|
|
#871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
" pięknych marzeń stos "
" chwyciłeś mnie za rękę tym samym dając serce " " straciłam cię wtedy kiedy ty kazałeś ze swojego życia wyjść " " tęskniłam choć wiedziałam,że nie tego pokochałam " " ludzie juz zapomnieli ile dostali,pędząc na oślep jak opętani " " z toba za reke przed siebie w nieznane bede szla " " twoje kłamstwa znów wygrały " <3
|
#872 |
|
Raczkowanie
|
lepiej udawać szczęśliwą niż tłumaczyć każdemu co mi jest.
- Kochanie, jaki mam kolor oczu? - Kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie. 32 dnia, 13 miesiąca roku wpadnę na ciebie po 25-tej w wielkomiejskim tłoku... Nawet mój Anioł Stróż nie chce chodzić za mną już... ![]() Wsłuchaj się w głos rozsądku. Słyszysz jakie pierdoły opowiada? Budząc się codziennie rano, potykam się o własne życie. czuję wewnętrzną, głęboką i przytłaczającą niechęć wobec wszystkiego. Boże jakież to proste! Wystarczy się odkochać. Co się gapisz? Ciastko Ci obiecałam? - To nie jest zakochanie. - Jasne, a czekolada nie ma kalorii.
|
#873 |
|
Raczkowanie
|
* Hardcore ma moc i Ty musisz w nim tonąć .
* nie usłyszysz jak przez Ciebie szlocham... * niech za każdy ból w duszy dziś życie wstrzyknie mi morfinę . * ciagle mało ciebie mam.. * od miłości ucieklam… nie chce jej już znac. |
|
|
|
#874 |
|
Raczkowanie
|
Wolność dla słów rozbijmy ten lód!
Nie zamierzam Cię truć pigułkami ze słów, nie potrafię uchronić od smutku. Patrz na czerwień moich ust. A Ty? Jaki chaos tworzysz dookoła siebie aby Twoje życie nie było tylko zwykłą egzystencją? Bo czasami lubię pooddychać pełnią księżyca. Kocham chłopaka, który nie zwraca na mnie uwagi. Najwyraźniej z normalnością nam nie do twarzy. ;] Wariaci, podobnie jak dzieci, nie dają za wygraną, dopóki ich życzenie nie zostanie spełnione. Gdy cierpisz na bezsenność, nigdy tak naprawdę nie zasypiasz..i nigdy naprawdę się nie budzisz. Zakaz pamiętania przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem - wybrałam dla siebie zdradliwą ścieżkę. To takie dziwne. Starzy ludzie często sprawiają wrażenie, jakby mieli o wiele więcej czasu niż dzieci, przed którymi jest jeszcze całe życie. -Czy masz zamiar czekać, aż zacznę opisywać śmierć? W każdej sekundzie możesz się odrodzić. W każdej sekundzie możesz zaczynać do nowa. To jest wybór - Twój wybór.
Live like a music ![]() Edytowane przez Laffy Czas edycji: 2009-05-11 o 18:24 |
|
|
|
#875 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#876 |
|
Zadomowienie
|
sheisunusual postaram się pomóc.. bo w zasadzie jestem w podobnej sytuacji ;*
![]() Męczę się własną nieporadnością. Jestem psychicznie wyczerpana. Zapalam papierosa i czekam na lepsze czasy. nie potrafi oszukać siebie i udawać, że wszystko jest już dobrze. spoza brudnych szyb paskudny jest świat.. Nocą ściany krzyczą, sufity płaczą, a ja mam wrażenie, że czas przecieka mi między palcami. Przyszło mi utopić się we własnych łzach, z żalem, z pretensjami. Wszystko dzieje się gdzieś obok. W tempie, za którym nie nadążam. _________________________ _________________________ ___________________ nieporządek w głowie, który uzewnętrzniając się, plącze mi włosy. Chcę policzyć kolory wspomnień, co wazniejsze pozamykać szczelnie w słoiku. Zmyć z twarzy obojętny, perfekcyjnie wyćwiczony wyraz. Na czterech szarych ścianach życia namalować kwiaty. Pić koktajle ze snów. Zrzucić z siebie ciężki pancerz paranoi i żalu. |
|
|
|
#877 |
|
Rozeznanie
|
*Bygones. /(pot. było,minęło)
*Smutków się nie topi. Jedynie uczy pływać. *"Co to oznacza jeśli bez Ciebie świat jest niekompletny? - pomyślała (...) - Jeśli dwa dni bez Ciebie to są dwa poranki bez Ciebie, dwa południa i dwa wieczory bez Ciebie, dwa tysiące osiemset osiemdziesiąt minut bez Ciebie i co to oznacza jeśli ktoś przez czas długi nie jest w stanie wykonać najprostszej czynności użytkowej ani odwrócić myśli od jednego wyłącznie tematu, czy to nie oznacza, że ten ktoś popadł w obsesję...?" *Zanim wejdziesz przemyśl to. Twoja dłuższa nieobecność może ranić. *Nie pasujemy do straconej szansy. *Daliśmy sobie czas, który mógł nas złamać. *Boże tyle potrafisz! Zrób coś z miłością, taka nie w porę... *Nic dla Ciebie i nic prócz Ciebie. *Czas przypływów i odpływów. Wdechów i wydechów. *Nawet gdybyś miał tylko przyjść, zostawić iluzję i wyjść, z otwartymi ramionami bym Cię przyjęła. *Wierze, że mieszczę się jeszcze w Twoim spojrzeniu. *Jednak potrzeba mi Twojej pamięci, potrzeba mi Twoich słów. *Takich jak on się nie zapomina.
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
Tekst do wygrawerowania
na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci 1. Jeżeli coś cię boli: - dobra wiadomość: żyjesz. - zła wiadomość: ten ból czujesz wyłącznie ty 2. To wszystko dookoła co cię tu szczelnie otacza nie czując twojego bólu, jest to tak zwany świat. 3. Ubawi cię, że jest on realny i jedyny a lepszego nie będzie, przynajmniej dopóki żyjesz. 4. Gdy już skończysz się śmiać, odrzuć logiczny wniosek, że taki świat być musi przywidzeniem albo snem. 5. Traktuj go całkiem serio, jak on przed chwilą ciebie - dokonując wyboru specjalnej ciężarówki, 6. By w określonym miejscu i ułamku sekundy potrąciła cię, kiedy przechodziłeś przez jezdnię. (S. Barańczak)
Jeśli już kiedyś było- przepraszam ![]()
|
|
#879 | |
|
Rozeznanie
|
Skoro moje uwazasz za śliczne to nie wiem jak nazwać Twoje... cudna Ty
![]() mrrr. i za to Cie kocham złodziejaszku mój ![]() Cytat:
a Ty jak myślisz, ile moge znieść? Bo czasem po prostu sobie nie radze. Wszystko jest źle. Nie zostawiaj mnie chociaż Ty. nic nie mogę. normalnie nic nie mogę. Dostałam test wytrzymałości od życia. brutalna rzeczywistość dopadła mnie. a to życie kopie mnie w dupe zbyt często za mocno. _________________________ _______________________ znowu się rozstaję z moimi łzami.
Lubie te chwile gdy bardzo mnie chcesz. Powietrze staje sie gęstsze. Czuje Twoje pożądanie. bransoletka z cukierków od Ciebie -cenniejsza niż brylantowa biżuteria. a Jego ramiona to takie najcudowniejsze miejsce. jedyne tak spokojne i bezpieczne. tam nie płynie czas. boję się uwierzyć że jesteś mój. wszystko co mam, co dał mi świat, noszę w sobie by kiedyś Ci dać. obiecaj że jeszcze razem będziemy się śmiać z tego co było, z grzechów i kłamstw.. nie zamierzam po kryjomu płakać w poduszkę. przed samą sobą słabości nie ukryje.
|
|
#880 |
|
Zadomowienie
|
Nooo weź to poczuj...
Coraz trudniej mi się oddycha... Koniec żartów, panowie, nadchodzę! 1.Kocham Michała. 1. Rozwiązania nie widzę. 2.Michał mnie nie kocha. 2.Jak wyżej, chyba, że go rozkocham. 3. Andrzej mnie kocha. 3. To już jego problem. 4. Ja nie kocham Andrzeja. 4. To właściwie nie jest problem. Chciałam jak najlepiej, a wyszło tak jak zawsze I Ty zostaniesz Indianinem. Mała rebelia od czasu do czasu...to dobra rzecz. ![]() |
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Zwyczajna potrzeba bliskości.
Przyjemne uzależnienie. A gdy nadejdą deszczowe dni... Zaopiekuj się mną. Nie umiem znaleźć słów. Przyśniłeś mi się znów. Za wiele, by czas mógł to wymazać. Telefon znów umarł |
|
|
|
#882 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym z wami podzielić się czymś dłuższym i mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowana na tym wątku. _________________________ ______________________ Przychodzi czas, kiedy to staje się czymś więcej niż grą i albo zrobisz krok naprzód, albo zawrócisz i odejdziesz. Mogłabym zrezygnować, ale rzecz w tym, że kocham tę grę. Takich obietnice może dotrzymać tylko Bóg... i wreszcie ta najważniejsza granica, ta która oddziela Cię od ludzi z którymi pracujesz nie należy za nadto się zbliżać, zawierać przyjaźnie. Trzeba wytyczyć granice oddzielające Cię od reszty świata. Ludzie potrafią paskudni nabałaganić, granice są najważniejsze. Malujemy linie na piasku i modlimy się aby nikt ich nie przekroczył. W którymś momencie trzeba podjąć decyzje, granice nie chronią Cię przed innymi ludźmi, one odgradzają Cię od świata, życie jest pokręcone. Tacy już jesteśmy. Tak więc można zmarnować życie wytyczając granice, albo przeżyć życie przekraczając je. Ale są pewne granice, których przekraczanie jest zbyt niebezpieczne. Wiem jedno jeśli człowiek jest gotów zaryzykować widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach. To inny sposób przetrzymania tej rywalizacji, sposób o którym nikt nie chce mówić, sposób który trzeba poznać na własnej skórze. Zasada numer pięć: Tu nie chodzi o wyścig. Nie ma zwycięzców ani przegranych. Słowo intymność oznacza oto moja dusza i serce, zmiel je, usmaż i zjedz. To coś czego pragniemy i czego się boimy. Trudno z nią żyć i trudno bez niej. Intymność powiązana jest z 3 R: rodziną, romantycznością i rówieśnikami. Są rzeczy od których nie można uciec i są inne o których nie chce się wiedzieć. Chciałabym żeby istniał kodeks intymności, jakiś przewodnik który pozwolił by stwierdzić kiedy przekroczyło się granice. Dobrze by było móc przewidzieć te chwile, ale nie wiem jak to umieścić na mapie. Zdobywamy ją tam gdzie tylko się da i zatrzymujemy jak tylko długo się da. A co do zasad? Może w ogóle nie istnieją. Może zasady intymności są czymś co każdy musi określić sam dla siebie. Pamiętacie jak byliśmy dziećmi i największym zmartwieniem było to czy dostaniemy rower na urodziny albo herbatniki na śniadanie. Dorosłość jest przereklamowana, serio niech was nie zwiodą wystrzałowe buty, sex i rodzice które mówią wam co macie robić. Dorosłość to odpowiedzialność. Odpowiedzialność to koszmar. Kompletne dno. Dorośli musza być gdzie trzeba, robić co trzeba, zarabiać na życie i płacić czynsz. A do tego niektórzy chcą być chirurgami i trzymać ludzkie serce w swoich rękach i gadać tu o odpowiedzialności. W porównaniu z tym, rowery i herbatniki nie są najgorsze. Odpowiedzialność najczęściej daje siwe znaki kiedy coś sknocimy i puścimy przez palce. Dwieście lat temu, Beniamin Franklin wyjawił światu tajemnicę swojego sukcesu. Nigdy nie odkładaj do jutra, tego co możesz zrobić dzisiaj. Nie wiem czemu odkładamy sprawy na później, ale gdybym miała zgadywać, to powiedziałabym że to ma coś wspólnego z lękiem. Lękiem przed porażką, bólem, odrzuceniem. Czasem lękamy się tylko podjęcia decyzji, nie chcąc popełnić błędu, którego nie można naprawić. Kto się waha ten przegrywa, nie możemy udawać ze nas nie uprzedzono, wszyscy słyszeliśmy przysłowia, cytaty z filozofów, dziadków ostrzegających nas żebyśmy nie trwonili czasu, tych cholernych poetów wzywających by chwytać dzień. A jednak czasem musimy przeżyć to sami. Musimy popełniać własne błędy. Musimy sami się na nich uczyć. Musimy mitrężyć, hamować i przewlekać dopóki sami nie zrozumiemy co chciał powiedzieć Beniamin Franklin. Że wiedza jest lepsza niż domysły, że przebudzenie jest lepsze niż sen, i że nawet największe niepowodzenie, nawet najgorszy, najbardziej nieodwracalny błąd, jest sto razy lepszy niż niepodjęcie próby. Jak ktoś wam mówi że szkoda życia na spanie, to każcie mu zaliczyć kilka miesięcy stażu na chirurgii, oczywiście to nie tylko praca nie daje nam spać po nocach. Skoro życie jest takie ciężkie, dlaczego dokładamy sobie kłopotów? Skąd się bierze ta potrzeba autodestrukcji? |
|
|
|
#883 |
|
Wtajemniczenie
|
A macie coś w stylu:
Kocham chłopaka, który nie zwraca na mnie uwagi. Jestem zmuszona odkochać się na pstryknięcie palcami. Boże jakież to proste! Wystarczy się odkochać. ? może nie dziś. nie jutro. ale pewnego dnia. i do końca swojego życia. Jestem Ósmym Grzechem, Tam Gdzie Głównych Grzechów Siedem. ' skoro i tak skończę w piekle, to mogę po drodze zaszaleć ' |
|
|
|
#884 |
|
Zadomowienie
|
W filiżance szukam Twojego smaku. Schowałam serce do lodówki. Samymi słowami świata nie zmienisz. Lubię zapach Twoich kłamstw. Przyszłość już nie należy do Nas. Zostałam pokonana przez własne wspomnienia. Serce w kredensie, zamknięte na klucz. Lubię samotność ale tylko we dwoje. Marzenie, które się spełniło nie jest prawdziwym marzeniem. Miłość to obrzydliwie destrukcyjne uczucie. Dzisiaj rozbiłam 5 zegarów, wierząc, że w ten sposób zdołam zatrzymać pędzący czas. Jeśli umrę, czy będziesz o mnie pamiętać? Mam ochotę popełnić samobójstwo - ale to nic nie da, mam zbyt wiele problemów. Wspólnie udamy się na spacer po piekle Cerujemy serca jak kieszenie, wmawiając sobie, że miłości nie ma. To nie była rzeczywistość, tylko skacowany sen. - Tak ciepło a Ty masz zimne dłonie? -Od zimy nie miał kto mi ich ogrzać... Czy pewne kolory smakują inaczej niż inne? To smutne, że tracimy tyle czasu wpatrując się w skazówki zegara. Nie dość, że złamał mi serce to jeszcze je podeptał. Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby. - Czy ja naprawdę jestem taka zła ? - Nie ! - Szkoda... - Dlaczego ?! - Bo wtedy rozumiałabym przynajmniej czemu spotykają mnie same nieszczęścia ______ Po dłuższej nieobecności, wróciłam. ^^ Pewnie już o mnie zapomniałyście, więc cicho o sobie przypomnę ;p Kocham <3
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Witam..dostanę rozgrzeszenie za nieobecność ? ;d
Baardzooo przepraszam. Wybaczcie ;* Tyle się działo.. tyle chwil zapamiętanych .. Ehh.. to teraz opisy : Nawet nie wiesz jak bardzo Cię brak... Wspomnienia palą mnie jak słońce...uciekam przed nimi tak co noc Nagi dzień...naga noc...ubrana ja... Dla Ciebie na niebie ulożę serce z gwiazd... Warto kochać marzyć śnić... Bo to dla nas powstał świat, swiecą gwiazdy wieje wiatr... Zdrada czai się...coś prześladuje mnie... Jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień...wszystko zmieni się "Nothing is foreVer" // nic nie jest na zawsze.. Nie cieszy nic...nawet sny są z lodu dziś... Nie wiem czy umiem byc kims wiecej niz tylko cieniem Twoich marzeń... dwa kroki do szczęścia. Tyle, że miliony przeszkód.
|
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
sheisunusual:
naciskam STOP i daję POWRÓĆ zmęczenie sięga zenitu proszę tylko o chwilę spokoju, chwilę tylko dla siebie głowa pęka od 100 myśli na sekundę kiedy przyjdzie lepszy czas ? chcę dać sobie radę, ale chcieć to nie móc kirkeblack, Little Ballerina - dziękuje moje wy kochane : * moje słodkie małe marzenie się spełniło nie powiesz nikomu ? mruczy do mnie kociak z pełnym pyszczkiem miłości ta bluzka w paski, którą czasem spotykam powoduje we mnie omdlenie całkiem zabawnie jest patrzeć jak wszyscy się potykają, a ja wciąż idę prosto głowa do góry, cycki do przodu, tyłek wypięty. jestem gotowa miłości masz w sobie tyle, ile mądrości, czyli zero kocham na ciebie patrzeć, ale tylko wtedy, gdy masz zasłoniętą twarz w lustrze widzę siebie i moją cytrynową trawę o smaku wanilii |
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
Dusza w kształcie rozpędzonej, rozjarzonej serpentyny. Jestem jak złodziej. Kradnę przelotne chwile... Coś pomiędzy nigdzie, a do widzenia A łzy już wyschły, wsiąkły w piasek zapomnienia. I nie mam już snów. Bez snów człowiek, nie ma cholernego życia Mój okazjonalny samokrytycyzm pomaga podnieść morale Żeby cię kury po gnoju ciągały ![]() Chromolenie w bambus. ![]() .
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
Odkochać się, to tak jak wyleczyć się z choroby
|
|
|
|
#889 |
|
Zadomowienie
|
piramida marzeń
nie mozesz sie poddać. musisz to pamietac Przecież wiesz, że mi zależy, mam nadzieję, że uwierzysz.. dzisiejszy wieczór jak zwykle spędzam sama. gdyby miłość o wszystkim decydowała, bylibyśmy teraz razem. ten chłopiec był moim ukojeniem. Do miłości trzeba dorosnąć. Co najmniej 170cm. Nie wierzę w prognozy pogody i męskie obietnice. łzy są dobre do poduszki, a tu trzeba życ wolnośc podobno daje szczescie...u mnie to nie działa. myśl o tym że Cie nie zobacze wywołuje panike, nawet dziś Czekała na jego uśmiech, to przecież tak niewiele. |
|
|
|
#890 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(w opisach masz troche bledow rowniez, ale poprawiac nie bede bo nie jestem ekspertem w pisowni ^^) btw. nie umieszczaj TaKiCh OpIsOw bo tego nawet sie nie chce czytac :P a opis kradne, ale ten w polskiej wersji jednak. Cytat:
Sprzedam życie. Lub dopłacę i zamienię na lepsze.___________ Wszystko co mam jest wszystkim co Ty mi dałeś.___________ ja tez z mala prośbą . Otóż chodzi o opisy w stylu 'chcesz mieć plastik ? kup sobie lalkę barbie !'. Sprawa wyglada tak, ze chlopak, ktory mowil, ze mnie 'kocha' zaczal mi robic wymagania typu ze chcialby zebym wazyla 48, ogolnie, ze chcialby mnie zmienic, bo nie pasuje mu kilka rzeczy w moim wygladzie. Cos, zeby sie opamietal, ze go kocham i nie lubie jak pokazuje mi dziewczyny i mowi, ze chcialby zebym tak wygladala. ;p chyba nie musze wymieniac nikogo, Wy wiecie, ze jestescie wspaniale
Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2009-05-11 o 19:55 |
||
|
|
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
Miluuu:
hej chłopcze dlaczego mnie nie akceptujesz? a ja i tak lubię siebie i nawet ty mnie nie zmienisz wysoka, szczupła, piękna.. powinnam taka być dla ciebie, bez jakichkolwiek zmian kocham cię, ale pozwól mi samej decydować o sobie |
|
|
|
#892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co za typek hym albo pokaz mu kolesia umiesnnionego opalonego takiego 'ciacho' niech on sie zmieni ! ![]() ` ej chłopaku.! nie za dużo wymagasz !? ` powinieneś zaakceptować mnie taka jaka jestem a nie prawic kazania ` mam zalety, wady też ! jak cos i sie nie podoba to do widzenia ! wbacz ale nie dam rady
|
|
#893 |
|
Rozeznanie
|
Dosięgnąć z tobą gwiazd.. Choć ten jeden raz..
Tyle nocy nieprzespanych.. I tylko mi nie mów, że to nic..! Przestań go w końcu do wszystkich porównywać..! Przecież jego już nie ma..! Kiedyś w końcu trzeba się z tym pogodzić.. Gwiazdy są magiczne.. Bo jak się czegoś bardzo chce.. Mówiłeś, że o mnie nie da się zapomnieć.. To dlaczego TY zapomniałeś..? Ciągle patrzę na ten medalik od ciebie.. Mówiłeś, że dużo dla ciebie znaczy.. To miało znaczyć twoje "na zawsze".. Tymczasem okazało się zwykłym "żegnaj".. |
|
|
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
Sometimes I wish I just wasn`t me.
/Czasami chciałabym po prostu nie być sobą. / She never thought that she could get her second chance . /Ona nigdy nie pomyślała, że mogłaby dostać drugą szansę./ Where did her dreams go? /Dokąd poszły jej marzenia ?/ I Still knew that there was somethin` more . /ciągle wiem, że to było czymś więcej./ Loose out everytime If u only knew what I talk `bout . /Straciłeś to, bezwarunkowo. Jeśli tylko wiesz, o czym mówię./ Don't u wish that u could see me every second of the day . /Nie chciałbyś móc widzieć mnie w każdej sekundzie mojego dnia?/ Common and go my way . /Chodź i postaw się na moim miejscu ./ Zawsze kiedy jesteś blisko problemy znikają pod ziemię . kiedy za bardzo się oddalasz srebrne chmury zaczynają nade mną zwisać . Bo nie potrzebuje, I nie chcę cię potrzebować.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-05-11 o 20:22 |
|
|
|
#895 |
|
Przyczajenie
|
A może to mój chory sen.[?] A może śmierć.[?] A może nie ma mnie.[?]. . . • Daddy I'm so sorry, I'm so s-s-sorry yeah We just like to party, like to p-p-party yeah •
Kochaj.[!] Szanuj.[!] Nie zdradzaj.[!] Potrafisz to obiecać.[?!] Ale żeby ta obietnica nie była tylko obietnicą, lecz słowem szczerym, wypowiedzianym z Twoich ust.[!!]. . . • Przytulisz mnie.[?] Wiem, że to głupie nie powinnam o to prosić. W końcu jestem już dorosła. Najwyższy czas skończyć z dziecięcymi marzeniami, z głupimi zachciankami. . . Uczuć ujawniać mi nie wolno, wszak jestem już dorosła, a w świecie ludzi dużych uczucia są słabością. Przeszkodą utrudniającą życie. Przytulisz mnie.[?] Ten ostatni raz, Zanim do reszty nie dorosnę. Zanim ta prośba nie stanie się grzechem. . . • To jest ten sąd ostateczny, popełniłeś błąd niepotrzebny i niebezpieczny pora tu mocno przewietrzyć. Był kodeks był proces Ten wyrok jest wieczny. . . • Nie zansz swojej wartości.[?] Zniżaj się dalej ja będę szła wyprostowana wśród tych co idą na kolanach.
|
|
#896 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie lubię głupoty i taniego lansu, nic na pokaz. bo jestem unikatem, nie zakładam masek, nie wzoruję się na nędznych dziuniach. nie jestem z tych, które tańczą jak im zagrasz. nie powiesz na mnie 'jedna z wielu'. wolę być nieidealnym ideałem, niż dołączyć do tych, których w tłumie nie rozróżnisz. a tak btw. to olej go ciepłym moczem.
|
|
|
|
|
#897 |
|
Rozeznanie
|
dlaczego zawsze wszystko komplikujesz.?
jutro zapytaj czy Cię kocham .. miałeś różne wariatki, ale ja jestem wyjątkowa (; jeśli nie ma ideałów to znaczy, że Ty nie istniejesz.? nie chcę wiary w siłę własnych kłamstw.. każdy z nas się zmienił. bo życie zmusza do tego.! czy to moja wina,że nie potrafię odnaleźć w sobie tego dawnego uśmiechu.? byłem młody, ona była młoda. przepraszam Pana.. czy poczęstuje mnie Pan sobą ? Ty tez jakoś milczysz a to już nie była zwykła przyjaźń.' kiedy to wszystko zepsuliśmy? co stało się z naszą miłością? była piękna, ale nie wystarczająca.. nie powinniśmy pozwolić jej całkiem wyparować roztrząsaliśmy to już tyle razy. chcę, żebyś był blisko mnie ale coś musi się zmienić. mam już dość tej kłótni, nie możemy udawać, że jest w porządku zaczynam tracić nadzieję. Skarbie, nie moglibyśmy spróbować?
- ..będziesz moja i tylko moja? - Twoja, tylko Twoja, na zawsze Twoja. 04.07.2010r. Paweł ♥ Edytowane przez rebellious Czas edycji: 2009-05-11 o 20:53 |
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wątpliwości, co do Twojej kobiecości.
|
#899 | |
|
Raczkowanie
|
<3
KaMa2704 - uśmiech mam od ucha do ucha jak zobaczyłam to serduszko w Twoim podpisie <3 Cytat:
o widzę mój opis niedawno dodany :) :* nie jestem Barbie z plastiku ja mam duszę i uczucia przetapiać można tylko plastik - ja nim nie jestem! mam swoje braki - ale akceptuj mnie,bo ja jestem sobą i marzę o dniu w którym mi powiesz jak Mark Darcy swojej ukochanej Bridget Jones - "Lubię cię taką jaka jesteś" tak szybko bo niestety brak czasu :)
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-05-11 o 21:07 |
|
|
|
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
nie dając wiary głupstwom.
doprowadzasz mnie do śmiechu i do łez jednocześnie. `nie panikuj dobrze jest.` wszystko dzieje się na moich oczach . zaskakujący dotyk nierealnych ust. "Miłość po Tobie jest jak niezaleczona choroba...- już tak nie boli,opadła gorączka, ale czasem nagły atak dusi do łez..." - jaka jest prawda? - jak zawsze, nieunikniona.. generalnie najwspanialszy. <3 tyle uczuć zamkniętych w małym sercu. <3 i tylko Ty dajesz mi odczuć, że nie jestem zerem.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.