Żony doskonałe PM2008 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-10, 18:48   #1321
Jok3r
Zadomowienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Tez chce miec dzidzie juz ,teraz. Poki co mam jakies cholerstwo. Ktos na mnie zakaszlal o jeden raz za duzo i sie przyczepilo. Goraczka, bol glowy, katar i uczucie jakby mnie ktos skopal, a od jutra mam tyle spraw do zalatwienia, ze chyba wynajme sobowtora.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 19:47   #1322
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Tez chce miec dzidzie juz ,teraz. Poki co mam jakies cholerstwo. Ktos na mnie zakaszlal o jeden raz za duzo i sie przyczepilo. Goraczka, bol glowy, katar i uczucie jakby mnie ktos skopal, a od jutra mam tyle spraw do zalatwienia, ze chyba wynajme sobowtora.
czyzby swinska grypa???

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 21:29   #1323
dzasta110
Wtajemniczenie

HEJ
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
jakiegos stresa mam przed wizyta
eeejjjj... nie można się stresować wszystko jest ok, tak jak ciotki wizazowe mówią

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
A co do mego Węża- musi! musi mi się meldować, bo dostaję palpitacji serca taki gupek jestem ale on wie że sie zawsze martwie strasznie i już mnie wyprzepraszał za wszystkie czasy różyczkę mi kupił i włoski umył wieczorem- taki wypas masazyk zrobił i nawet kakao podał do łóżka
to z moim Sz byś już dawno umarła na zawał ja już się przyzwyczaiłam

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Nie napisałam Wam jeszcze, że sprzedałam suknie ślubną. Ciesze się i smuce jednoczesnie
odczucia bardzo dobre

Cytat:
Wlasnie sie dowiedzialam ze nasza Sofferka jest jakby moja sasiadkabo okazalo sie ze dzieli nas jakies 15 km......w porownaniu z innymi zonkami to pikus!
i następne, tylko ja sama na wygwizdowiu zwanym Mazury

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Z racji tego, że niestety nie karmię synka piersią z braku pokarmu właśnie wysłałam męża do kfc po jakieś żarełko
hihi...

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
czyzby swinska grypa???

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 21:36   #1324
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
hej laseczki

rzeczywiscie teraz w weekendy jak jest cieplej to pustki i vo najwyzje kilka postow na 2 dni!

Czekoladko- a to bedziecie mieli niespodzianke jak jednak bedzie chlopczyk chyba jeszcze nie kupowaliscie rozowych ciuszkow,co??

Soff- ja mialam nieszczesna lacine i w LO i wlasnie na anglistyce! i szczerze stwierdzam ze oprocz filozofii to lacina jest najglupszym przedmiotem na tym kierunku jeszcze do udanych nalezala historia jez.angielskiego...ale to chociaz mozna uznac za przedmiot cos wnoszacy, ale lacina???!! bleeeee
jakbym cos z tego pamietala to bym chetnie pomogla ale to byl przedmiot do ZZZ
eee ja nie lubie rozowego ani niebieskiego wiec kupimy uniwersalne kolorki

Cytat:
Hejka
Z racji tego, że niestety nie karmię synka piersią z braku pokarmu właśnie wysłałam męża do kfc po jakieś żarełko

ad. 1 gratuluję sprzedaży sukienki
ad. 2 oj to nie zazdroszczę Ci tego tłumaczenia

ale fajowsio my z Kinią mieszkamy praktycznie na tej samej dzielnicy
mmm kfc

kolejne sasiadeczki

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
witajcie

łykend w pracy zleciał i teraz mam kilka godzinek by odpocząć studneci juz myslami na pewno nie na zajęciach, a ja sie nabawiłam pięknej "nauczycielskiej" chrypki

ale za to tez zaliczyliśmy USG połówkowe, u naszego maleństwa wszsytko w porządku,rośnie przepisowo i byliśmy dzielni w naszym postanowieniu, ze nie chcemy znać płci , tak postanowiliśmy i tego się trzymamy - najważniejsze, ze zdrowe maleńswto jest , oczywiście jak na zwykle na USG postanowiło spać, raz machnęło do nas ręką (albo na panią doktor zeby nie przeszkadzała) i spało słodko .....

buziaki
ja bym nie wytrzymala , ale my pewnosci do plci nie mamy wiec to tak jakbym nie znala wiec wszystko mi jedno
gratuluje zdrowej dzidzi!!

ale zrobilam maraton hehe poszlismy z tż do tesciow piechotka 5kmmowie fajna pogoda wiec spacerek sie przyda, z powrotem tez-tylko ze ja madra Ania wzielam sobie klapki na koturnie!!i mnie otarły nogi mam teraz jak balony!!!
lece na film bo tż juz na mnie czeka.....

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 23:13   #1325
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam wieczorem
A ja dzisiaj pokłóciłam się z mężem poszedł na piłkę i miał zaraz po niej przyjść do domu, bo mieliśmy wykąpać małego. Ale nie zasiedział się z kolegami i nawet nie raczył zadzwonić albo wysłać głupiego smsa bo po co miał zamontować gondolę w samochodzie, bo jutro jedziemy z małym na kontrolę, ale tego też nie zrobił, bo już jest za późno i po nocach tego nie będzie robił normalnie wygarnęłam mu wszystko, zjechałam od góry do dołu za wszystkie czasy. Tylko, że ja mówiłam całą prawdę, a on próbował się jakoś wykręcać, że niby nic się nie stanie jak mały raz zostanie wykąpany później albo stwierdził, że sama równie dobrze mogłam go wykąpać na dodatek powiedział o kilka słów za dużo i teraz siedzę i płaczę przez tego idiotę i kretyna

Cytat:
ale za to tez zaliczyliśmy USG połówkowe, u naszego maleństwa wszsytko w porządku,rośnie przepisowo i byliśmy dzielni w naszym postanowieniu, ze nie chcemy znać płci , tak postanowiliśmy i tego się trzymamy - najważniejsze, ze zdrowe maleńswto jest , oczywiście jak na zwykle na USG postanowiło spać, raz machnęło do nas ręką (albo na panią doktor zeby nie przeszkadzała) i spało słodko .....
cieszę się siostrzyczko, że z dzidzią wszystko oki i podziwiam za wytrwałość odnośnie płci, bo ja bym nie wytrzymała i musiałam znać płeć

Cytat:
oj to dużo zdrówka życzę może do lekarza z tym idź

Cytat:

ale zrobilam maraton hehe poszlismy z tż do tesciow piechotka 5kmmowie fajna pogoda wiec spacerek sie przyda, z powrotem tez-tylko ze ja madra Ania wzielam sobie klapki na koturnie!!i mnie otarły nogi mam teraz jak balony!!!
ad. 1 mimo, że wiedzieliśmy, że będzie synek to mamy mnóstwo ubranek w neutralnych kolorach: żółty, zielony
ad. 2
Stary 2009-05-11, 08:45   #1326
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:

ad1. no i bardzo mądrze
pamiętacie jak pisałam Wam o mojej kuzynce, która wpadła na usg wyszło, ze będzie chłopiec, więc zaczęli wszystko kupować chłopięce, a na ostatnim lekarz powiedział, że dziewczyna i teraz sami nie wiedzą jakiej płci będzie dziecko

Cytat:
Witam wieczorem
A ja dzisiaj pokłóciłam się z mężem poszedł na piłkę i miał zaraz po niej przyjść do domu, bo mieliśmy wykąpać małego. Ale nie zasiedział się z kolegami i nawet nie raczył zadzwonić albo wysłać głupiego smsa bo po co miał zamontować gondolę w samochodzie, bo jutro jedziemy z małym na kontrolę, ale tego też nie zrobił, bo już jest za późno i po nocach tego nie będzie robił normalnie wygarnęłam mu wszystko, zjechałam od góry do dołu za wszystkie czasy. Tylko, że ja mówiłam całą prawdę, a on próbował się jakoś wykręcać, że niby nic się nie stanie jak mały raz zostanie wykąpany później albo stwierdził, że sama równie dobrze mogłam go wykąpać na dodatek powiedział o kilka słów za dużo i teraz siedzę i płaczę przez tego idiotę i kretyna
masz Ci los z tymi facetami uważam, że miałaś rację mam nadzieję, że dziś już lepiej

a gdzie ranne ptaszynki?? tylko nie mówcie, ze pracujecie

wczoraj byliśmy na zakupach i chciałam kupić sobie buty, ale oczywiście nic nie znalazłam ale moje nogi są coś nie teges, albo z butami jest teraz coś nie tak

mam zjazd w ten weekend i egzamin w sobotę na dodatek zjazd w Kortowiadę (juwenalia)

miłego dnia Robaki

Stary 2009-05-11, 09:04   #1327
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć
Cytat:

ja bym nie wytrzymala , ale my pewnosci do plci nie mamy wiec to tak jakbym nie znala wiec wszystko mi jedno
gratuluje zdrowej dzidzi!!
myśmy od poczatku tak chcieli, a juz po tych początkowych zawirowaniach z ciążą najważniejsze dla nas to zeby było zdrowe

Cytat:
Witam wieczorem

cieszę się siostrzyczko, że z dzidzią wszystko oki i podziwiam za wytrwałość odnośnie płci, bo ja bym nie wytrzymała i musiałam znać płeć
ech faceci
ale sama wiesz - ja miałam z zeszłym tygodniu ciche dni, Ty teraz , czasem tak po porstu jest ,a na pewno bedzie dobrzze

ja mam dziś duzo pracy, wiec dobrego dnia i wracam do pracy
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 09:26   #1328
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

