|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Napisane przez Anusia_piekniusia
Nie dałam rady wczoraj zajrzeć - cały dzień siedziałam z małżonem w Raciborzu i odchwaszczaliśmy mieszkanko, które mam po rodzicach. Właśnie się jedna lokatorka wyprowadziła i będę szukac nowych. A mieszkanie takie zapuszczone - nie wiem jak kobieta może w takim chlewie mieszkać. Panna mądra wypieprzyła część szafek z kuchni bo jej się lodówka nie mieściła (a miałam stosunkowo nową zabudowę kuchenną) i dała je na balkon bez zabezpieczenia na deszcz i słońce Oczywiście j7uż szafki do niczego. A lampy jak ściągała to powyrywała razem z kostkami i kablami - chyba sama to robiła... Wogóle mieszkanie takie zdezelowane a tylko rok tam mieszkała, dobrze że już jej nie ma. Teraz tylko pozostaje szukac nowych lokatorów - tylko jak znaleźć porządnych ludzi a bierzesz od lokatorow kaucje? Moja szwagierka tez sie tak naciela z lokatorami, zdewastowali jej sciany,lazienke,meble, ale zapomnieli, ze przy podpisywaniu umowy wpalcili jej kaucje w wysokosci 2500tys i jak sie wyprowadzali to im nie oddala. Co prawda starczylo jej to na polowe odnowienia, ale zawsze cos ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Ej jak tu sie cytuje, kurcze n kazdym prawie forum mam z tym problem
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
czeko genialna ta twoja biżu
i to poważnie mówię!wiem ![]() Buziole i miłego piątku
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
, Sony Alfa 350![]() Iza dobre to porównanie mężczyzny i kobiety , a jakie prawdziwe![]() Cytat:
![]() ślicznie Czekoladko Czekoladko-ciężaróweczko trzymam mocno kciukasymiłego dnia laseczki |
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Prawie ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- No jasna dupa przeciez nie jestem ani az taka stara ani zacofana, zeby nie poradzic sobie z opcja cytuj, a jednak i skad wy macie te emoty. Jezu naprawde jestem zacofana |
|
|
|
|
#1295 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje kochane
lece myc wloski.....jakiegos stresa mam przed wizyta ![]() milego dnia
|
#1297 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej SŁONECZKA...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale mi oczy wyskoczyły...śliczności.. .te drugie kwiaciorki sa czadowe...a no i w ogóle wszystkie... ja mam ostatnio manię na takie cuda....wstawię fotke później, co sobie sprawiłam...![]() Dziś biore się za to oblicznie, weźcie mnie wygońcie, jakbym gdzies tu krążyła... |
|||
|
|
|
#1298 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejjj!!
wiemy ![]() czekam na zdjęcie no sama prawda, genialne podsumowanie ![]() Cytat:
tak mi sie wydawało, my mamy Canona eos450d i jak go dostaliśmy to też kwiatki były naszymi ofiarami ![]() Cytat:
Cytat:
krążysz jeszcze? ![]() Czekoladka79 sliczna biżu ,masz talent miłego dnia żoneczki
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-08 o 11:03 |
|||
|
|
|
#1299 |
|
Zadomowienie
|
No to nie...?
Nie moge się od Was oderwać... ![]() Korelacje dwóch zmiennych,obliczyć medianę, dominante, odchylenie, średnią i wiele innych.. analiza badań...no i program naprawczy do tego napisac...a nic nie zaczełam... ![]() A temat mam odnośnie umiejetności dodawania odejm, mnoż, dziel dzieciaczków w klas 3 i 4 I co ja robię zamiast pisac, a zdjęcie szykowałam kolczyczków... kolczyki.jpg Przywołuję sie do porządku... :tasac zek: |
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Co do teścia to mam mieszane uczucia, niby nam teraz bardzo pomaga, niby wszystko ok, ale to jest taki typ człowieka, który uważa, że może wszystko kontrolować i to ON ma ZAWSZE rację. Koniec i kropka. Napsuł mi kiedyś sporo krwi, generalnie mówiąc próbując mnie i mojego męża rozdzielić (bo niby nie byłam wystarczająco dobra dla synusia, czemu- nie bardzo wiem, bo teraz uważa, że jestem ok) i wygadując o mnie różne niemiłe rzeczy. Teraz szwagier poznał dziewczynę i on zaczyna robić to samo. A ja mam uczulenie na takich ludzi. Powiedziałam mojemu mężowi, że jestem wdzięczna jemu tacie za to, że nam teraz pomaga, ale nie będę w stanie zapomnieć tego, jak mnie wtedy krzywdził. Bo jakby on te uwagi zachowywał dla siebie to pół biedy, ale on to po całej rodzinie rozpowiadał. Generalnie dla mnie człowiek dwulicowy, bo wiem, jak się potrafi zachować w czyjejś obecności, a jak po wyjściu tej osoby. No a poza tym lubi popić, a wtedy to już w ogóle nie wywiera na mnie dobrego wrażenia (wiem że raz po pijaku próbował uderzyć mojego męża). Czyli generalnie- nie będzie to jakaś bóg wie jakaś męczarnia tam, poje się dobrze przynajmniej
ale wolałabym ten czas spędzić inaczej, albo pójść na obiad tylko i nie mieć do czynienia z pijanym teściem.
|
#1301 |
|
Wtajemniczenie
|
No Aguniu bedę więc trzymała kciuki bardzo by obylo się bez ekscesów
![]() Mój teściu jest za to rewelacyjny Teściowa też nienajgorsza (bo daleko hehe-żart)W sumie kiedyś gadaliśmy tak z Kamilem- że nam się udało nie tylko trafić na siebie ale i na fajnych rodziców ![]() Moja teściowa jest miła ale troszkę chłodna. I stale czuje się oceniana. Np jak mielismy prezent dla teścia to przy wszystkich powiedziała-oto prezent od moich synów i synowej. Tak samo z wierszykiem. Przymknęłam oko na to że w sumie Daniel nawet nie zainteresował się prezentem dla taty, poza tym przyjechał na urodziny ok 21.40 gdzie na 17.30 była msza i to tylko dlatego przyjechał bo Kamil go zdrowo opieprzył. Teściowa lubi też wszystko mieć pod swoją kontrolą ale na weselu nie miała nic do powiedzenia bo jak zwróciła się do obsługi to ta jej powiedziała że słuchają tylko pary młodej ewentualnie drużbów Kamil był z tego bardzo zadowolony
|
#1302 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jok3r chciałam napisać o edycji ale już Ci odpisał, a emotki masz jak piszesz posta obok wiec klikasz i wstawiasz
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak będziecie w Krakowie to koniecznie wybierzcie się na Starowiślną na lody(jak jeszcze nie byliście), jakieś 15-20 min od rynku ale warto bo mają przepyszne lody a trafić na pewno traficie bo kolejka czasem jest taka że się czeka pół godz
|
|
#1304 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka kochanieńkie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czas na wizaż mam Cytat:
![]() następna z talentem
|
|
#1305 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejo króliki W końcu ciociunia Kasia do Was zawitała! Czemu nie widzialam tu wylewnych tesknot za mną?????????? Której wtłuc??- bo ostatnio bojowa jestem ![]() Cytat:
![]() I ja też poproszę o cennik- chętnie się z nim zapoznam Cytat:
kto by pomyślał, że takie pracuś z naszego Tygryska 2- moja droga !!! a jaaaaaaaaaaaaaaaaa??? ja tam stoję pierwsza w kolejce bab zadepresionych z tego powodu Cytat:
spoko maroko! zamówilam sobie na all piękne czerwone butki z prima mody >Fakt, że używane<zalożone chyba na jakąś imprezę>- wyglądają na nóweczki Pochwalę się jak przyjdą i będą dobre A co do mego Węża- musi! musi mi się meldować, bo dostaję palpitacji serca ale on wie że sie zawsze martwie strasznie i już mnie wyprzepraszał za wszystkie czasy różyczkę mi kupił i włoski umył wieczorem- taki wypas masazyk zrobił i nawet kakao podał do łóżka 2- ja też poroszę złośniczko kochana Cytat:
![]() i trzymam Cytat:
ufff- ale się uśmiałam- widze ze niezła jajcara z Ciebie Przypomniały mi się moje początki jak byłam mułem pasiastym i nie umiałam wielocytować Jak cytować i wielocytować chyba już wiesz , ja jeszcze tylko powiem żebys nie pisała postu pod postem- bo tak nie wolno. Jeśli chcesz coś dodać do wypowiedzi to edytuj Cytat:
![]() 2- te zielone w środeczku cudaczne ![]() Cytat:
Nie cierpię 2-licowości Zawsze mówię to co myślę- a jeśli nie chcę komuś sprawić przykrości wielkiej to się nie odzywam! Ale na pewno nie zgodzę się z kims - tylko po to, żeby za 5 minut tę osobę obgadać. To jest dopiero tupet!!! Nie mieszkasz z nim na szczęście !! Rodziców da się znieść i są wtedy najlepsi jak są daleko Mój ojciec wyjeżdża- bo jeździ autem cieżarowym- wiec czesto go nie ma <a cięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęzko z nim wytrzymać >, a z mamą widzę się godzinę czy 2 dziennie i raczej większych spięć nie mamy...Może poza tym, że wkurzam się jak ja sprzątam a nikt tego nie szanuje ![]() Ale daje rade wytrzymać - nie jest źle Jakbym miała mieszkać z teściową to wolałabym wszystkie swoje oszczędności przeznaczać na wynajem kawalerki to tyle na temat.Nie jest złą kobietą, na odległosć jest kochana- bliżej- dobija. Ja w pakiecie ideałów nie dostałam- ale tragedii też nie ma. Zgadnijcie co teraz idę zrobić
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, aż tragicznie jak zrozumiałyście to chyba na tych imieninach nie będzie... Ale i tak traktuje to jako coś, co wypada zrobić niż przyjemność. Bo ja po prostu nie wiem tak do końca czego mam się po tym człowieku spodziewać i co mu w jakim momencie odbije. Bo do mnie powie, że wszytko ok, będzie nazywał córeczką, a potem za moimi plecami walnie tekstem, że jakby wprost powiedział to by się chciało odwinąć. Cóż, nauczyłam się już tym nie przejmować, zgodnie z dewizą mojego kumpla: patrz na nich jak na dzieci i od razu będzie łatwiej
![]() Monik za rady dziękuję ) na jakiś spacer mamy iść, ale gdzie, to już się zdam na kumpelę. No i ona się też zajmuje fotografią, tak jak i jej mąż, więc kto wie, może będzie po weekendzie jakaś porcyjka nowych fotek ![]() A co do pytania do emotikonek- najłatwiej, to jak piszemy odpowiedź pod okienkiem kliknąć przycisk Zaawansowanei po prawej się pojawią emotikonki, a jak chcemy więcej- klikamy więcej pod emotikonkami, i już
|
#1307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam zoncie Cytat:
![]() wizyty u gina zawsze sa stresujace ![]() Cytat:
a teraz marsz do liczenia bo bedzie lansko ![]() Cytat:
a jadzis caly dzien w pracy ale zaraz zamowie sobie kolejna porcyjke ksiazek ze swiata ksiazki a babcia za miesiac przywiezie ![]() ostatnio mam wene do czytania milego dzionka
|
|||
|
|
|
#1308 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moi teściowie są nadgorliwi i może chcieliby dobrze ale to, co robią przynosi zupełnie odwrotne efekty. Teść chce być fajny i luzacki a suma sumarum wychodzi, że jest "ciężki", teściowa za to jest chłodna, często robi jakieś przytyki (właściwie to nawet nie wiem czy ona zdaje sobie sprawę że ja to odbieram jako przytyki). Nigdy nic nam nie pochwaliła, ani wesela ani mieszkania ani w ogóle nic. Jestem wrażliwa osobą, dlatego przeszkadza mi to. Mieszkamy w jednym miasteczku ale za często się nie widujemy. Cytat:
Cytat:
a z tymi włoskami to miodzio masz...
|
|||
|
|
|
#1309 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek Słoneczka Chciałam dziś rano zajrzecv na wizaż i oczywiście się nie dało ![]() Będę miała przynajmniej okazję od razu wszystkich poznać.Byłam jeszcze dziś pół dnia na rynku u nas - mamy targi turystyki i troszkę zabawiłam łażąc po straganach. Załapałam się na degustację pierogów ruskich jako potrawy Opolszczyzny oraz pierników - dość duże stoisko miał Toruń. Wróciłam taka obżarta że szok ![]() Cytat:
Te pokochałam i chcę mieć http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1241733083 A będzie można gdzies te cuda kupić ?Cytat:
![]() A gdzie to byłam blisko Ciebie ? Bo nawet nie wiem gdzie mieszkasz Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A czemu tu dziś taka cisza ?????????? Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-08 o 22:30 |
|||||
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż jedna Co tu taka bieda piątkowa????????????????? ?? Lece się myc i poprzytulac Miłego weekendowania
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka wieczorowo
imprezuja pewnie babole ![]() a ja jestem i siedze sama w domu tradycyjnie o tej porze.... Czeko 21 jak tam wizyta u gina?? rosnie nam zdrowo Weroniczka
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
tp dla wszystkich kochanych żonek
a wiec juz pisze: mama pojechala ze mna , bo sama chciala tez sie przebadac, ale weszla ze mna na usg zobaczyc sobie jak to wyglada.....bo za jej czasow usg nie bylo...... lekarz powiedzial ze jak narazie stawia na dziewczynke, ale nie jest pewny i na kazdej wizycie bedziemy podgladac czy cos sie nie zmienilo, bo mowil ze czasem jajka sa schowane a piska wyglada tak jak siusiak- ja tam nie wiem , ale wydaje mi sie ze on ma jakies kiepskie to usg...... pozatym jesli bedzie dziewczynka to chyba modelka bo ma dlugie nogi, ktore odpowiadaja 30tc! glowka natomiast jest troche mniejsza, ale termin wedlug OM pokrywa sie z terminem usg moja szyjka sie skraca co wizyte mam krotsza, ale szczelnie zamknieta wiec bez obaw........ nastepna wizyta za 3 tygodnie!!!! i najwazniejsze- kupilam wczoraj kreacje na wesele- ta czarna sukienka ktora kupilam kiedys jakos mi nie teges lezy na brzuchu i z przodu jest krotsza.....kupilam sukienke inna, a na drugi dzien tuniczke-wstawie foty jak bede miec aparat bo kolega pozyczyl! i dzisiaj kupilam buty!!takze cala juz jestem ubrana !! ![]() matko jak to leci to wesele jest za 3 tyodnie to bede juz w 32tc!!mam nadzieje ze tam nie urodze milego dnia zycze kochane- sadze ze jest mily skoro takie pustki tu!!!
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja znowu w pracy... Pogoda nam sie troche poprawila i jak sie utrzyma do jutra to grilek bedzie ![]() Dzisiaj maly ruch wiec sie nie przepracowywuje ![]() a gdzie sie Lola podziewa?? pewnie egzaminy pozdawala i swietuje ![]() Czeko to super ze dzidzia rosnie i wszystko jest ok |
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
A co tu taka cisza normalnie ruch jak na autostradzie szybkiego ruchu Cytat:
![]() no właśnie ![]() Miłego weekendu wszystkim żonkom życzę
|
|
#1315 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Oczywiście pusto jak zawsze sobotnią porą ![]() Cytat:
Czekam na fotki kreacji weselnej ale na tobie ![]() Cytat:
![]() Lecę otworzyć browarka jakiegoś - jest tu kto ? to podzielę się
|
||
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Puchy weekendowe
![]() Czeko21 super wiesci od ginka Czyli jednak nei wiadomo czy na pewno bedzie Weronika....Tak tak pokaz nam ta kreacje ![]() Anusia z browarka co prawda nie skorzytam, ale za to jestem za szybkie znalezienie lokatorow Nie napisałam Wam jeszcze, że sprzedałam suknie ślubną. Ciesze się i smuce jednoczesnie Aaaaa jutro juz ostatni dzien weekendu - musze w koncu przysiasc nad łaciną. Czy któras z Was miała z nia coś wspólngo? Moja szanowna profesorka wreczyła kazdemu utwor i mamy go przetłumaczyc oraz rozpisac gramatyke Bawcie się dobrze
|
|
|
|
#1317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wlasnie sie dowiedzialam ze nasza Sofferka jest jakby moja sasiadka Wczoraj tż zabral mnie do kina......a potem usnelam jak mis i nawet sie nie wykapalam ![]() wiec lece pod prysznic..... milej niedzieli
|
|
#1318 | |
|
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() Cytat:
Czekoladko- a to bedziecie mieli niespodzianke jak jednak bedzie chlopczyk ![]() Soff- ja mialam nieszczesna lacine i w LO i wlasnie na anglistyce! i szczerze stwierdzam ze oprocz filozofii to lacina jest najglupszym przedmiotem na tym kierunku jakbym cos z tego pamietala to bym chetnie pomogla ale to byl przedmiot do ZZZ
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#1319 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Z racji tego, że niestety nie karmię synka piersią z braku pokarmu właśnie wysłałam męża do kfc po jakieś żarełko ![]() Cytat:
ad. 2 oj to nie zazdroszczę Ci tego tłumaczenia Cytat:
|
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
łykend w pracy zleciał i teraz mam kilka godzinek by odpocząć studneci juz myslami na pewno nie na zajęciach, a ja sie nabawiłam pięknej "nauczycielskiej" chrypki ![]() ale za to tez zaliczyliśmy USG połówkowe, u naszego maleństwa wszsytko w porządku,rośnie przepisowo i byliśmy dzielni w naszym postanowieniu, ze nie chcemy znać płci buziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

:pij emy:

jeśli dziś też będę miała taki humor to wypróbuję 

Ale mi oczy wyskoczyły...śliczności.. .te drugie kwiaciorki sa czadowe...a no i w ogóle wszystkie... ja mam ostatnio manię na takie cuda....wstawię fotke później, co sobie sprawiłam...

:tasac zek:

a trafić na pewno traficie bo kolejka czasem jest taka że się czeka pół godz 
Której wtłuc??- bo ostatnio bojowa jestem 

maly ruch wiec sie nie przepracowywuje