Żony doskonałe PM2008 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-08, 09:24   #1291
Jok3r
Zadomowienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Napisane przez Anusia_piekniusia
Nie dałam rady wczoraj zajrzeć - cały dzień siedziałam z małżonem w Raciborzu i odchwaszczaliśmy mieszkanko, które mam po rodzicach. Właśnie się jedna lokatorka wyprowadziła i będę szukac nowych. A mieszkanie takie zapuszczone - nie wiem jak kobieta może w takim chlewie mieszkać. Panna mądra wypieprzyła część szafek z kuchni bo jej się lodówka nie mieściła (a miałam stosunkowo nową zabudowę kuchenną) i dała je na balkon bez zabezpieczenia na deszcz i słońce Oczywiście j7uż szafki do niczego. A lampy jak ściągała to powyrywała razem z kostkami i kablami - chyba sama to robiła... Wogóle mieszkanie takie zdezelowane a tylko rok tam mieszkała, dobrze że już jej nie ma.
Teraz tylko pozostaje szukac nowych lokatorów - tylko jak znaleźć porządnych ludzi

a bierzesz od lokatorow kaucje? Moja szwagierka tez sie tak naciela z lokatorami, zdewastowali jej sciany,lazienke,meble, ale zapomnieli, ze przy podpisywaniu umowy wpalcili jej kaucje w wysokosci 2500tys i jak sie wyprowadzali to im nie oddala. Co prawda starczylo jej to na polowe odnowienia, ale zawsze cos

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Ej jak tu sie cytuje, kurcze n kazdym prawie forum mam z tym problem
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 09:26   #1292
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
I ciąg dalszy :dumny pracuś:
czeko genialna ta twoja biżu Ja chyba poproszę o cennik i sobie coś zamówię i to poważnie mówię!

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Cześć
wiecie, że już piątek??

wiem A w niedzielę do Krakowa Tylko trzeba po drodze przeżyć imieniny teścia

Buziole i miłego piątku

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 09:28   #1293
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Kina fajne zdjątka, czyżby lustrzanka?
rozgryzłaś mnie , Sony Alfa 350
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
:pij emy:
Iza dobre to porównanie mężczyzny i kobiety, a jakie prawdziwe
Cytat:
Nie mam siły .... ledwo widzę na oczyska od tej dłubaniny biżu .... ale tylko się pochwalę, bo zrobiłam fotoski moich wytworków i spadam spać

1. szmaragdy + serpentynit
2. tensha
3. ametysty + swarowski
4. lampwork z zatopionym srebrem + swarowski
5. swarowski
6. swarowski
7. swarowski
8. sardonyks
9. czaroit + ametysty
10. swarowski
no to się pochwaliła
ślicznie Czekoladko, zdolniacha z Ciebie

Czekoladko-ciężaróweczko trzymam mocno kciukasy

miłego dnia laseczki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 09:53   #1294
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Cześć
wiecie, że już piątek??

mi neta rozłączyło taki to urok radiówki

no to po drineczku
dobre to co wkleiłaś

Czeko muszę powiedzieć, że te Twoje cudeńka to prawdziwe dzieła sztuki

rzeczywiście miałaś przypływ energii
czekam na zdjęcia

pokażę ale jak już wszystko będzie dokończone na tip-top. Czekam m.in. na lampki do sypialni, wiecie detale, ale bardzo ważne
muzyka powiadasz jeśli dziś też będę miała taki humor to wypróbuję
hmm

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Prawie

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

No jasna dupa przeciez nie jestem ani az taka stara ani zacofana, zeby nie poradzic sobie z opcja cytuj, a jednak i skad wy macie te emoty. Jezu naprawde jestem zacofana
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 10:11   #1295
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Żoncie moje kochane!!prosze niesmialo o kciuki!! bo mam dzisiaj wizyte u gina- boze jak to szybko leci- ja zyje od wizyty do wizyty!!
Masz to u mnie jak w banku

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hmm...czyżby Ci teściu przeszkadzał...
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 10:13   #1296
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

Czekoladko-ciężaróweczko trzymam mocno kciukasy

miłego dnia laseczki
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Masz to u mnie jak w banku

dziekuje kochane

lece myc wloski.....jakiegos stresa mam przed wizyta
milego dnia

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 10:19   #1297
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hej SŁONECZKA...
Cytat:
Żoncie moje kochane!!prosze niesmialo o kciuki!! bo mam dzisiaj wizyte u gina- boze jak to szybko leci- ja zyje od wizyty do wizyty!!
Chucham i zaciskam...

