Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-11, 11:07   #2461
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Dziewczyny, ile się czeka na zaświadczenie o braku przeszkód na zawarcie związku małżeńskiego? Nie dostaje się go od ręki?

Edytowane przez Justyna33333
Czas edycji: 2009-05-11 o 11:40
Justyna33333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 11:09   #2462
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
5asec płaci sie 100 zł, ale chyba są najbardziej profesjonalni
Dzięki
Podpytam tam jak będę w okolicy.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 11:37   #2463
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A ja dzis wybrałam suknie, pod koniec tygodnia pójdę zamówić. Oczywiście z tego wszystkiego zapomniałam mamie powiedzieć, zeby cyknęła fotki.
Mogę tylko powiedzieć, ze wybrałam prostą A marszczoną w taki z takim rozcięciem od pasa, które tworzy trójkąt z wierzchołkiem u góry, ten wierzchołek to tiul z koronką. Tylko nie wiem czy ma być z satyny, czy z tafty (na tafte moja ma powiedziała, ze to jakies pomięte ) nie mogę znaleźć niczego podobnego

Koszt 1550 zł z halką i welonem dwu warstwowym jedna warswa mega długa
scio.... czy ja dobrze widzę, że Wy szybciutko się zaręczyliście? 1,5 miesiąca później? Szybciutko!
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 11:55   #2464
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

witam, nie czytałam przez weekend bo mnie nie bylo ale widze ze niezle duzo popisałyście spodobał mi się bukiet ze storczyków które dodałyście, prześlicznyyyy i ogólnie slicznie wyglądaaa
powiedzcie czy pod koniec sierpnia jeszcze beda czy juz nie?
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 12:25   #2465
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ile się czeka na zaświadczenie o braku przeszkód na zawarcie związku małżeńskiego? Nie dostaje się go od ręki?
Ja w USC dostałam takie zaświadczenie do ręki, bo trzeba za nie na miejscu zapłacić.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 12:27   #2466
kasiaher
Wtajemniczenie

ale tutaj cichutko

zapomniałam
wszystkiego naj... dla wszystkich już mężatek z soboty, oby dalsze życie z tżecikami było tak wspaniałe jak ten jedyny dzień

a ja dzisiaj coś rozdrażniona jestem aha bo już powinnam dostać @

namówiłam tż żeby nie kupował kamizielki z muszkietem bo w tej wersji którą doradził mu koleś w sklepie jest najfajniejsza .

kurcze zastanawiam się czy kupić sobie jeszcze jedne pończochy tak na wszelki wypadek, no i pończochy na poprawiny i małe wsuwki i bielizna może jakieś dodatki ..... no i sukienka
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 12:40   #2467
kliwia
Zakorzenienie

Magda Zb stroczyki są przez cały rok.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 13:16   #2468
gold-fish
Zakorzenienie

wstawać dziewczyny! juz po pierwszej!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 13:21   #2469
ania20m
Wtajemniczenie

cos nam brakło tematów dzisiaj

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 13:26   #2470
Rybulka
Zakorzenienie

Z nowości jeszcze tyle, że kupilsmy z TŻem garnitur i wszystko inne dla niego, także on juz jest gotowy. Wygląda bosko i bardzo mi się podoba
No i zmieniliśmy piosenkę na pierwszy taniec z "Pozwolił nam los" na "Niecierpliwych" Piaska i Chojnackiego. To dlatego, że TŻ kręcił nosem, że nie zatańczy do tej piewszej piosenki z braku umiejętności. A ta druga piosenka to w sumie taka "nasza piosenka". Towarzyszy nam przez cały związek i słyszeliśmy ją w najważnijeszych momentach naszego związku Juz się prawie rozpłakałam jak jej słuchałam wczoraj w pociągu
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 13:31   #2471
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Z nowości jeszcze tyle, że kupilsmy z TŻem garnitur i wszystko inne dla niego, także on juz jest gotowy. Wygląda bosko i bardzo mi się podoba
No i zmieniliśmy piosenkę na pierwszy taniec z "Pozwolił nam los" na "Niecierpliwych" Piaska i Chojnackiego. To dlatego, że TŻ kręcił nosem, że nie zatańczy do tej piewszej piosenki z braku umiejętności. A ta druga piosenka to w sumie taka "nasza piosenka". Towarzyszy nam przez cały związek i słyszeliśmy ją w najważnijeszych momentach naszego związku Juz się prawie rozpłakałam jak jej słuchałam wczoraj w pociągu
Znam to doskonale, bo też mamy z TŻ taką piosenkę, którą towarzyszyła nam do początku
Stary 2009-05-11, 13:43   #2472
Sysunia_d
Zakorzenienie

Czesc

Dziewczyny wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

Dawno mnie nie było ... widze ze u was przygotowania pełną para idą , a ja narazie odliczam dni do wylotu.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 13:48   #2473
Ana***
Zakorzenienie

^olka^ żonko z 9 maja czekamy na relacje!!! no i duuuużo szczęścia!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no wlasnie droga ktora wracam tez jest taka zwykla tzn katowice tychy... tam tez jest ograniczenie do 90 ale jak sie na nia wjerzdza to jest zakaz rowerow i zaprzegow wiec pytam czy u ciebie gdzies go nie ma

dobrze ze ci sie nic nie stalo...
Tak, tak... trzeba strasznie uważać.

Cytat:
Witajcie dziewuszki!
Wszystkim świeżo upieczonym mężatkom składam najlepsze życzenia

U mnie troche się porobiło:
- przede wszystkim jestem na finiszu zpraca magisterską, teraz tylko poprawki i dopisac zakończenie, na które kompletnie nie mam pomysłu...
- mam przedłużona umowę w pracy do końca maja przyszłego roku Z tego cieszę się na maksiora
- byliśmy na weselu z TŻem 2 maja za Kielcami. Wesel;e wspaniałe, orkiestra fenomenalna, całkiem inne obyczaje, niż u nas na Śląsku itd. Tylko warunki noclegowe mnie powaliły - pokoje bez drzwi tylko z kotarami, to samo z łazienką! Jako, że bylismy pierwsi z TŻem na miejscu, to wzieliśmy jedyny pokój z drzwiami No i dzieki temu też byliśmy w pokoju tylko we dwoje, bo chwilę wcześniej pan mody powiadomił nas, że bęziemy w pokoju z inną parą! Ja bym zrozumiała, gdyby to byli jacyś znajomi, ale sami obcy ludzi, poza tym ja nawet pizamy nie miałam ze sobą, więc ciśnienie mi skoczyły do maksimum No, ale dzięki Bogu nasz pospiech sprawił, że byliśmy sami i to w pokoju z drzwiami
- po wizytach u kilku lekarzy, wiemjuż , że ten mój guz to włókniak. 8 czerwca idę do szpitala na zabieg... Boję się jak cholera, ale cóż, trzeba, to trzeba...
Gratuluję kończenia pracy mgr... a przede wszystkim powodzenia i jak najmniej strachu przed i na zabiegu... aż mnie gęsia skórka przechodzi jak o tym myślę. Na czym taki zabieg polega? przez jamę brzuszną usuwają?

Dziewczyny, byłam ostatnio na kolposkopii i wyszło, że mam ektopię gruczołową, podobno strasznie dużą no i że normalnie się nic z nią nie robi, ale że mój przypadek jest inny i by wypadało... Nie wiem czy wierzyć tym lekarzom... znalazłam w internecie jednego wiarygodnego (tak mi się wydaje) ginekologa i chyba specjalnie pojadę do niego ponad 200km skonsultować mój przypadek (no a przy okazji zrobimy sobie wycieczkę). Boję się konsekwencji jakie może przynieść jej usunięcie.

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-05-11 o 13:50
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 13:59   #2474
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ale tutaj cichutko

zapomniałam
wszystkiego naj... dla wszystkich już mężatek z soboty, oby dalsze życie z tżecikami było tak wspaniałe jak ten jedyny dzień

a ja dzisiaj coś rozdrażniona jestem aha bo już powinnam dostać @

namówiłam tż żeby nie kupował kamizielki z muszkietem bo w tej wersji którą doradził mu koleś w sklepie jest najfajniejsza .

kurcze zastanawiam się czy kupić sobie jeszcze jedne pończochy tak na wszelki wypadek, no i pończochy na poprawiny i małe wsuwki i bielizna może jakieś dodatki ..... no i sukienka
Kasia, ja nie mam poprawin, ale na samo wesele kupilam 2 pary rajstop, ale chyba kupie jeszcze trzecia na wszelki wypadek nie zmarnuja mi sie, bo te co mam sa ecru, wiec zaloze do jakiejs jasnej spodniczki na pewno (tymbardziej ze jedne sa gladkie, a drugie kabaretki), ale kupie wlasnie jeszcze biale ale takie najciensze z mozliwych
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:15   #2475
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny na 60 osób ile blach ciast? 6? bo niby 10 osób na ciasto z tym, że chcemy jeszcze na odchodne dawać
Mi kobieta z cukierni powiedziała, że na wesele na 100 osób potrzebne są 4 blachy piekarskie, ale ile to kawałków na osobę wyjdzie to nie wiem. Nie wiem tez czy sa różne rozmiary tych blach, bo jakoś porównując to na 60 os. 6 blach to duzo

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Jestem HAPPY !!!
Byłam na przymiarce i okazało się, że schudłam, suknia się dopięła i leżała super, więc nie trzeba będzie jej popuszczać. Pokombinowałam z dodatkami i welonem i już mam wizję Z bolerka chyba ostatecznie wogóle zrezygnuję.
I o to ja...
pięknie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cos dzisiaj tutaj cichoja zajadam lody i zagryzam chrupkami bekonowymimniam
ty lody? coś mi się kojarzy, że ty lodów nie lubisz, chyba dobrze pamiętam co?

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Byłam na przymiarce suknia mi sie podoba, kolor którego nie widzialam przy zamawianiu też ale trzeba zmniejszyć sporo i skrócić. W czwartek będzie gotowa na 2 przymiarke. Co myslicie o mnie w niej, jeszcze nie jest idealnie dopasowana.
bardzo elegancka suknia

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no ja tez do tej pory się nad konkretnym nie zastanawiałam ale dzisiaj zaczęłam i ten mi wpadł w oko i się bardzo spodobał
teraz patrzę na dekorację samochodu tylko ,ze tutaj czerwone roze mi sie podobają.... mamy srebrny samochod wiec jasne kwiaty chyba beda sie mało odbijały.. jak myslicie?? czy kremowe bądz rózowe roze by ładnie wyglądały na srebrnym aucie??
http://www.bialestudio.pl/oferta/dekoracje/samochodow chodzi mi o to z czerwonymi sercami...
rozowe bądz kremowe roze jakby pasoały do auta to chciałabym tez do dekoracji kosciola...
ale namieszałam
różowy do srebrnego pasuje Widziałam kiedyś srebrne auto przystrojone kremowymi różami i też ładnie było, tak delikatnie, z tym że to był stroik z kremowymi rózami z dużą ilością zieleni

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Dawno mnie tu nie było, ale ostatnio mam strasznie mało czasu na siedzenie przy komputerze.
Do ślubu zostało 6 dni Na razie kompletnie nie odczuwam stresu, co w moim przypadku jest co najmniej dziwne. Wczoraj odebrałam suknię, wisi już na szafie, przykryta prześcieradłem, żeby muszki jej nie zapaskudziły Generalnie jestem bardzo zadowolona z efektu, pani krawcowa się bardzo postarała przy ostatnich poprawkach, a bolerko wyszło naprawdę prześliczne. Jak stałam ubrana już całkowicie i popatrzyła na mnie, to aż miała łzy w oczach, że tak ładnie wyglądam. Stwierdziła, że nie cierpi poprawiać tej sukni, ale warta jest ona wszelkich wyrzeczeń. W ogóle jestem też bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie, pomimo opóźnienia z dostawą sukni spisali się na medal. Na do widzenia jeszcze złożyli mi życzenia, dostaliśmy tez w prezencie od salonu kupon na 7-dniowy pobyt w Karpaczu. Nocleg jest za darmo, musimy tylko zapłacić za wyżywienie W którymś momencie zrobiło się bardzo wzruszająco, jak wszyscy wszystkim zaczęli dziękować Po ślubie mam im dostarczyć zdjęcie ślubne, żeby mogli włożyć do albumu.

Tym samym swój strój mam już skompletowany. No, nie mam jeszcze podwiązki, ale to nie problem. Zastanawiam się jeszcze czy nie dokupić pończoch - mam 2 pary rajstop i 1 pończochy. Myślicie, że to wystarczy? W niedzielę mamy zdjęcia, więc na pewno jedne rajtki muszę mieć nowe.

Niestety mamy dużo nerwów w ostatnich dniach. Moja babcia w ubiegły poniedziałek poślizgnęła się i pękła jej kość udowa. Jest już po operacji, wszczepili jej jakąś blaszkę czy coś. Czuje się lepiej, ale jej obecność na weselu stoi pod znakiem zapytania. Wygląda na to, że jest zdeterminowana do ćwiczeń, żeby mogła wyjść do wesela, ale to wszystko zależy od lekarza. Kurcze źle to się szybko zrobi
to juz niedługo super, że jesteś zadowolona w pełni z sukienki i obsługi salonu Super, że do Karpacza jeszcze pojechać możecie
Powodzenia w ostatnich przygotowaniach

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
a my dzis kupilsimy bilety do hiszpaniiLecimy na prawie dwa tygodnie w podroz poslubnaTeraz musimy tylko poszukac hotelu
super

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ech kobitki własnie wrócilam z weekendu z TZ-em

kurcze, sorki ale nie jestemw stanie dokładnie wszystkiego nadrobić....

heh... naprawde chyba ktos rzucil jakas klatwe na moja i TZ-ta rodzinke... wczoraj tesciu spadl z krzesla i żebra połamał, ledwo chodzi... mój brat wczoraj palca obciął i przyszywali mu.... ja od jakiegos czasu coraz gorzej sie czuje... co zjem to zaraz mdli mnie jak nie wiem co, a zawroty głowy to mam czasem takie, ze po scianach normalnie chodze... w ciązy nie jestem, bo test robilam...
moj chrzestny co sie schyli to mdleje.... jeju co sie dzieje...

aaaa i oczywiscie wczorajszym PM wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia i oczywiscie niecierpliwie czekamy na relacje
oj rzeczywiście jakieś fatum...

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
a ja juz nie chce tu byc dziewczyny..normalnie juz mnie tu yrafa a tu jeszcze dwa miesiace ehhh

mam wogole pytanko ktores z was planuja budowe domow moglysbyscie mi napisac czy macie juz projekty i oszacowane koszty ??
witaj. Wytrzymasz te dwa miesiace, na pewno, myśl tylko o tym, że juz niedługo Cię tu nie będzie, spróbuj myśleć o fajnych rzeczach związanych z pobytem tutaj, czas szybko leci A jak w pracy, mała wie, że już do niej nie będziesz przychodzić?

Cytat:
Witajcie dziewuszki!
Wszystkim świeżo upieczonym mężatkom składam najlepsze życzenia

U mnie troche się porobiło:
- przede wszystkim jestem na finiszu zpraca magisterską, teraz tylko poprawki i dopisac zakończenie, na które kompletnie nie mam pomysłu...
- mam przedłużona umowę w pracy do końca maja przyszłego roku Z tego cieszę się na maksiora
- byliśmy na weselu z TŻem 2 maja za Kielcami. Wesel;e wspaniałe, orkiestra fenomenalna, całkiem inne obyczaje, niż u nas na Śląsku itd. Tylko warunki noclegowe mnie powaliły - pokoje bez drzwi tylko z kotarami, to samo z łazienką! Jako, że bylismy pierwsi z TŻem na miejscu, to wzieliśmy jedyny pokój z drzwiami No i dzieki temu też byliśmy w pokoju tylko we dwoje, bo chwilę wcześniej pan mody powiadomił nas, że bęziemy w pokoju z inną parą! Ja bym zrozumiała, gdyby to byli jacyś znajomi, ale sami obcy ludzi, poza tym ja nawet pizamy nie miałam ze sobą, więc ciśnienie mi skoczyły do maksimum No, ale dzięki Bogu nasz pospiech sprawił, że byliśmy sami i to w pokoju z drzwiami
- po wizytach u kilku lekarzy, wiemjuż , że ten mój guz to włókniak. 8 czerwca idę do szpitala na zabieg... Boję się jak cholera, ale cóż, trzeba, to trzeba...
super, że praca mgr już się kończy Gratuluje przedłuzonej umowy Życzę też powodzenia na zabiegu, na pewno się uda
Jaki Tz wybrał garnitur? z kamizelką?

Jedziemy jutro kupić garniaka dla Tż, mam nadzieję, że wszystko już kupimy i będzie kolejna rzecz do odhaczenia
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:18   #2476
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Wy tu wszystkie piszecie, że Wasi TŻ już są poubierani, a my z moim to się nawet jeszcze nie rozglądamy. Niestety mój TŻ ma straszne wahania wagi i pewnie do wesela zdążylibyśmy jeszcze przerobić ten garnitur ze 100 razy dlatego myślę, że dopiero gdzieś od czerwca zaczniemy się rozglądać, a kupimy jeszcze troche później.
Stary 2009-05-11, 14:27   #2477
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ty lody? coś mi się kojarzy, że ty lodów nie lubisz, chyba dobrze pamiętam co?
dobrze pamiętasz, ale ostatnio mnie natchnęło

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:31   #2478
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny, byłam ostatnio na kolposkopii i wyszło, że mam ektopię gruczołową, podobno strasznie dużą no i że normalnie się nic z nią nie robi, ale że mój przypadek jest inny i by wypadało... Nie wiem czy wierzyć tym lekarzom... znalazłam w internecie jednego wiarygodnego (tak mi się wydaje) ginekologa i chyba specjalnie pojadę do niego ponad 200km skonsultować mój przypadek (no a przy okazji zrobimy sobie wycieczkę). Boję się konsekwencji jakie może przynieść jej usunięcie.
Ja wybieram sie na kolposkopię w piątek. Powiedz mi jak "wrażenia" (jeśli wogóle to tak można nazwać) po badaniu. Długo to trwa, boli, czy jakoś się trzeba do tego specjalnie przygotować??? Trochę się obawiam tego badania.

Dziewczyny Wy takie oblatane w tych gadżetach slubnych, to może poradzicie. Nie mam przekutych uszu, a do sukni planuje mieć tylko długie klipsy z kryształków. I tu pojawia się problem, bo o ile ze znalezieniem kolczyków kłopotów nie ma, to o klipsy trudno. Może wiecie gdzie dosac porzadnie wykonanane klipsy??? !!!

Acha....no i z racji, ze dziś 11 dzień miesiąca,to równo za dwa miesiące od dziś będę te klipsy zakładała Ufff...blisko, coraz bliżej

I jeszcze jedno...zamierzam sobie dziś kupić maseczkę i peeling do mojej dość problematycznej cery. Co polecacie???

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-05-11 o 14:39
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:43   #2479
kliwia
Zakorzenienie

agatka polkie firmy produkuja klipsy.
Np Jabłonex
http://www.perla-jablonex.pl/?a=pozy...pwd=&perla_id=
Myslę ze na allegro znajdziesz psokojnie klipsy z jablonexu czy colibry.
Albo hanmade i zaufanie do rzetelnosci wykonania:
http://www.pakamera.pl/slub-klipsy-s...i-nr254994.htm
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:44   #2480
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja wybieram sie na kolposkopię w piątek. Powiedz mi jak "wrażenia" (jeśli wogóle to tak można nazwać) po badaniu. Długo to trwa, boli, czy jakoś się trzeba do tego specjalnie przygotować??? Trochę się obawiam tego badania.
Ja miałam robioną kolposkopie zeby sprawdzić moja nadzerke. To badanie nic a nic nie boli . Lezysz tak jak u ginekologa a lekarka bedzie ci ogladac środek za pomoca mikroskopu polewajac dane miejsce różnymi preparatami. Badanie trwa od 5 minut .

A co do klipsów , pracowałam w sklepie jubilerskim i wiem od klientek ze cieżko jest znaleść jakieś łądne klipsy . Nasz dostawca nigdy nie miał zbytniego wyboru - w sumie dziwne to.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-05-11 o 14:46
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:50   #2481
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)Gratuluję kończenia pracy mgr... a przede wszystkim powodzenia i jak najmniej strachu przed i na zabiegu... aż mnie gęsia skórka przechodzi jak o tym myślę. Na czym taki zabieg polega? przez jamę brzuszną usuwają?

Dziękuję Już tyle razy płakałam na mysl o tym zabiegu, że szkoda gadać ja to mam w takim nietypowym miejscu i pod skórą. Będa mnie nacinać w okolicach intymnych. Wszyscy lekarze się dziwią, bo się jeszcze z takim czymś nie spotkali... Mówią mi, że to nie jest rak, ale dopiero badania potwierdzą to w stu procentach...

Po moich ostatnich doświadczeniach, radziłabym Ci pojechać do jakiegos dobrego lekarza. ja widzisz chodziłam do takiego zwykłego i co mi to przyniosło...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)super, że praca mgr już się kończy Gratuluje przedłuzonej umowy Życzę też powodzenia na zabiegu, na pewno się uda
Jaki Tz wybrał garnitur? z kamizelką?
(...)
Garnitur czarny, lekko błyszczący, biała koszula i kamizelka z musznikiem. Wszystko tak, żeby pasowało do białej sukni TŻ nie chciał musznika, ale go przekonałam razem z kobieta ze sklepu. Poza tym teściowa ogromnie chciała dla TŻa garnitur grafitowy, ale jak widać, jest tak, jak ja chciałam. TŻ zadowolony, że jestem nim zachwycona
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:56   #2482
azzis
Zakorzenienie

Dziewczyny zapisałam się do wątku fasolkowego hihihi
Zaczęliśmy starania o dzidzię

Stary 2009-05-11, 15:00   #2483
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Super powodzonka w staraniach
Stary 2009-05-11, 15:00   #2484
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
No to gratuluję i trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się udało
Stary 2009-05-11, 15:02   #2485
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Garnitur czarny, lekko błyszczący, biała koszula i kamizelka z musznikiem. Wszystko tak, żeby pasowało do białej sukni TŻ nie chciał musznika, ale go przekonałam razem z kobieta ze sklepu. Poza tym teściowa ogromnie chciała dla TŻa garnitur grafitowy, ale jak widać, jest tak, jak ja chciałam. TŻ zadowolony, że jestem nim zachwycona
świetnie się musi prezentować. my szukamy również czarnego garnituru ale z kamizelką i musznikeim w kolorze ecru, bo taką mam suknię. Wkleisz raz jeszcze swoją sukienkę bo zapomniałam juz jak wygląda.

Cytat:
super życzę powodzenia

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-05-11 o 15:03 Powód: lit.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 15:04   #2486
azzis
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki
Mam nadzieję, że nie będziemy musieli dlugo czekać

Stary 2009-05-11, 15:09   #2487
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję dziewczynki
Mam nadzieję, że nie będziemy musieli dlugo czekać
Zazdroszczę Ci trochę Niestety my musimy trochę z dzidzią poczekać przynajmniej aż znajdziemy mieszkanie, bo nie chcemy mieszkać z dzidzią i moimi rodzicami na dwóch pokojach.
Stary 2009-05-11, 15:13   #2488
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ci trochę Niestety my musimy trochę z dzidzią poczekać przynajmniej aż znajdziemy mieszkanie, bo nie chcemy mieszkać z dzidzią i moimi rodzicami na dwóch pokojach.
No wydaje mi się, że już najwyższy czas na dzidzię. Ja wiekowo już raczej nie młoda jestem. W lipcu wprowadzamy się na nasze mieszkanko i zaczynamy remoncik, więc nie mamy na co czekać...

Stary 2009-05-11, 15:15   #2489
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
No wydaje mi się, że już najwyższy czas na dzidzię. Ja wiekowo już raczej nie młoda jestem. W lipcu wprowadzamy się na nasze mieszkanko i zaczynamy remoncik, więc nie mamy na co czekać...
No my na własnie mieszkanko będziemy musieli troche poczekać. Ale myślę, że jak będę miała 23 czy 24 lata to jest dobry wiek na dzidzię, a może przyjdzie wcześniej i uda nam się znaleźć mieszkanko
Stary 2009-05-11, 15:24   #2490
diya1983
Zadomowienie

azzis a ile masz latek?

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

juz znalazlam mloda jestes
ja mam 25/ 26 i qrcze nie wiem kiedy ten moement nastapi
ani mieszkania ani nic uuuuuuuuuuuuu
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości