|
|
#3931 | ||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
A najzabawniejsza jestem w kuchni. Już cztery dni nic nie spaliłam. Zaczynam się martwić o własną tożsamość... ![]() Cytat:
Po maturze nieba Ci przychylą... To i sukienki i trzewiczków nie pożałują. Princesko, Ty nadal szukasz Black Orchid? Tylko nie mów, proszę, że próbka ode mnie wyciekła... Za mała się okazała, co?
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w kuchni jestem jak... tajfun, nawet po ugotowaniu prostej zupy, zostawiam taki bałagan, jakby jakiś żywioł przeszedł ![]() Princesko - dziękuję
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuziuniu dziękuję za książki na mailu.
|
|
|
#3934 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Powitać sobotnio
Betty- Do dzisiaj mi smutno jak o tym myslę I wiecie co ostatnio odkryłam?Mam zdjęcie klasowe,gdzie z tyłu wszyscy mi się podpisali.I tylko Jej podpis po prostu znikł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, nie wiem jak pocieszyć
Zapomniałam się wczoraj pochwalić, że do pracy musiałam jechać stopem To znaczy nie musiałam, ale autobus mi uciekł (raczej za wcześnie jechał ), a kolejny miałam za pół godziny. No to se stopa złapałam Okazało się, że miły pan podwiózł mnie pod samo miejsce pracy. Szkoda tylko, że pół godziny wcześniej (punkt 6:30 byłam na miejscu!) nie miał mi kto drzwi otworzyć Miło było ![]() A dziś po południu i jutro wybieram się do dodatkowej pracy. Średnio mi się to uśmiecha, czuję że w przyszłym roku już się na to nie będę pisać
|
#3936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie bałaś się? Przecież mógł Cię gdzieś wywieść... Matko! Ja bym jednak poczekała na autobus.
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w autobusie ze smiechu mozg mi stanal.
Ostatnio autobus po 11. Wracam do domku z knajpy. Autobusik putawy ale na jakims przystanku wsiadlo z 8-9 mlodych chlopaczkow. Porozwalali sie po wolnych miejscach (to maly bus byl, polowka taka). Jeden siadl kolo mnie. Widze, ze sie gapi i cala ta reszta tych napalonych nastolatkow. Zebral sie na odwage i 'hello', ja 'hello'. Chlopcy inni w napieciu czekaja. 'jak masz na imie' ja 'Grazyna' (standardowo kazdego zbija z tropu). chlopiec lup lape za mnie, ze niby objac. Ja mu ta lape lup zdejmuje. Pytam 'chlpczyku iles masz lat?' on '16' ja 'uahahahaha ja 26' Chlopcy w napieciu wiekszym. Nie chce mi sie gadac wiec mowie do niego 'Soz I don's speak english' on 'basics maybe?' ja 'not at all I told ya' chlopcy - uahahaha, nie chce cie, nie chce cie! On dalej nawija, wiec ja do niego 'za stara jestem dla ciebie' on 'ale ja chce tylko porozmawiac, nie bede cie zaciagal do sypialni' w tym momencie ja sie tak smialam, ze sie poplakalam. Jego koledzy z niego. Ja az do Si zadzwonilam zeby go uraczyc opowiescia. To byla taka psychodela, ze ja zwatpilam. Pelnia chyba nie? A w pracy cos milego mnie spotkalo : Pewien chlopak z PL zglosil sie do naszej firmy z propozycja ewentualnej wspolpracy. Poproszono mnie, czy z racji tego, ze oboje mowimy w tym smaym jezyku moglibysmy lepiej to zalatwic. Wczoraj zadzwonil, zeby podziekowac i mowi 'zeby kazdy pracowal tak jak pani to byloby super' |
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hecate
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3939 |
|
Konto usunięte
|
Betty
http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-...raa_90634.html Tak nam jej brak... to była najweselsza osoba jaką znaliśmy... Wiedzieliśmy że jeśli ktoś śmieje się głośno na wykładzie, to to będzie Becia... ![]() ehhh aż się smutno zrobiło... ![]() a tak całkiem abstrahując - wróciłam właśnie z wczorajszego koncertu Myslovitz na Muchowcu... Było CUDNIE... Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-09 o 14:24 Powód: literówka |
|
|
|
#3940 |
|
BAN stały
|
hecate - rozwaliła mnie Twoja historia.
U mnie nicnierobienia ciąg dalszy. Zakupy, książki, piwko z tatą na tarasie. Totalna lekkość bytu ![]() Mój plan na dziś to znaleźć jakieś łatwe i przyjemne przepisy, coby młoda głodem nie przymarła przez tydzień mojego gospodarzenia
|
|
|
|
#3941 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Widział ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3942 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lol. Nie smutaj kochany. Ja sie pakuje, nie wiem co i ile zabrac na ten wyjazd
|
|
|
|
|
#3944 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Edyto, dzięki za przepisy, zamierzam przetestować pierwszy - poza makaronem ryżowym wszystko mam
![]() Cytat:
Ja w ogóle uwielbiam dania, które miącha się krótko, a potem wrzuca do piekarnika np. na pół godziny i o nich zapomina na ten czas, aby zajmować się czymś innym. Ale radzę nastawiać minutnik, żeby się nie sfajczyło ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie podobna wiadomność trzepnęła na drugim roku studiów, kiedy dowiedziałam się o śmierci bliskiej koleżanki. Ciężko znaleźć odpowiednie słowa, kiedy dzieje się coś takiego ![]() Cytat:
![]() Innym takim "kultowym" zapachem jest maciejka. Zapach schnącego siana. Igliwia. No i zapach dojrzałych owoców pigwy. Muszę kiedyś sobie wypisać te wszystkie zapachy Podobną kategorią są smaki ![]() Cytat:
Jestem bardziej głupia pod tym względem Taka reakcja zdarza mi się aż za często. Może u Ciebie to hormony? Ja siebie podejrzewam o początek PMS-a Cytat:
- kupię sobie dwie pary butów w szkocką kratę. Muszę chyba kiedyś policzyć, ile mam par obuwia. Wiem, że dużo za dużo, mam hyzia na tym punkcie ![]() Cytat:
![]() Blue, czy chodziło Ci o książki typu poradniki, czy o e-booki różnego rodzaju? Bo zastanawiam się, czy czegoś Ci nie podesłać, ale... Dobra, napiszę PW i po prostu spytam konkretniej ![]() Cytat:
![]() Ten weekend spędzam pod hasłem: odtentegujcie się ode mnie wszyscy. Odmówiłam ugoszczenia i nakarmienia siostrzeńca-studenta, nie mam ochoty widzieć się z rodziną, do której miałam podjechać wczoraj, ogółem zwijam się w środku w kulkę jak jeż i stroszę kolce
|
|||||||
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aktualnie jestem wkur... Ale u mnie to już oficjalnie PMS Jak przyjdę do domu to się odstresuję i zabiorę za pieczenie ciastek![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-09 o 15:16 |
|
|
|
|
#3946 |
|
BAN stały
|
Nie wiecie ile może kosztować kot perski z rodowodem?
|
|
|
|
#3947 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3948 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chcę KOTA http://www.allegro.pl/item626199481_...i_perskie.html co myślicie o tych kotkach? Warto? Ja wiem że można wziąć ze schroniska, ale ja chcę koniecznie z długą sierścią. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-05-09 o 15:35 |
|
|
|
|
#3949 |
|
BAN stały
|
Nie znam się na kotach, nigdy nie miałam, ani nawet jakoś nie przyszlo mi do głowy, żeby chcieć mieć
ale niebieskie persy... |
|
|
|
#3950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proszę, nie kupuj kota na Allegro, jeśli nie chcesz nabijać kasy rozmnażaczom zwierząt nierodowodowych. Moim zdaniem żaden porządny hodowca nie wystawia aukcji z kociakiem z własnego miotu.Skoro chcesz długowłosego kociaka, to może jednak poszukaj w schronisku albo np. na forum.miau.pl? Często są do wzięcia za darmo kociaki przepięknie ubarwione i z przedłużaną sierścią, które ktoś zgarnął z ulicy, odłowił na podwórku itepede. Ja mam ze schroniska trzykolorową kociczkę z przedłużaną sierścią, która rasowcem nie jest, a wygląda bosko
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zachorowałam ostatnio na Legwana szlachetnego
|
|
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
Fav, na legwana?
![]() A tak w ogóle to wtajemniczyłam się trzy posty wstecz i nawet nie zauważyłam - niech żyje bystrość
|
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
A czy to ciężka choroba?
![]() Cytat:
|
|
#3955 |
|
BAN stały
|
No nie wiem, muszę pomyśleć...mój kolega ma persy...tylko nie wiem czy jego kotka jest w ciąży, tylko ja chcę kota już...
|
|
|
|
#3957 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3958 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Pełnia szczescia. Uwielbiam takie sytuacje. Pamietam moją kumpelę na imprezie. Wracam z parkietu, ona przy stole z dwoma nastolatkami. Tacy ewidentnie napaleni, wyserduczają się na nią (słusznie, bo to piekna kobieta w typie bardzo efektownym) a ona juz max znudzina. - Dzieci, ja bym mogła być wasza mamą. - Niemożliwe, ile masz lat?! - 44. - ona na to zgodnie z prawdą. Widziałybyście ich miny! ![]() Nota bene to dziwna impreza była, bo na piżam party podlazła do mnie delegacja trzech obcych gości i wręczyła mi flaszkę pięciogwiazdkowej Metaxy z informacją, że wygrałam konkurs na najładniejsze nogi (w którym nie startowałam oczywiście!). Zostawili flaszkę i poszli sobie. Yyyyy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jesli mogę w swoim imieniu - to ja wolę kiedy się jednak udzielasz. Jest mi mniej głupio i smutno, kiedy Cię czytam. Bo widzę, że człowiek trzepnięty w podobny sposób jak ja może być jednak bardzo fajny. Cytat:
Cytat:
Za to uwieliam zapach kwitnących lip, cietego drewna (chodziłam do stolarza po trocinki dla szczurów) i suszścej się trawy... Siano wymiata. Oj, dziś chyba zapodam sobie Bois Blond... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O tak, to byłoby coś. Tylko nie wiem, jak mój Królewna zareagowałby na takiego domownika. Od kiedy zobaczyłam, co wyczyniał w sklepie zoologicznym, kiedy usiłowałam namówić go do pogłaskania ptaszniczka spodziewam się najgorszego...
|
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
http://www.joemonster.org/filmy/1620..._w_Bialymstoku
Takie rzeczy to tylko w Bialymstoku
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Ekhm, ten tego
Tylko,że ja się coś śpiąca robię i nie wierm jak będzie z siłami wieczorem![]() Cytat:
Tzn legwana bym zaakceptowała - jak dla mnie spełnia kryteria "niszowego" wyglądu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-09 o 17:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

W sensie pozytywnym oczywiście

Do dzisiaj mi smutno jak o tym myslę

), a kolejny miałam za pół godziny. No to se stopa złapałam
Okazało się, że miły pan podwiózł mnie pod samo miejsce pracy. Szkoda tylko, że pół godziny wcześniej (punkt 6:30 byłam na miejscu!) nie miał mi kto drzwi otworzyć
nie bałaś się? Przecież mógł Cię gdzieś wywieść... Matko! Ja bym jednak poczekała na autobus.