|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
dokladnie!
rowniez sie dolaczam do zyczen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaki kolor ma ta suknia? bo bardzo ladnie sie prezentuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Raczkowanie
|
Kolor jest naprawdę super, zamówiłam go na słowo pani z salonu. Pani mówiła na niego perłowy i rzeczywiście jak perrła sie świeci ale na zamówieniu jest biel naturalna. Podobno biała biała ma jakąś inną nazwę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2374 |
Rozeznanie
|
witajcie.
bylismy dzis na naukach, ciesze sie, bo bedzie zalatwiona kolejna sprawa. polecam w krakowie nauki na zamoyskego ![]() ![]() Riana, a gdzie widzialas te kolczyki? ja w cymbeline, ale niestety nie wiem ile tam kosztuja, bo jak poszlam sprawdzic cene to byly juz sprzedane ![]() ![]() ![]() Gucia jesli uda Ci sie zdobyc namiary na ta dziewczyne z krk to bardzo prosze o namiary ![]() ![]() Maggie trzymam kciuki ![]() Agatka i Evelina suknie macie sliczne ![]() iwka28 dzieki, tak to cymbeline. a Ty jaka masz suknie? mozesz wkleic fotke? akurat te suknie mierzylam z halka, ale jak przyjdzie juz moj rozmiar i pojade na przymiarke to zmierze bez halki, moze nie bedzie potrzebna?? a ty jaki masz fason? masz halke? no wlasnie bizu jest droga w salonach ![]() ![]() aha dostalam zaproszenie od kolezanki na wesele, takze bedziemy sie bawic z TZcikiem 6 czerwca ![]() ![]() ![]() dzisiejszym PM zycze szczescia i radosci u boku TZ przez cale zycie!!!!
#2375 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() wszystkim młodym mężatkom i dzisiejszym, tym sprzed tygodnia i tym ,ktorym nie składałam jeszzce zyczen DUZO SZCZĘSCIA na nowej drodze zycia!! zebyscie zawsze byly najszczesliwsze na swiecie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super wyglada ![]() a jaki bedziesz miala kolor kwiatow? bo ja osobiscie widze herbaciane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Załączam też fryzure to juz 2 próbna. Edytowane przez evelina.00 Czas edycji: 2009-05-11 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
ewelina bardzo lada fruzyrka, tylko wymga wiekszej precyzji w dniu slubu, sa pasma zbyt luzne, wygldaja jakbys szla przez wiatr - niedopuszczalne niedbalstwo.
Sliczna jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Raczkowanie
|
Mam za ciemny ale to specjalnie sie tak mocniej pomalowalam, bo chodzę na solarium i bede bardziej opalona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki kolor kwiatka bedzie mial Twoj TZet niebieski? fajna fryzurka a z Ciebie sliczna kobietka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, tak naprawde to stara baba 30 letnia ze mnie. Moj Tż powiedział, że żadnego kwiatka sobie nie wepnie i koniec. Więc nie bedzie miał zadnego.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wygadasz o wiele mlodziej ja bym Ci dala gora 23 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wszystkim dzisiejszym PM i Tym którym nie składałam życzeń - wszystkiego najlepszego! By dzień Waszego ślubu był pierwszym z tych najszczęśliwszych! Ja dzis jakiegos strasznego lenia mam i głowa mnie ciągle boli , ale to pewnie przez to że u mnie nadal trwa malowanie tzn tata dzis malował 2-gi raz drzwi a wiadomo to farba olejną - więc moge być prawie naćpana! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
JA mierzyłam z 2 halkami: - jedną taką z tiulem i na kole, ale się nie nadaje, bo tren jest dość długi i po podpięciu z tyłu brzydko wypychał halkę do przodu podnosząc jednocześnie przód sukni, - drugą z samym sztywnym tiulem (jak na zdjęciu) tak od kolan i jest idealna. Mają ją dla mnie uszyć, nie chcę pożyczać, za tydzień mam ostatnią przymiarkę i zobaczę jak wygląda. Mierzyłam też bez halki, ale nie wygląda ładnie. Suknia plątała mi się pod nogami. Złaziłam się dzisiaj za biżuterią i generalnie DRAMAT. Chciałam perły + kryształki i nigdzie nie ma. NIGDZIE. Jeszcze w poniedziałek pochodzę po Długiej, ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem co zrobię ![]()
![]() |
#2385 |
Zadomowienie
|
hej, dziewczyny...wreszcie znalazłam i kupiłam butki...
dałam za nie 195 zł ![]()
![]() |
#2386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bylam dzis w parku linowym w wisle, super sie bawilismy ale tak mi skoczyla arenalina ze jak spadla to mialam cisnienie 70na40 zawsze mam niskie ale dzisiaj to byl moj rekord ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do obslugi to za pierwszym podejsciem pani bardzo chciala bym kupila tam suknie z falbankami, ale jakos sie w niej nie widzialam, a innych fasonow tam nie mierzylam, wiec poszlam drugi raz i trafilam juz na inna, fantastyczna pania i wybralam ta suknie, ktora widzialas ![]() Co do halki to mierzylam tylko jedna, ta z sztywnym tiulem od kolan. skoro mowisz, ze bez suknia plata sie miedzy nogami, to w moim przypadku pewnie bedzie tak samo, wiec halka pewnie zostanie, ale dla ciekawosci zmierze bez. moja suknia przyjedzie dopiero 20 sierpnia i wtedy beda dokladne przymiarki i w razie potrzeb korekty (tzn ja chce zrobic sobie troche wciety gorset). Nie wiedzialam nawet, ze mozna tam sobie suknie pozyczyc. no to bedzie klopot z bizu i pewnie z butami. a ty buty juz masz i bielizne? jak nie zapomnisz to zrob zdjecia z przymiarki ![]()
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, co myślicie o takim bukiecie tylko w tonacji różowej??
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../WFB46-11.html wczesniej obstawałam przy kaliach ale storczyki zaczęły mnie kusic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
;/ u mnie działa dobrze
moze jeszcze raz http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../WFB46-11.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz patrzę na dekorację samochodu ![]() http://www.bialestudio.pl/oferta/dekoracje/samochodow chodzi mi o to z czerwonymi sercami... rozowe bądz kremowe roze jakby pasoały do auta to chciałabym tez do dekoracji kosciola... ale namieszałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra zbieram sie powoli spac. TZ dzis jest na wódce u kolegi (ostatni tydzien tu jestesmy i poszedłs ie pozegnac) a ja grałam od 19 z kolegą na konsoli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a) w tą fryzurę co będę miała na ślubie (i tak będzie bardzo odmieniona bo bez diademu i welonu, a z kwiatem ![]() b) albo uczesać nową i wpiąć kwiat. Nie chcę rozpuszczonych włosków bo przy tańcach hulańcach się tak nie ładnie spętają i w ogóle może spocą...i będą takie strączki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc. Uciekam, bo jutro szkoła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Aaa dziewczyny zapomniałam napisać jaki miałam dzisiaj przypadek. Masakra!!! Miałabym wypadek samochodowy ![]() ![]() Wracałam ze szkoła samochodem, trasą... dojeżdżałam już w zasadzie do mojego miasta (studiuję w innym), jadę z prędkością ok. 90km/h (czyli normalną, jeżeli chodzi o trasę) i z daleka widzę, że z bocznej drogi (po prawej) dojeżdża wóz z końmi, myślę sobie, że zwolnię, bo nie wiadomo jak zwierzęta mogą zareagować... zwolniłam nie dużo, bo gdzieś do 80 km/h, ale wóz się zatrzymałam, więc przyspieszyłam do wcześniejszej prędkości, żeby zjechać mu z drogi... A ten dziad pieprzony mi wyjechał!!!!!! ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-05-09 o 22:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
Kliwia, ja w tym kanonie jestem strasznie zakochana, nawet nie wiedziałam, że można zagrać tylko na skrzypcach i pianinie. To wykonanie jest jeszcze lepsze, http://www.youtube.com/watch?v=0vICd...eature=related Ja się nie znam, ale może mnie uświadomicie, czy organy mają podobne dźwięki do pianina?? Czy ten utwór wyżej wykonany przez organy w kościele + skrzypce byłby ok?? Mam już plan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
witam.
Cytat:
![]() ![]() a ja mam mój ostatni weekend w Holandii do dupy. Jak juz wspomniałam wam wczoraj TZ poszedł na wódke. miał wrócic ostatnim autobusem do domu, czyli o 1:30 (to jest w innym miescie tak ze 20km od naszego) o 24 poszłam spac i dopiero o 6 sie obudziłam. patrze, TZ nie ma. o 1 wysłal mi smsa, ze sie napił i przegapił ostatni autobus i wróci rano... Tak mi sie smutno zrobiło ![]() Juz nie zasnęłam od tej 6. leze i mysle co tu zrobic, bo spac juz mi sie nie chce. Mysle, czy miec focha na TZ, czy nie. zawiódł mnie... smutno mi ale cóż. Hm... moze bedzie dzis ładna pogoda to zaraz zjem sniadanko, wykąpie się i pójde sobie nad morze. Telefon zostawie w domu... i tak sobie mysle ile razy po slubie TZ nie bedzie wracał do domu na noc... powiem jedno. nie pasuje mi to edit: kurrrrde i jak ja sobie pójde na miasto jak TZ zabrał naszą karte od bankomatu a ja nie mam nic kasy ![]() wiecie.. sprawdziłam wlasnie nasze konto i TZ o godz. 1:28 pobierał z bankomatu 50 euro. Teraz juz wiem, ze jakby chciał to by zdązył na ten autobus.. ciekawe po co mu było o tej godz tyle kasy. jestem wsciekła na maksa.... Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-05-10 o 06:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sukni nie można pożyczyć, tylko halkę i bolerko. Ja jednak zdecydowałam się na uszycie i jednego i drugiego. Proponowano mi bolerko satynowe, a ja chciałam takie przeźroczyste, z łokciem 3/4, obszyte koronką na brzegu rękawa i przy dekolcie. Zamówiłam tam też welon, cięty, 3-warstwowy, długo nie mogłam się zdecydować, aż w końcu padło na taki - trzecia warstwa jest do długości trenu, po kościele odepnę. Bieliznę i buty już mam, buty kupiłam z Growikara, musiałam kupić na przymiarki, udało mi się znaleźć z prawie identyczną koronką. Natomiast biżu jestem załamana. Nie sądziłam, że sprawi mi to tyle problemu ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też mam srebrny samochód, i dekoracja na maskę to taka jakby plecionka z ratanu, z przypinanymi pojedynczymi kwiatami zielonego storczyka i kremowych goździków. I myśle, że będzie je widać. Cytat:
Cytat:
![]()
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2009-05-10 o 08:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
iwka super kiecka! sliczna
![]() nika sliczne buciki ![]() anula no organy maja ciągnący dzwięk więc wlasnie sie tez zastanawiam czy to się da zagrac. Chyba ze maja obok organow pianino, bo tak czasem bywa. i Tez chcę to na wejscie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neska bukiet super - podoba mi sie, tylko zeby ta nonacja rozowa nie byla z tych bladych cymbidium, bo czasami to w ogole do niczego nie pasuje ;] ![]() ana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
Zakorzenienie
|
kliwia anula swiety jest ten canon dokladnie Canon de Pachelbel bardzo mi sie podoba
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Ana o Boże co za ludzie!!!! Dobrze że nic Ci się nie stało!!!!! Wyobrażam sobie Twój szok i w ogóle to wszystko... ja bym chyba umarła na zawał!!!
A co do moich przygotowań do ślubu... to ja nie wiem czy ja o czymś nie zapomniałam itd. w sumie mamy wypisane zaproszenia już część rozdaliśmy. nie mam pojęcia jaki bukiet do mojej sukni... idę na 2 przymiarkę 22 maja. Pamiętacie jak Wam kiedyś już dawno pisałam o siostrze ciotecznej Tż że miała mieć wesele w tej sali co my ?? Okazało się że już wpłacili zaliczkę tylko umowy nie podpisali czy jakoś tak i im zaliczka przepadła i termin i mają gdzie indziej. A i oni mają ten ślub i wesele 13 czerwca i nie mam w czym iść ![]() Myślę nad podziękowaniami dla gości chociaż Tż zły że to wymyśliłam... ale dla mnie to było by takie super i goście zaskoczeni itd... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.