|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Cytat:
![]() mi to chyba prace sezonowe zostają rodzice nie chcą się zgodzić na wyjazd do Anglii...nawet do Berlina nie mam pozwolenia ....
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bede miala gorzej z uwodzeniem komisji bo mam temat o feminizmie i faceta w komisji
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właściwie praktycznie już mam prace. Ale szczerze mówiąc sama już nie wiem czy się na to zdecydować...będę praktycznie uziemiona w wakacje. TŻ i znajomi gdzies będą jechać a ja co...będę musiała zostać
|
|
|
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem..ale nie pisze tak duzo
![]() Czasem czytam tylko ![]() Ale ogolnie w moim zyciu po pisemnych wkradla sie nuuuuuuuuuuuda ![]() Do ustnych kupa czasu a ja nie mam co robic
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
a ja w moim małym city nic nie znajde, jedynie staz, ale to chyba na 6 miesiecy a ja mam zamiar wyjechac na studia przeciez
![]() byłam w biedronce i nie kupiłam czekolady o ktorej mowiła Seren |
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubie Magnetic orzechowa i malinowa i dobre sa Bubblez(biala i mleczna)
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Rany co za tempo
Ja wyjechałam w czwartek na wieś, musiałam odreagować, poza tym tam lepiej mi się uczy niż w domu. Trochę jestem podłamana, mam dość całej matury, już mi przestaje zależeć na reszcie.. W ogóle nie potrafię się jakoś wyluzować, cały czas jestem zestresowana co ze studiami. Chyba zwariuję ![]() Ilona, kiedy masz ustny niemiecki? Bo ja 18, to zdajemy razem
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 9.50 chyba A ja mam za duzo czasu na myslenie teraz i mysle czy zdalam gegre czy nie ![]() Jutro mam korki z niemca jeszcze i chyba pozycze ksiazki od ustnej(w szkole musialam oddac) i robie prezentacje
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Ksh - zawsze się jedno takie trafi ale przynajmniej smiesznie jest
Muzyka w Zmierzchu ogólnie boska Czytałaś Jezioro? To była moja książka wszechczasów do momentu poznania Zmierzchu Bo ja w sumie taka trochę MArta z Jeziora jestem Tylko Michała swojego nie mam Infante - po 1 nie wiem czy Ci to mówiłam ale uwielbiam twój nick Taki 2znaczny A co do sposbów cóż każdy jest dobry Jak mi się pytanie nie spodoba zawsze mogę 'niechcący' przywalić komisji z buta pod stołem Ilona - oby Twoje słowa były prorocze! A wogóle jak się tak nudzisz to może pójdziemy na deal ja za Ciebie zdam niemiecki ustny a Ty za mnie polski? ![]() Czyściuchna i okąpana maluję paznokcie, prostuję włoski i powtarzam powtarzam powtarzam do znudzenia...
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zaczynamy o 10, ale przed nami jest podstawa więc nigdy nic nie wiadomo. Ja jestem 4 więc pewnie przed 11 wejdę.
|
|
|
#2264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie polskiego nie boje-w przemówieniach zawsze byłam dobra(aczkolwiek to jest stresujące )Cytat:
![]() Ciekawe co ten gosc z komisji na moj temat
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
No, ostatnio w środę. Nawet próbowałam pisać, napisałam pięknego posta i przy wysyłaniu blueconnecta szlag trafił..
![]() Chyba powinnam powtórzyć historię.. Zresztą i tak mi się nigdzie nie liczy.. to po co
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam takie pytanie(sieje sobie panike dalej)
Wiem ze UWr ma rekrutacje tez we wrzesniu(2 tura) I czy ta rekrutacja jest do poprawkowiczów? Wyniki sierpnia sa 15 wrzesnia a rekrutacja do 20 wrzesnia..
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdałaś! i nie ma innej opcji! nie narzekać, myśleć pozytywnie
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(licze na 20 ,..15 jest na zdanie) i dlatego sie boje. Na probnej podobnie liczylam i ..nie zdalam I rekrutacja jest w czerwcu 1-3 (80 zl a nie wiadomo czy zda sie.. )A wyniki 30 ![]() Bo beda jaja jak mnie juz Uwr nie przyjmie we wrzesniu..rok w (moge isc sobie na wizaz oczywiscie dalej ale nie chce roku bez nauki bo za rok to nie wiem czy bede miala motywacje do nauki )
|
|
|
#2269 |
|
Konto usunięte
|
niby umiem ale jeszce nie calą prezentacje
![]() ehhh |
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Padam. Padam, mój mózg odmówiła posłuszeństwa. zostało mi jakieś 7 tematów, jestem w wojnie koreańskiej i po prostu czułam, że muszę zrobić przerwę. ehh. gdyby mnie tu juz dziś nie było to biologiczki, powodzenia! arkadia Jezioro osobliwości <333333333333 sentyment do imienia Michał mam dodziś
całe szczęście, żę tak właśnie na imię ma mój tż, bo inaczej pewnie nie umiałabym się do niego zwracać xD
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Nie łamiemy się!
Jeszcze dużo czasu! Jedna rada ode mnie. Nie kuj na pamięć tylko sam sens a później mów mniej więcej jak pamiętasz. Ja też za każdym razem mówię trochę inaczej. I tyle już to wkuwam że już mnie to zaczyna walić A oto moja ukochana piosenka. I teledysk z Łukaszem ( 3 edycja) i Basią ( 4 edycja ) z YCD ( są parą w życiu realnym swoją drogą śliczną nie? ) Uwielbiammmm Łozzzooo http://www.youtube.com/watch?v=Jx5T-G78SHI Sunday - po maturze musimy koniecznie o Jeziorku pogadać. Ja kocham tą książkę to nr 2 na mojej życiowej liście.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-05-10 o 20:52 |
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
tż był, jeziorko było, ognisko było - i to na tyle miłych rzeczy. Reszta wieczoru poświęcona zostanie (prawdopodobnie
) na biologię tylko mi się wydaje że nic nie umiem i nawale jutro? |
|
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
Boję się tej jutrzejszej matury... Nie w taki sposób, żebym chodziła znerwicowana po domu i nie mogła nic przełknąć, ale tak jakoś wewnątrz czuję strach. Zdać zdam, ale nie wiadomo jak... A muszę mieć min 75% żeby myśleć o farmacji...
Mam nadzieję, że szanowne CKE nie wymyśliło nic strasznie trudnego
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak ponad 75% też bym chciała mieć, na więcej nie liczę bo leń ze mnie |
|
|
|
|
#2275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
arkadia a co jest pierwsze?
bo u mnie niepodzielnie Alchemik o niech sobie mówią, co chcą, że Coelho pisze na jedno kopyto :P przeczytałam alchemika przed wielkim szałem na niego i to razem z 'Małym Księciem' najważniejsza książka w moim życiu Alexia jeszcze tylko jutro, wiesz? będzie dobrze. musi być ! powtarzam to sobie od kilkunastu ndi.. byle do środy..
|
|
#2277 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Konto usunięte
|
arkadia ja nie umiem sciagac z tego programu co tu dawals jakas tepa jestem;/
wyszukuje niby dodaje sie i nic! brrr |
|
|
|
#2279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Echhh, chciałabym jutro kończyć matury, ale jutro biologią R, w piątek chemia R a 20.05 ang ustny... (ale od piątku już z górki- ostatni zakręt na drodze do wakacji )
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest to historia licealistki Marty i dziwnego splotu wydarzeń które zaczynają dziać się w jej spokojnym ( wiedzionym w duecie tylko z matką ) życiu, zaraz po tym jak otrzymuje od koleżanki z klasy tajemniczy list z prośba o spotkanie który adresowany jest przez kolegę brata koleżanki. Co zrobi Marta? Pójdzie na spotkanie z tajemniczym nieznajomym o imieniu Michał? Co zmieni się w jej spokojnym poukładanym życiu? Przeczytajcie a się dowiecie. W woli wyjasnienia jest to historia jak najbardziej jakby to ująć możliwa w życiu realnym do zajścia. Więc prosze nie spodziewac się fantasy, demonów czy gangsterki. Mnie osobiście ujęła prostota tej historii mądrości pisane tak prostym językiem że czasami człowiek uśmiecha się sam do siebie myśląc 'no fakt!' Przy okazji bardzo lubię poczucie humoru w niej zawarte i to że Marta nie jest plastikowa. No i Michał Ktoś może powie że to książeczka dla 13- latek ja jednak gorąco polecam. ![]() ![]() Sunday - u mnie 1 jest cała saga Zmierzchu. I niech sobie ludzie mówią co chcą że to tępe i dla dzieci emo. Do mnie to trafia i już! O! A alchemika nie czytałam jeszcze ale mam zamiar bo 'Na brzegi rzeki piedry usiadłam i płakałam' bardzo mi się podobało a poza tym mam full cytatów z książek tego autora
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-05-10 o 21:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

rodzice nie chcą się zgodzić na wyjazd do Anglii...nawet do Berlina nie mam pozwolenia .... 
I na uśmiech uroczy o taki >

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)
Jeszcze dużo czasu! Jedna rada ode mnie. Nie kuj na pamięć tylko sam sens a później mów mniej więcej jak pamiętasz. Ja też za każdym razem mówię trochę inaczej. I tyle już to wkuwam że już mnie to zaczyna walić