Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-07, 15:27   #2071
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć

Dziewczynki, mam dość nietypowe pytanko...jeśli do mojej sukni nie będę mieć stanika, tylko pani powiedziała, że będę mieć wszywane miseczki to na pierwszą przymiarkę mam specjalnie jakiś stanik kupować, tzn jakąś bardotkę, czy wystarczy obojętnie jaki, ale mam dylemat heheh

W ogóle to stresuję się pierwszą przymiarką w czerwcu, bo miałam do niej schudnąć w obwodzie przy biuście aż 6cm, minęło kilka miesięcy, ogólnie schudłam ok 3kg, ale głupia nie zmierzyłam sobie wtedy ile miałam tam cm i teraz nie wiem. A przymiarkę będę miała chyba tylko jedną i suknie jest na zamek, jeśli nie stracę tych centymetrów, to trzeba będzie przerobić na wiązanie, a ja nie chcę:/ Mam jeszcze miesiąc....i słabą silną wolę(
Wydaje mi się, że obojętnie jaki weźmiesz, bo chyba będziesz musiała go ściągnąć, skoro potem masz mieć suknię bez stanika.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 15:33   #2072
darenka0707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale to chyba nie mieliście swojego złota ja nie chcę brylancika, bo później są problemy gdyby się chciało zmniejszać
Nie nie mieliśmy własnego złota Aha czyli jak jest brylancik to jest problem ze zmniejszeniem O k...
darenka0707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 16:00   #2073
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
a ja mam 21 i tż też ma 21 lat jest odemnie 3 miesiące młodszy ja z czerwca a on z września
A ty w czerwcu będziesz miała 21 lat?? bo jak tak to ejsteśmy z tego samego rocznika i miesiąca

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wynajmujecie autobus dla gości? Jeśli tak to ile płacicie?
Ja wynajmuję autobus i za jakieś 4 godz płacimy 290 zł z tym, że dużo km zrobi i jak dla mnie to jest bardzo tanio.
A poza tym umówiłam się dzisiaj na makijaż w dniu ślubu na 11 i dzień przed na zrobienie paznokci I znowu jedna rzecz do odchaczenia

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-05-07 o 16:11
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 16:31   #2074
myszka_maj
Zakorzenienie

Wróciłam

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 16:35   #2075
zlotko855
Rozeznanie

i jak myszka poszlo?
ja kupilam dzis suknie
a co do brylancika i zmniejszania obraczek to zalezy od jubilera. my zamowilismy nasze w red rubin dwukolorowe i moja z brylancikiem i kobitka nam powiedziala, ze ze zmniejszeniem/powiekszaniem nie ebdzie problemu. trzeba pytac zlotnikow, bo roznie to bywa

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 16:35   #2076
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Wróciłam
I jak pochwal się
Stary 2009-05-07, 16:40   #2077
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Tylko, że akurat moje pytanko dotyczyło czego innego, ale dziękuję za cenne rady Używałam już kilka razy stanik silikonowy do sukienek i nawet jest ok, ale jak był straszny upał to się nie trzymał pod bluzką, bo za bardzo ciało się pociło. Zakładałam go do sukienki z odkrytymi plecami jak byłam świadkową na ślubie brata i zdał egzamin
Tylko, moja suknia jest na zamek i mam nadzieję, że nie trzeba jej będzie przeabiać. Tylko został mi dylemat, czy na przymiarkę mam kupować jakiś specjalny stanik, skoro i tak mam mieć miseczki wszywane

podejzewam ze skoro beda wszywane to bedzie kazala ci zdjac stanik
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 16:42   #2078
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
i jak myszka poszlo?
ja kupilam dzis suknie
a co do brylancika i zmniejszania obraczek to zalezy od jubilera. my zamowilismy nasze w red rubin dwukolorowe i moja z brylancikiem i kobitka nam powiedziala, ze ze zmniejszeniem/powiekszaniem nie ebdzie problemu. trzeba pytac zlotnikow, bo roznie to bywa
A masz gdzieś zdjęcie sukni??
Stary 2009-05-07, 16:44   #2079
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
I jak pochwal się
Cytat:
i jak myszka poszlo?
No cóż... mam mieszane uczucia... tzn ogólnie chyba ok. narazie to były tylko kawałki materiałów zeszyte, góre zmieniłam z prostej w taką coś jak na zdjęciu, wybrałam koronke na biust i bolerko ...bardzo ładna dół skienki mi tak troszke sie nie spodobał ale bedzie troszke bardziej przymarszczony naśrodku pod biustem bo był tk bardziej na gładko i troche "bidnie" wyglądał (jest odcinana pod biustem i marszczony lekko cos a'la jedwab) wiec zobaczymy co z tego wyjdzie...zobaczymy an nastepnej przymiarce za 3 tygodnie.

Wogóle ta pani jest bardzo nieśmiała i małomówna, wiec wszytko musiaąłm jej sama tłumaczyć i wymyslać... aha i chciałam góre tzn biust na firzbinach bo ona zrobiła bez i wiązanie gprsetowe z tyły na takiej szerokiej tasmie....

Oglądałam tez diademy, takie malutkie bo te duże strojne mi sie nie pdobają, bardzo ładne by były tylko narazie musze sie zdecydować na fryzurke.

w zał. wzór (styl) mojej sukienki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31587dd3dcc0df148ad308a7d10c0e54_m.jpg (19,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (46,2 KB, 61 załadowań)

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-05-07 o 16:48
Stary 2009-05-07, 16:51   #2080
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
No cóż... mam mieszane uczucia... tzn ogólnie chyba ok. narazie to były tylko kawałki materiałów zeszyte, góre zmieniłam z prostej w taką coś jak na zdjęciu, wybrałam koronke na biust i bolerko ...bardzo ładna dół skienki mi tak troszke sie nie spodobał ale bedzie troszke bardziej przymarszczony naśrodku pod biustem bo był tk bardziej na gładko i troche "bidnie" wyglądał (jest odcinana pod biustem i marszczony lekko cos a'la jedwab) wiec zobaczymy co z tego wyjdzie...zobaczymy an nastepnej przymiarce za 3 tygodnie.

Wogóle ta pani jest bardzo nieśmiała i małomówna, wiec wszytko musiaąłm jej sama tłumaczyć i wymyslać... aha i chciałam góre tzn biust na firzbinach bo ona zrobiła bez i wiązanie gprsetowe z tyły na takiej szerokiej tasmie....

Oglądałam tez diademy, takie malutkie bo te duże strojne mi sie nie pdobają, bardzo ładne by były tylko narazie musze sie zdecydować na fryzurke.

w zał. wzór (styl) mojej sukienki
Na pewno na następnej przymiarce będzie o wiele lepiej
Stary 2009-05-07, 16:55   #2081
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno na następnej przymiarce będzie o wiele lepiej
Oby

Nasz Skarb

Czas edycji: 2009-05-07 o 17:00
Stary 2009-05-07, 16:56   #2082
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
a ja mam 21 i tż też ma 21 lat jest odemnie 3 miesiące młodszy ja z czerwca a on z września
oo ja tez mam 21 urodzinki w czerwcu
ktorego Ty?

moj TZet ma 24

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 16:59   #2083
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
oo ja tez mam 21 urodzinki w czerwcu
ktorego Ty?

moj TZet ma 24
Ja mam 7 czerwca 21
Stary 2009-05-07, 17:02   #2084
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
A masz gdzieś zdjęcie sukni??

tak mam
juz dodaje. w rzeczywistosci jest ona ciemniejsza, bo tutaj wyglada na sniezna biala i bardziej widac koronki na zywo. to zdjecie jest bardzo naswietlone, a innego nie moge znalesc. mam swoje ale jeszcze nie wgralam na komp. a ta wstazke bede miec przyszyta bardziej pod biustem i nie bedzie tak wisiec
i co kwiatuszku sadzisz?

myszko na pewno bedzie wszytsko ok, szkoda tylko, ze ta krawcowa taka malomowna, bo to ona powinna Ci probonowac rozne mozliwosci, przeciez siedzi w tym temacie. dobrze, ze mialas swoja wizje

ciera[1].jpg

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-05-07 o 17:03
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 17:03   #2085
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 7 czerwca 21
ja jestem z 15stego
to jestes starsza odemnie 8 dni heheh

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 17:05   #2086
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ja jestem z 15stego
to jestes starsza odemnie 8 dni heheh
A ciekawe, z którego jest ania?
Stary 2009-05-07, 17:07   #2087
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
Oby

to jeszcze nic ja mialam wesele 18 kwietnia tego roku,pierwsza przymiarke mialam w lutym suknia lezala idealnie nic dodac nic ujac.wybralam sobie welon ciezko bylo bo suknie mialam zlota a babka miala jeden zloty a reszte biala ale spodobal mi sie ten zloty i powiedzialm ze go chce,ona zapisala sobie to.nic tydzien przed slubem jade na przymiarke ale widzialm juz o sobie ze przytylam okazalo si ze trzeba poszerzyc przytylam 2 kg babka mowi da rade do soboty wiec luzik,pytam jej czy moge welon odebrac a ona zdziwiona ze nie wie o jaki chodzi,okazalo sie ze jej druga ekspedientka sprzedla moj welon komu innemu wkurzylam sie lekko mysle to zamowi i przyjdzie drugi a ona ze taka przesylak idzie dwa tyg bo to jakies zagraniczne no myslam ze jej oczy wydrapie.no i po chwili grozy dla niej bo biedna byla powiedziala ze sprobuje go szybciej zciagnac.moja mama mowila do mnie ze nie potrzebnie na nia tak nakrzyczalam ale chyba kazda z was rozumie ze tydzien przed slubem chce sie miec wszystko dopiete na ostatni guzik nawet welon
Stary 2009-05-07, 17:10   #2088
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
tak mam
juz dodaje. w rzeczywistosci jest ona ciemniejsza, bo tutaj wyglada na sniezna biala i bardziej widac koronki na zywo. to zdjecie jest bardzo naswietlone, a innego nie moge znalesc. mam swoje ale jeszcze nie wgralam na komp. a ta wstazke bede miec przyszyta bardziej pod biustem i nie bedzie tak wisiec
i co kwiatuszku sadzisz?

myszko na pewno bedzie wszytsko ok, szkoda tylko, ze ta krawcowa taka malomowna, bo to ona powinna Ci probonowac rozne mozliwosci, przeciez siedzi w tym temacie. dobrze, ze mialas swoja wizje

Załącznik 2234212
Bardzo ładna suknia

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
to jeszcze nic ja mialam wesele 18 kwietnia tego roku,pierwsza przymiarke mialam w lutym suknia lezala idealnie nic dodac nic ujac.wybralam sobie welon ciezko bylo bo suknie mialam zlota a babka miala jeden zloty a reszte biala ale spodobal mi sie ten zloty i powiedzialm ze go chce,ona zapisala sobie to.nic tydzien przed slubem jade na przymiarke ale widzialm juz o sobie ze przytylam okazalo si ze trzeba poszerzyc przytylam 2 kg babka mowi da rade do soboty wiec luzik,pytam jej czy moge welon odebrac a ona zdziwiona ze nie wie o jaki chodzi,okazalo sie ze jej druga ekspedientka sprzedla moj welon komu innemu wkurzylam sie lekko mysle to zamowi i przyjdzie drugi a ona ze taka przesylak idzie dwa tyg bo to jakies zagraniczne no myslam ze jej oczy wydrapie.no i po chwili grozy dla niej bo biedna byla powiedziala ze sprobuje go szybciej zciagnac.moja mama mowila do mnie ze nie potrzebnie na nia tak nakrzyczalam ale chyba kazda z was rozumie ze tydzien przed slubem chce sie miec wszystko dopiete na ostatni guzik nawet welon
No dokładnie ja też bym się wkurzyła. A tak poza tym to ta pierwsza babka powinna powiedziec tej drugiej, że ten welon jest już zamówiony i nie może go sprzedać.
Stary 2009-05-07, 17:13   #2089
myszka_maj
Zakorzenienie

Ehhhhhhhhh dziewczyny ile nas takie szczegóły nerwów kosztują ja teraz cały czas mysle czy to dobrze wyjdzie, co tu jeszcze można zrobić żeby było dobrze niewiem co to bedzie później jak ja taki nerwus jestem ....

Złotko sukienka sliczna

Nasz Skarb

Czas edycji: 2009-05-07 o 17:20

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 17:16   #2090
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
Bardzo ładna suknia

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

No dokładnie ja też bym się wkurzyła. A tak poza tym to ta pierwsza babka powinna powiedziec tej drugiej, że ten welon jest już zamówiony i nie może go sprzedać.
a i tak wtedy chodzilam zdenerwowana bo wesele zalatwialam sam bo narzeczony jeszcze wtedy byl za granica przez ostatni pol roku i zalatwianie spadlo na mnie i ostatni tydzien przed weselem bylam tak zdenerwowana ze wszyscy woleli mi schodzic z drogi ale wesele sie udalo goscie byli zadowoleni i to najwazniejsze z checiaz bym to przezyla drugi raz popimo tego stresu
Stary 2009-05-07, 17:26   #2091
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któras z was uzywała kiedys wód z Avonu?
Konkretnie chodzi mi o te 2
- Incandessence
-Today Tomorrow Always Heart (nieiwem czy jest jeszcze dostepny, ale mam próbke i bardzo mi sie spodobał)

Możecie cos o nich powiedzieć, albo o innych fajnych zapachach tej firmy?
mi bardzo podoba się Incandessence. Bardzo fajny jest też Today

Cytat:
Wróciłam
spokojnie, na pewo nastęnym razem wyjdziesz bardziej zadowolona, teraz tylko szkielet sukni widziałaś, jak dojdzie koronka to będzie zupełnie inaczej

Cytat:
i jak myszka poszlo?
ja kupilam dzis suknie
śliczna ta sukienka

Pokazuje nasze obrączki, zdjęcie niewyraźne, ale nie chciało mi się poprawiac już, obok daje innych obrączek ale w tym samym stylu

No i pochwalę się ta suknią na poprawiny i wesele brata w październiku Musiałam po nią jechać No i mam haha
Wczesniej błędnie myślałam, że ma dwa proste ramiączka, jest jednak na szyje, ale super to wygląda. kolor trochę przekłamany, w rzeczywitości jest mniej wiecej taka jak na drugim zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obrączki2.jpg (39,0 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg product_438.jpg (20,9 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia poprawiny.jpg (51,6 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia 2.jpg (52,4 KB, 69 załadowań)
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 17:31   #2092
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Masz złe podejście. Nie wychodzisz za mąż za jego rodzinę, ale za niego. Pewnie większości z nich nie zobaczysz więcej jak w dniu ślubu, albo zobaczysz kilka razy.
Ja bym zrobiła ślub i wesele takie jakie bym chciała, i nie patrzyłabym na to, co nie pasuje rodzinie. Wiem, łatwo się mówi... ale ja też miałam takie sytuacje, że teściowa marudziła i mówiła, że tak nie, że to ma być... na jedno ustaliśmy (bo to akurat było takie mi obojętne), a na inne nie.
Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Co do ślubu to dziewczyny maja racje, bedziesz żyła z Tż-em a nie jego rodzina, z która wcale nie musisz miec kontaktu jak nie chcesz. Ja za rodzina swojego Tż-ta tez nie przepadam (mam powody) i nie jeżdze tam jak nie musze.
Ale z rodzina TZ (chodzi mi o jego matke i ojca) stycznosc bede miec akurat bardzo czesto, bo po slubie mamy sie budowac obok domu ojca TZ. Matka mieszka pare domow dalej, takze stycznosc bede miec z nimi caly czas, nawet jak nie bede miec ochoty na nich patrzec. Takze to bedzie wiecej jak widzenie raz po slubie czy pare razy, bo bede ich widziec caly czas. A jak oni juz przed slubem robia jakies problemy i roszcza sobie prawa, ktorych nie maja, to co bedzie po slubie? Moze wypomna, ze chate pobudowalismy na ich dzialce albo jeszcze cos. Dziwne, ze wlasnie dlasza rodzina problemow nie robi, tylko ta najblizsza...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
już znalazłam my też chcemy łączone 4mm:
Takie jakie my mamy Tylko moja bez kamienia

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 17:32   #2093
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
mi bardzo podoba się Incandessence. Bardzo fajny jest też Today

spokojnie, na pewo nastęnym razem wyjdziesz bardziej zadowolona, teraz tylko szkielet sukni widziałaś, jak dojdzie koronka to będzie zupełnie inaczej

śliczna ta sukienka

Pokazuje nasze obrączki, zdjęcie niewyraźne, ale nie chciało mi się poprawiac już, obok daje innych obrączek ale w tym samym stylu

No i pochwalę się ta suknią na poprawiny i wesele brata w październiku Musiałam po nią jechać No i mam haha
Wczesniej błędnie myślałam, że ma dwa proste ramiączka, jest jednak na szyje, ale super to wygląda. kolor trochę przekłamany, w rzeczywitości jest mniej wiecej taka jak na drugim zdjęciu
Sukienka jest cudowna tez taka chce!!

Troszke juz mi nerwy przeszły, przeciez na 2 przymiarce chyba tez bede mogła coś w dole pozmieniać tymbardziej ze dół jest gładki prawda?

Nasz Skarb

Czas edycji: 2009-05-07 o 17:34
Stary 2009-05-07, 17:33   #2094
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

baja bardzo ładna suknia i obrączki
Stary 2009-05-07, 17:46   #2095
monarika
Wtajemniczenie

zlotko855, myszka_maj śliczne macie te sukienki

myszka_maj a ta fryzurka na pierwszym zdjęciu jaka świetna

baja_86 sukienka i obrączki super
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 17:50   #2096
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Sukienka jest cudowna tez taka chce!!
Cytat:
baja bardzo ładna suknia i obrączki
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
baja_86 sukienka i obrączki super
dzięki dziewczyny ja się w sukience zakochałam
Stary 2009-05-07, 17:58   #2097
myszka_maj
Zakorzenienie

A co sądzicie o tym diademie do jakiegoś upięcia z loczków czy krótkiej fryzurki a'la bob? Zawsze sie śmiałm z tych diademów wydawały mi sie takie .... takie ...lalkowate, księzniczkowate... hmmmm niewiem jak to określić, a dzisiaj sama sie nad nim zastanawiam myslicie żepasowały by do sukienki? Koronke bede miala na biuście taką z koralikami nieco połyskującą i mysle że kwiatek tak średnio by pasował (zywego nie chce) bizuteria mam srebrną....

Nasz Skarb

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 18:01   #2098
azzis
Zakorzenienie

myszka_maj zobaczysz, że po kolejnej przymiarce będzie dużo lepiej. Teraz to zwitek szmatek, więc nie ma jeszcze żadnego efektu.

zlotko855 śliczna ta Twoja suknia.

baja_86 śliczne obrączki i sukienka

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 18:08   #2099
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
A co sądzicie o tym diademie do jakiegoś upięcia z loczków czy krótkiej fryzurki a'la bob? Zawsze sie śmiałm z tych diademów wydawały mi sie takie .... takie ...lalkowate, księzniczkowate... hmmmm niewiem jak to określić, a dzisiaj sama sie nad nim zastanawiam myslicie żepasowały by do sukienki? Koronke bede miala na biuście taką z koralikami nieco połyskującą i mysle że kwiatek tak średnio by pasował (zywego nie chce) bizuteria mam srebrną....
ja zamiast diademu proponuje ci opaskę, jest delikatniejsza, bardziej dziewczęca i będzie ci pasowac do sukienki.

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
baja_86 śliczne obrączki i sukienka
dzięki
Stary 2009-05-07, 18:12   #2100
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja zamiast diademu proponuje ci opaskę, jest delikatniejsza, bardziej dziewczęca i będzie ci pasowac do sukienki.

dzięki
Ale jaką jeśli moge prosic o sprecyzowanie?

http://www.allegro.pl/item616443545_...brnym_d12.html
ja ogladałm cos takiego był naprawde malutki wysoki może na max 2 cm, była jeszcze sredrba opasak z kwiatków z cyrkoni ale była zdecydowanie wieksza od tego daidemu
http://www.allegro.pl/item630191976_...ub_di_091.html
cos w tym stylu tylko zamiast takiego warkocza były troszke szerzej rozstawione kwiatkiw 2 rzedach

Nasz Skarb

Czas edycji: 2009-05-07 o 18:19
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości