|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: moja dziewczyna mnie zdradza i chyba jest nimfomanką - Pomocy!
Malinka wola - może i masz rację, może jest racją to jak ją nazwałaś ale sama wiesz, że ciężko zostawić swoja pierwszą prawdziwą miłośc
sory, że takie smuty wypisuje ale naprawde zniszczyło mnie to jej zachowanie i to jak mnie traktuje, jestem wogole innym człowiekiem
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czego oczekujesz? Rad typu: walcz o nią? Jesteś zaślepiony, więc jakiekolwiek rozsądne uwagi raczej do Ciebie nie trafią. Każdy zdrowo myślący człowiek odszedłby i nie liczył na cudowne uzdrowienie.
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
nie, no przecież jej jedyną wadą jest to, że tylko zdradza i tylko uważa swojego 'chłopaka' za śmiecia
Ale tak poza tym jest wymarzoną kandydatką na żonę
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-05-10 o 11:37 |
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
W taki razie, autorze wątku: przymknij oko na wszystko co Cię rani z jej strony. Nie przejmuj się smsami, zdradami, poniżeniami, Żyj tak jakbyś tego nie dostrzegał. Zajmij się adorowaniem dziewczyny, Jest taka cudowna w końcu a Ty tak bardzo ją kochasz.
Uważam, że pisanie tutaj o rzuceniu jej jest bezcelowe, bo Ty najwyraźniej nie chcesz jej rzucić.
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chłopie, zacznij się szanować.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Uwierzcie mi, że chciałbym o wszystkim zapomnieć i o niej rownież, ale zaraz bedą smsy i co 5 minut telefony z prośbami powrotu albo jeszcze sama do mnie przyjedzie bo wiem jak potrafi histeryzować
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dajcie spokój.niepotrzebnie tylko strzepicie klawiaturę. a chłopak i tak z nia bedzie i tak, bo przeciez jest idealna tylko ma "drobną" wadę.
chłopie czego od nas oczekujesz? że damy Ci jakąś złota rade, i ona przestanie nagle Cię zdradzać? NIE PRZESTANIE. bo tak jest jej wygodnie, ona robi co chce a potem wraca do swojego chłopaka który bedzie w nia zapatrzony chocby nie wiem jakie swinstwo mu zrobila. i wiesz jak to sie skonczy? jak jej sie znudzi to Cię zostawi. a wtedy moze bolec jeszcze bardziej. ale to Twoje zycie. doczytalam że to Twoja pierwsza milosc. i troche rozumiem ze ciezko Ci to zakonczyc, wydaje Ci sie ze na swiecie nie ma juz nikogo poza nią. uwierz mi SĄ. zawsze tak jest z pierwsza miloscia. ale beda nastepne. a poza tym wiesz co czytajac Twoje wypowiedzi to ja sie ne dziwie ze Twoa dziewczyna Cie nie szanuje. kobiety nie lubią takich skomlących "jk to ja ją kocham" ciepłych klusek. więcej jaj by Ci się przydało. Edytowane przez yoona Czas edycji: 2009-05-10 o 11:52 |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
A Ty musisz odbierać każdy telefon i odpisywać na każdego smsa?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Chłopie zdejmij te klapki z oczu!!! Myślisz że ona taka cudowana?
Zdradza Cie na prawo i lewo, robi co jej się podoba. Ty wiesz o tym, ale i tak dalej trwasz w tym. Trochę szacunku do samego siebie. I proszę nie udowadniaj nam jaka to ona jest ach i och. Skoro założyłeś wątek i opisałeś nam jakże wspaniała dziewczyne. Dostałeś odpowiedzi co masz zrobić to na siłe nie staraj się teraz udowodnić że ona w gruncie rzeczy nie jest zła. I jej jedyną wadą jest to że zdradza. To jest wg Ciebie prawdziwa miłość? Chłopie w takim razie Ty w ogóle niewiesz co to jest miłość a już nie wspomne o miłości prawdziwej. Sam piszesz że zniszczyło Cie jej zachowanie. Więc na co czekasz? Niewiem co jeszcze dziewczyny mają Ci doradzić, skoro wszystko jest na Nie! Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2009-05-10 o 11:52 |
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nasze rady raczej do Ciebie nie dotrą. Ale może dotrze coś do Ciebie, za którymś razem, kiedy Cię zdradzi kolejny raz, kiedy nie będziesz już "normalnym" człowiekiem, kiedy będziesz już jednym wielkim chodzącym kłębkiem nerwów... O ile jeszcze nie jesteś. Twoje życie - Twój wybór. Mogę tylko współczuć głupoty, naiwności i zmarnowanych lat. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tamten co zrobił??nic,i nadal zmienia dziewczyny jak rękawiczki uwierz mi,ona też sobie nic nie zrobi,a TY w końcu będziesz szczęsliwy.
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
zdradza, oklamuje, rzuca = cudowna dziewczyna
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Zmień nr telefonu. Jak przyjedzie - olej, nie słuchaj. Tym razem, to Ty jej powiedz, że ma wypier*****. Sam daj sobie szansę na normalne życie, a nie na życie pełne cierpienia i to przez kogoś takiego! Weź się w garść! I powtórzę po raz kolejny... SZANUJ SIĘ.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
więc zrobie to co zapronowaliście i dam sobie już z tym wszystkim spokój, wiedze, że ta miłość to i tak jest tylko z mojej strony wiec...może znajde kogoś kto będzie chciał mi ją nie tylko zabrać, ale też dać
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Smsów ani telefonów nie odbieraj, drzwi nie otwieraj. Niech histeryzuje, jak zobaczy że nic z tym nie zdziała to może sobie odpuści takie gierki.
A ja mam pytanie. Ty przechodzisz do porzadku dziennego że ona tak Cie zdradza, że sypia z innymi facetami? Nie brzydzisz się później jej dotknąć czy pocałować? O seksie z nią już nie wspomne. Ja takiego to nawet kijkiem z odległości kilku metrów bym nie tkneła, bo by mnie mdliło. |
|
|
|
|
#47 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Noo w końcu znajdziesz na pewno, dobry z Ciebie chłopak, ale dla niej za dobry... Zostaw ją i ciesz się życiem, nie marnuj czasu. Tylko proszę Cię... Tym razem nie daj się złamać. Dasz radę
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Oszalałam czytając ten wątek... ;o Wcale nie jest tak trudno zostawić pierwszą miłość, jeżeli w końcu przejrzy się na oczy i zobaczy, że coś jest nie tak. Miałam tak samo. Ty zauważyłeś, że nie jest tak jak być powinno skoro tutaj piszesz, ale chyba nie do końca sam wiesz co się dzieje. Nie wiesz? Ona dobrze się bawi z innymi, nie myśląc wtedy o Tobie, a Ty jesteś tym, na którego zawsze będzie mogła liczyć, dlatego bierze Cię na litość jak chcesz od niej odejść.. A Ty się na to nabierasz..
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Kucyk Ponny- tzn ja starałem się wogóle o tym nie myśleć, bo gdybym sie dowiedział znowu o jakimś fakcie to bym wyszedł bez gadania i nigdy nawet bym na nia nie spojrzał
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Jedyne co mi zostawiła, bądz dała, albo to co zyskałem będąc z nią, aż trudno się przyznać ale od jakiegoś miesiąca zacząłem palic przez nią fajki ;/ |
|
|
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życze powodzenia w szukaniu odpowiedniej dziewczyny. Zasługujesz na kogoś o wiele wiele wiele wiele wiele lepszego niż ona |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
mam dziwne wrazenie ze i tak jej nie zostawisz. popraw mnie jesli sie myle.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
tylko ciezko teraz musze wszystko wyregulować bo dalej jestem z nią pod jednym dachem bo wynajmuje nam to mieszkanie...znajde jakąś wymówke, zobacze, że znowu będzie pisać albo mnie zdradzać to zrobie to co mi radziliście i wyjade z tego pieprzonego miasta i już nigdy tu nie wróce. Dziekuje wam bardzo i pozdrawiam serdecznie.
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- yoona- raczej sie mylisz, nie mam 16 lat i kręconych włosów, mam 22 lata i wiem co mam robic a w domu czeka na mnie o wiele wiecej niz tutaj...rodzina i może wkońcu dostane chociaż samochod :P |
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
jm21 Pokochaj siebie przede wszystkim. Kochając siebie, nigdy nie pozwolisz już na to by Cię tak traktować.
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
ciesze się, że pierwszy raz założyłem jakiś temat i w tak szybkim czasie do stałem tyle odpowiedzi...naprawde, wielkie dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Z tej Twojej cudownej dziewczyny to wyrafinowana s**a.
Płacisz za nią, wybaczasz a ona co? Zdradza, wyzywa i wywala z mieszkania za ktore płacisz. Odejdz i zostaw jej rachunki....domyslam sie w jaki sposob zarobi na nie. Otworz oczy i zdystansuj sie....wyjdzie Ci na dobre. |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
oby
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
no nie dam sobie rady...
to jest nieprawdopodobne po prostu nie wyobrazam sobie zycia z taka osoba pomysl nad tym wszystkim i przeczytaj uwaznie to co napisales przeciez ona jest baznadziejna ja jestesm z chlopakiem rok na poczatku bo juz po miesiacu zdradzilam go z eksem ale wtedy jeszcze cos do niego czulam nie probuje sie tlumaczyc bron boze ale po tym ja go zdradzilam to zdalam sobie sprawe ze naprawde mi na nim zalezy i przepraszalam go prosialam zeby mi wybaczyl i sie udalo i teraz nawet przez mysl mi nie przejdzie ze moglabym to powtorzyc i moj tz tez napewno mnie nie zdradzi... a Twoja dziewczyna to po prostu istna szmata(przepraszam za wyrazenie)mieszka u Ciebie to po pierwsze wiec prosi zebys do niej wrocil bo gdzie by sie podziala??po drugie na 100% Cie nie kocha bo gdyby kochala to nie spojrzala by na innego faceta rozumiem gdyby sie to zdarzylo raz ale nie regularnie!!jest ninfomanka to niech sie z tego leczy i takie wytlumaczenie ze nia jest to nie tlumaczenie ja sobie nie wyobrazam tego jak Ty mozesz kochac sie z nia w ogole przeciez nie wiesz nawet z nim spala ale to juz nawet nie o to chodzi... zastanow sie za pare lat wezmiecie slub ona zajdzie w ciaze wszystki ladnie pieknie...ale nie bedziesz mial pewnosci czy to Twoje dziecko bo napewno nadal bedzie Cie zdradzala skoro teraz to robi i Ty nie widzisz w tym nic strasznego i co bedziesz wychowywal swoje a moze nie swoje dziecko milo Ci bedzie??a jeszcze jedno pomysl co o tym mysla Twoi przyjaciele daje sobie reke uciac ze za Twoimi plecami smieja sie z Ciebie jaki jestes naiwny bo to prawda jestes beznadziejny!!nie boje sie tego napisac bo gdyby tak nie bylo to nie dalbys soba pomiatac jak jakas zwykla szmata tylko wzial; sie w garsc i w koncu przejrzal na oczy i odszedl od niej jak najdalej i w rzeczywistosci pozniej a moze nawet juz sie z Ciebie smieja bo taka jest prawda wiem jak to jest jak sie kogos kocha i wiem ze trudno zapomniec bylam wtakiej sytuacji moj eks tez mnie zdradzil 3 razy a ja glupia bylam taka naiwna ze mnie kocha bla bla bla na te jego czule slowka ale powiedzialam sobie nie. nie jestem szmata zeby mna pomiatal i teraz mam innego chlopaka i jest mi z nim wspaniale bardzo dobrze Ci radze zostaw ja z nia nie bedziesz mial udanego zycia wiem to na 100% bedzie trudno ale dasz sobie rade ludzie nie takie klopoty maja jakas bliska osoba umiera ale nie poddaja sie i zyja dalej Tobie tez sie uda wiem to zaufaj mi i wszystkim co tu pisza bo pisza prawde powodzenia!! |
|
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
Stary, nie jesteś facetem - zachowujesz się jak frajer. Przecież widzisz że laska Cię zdradza, nic nie robisz, pozwalasz się przepraszać. Zresztą jak ona Cię traktuje, wyrzuca Cię z Twojego własnego mieszkania?! W połączeniu ze zdradami ja widzę niezły scenariusz na przyszłość
-Ty się z nią ożenisz, wszystko super, potem ona znajdzie jakiegoś prawdziwego ogiera, wyrzuci Cię z Twojego domu i zamieszka tam z nim. Fajnie, nie? Człowieku, ogarnij się. Jak w ogóle możesz z nią być i okazywać jej czułość wiedząc, że Cię regularnie zdradza. Po 1 razie jeszcze rozumiem, stało się. Ale cały czas? To zwykła szmata, zostaw ją i wyrzuć ze swojego mieszkania, powiedz jej rodzicom jaka jest naprawdę (żeby przypadkiem nie myśleli o Tobie źle), znajdź sobie prawdziwą kobietę, która będzie mogła nie tylko być Twoim oczkiem w głowie ale również Ty będziesz jej - taką która będzie Ci wierna i która będzie dbać o Ciebie w równym stopniu jak Ty będziesz dbać o nią. Pozdro Edytowane przez mParis Czas edycji: 2009-05-10 o 12:30 |
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

sory, że takie smuty wypisuje ale naprawde zniszczyło mnie to jej zachowanie i to jak mnie traktuje, jestem wogole innym człowiekiem 

Ale tak poza tym jest wymarzoną kandydatką na żonę 
chłopie, zacznij się szanować.

znajdziesz na pewno, dobry z Ciebie chłopak, ale dla niej za dobry... Zostaw ją i ciesz się życiem, nie marnuj czasu. Tylko proszę Cię... Tym razem nie daj się złamać. Dasz radę