|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
....zchamiały świat.....fałszywi ludzie....plastikowe uśmiechy...
jak pozbierać dni, nie pogubić ich? potknęłam się o tiulowe niebo i połamałam sobie rzęsy paranoja ciemnoniebieska z odcieniem czerwieni mam zaburzenia psycholękowe z napaściami narcystycznej złości Marmurowym kłamstwem ociekają ręce. Sens niedomówionych słów, dźwięk niezagranych jeszcze nut... tylko śmierć umie ludzi przybliżyć do ludzi Ja chcę wlecieć na wyżyny, lecz niezmiennie spadam w mrok... otuliła się ciszą, spokojem. odwróciła się od świata. miała dość wszystkiego. Słowa ranią raz po raz, myśli ciążą niby głaz... Szary świat.. gdy brak w nim barw.. nadziei brak... To co boli - niepokoi, mieć oparcie w kimś kto koi... ...w mojej głowie wojna myśli niespokojnych... Kiedy ziemia niknie pod nogami... Spadam w ciemną otchłań... czemu mnie nie łapiesz... Kruszę się, nadzieja opada jak jesienne liście. Podnieś mnie. W jednej chwili stoisz na, zdawałoby się, pewnym gruncie i wiesz, że możecie ufać sobie bez reszty, a w drugiej, z powodu jednej uwagi, ten grunt usuwa Ci się spod nóg i zostajesz nagle zawieszona w powietrzu.. Brakująca cząstka mnie... Żałowała, że kiedykolwiek ufała, że marzyła o ideałach. Zawsze będzie jakieś jutro. Jakieś... Oczy patrzą na to czego nie chce widzieć dusza. Nudne,samotne,zimowe dni,mijały jej tak powoli. Chyba właśnie po tym można poznać naprawdę samotnych ludzi... Zawsze wiedzą, co robić w deszczowe dni. Zawsze można do nich zadzwonić. Zawsze są w domu. Pieprzone zawsze. |
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Czas przemija nawet wtedy, gdy wydaje się, że to niemożliwe. Nawet wtedy, gdy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból. Czas przemija nierówno- raz rwie przed siebie, to znów niemiłosiernie się dłuży- ale mimo to przemija.
Nie pozwalałam sobie myśleć o Nim. Przywiązywałam dużą wagę do przestrzegania tego zakazu. Oczywiście zdarzało mi się go łamać- nie byłam święta- ale szło mi coraz lepiej. Potrafiłam unikać bólu przez kilka dni z rzędu. W wyniku tej strategii pogrążyłam się w marazmie, wolałam jednak otępienie i pustkę w głowie od rozpaczy i natłoku męczących myśli. Od ponad kwartału starałam się o Nim nie myśleć, nie oznaczało to jednak, że starałam się o Nim zapomnieć. Nieraz nad ranem, kiedy z braku snu słabła moja silna wola, martwiłam się, że wszystko mi się wymyka. Moja pamięć była jak sito. Wzdrygnęłam się na myśl o tym, że pewnego dnia już nie przypomnę sobie koloru Jego oczu, chłodu Jego skóry, tembru Jego głosu. Nie wolno mi było tych cech wspominać, ale moim obowiązkiem było o nich pamiętać. Dlaczego? Ponieważ, aby dalej żyć, nie mogłam przestać wierzyć, że mój Towarzysz naprawdę istniał. Zbrojna w tę wiarę, byłam gotowa zmierzyć się z każdą odmianą cierpienia. Tym razem tylko przypomniałam sobie Jego słowa, nie usłyszałam ich w głowie. Równie dobrze mogłabym patrzeć na nie wydrukowane na kartce papieru. Były to jedynie słowa, zbitki głosek lub liter, ale raniły jak sztylet. Zacisnęłam z bólu zęby. Zastanowiłam się, jak długo jeszcze będę tak cierpieć. Może pewnego dnia, za kilkadziesiąt lat- jeśli ból miał zelżeć kiedyś na tyle, żebym mogła lepiej go znosić- uda mi się ze spokojem wspominać te kilka krótkich miesięcy składających się na najszczęśliwszy okres w moim życiu. Wspominać, wdzięczna za to, że poświęcono mi choć trochę czasu. Że dano mi więcej, niż na to zasługiwałam. Cóż, może pewnego dnia miało być mi dane tak to oceniać. Ale co jeśli rana miała się nigdy nie zagoić? Jeśli ból miał towarzyszyć mi do końca moich dni? Jestem bulimiczką. Ciągle jem tą miłość. I ciągle po niej żygam. Jak zapomnieć mam gdy jesteś we wszystkich? Wszystkim? I wszędzie? Świat pełen jest fałszywych marionetek z napisem : człowiek. Otwórzmy razem czekoladę szczęścia. Popłyńmy statkiem rozkoszy. Cierpienie też może być piękne - gdy wypełniam je twoim wizerunkiem... Przyjaźń. Oto co zostało z resztek naszej miłości. A mówiłam, że już nigdy się nie zakocham... A miłość podeszła do mnie znienacka, kopnęła mnie w tyłek, związała mi ręce, zakryła oczy i otworzyła drzwi serca .. Widząc Twoje literki w wiadomości w skrzynce odbiorczej nie jestem w stanie nie uśmiechnąć się do monitora. - Jestem na ciebie zła ! - I co teraz ? - Ugryzę Cię. - Gdzie ? - W język. Ona może mieć prawie każdego. Z dziesięciu mężczyzn dziewięciu ulega jej urokowi, nie mogąc się jej oprzeć. Szkoda tylko, że ona kocha właśnie tego dziesiątego. chyba jednak wole Cię nie mieć niż mieć Cię tak na niby, od czasu do czasu, od zachcianki, od smutku. |
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
No i znowu miałam 15 stron do nadrobienia!!
![]() sploniesz nim odpale lond - no cóż.. PannaCzekolada- no i znowu taka nowa, którą pokochałam za opisy ;* Obyś nas nie zostawiła ![]() AddictedToYou- Ty wiesz,że okradam, okradałam i będę okradać Werro- mam uśmiech na twarzy jak ppołówka pomarańczy i muszę doprawdy komicznie wyglądać Kocham Cię Kotek ;*alexandretta- nie mogę się nadziwić Twemu geniuszowi Cudowna Moja <3Kastelle - no jakby Ci to.. no.. Kocham <333 podziw!! a opisy kradnę wszystkie ;**kirkeblack- no ja Cię jeszcze nie chwaliłam Cudnaś Ty Mm... a Twoje opisy to zajmują z 3 strony w notatniku mym . !! <3Plotkaraa- ejj.. nie mogłam się powstrzymać i okradłąm Cięęęęę <beczy> , ale wiesz.. nie żałuję Kocham!! <3 Moja Gwiazdeczka, że tak poufale Cię nazwęę ![]() Laffy- Ciebie ostatnio także okradam ;* ona69- wysłałam na gg ![]() Czarnula4- do tych Twoich tam, tam brakujących ![]() powinnam- ależ Ty masz cudne opisy.. moje guru.! <3koktajlowa- ale nie znikaj więęcej .. !! Ten Konopnickiej sobie przywłasszczyłam na zaawsze ![]() malenka146- trzymam za was kciuuki ^^ 3martyna3- wszystkie dialogi zabieeram.! a zwłaszcza Pani Potrzeby ^^ Boska Pani ;****suve- no i bach.. czuj się okradziona! Little Balerina, kamisha, izka19855- również ![]() _______________ No i poczułam się rozpier.dolona na cząstki elementarne ![]() To wszystko dzieje się obok.. ja mogę tylko patrzeć, jak on rujnuje życie moje i swoje! Let` s go back.. Back the beginning bach to when the darth the sun, the stars all alligried..
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
I haven’t seen a perfect couple and that’s the beauty of relationships. You build on your commonalities. /Nie znam pary idealnej – i na tym właśnie polega piękno związków. Tworzysz je z tego wszystkiego, co wspólne. I hate your big combat boots and the way you read my mind /Nienawidzę twych butów i tego, że odgadujesz moje myśli. I don’t copy people, sweetheart, I make people copy me /Ja nie naśladuję innych ludzi, kochanie, sprawiam, że ludzie naśladują mnie. I'm afraid he's gone for good. A shame, really. He was such a handsome creature... and... quite tasty! /Obawiam się, że zniknął na dobre. Szkoda. Był taki przystojny... i nawet smaczny! Her beauty, which would have entranced any mortal man, held no charm for him /Jej uroda, która zachwyciłaby każdego śmiertelnika, dla niego nic nie znaczyła. Sometimes crazy works. /Czasem szaleństwo działa. I'm in a bad mood. Understand? /Mam dziś złyyy humor. Rozumiesz? No, no, NO! It's all wrong. /Nie, nie, NIE! Wszystko nie tak I hate it when you're not around and the fact that you didn't call /Nienawidzę, kiedy cię nie ma i kiedy nie dzwonisz.
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart,
A czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart. I zapominać chcę tak często, jak się da, Że nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart. ‘Szklany człowiek’ Świat wypadł mi z moich rąk, Jakoś tak nie jest mi nawet żal. ‘Chciałbym umrzeć z miłości’ Choć często niepewnie, A czasem tak trudno, Wciąż warto próbować, Nigdy nie jest za późno. ‘Ty i ja i wszystko, co mamy’ Noc, a nocą gdy nie śpię, Wychodzę, choć nie chcę, spojrzeć na Chemiczny świat, pachnący szarością Z papieru miłością, gdzie ty i ja I jeszcze ktoś, nie wiem kto Chciałby tak przez kilka lat Zbyt zachłannie i trochę przesadnie, Pobyć chwilę sam, chyba go znam. ‘Długość dźwięku samotności’ |
|
|
|
#756 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję za wspomnienie mnie
Czuję sie zaszczycona ! ![]() _________________________ ______________________ " Nie jestem gwiazdą ale mów mi Słońce ! " " Kotku, wygraliśmy siebie w totolotku ! " "Chemiczny świat papierowej miłości ... " " Taka miłość jak nasza nigdy sie nie wykruszy !" ________ I takie zmierzchowe ^^ __________ "- I tak lew zakochał się w jagnięciu . - głupie jagnię . - chory na umyśle lew masochista ! " " Jestem nieodwołalnie i bezwarunkowo zakochana ! " |
|
|
|
|
#757 |
|
Rozeznanie
|
mam Cie tam gdzie plecy traca swa szlachetna nazwe... Nie będę tańczyć jak mi zagrasz,będę grać,a Ty zatańczysz;> Nie jestem tabliczką czekolady, nie każdemu muszę smakować Ślub to zaręczyny rozwodu "Kobieta nie jest taka sama dla wszystkich." ( Anatol France) "Nie mów kobiecie, że jest piękna; powiedz jej, że nie ma takiej drugiej jak ona, a otworzą się przed tobą wszystkie drzwi." ( Jules Renard) Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta – sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga – skarbem. Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn. Kobiety mają to do siebie, że tam, gdzie dłużej przebywają wnoszą zawsze coś z piękna. Żadna kobieta nie powiedziała nigdy całej prawdy o swoim życiu. Kobietą jestem ponad miarę swoich czasów, nie bawią mnie umizgi bladych lowelasów... dopóki lakier na paznokciach nie wyschnie kobieta jest bezbronna Kobiety trzeba kochać w każdym wieku... zwłaszcza w XXI ! |
|
|
|
#758 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
nie musisz robic tego jeszcze raz ![]() Cytat:
![]() ![]() nie musisz sie powstrzymywać ![]() <3 ja też okradam często ![]() _____________ targowisko uczuć pożycz mi różowej kredki nikt Ci nie powiedział,że telewizja kłamie ?
|
|
#759 |
|
Zadomowienie
|
Is he smokin' up outside?
/Czy pali na zewnątrz?/ I can't get his off of my brain . /Nie mogę przestać o nim myśleć ./ I want to go to the party he gon' go . /chcę pójść na ta imprezę na którą on pójdzie ./ Do u know just what she likes? /Czy wiesz jaka ona jest? / It's not so pretty all the time . /Teraz nic nie jest świetne ./ u wake up, it's raining and it's monday . /Wstajesz, jest poniedziałek i pada /. This life is what some people dream about . /Życie jest takie, jakie niektórzy ludzie wymarzyli./ He get up and hit the dance floor . /Wstał i zawojował parkiet ./ I have waited for u all of my life . /Czekałam na ciebie całe moje życie ./ I can't see the gleam in your eyes . /Nie mogę zobaczyć błysku w twoich oczach ./ Cuz the person I used to know.. is gone . /Bo osoba którą znałam odeszła ./
|
#760 |
|
Rozeznanie
|
...Sens nie mówionych słów Dźwięk nie zagranych nut....
..w umyśle ślę uśmiech, muśnie Cię. Nie uśniesz już, wiesz?.. W mojej dłoni maska, która twarzą mą już się stała ... "..Widzieć, jak na mnie patrzysz, i w twe oczy patrzeć.." Pośród zwyczajnych chwil budzić się rano ze spokojem... Na pierwszej stacji wysiadasz zaspana...A tam napis życie... być filżanką,która muska Twe usta każdego poranka ... „Człowiek, który nie zmierza do jakiegoś celu, nie osiągnie żadnego” Czasami mysli biegna innym torem niz serce...... być moze życie przegrałam... Dla tego świata byłam za mała... "...wspominać to łowić wiatr,co umknął w pole niepowrotności..." "I biegne i gonie życie swoje" Zawsze celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz... będziesz między gwiazdami... Pomyśl logicznie.. trzeba zacząć od początku, by ulepszyć się technicznie. „Trzeba kolekcjonować mocne wrażenia” "Nie pozwól, aby twoje marzenia zarosły chwastami." Wyobraź sobie: Stoisz... A niebo u stóp Twoich... ...bo tylko w ciemności można zobaczyć gwiazdy... kto pokochał, choćby błądził bezdrożami nieczułości będzie ocalony... ...świat kocha tych, co śmiało idą pod wiatr w nieznaną dal... Szanuj siebie, szanuj innych, bądź odpowiedzialny za swoje czyny... uczymy się odwagi, idąc naprzód, kiedy lęk zachęca nas do odwrotu Żeby być kimś zawsze trzeba być sobą! są godziny, które liczą się podwójnie i lata niewarte jednego dnia... nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili pokaż że się mylili 'Celuj w księżyc, nawet jeśli nie trafisz... znajdziesz się wśród gwiazd' kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się *Nie śpiesz się. Lepiej stracić minutę w życiu niż życie w minutę* Uwierz w niebo, choćby schody do niego nigdy nie miały końca... czasami tracisz czas a przecież każda sekunda jest niepowtarzalna... nie ważne jest to ile razy upadniesz, ale to czy zdołasz się podnieść... szczęście jest w nas, a nie koło nas Tchórze przed śmiercią giną wiele razy Mężni jeno raz kosztują śmierci ...nie żałować tego co przeszło i nie bać się tego co będzie... "Rodzisz się oryginalny umieraj jako czyjaś kopia" Noblesse Oblige nie narzekaj że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt ... możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec ... "Nie bój się uczynić wielkiego kroku, gdy to wskazane. Nie da się pokonać przepaści dwoma krokami" Wczoraj - do Ciebie nie należy. Jutro - niepewne. Tylko dziś jest Twoje. Dziesięć kroków do szczęścia przede mną. Cóż za różnica, ile posiadasz? Czyż nie ważniejsze, ile ci brakuje? patrz przed siebie, zamiast ciągle się oglądać Zamknij oczy Otwórz umysł Strach z korzeniami wyrwij jak chwasta ... |
|
|
|
#761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
; * a Ty już nie opuszczaj nas na tak długo, baboku mały ! ; * <3 love You honey ; * _________________________ _____________________ zostawiłeś mi białe chusteczki ociekające miłością
polecali w słuchawce stałe łącze między nami ma pan rację, dla tego świata już nie ma ratunku popatrz: zdejmuję rajstopy gdyby mogła, trawa nie chciałaby rosnąć pod moimi stopami kawałek serca schnie mi na kaloryferze twoje imię nadal mam pod skórą boleśnie jak oparzelina po papierosie tyle dni poświęcam, by zamiast ciebie widzieć zbitek mięśni tyle atomów i drobin kurzu, w których chciwie ciebie zamykam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
Ciemny tłum kłębi sie, a ona stała i nie patrzyła.. niewzruszona
![]() Nie możesz zatrzymać każdego dnia, ale możesz go nie stracić.. I milczysz, i szlochasz, i płaczesz bezgłośnie.. Sama.. nie znaczy samotna! ![]() Wiem,że boisz się miłości.. tak jak ja samotności..
|
#763 | |
|
BAN stały
|
DarlingForeverYours - kradnij, bo wyjątkowo ten rodzaj kradzieży akceptuję, ba! sprawia mi przyjemność
<3Cytat:
poczekam ile trzeba na to, co mnie nie ominie i tak. bo przecież i ja znajdę tego, z którym będę żyć długo i szczęśliwie. kiedyś bez obaw powiem, że spotkałam prawdziwą miłość. czas na miłość, która nie kończy się w którymś momencie. kiedyś. może to Ciebie zapytam kiedyś 'hej, mogę się w Tobie zakochać?' bo na 'miłość na śmierć i życie' przyjdzie jeszcze czas. tyle <3_ Bóg mi wybaczy, to jego zawód. bo niektórzy nie są nic warci, a wartości mają ujemne. świat to skrzyżowanie rzeźni z burdelem. mam dziś predyspozycje do wku**wiania się na cały świat. w głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki. gdybym miała tylko jedno życzenie, poprosiłabym o tak wielką du.pę, żeby cały świat mógł ją pocałować. życie miało sens, choćby przez kilka godzin, pół godziny. |
|
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Spodobał mi się ten Twój kawałek świata
Za to Ciebie– z miłą chęcią zapraszałabym codziennie, a raczej cowieczornie... ![]() czułam, że nawet Twój telefon był zdziwiony Jak wygląda binarne odwzorowanie smutku? A matematyka łez? Cholera. Chyba będę musiała ze sobą poważnie pogadać. uwielbiam niebanalne komplementy Nie jestem dziewczynką, tylko miniaturową kobietą. Posłuchaj. Gdybyś mnie zdobył, nie miał byś pojęcia, co ze mną robić.
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
<33
Chyba wolę nie przyznawać przed sobą, że mnie wzruszasz lubię w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty Wzbudźcie mnie z letargu rzęsy mi parzy! Życiorys człowieka napisany jest niewidzialnym atramentem Ja właśnie żuję gumę dla dzieci
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą
Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty ... W powietrzu od emocji za gęsto Brudne serce, brudne ręce .. I ukryjesz wszystko, nawet miłość A ja jestem ślepcem, który stąpa po cienkim lodzie By świat w moich oczach wciąż wyglądał kolorowo Rozdarty człowiek? przecież znasz to doskonale A ja tylko chcę sam kierować swoim życiem Walę to, nie ustąpię, przecież znasz mnie. Samotny księżyc znika za horyzontem Czy dzień będzie szary, gdy zostaniemy dalej sami?
|
|
#767 |
|
Przyczajenie
|
. . .i jak zobaczył, że się nawet nie patrzę na Niego to poszedł.
Chyba za bardzo uniosłam się dumą.[!] Na lunch time jak Go widziałam przy sklepie to przypomniało mi się jak zawsze krzyczał: 'hejj Bejbii, bd u Ciebie za 2 minuty.[!!]' A dzis.[?] Echoooo. . . Nawet się nie spojrzał chociaż bardzo dobrze wiedział, że idę. Mogło sie to inaczej potoczyć. Teraz nawet się do mnie nie odzywa. . . Może z czasem przejdzie i mi i Jemu. . ..[?]. . .
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Paulqa94,
dziękuję Ci bardzo za wyróżnienie ale zadanie trudne, nie wiem czy coś Ci podpasuje..i do miłości trzeba dorosnąć "Kocham Cię" - to duże słowo, poczekam by nie wypowiadać je zbyt pochopnie wolę czekać, niż bawić się czymiś uczuciami trochę przypominam takie małe dziecko co boi się kochać na miłość - przyjdzie czas! czekam na przystanku "miłość", spokojnie.. nie śpieszy mi się mam czas, by czekać na znak (; * nie musisz już kochać mnie, jesteś wolny trochę lepiej już śpię samotnie od teraz mam przynajmniej jeden cel, zapomnieć Cię przepędzam czarne myśli z mego nieba anioły budzę śpiące słodko gdzieś we mgle cudów w naszym życiu nie ma twój kierunek: dno bezduszny obraz dnia |
|
|
|
#769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochanaaa ; ** i na pewno nie wyglądasz komicznie . z uśmiechem zawsze do twarzy . ! < 33 __________________ Taniec to jedyny moment w którym tak naprawdę żyjesz... Przez nikogo nie zauważona, spadam w ramiona śmierci... Człowiek jest jak szkło, poznasz go gdy się skaleczysz . Pokaż jak się kręcisz .. Jak swym ciałem nęcisz ; d I śniła że dla niego tańczy a on ukradkiem bije brawo.. Znaleźć miłość, ruszyć z miejsca, zacząć kochać ! Tu chodzi właśnie o to, by mieć wokół tych co są najcenniejsi.. Stoję tutaj ale jedyne czego chce to być tam.. Na Ciebie czekam kolejny dzień.. dni zlewają się w jedną rzekę I chcę Cię tak bardzo i nie mogę mieć On zaczarowany- Ona czarodziejka . On rozpalony- Ona iskierka
|
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie opowiadać..
![]() ![]() Rosnę duża, dzielna, zdrowa, w 100% odlotowa! ![]() Może nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radzę! Zamierzam żyć wieczne i wszystko jak narazie idzie z godnie z planem ![]() Mam jeszcze czas na bycie grzeczną dziewczynką ![]()
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
proszę o opisy o samotności i tęsknocie do rodziny...
_________________________ ___ Masz chłopaka? -Mam... Ale on chyba nie ma dziewczyny... -Przez całe życie? -Zawsze. -Wytrzymasz ze mną? -Nie wytrzymam bez ciebie... -Czego szukasz? -Księcia z bajki. -Ojej a to chyba trudne, no nie? -Może...Ja nie jestem wymagająca. Może mieć stare jeansy i niemodny już rower, tylko... -Tylko co...?? -No kurcze, niech mnie zabierze jak najdalej i niech mnie inspiruje. -To wystarczy...?? -To aż nadmiar. -Nie potrzebuje faceta! -Każdy kogoś potrzebuje. -Potrzebuje Cię. Wróć. -Nigdy nie odszedłem. -Zrobisz coś dla mnie? -Wszystko! -Zapomnij o mnie. -Aż tak mnie kochał...? -Aż tak. -Chciałam Cię tylko sprowokować. -Udało Ci się. -Wiem, zawsze mi się udaje. -Nie widziałaś mnie nigdy zakochanego? -Nie w innej. - wyglądasz na tępego i bogatego, to ja jestem inteligentna i biedna. (..) - a niby czemu jesteś taka inteligentna? - bo nie poszłabym z Tobą na kawę. - bo bym Cie nie zaprosił . - i właśnie dlatego jesteś tępy. - Dlaczego jej tutaj nie ma? - Bo jest z innym. - Więc dlaczego jesteś szczęśliwy? Przecież ona cię nie kocha. - Nie, nie kocha. Ale ja kocham ją. -Odszedł? -Mówił że zbyt trudno mnie kochać.. -Wiesz kiedy patrzę w gwiazdy myślę ,że będzie lepiej. -A co, nie będzie ?-zapytał -Dla nas już może nie. -Kochasz ją? -Zrobiłbym dla niej wszystko... A najdziwniejsze jest to, że nie wiem dlaczego... -Poczekaj, kocham Cie! -To żaden powód, abym tu został. -Dlaczego? Przecież mówiłeś że też mnie kochasz. -Ludzie się zmieniają...
opowiem ci o swoim życiu. [IMG=https://static.wizaz.pl/akcje/vichy/images/new/banery/468_60.png] kliknij przynajmniej raz dziennie ![]() Edytowane przez kruuszi Czas edycji: 2009-05-10 o 19:32 |
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
kilka stron wcześniej było o tęsknocie,
o samotności też coś było ___ czasami widzę rzeczy, których chciałabym nie widzieć. cichy szept lekarstwem rozpaczy dwóch serc. masz tremę? no proszę, uderz mnie. może i nie musiałabym myśleć o Tobie tak... wiem, że masz plan. jestem sama, proste. nie ufaj mu. i może chciałabym zdobyć dla Ciebie świat...
|
#773 |
|
Rozeznanie
|
![]() Co dzień staję z głową na torach tramwajowych i wiem, że cała ta duchota to nie od tego. Najwyżej mnie nie ma. Idę po siebie, bo nikt inny nie umie zauważyć jak bardzo mnie nie ma. Ktoś każe mi być ponurą, jak ponure jest niebo, gdy się na nie nie patrzy. Pocieszasz mnie, bo jutro nie stworzymy naszej Casablanki. Nie będziemy całować się na trawie. Ja chcę być pomiętym zdjęciem oglądanym z ciekawości i przeklinaną kolką spod Twojego żebra. Uliczne twarze nie mają nic z natury ani z Ciebie.
|
#774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okradłam Cie słoneczko.;( A co do prośby to nie wiem czy pomogę. Wbrew pozorom dom nie jest pusty- jest wypełniony moją tęsknotą. stęskniona i samotna- sama spędzam wieczory. Tęsknie za domową krzątaniną. Tylko tyle przychodzi mi do głowy. ___________________ Lubię gdy kwitną kasztany.Wtedy wraca nadzieja,że może przeżyjemy to jeszcze raz.
A gdy odejdę to uważaj by spadający z serca kamień nie urwał ci czegoś po drodze. Bo z niego to typ chłopaka w stylu: "Mamo zabrali mi lizaka"
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#775 |
|
Przyczajenie
|
cześć kiedyś już tam dodawałam opisy..ale więcej ich skradłam..wiec postaram się zrehabilitować:P:P
Szaleństwo uczuć oblewa moje ciało...nie wiem czy mam się w nich kąpać. Ludzie rozpętali piekło na ziemi... a Ty tornado w moim sercu. Gdyby niemowlę potrafiło mówić wiele by nas nauczyło. Grzechem nie jest popełniać błędy...grzechem jest ich nie naprawiać! Toje usta mają smak czekolady...moje karmelu...połączenie ich może spowodować niewyobrażalną słodycz:P:P Jesteś w mojej wyobraźni ciekawe kiedy staniesz się rzeczywistością. Dlaczego faceci boją się pewnych siebie niezależnych kobiet? bo wiedza że nigdy im nie dorównają.. ![]() Miłość to paranoja...dlatego zalicza się do choroby.. patrząc wstecz widzę co straciłam..patrząc na przód widzę co mogę zyskać.. Patrząc w lustro jak pale kolejnego papierosa...myślę że życie jest najbardziej skomplikowanym mechanizmem w całym wszechświecie Ciało może powiedzieć wiele więcej niż słowa których nikt nie słyszy Wyuzdany styl na nic się zda gdy osobowość nie odbiega od normy Patrząc na ludzi myślimy że jesteśmy w stanie powiedzieć o nich wszystko..poznając ich wiemy jak się myliliśmy Najfajniejsi chłopcy są pozerami..żeby pokazali jacy są trzeba sięnapracować..ale opłaca się bo okazują sie być wartościowymi ludżmi Gdyby diabeł mnie odwiedzil z checią bym go przeleciała..bo luuubie niegrzecznych chłopcow
|
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
Troszkę tych i poprzednie pochodzą z książki "P.S Kocham Cię." ![]() :roll eyes:1.Jesteś kim jesteś. Mężczyzną ,który kochał głęboko , który pokochał na zawsze. Nie ma znaczenia jak bardzo mnie kochasz.. Nigdy jej nie zapomnisz ,a ja nie potrafię z tym żyć. -Możemy spróbować - zaczął ochryple, - Ja mogę spróbować...być innym. Przerwała mu. -Wiem ,że w to wierzysz. Sama chcę w to wierzyć. Gdybyś objął mnie i zaczął błagać , żebym została , pewnie bym została , bo odmieniłeś moje życie , dałeś coś ,czego od dawna w nim brakowało.. Nasza znajomość układałaby się tak jak do tej pory, a my mielibyśmy nadzieję ,że kiedyś może nam się uda, ale nie mogło nam się udać.. Nie rozumiesz? Przy następnej kłótni.. -Urwała - Nie mogę z nią konkurować. Na to nie mogę się zgodzić ,chociaż pragnę ,żebyśmy byli razem." 2. Wiedziała tylko, że znów jej coś odebrano. Tym razem bezpowrotnie 3. Tak to trudne. Tak to okropne. Najgorsze co mi się przydarzyło w życiu. Ale nie mogę się tak po prostu poddać 4. To się nazywa życie. Zapomniałeś, że jest coś takiego. I nie mówię, że to dla ciebie łatwe, bo wiem, że tak nie jest 5. Dlaczego czas nie płynie tak szybko wtedy kiedy się czeka ? 6. Muszę po prostu zrobić coś, na co nie mam ochoty. Ale z drugiej strony jednak chcę zrobić, przez co jeszcze bardziej tego nie chcę, bo wydaję mi się nie właściwe, choć takie nie jest 7. Jakimi szczęściarzami są Ci którzy mogą się przytulać do swoich ukochanych, kiedy tylko im przyjdzie na to ochota 8. Prawdziwe uczucia, prawdziwe emocje, prawdziwa miłość czyli prawdziwe życie. Prawdziwe życie, które stało się teraz dla niej koszmarem 9. Bardzo wyczerpująca była ta huśtawka uczuć 10. Umykał z jej głowy i desperacko próbowała temu zapobiec. Celowo myślała o nim każdego wieczoru przed pójściem spać, w nadziei, że jej się przyśni. Kupiła nawet jego ulubioną wodę po goleniu i rozpylała ją po domu. Czasami zdarzyło się, że jakiś znajomy zapach albo piosenka przenosiły ją do innego czasu. Szczęśliwszego czasu 11. Tak bardzo za nim tęskniła, że czuła aż ściskanie w żołądku 12. Nie potrafiła powstrzymać łez. Nie miała sił by je ukrywać, nie miała sił by się tym przejmować 13. Zupełnie jakby jej ciało stało się jedną wielką układanką (...) którą zaczęła od rogów i krawędzi ponieważ to było najprostsze, ale wszystkie te elementy były już na swoich miejscach i teraz musiała je uzupełnić pozostałymi, tymi najtrudniejszymi. Niestety nic, czego dokonała do tej pory, nie zdoła zapełnić wyrwy w jej sercu; Tę cześć układanki należało dopiero odnaleźć 14. Jeszcze raz uwierzyła w miłość, zaufała uczuciu, ale przeżyła tyle rozczarowań, że nie była już pewna niczego. Mimo to, ta miłość była jej wielką nadzieją. 15. Ona potrzebowała Go tak samo, jak On jej. Taka jest prawda o pokrewnych duszach - w końcu muszą się rozpoznać.
|
|
#777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak, to jest przyslowiowe odwracanie kota ogonem i nie musisz mi o tym mowic. Więc co, jeśli możesz zobaczyć moją najciemniejszą stronę? |
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mOjjjaaa! <3 - nie chce Cię krzywdzić. za dużo razy to robiłem.
- krzywdź mnie całe zycie byle by to życie było obok Ciebie. czoło. ściana. wiesz co dalej ? gramy w Ty stoisz na ulicy, a ja jade ciężarówką STAR ? ' kobieta ' to brzmi dumnie. a mężczyzna ? ' chujnie ' ! ziomek wiesz ? życie to schody, a nie rewia mody. kolory tęczy mnie rozwalają. ;o 'wiedziałam że tam było coś więcej niż tylko chemia" ...
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
- nie ufasz mi ?
- ja już nikomu nie ufam mam bardzo ważny egzamin i chwilowo zawieszam życie rodzinne faceci dopiero niedawno wyszli z jaskiń
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
jestem,byłam i zawsze będe dodatkiem...
byłam krzywdzona,teraz sama zadaje miłosny ból mam ochote wykąpać sie w wannie rozpusty i grzechu lepiej udawać... lepiej,bezpieczniej patrze na wasze szczescie i zyje w zazdrości... w sobie widze wady,w innych zalety... męczące to życie i nudne... budze sie z marzeń... do czasu,gdy spotkam kolejnego,podobnego do Ciebie... jutro wrócisz do codzienności,teraz daj sie porwać namiętności... chodź,bawmy sie perwersją pocałunki wódką popijam zawsze byłeś blisko,lecz dopiero teraz poczułam Twój smak
![]() ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

Cudowna Moja <3
nie mogłam się powstrzymać i okradłąm Cięęęęę <beczy> , ale wiesz.. nie żałuję 

moje guru.! <3

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wystarczy Marzena