|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Dziewczyny, ile się czeka na zaświadczenie o braku przeszkód na zawarcie związku małżeńskiego? Nie dostaje się go od ręki?
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-05-11 o 11:40 |
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Podpytam tam jak będę w okolicy.
|
#2463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szybciutko!
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
witam, nie czytałam przez weekend bo mnie nie bylo ale widze ze niezle duzo popisałyście
spodobał mi się bukiet ze storczyków które dodałyście, prześlicznyyyy i ogólnie slicznie wyglądaaapowiedzcie czy pod koniec sierpnia jeszcze beda czy juz nie?
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w USC dostałam takie zaświadczenie do ręki, bo trzeba za nie na miejscu zapłacić.
|
|
#2466 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tutaj cichutko
![]() zapomniałam wszystkiego naj... dla wszystkich już mężatek z soboty, oby dalsze życie z tżecikami było tak wspaniałe jak ten jedyny dzień a ja dzisiaj coś rozdrażniona jestem aha bo już powinnam dostać @ namówiłam tż żeby nie kupował kamizielki z muszkietem bo w tej wersji którą doradził mu koleś w sklepie jest najfajniejsza . kurcze zastanawiam się czy kupić sobie jeszcze jedne pończochy tak na wszelki wypadek, no i pończochy na poprawiny i małe wsuwki i bielizna może jakieś dodatki ..... no i sukienka
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Magda Zb stroczyki są przez cały rok.
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
wstawać dziewczyny! juz po pierwszej!
|
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
cos nam brakło tematów dzisiaj
![]()
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Z nowości jeszcze tyle, że kupilsmy z TŻem garnitur i wszystko inne dla niego, także on juz jest gotowy. Wygląda bosko i bardzo mi się podoba
![]() No i zmieniliśmy piosenkę na pierwszy taniec z "Pozwolił nam los" na "Niecierpliwych" Piaska i Chojnackiego. To dlatego, że TŻ kręcił nosem, że nie zatańczy do tej piewszej piosenki z braku umiejętności. A ta druga piosenka to w sumie taka "nasza piosenka". Towarzyszy nam przez cały związek i słyszeliśmy ją w najważnijeszych momentach naszego związku Juz się prawie rozpłakałam jak jej słuchałam wczoraj w pociągu
|
|
|
|
#2471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Dziewczyny wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Dawno mnie nie było ... widze ze u was przygotowania pełną para idą , a ja narazie odliczam dni do wylotu.
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
^olka^ żonko z 9 maja czekamy na relacje!!!
no i duuuużo szczęścia!![]() Cytat:
Cytat:
a przede wszystkim powodzenia i jak najmniej strachu przed i na zabiegu... aż mnie gęsia skórka przechodzi jak o tym myślę. Na czym taki zabieg polega? przez jamę brzuszną usuwają? Dziewczyny, byłam ostatnio na kolposkopii i wyszło, że mam ektopię gruczołową, podobno strasznie dużą no i że normalnie się nic z nią nie robi, ale że mój przypadek jest inny i by wypadało... Nie wiem czy wierzyć tym lekarzom... znalazłam w internecie jednego wiarygodnego (tak mi się wydaje) ginekologa i chyba specjalnie pojadę do niego ponad 200km skonsultować mój przypadek (no a przy okazji zrobimy sobie wycieczkę ). Boję się konsekwencji jakie może przynieść jej usunięcie.
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-05-11 o 13:50 |
||
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zmarnuja mi sie, bo te co mam sa ecru, wiec zaloze do jakiejs jasnej spodniczki na pewno (tymbardziej ze jedne sa gladkie, a drugie kabaretki), ale kupie wlasnie jeszcze biale ale takie najciensze z mozliwych
|
|
|
|
|
#2475 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam kiedyś srebrne auto przystrojone kremowymi różami i też ładnie było, tak delikatnie, z tym że to był stroik z kremowymi rózami z dużą ilością zieleniCytat:
super, że jesteś zadowolona w pełni z sukienki i obsługi salonu Super, że do Karpacza jeszcze pojechać możecie![]() Powodzenia w ostatnich przygotowaniach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A jak w pracy, mała wie, że już do niej nie będziesz przychodzić?Cytat:
Gratuluje przedłuzonej umowy Życzę też powodzenia na zabiegu, na pewno się uda Jaki Tz wybrał garnitur? z kamizelką? Jedziemy jutro kupić garniaka dla Tż, mam nadzieję, że wszystko już kupimy i będzie kolejna rzecz do odhaczenia |
||||||||||
|
|
|
#2476 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy tu wszystkie piszecie, że Wasi TŻ już są poubierani, a my z moim to się nawet jeszcze nie rozglądamy. Niestety mój TŻ ma straszne wahania wagi i pewnie do wesela zdążylibyśmy jeszcze przerobić ten garnitur ze 100 razy dlatego myślę, że dopiero gdzieś od czerwca zaczniemy się rozglądać, a kupimy jeszcze troche później.
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny Wy takie oblatane w tych gadżetach slubnych, to może poradzicie. Nie mam przekutych uszu, a do sukni planuje mieć tylko długie klipsy z kryształków. I tu pojawia się problem, bo o ile ze znalezieniem kolczyków kłopotów nie ma, to o klipsy trudno. Może wiecie gdzie dosac porzadnie wykonanane klipsy??? !!! Acha....no i z racji, ze dziś 11 dzień miesiąca,to równo za dwa miesiące od dziś będę te klipsy zakładała Ufff...blisko, coraz bliżej ![]() I jeszcze jedno...zamierzam sobie dziś kupić maseczkę i peeling do mojej dość problematycznej cery. Co polecacie???
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-05-11 o 14:39 |
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
agatka polkie firmy produkuja klipsy.
Np Jabłonex http://www.perla-jablonex.pl/?a=pozy...pwd=&perla_id= Myslę ze na allegro znajdziesz psokojnie klipsy z jablonexu czy colibry. Albo hanmade i zaufanie do rzetelnosci wykonania: http://www.pakamera.pl/slub-klipsy-s...i-nr254994.htm |
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do klipsów , pracowałam w sklepie jubilerskim i wiem od klientek ze cieżko jest znaleść jakieś łądne klipsy . Nasz dostawca nigdy nie miał zbytniego wyboru - w sumie dziwne to.
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-05-11 o 14:46 |
|
|
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to mam w takim nietypowym miejscu i pod skórą. Będa mnie nacinać w okolicach intymnych. Wszyscy lekarze się dziwią, bo się jeszcze z takim czymś nie spotkali... Mówią mi, że to nie jest rak, ale dopiero badania potwierdzą to w stu procentach...Po moich ostatnich doświadczeniach, radziłabym Ci pojechać do jakiegos dobrego lekarza. ja widzisz chodziłam do takiego zwykłego i co mi to przyniosło... Cytat:
TŻ nie chciał musznika, ale go przekonałam razem z kobieta ze sklepu. Poza tym teściowa ogromnie chciała dla TŻa garnitur grafitowy, ale jak widać, jest tak, jak ja chciałam. TŻ zadowolony, że jestem nim zachwycona
|
||
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zapisałam się do wątku fasolkowego
hihihiZaczęliśmy starania o dzidzię
|
#2483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-05-11 o 15:03 Powód: lit. |
||
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
![]() Mam nadzieję, że nie będziemy musieli dlugo czekać
|
#2487 |
|
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę Ci trochę
Niestety my musimy trochę z dzidzią poczekać przynajmniej aż znajdziemy mieszkanie, bo nie chcemy mieszkać z dzidzią i moimi rodzicami na dwóch pokojach.
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
No wydaje mi się, że już najwyższy czas na dzidzię. Ja wiekowo już raczej nie młoda jestem. W lipcu wprowadzamy się na nasze mieszkanko i zaczynamy remoncik, więc nie mamy na co czekać...
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i uda nam się znaleźć mieszkanko
|
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
azzis a ile masz latek?
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- juz znalazlam mloda jestes ![]() ja mam 25/ 26 i qrcze nie wiem kiedy ten moement nastapi ![]() ani mieszkania ani nic uuuuuuuuuuuuu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

spodobał mi się bukiet ze storczyków które dodałyście, prześlicznyyyy i ogólnie slicznie wyglądaaa
aha bo już powinnam dostać @ 

super, że jesteś zadowolona w pełni z sukienki i obsługi salonu
ja to mam w takim nietypowym miejscu i pod skórą. Będa mnie nacinać w okolicach intymnych. Wszyscy lekarze się dziwią, bo się jeszcze z takim czymś nie spotkali... Mówią mi, że to nie jest rak, ale dopiero badania potwierdzą to w stu procentach...
hihihi