Cytat:
Ale...firanki wiszą, zrobię zdjęcia i wkleję. Jutro jadę w odwiedziny do siostry do stolicy, mam nadzieję, że będzie ładnie bo chętnie bym poszła do łazienek albo na stare miasto.
No to czekam na fociak...
Cytat:
1. szmaragdy + serpentynit
2. tensha
3. ametysty + swarowski
4. lampwork z zatopionym srebrem + swarowski
5. swarowski
6. swarowski
7. swarowski
8. sardonyks
9. czaroit + ametysty
10. swarowski
Ale mi oczy wyskoczyły...śliczności.. .te drugie kwiaciorki sa czadowe...a no i w ogóle wszystkie... ja mam ostatnio manię na takie cuda....wstawię fotke później, co sobie sprawiłam...
Cytat:
Niezłe porównanie...

Dziś biore się za to oblicznie, weźcie mnie wygońcie, jakbym gdzies tu krążyła...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 11:02   #1298
mooonik
Zakorzenienie

Hejjj!!

Cytat:
Cześć
wiecie, że już piątek??
wiemy nareszcie bo jakos mi sie dłużył ten tydzień
czekam na zdjęcie

Cytat:
no sama prawda, genialne podsumowanie

Cytat:
zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
rozgryzłaś mnie , Sony Alfa 350
tak mi sie wydawało, my mamy Canona eos450d i jak go dostaliśmy to też kwiatki były naszymi ofiarami

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
hmm

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Prawie

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

No jasna dupa przecież nie jestem ani az taka stara ani zacofana, zeby nie poradzic sobie z opcja cytuj, a jednak i skad wy macie te emoty. Jezu naprawdę jestem zacofana
Jok3r przy każdej wypowiedzi masz znaczek "cytuj" a obok jest " ,pierwszym cytujesz posta jednej osoby, a " możesz kilku zacytować, a emotki masz przy okienku odpowiedzi po prawej stronie, powodzenia

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Dziś biore się za to oblicznie, weźcie mnie wygońcie, jakbym gdzies tu krążyła...
a co Ty tak liczysz?

krążysz jeszcze?
Czekoladka79 sliczna biżu ,masz talent

miłego dnia żoneczki

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-05-08 o 11:03
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 11:18   #1299
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
a co Ty tak liczysz?

krążysz jeszcze?
No to nie...?
Nie moge się od Was oderwać...

Korelacje dwóch zmiennych,obliczyć medianę, dominante, odchylenie, średnią i wiele innych.. analiza badań...no i program naprawczy do tego napisac...a nic nie zaczełam...
A temat mam odnośnie umiejetności dodawania odejm, mnoż, dziel dzieciaczków w klas 3 i 4

I co ja robię zamiast pisac, a zdjęcie szykowałam kolczyczków...

kolczyki.jpg

Przywołuję sie do porządku...:tasac zek:
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 11:23   #1300
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Co do teścia to mam mieszane uczucia, niby nam teraz bardzo pomaga, niby wszystko ok, ale to jest taki typ człowieka, który uważa, że może wszystko kontrolować i to ON ma ZAWSZE rację. Koniec i kropka. Napsuł mi kiedyś sporo krwi, generalnie mówiąc próbując mnie i mojego męża rozdzielić (bo niby nie byłam wystarczająco dobra dla synusia, czemu- nie bardzo wiem, bo teraz uważa, że jestem ok) i wygadując o mnie różne niemiłe rzeczy. Teraz szwagier poznał dziewczynę i on zaczyna robić to samo. A ja mam uczulenie na takich ludzi. Powiedziałam mojemu mężowi, że jestem wdzięczna jemu tacie za to, że nam teraz pomaga, ale nie będę w stanie zapomnieć tego, jak mnie wtedy krzywdził. Bo jakby on te uwagi zachowywał dla siebie to pół biedy, ale on to po całej rodzinie rozpowiadał. Generalnie dla mnie człowiek dwulicowy, bo wiem, jak się potrafi zachować w czyjejś obecności, a jak po wyjściu tej osoby. No a poza tym lubi popić, a wtedy to już w ogóle nie wywiera na mnie dobrego wrażenia (wiem że raz po pijaku próbował uderzyć mojego męża). Czyli generalnie- nie będzie to jakaś bóg wie jakaś męczarnia tam, poje się dobrze przynajmniej ale wolałabym ten czas spędzić inaczej, albo pójść na obiad tylko i nie mieć do czynienia z pijanym teściem.

Stary 2009-05-08, 11:47   #1301
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No Aguniu bedę więc trzymała kciuki bardzo by obylo się bez ekscesów
Mój teściu jest za to rewelacyjny Teściowa też nienajgorsza (bo daleko hehe-żart)
W sumie kiedyś gadaliśmy tak z Kamilem- że nam się udało nie tylko trafić na siebie ale i na fajnych rodziców
Moja teściowa jest miła ale troszkę chłodna. I stale czuje się oceniana. Np jak mielismy prezent dla teścia to przy wszystkich powiedziała-oto prezent od moich synów i synowej. Tak samo z wierszykiem. Przymknęłam oko na to że w sumie Daniel nawet nie zainteresował się prezentem dla taty, poza tym przyjechał na urodziny ok 21.40 gdzie na 17.30 była msza i to tylko dlatego przyjechał bo Kamil go zdrowo opieprzył.
Teściowa lubi też wszystko mieć pod swoją kontrolą ale na weselu nie miała nic do powiedzenia bo jak zwróciła się do obsługi to ta jej powiedziała że słuchają tylko pary młodej ewentualnie drużbów Kamil był z tego bardzo zadowolony
Stary 2009-05-08, 11:48   #1302
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

zaciśnięte

Cytat:

Buziole i miłego piątku
chciałam zapytać co z teściem nieteges, ale już dalej napisałaś

Cytat:
Nie moge się od Was oderwać...

Korelacje dwóch zmiennych,obliczyć medianę, dominante, odchylenie, średnią i wiele innych.. analiza badań...no i program naprawczy do tego napisac...a nic nie zaczełam...
A temat mam odnośnie umiejetności dodawania odejm, mnoż, dziel dzieciaczków w klas 3 i 4

Załącznik 2235294

mnie takie przywoływanie nie daje rady - po porstu muszę się wewntrznie zmobilizować i jakoś leci

jok3r chciałam napisać o edycji ale już Ci odpisał, a emotki masz jak piszesz posta obok wiec klikasz i wstawiasz
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 12:03   #1303
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

Agunia to juz tak jest że w komplecie z mężem dostaje się teściów i nie mamy wpływu na to jacy będą więc trzeba ich przyjąć . Trzymam kciuki żeby imieniny minęły szybko i bez niespodzianek
a jak będziecie w Krakowie to koniecznie wybierzcie się na Starowiślną na lody(jak jeszcze nie byliście), jakieś 15-20 min od rynku ale warto bo mają przepyszne lody a trafić na pewno traficie bo kolejka czasem jest taka że się czeka pół godz

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 12:42   #1304
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka kochanieńkie

Cytat:
Malutka jak fajnie że już macie synka w domku, teraz to jesteś mamusią pełną parą

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
No wiesz- ale ja mówiłam po godzince każda tak żebyś się tylko wyspała - tyle wytrzymamy
Cytat:

Ojj tam, no tyle nas jest, że każdej by przypadlo po godzince...to wiesz ...dałybyśmy radę, co?
no to która pierwsza

Cytat:
Witam wszystkie żonki wieczorową porą.
Nie mam siły .... ledwo widzę na oczyska od tej dłubaniny biżu .... ale tylko się pochwalę, bo zrobiłam fotoski moich wytworków i spadam spać
Ty to masz talent kobieto

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Malutka takie juz zycie młodej mamy, mam nadzieje ze nie dajecie popalic sasiadom tak jak moi mnie chlip chlip Ale w sumie Dawid teraz jest na etapie płaczu a nie wrzasku i ryku o nic. Całusy dla synusia i obys miala chwilke zeby sie wyspac
spokojnie jeszcze dajemy radę, nie jest tak źle czas na wizaż mam

Cytat:
proszę

Cytat:
następna z talentem
Stary 2009-05-08, 13:09   #1305
kasienka1985
Zakorzenienie

Hejo króliki
W końcu ciociunia Kasia do Was zawitała!
Czemu nie widzialam tu wylewnych tesknot za mną?????????? Której wtłuc??- bo ostatnio bojowa jestem
Cytat:
I ciąg dalszy
11. cyrkonia ametystowa
12. cyrkonia ametystowa
13. swarowski motylki
Coś piknego
I ja też poproszę o cennik- chętnie się z nim zapoznam i cosik zamówię- aby dołożyć cegiełkę do Kuby i mieszkania
Cytat:
Hej Ależ niewysoana jestem. Pitbull + książka = spanie ok 00:30. Do tego miałam wczoraj powera, więc umyłam dwa okna i podłogi w całym mieszkanku, później jeszcze korki z matmy, więc byłam umachana na maxa.
Ale...firanki wiszą, zrobię zdjęcia i wkleję. Jutro jadę w odwiedziny do siostry do stolicy, mam nadzieję, że będzie ładnie bo chętnie bym poszła do łazienek albo na stare miasto.

Kurna, na serio okresowa deprecha cie dopada Nie martw się za kilka dni syfiska znikną a jak Ci się humor poprawi to od razu stwierdzisz, że wcale nie jesteś taka gruba
Ps. A tak właściwie to miło, że jeszcze ktoś oprócz mnie myśli o swojej ewentualnej "przyszłej" grubości.
1- hie hie kto by pomyślał, że takie pracuś z naszego Tygryska
2- moja droga !!! a jaaaaaaaaaaaaaaaaa??? ja tam stoję pierwsza w kolejce bab zadepresionych z tego powodu
Cytat:
Kasienko Ty biedaku Nic dla siebie Słonko nie wypatrzyłaś i na dodatek buty Ci zwineli sprzed nosa, oj oj oj łącze sie w bólu
Ten Twój Uki to czasami musi chodzic jak w zegareczku hi hi hi

Dzasta remontowiczko pokazasz nam efekty tych meczarni remontowych?!
Moze jakas relaksujaca muzyczka pomoze na PMS
1- hehehehehe spoko maroko! zamówilam sobie na all piękne czerwone butki z prima mody <widzialam je kiedys za 400 ponad chyba >
Fakt, że używane<zalożone chyba na jakąś imprezę>- wyglądają na nóweczki ale za to... nie wydalam tak jak zamierzałam 300zł a 140- już z przesyłką
Pochwalę się jak przyjdą i będą dobre

A co do mego Węża- musi! musi mi się meldować, bo dostaję palpitacji serca taki gupek jestem ale on wie że sie zawsze martwie strasznie i już mnie wyprzepraszał za wszystkie czasy różyczkę mi kupił i włoski umył wieczorem- taki wypas masazyk zrobił i nawet kakao podał do łóżka
2- ja też poroszę złośniczko kochana
Cytat:
jestem bardzo nieśmiała
i trzymam
Cytat:

Ej jak tu sie cytuje, kurcze n kazdym prawie forum mam z tym problem
Cytat:
hmm

Prawie

No jasna dupa przeciez nie jestem ani az taka stara ani zacofana, zeby nie poradzic sobie z opcja cytuj, a jednak i skad wy macie te emoty. Jezu naprawde jestem zacofana
łaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahhahahahha - wybacz
ufff- ale się uśmiałam- widze ze niezła jajcara z Ciebie
Przypomniały mi się moje początki jak byłam mułem pasiastym i nie umiałam wielocytować i Agunia mi wtedy pisała jak to zrobić

Jak cytować i wielocytować chyba już wiesz , ja jeszcze tylko powiem żebys nie pisała postu pod postem- bo tak nie wolno.
Jeśli chcesz coś dodać do wypowiedzi to edytuj

Cytat:

1- skąd ja to znam ... brzmi jak statystyka i ekonometria
2- te zielone w środeczku cudaczne
Cytat:
Co do teścia to mam mieszane uczucia, niby nam teraz bardzo pomaga, niby wszystko ok, ale to jest taki typ człowieka, który uważa, że może wszystko kontrolować i to ON ma ZAWSZE rację. Koniec i kropka. Napsuł mi kiedyś sporo krwi, generalnie mówiąc próbując mnie i mojego męża rozdzielić (bo niby nie byłam wystarczająco dobra dla synusia, czemu- nie bardzo wiem, bo teraz uważa, że jestem ok) i wygadując o mnie różne niemiłe rzeczy. Teraz szwagier poznał dziewczynę i on zaczyna robić to samo. A ja mam uczulenie na takich ludzi. Powiedziałam mojemu mężowi, że jestem wdzięczna jemu tacie za to, że nam teraz pomaga, ale nie będę w stanie zapomnieć tego, jak mnie wtedy krzywdził. Bo jakby on te uwagi zachowywał dla siebie to pół biedy, ale on to po całej rodzinie rozpowiadał. Generalnie dla mnie człowiek dwulicowy, bo wiem, jak się potrafi zachować w czyjejś obecności, a jak po wyjściu tej osoby. No a poza tym lubi popić, a wtedy to już w ogóle nie wywiera na mnie dobrego wrażenia (wiem że raz po pijaku próbował uderzyć mojego męża). Czyli generalnie- nie będzie to jakaś bóg wie jakaś męczarnia tam, poje się dobrze przynajmniej ale wolałabym ten czas spędzić inaczej, albo pójść na obiad tylko i nie mieć do czynienia z pijanym teściem.
Ja tez takich ludzi nie potrafię strawić!
Nie cierpię 2-licowości
Zawsze mówię to co myślę- a jeśli nie chcę komuś sprawić przykrości wielkiej to się nie odzywam! Ale na pewno nie zgodzę się z kims - tylko po to, żeby za 5 minut tę osobę obgadać.
To jest dopiero tupet!!!
Nie mieszkasz z nim na szczęście !!
Rodziców da się znieść i są wtedy najlepsi jak są daleko
Mój ojciec wyjeżdża- bo jeździ autem cieżarowym- wiec czesto go nie ma <a cięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęzko z nim wytrzymać >, a z mamą widzę się godzinę czy 2 dziennie i raczej większych spięć nie mamy...
Może poza tym, że wkurzam się jak ja sprzątam a nikt tego nie szanuje a jak sie wkurze i nie sprzatam to dostaje opie***l że nie sprzatam - no masz Ci babo placek
Ale daje rade wytrzymać - nie jest źle Łukasza rodzice uwielbiaja wiec czuje sie jak pączuś w maśle
Jakbym miała mieszkać z teściową to wolałabym wszystkie swoje oszczędności przeznaczać na wynajem kawalerki to tyle na temat.
Nie jest złą kobietą, na odległosć jest kochana- bliżej- dobija.

Ja w pakiecie ideałów nie dostałam- ale tragedii też nie ma.

Zgadnijcie co teraz idę zrobić

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 13:22   #1306
agunia82
Zakorzenienie

Nie no, aż tragicznie jak zrozumiałyście to chyba na tych imieninach nie będzie... Ale i tak traktuje to jako coś, co wypada zrobić niż przyjemność. Bo ja po prostu nie wiem tak do końca czego mam się po tym człowieku spodziewać i co mu w jakim momencie odbije. Bo do mnie powie, że wszytko ok, będzie nazywał córeczką, a potem za moimi plecami walnie tekstem, że jakby wprost powiedział to by się chciało odwinąć. Cóż, nauczyłam się już tym nie przejmować, zgodnie z dewizą mojego kumpla: patrz na nich jak na dzieci i od razu będzie łatwiej

Monik za rady dziękuję ale ja nie wiem czy my tam w ogóle będziemy. Jedziemy odwiedzić koleżankę i jej ciężarną sunię (czyli mamuśkę mojego przyszłego psiaka ) na jakiś spacer mamy iść, ale gdzie, to już się zdam na kumpelę. No i ona się też zajmuje fotografią, tak jak i jej mąż, więc kto wie, może będzie po weekendzie jakaś porcyjka nowych fotek W sumie to ona już zapowiedziała, że fotki porobimy

A co do pytania do emotikonek- najłatwiej, to jak piszemy odpowiedź pod okienkiem kliknąć przycisk Zaawansowanei po prawej się pojawią emotikonki, a jak chcemy więcej- klikamy więcej pod emotikonkami, i już

Stary 2009-05-08, 13:57   #1307
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam zoncie

Cytat:

wizyty u gina zawsze sa stresujace

Cytat:

Załącznik 2235294

fajowe
a teraz marsz do liczenia bo bedzie lansko

Cytat:
Nie no, aż tragicznie jak zrozumiałyście to chyba na tych imieninach nie będzie... Ale i tak traktuje to jako coś, co wypada zrobić niż przyjemność. Bo ja po prostu nie wiem tak do końca czego mam się po tym człowieku spodziewać i co mu w jakim momencie odbije. Bo do mnie powie, że wszytko ok, będzie nazywał córeczką, a potem za moimi plecami walnie tekstem, że jakby wprost powiedział to by się chciało odwinąć. Cóż, nauczyłam się już tym nie przejmować, zgodnie z dewizą mojego kumpla: patrz na nich jak na dzieci i od razu będzie łatwiej
to udanego wieczorku

a jadzis caly dzien w pracy

ale zaraz zamowie sobie kolejna porcyjke ksiazek ze swiata ksiazki
a babcia za miesiac przywiezie
ostatnio mam wene do czytania

milego dzionka
Stary 2009-05-08, 14:49   #1308
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
O, to nie fajnie.
Moi teściowie są nadgorliwi i może chcieliby dobrze ale to, co robią przynosi zupełnie odwrotne efekty. Teść chce być fajny i luzacki a suma sumarum wychodzi, że jest "ciężki", teściowa za to jest chłodna, często robi jakieś przytyki (właściwie to nawet nie wiem czy ona zdaje sobie sprawę że ja to odbieram jako przytyki). Nigdy nic nam nie pochwaliła, ani wesela ani mieszkania ani w ogóle nic. Jestem wrażliwa osobą, dlatego przeszkadza mi to. Mieszkamy w jednym miasteczku ale za często się nie widujemy.

Cytat:
Moja teściowa jest miła ale troszkę chłodna. I stale czuje się oceniana.
Witaj w klubie, też czuję się oceniana.

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
2- moja droga !!! a jaaaaaaaaaaaaaaaaa??? ja tam stoję pierwsza w kolejce bab zadepresionych z tego powodu
włoski umył wieczorem- taki wypas masazyk zrobił i nawet kakao podał do łóżka
Tęskniłam Ty moja zdeprechowana babo
a z tymi włoskami to miodzio masz...
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:43   #1309
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień doberek Słoneczka
Chciałam dziś rano zajrzecv na wizaż i oczywiście się nie dało Później polazłam do mojej New pracy po skierowanie na badania i inne duperele. Umowę podpisuję dopiero 15 maja, a 16ty czyli w sobotę juz jadę na integracyjna imprezkę do Jarnołtówka Na weekendzik cały Będę miała przynajmniej okazję od razu wszystkich poznać.
Byłam jeszcze dziś pół dnia na rynku u nas - mamy targi turystyki i troszkę zabawiłam łażąc po straganach. Załapałam się na degustację pierogów ruskich jako potrawy Opolszczyzny oraz pierników - dość duże stoisko miał Toruń. Wróciłam taka obżarta że szok
Cytat:
Ale cudeńka tworzysz Te pokochałam i chcę mieć http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1241733083
A będzie można gdzies te cuda kupić ?
Cytat:
Anusiu nasze mieszkanie po wynajmowaniu poszlo do calkowitego remontu->okna, podłogi, ściany dosłownie wszystko - w domu była ruina a na dodatek
lokatorzy zalegali z czynszem. Trzymam kciuki zebyscie znalezli kogos porzadnego.
Byłaś blisko mnie trzeba było wpaść na kawę
Mam nadzieje, że uda nam się kogoś sensownego znaleźć. Póki co dzwonia do mnie sami studenci, a tym to na pewno nie chcę wynajmować
A gdzie to byłam blisko Ciebie ? Bo nawet nie wiem gdzie mieszkasz

Cytat:
widocznie madra to ta baba nie byla!!ciekawe czy by taka demolke zrobila jak by to bylo jej wlasnosciowe mieszkanie
ale wiesz cudze to myslala ze moze robic co chce!!
mama nadzieje ze tym razem znajdziecie kogos bardziej ludzkiego
Głupi babsztyl i tyle. Mam do teraz na nią wnerwa I dzięki
Cytat:

a bierzesz od lokatorow kaucje? Moja szwagierka tez sie tak naciela z lokatorami, zdewastowali jej sciany,lazienke,meble, ale zapomnieli, ze przy podpisywaniu umowy wpalcili jej kaucje w wysokosci 2500tys i jak sie wyprowadzali to im nie oddala. Co prawda starczylo jej to na polowe odnowienia, ale zawsze cos
Teraz juz biorę na pewno kaucję wysokości 4krotnego czynszu. Wcześniej od tej baby nie wziełam i to był mój błąd
Cytat:
To rzeczywiście masz nieciekawego gościa za teścia. Tak jak mówisz - jak miał cos do ciebie powinien ci to prosto w twarz powiedzieć i na osobności a nie na forum rodziny. Dobrze że nie mieszkacie z nim na codzień. Tylko że własnie jak się widujecie tylko od okazji jakiś to często on pewnie wstawiony to też nieciekawie masz

A czemu tu dziś taka cisza ??????????

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-05-08 o 22:30
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 22:47   #1310
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Tęskniłam Ty moja zdeprechowana babo
a z tymi włoskami to miodzio masz...
No!
Chociaż jedna

Co tu taka bieda piątkowa????????????????? ??
Lece się myc i poprzytulac
Miłego weekendowania

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 22:56   #1311
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka wieczorowo

imprezuja pewnie babole

a ja jestem i siedze sama w domu tradycyjnie o tej porze....

Czeko 21 jak tam wizyta u gina?? rosnie nam zdrowo Weroniczka
Stary 2009-05-09, 15:31   #1312
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Chucham i zaciskam...

Cytat:

zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
zaciśnięte
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

proszę

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

jestem bardzo nieśmiała
i trzymam

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

wizyty u gina zawsze sa stresujace

tp dla wszystkich kochanych żonek

Cytat:

Czeko 21 jak tam wizyta u gina?? rosnie nam zdrowo Weroniczka

a wiec juz pisze:
mama pojechala ze mna , bo sama chciala tez sie przebadac, ale weszla ze mna na usg zobaczyc sobie jak to wyglada.....bo za jej czasow usg nie bylo......
lekarz powiedzial ze jak narazie stawia na dziewczynke, ale nie jest pewny i na kazdej wizycie bedziemy podgladac czy cos sie nie zmienilo, bo mowil ze czasem jajka sa schowane a piska wyglada tak jak siusiak- ja tam nie wiem , ale wydaje mi sie ze on ma jakies kiepskie to usg......
pozatym jesli bedzie dziewczynka to chyba modelka bo ma dlugie nogi, ktore odpowiadaja 30tc! glowka natomiast jest troche mniejsza, ale termin wedlug OM pokrywa sie z terminem usgwiec rosnie zdrowo i rozwija sie pieknie i glowka w dol wiec chyba juz nic sie nie zmieni i niech tak zostanie!
moja szyjka sie skraca co wizyte mam krotsza, ale szczelnie zamknieta wiec bez obaw........
nastepna wizyta za 3 tygodnie!!!!
i najwazniejsze- kupilam wczoraj kreacje na wesele- ta czarna sukienka ktora kupilam kiedys jakos mi nie teges lezy na brzuchu i z przodu jest krotsza.....kupilam sukienke inna, a na drugi dzien tuniczke-wstawie foty jak bede miec aparat bo kolega pozyczyl! i dzisiaj kupilam buty!!takze cala juz jestem ubrana !!
matko jak to leci to wesele jest za 3 tyodnie to bede juz w 32tc!!mam nadzieje ze tam nie urodze

milego dnia zycze kochane- sadze ze jest mily skoro takie pustki tu!!!

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-05-09, 15:38   #1313
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka

Ja znowu w pracy...
Pogoda nam sie troche poprawila i jak sie utrzyma do jutra to grilek bedzie
Dzisiaj maly ruch wiec sie nie przepracowywuje

a gdzie sie Lola podziewa??
pewnie egzaminy pozdawala i swietuje

Czeko to super ze dzidzia rosnie i wszystko jest ok
Stary 2009-05-09, 16:45   #1314
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
A co tu taka cisza normalnie ruch jak na autostradzie szybkiego ruchu

Cytat:
a wiec juz pisze:
mama pojechala ze mna , bo sama chciala tez sie przebadac, ale weszla ze mna na usg zobaczyc sobie jak to wyglada.....bo za jej czasow usg nie bylo......
lekarz powiedzial ze jak narazie stawia na dziewczynke, ale nie jest pewny i na kazdej wizycie bedziemy podgladac czy cos sie nie zmienilo, bo mowil ze czasem jajka sa schowane a piska wyglada tak jak siusiak- ja tam nie wiem , ale wydaje mi sie ze on ma jakies kiepskie to usg......
pozatym jesli bedzie dziewczynka to chyba modelka bo ma dlugie nogi, ktore odpowiadaja 30tc! glowka natomiast jest troche mniejsza, ale termin wedlug OM pokrywa sie z terminem usgwiec rosnie zdrowo i rozwija sie pieknie i glowka w dol wiec chyba juz nic sie nie zmieni i niech tak zostanie!
moja szyjka sie skraca co wizyte mam krotsza, ale szczelnie zamknieta wiec bez obaw........
i najwazniejsze- kupilam wczoraj kreacje na wesele- ta czarna sukienka ktora kupilam kiedys jakos mi nie teges lezy na brzuchu i z przodu jest krotsza.....kupilam sukienke inna, a na drugi dzien tuniczke-wstawie foty jak bede miec aparat bo kolega pozyczyl! i dzisiaj kupilam buty!!takze cala juz jestem ubrana !!
matko jak to leci to wesele jest za 3 tyodnie to bede juz w 32tc!!mam nadzieje ze tam nie urodze
najważniejsze, że wizyta udana i z dzidzią wsio oki i czekamy na zdjęcia oczywiście

Cytat:
no właśnie

Miłego weekendu wszystkim żonkom życzę
Stary 2009-05-09, 21:18   #1315
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hejka
Oczywiście pusto jak zawsze sobotnią porą
Cytat:
a wiec juz pisze:
To super że dzidzi rozwija się prawidłowo Czekam na fotki kreacji weselnej ale na tobie
Cytat:
pewnie egzaminy pozdawala i swietuje
No własnie - dawno jej nie było

Lecę otworzyć browarka jakiegoś - jest tu kto ? to podzielę się
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 22:59   #1316
soffera
Zadomowienie

Puchy weekendowe

Czeko21 super wiesci od ginka Czyli jednak nei wiadomo czy na pewno bedzie Weronika....
Tak tak pokaz nam ta kreacje

Anusia z browarka co prawda nie skorzytam, ale za to jestem
za szybkie znalezienie lokatorow

Nie napisałam Wam jeszcze, że sprzedałam suknie ślubną. Ciesze się i smuce jednoczesnie

Aaaaa jutro juz ostatni dzien weekendu - musze w koncu przysiasc nad łaciną. Czy któras z Was miała z nia coś wspólngo? Moja szanowna profesorka wreczyła kazdemu utwor i mamy go przetłumaczyc oraz rozpisac gramatyke Nie ma to jak lektorat z łaciny na anglistyce

Bawcie się dobrze
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 09:34   #1317
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Czeko to super ze dzidzia rosnie i wszystko jest ok
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

najważniejsze, że wizyta udana i z dzidzią wsio oki i czekamy na zdjęcia oczywiście

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

To super że dzidzi rozwija się prawidłowo Czekam na fotki kreacji weselnej ale na tobie
Cytat:

Czeko21 super wiesci od ginka Czyli jednak nei wiadomo czy na pewno bedzie Weronika....

Żoneczki kochane fotki wstawie na bank jak tylko kolega odda aparat!!

Wlasnie sie dowiedzialam ze nasza Sofferka jest jakby moja sasiadkabo okazalo sie ze dzieli nas jakies 15 km......w porownaniu z innymi zonkami to pikus!
Wczoraj tż zabral mnie do kina......a potem usnelam jak mis i nawet sie nie wykapalam
wiec lece pod prysznic.....
milej niedzieli

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-05-10, 12:17   #1318
katey
Rozeznanie

GG do katey

hej laseczki

Cytat:
Puchy weekendowe

Anusia z browarka co prawda nie skorzytam, ale za to jestem
za szybkie znalezienie lokatorow

Nie napisałam Wam jeszcze, że sprzedałam suknie ślubną. Ciesze się i smuce jednoczesnie

Aaaaa jutro juz ostatni dzien weekendu - musze w koncu przysiasc nad łaciną. Czy któras z Was miała z nia coś wspólngo? Moja szanowna profesorka wreczyła kazdemu utwor i mamy go przetłumaczyc oraz rozpisac gramatyke Nie ma to jak lektorat z łaciny na anglistyce

Bawcie się dobrze
rzeczywiscie teraz w weekendy jak jest cieplej to pustki i vo najwyzje kilka postow na 2 dni!

Czekoladko- a to bedziecie mieli niespodzianke jak jednak bedzie chlopczyk chyba jeszcze nie kupowaliscie rozowych ciuszkow,co??

Soff- ja mialam nieszczesna lacine i w LO i wlasnie na anglistyce! i szczerze stwierdzam ze oprocz filozofii to lacina jest najglupszym przedmiotem na tym kierunku jeszcze do udanych nalezala historia jez.angielskiego...ale to chociaz mozna uznac za przedmiot cos wnoszacy, ale lacina???!! bleeeee
jakbym cos z tego pamietala to bym chetnie pomogla ale to byl przedmiot do ZZZ

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 13:48   #1319
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Z racji tego, że niestety nie karmię synka piersią z braku pokarmu właśnie wysłałam męża do kfc po jakieś żarełko

Cytat:

ad. 1 gratuluję sprzedaży sukienki
ad. 2 oj to nie zazdroszczę Ci tego tłumaczenia

Cytat:
Wlasnie sie dowiedzialam ze nasza Sofferka jest jakby moja sasiadkabo okazalo sie ze dzieli nas jakies 15 km......w porownaniu z innymi zonkami to pikus!
ale fajowsio my z Kinią mieszkamy praktycznie na tej samej dzielnicy
Stary 2009-05-10, 16:26   #1320
katarzinka
Wtajemniczenie

witajcie

łykend w pracy zleciał i teraz mam kilka godzinek by odpocząć studneci juz myslami na pewno nie na zajęciach, a ja sie nabawiłam pięknej "nauczycielskiej" chrypki

ale za to tez zaliczyliśmy USG połówkowe, u naszego maleństwa wszsytko w porządku,rośnie przepisowo i byliśmy dzielni w naszym postanowieniu, ze nie chcemy znać płci , tak postanowiliśmy i tego się trzymamy - najważniejsze, ze zdrowe maleńswto jest , oczywiście jak na zwykle na USG postanowiło spać, raz machnęło do nas ręką (albo na panią doktor zeby nie przeszkadzała) i spało słodko .....

buziaki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości