|
|
#1321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Tez chce miec dzidzie
juz ,teraz. Poki co mam jakies cholerstwo. Ktos na mnie zakaszlal o jeden raz za duzo i sie przyczepilo. Goraczka, bol glowy, katar i uczucie jakby mnie ktos skopal, a od jutra mam tyle spraw do zalatwienia, ze chyba wynajme sobowtora.
|
|
|
|
#1322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#1323 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
HEJ
![]() eeejjjj... nie można się stresować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1324 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kolejne sasiadeczki ![]() Cytat:
![]() gratuluje zdrowej dzidzi!! ale zrobilam maraton hehe poszlismy z tż do tesciow piechotka 5km mowie fajna pogoda wiec spacerek sie przyda, z powrotem tez-tylko ze ja madra Ania wzielam sobie klapki na koturnie!!i mnie otarły nogi mam teraz jak balony!!!lece na film bo tż juz na mnie czeka.....
|
|
#1325 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorem
A ja dzisiaj pokłóciłam się z mężem poszedł na piłkę i miał zaraz po niej przyjść do domu, bo mieliśmy wykąpać małego. Ale nie zasiedział się z kolegami i nawet nie raczył zadzwonić albo wysłać głupiego smsa miał zamontować gondolę w samochodzie, bo jutro jedziemy z małym na kontrolę, ale tego też nie zrobił, bo już jest za późno i po nocach tego nie będzie robił na dodatek powiedział o kilka słów za dużo i teraz siedzę i płaczę przez tego idiotę i kretyna ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad. 2
|
|
#1326 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
pamiętacie jak pisałam Wam o mojej kuzynce, która wpadła na usg wyszło, ze będzie chłopiec, więc zaczęli wszystko kupować chłopięce, a na ostatnim lekarz powiedział, że dziewczyna i teraz sami nie wiedzą jakiej płci będzie dziecko ![]() Cytat:
uważam, że miałaś rację a gdzie ranne ptaszynki?? tylko nie mówcie, ze pracujecie wczoraj byliśmy na zakupach i chciałam kupić sobie buty, ale oczywiście nic nie znalazłam ale moje nogi są coś nie teges, albo z butami jest teraz coś nie tak mam zjazd w ten weekend i egzamin w sobotę miłego dnia Robaki
|
|
|
#1327 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale sama wiesz - ja miałam z zeszłym tygodniu ciche dni, Ty teraz , czasem tak po porstu jest ,a na pewno bedzie dobrzze ja mam dziś duzo pracy, wiec dobrego dnia i wracam do pracy
|
|
|
#1328 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
CZEść żoneczki
![]() U mnie pogoda niby ładna ale ja jakaś taka nie teges jestem. Czuję się strasznie zmęczona. Weekend w stolicy był ok, zaliczyliśmy łazienki i starówkę. Ułaziliśmy się strasznie, chociaż ja to jeszcze bym połaziła W każdym razie pierwszy raz będąc w warszawie nie byłam na zakupach![]() Cytat:
Cytat:
o kurcze to na serio macie silną wolę, ja bym nie wytrzymała. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do kolorkow to ja najbardziej lubie pomaranczowy, czerwony, bez, braz, zolty, zielony wiec w takich kolorkach bedzie moja dzidzia i nie wazne czy dziewczynka czy chlopiec!! oby zdrowe!! Cytat:
Cytat:
a masz jakies przeczucie?? ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
a co do butow to najbardziej sie boje na to wesele ze bede miec cale kostki we krwi znowu......ale biore buty na zmiane wiec jak poczuje male otarcie to zmienie
|
|
#1330 | ||||
|
Zadomowienie
|
Pojechałaś
Cytat:
dla Ciebie Cytat:
![]() 2. ja tez mam zjazd a sa juwenalia ![]() 3. ![]() Cytat:
2. tak tak chcesz miec cyca w gorze Naprawde jakos biustu po ciazy zalezy od tego czy karmimy piersia czy nie? Czy ktos widzial naocznie efekty ![]() Cytat:
Zjadłam pycha sniadanko, wcinam winogrona i robie przelewy - nie ma to jak poniedzialek
|
||||
|
|
|
#1331 |
|
Zadomowienie
|
Ja z moim lobuzem swego czasu klocilam sie czesto i gesto i raz byly to takie popierduchy i zaraz sie godzilismy, a czasem bylo oooostro. Ktoregos dnia poszlam do ksiegarni po jakas ksiazke i wpadla mi w lapki "mezczyzni sa z marsa, a kobiety z venus". Kiedys zaczelam ja czytac jak pracowalam w ksiegarni, ale nie dokonczylam i kupilam. I wiecie co tam naprawde koles ciekawie opisuje wszelkie zachowania babeczek i fafkunow i radzi jak sie zachowywac i jak reagowac. Nie mowie, ze odrazu zaczela sie sielanka, bo dla rozrywki bym nie rzucala szczotka do wlosow
, ale pomogla i teraz obudwoje zanim rozkrecimy "impreze" najpierw sie chwile zastanowimy tz panuje cisza i foch, a jak dojdziemy do wniosku, ze jednak mamy racje i bedziemy jej bronic to sie zaczyna
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
i aż mi wstyd, że się spotkać nawet nie ma kiedy, coś czuję, że musimy się na jakiś spacerek umówić Cytat:
, niech się szybko poprawi, bo jak nie to będzie miał z siostrą Pelargonią do czynienia miłego dnia laseczki ja się idę trochę kawką rozkręcić, bo coś nie mogę wpaść w rytm pracy po weekendzie jeszcze
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
hej Żoneczki
ja się tylko przywitam i spadam bo nie chcę Was pozarażać od soboty leżę w łóżku z przerwami na wyjście do łazienki, wykurowałam męża to przeszło na mnie, katar, gardło i głowoból i do tego bóle mięśni czuje się jakby po mnie traktor przejechał cholerne grypsko niech se juz idzie ode mnie Czeko21 super że dzidzia zdrowa, to najważniejsze Malutka mam nadzieje że dziś juz troszkę lepiej? uciekam nawet nie mam siły pisać buziaki i trzymajcie się zdrowo
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim
![]() to ja sie moze tak szybko wytlumacze, nie odzywalam sie bo zaraz po przylocie tak mnie choroba rozlozyla ze wczoraj musialam zwolnic sie z pracy bo juz nie dawalam rady i przespalam caly dzien.Dobrze ze dzis i jutro mam wolne a teraz wracam do lozeczka, a pogoda taaaaka piekna |
|
|
|
#1336 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam, u koleżanek. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1338 |
|
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Boboszki gdzie Was wcieło? Moonik Kotek kurujcie sie ![]() Gosia też chce zobaczyc Czyli to nie sama ciaza ciagnie biusty ku dołu ale samo karmienie..... Bo wiesz mi to trzeba jak dziecku tłumaczyć Czeko21 mi chodzi zebys zakleila stopy nim jeszcze wlozysz je w buty Mam podobnie z butami, nawet buty rozchodzone potrafia mnie obetrzec.... Kiedys probowalam na twarda skore buta nakleic plaster Schoola wlasnie do butow i troche mi pomagał. Jest tez plaster w sprayu, psikasz i tworzy powloczke ochronna. Izusia widze Cie ![]() Edit: Piszedo Was a moj piesio lezy na moich kolanach i sie przeciaga i sapie, teraz lezy na plecach i ma lapki podkulone ![]() Edit: A teraz zasnela! Ale sie podniecam
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-11 o 15:10 |
|
|
|
#1339 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Synek nakarmiony, obiadek przyszykowany, męża paskudnego wygoniłam po zakupy, pranie zrobione, kuchnia zamieciona, więc czas na ploteczki na wizażu Byliśmy dzisiaj z małym u okulisty i w poradni dla wcześniaków i wygląda na to, że wszystko jest dobrze Cytat:
ad. 2 nie to na pewno z butami coś nie teges ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 Cytat:
ad. 2 a nie możesz po cichaczu jakiegoś przelewu i mi zrobić ![]() Cytat:
ad. 2 oj biedaczek Cytat:
ad. 2 Cytat:
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do parku na spacerek, super |
|
|
|
|
#1341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Wczoraj wizyta u kumpeli i psiaka suuuuuperowa, tylko mi szkoda tej psiny, widać że się strasznie bida męczy w tej ciąży. No ale w sumie to już półmetek. Za to synek kumpeli nadrabia za dwoje, chodziarz z niego jak się patrzy, na rękach nie wysiedzi tylko trzeba go za rączkę prowdzić, żeby cały dom mógł w te i wewte obejrzeć Oj ma ona tam ciekawieMalutka mężowi to się normalnie baty należą, ja bym mu powiedziała, że skoro on taki mądry, to może by sam dzieciaka urodził Ehhhh faceciCytat:
![]() Cytat:
i Tobie też
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam pochmurnie poniedziałkowo
![]() Ale zimnica się zrobiła. Wczoraj przeleżeliśmy z małżem prawie cały dzień nad wodą grillując i opalając sie (chociaz oczywiście po mnie nic nie widać ) a wieczorem poszliśmy szaleć na pisatonalia - wczoraj się zaczeły u nas i pierwsze koncerty już były. Wrócilismy koło 1 w nocy Oczywiście nie mogłam za dużo pić - wypiłam tylko 1 piwko, bo dzis z samego rańca byłam na badaniach wstępnych do pracy - krew i siuśki No i nie mogłam sobie popić bo jak by to później wyglądało - zaczeli by badac te moje próby a tam stężenie alkoholu przekracza normy i jeszcze by mi zaświadczenia o zdolności do pracy nie wydali katarzinka - super że dzieciąteczko rozwija się prawidłowo malutka - ach ten twój facet to przesadził, ale mam nadzieje, że już sie jakoś zrehabilitował ? Acha, rośnie ten Twój malutki mężczyzna jak dąb ![]() mooonik, kotekk - Zdrówka dziewczynki
|
|
|
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaa u mnie burza
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1344 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad2. ja też sobie upatrzyłam na allegro buciory, ale po wczorajszym dniu chyba zrezygnuje z zakupu, bo niby ten sam rozmiar, a to tu boli, tam za lużne, tu za ciasne, itp, itd ![]() ad3. no to chociaż nie jestem sama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
edit: Sofciu :glaszcze: boisz się burzy?? u mnie się zachmurzyło ![]() próbuję się uczyć, ale mi nie wychodzi
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-05-11 o 17:20 |
||||||
|
|
|
#1345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. No czuje sie niekomfortowo ![]() 3. To tak jak i mnie, musze na weekend wkuc setki slowek a nic nie ruszone No coz zapał do nauki chyba sie przestraszyl burzy ![]() Malutka Twojego nr konta nie znam wiec przelew nie poszedł ![]() Anusia zawsze moglas zwalic na swietowanie z okazji nowej pracy
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-11 o 17:46 |
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka żoneczki U mnie pięknie Wkoncu sie poprawila pogoda i wczoraj grilek byla na obiadek i dlugi spacer polaczony z zakupkami kupilam sobie 2 bluzki i japoneczki takie wygodniutkie do smigania. Ale wczoraj wlasnie pierwszy raz ubralam w tym roku moje klapeczki drewniane i znowu sobie nogi zdarlam we wszystkich mozliwych miejscach ja to kazde buty musze przecierpiec ale zeby 2 razy Ogolnie mam zaj*** humorek bo pogoda sliczna i w japoneczkach smigam i nogi sie goja (uinnych butow nie dalabym rady dzis nosic!) Malutka to super chlopak rosnie a mezulem mam nadzieje ze juz pogodzeni Chorowitki nasze Dzasta to my mamy chyba do siebie najblizej bo ja z Elblaga a tak aktualnie to mam najdalej do Was wszystkich ![]() milego dzionka
|
|
|
|
#1347 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć PEREŁKI
Cytat:
Ja już pisałam o swoich kiedyś...i nie zamieniłabym w życiu na innych ani teściowej, ani teścia...i im więcej słyszałam, ze teściowa jest każda zołzowata, to myślałam, że skoro moja taka fajna, to pewnie po ślubie pokarze na co ją stać, ale nie, nie ona...naprawdę słowa złego nie mogę powiedzieć...a teściu śmieszek taki... Cytat:
t0 ja! ![]() Cytat:
kasienko dziękować A te obliczenia to do diagnostyki psychopedagogicznej...:mu r: Cytat:
Na dziewczynkę stawia... fajnie..sofferko mnie widziałaś? malutka super, ze wszystko z maluszkiem dobrze... kotuś zdrowiej nam szybko. A ja uciekam do liczenia, tak do tego co wtedy, bo muszę skończyć pracę- okazało się, że nie zauważyłam paru rzeczy i znowu mnie czeka liczonko.... Noski noski Eskimoski i zmykam |
||||
|
|
|
#1348 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tu u nas jest ostatnio pusto na forum ...
Kiedyś przez jedno popołudnie nadrabiałyśmy 2-3 strony, a teraz wieczorem nie ma z kim pogadać |
|
|
|
#1349 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą
Cytat:
ad. 2 nawet mamy zgodę pani doktor na spacerki, jak będzie jakaś extra pogoda Cytat:
Cytat:
ad. 2 stosunki z mężem lepsze, a za synka ja też się boję burzy ![]() ale Cytat:
ad. 2 z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej ![]()
|
|
#1350 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Gdzie one się podziewają... Ja sobie oglądam tv, ale nie widze przyszłości dla siebie dzisiaj...mąż w trasie, chyba wróci dopiero rano...i dotego mnie zdenerwował, że bym mu napukała chętnie....ale nie mam jak, bo jest daleko... Oho...chyba jednak wracają...bo slysze za oknem cieżarowy...dobra kobitki, to ja ide udawać, ze śpię grzecznie... dobranoc... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

juz ,teraz. Poki co mam jakies cholerstwo. Ktos na mnie zakaszlal o jeden raz za duzo i sie przyczepilo. Goraczka, bol glowy, katar i uczucie jakby mnie ktos skopal, a od jutra mam tyle spraw do zalatwienia, ze chyba wynajme sobowtora.

ale on wie że sie zawsze martwie strasznie i już mnie wyprzepraszał za wszystkie czasy różyczkę mi kupił i włoski umył wieczorem- taki wypas masazyk zrobił i nawet kakao podał do łóżka 

studneci juz myslami na pewno nie na zajęciach, a ja sie nabawiłam pięknej "nauczycielskiej" chrypki
poszedł na piłkę i miał zaraz po niej przyjść do domu, bo mieliśmy wykąpać małego. Ale nie zasiedział się z kolegami i nawet nie raczył zadzwonić albo wysłać głupiego smsa
na dodatek powiedział o kilka słów za dużo 

dla Ciebie

, niech się szybko poprawi, bo jak nie to będzie miał z siostrą Pelargonią do czynienia