Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-08, 16:09   #2251
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za egzamin Ja się nie chwalę, ale właśnie 2 dni temu skończyłam pisanie swojej pracy dyplomowej też już nie mogę się doczekać, aż będzie po obronie. No ale stresuje mnie jeszcze myśl, że nei zaliczę najtrudniejszego egzaminu i będę miała poprawkę i obronę we wrześniu. Chyba bym się załamała.
no super, moje gratki z egzaminem na pewno sobie poradzisz, wierzymy w ciebie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
W końcu znalazłam swoją sukienkę!

http://www.slubnysalon.pl/cymbeline.html

CAMILLE są 3 zdjęcia. Moja będzie bez welonu i będzie troszke dłuższa, wtedy się ładniej układa...
skromna, ale piękna za 20 lat na pewno nie będziesz się śmiać z tego jak wyglądałaż w dniu ślubu Bo takie PM chociażby z lat 90 porównując z dzisiejszą modą wyglądają komicznie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:11   #2252
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Wiadomosc na pv
dziekuje bardzo

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:13   #2253
stokrotka24
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
do ślubu nie chcę okularków więc zdecydowałam się na soczewki, które wczoraj sobie sprawiłam. ściąganie jest oki ale zakładanie koszmarne. Mam całe oczy przekrwione i strasznie pieką. Dobrze, że sprawiłam sobie je wcześniej a nie przed samym ślubem, bo na zdjęciach ślubnych wyglądałabym jak wampir z czerwonymi oczami
Jutro jadę na poszukiwanie moich butków ślubnych. Mam nadzieję, że coś znajdę.

Im bliżej ślubu tym więcej jem. Nie mogę się powstrzymać, a miałam schudnąć już nie wiem co robić, na aerobik mi się nie chce chodzić, hula hop leży w kącie a ja tylko nosem w lodówce siedzę macie jakieś sposoby na zwiększony apetyt? dodam, że chrom już łykam

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:18   #2254
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
do ślubu nie chcę okularków więc zdecydowałam się na soczewki, które wczoraj sobie sprawiłam. ściąganie jest oki ale zakładanie koszmarne. Mam całe oczy przekrwione i strasznie pieką. Dobrze, że sprawiłam sobie je wcześniej a nie przed samym ślubem, bo na zdjęciach ślubnych wyglądałabym jak wampir z czerwonymi oczami

Im bliżej ślubu tym więcej jem. Nie mogę się powstrzymać, a miałam schudnąć już nie wiem co robić, na aerobik mi się nie chce chodzić, hula hop leży w kącie a ja tylko nosem w lodówce siedzę macie jakieś sposoby na zwiększony apetyt? dodam, że chrom już łykam
Z silną wolą też u mnie ciężko, ale powinnaś trochę ćwiczyć, chociaż sama w domu. Na mnie chrom nie działał, a odkąd miałam od niego nudności, przestałam go brać. Ja staram się jeść tylko 3 razy dziennie, niedojadać, ograniczam słodycze, jem tylko czekoladę gorzką 70%. Przyzwyczaiłam się nie słodzić, chodzę na aerobik. Nie łączę węglowodanów z tłuszczami.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:18   #2255
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
cześć dziewczyny

ja przez ostatnie 3 miesiace przed slubem przytylam 3 kg
wszyscy sie smieli ze przewaznie panny mlode chudna ze stresu
bo nie moga jesc a ja tylam i trzeba bylo suknie poszerzac
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:20   #2256
diya1983
Zadomowienie

elcia ja też dużo jem jak się stresuję
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:20   #2257
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
w LF czekasz na suknie ok 4 miesiecy,one są szyte w USAJa mam suknie z LF.
Kaska a Ty juz w sierpniu chcesz kupowac suknie?.
bo ja chce z wyprzedaży taką a wyprzedaże sa tam od sierpnia
Cytat:
Kaska, tak, moja suknia jest jeszcze w salonie LF we Wrocku, wpłacałam tylko zaliczkę. Ale ja jej nie zamawiałam specjalnie, bo była już tam na wyprzedaży. I rzeczywiście trzeba się u nich umawiać, zarezerwować sobie termin. Najlepiej napisz do nich maila Właśnei się zastanawiam, czy nie napisać do LF i nei spytac się o moją suknię. Przymiarka ma być 2 miesiące przed ślubem, czyli jakoś w połowie czerwca, ale jest już w salonie od sierpnia i trochę się o nią martwię, tym bardziej, że nie zapłaciłam za nią całej kwoty. No ale mam umowę...
kurcze nie wiem jak mam to wytłumaczyc ja chcę kupic model salonowy z wyprzedaży np jak są za 999zł i słyszałam, że go muszę rezerwować czy coś. Bo ja słyszałam, że te modele salonowe służące do przymiarek tzreba rezerwować i nie wiem czy to prawda

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-08 o 16:24
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-08, 16:25   #2258
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny na ten temat to ja juz ...... ja tez nie moge sie powstrzymac od jedzenia, tyje, niemieszcze sie w swoje rzeczy, tyje najbardziej na brzuchu ( w ciąży nie jestem ... raczej ) niehcce mi sie cwiczyc sama sie na siebie wkurzam ale nic nie zmieniam

Anula dziekuje za zdjecia bardzo sie przydały teraz juz wiem Bardzo ladny ten diadem opaska na tych zdjeciach

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-05-08 o 16:32
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:25   #2259
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no super, moje gratki z egzaminem na pewno sobie poradzisz, wierzymy w ciebie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
bo ja chce z wyprzedaży taką a wyprzedaże sa tam od sierpnia
kurcze nie wiem jak mam to wytłumaczyc ja chcę kupic model salonowy z wyprzedaży np jak są za 999zł i słyszałam, że go muszę rezerwować czy coś.
Aaa to tak właśnie jak ja, atomufka mnie zmyliła No więc i tak musisz do nich napisać lub zadzwonić i się umówić na przymierzenie i ją zarezerwować. Jeśli jest na wyorzedaży, to upewnij się czy w ogóle taki model jest jeszcze u nich w salonie, bo może już nie być.
Stary 2009-05-08, 16:27   #2260
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

Aaa to tak właśnie jak ja, atomufka mnie zmyliła No więc i tak musisz do nich napisać lub zadzwonić i się umówić na przymierzenie i ją zarezerwować. Jeśli jest na wyorzedaży, to upewnij się czy w ogóle taki model jest jeszcze u nich w salonie, bo może już nie być.
o to mi chodziło! kiedy zaczną suię wyprzedaże tych modeli z kolekcji 2009 jakoś w sierpniu? kiedy Ty byłaś w LF pierwszy raz? Bo po prostu chcę kupic taką suknię tańszą bo nie przeszkadza mi, że ktoś tam ją mierzył a na 1 raz szkoda mi wydać kilka tysiaków.

Stary 2009-05-08, 16:31   #2261
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
o to mi chodziło! kiedy zaczną suię wyprzedaże tych modeli z kolekcji 2009 jakoś w sierpniu? kiedy Ty byłaś w LF pierwszy raz? Bo po prostu chcę kupic taką suknię tańszą bo nie przeszkadza mi, że ktoś tam ją mierzył a na 1 raz szkoda mi wydać kilka tysiaków.
Ja umawiałam się na mierzenie w sierpniu, jakieś 2 tygodnie wcześniej. Ale wyprzedaże były już chyba od czerwca, ale co do tego nie mam pewności. Na stronie LF nic nie jest napisane? Ale wątpię, żeby wyprzedawali obecną kolekcję, moja suknia to kolekcja 2007, a rezerwowałam ją w 2008.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-08, 16:31   #2262
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Dziewczyny na ten temat to ja juz ...... ja tez nie moge sie powstrzymac od jedzenia, tyje, niemieszcze sie w swoje rzeczy, tyje najbardziej na brzuchu ( w ciąży nie jestem ... raczej ) niehcce mi sie cwiczyc sama sie na siebie wkurzam ale nic nie zmieniam

a myslam ze to tylko ja tak reaguje na stres
teraz jak jest juz po slubie to znowu chudne i moj organizm nie potrzebuje tyle jedzenia niz wczesniej nie mam pojecia czemu
to tak jest ale ciesze sie ze zgubie te 3 kg bo mi tez w brzuszek poszlo
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:34   #2263
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja umawiałam się na mierzenie w sierpniu, jakieś 2 tygodnie wcześniej. Ale wyprzedaże były już chyba od czerwca, ale co do tego nie mam pewności. Na stronie LF nic nie jest napisane? Ale wątpię, żeby wyprzedawali obecną kolekcję, moja suknia to kolekcja 2007, a rezerwowałam ją w 2008.
a może być nawet z 2007/08 bo mi w sumie juz nie zależy bo w każdej sukni się czuję tak samo

Stary 2009-05-08, 16:34   #2264
anuulaa
Wtajemniczenie

Kaska87, et wyprzedaże chyba są cały rok. Weszłam teraz na ich stronie i tam jest tak:
Są to suknie, które służyły do przymiarek w salonach. Nie każdy model jest w każdym salonie (w zależności od aktualnego stopnia ich wyprzedania).

Ale nastaw się, że ta suknia będzie po przejściach, czyli może być pozaciągana jak moja no i koniecznie do czyszczenia. Czyszczenie i poprawki krawieckie kosztują 100zl
Stary 2009-05-08, 16:37   #2265
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaska87, et wyprzedaże chyba są cały rok. Weszłam teraz na ich stronie i tam jest tak:
Są to suknie, które służyły do przymiarek w salonach. Nie każdy model jest w każdym salonie (w zależności od aktualnego stopnia ich wyprzedania).

Ale nastaw się, że ta suknia będzie po przejściach, czyli może być pozaciągana jak moja no i koniecznie do czyszczenia. Czyszczenie i poprawki krawieckie kosztują 100zl
wiem, wiem, ale te suknie co tam są to nie za bardzo mi pasują ale może we wakacje coś dodadzą może w przyszłym miesiącu pojadę do wro powiem, że chcę pomierzyć suknie z wyprzedaży-chyba nie będą mnie traktować jak klienta drugiej kategorii

Stary 2009-05-08, 16:42   #2266
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem, wiem, ale te suknie co tam są to nie za bardzo mi pasują ale może we wakacje coś dodadzą może w przyszłym miesiącu pojadę do wro powiem, że chcę pomierzyć suknie z wyprzedaży-chyba nie będą mnie traktować jak klienta drugiej kategorii
Powiem Ci, że mogą Ci nie dać żadnej do przymierzenia. Tam jest właśnie tak jakoś dziwnie, że po pierwsze, jak wchodzisz do salonu to nie widać sukien, może jakieś 2 na manekinie. A po drugie one dają do przymierzenia tylko tym osobom, które są umówione z nimi na spotkanie i to jeszcze trzeba podać konkretne modele jakie chcesz przymierzyć. One chyba to wyciągają wcześniej z magazynu i muszą być przygotowane, trochę chore, że nie możesz wejść i po prostu przymierzyć

Na stronei jest napisane:
Sugerujemy, aby zgłosić przybycie przynajmniej 1 dzień wcześniej.
Trzeba wypełnić specjalny formularz
, w którym podajesz modele
http://www.lisaferrera.wroclaw.pl/pu...potkanie!.html

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-05-08 o 16:44
Stary 2009-05-08, 16:44   #2267
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

Anula dziekuje za zdjecia bardzo sie przydały teraz juz wiem Bardzo ladny ten diadem opaska na tych zdjeciach
to tak jak ja, wszystko mnie ciśnie... tz i przyjaciółka na mnie krzyczą, żebym tyle nie jadła, ale nie mogę. To pewnie efekt jojo po diecie którą niedawno stosowałam- doam, że była to zdrowa dieta SB

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
ja przez ostatnie 3 miesiace przed slubem przytylam 3 kg
wszyscy sie smieli ze przewaznie panny mlode chudna ze stresu
bo nie moga jesc a ja tylam i trzeba bylo suknie poszerzac
obym ja nie musiała...na przymiarkę idę w lipcu i może do tego czasu doprowadzę się do porządku

Cytat:
Z silną wolą też u mnie ciężko, ale powinnaś trochę ćwiczyć, chociaż sama w domu. Na mnie chrom nie działał, a odkąd miałam od niego nudności, przestałam go brać. Ja staram się jeść tylko 3 razy dziennie, niedojadać, ograniczam słodycze, jem tylko czekoladę gorzką 70%. Przyzwyczaiłam się nie słodzić, chodzę na aerobik. Nie łączę węglowodanów z tłuszczami.
ja chodziłam na aerobik od stycznia 2,3 razy w tygodniu, trzymałam dietę ale nie było za bardzo efektów bo schudłam 2 kilo i dalej wogule nie szło i teraz jakoś sobie tak pofolgowałam... nie mam silnej woli

zaraz idziemy rozdać przedostatnie zaproszenie i będzie z głowy zostanie mi tylko koleżanka, która przyjedzie na piwko jak znajdzie chwilę czasu. Na razie 7 osób powiedział, że nie wiedzą czy będą u nas na przyjęciu z przewagą "raczej nie". mam nadzieję, że więcej się nie wykruszy

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:48   #2268
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, że mogą Ci nie dać żadnej do przymierzenia. Tam jest właśnie tak jakoś dziwnie, że po pierwsze, jak wchodzisz do salonu to nie widać sukien, może jakieś 2 na manekinie. A po drugie one dają do przymierzenia tylko tym osobom, które są umówione z nimi na spotkanie i to jeszcze trzeba podać konkretne modele jakie chcesz przymierzyć. One chyba to wyciągają wcześniej z magazynu i muszą być przygotowane, trochę chore, że nie możesz wejść i po prostu przymierzyć

Na stronei jest napisane:
Sugerujemy, aby zgłosić przybycie przynajmniej 1 dzień wcześniej.
Trzeba wypełnić specjalny formularz, w którym podajesz modele
http://www.lisaferrera.wroclaw.pl/pu...potkanie!.html
kurcze a ja nie wiem, która bym chciała chyba pojadę do opola bo tam bez problemu można mierzyć i wybierasz jak już tam jesteś

Stary 2009-05-08, 16:51   #2269
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
to tak jak ja, wszystko mnie ciśnie... tz i przyjaciółka na mnie krzyczą, żebym tyle nie jadła, ale nie mogę. To pewnie efekt jojo po diecie którą niedawno stosowałam- doam, że była to zdrowa dieta SB

obym ja nie musiała...na przymiarkę idę w lipcu i może do tego czasu doprowadzę się do porządku

ja chodziłam na aerobik od stycznia 2,3 razy w tygodniu, trzymałam dietę ale nie było za bardzo efektów bo schudłam 2 kilo i dalej wogule nie szło i teraz jakoś sobie tak pofolgowałam... nie mam silnej woli

zaraz idziemy rozdać przedostatnie zaproszenie i będzie z głowy zostanie mi tylko koleżanka, która przyjedzie na piwko jak znajdzie chwilę czasu. Na razie 7 osób powiedział, że nie wiedzą czy będą u nas na przyjęciu z przewagą "raczej nie". mam nadzieję, że więcej się nie wykruszy
Ja właśnie idę na aerobik i przez was się spóźnię hehe, ale chciałam wam doradzić, że warto jeść na kolację coś lekkiego i najlepiej do 18 ostatni posiłek. Najlepiej zjeść sałatę, pomidor, ogórek i łyżkę majonezu kieleckiego (bo ja ja lubie), kielecki jest bez konserwantów. No albo z jogurtem. Wtedy się czuje taka lekka i zauważylam ze jak tak jem, to codziennie ubywa mi równiutko 200 gram. Ważę się zawsze rano po toalecie jeszcze przed jedzeniem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-08, 16:58   #2270
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
tak mam
juz dodaje. w rzeczywistosci jest ona ciemniejsza, bo tutaj wyglada na sniezna biala i bardziej widac koronki na zywo. to zdjecie jest bardzo naswietlone, a innego nie moge znalesc. mam swoje ale jeszcze nie wgralam na komp. a ta wstazke bede miec przyszyta bardziej pod biustem i nie bedzie tak wisiec
i co kwiatuszku sadzisz?

myszko na pewno bedzie wszytsko ok, szkoda tylko, ze ta krawcowa taka malomowna, bo to ona powinna Ci probonowac rozne mozliwosci, przeciez siedzi w tym temacie. dobrze, ze mialas swoja wizje

Załącznik 2234212
Śliczna suknia .

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
...
No i pochwalę się ta suknią na poprawiny i wesele brata w październiku Musiałam po nią jechać No i mam haha
Wczesniej błędnie myślałam, że ma dwa proste ramiączka, jest jednak na szyje, ale super to wygląda. kolor trochę przekłamany, w rzeczywitości jest mniej wiecej taka jak na drugim zdjęciu
Obrączki fajne , ale suknia piękna !

Cytat:
A co sądzicie o tym diademie do jakiegoś upięcia z loczków czy krótkiej fryzurki a'la bob? Zawsze sie śmiałm z tych diademów wydawały mi sie takie .... takie ...lalkowate, księzniczkowate... hmmmm niewiem jak to określić, a dzisiaj sama sie nad nim zastanawiam myslicie żepasowały by do sukienki? Koronke bede miala na biuście taką z koralikami nieco połyskującą i mysle że kwiatek tak średnio by pasował (zywego nie chce) bizuteria mam srebrną....
Ja tam też chcę diadem a kwiatka wepnę sobie w poprawiny, żeby się wyróżnić z tłumu .

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja jestem w szoku jakie Wy młode jesteście. Kuzynka mojego Tż wychodzi za mąż za rok, ma 23 lata i jej Tż też. Moj Tż powiedział, że on w takim wieku to nawet przez sekunde nie pomyślał o czymś takim jak ślub czy zaręczyny.
Tak naprawde to mu to dopiero niedawno do glowy zaczeło przychodzić zeby ślub i dziecko, teraz ma 32 lata.
Ja to chyba najstarsza z Was jestem (prawie 30). Ja tu wypisuje ze mi zmarszczki mimiczne wyszly bo mnie zle pomalowala makijazystka a Wy to nawet takiej zmarszczki jeszcze z 5 lat nie zobaczycie u siebie. Normalnie stara panna jestem.
Atomufka dobrze prawi , ja pomimo 20 lat, mam już zmarszczki mimiczne.

SAMBAdiJANEIRO ja też mam strojna suknię, ale biżuterię wolałabym "szczerszą" (ale delikatną zarazem), bo taką drobniutką to z daleka nie widać...

Cytat:
cześć dziewczyny

...
Do wesela się zagoi . Ja noszę soczewki 2 lata i 4 miesiące i nie zamieniłabym na okulary w których zresztą na stałe nigdy nie chodziłam, ale później wada zmusiła mnie do noszenia "czegoś na stałe"-padło na szkła kontaktowe .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 16:58   #2271
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ważę się zawsze rano po toalecie jeszcze przed jedzeniem
ja tak samo. Ja odłozyłam tabletki anty i chudne bez wysiłku

Stary 2009-05-08, 17:03   #2272
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja tam też chcę diadem a kwiatka wepnę sobie w poprawiny, żeby się wyróżnić z tłumu .
dobry pomysł

Cytat:
ja tak samo. Ja odłozyłam tabletki anty i chudne bez wysiłku
byc moze to od tego jeszcze niecałe 3 miesiace i tez odstawie ciekawe czy schudne... tym bardzoej że ja zawsze byłam szczupła ba nawet kiedys to byłam mega chuda, potem byłam szczypła a potem były tabletki i zaczeałm tyć... ale teraz to juz przesada może nie waże duzo ( przy wzroście 165 waże 55 kg) ale ten cholerny brzuch... mam troche sadełka na brzuchu co niepasuje do reszty ciała Okropnie to wygląda i to nie mój wymysł bo juz wszyscy mi to mówią....

Nasz Skarb
Stary 2009-05-08, 17:15   #2273
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
byc moze to od tego jeszcze niecałe 3 miesiace i tez odstawie ciekawe czy schudne... tym bardzoej że ja zawsze byłam szczupła ba nawet kiedys to byłam mega chuda, potem byłam szczypła a potem były tabletki i zaczeałm tyć... ale teraz to juz przesada może nie waże duzo ( przy wzroście 165 waże 55 kg) ale ten cholerny brzuch... mam troche sadełka na brzuchu co niepasuje do reszty ciała Okropnie to wygląda i to nie mój wymysł bo juz wszyscy mi to mówią....
ja przytyłam na tabletkach 7kg ale mam nadziję schudnąć a póki co jem normalnie i schudłam już prawie 2kg
a chcecie się starać o dziecko ?

Stary 2009-05-08, 17:23   #2274
diya1983
Zadomowienie

Cytat:
całkowicie popieram

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
a myslam ze to tylko ja tak reaguje na stres
teraz jak jest juz po slubie to znowu chudne i moj organizm nie potrzebuje tyle jedzenia niz wczesniej nie mam pojecia czemu
to tak jest ale ciesze sie ze zgubie te 3 kg bo mi tez w brzuszek poszlo
mnie tylko w brzuch idzie, a potem wyglądam jak pajac na chudych nóżkach z piwoszem wiszącym do kolan.

złotko suknia jest bajeczna
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 17:24   #2275
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
całkowicie popieram
a Ty skąd masz suknię i za ile

Stary 2009-05-08, 17:28   #2276
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Dziewczyny bylam wczoraj na naukach.Ksiadz mowil ze jesli ktos mieszka razem przed slubem i np wspolzyje to niedostanie rozgrzeszenia.Mowil ze sa wyjatki np jesli sie mieszka a niewspolzyje to dostanie sie rozgrzeszenie.Kurcze juz niewspomne o tabletkach czy innych metodach.Wiece jak to jest z tym rozgrzeszaniem,faktycznie ?I co wtedy niedadza slubu?A jak to jest np w przypadku jesli ma sie slub cywilny i teraz po kilku latach decyduje na koscielny?Wedlug ksiedza to grzech
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 17:28   #2277
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
ja przytyłam na tabletkach 7kg ale mam nadziję schudnąć a póki co jem normalnie i schudłam już prawie 2kg
a chcecie się starać o dziecko ?
Jeszcze nie jestesmy pewni.. tzn. TZ chce bardzo nawet juz ale dokładnie kiedy to bedzie to jeszcze kwestia poważnej decyzji, nawet jesli nie bedzie to po slubie to tabletki i tak musze odstawic żeby dac organizmowi troche odpocząć

Nasz Skarb
Stary 2009-05-08, 17:30   #2278
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie jestesmy pewni.. tzn. TZ chce bardzo nawet juz ale dokładnie kiedy to bedzie to jeszcze kwestia poważnej decyzji, nawet jesli nie bedzie to po slubie to tabletki i tak musze odstawic żeby dac organizmowi troche odpocząć
oj powdziwiam jesteście w naszym wieku(?) i ja mówię TZ-owi, który tez czasem juz coś wspomina, że podanie za 10 lat bo ja się totalnie nie czuję gotowa jakoś mnie drażnią dzieci

Stary 2009-05-08, 17:32   #2279
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
mnie tylko w brzuch idzie, a potem wyglądam jak pajac na chudych nóżkach z piwoszem wiszącym do kolan.
mi tez , żeby była jakiś sposób bez wysiłku żeby spalic brzuszek

Nasz Skarb
Stary 2009-05-08, 17:33   #2280
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez , żeby była jakiś sposób bez wysiłku żeby spalic brzuszek
ja mam płaski brzuch ale mi w biodra za to idzie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości