|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Burboniku mój nie ma za co dziękować
Wstyd się przyznać ale naprawdę jak ktoś nie zda ustnej to i tak ma zdaną maturę? Bo wiecie że ja nie wiem? Czy ja już mówiłam że ?UMIEM?! Sialalalalalala I na uśmiech uroczy o taki >
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2222 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() co do prezentowania przyjelam taktyke niewinnej zdenerwowaniej dziewczynki chociaz stres minal razem z wejsciem na sale to udawalam ze rece mi sie trzeca i udawalam ze glos mi sie trzesie wyszlo troche komicznie ale widzialam wspolczucie i zal w oczach komisji hihihih
|
||
|
|
|
#2223 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Powiem wam dziewczyny, ze podczytuje was teraz ale nawet nie mam sily nic napisac przed ta matma... Modle sie ebym ja dobrze zdala bo wszystko od tego zalezy szczerze mowiac.
|
#2224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2225 |
|
maszyna, nie człowiek
|
W sumei mialam rozne, bo zaczynalam wrecz od zera, ale...gorzej jak mnei zje stres albo tak jak na jednej próbnej zrobi mi sie słabo... Wiecie, ide porobie jakies zadania z matmy, wypije herbatke, zjem maslana bułkę i wrócę potem
Będę się czuła spokojniej.
|
#2226 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Burbonik - dobry pomysł podsunęłaś
jest tylko jedno ale... moja Pani Dorotka wie jaki przebojowe diable ze mnie jest. Uczyła mnie 2 i pół roku! Wystawiała ze mną w roli głownej przedstawienia i wogóle zna mnie na wylot. Nie wiem czy uwierzyłaby w wystraszoną dziewczynkę czy przejrzała na wylot moją 'grę aktorską' Oto kolejny minus posiadania jako przewodniczącej komisji tak dobrze znanej profesorki. SS NicRu - Wszystko pójdzie super zobaczysz!!! Mówię Ci to ja Twoja S Siostra
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
oj Arkadio, ja też dziękuję pięknie
![]() ja romansuje z biologia i zaczeła mi w końcu ulegać, tylko czemu jak tak mało czasu zostało ? ![]() dla biologic jutrzejszych, znalazłam coś fajnego na forum takim, ze jedna osoba zadaje pytanie, a druga odpowiada i zadaje nastepne, czytając to można sobie troche poprzypominać i się dowiedzieć ![]() http://www.forum.biolog.pl/tematy66/...ne-vt19372.htm tylko, że tak zamula, przeciążone serwery są. Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2009-05-10 o 19:06 |
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie , Arkadia, Biedronka, czemu się od razu się nie przyznałyście, że też chodziłyście do muzyka? Arkadia, będę trzymać kciuki! Dziewczyny, oglądnęłam dzisiaj "Zmierzch" Piszę, bo wiem, że tu są fanki I w ogóle to trochę głupio zrobiłam, bo wiadomo, że lepiej najpierw przeczytać książkę, a ja na odwrót Ale Edward...
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Malwinka zapomniałaś dodać, że biały śliczny napis jeszcze xD
A jak się ma człowiek odwagę przyznać i pokazać pocztówki i powie się pani, że na te pocztówki znaczek tam a tam z priorytetem to pani tylko pieczątkę przybije i o ![]() Napisałam prezentacje o.O Wyszło mi pięć stron... Zeszytowych. Zaraz zobaczę jak to wygląda drukiem. Jak będzie przystępne to wydrukuję, jak nie to będę się z notatek uczyć. Jeśli w ogóle się będę uczyć :X |
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Agusia - nie ma za co dziękować. Wszakże my tu jako jedna wielka wspierająca się rodzina
Cytat:
To znaczy że i Ty? A na czym grałaś? Dziękuję za kciuki I powiem Ci że ja też najpier widziałam film dopiero później dowiedziałam się że istnieje książka i nie żałuję sama zachęcałam koleżanki do zabrania się do tego w takiej kolejności ![]() JAk się podobało jak wrazenia jak nasz boski Edd? Chcesz przeczytać książkę? Uważaj! Zacznij dopiero po maturach bo to diabelskie nasienie!
|
|
|
|
#2232 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny rekrutacja na AGH od 22 czerwca do 10 lipca. jak ja mam sie zarejestrowac jak mnie nie bedzie?! a nie wiem czy bede miala laptop ze soba bo nei wiem czy bedzie na to kasa?
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
och tak xD napis jest wręcz powalający
![]() ![]() zjadłam własnie loda OSKAR-----> bananowy w czekoladzie ^^ mniam
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
halo dziewczyny piszące jutro BIO.
co ze sobą zabieracie? bo ja chcę wziąć: czarne długopisy a oprócz tego ołówek, linijkę, gumkę, cyrkiel(no bo czym wykresy czy tabelki robić).. a gdzieś tam na liście w szkole u nas pisało, że można mieć tylko linijkę a wykresy na próbnych zawsze ołówkiem robiłam, tak nam biologica kazała więc jak to jest
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2236 |
|
BAN stały
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12241610]dziewczyny rekrutacja na AGH od 22 czerwca do 10 lipca. jak ja mam sie zarejestrowac jak mnie nie bedzie?! a nie wiem czy bede miala laptop ze soba bo nei wiem czy bedzie na to kasa?
[/quote]mój kolega zaraz po maturach w tamtym roku pojechał do niemiec na całe 4 miesiące..... i biedna siostrzyczka latała mu po uczelniach może ty tez masz kogo tak wykorzystac
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Fortepian przez 12 lat
I szalenie miło to wspominam ![]() Pogrywasz sobie coś jeszcze? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edwardzik jest super Ech, super był już w Harrym, a tutaj
|
|
#2242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Poszłam sobie na spacer do parku i...zaczęłam opowiadanie tworzyć
jak usidłam to pisałam jak szalonaCytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2243 |
|
Konto usunięte
|
odkryłam kwadrature koła...kolejną w naszej kochanej Polsce
staż pomaga ci zdobyc prace. czesto jednak jest tak (np ja) ze szkoda mi jakiegos tam okresu czasu(np 6m-cy) zeby nie isc na studia tylko "stazowac" ale jak pojdziesz na staz po studiach to kreca nosem ze za późno... odpowie mi ktos madry na tą głupotę? ![]() mozna robic staz chodzac na dzienne? |
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja w sumie też miło wspominam bo miałam świetną nauczycielke i klasę z kształcenia Jedna dziewczyna z mojej grupy zapytana w 4 klasie ile krzyżyków ma gama C-dur odp że 2 A co do zmierzchowej historii to wiesz nigdy nic nie wiadomo. U mnie w klasie na nas dziewczyny które to czytały ( a było nas sporo ) mówili że zwariowałyśmy ![]() ![]() Ja teraz bez Zmierzchu bym po prostu nie mogła. To bym nie była Ja. Tak samo jak bez Jeziora Osobliwości!
|
|
|
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12241772]odkryłam kwadrature koła...kolejną w naszej kochanej Polsce staż pomaga ci zdobyc prace. czesto jednak jest tak (np ja) ze szkoda mi jakiegos tam okresu czasu(np 6m-cy) zeby nie isc na studia tylko "stazowac" ale jak pojdziesz na staz po studiach to kreca nosem ze za późno... odpowie mi ktos madry na tą głupotę? ![]() mozna robic staz chodzac na dzienne?[/QUOTE] właśnie tez się nad tym zastaniawiam ... wiem np. ze sporo osob z klasy bedzie robic staz od czerwca ... ale oni na zaoczne ida ![]() moze da sie jakos połączyc staz ze studiami ...duzo osob pracuje rownoczesnie studiujajac dziennie |
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2248 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Z praca jest teraz wlasnie glupio i rpzekichane, najlepiej miec 23 lat, skonczone sudia na dwoch kierunkach, 10 alt doswiadcenia, prawo jazdy i brak planow rodzinnych. Inaczej to kręca na CIebie nosem ;|
Wytrzymalam jedno zadanie z matmy, z prawdopodobienstwa. Az jestem zaskoczona, ze cokolwiek z niego umiem o.0 Anuu, obs byla jak basia z Teraz Albo Nigdy, siadla i dwie ksiazki poszły XD
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-05-10 o 19:35 |
|
|
|
#2249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas na dyplomie z historii muzyki,gdy mieliśmy rozpoznawać utwory, jednemu chłopakowi puścili "Księżycowego Pierrota" Schonberga (kojarzysz? ekspresjonizm, atonalność, te sprawy ) i powiedział, że to ewidentnie Aria Krolowej Nocy Mozarta Cytat:
![]() A w Zmierzchu była scena, jak u Edwarda Bella puściła "Swiatło księżyca"! Myślałam, że oszaleję ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() starałam się nauczyć dziś biologii.. z jakim skutkiem okaże się jutro, zmęczona już tym jestem...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

I na uśmiech uroczy o taki > 

jest tylko jedno ale... moja Pani Dorotka wie jaki przebojowe diable ze mnie jest. Uczyła mnie 2 i pół roku! Wystawiała ze mną w roli głownej przedstawienia i wogóle zna mnie na wylot. Nie wiem czy uwierzyłaby w wystraszoną dziewczynkę czy przejrzała na wylot moją 'grę aktorską' Oto kolejny minus posiadania jako przewodniczącej komisji tak dobrze znanej profesorki.
Wszystko pójdzie super zobaczysz!!! Mówię Ci to ja Twoja S Siostra 

I w ogóle to trochę głupio zrobiłam, bo wiadomo, że lepiej najpierw przeczytać książkę, a ja na odwrót 

a wykresy na próbnych zawsze ołówkiem robiłam, tak nam biologica kazała więc jak to jest