moja dziewczyna mnie zdradza i chyba jest nimfomanką - Pomocy! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-10, 17:52   #91
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Dot.: moja dziewczyna mnie zdradza i chyba jest nimfomanką - Pomocy!

Cytat:
Napisane przez jm21 Pokaż wiadomość
no to serdeczne dzięki...wasze ostatnie komentarze napewno mi pomogą również popracowanie nad samym sobą :/ widze, że to ja tu źle robie a nie osoba która mnie najbardziej rani...dlaczego żadna z was mi nie wierzy, moze jestem innym facetem niz wszyscy inni...napisałem na forum bo chciałem jakiejś pomocy bądź wsparcia ale widze, że prawie każdy/a jest taki sam...wielkie dzieki

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

to co może jeszcze musze swoje zdjęcie wstawić i pesel podać żebyście uwierzyły, że jestem prawdziwym facetem z krwi i kości potrzebującym pomocy...:/
Tzn jakiej pomocy potrzebujesz>? Mało rad i opinii dostałes? I to jednoznacznych..
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 18:11   #92
Elsi81
Zakorzenienie

Jej a daj sobie z nią spokój, żadnego życia z nią nie ułożysz zawsze będzie Cie zdradzać bo jej tak wygodnie za każdym razem jej wybaczasz i jej to pasuje nie uczy się na błędach i nic nie robi żeby to zmienić.Po co marnować sobie życie z kimś kto Cie serio nie traktuje i nie pisz że ona jest cudowna bo nie jest skoro takie rzeczy robi w związku.Chłopie szanuj się i poszukaj innej bardziej wartościowszej dziewczyny bo nie jedna jest na świecie , która jest Ciebie warta.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 18:44   #93
Lady_kejsi
Raczkowanie

rób to samo i zobacz co ona na to

Kocham od początku
'każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą'
Lady_kejsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 19:14   #94
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
mi też jest siebie żal, że nie potrafie szybko załatwić takiej prostej sprawy będzie mi ciężko z tym skończyć i już nie uważam, że to jest moja dziewczyna...to już nie moja bajka a jak ona chce sie tak pieprzyć i kopać w tym całe życie to serdecznie jej gratuluje bo juz mam jej serdecznie dosyć...chciałbym znaleźc prawdziwa, kochającą tylko MNIE kobiete...
Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Tzn jakiej pomocy potrzebujesz>? Mało rad i opinii dostałes? I to jednoznacznych..
Chyba właśnie takiej - pogrubione słowa autora wątku. Właśnie dlatego przestałam ufać takim wątkom.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 19:32   #95
Sandruś88
Rozeznanie

Cytat:
no to serdeczne dzięki...wasze ostatnie komentarze napewno mi pomogą również popracowanie nad samym sobą :/ widze, że to ja tu źle robie a nie osoba która mnie najbardziej rani...dlaczego żadna z was mi nie wierzy, moze jestem innym facetem niz wszyscy inni...napisałem na forum bo chciałem jakiejś pomocy bądź wsparcia ale widze, że prawie każdy/a jest taki sam...wielkie dzieki

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

to co może jeszcze musze swoje zdjęcie wstawić i pesel podać żebyście uwierzyły, że jestem prawdziwym facetem z krwi i kości potrzebującym pomocy...:/

Wiadomo, że nie o to nam chodzi, że to wszystko Twoja wina. Po prostu na przyszłość nie dawaj się tak wykorzystywać. Jak widać na 'za dużo' jej pozwoliłeś, a ona to wykorzystała. Wiedziała, że nie potrafisz jej się postawić i wyszło jak wyszło. Nie zadręczaj się tym i lepiej znajdź kogoś, kto Cię doceni.

Daj mi przeżyć, bo życie ma zbyt wysoką cenę!

Sandruś88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 19:33   #96
ŻABA MONIKA
Rozeznanie

przeczytałam troszke tych waszych wypowiedzi i cos naprawde jest nie tak w tym twoim zyciu .zdradza cie przed slubem ,jest cudowna i w ogóle....itp
długo jestescie razem?przypuszczam ze tak.masz problem bo po prostu sie przyzwyczaiłes do niej ,sytuacji jaka stworzyliscie mieszkania,wspólnego życia.
Tyle tylko ze juz traktuje cie niegodnie i pomysl co bedzie po slubie.Zostaniesz przepraszam ze cie teraz obraze PANTOFLARZEM.zaden znany mi facet by sie wiele nie zastanawiał.
W końcu sk......wi sie z innym zajdzie w ciaże a tobie wmówi ze jestes ojcem.(mój znajomy tak zrobił i 9 lat płacił alimenty na nieswoje dziecko)
No a zdradzac cie i tak bedzie i tak bo ku.......stwo ma sie w genach +wychowanie z domu

wyobraz sobie za kilka lat powie ze musi sie urwac z domu bo ma np.lekcje aerobiku i musisz zostac z gromadka dzieci.cóz wierzysz zostajesz opiekujesz sie a ona zamiast na aerobik idzie do swojego byłego na kulanko.cholernie miło

co w ogóle z twoja reputacja jako facet?????pewno za plecami ci gadaja "a ten to ROGACZ" a juz na pewno ten jej były

powodzenia i wybór nalezy do ciebie
ŻABA MONIKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 19:41   #97
Kariinkaa
Raczkowanie

Exclamation Dot.: moja dziewczyna mnie zdradza i chyba jest nimfomanką - Pomocy!

Cytat:
Napisane przez ŻABA MONIKA Pokaż wiadomość
przeczytałam troszke tych waszych wypowiedzi i cos naprawde jest nie tak w tym twoim zyciu .zdradza cie przed slubem ,jest cudowna i w ogóle....itp
długo jestescie razem?przypuszczam ze tak.masz problem bo po prostu sie przyzwyczaiłes do niej ,sytuacji jaka stworzyliscie mieszkania,wspólnego życia.
Tyle tylko ze juz traktuje cie niegodnie i pomysl co bedzie po slubie.Zostaniesz przepraszam ze cie teraz obraze PANTOFLARZEM.zaden znany mi facet by sie wiele nie zastanawiał.
W końcu sk......wi sie z innym zajdzie w ciaże a tobie wmówi ze jestes ojcem.(mój znajomy tak zrobił i 9 lat płacił alimenty na nieswoje dziecko)
No a zdradzac cie i tak bedzie i tak bo ku.......stwo ma sie w genach +wychowanie z domu

wyobraz sobie za kilka lat powie ze musi sie urwac z domu bo ma np.lekcje aerobiku i musisz zostac z gromadka dzieci.cóz wierzysz zostajesz opiekujesz sie a ona zamiast na aerobik idzie do swojego byłego na kulanko.cholernie miło

co w ogóle z twoja reputacja jako facet?????pewno za plecami ci gadaja "a ten to ROGACZ" a juz na pewno ten jej były

powodzenia i wybór nalezy do ciebie
Zgadzam się w 100 % z poprzedniczką. Osoba, która zdradziła raz będzie zdradzać całe życie. A chyba nie tak chcesz życ?
Kariinkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 20:01   #98
ToMi290
Raczkowanie

Cytat:
macie tu powyżej przykład tego swojego przeciętnego faceta ... :/ jak Ci nie pasuje to wogóle nic nie pisz !
A tu macie drogie Panie przykład dziecka neo.

ToMi290 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 20:27   #99
orzeszek01
Zakorzenienie

znam tez i takich facetów,którzy są płaczliwi,bardzo wrażliwi,nie przypominają typowego macho,a pomimo tego są facetami
Autor watku widocznie jest bardzo wrazliwy,i nic w tym dziwnego.
Sama miałabym problem w zostawieniu mezczyzny,jesliby mnie zdradził,zwłaszcza ze to moja pierwsza miłosc. Ale zrobiłabym to-bo nie dałabym robic sie dłuzej w bambuko i tyle. Swoją godność mam i Ty autorze wątki tez ja powinienes miec.
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 22:56   #100
illuvies
Wtajemniczenie

Cytat:
to, że zdradza to jej właśnie jedyna wada i dlatego proszę o pomoc....a poza tym wszystkim jest naprawde wspaniała w każdym calu
Nie czytalam jeszcze całego tematu, ale mam zamiar nadrobić.

Co do powyższego - dziewczyna Cię nie szanuje. To nie jest tak, że tylko Cię zdradza, jest jej przy Tobie wygodnie, ma dobrą "bazę wypadową", aby realizować swoje zachcianki.
Ja bym wystawiła jej rzeczy za próg. Skoro to Twoje mieszkanie, nie widzę powodu dla którego Ty miałbyś się wynosić na czas ew. "separacji".
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 07:29   #101
viola34
Raczkowanie

nie rozumiem ... kochasz ją ponad wszystko to jak radzisz sobie z tym ze inny facet leżał na niej , ona na nim , ze dotykał ją wszędzie ??? aż nie wierze że to pisze ale panience dobrze zrobiłyby porządne baty na golą dupe , albo jesteś tak dziecinny albo ślepy

Jestem boginią , jestem kobietą
viola34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 13:20   #102
moniczorek
Podróżniczka

Dopiero teraz udało mi sie podczytać ten wątek...ale jakoś zupelnie w ta historie nie wierze.
Smierdzi mi jak nic prowokacja :-/
Moze nawet jedna znana zablokowana juz na wizazu osoba zalozyla sobie nowe konto.... i kolejnego wyciskacza damskich lez wymyslila.
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 14:54   #103
jm21
Przyczajenie

powtarzam jeszcze raz, to nie są żadne żarty...to moja prawdziwa historia i prawdziwe życie. Wczoraj chciałem zrobić tak jak mi radziliście, żeby rzucic, wykrzyczec, wyrzucic z domu...nie zdążyłem nic powiedziec a ona wyjmuje z torby kilka ciuchów i powiedziała, że kupiła je dla mnie....juz kompletnie mnie zatkało i nie wiedziałem co powiedzieć...zaskoczyła mnie po raz pierwszy w życiu... zresztą i tak już wszystko skończone i do końca tygodnia postaram się jej zrobić z tyłka "jesień średniowiecza".
jm21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 14:56   #104
WhiteCherry
Zakorzenienie

proponuję zakończyć ten wątek, na podstawie ostatniej wypowiedzi autora mam pewność, że jej nie zostawi.
Stary 2009-05-11, 14:59   #105
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
powtarzam jeszcze raz, to nie są żadne żarty...to moja prawdziwa historia i prawdziwe życie. Wczoraj chciałem zrobić tak jak mi radziliście, żeby rzucic, wykrzyczec, wyrzucic z domu...nie zdążyłem nic powiedziec a ona wyjmuje z torby kilka ciuchów i powiedziała, że kupiła je dla mnie....juz kompletnie mnie zatkało i nie wiedziałem co powiedzieć...zaskoczyła mnie po raz pierwszy w życiu... zresztą i tak już wszystko skończone i do końca tygodnia postaram się jej zrobić z tyłka "jesień średniowiecza".

Trala lala
Stary 2009-05-11, 15:36   #106
Martusia156
Raczkowanie

Wiesz co,jak wróci,popatrz na nią.Pomyśl że juz wszyscy dotykali jej ciała.że te piękne oczy widziały wiele nagich ciał facetów.że te piękne usta robiły laskę juz wiele razy,i to nie Tobie.pomyśl,miała w buzi kutasa swojego byłego a potem Cie całowała.Fajne?opamiętaj się,nie jesteś babą (bez urazy dla nikogo) i na prezenty się nie nabieraj.może to Ty ja tym razem zaskocz?weź te ciuchy i oddaj,przy tym powiedz wypier.....dalaj z mojego domu?będzie miała niespodziankę nie czekaj z tym,bo nigdy tego nie zrobisz.ile jeszcze opinii musisz dostać,ile jeszcze określeń typu do niej - szmata, do ciebie - palant?? chyba juz dużo nazbierałeś.jeśli to prowokacja to spadaj z tego forum,od prawdziwych ludzi,bo nie mam ochoty Ci juz tłumaczyć tego co powinieneś zrobic i jak to wygląda.a jeśli nie,zrób to w końcu na spontan,wywal ją i skończ to.mam nadzieje że twoja następna wiadomośc będzie zawierała w treści dwa słowa. SKOŃCZYŁEM TO.

Talia-65...-62-61-60
Pępuś-82...-68-67-66-65
Boczki-82...-79-78-77-76-75
53kg...jest 48!
Martusia156 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 16:00   #107
Niezmienna
Wtajemniczenie

Cytat:
to, że zdradza to jej właśnie jedyna wada i dlatego proszę o pomoc....a poza tym wszystkim jest naprawde wspaniała w każdym calu

O litości!!
No to zostań w tym "wspaniałym związku "....i niech Cie zdradza...Przeciez to jedyna jej wada...
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 16:40   #108
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ty to chyba jesteś jak niektore baby,chłop nawali na calej lini a wystarczy kupić prezencik i już wybaczone. Ty chyba żartujesz,albo kpisz,też że ona jest ok,ale tylko cię zdradziła.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 18:03   #109
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Dopiero teraz udało mi sie podczytać ten wątek...ale jakoś zupelnie w ta historie nie wierze.
Smierdzi mi jak nic prowokacja :-/
Moze nawet jedna znana zablokowana juz na wizazu osoba zalozyla sobie nowe konto.... i kolejnego wyciskacza damskich lez wymyslila.
Prawda MI tez tym samym zajechało.
Stary 2009-05-11, 18:17   #110
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
jakby mi facet po zdradzie ferrari kupił to bym nie wzieła
chociaz nie, wziełabym i kazała zmiatac na drzewo
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 18:27   #111
viola34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martusia156 Pokaż wiadomość
Wiesz co,jak wróci,popatrz na nią.Pomyśl że juz wszyscy dotykali jej ciała.że te piękne oczy widziały wiele nagich ciał facetów.że te piękne usta robiły laskę juz wiele razy,i to nie Tobie.pomyśl,miała w buzi kutasa swojego byłego a potem Cie całowała.Fajne?opamiętaj się,nie jesteś babą (bez urazy dla nikogo) i na prezenty się nie nabieraj.może to Ty ja tym razem zaskocz?weź te ciuchy i oddaj,przy tym powiedz wypier.....dalaj z mojego domu?będzie miała niespodziankę nie czekaj z tym,bo nigdy tego nie zrobisz.ile jeszcze opinii musisz dostać,ile jeszcze określeń typu do niej - szmata, do ciebie - palant?? chyba juz dużo nazbierałeś.jeśli to prowokacja to spadaj z tego forum,od prawdziwych ludzi,bo nie mam ochoty Ci juz tłumaczyć tego co powinieneś zrobic i jak to wygląda.a jeśli nie,zrób to w końcu na spontan,wywal ją i skończ to.mam nadzieje że twoja następna wiadomośc będzie zawierała w treści dwa słowa. SKOŃCZYŁEM TO.
dokładnie !

Jestem boginią , jestem kobietą
viola34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-12, 11:34   #112
dzustam
Zakorzenienie

Wątek nastawiony na łapanie chętnych i gotowych pocieszyć strapione męskie serce...

Jak nic, tę dziewczynę (o ile taka istnieje) autor ma serdecznie w .

On tu przyszedł nałowić. Wybrał o prawda mieszankę jak dla mnie całkowicie niestrawną (użalanie się, trochę tandetnego romantyzmu o wielkich seduszkach, wybielanie własnej osoby, przykłady pięknych gestów i braku skapstwa - jednym słowem chodząca mamałyga).

Beware of the little shark.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-12, 11:40   #113
moniczorek
Podróżniczka

w 100%

Tak dla przestrogi....
poniżej watek o podobnej treści : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=257007

stworzony przez oszusta i bajkopisarza.

Edytowane przez moniczorek
Czas edycji: 2009-05-12 o 11:53
Stary 2009-05-12, 11:56   #114
Wroclovianka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak dla przestrogi....
poniżej watek o podobnej treści : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=257007

Właśnie miałam to dopisać-bo mam takie same skojarzenie z tym wątkiem -albo popadłam już w paranoje
Mam nadzieje , ze nie wrócił tu z nowa bajeczką

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-12, 13:23   #115
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
w 100%

Tak dla przestrogi....

He he moja pierwsza mysl, ze to taki szałowy come back)))
Cytat:
Napisane przez Wroclovianka Pokaż wiadomość
Właśnie miałam to dopisać-bo mam takie same skojarzenie z tym wątkiem -albo popadłam już w paranoje
Mam nadzieje , ze nie wrócił tu z nowa bajeczką
Jesli tak, to znowu dostanie bana, bo ma w sumie stałego
Stary 2009-05-12, 14:39   #116
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
He he moja pierwsza mysl, ze to taki szałowy come back)))
Szał pał
Stary 2009-05-12, 15:10   #117
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Mnie tylko jeszcze zastanawia CO TO ZNACZY: do konca tygodnia zrobie jej z tyłka jesien sredniowiecza
Stary 2009-05-12, 15:29   #118
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tylko jeszcze zastanawia CO TO ZNACZY: do konca tygodnia zrobie jej z tyłka jesien sredniowiecza

Chcą zrozumieć, tę jakże wzniosłą metaforę - udałam się do wikipedii (bo nie miałm czasu na ambitniejsze źródła)

I oto, com znalazła:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jesie%C...9Aredniowiecza

On kolejny tom księgi na jej tyłku zamieści - pewnie w ten sposób chce dotrzeć do jak największej ilości czytelników, a gdzie jak nie na tyłku nimfomanki

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-12, 15:39   #119
moniczorek
Podróżniczka

Stary 2009-05-12, 15:51   #120
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Witam
mam wielki problem z moja dziewczyną. Jestesmy razem juz prawie dwa lata, bardzo ją kocham i bardzo mi na niej zalezy, wynajmuje nam mieszkanie i przeprowadziłem sie do jej miasta, poniewaz razem studiujemy. Robie dla niej wszystko, opiekuje się, jest poprostu moim oczkiem w głowie. Zauważyłem jednak, że od pewnego czasu zaczeło czesto bawic sie telefonem i pisac non sop smsy rano i wieczorem. Pewnego dnia zauwazyłem co mnie bardzo zabolało dwa numery jakis frajerow ktorzy ją bajerują a ona jest na nich otwarta bardziej niz dla mnie. opisuja tam swoje erotyczne zachcianki a jej to sie bardzo podoba. Chciałem jeszcze cofnąc i napisac, że moja dziewczyna kocha sex i to do tego stopnia, że juz kilka razy zdradzała mnie ze swoim byłym. Tyle razy mielismy sie rozstać a ona zawsze błagała żebym został, zawsze pisała że zabije sie bo nie ma juz po co żyć. Ale jakos sie układało, bardzo mi na niej zalezy i poprostu wracałem. Pewnego dnia umowiłem sie z kumplami na majówke, pisalismy głupoty na gadu, że będą fajne laski itp. no ale nie miałem zamiaru zaraz kogoś podrywac bo to tylko zwykła "jajcowa" rozmowa była z dobrymi kumplami. Ona przeczytała tą rozmowę i zostawiła mi w domu kartke z dopiskami że mam wypier****ć z mojego własnego domu, że ona kocha seks i tylko to, że ja nie moge jej dac tego co ona chce i że ktoś inny daje jej wiecej niz ja poprostu napisała jaką to ona jest " nimfomanką ", zeszmaciła mnie i kazała zabierac swoje rzeczy i znowu wrociłem, przeprosiła za wszystko ale dalej pisze smsy i napewno mnie zdradza kompletnie nie wiem co robic jest cudowną dziewczyną, ma super rodzicow, mielismy się zaręczać a ona sama chyba nie wie czego chce...prosze pomóżcie bo juz sam nie wiem co robic...zostac tutaj z nią czy wrocic do swojego prawdziwego domu

uciekaj gdzie pieprz rosnie...wychodzi na to ze zakochales sie w zwyklej pierwszej lepszej...az mi Cie zal...
co ty jeszcze z nia robisz???

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości