|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
no ja nie pisuje i rzadko zagladam dzis weszlam i mnostwo nowych osob ze znanych mi to tylko cynamonka a tak to swirzyzna
ja swojego to juz nawet nie informuje o wyjsciach bo zaraz by btylo dociekanie a jeszcze jakby wiedzial w jakich dekoltach ja wychodze to by bylo fju fju gadania biadolenia telefony co2minuty i najlepiej smycz elektroniczna ![]() czokoled nie kus bo ja mysle o tym samym i skutek tez pewnie bylby identyczny
Edytowane przez AgataAgataka Czas edycji: 2009-05-10 o 00:25 |
|
|
|
|
#692 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Cytat:
![]() Ja bym chyba nie wytrzymala, ale trzymam kciuki xD |
|
|
|
|
|
#693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra,to jak we dwie będziemy się powstrzymywać to może będzie łatwiej : p |
|
|
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
ja to sie zbieram spac jutro mam komunie i w koncu bede wygladala jak zombi
buziaki for all dobranoc kolorowych snow dziewczynki czokoled badz twarda i nie daj sie nalogowi, palenie jest fee bee .....ale daje relaks ![]() baaaardzo zla zawsze to powtarzalam |
|
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się nie udzielam na rozstaniowym, bo właśnie poza cynamonką nikogo nie znam tam
yyyh. Brakuje niektórych brakuje. Może jeszcze przybędą albo wróciły do byłych i szczęśliwe?? eh, na bank nie, te dwa słowa ex i szczęście się wykluczają ![]() dobranoc Agata!!! ja też się zaraz zbieram
|
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=8sHt72ftjEQ
a to tak na odchodne piekna piosenka i bardzo madre slowa: szczescie to przelotny gosc co zjawia sie gdy samo chce i gdy sie za nim nie goni |
|
|
|
|
#699 |
|
Wtajemniczenie
|
zapaliłam
|
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#701 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie, ale coś czuję że w nocy sobie zapalę jeszcze raz, bo tak mi się chciało że jedna fajka sprawy nie załatwi
ja w moim mieszkanku we Wrocławiu jak już się zbiorę do kuchni żeby zapalić to czasem trzy pod rząd lecą ![]() achhhh, cudownie, cudownie, nie dość żem ostatnio szczęśliwa, to jeszcze teraz fajeczka, balkonik uchylony, na dworze ciepło i ptaszki śpiewają cudo!
|
|
|
|
|
#702 |
|
Raczkowanie
|
a myslalam ze mi cos na mozg padlo bo u mnie tez bylo slychac spiewajace ptaki i sie zastanawialam czy juz nie mam jakis halunow z braku nikotyny
![]() dobranoc buziaki Edytowane przez AgataAgataka Czas edycji: 2009-05-10 o 01:05 |
|
|
|
|
#703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobranoc! : ) |
|
|
|
|
|
#704 |
|
Wtajemniczenie
|
a wiecie co ja bym chciała? kupić sobie sukienkę i buty, i na wesele iść!! Nigdy nie byłam na żadnym. Problem tylko, że nikt się nie żeni z osób, które znam
Może, któraś z was i mnie zaprosi?
|
|
#705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() acha,drugi adorator się odezwał. rany,myślałam,że już mnie kompletnie olali,bez kitu. ach,w ogóle co myślicie? : http://allegro.pl/item625275640_sasz...p_fiction.html tak sobie myślę,że nigdy nie miałam takiej saszetki a może być wygodna. na dodatek uwielbiam pulp fiction! Edytowane przez czokled Czas edycji: 2009-05-10 o 01:32 |
|
|
|
|
|
#706 |
|
Wtajemniczenie
|
o saszetce myślę, że byłaby idealnym prezentem dla mojego ex. Uwielbia ten film, ma koszulkę i plakat wielki w pokoju nad łóżkiem hehe
czokled, a skąd bierzesz tych adoratorów? podrzuć mi trika jakiegoś żeby złowić któregoś czuję się jak miss pasztet 2009 heh
|
|
#707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem skąd ich biorę,sami się napataczają jakoś. ci dwaj jak już pisałam to w ogóle znajomi Michała więc już całkiem. kurcze, ten co się teraz niedawno odezwał to twardy, bo już myślałam że się pokłócimy bo mu dogaduję ciągle ale nie daje za wygraną skubany trzeba będzie inną taktykę przyjąć.jaka miss pasztet 2009? swoją drogą nieźle rozbawiła mnie ta nazwa wcale nie jesteś pasztetem,nie wiem jak wyglądasz (o właśnie,jakieś zdjęcie by się przydało przy okazji :P) ale na pewno nie jak pasztet,wszystkie jesteśmy piękne,nie zapominaj
|
|
|
|
|
|
#708 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ewentualnie, jak chcesz to możesz iść ze mną jako osoba towarzysząca ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
#709 | ||
|
Rozeznanie
|
Taa poszlam spac i mnie ciekawe dyskusje omijaly a teraz nadrabialam hahah xD
Radosc nie? Ta nikotyna mm Cytat:
Cytat:
Co do rozstaniowego: podczytywalam je tam, ale mnie szlag trafial jak czytalam co tam robily i w ogole [sorry, ale mysmy sie az tak nie zachowywaly] i no myslalam, ze Cynamonka juz sobie poukladala sprawy prywatne zwiazane z ex, bo tak jakos zamilkla jak mysmy sie jeszcze tam udzielaly i teraz wrocila .. Witam w niedzielny poranek xD Slonko swieci, ptaszki spiewaja, mnie krew zalewa, bo nie mam jak zapalic i wizja calego dnia nad his sprawia, ze najchetniej bym poszla spac |
||
|
|
|
|
#710 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochańce...
Miałam dzisiaj sen i ten jeden sen przekreślił wszystko co do tej pory osiągnęłam w kwestii zapominania o nim. Chyba nigdy się nie uwolnię od niego. Strasznie chciałabym się przytulić tak mocno do niego. Co do eMów tych Waszych to mój też M, bo Maciek. Nadrobiłam wszystko co napisałyśmy i się uśmiechałam cały czas. Stwierdzam dziewczyny, że niczego nam nie brakuje by jednak stać się szczęśliwymi ludźmi. AgataAgataka- weź rozwód. Jak czytam Twoje opowieści na temat szanownego mężulka, to mnie aż coś skręca. Pozwól sobie poczuć się wolną. stasiek- niech ten Twój ex w tyłek wsadzi sobie kontakty z Tobą. Nie spotykaj się z nim, nie pisz, nie rozmawiaj. Jak już to powiedz raz i dobitnie, że nie chcesz, nie potrzebujesz, że Ci ciężko w takiej sytuacji i wolisz, żeby trzymał się od Ciebie z daleka. Inaczej nie będziesz miała szans na to by się od niego uwolnić. dziunia, czokled- wiecie, że będzie dobrze. Musi być. |
|
|
|
|
#711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz co, ja powiem tak: kazda z Nas juz teraz na swoj wlasny sposob jest szczesliwa. I bardzo, bardzo silna A milosc? Milosc przyjdzie, kiedys.Tak, musi byc dobrze. Nie ma innej opcji |
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#713 |
|
Rozeznanie
|
hellol
![]() A wiec: wczoraj bylam na imprezie. bilans po: -kac: brak; liczba potencjalnych adoratorów: 0 Staśku ja w lipcu ide na wesele wiec mozesz byc moja osobą towarzyszącą (biorac pod uwage, ze jedynym facetem w moim zyciu jest ten uczuciowy parias czyli eks:|). A jesli chodzi o Twego eksa, to wydaje mi sie, ze zaproponowal, ze zadzwoni bo chcial sprawdzic, czy jednak chcesz z nim rozmawiac. Jak sie okazalo, ze tak to olal sprawe:/ Dziuniaa moj mial na imie W czyli odwrocone eM ![]() Agatka Twoj eks jest nienormalny Ja czasami pisze na rozstaniowym, zeby usiwadomic biednym, naiwnym duszyczkom, ze ON JUZ NIE WROCI. Ewentiualnie dać wyraz mojemu zniesmaczeniu po przeczytaniu co zenujacego robia ![]() ![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
|
|
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
A co one tam robią? Podajcie jakieś przykłady, chętnie poczytam
|
|
|
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
soulone,o jednej Ci pisałam,pamiętasz?
no,to dla mnie ona miotła. kurcze, ale nas wzięło na obgadywanie : p
|
|
|
|
|
#717 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wypilas chociaz nasze zdrowie?![]() Hmm to widze ze ci na Wu tez jacys zacofani, no ale w koncu odwrocone eM Hmm to chyba az zaczne czytac rozstaniowy, zeby te Twoje genialne komentarze widziec xD A ja zrobilam pizze. Mniam pyszna Chce ktoras?![]() ![]() ![]() Btw. dziewczyny moze by tak zalozyl prywatny klub, w ktorym bedziemy sie udzielac tylko my i bedzie tam mozna pisac o rzeczach, ktore nie bardzo chcemy napisac o tuu o no i w ogole wklejac zdjecia i takie tam?
Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-05-10 o 16:01 |
||
|
|
|
|
#718 |
|
Wtajemniczenie
|
dziuniaa, a można tak?
|
|
|
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Beznadzieja wszystko, tak wam powiem
|
|
#720 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziuniaa super pomysł!
A ja kurde bym chciała pizzy, ale postanowiłam, że się zdrowo zacznę odżywiać i w ogóle... A z czym ta pizza? ![]() ![]() Czokled pamiętam... tam to rzeczywiście wymiatają... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

juz jestem happy
yyyh. Brakuje niektórych brakuje. Może jeszcze przybędą
eh, na bank nie, te dwa słowa ex i szczęście się wykluczają