CZEść żoneczki
U mnie pogoda niby ładna ale ja jakaś taka nie teges jestem. Czuję się strasznie zmęczona. Weekend w stolicy był ok, zaliczyliśmy łazienki i starówkę. Ułaziliśmy się strasznie, chociaż ja to jeszcze bym połaziła W każdym razie pierwszy raz będąc w warszawie nie byłam na zakupach
Cytat:
lekarz powiedzial ze jak narazie stawia na dziewczynke, ale nie jest pewny i na kazdej wizycie bedziemy podgladac czy cos sie nie zmienilo, bo mowil ze czasem jajka sa schowane a piska wyglada tak jak siusiak- ja tam nie wiem , ale wydaje mi sie ze on ma jakies kiepskie to usg......
pozatym jesli bedzie dziewczynka to chyba modelka bo ma dlugie nogi, ktore odpowiadaja 30tc! glowka natomiast jest troche mniejsza, ale termin wedlug OM pokrywa sie z terminem usgwiec rosnie zdrowo i rozwija sie pieknie i glowka w dol wiec chyba juz nic sie nie zmieni i niech tak zostanie!
Najważniejsze, że zdrowo a skoro chcesz znać płeć to może warto się do innego gina wybrać.

Cytat:
Hmmm...wiem, że odbierasz to inaczej (bo już matką jesteś), ale ja np na dzień dzisiejszy nie chciałabym karmić.

Cytat:
byliśmy dzielni w naszym postanowieniu, ze nie chcemy znać płci
o kurcze to na serio macie silną wolę, ja bym nie wytrzymała.

Cytat:
Też zawsze nogi obieram, nawet w mega wygodnych butach.

Cytat:
Faceci...zobaczysz, przepprosi Cię i będzie bardzo bardzo skruszony. dla Ciebie. Większego komentarza to zachowanie nie wymaga.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 09:32   #1329
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Witam wieczorem

oj to dużo zdrówka życzę może do lekarza z tym idź

ad. 1 mimo, że wiedzieliśmy, że będzie synek to mamy mnóstwo ubranek w neutralnych kolorach: żółty, zielony
ad. 2
mam nadzieje ze szybko sie pogodzicie
a co do kolorkow to ja najbardziej lubie pomaranczowy, czerwony, bez, braz, zolty, zielony wiec w takich kolorkach bedzie moja dzidzia i nie wazne czy dziewczynka czy chlopiec!! oby zdrowe!!

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej

ad1. no i bardzo mądrze
pamiętacie jak pisałam Wam o mojej kuzynce, która wpadła na usg wyszło, ze będzie chłopiec, więc zaczęli wszystko kupować chłopięce, a na ostatnim lekarz powiedział, że dziewczyna i teraz sami nie wiedzą jakiej płci będzie dziecko

masz Ci los z tymi facetami uważam, że miałaś rację mam nadzieję, że dziś już lepiej

a gdzie ranne ptaszynki?? tylko nie mówcie, ze pracujecie

wczoraj byliśmy na zakupach i chciałam kupić sobie buty, ale oczywiście nic nie znalazłam ale moje nogi są coś nie teges, albo z butami jest teraz coś nie tak

mam zjazd w ten weekend i egzamin w sobotę na dodatek zjazd w Kortowiadę (juwenalia)

miłego dnia Robaki
powiem tobie ze teraz zaluje ze chcialam wiedziec , bo przynajmniej bylaby niespodzianka, a tak mam metlik w glowie......

Cytat:
cześć

myśmy od poczatku tak chcieli, a juz po tych początkowych zawirowaniach z ciążą najważniejsze dla nas to zeby było zdrowe

ech faceci
ale sama wiesz - ja miałam z zeszłym tygodniu ciche dni, Ty teraz , czasem tak po porstu jest ,a na pewno bedzie dobrzze

ja mam dziś duzo pracy, wiec dobrego dnia i wracam do pracy
i super!! bedzie niespodzianka
a masz jakies przeczucie??

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

Najważniejsze, że zdrowo a skoro chcesz znać płeć to może warto się do innego gina wybrać.

Też zawsze nogi obieram, nawet w mega wygodnych butach.

Faceci...zobaczysz, przepprosi Cię i będzie bardzo bardzo skruszony. dla Ciebie. Większego komentarza to zachowanie nie wymaga.
juz mi wszystko jedno- az tak mi nie zalezy zeby wiedziec na bank!!
a co do butow to najbardziej sie boje na to wesele ze bede miec cale kostki we krwi znowu......ale biore buty na zmiane wiec jak poczuje male otarcie to zmienie

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-05-11, 10:02   #1330
soffera
Zadomowienie

Cytat:
czyzby swinska grypa???
Pojechałaś

Cytat:
HEJ

i następne, tylko ja sama na wygwizdowiu zwanym Mazury

Cytat:
Witam wieczorem
Sorry, ale czysty facet z niego wyszedł - własnie takie zachowanie mnie w nich maksymalnie wkurza.
dla Ciebie

Cytat:
Hej

miłego dnia Robaki
1. a ja sobie wczoraj kupila buciska na allegro
2. ja tez mam zjazd a sa juwenalia
3.

Cytat:
CZEść żoneczki
W każdym razie pierwszy raz będąc w warszawie nie byłam na zakupach

Hmmm...wiem, że odbierasz to inaczej (bo już matką jesteś), ale ja np na dzień dzisiejszy nie chciałabym karmić.
1. co za postawa!
2. tak tak chcesz miec cyca w gorze Naprawde jakos biustu po ciazy zalezy od tego czy karmimy piersia czy nie? Czy ktos widzial naocznie efekty

Cytat:
a co do butow to najbardziej sie boje na to wesele ze bede miec cale kostki we krwi znowu......ale biore buty na zmiane wiec jak poczuje male otarcie to zmienie
Zaklej wrażliwe miejsca plastrami wtedy buty nie powinny Cie obetrzec.

Zjadłam pycha sniadanko, wcinam winogrona i robie przelewy - nie ma to jak poniedzialek
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 10:42   #1331
Jok3r
Zadomowienie

Ja z moim lobuzem swego czasu klocilam sie czesto i gesto i raz byly to takie popierduchy i zaraz sie godzilismy, a czasem bylo oooostro. Ktoregos dnia poszlam do ksiegarni po jakas ksiazke i wpadla mi w lapki "mezczyzni sa z marsa, a kobiety z venus". Kiedys zaczelam ja czytac jak pracowalam w ksiegarni, ale nie dokonczylam i kupilam. I wiecie co tam naprawde koles ciekawie opisuje wszelkie zachowania babeczek i fafkunow i radzi jak sie zachowywac i jak reagowac. Nie mowie, ze odrazu zaczela sie sielanka, bo dla rozrywki bym nie rzucala szczotka do wlosow, ale pomogla i teraz obudwoje zanim rozkrecimy "impreze" najpierw sie chwile zastanowimy tz panuje cisza i foch, a jak dojdziemy do wniosku, ze jednak mamy racje i bedziemy jej bronic to sie zaczyna
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 10:46   #1332
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
my z Kinią mieszkamy praktycznie na tej samej dzielnicy

i aż mi wstyd, że się spotkać nawet nie ma kiedy, coś czuję, że musimy się na jakiś spacerek umówić
Cytat:
Witam wieczorem
buziol ogromny dla Ciebie i Dawidka, a dla męża klapa wielkiego na tyłek za takie zachowanie, niech się szybko poprawi, bo jak nie to będzie miał z siostrą Pelargonią do czynienia

miłego dnia laseczki

ja się idę trochę kawką rozkręcić, bo coś nie mogę wpaść w rytm pracy po weekendzie jeszcze

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 11:39   #1333
mooonik
Zakorzenienie

hej Żoneczki
ja się tylko przywitam i spadam bo nie chcę Was pozarażać
od soboty leżę w łóżku z przerwami na wyjście do łazienki, wykurowałam męża to przeszło na mnie, katar, gardło i głowoból i do tego bóle mięśni czuje się jakby po mnie traktor przejechał cholerne grypsko niech se juz idzie ode mnie
Czeko21 super że dzidzia zdrowa, to najważniejsze
Malutka mam nadzieje że dziś juz troszkę lepiej?

uciekam nawet nie mam siły pisać
buziaki i trzymajcie się zdrowo

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 11:41   #1334
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
hej Żoneczki
od soboty leżę w łóżku z przerwami na wyjście do łazienki, wykurowałam męża to przeszło na mnie, katar, gardło i głowoból i do tego bóle mięśni czuje się jakby po mnie traktor przejechał cholerne grypsko niech se juz idzie ode mnie

biedactwo, zdrowiej

Mąż i żona...
Stary 2009-05-11, 12:20   #1335
kotekk81
Zakorzenienie

czesc wszystkim

to ja sie moze tak szybko wytlumacze, nie odzywalam sie bo zaraz po przylocie tak mnie choroba rozlozyla ze wczoraj musialam zwolnic sie z pracy bo juz nie dawalam rady i przespalam caly dzien.Dobrze ze dzis i jutro mam wolne a teraz wracam do lozeczka, a pogoda taaaaka piekna

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 13:28   #1336
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Naprawde jakos biustu po ciazy zalezy od tego czy karmimy piersia czy nie? Czy ktos widzial naocznie efekty
No dokładnie, chcę cyca w górze
Widziałam, u koleżanek.

Cytat:
"mezczyzni sa z marsa, a kobiety z venus". Kiedys zaczelam ja czytac jak pracowalam w ksiegarni, ale nie dokonczylam i kupilam. I wiecie co tam naprawde koles ciekawie opisuje wszelkie zachowania babeczek i fafkunow i radzi jak sie zachowywac i jak reagowac.
Kupie, kupie na 100 % to taka głośna książka ale jakoś jej nie czytałam, może coś pomoże.

Cytat:
od soboty leżę w łóżku z przerwami na wyjście do łazienki, wykurowałam męża to przeszło na mnie, katar, gardło i głowoból i do tego bóle mięśni czuje się jakby po mnie traktor przejechał

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
to ja sie moze tak szybko wytlumacze, nie odzywalam sie bo zaraz po przylocie tak mnie choroba rozlozyla ze wczoraj musialam zwolnic sie z pracy bo juz nie dawalam rady i przespalam caly dzien.Dobrze ze dzis i jutro mam wolne a teraz wracam do lozeczka, a
Zdrowiejcie dziewczynki
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:12   #1337
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Zaklej wrażliwe miejsca plastrami wtedy buty nie powinny Cie obetrzec.
zawsze w torebce mam plastry na zapas........ale takie mam juz stopy ze chocby nie wiem jak wygodne buty to po wszystkich mam otarcia....

Cytat:
hej Żoneczki
Czeko21 super że dzidzia zdrowa, to najważniejsze

zycze zdrowka!!

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-05-11, 15:07   #1338
soffera
Zadomowienie

Ahoj
Boboszki gdzie Was wcieło?

Moonik Kotek kurujcie sie

Gosia też chce zobaczyc Czyli to nie sama ciaza ciagnie biusty ku dołu ale samo karmienie..... Bo wiesz mi to trzeba jak dziecku tłumaczyć

Czeko21 mi chodzi zebys zakleila stopy nim jeszcze wlozysz je w buty Mam podobnie z butami, nawet buty rozchodzone potrafia mnie obetrzec.... Kiedys probowalam na twarda skore buta nakleic plaster Schoola wlasnie do butow i troche mi pomagał. Jest tez plaster w sprayu, psikasz i tworzy powloczke ochronna.

Izusia widze Cie

Edit:
Piszedo Was a moj piesio lezy na moich kolanach i sie przeciaga i sapie, teraz lezy na plecach i ma lapki podkulone
Edit:
A teraz zasnela! Ale sie podniecam

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-05-11 o 15:10
Stary 2009-05-11, 15:55   #1339
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Synek nakarmiony, obiadek przyszykowany, męża paskudnego wygoniłam po zakupy, pranie zrobione, kuchnia zamieciona, więc czas na ploteczki na wizażu Byliśmy dzisiaj z małym u okulisty i w poradni dla wcześniaków i wygląda na to, że wszystko jest dobrze mój wielkolud waży już 2235 g i mierzy 47,5 cm

Cytat:

ad. 1 już lepiej, chociaż słowa przepraszam nie usłyszałam
ad. 2 nie to na pewno z butami coś nie teges

Cytat:
ech faceci
masz rację - faceci

Cytat:

ad. 1 Gosiu szanuję każde zdanie jeżeli chodzi o karmienie dzieci sama osobiście wolałabym karmić mojego synka piersią, ale niestety z racji braku pokarmu w cyckach karmię butelką
ad. 2

Cytat:
mam nadzieje ze szybko sie pogodzicie

Cytat:
Sorry, ale czysty facet z niego wyszedł - własnie takie zachowanie mnie w nich maksymalnie wkurza.
dla Ciebie

Zjadłam pycha sniadanko, wcinam winogrona i robie przelewy - nie ma to jak poniedzialek
ad. 1 mnie też
ad. 2 a nie możesz po cichaczu jakiegoś przelewu i mi zrobić

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
i aż mi wstyd, że się spotkać nawet nie ma kiedy, coś czuję, że musimy się na jakiś spacerek umówić

buziol ogromny dla Ciebie i Dawidka, a dla męża klapa wielkiego na tyłek za takie zachowanie, niech się szybko poprawi, bo jak nie to będzie miał z siostrą Pelargonią do czynienia
ad. 1 zważywszy, że nie daleko mamy park to jak kiedyś będzie ładna pogoda to jak najbardziej
ad. 2 oj biedaczek

Cytat:
hej Żoneczki

ad. 1 dużo zdrówka dla Ciebie
ad. 2 już lepiej

Cytat:
to ja sie moze tak szybko wytlumacze, nie odzywalam sie bo zaraz po przylocie tak mnie choroba rozlozyla ze wczoraj musialam zwolnic sie z pracy bo juz nie dawalam rady i przespalam caly dzien.Dobrze ze dzis i jutro mam wolne a teraz wracam do lozeczka, a pogoda taaaaka piekna
kuruj się kochana
Stary 2009-05-11, 16:02   #1340
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
Synek nakarmiony, obiadek przyszykowany, męża paskudnego wygoniłam po zakupy, pranie zrobione, kuchnia zamieciona, więc czas na ploteczki na wizażu Byliśmy dzisiaj z małym u okulisty i w poradni dla wcześniaków i wygląda na to, że wszystko jest dobrze mój wielkolud waży już 2235 g i mierzy 47,5 cm

ad. 1 zważywszy, że nie daleko mamy park to jak kiedyś będzie ładna pogoda to jak najbardziej
Malutka ciesze się, że takie dobre wieści nam przekazujesz,a Dawidek to już na prawdę kawał chłopa

do parku na spacerek, super

Mąż i żona...
Stary 2009-05-11, 16:18   #1341
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki Zaglądam dopiero teraz, bo jakoś wcześniej nie było ani czasu ani weny. Ale za to pół godziny wcześniej z pracy wyszłam

Wczoraj wizyta u kumpeli i psiaka suuuuuperowa, tylko mi szkoda tej psiny, widać że się strasznie bida męczy w tej ciąży. No ale w sumie to już półmetek. Za to synek kumpeli nadrabia za dwoje, chodziarz z niego jak się patrzy, na rękach nie wysiedzi tylko trzeba go za rączkę prowdzić, żeby cały dom mógł w te i wewte obejrzeć Oj ma ona tam ciekawie

Malutka mężowi to się normalnie baty należą, ja bym mu powiedziała, że skoro on taki mądry, to może by sam dzieciaka urodził Ehhhh faceci

Cytat:

ja się idę trochę kawką rozkręcić, bo coś nie mogę wpaść w rytm pracy po weekendzie jeszcze
ehhh to samo dzisiaj miałam

Cytat:
oj dużo zdrówka w takim razie życzę

Cytat:

to ja sie moze tak szybko wytlumacze, nie odzywalam sie bo zaraz po przylocie tak mnie choroba rozlozyla ze wczoraj musialam zwolnic sie z pracy bo juz nie dawalam rady i przespalam caly dzien.
i Tobie też

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 16:49   #1342
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam pochmurnie poniedziałkowo

Ale zimnica się zrobiła. Wczoraj przeleżeliśmy z małżem prawie cały dzień nad wodą grillując i opalając sie (chociaz oczywiście po mnie nic nie widać) a wieczorem poszliśmy szaleć na pisatonalia - wczoraj się zaczeły u nas i pierwsze koncerty już były. Wrócilismy koło 1 w nocy Oczywiście nie mogłam za dużo pić - wypiłam tylko 1 piwko, bo dzis z samego rańca byłam na badaniach wstępnych do pracy - krew i siuśki No i nie mogłam sobie popić bo jak by to później wyglądało - zaczeli by badac te moje próby a tam stężenie alkoholu przekracza normy i jeszcze by mi zaświadczenia o zdolności do pracy nie wydali

katarzinka - super że dzieciąteczko rozwija się prawidłowo

malutka
- ach ten twój facet to przesadził, ale mam nadzieje, że już sie jakoś zrehabilitował ? Acha, rośnie ten Twój malutki mężczyzna jak dąb

mooonik, kotekk - Zdrówka dziewczynki
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 17:13   #1343
soffera
Zadomowienie

Aaaaa u mnie burza
Stary 2009-05-11, 17:17   #1344
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:

1. a ja sobie wczoraj kupila buciska na allegro
2. ja tez mam zjazd a sa juwenalia
ad1. te czyste zachowania męskie są czasami nie do zniesienia
ad2. ja też sobie upatrzyłam na allegro buciory, ale po wczorajszym dniu chyba zrezygnuje z zakupu, bo niby ten sam rozmiar, a to tu boli, tam za lużne, tu za ciasne, itp, itd ale za to kupiliśmy buty mojemu Mężowi, właśnie na allegro
ad3. no to chociaż nie jestem sama

Cytat:
Ja z moim lobuzem swego czasu klocilam sie czesto i gesto i raz byly to takie popierduchy i zaraz sie godzilismy, a czasem bylo oooostro. Ktoregos dnia poszlam do ksiegarni po jakas ksiazke i wpadla mi w lapki "mezczyzni sa z marsa, a kobiety z venus". Kiedys zaczelam ja czytac jak pracowalam w ksiegarni, ale nie dokonczylam i kupilam. I wiecie co tam naprawde koles ciekawie opisuje wszelkie zachowania babeczek i fafkunow i radzi jak sie zachowywac i jak reagowac. Nie mowie, ze odrazu zaczela sie sielanka, bo dla rozrywki bym nie rzucala szczotka do wlosow, ale pomogla i teraz obudwoje zanim rozkrecimy "impreze" najpierw sie chwile zastanowimy tz panuje cisza i foch, a jak dojdziemy do wniosku, ze jednak mamy racje i bedziemy jej bronic to sie zaczyna
no to chyba i ja muszę tę książkę przeczytać

Cytat:
hej Żoneczki
zdrówka

Cytat:
również zdrówka

Cytat:
Edit:
Piszedo Was a moj piesio lezy na moich kolanach i sie przeciaga i sapie, teraz lezy na plecach i ma lapki podkulone
Edit:
A teraz zasnela! Ale sie podniecam

Cytat:
Hejka
najważniejsze, że zdrowo rośnie ten Twój Mężczyzna

edit:
Sofciu :glaszcze: boisz się burzy?? u mnie się zachmurzyło

próbuję się uczyć, ale mi nie wychodzi

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-05-11 o 17:20
Stary 2009-05-11, 17:41   #1345
soffera
Zadomowienie

Cytat:
ad2. ja też sobie upatrzyłam na allegro buciory, ale po wczorajszym dniu chyba zrezygnuje z zakupu, bo niby ten sam rozmiar, a to tu boli, tam za lużne, tu za ciasne, itp, itd ale za to kupiliśmy buty mojemu Mężowi, właśnie na allegro

edit:
Sofciu :glaszcze: boisz się burzy?? u mnie się zachmurzyło

próbuję się uczyć, ale mi nie wychodzi
1. no to zostaje Ci rajd po sklepach i mierzenie.... A my kupilismy mojemu buty, ale w sklepie, po kinie weszlismy do sklepu bach bach i kupione.

2. No czuje sie niekomfortowo

3. To tak jak i mnie, musze na weekend wkuc setki slowek a nic nie ruszone No coz zapał do nauki chyba sie przestraszyl burzy

Malutka Twojego nr konta nie znam wiec przelew nie poszedł

Anusia zawsze moglas zwalic na swietowanie z okazji nowej pracy

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-05-11 o 17:46
Stary 2009-05-11, 18:26   #1346
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka żoneczki

U mnie pięknie
Wkoncu sie poprawila pogoda i wczoraj grilek byla na obiadek i dlugi spacer polaczony z zakupkami kupilam sobie 2 bluzki i japoneczki takie wygodniutkie do smigania. Ale wczoraj wlasnie pierwszy raz ubralam w tym roku moje klapeczki drewniane i znowu sobie nogi zdarlam we wszystkich mozliwych miejscach ja to kazde buty musze przecierpiec ale zeby 2 razy
Ogolnie mam zaj*** humorek bo pogoda sliczna i w japoneczkach smigam i nogi sie goja (uinnych butow nie dalabym rady dzis nosic!)

Malutka to super chlopak rosnie
a mezulem mam nadzieje ze juz pogodzeni ach te chlopy...

Chorowitki nasze szybkiego powrotu do zdrowka zycze

Dzasta to my mamy chyba do siebie najblizej bo ja z Elblaga
a tak aktualnie to mam najdalej do Was wszystkich

milego dzionka
Stary 2009-05-11, 18:34   #1347
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cześć PEREŁKI
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Co do teścia to mam mieszane uczucia, niby nam teraz bardzo pomaga, niby wszystko ok, ale to jest taki typ człowieka, który uważa, że może wszystko kontrolować i to ON ma ZAWSZE rację. Koniec i kropka. Napsuł mi kiedyś sporo krwi, generalnie mówiąc próbując mnie i mojego męża rozdzielić (bo niby nie byłam wystarczająco dobra dla synusia, czemu- nie bardzo wiem, bo teraz uważa, że jestem ok) i wygadując o mnie różne niemiłe rzeczy. Teraz szwagier poznał dziewczynę i on zaczyna robić to samo. A ja mam uczulenie na takich ludzi. Powiedziałam mojemu mężowi, że jestem wdzięczna jemu tacie za to, że nam teraz pomaga, ale nie będę w stanie zapomnieć tego, jak mnie wtedy krzywdził. Bo jakby on te uwagi zachowywał dla siebie to pół biedy, ale on to po całej rodzinie rozpowiadał.
Agunia współczuję ...
Ja już pisałam o swoich kiedyś...i nie zamieniłabym w życiu na innych ani teściowej, ani teścia...i im więcej słyszałam, ze teściowa jest każda zołzowata, to myślałam, że skoro moja taka fajna, to pewnie po ślubie pokarze na co ją stać, ale nie, nie ona...naprawdę słowa złego nie mogę powiedzieć...a teściu śmieszek taki...

Cytat:
mnie takie przywoływanie nie daje rady - po porstu muszę się wewntrznie zmobilizować i jakoś leci
Musiałam się zmobilizować....bo inaczej nie da rady...
Cytat:
no to która pierwsza
następna z talentem
t0 ja!
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
1- skąd ja to znam ... brzmi jak statystyka i ekonometria
2- te zielone w środeczku cudaczne
Zgadnijcie co teraz idę zrobić
Ja chcę zgadnąć...ja robiłaś siusiu?
kasienko dziękować
A te obliczenia to do diagnostyki psychopedagogicznej...:mu r:

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
fajowe
a teraz marsz do liczenia bo bedzie lansko
wzięłam się za nią, ale dziś poprawka z rozrywki...
Cytat:
lekarz powiedzial ze jak narazie stawia na dziewczynke, ale nie jest pewny i na kazdej wizycie bedziemy podgladac czy cos sie nie zmienilo, bo mowil ze czasem jajka sa schowane a piska wyglada tak jak siusiak- ja tam nie wiem , ale wydaje mi sie ze on ma jakies kiepskie to usg......
pozatym jesli bedzie dziewczynka to chyba modelka bo ma dlugie nogi, ktore odpowiadaja 30tc! glowka natomiast jest troche mniejsza, ale termin wedlug OM pokrywa sie z terminem usgwiec rosnie zdrowo i rozwija sie pieknie i glowka w dol wiec chyba juz nic sie nie zmieni i niech tak zostanie!
nastepna wizyta za 3 tygodnie!!!!
i najwazniejsze- kupilam wczoraj kreacje na wesele- ta czarna sukienka ktora kupilam kiedys jakos mi nie teges lezy na brzuchu i z przodu jest krotsza.....kupilam sukienke inna, a na drugi dzien tuniczke-wstawie foty jak bede miec aparat bo kolega pozyczyl! i dzisiaj kupilam buty!!takze cala juz jestem ubrana !!
matko jak to leci to wesele jest za 3 tyodnie to bede juz w 32tc!!mam nadzieje ze tam nie urodze
Ty weź nie czaruj...bo urodzisz!...
Na dziewczynkę stawia... fajnie..
sofferko
mnie widziałaś?
malutka super, ze wszystko z maluszkiem dobrze...
kotuś zdrowiej nam szybko.

A ja uciekam do liczenia, tak do tego co wtedy, bo muszę skończyć pracę- okazało się, że nie zauważyłam paru rzeczy i znowu mnie czeka liczonko....

Noski noski Eskimoski i zmykam
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:53   #1348
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Ale tu u nas jest ostatnio pusto na forum ... Kiedyś przez jedno popołudnie nadrabiałyśmy 2-3 strony, a teraz wieczorem nie ma z kim pogadać
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 23:02   #1349
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam wieczorową porą

Cytat:
Malutka ciesze się, że takie dobre wieści nam przekazujesz,a Dawidek to już na prawdę kawał chłopa

do parku na spacerek, super
ad. 1
ad. 2 nawet mamy zgodę pani doktor na spacerki, jak będzie jakaś extra pogoda

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Malutka mężowi to się normalnie baty należą, ja bym mu powiedziała, że skoro on taki mądry, to może by sam dzieciaka urodził Ehhhh faceci
dobre to

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Oczywiście nie mogłam za dużo pić - wypiłam tylko 1 piwko, bo dzis z samego rańca byłam na badaniach wstępnych do pracy - krew i siuśki No i nie mogłam sobie popić bo jak by to później wyglądało - zaczeli by badac te moje próby a tam stężenie alkoholu przekracza normy i jeszcze by mi zaświadczenia o zdolności do pracy nie wydali

malutka
- ach ten twój facet to przesadził, ale mam nadzieje, że już sie jakoś zrehabilitował ? Acha, rośnie ten Twój malutki mężczyzna jak dąb
ad. 1 ale byłaby wtopa
ad. 2 stosunki z mężem lepsze, a za synka

Cytat:
Aaaaa u mnie burza
ja też się boję burzy

Cytat:
najważniejsze, że zdrowo rośnie ten Twój Mężczyzna

Cytat:
Malutka Twojego nr konta nie znam wiec przelew nie poszedł
ale zapomniałam podać Ci przecież nr konta

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Malutka to super chlopak rosnie

a mezulem mam nadzieje ze juz pogodzeni ach te chlopy...
ad. 1
ad. 2 z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
malutka super, ze wszystko z maluszkiem dobrze...
Stary 2009-05-11, 23:24   #1350
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Witam wieczorową porą
ad. 1
ad. 2 nawet mamy zgodę pani doktor na spacerki, jak będzie jakaś extra pogoda
ja też się boję burzy
ad. 1
ad. 2 z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej
A Dawidek śpiocha? Jak tam brzusio?
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Ale tu u nas jest ostatnio pusto na forum ... Kiedyś przez jedno popołudnie nadrabiałyśmy 2-3 strony, a teraz wieczorem nie ma z kim pogadać
Ojjj cieniutko ostatnio...ja po weekendzie, az sie bałam zajrzeć, z myślą, że będę dwa dni nadrabiać..a tu nie było za dużo...
Gdzie one się podziewają...

Ja sobie oglądam tv, ale nie widze przyszłości dla siebie dzisiaj...mąż w trasie, chyba wróci dopiero rano...i dotego mnie zdenerwował, że bym mu napukała chętnie....ale nie mam jak, bo jest daleko...
Oho...chyba jednak wracają...bo slysze za oknem cieżarowy...dobra kobitki, to ja ide udawać, ze śpię grzecznie...
dobranoc...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości