Pocalowal, przeprosil i gitara
|
|
|
|
#1239 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć u mnie dzisiaj paskudnie. Pada i wiatrzycho jak na jesieni. Jestem dziś zmęczona, oglądałam YCD a później czytałam zakupocholiczkę, ależ ona jest bezbłędna. Normalnie śmieję się sama do siebie aż mąż zagląda sprawdzić co się dzieje.
Dziś jeszcze muszę z jedną firanką - zazdrostką jechać. Gosiaczek jest taki mądry, że nawet nie wie jak się toto mocuje, więc zamiast wziąć na dwie części okna to kupił sobie jedną dużą firankę i zamiast krótszą do zamocowania pod klamką (żeby dobrze otwierać) to sprawił sobie taką na pół okna. Dobra jestem co - kompletny laik ![]() Dziękuję bardzo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ok, spadam do pracy bo od samego rana papiery mnie wołają a ja udaję, że nie słyszę, ale już teraz drą się na maxa. Cóż - siła wyższa.Pa |
|||
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Wpadłam się przywitać i zmykam pracować. Miłego dnia słońca
|
#1241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a koncowka ciazy szybko zleci Cytat:
![]() super ze Dawidek jest juz z wami!!! Dzien dobry żoncie!! nie mialam wczoraj czasu zeby do was zajrzec.....mylam okna, potem odpoczywalam......dzisiaj tez mam troche roboty......ale po poludniu juz bedzie pelen relaks bo przychodzi do mnie moja przyjaciolka ze swoja 2 letnia coreczka ![]() Życze wam milego, slonecznego dnia!!! u mnie humorek dopisuje wlasnie dzieki pogodzie- jak widze sloneczko za oknem to az chce sie zyc
|
|
#1242 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad2. recenzja książki filozoficznej, czyli bardzo podobne do "sików" ![]() ad3. też oglądałam YCD ale internet wieczorem odmawia mi posłuszeństwa, wiec nie mogłam nawet do Was zajrzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. tą zakupoholiczkę masz w ebooku czy "normalną" książkę? ![]() ad3. z tą zazdrostką to się udałaś
|
|
|
#1243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej trąbki
Wszystkie wczoraj opuściły ciocię Kasię w potrzebie ![]() Lanie Nadstawiać... co jedna to ładniejszą ![]() Cytat:
![]() I czekam z utęsknieniem na sukienkę Cytat:
![]() Wczoraj byłam na zakupach z koleżanką z pracy i ... nic nie kupiłam Za to ona zrobiła to za mnie ![]() Już byłam zdecydowana na te buty... czerwone z Venezii i kutfa już ich nie ma - znaczy mojego rozmiaru Z firankami to rzeczywiście Lajkonik z Ciebie 2- hmm... jak byliśmy w podróży poślubnej Łukasz miał robić- skończyło się na jednym całym straconym dniu dla mnie - bo okazało się że przez cały jeden dzień mój szanowny mąż siedział w jakiejś sali i oglądał filmy!!! szlag mnie trafił aż się poryczałam- że tak mają wyglądać 4 dni naszego 6dniowego wypoczynku i zrezygnowal! Poza tym, za przeproszeniem g.wielkie się dowiedział od tego gościa < gadal po angielskiemu- moj Łukasz nigdy ang. sie nie uczył a zna go 100 razy lepiej ode mnie- z gier W każdym razie tak olewatorsko ten gość do tego podszedl ja bym raczej polecała robić kurs w PL- poza tym wielkiem roznicy cen nie ma!I jak pojedziemy na wakacje to juz bedzie sobie tam tylko nurkował Cytat:
Ależ się wczoraj wnerwiłam ![]() Mąż mój szanowny miał skończyć po 23... czekam... 23.30 nawet dzwonka nie ma... 00.00 nic... wku.....łam się ![]() wysłałam smsa czy moze zamierza tam spać! nie odpisał! za 5 minut dzwonie: odbiera i mowi: ojeeeeeeeeeeeeeej kochanie ja już jestem prawie w domu... myślałem że śpisz to nie dzwoniłem ![]() ja pitole!!! ja mowie: a ty bys spał jakbym sie włóczyła po nocach??? ten człowiek zachowuje się czasem tak jakby mnie nie znał kompletnie, że się będę martwiła Przepraszał mnie i w nocy i rano <a ja jestem nieugięta i nie chcę się z nim godzić> Wiem, że przeprasza mnie tylko dlatego, bo robi ten kurs!!! Normalnie to dałby sobie spokój! Co za człowiek ![]() Wiem że jestem wstrętna... ale aż mnie trzęsło wczoraj <i do dziś trzyma>
|
|
#1244 | |||
|
Wtajemniczenie
|
witam!
Cytat:
Cytat:
a lenia prosze przegonić ja pewnie też niedługo będę - ale mam tu doświadczone stażem koleżanki to będę Was zasypywac pytaniami Cytat:
ale za to cos Wam opowiem wczoraj byłam na basbskich klachach z kumpelą - siedzimy sobie obie nadajemy jak dwa radia i w penym momencie patrze a tu jakis gościu się na mnie wgapia, a bardziej konkretnie na mój biust (który bądż co bądź przez ciąże jest konkretny) no to ja sobie pomyslałam "o ty" i szczerze do niego ząbki w uśmiechu, wiec on pełnia szczęscia no i po jakims czasie ruszyłam w stronę WC przechodząc koło niego i demosntrując mój brzuszek - mina gościa bezcenna czyli pokonałam go jego własną bronią
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę na to czekać a potem wymienię tego co mam na lepszy model Ale dalej jestem zła ![]() Dziwna jestem??? 2- heheheehhehehehehhehe aaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomniałam powiedzieć, że któraś kozica przywołała do mnie @@@ juz dziś, a miał być dopiero w sobotę ![]() Bdziuch boli jak talala
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-05-07 o 09:52 Powód: @@@@@@@@@@@@@@@@@@ |
|
|
|
|
#1246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak to u mnie występuje to nazwyam to "zimna wyniosła księżniczkla"
|
|
|
#1247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcial dobrze no!! nie chcial cie budzic!! ale my baby tak mamy juz jak sie o kogos martwimy to nie zasniemy, a faceci to juz nie pomysla o tym....... Cytat:
![]() a czego sie dziwisz ze przyciagnely faceta twoje cycuszki??przeciez kobieta w ciazy jest mega sexi-pomimo iz nie widzial twojego brzucha....a potem musial juz skapitulowac skoro widzial brzuch to pewnie meza masz hehe
|
|
#1248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja się nie dziwie, tylko ta jego mina --
|
|
|
#1249 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej KOBITKI...
Nie wyspałam się coś, wszystko mnie boli... mężu zrobił masaż wczoraj, że nie czuję czy mam jeszcze plecy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coś sie z tym wizażem k...wa dzieje.. ![]() Cytat:
daj znac Słońce jak będzie w porządku... Cytat:
Buziaki ZŁOTKA MOJE KOCHANE.... dziś mam cieżki dzień...liczenie liczenie liczenie.... ale nie mogłabym Was nie odwiedzić...wiec pewnie do wieczorka... malutka jak synuś?? |
||||
|
|
|
#1250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to walcz z liczeniem - dasz radę - ja się znęcam nad poprawkami w doktoracie a wizaż mi też ciągle szwankuje
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko- no jestem nerwus! najbardziej mnie wkurza to, że ja mu o tym już mówiłam setki razy, że się martwię i żeby mi dał znak życia chociaż.
co za małpiszon!!!Izulek- Alez się
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
ja dziś zbytnio nie mam czasu na pogaduchy, bo wraca kierowniczka po urlopie i muszę się sprężyć ![]() miłego dnia |
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Ja na odmianę Kasieńki z mężem się pogodziłam ![]() A dziś wstałam wypoczęta Bez nerwów-na zakupach dzis byłam, kupę pieniędzy wydałam a najbardziej żal tych, które zostawiłąm w budowlanym Kupilam też coś na robale bo nie wiem czy wam pisalam zimą miłam takie glistki na ścianach-tylko w przedpokoju. I niby jak potraktowalam je perfumem męża to się nie pokazywaly a teraz co mamy??? Ćmy-takie małe wypierdki latające. GrrrKolano już prawie nie boli, wcinam galaretki na potęgę za to ścięgno Achillesa nawaliło. Starość nie radość, młodość nie wieczność jak to mówią-i mają rację
|
#1254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ty sie nie zlosc bo pieknosci szkodzisz
|
|
#1255 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1256 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Skarby Nie dałam rady wczoraj zajrzeć - cały dzień siedziałam z małżonem w Raciborzu i odchwaszczaliśmy mieszkanko, które mam po rodzicach. Właśnie się jedna lokatorka wyprowadziła i będę szukac nowych. A mieszkanie takie zapuszczone - nie wiem jak kobieta może w takim chlewie mieszkać. Panna mądra wypieprzyła część szafek z kuchni bo jej się lodówka nie mieściła (a miałam stosunkowo nową zabudowę kuchenną) i dała je na balkon bez zabezpieczenia na deszcz i słońce ![]() Teraz tylko pozostaje szukac nowych lokatorów - tylko jak znaleźć porządnych ludzi ![]() Cytat:
Wymiatasz Czeko No jak wogóle możesz takie rzaczy pisać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nerwuski ciągle go trzymają. Jakoś ostatnio nie wiem czemu ale o byle co się denerwuje i obraża Ale ja się za to nauczyłam cierpliwości więc wszystko znosze ze stoickim spokojem ![]() Cytat:
Cytat:
Na pocieszenie ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1257 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka żonki
Korzystam z chwili wolności póki mały śpi ![]() Dzasta synek wycałowany Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 pewnie, że dam w końcu żem PM2008 ![]() ad. 3 uwielbiam jak tam piszesz o swoim mężu to się cieszę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gdyby nie jego brzuszek to naprawdę jest grzeczny Cytat:
![]() ad. 2 ![]() :dzie kuje:dobra kobieto, że też ja na to wcześniej nie wpadłam
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to dziś raczej zmarznięta jestem, dogrzewam się dmuchawką
|
|
|
|
|
#1259 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to się nie będzie napalac na obce kobiety ![]() no to po proacy męża do grzania zaangazować trzeba
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Wieje często gęsto tak, że głowę chce urwać, a zwłaszcza w niektórych miejscach, tam przewianie jest ZAWSZE murowane
Ja jak się do Kielc przeprowadziłam, to musiałam zainwestować w taką naprawdę porządną, wzmacnianą parasolkę- inne mi łamało 

po drodze wstąpiliśmy po Izkę ale tyż jej nie było , no to ja nie wiem , miejsce na pace przygotowałam, wyścieliłam kocykiem przygotowałam zakąski i picie a Was nie było
Pewnie nie zasnę tylko będę czekac na niego 

i w penym momencie patrze a tu jakis gościu się na mnie wgapia, a bardziej konkretnie na mój biust (który bądż co bądź przez ciąże jest konkretny) no to ja sobie pomyslałam "o ty" i szczerze do niego ząbki w uśmiechu, wiec on pełnia szczęscia no i po jakims czasie ruszyłam w stronę WC przechodząc koło niego i demosntrując mój brzuszek - mina gościa bezcenna![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)