Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-11, 21:56   #2581
zlotko855
Rozeznanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny. Trochę mnie nie było i nie jestem w stanie nadążyć za tym wszystkim co się tutaj dzieje

Riana jak suknia? Kiedy pierwsza przymiarka??

Złotko jesteś już po naukach i poradni??

ślubujemy sobie 01.08.2009 r.
witaj groszku
niedawno myslalam sobie o Tobie, gdzie zaginelas?
Tak jestesmy po naukach. Bylismy na tych na Zamoyskiego wlasnie w ten weekend. i chyba tez tam pojdziemy do poradnii
A u Ciebie co slychac? jakies postepy ze slubem?

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:08   #2582
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
OOOOOOO witam zgube u mnie suknia sie szyje gdzies w USAPrzymi arka 10,07,09 a suknia takaZałącznik 2242202i jak?

piękna ta suknia!!! Ja idę jutro na drugą przymiarkę, ale nie wiem, co z tego będzie póki co jest w bólach dobrany gorset, a gzie reszta??

wielki dzień czesiowo - groszkowy 01.08.2009 r.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
witaj groszku
niedawno myslalam sobie o Tobie, gdzie zaginelas?
Tak jestesmy po naukach. Bylismy na tych na Zamoyskiego wlasnie w ten weekend. i chyba tez tam pojdziemy do poradnii
A u Ciebie co slychac? jakies postepy ze slubem?
Witaj złotko. U mnie powoli następuje przyspieszenie... Polecam wam gorąco poradnię u Św. Mikołaja. Naprawdę warto. I babeczka ok!!! Mamy już wszystkie zaświadczenia (chrztu i bierzmowania i z USC - (to ostatnie załatwiliśmy w bólach dzisiaj). Jutro idę na drugą przymiarkę, chociaż pierwsza to była porażka ( już sama nie wiem czy nie będę żałować decyzji o szyciu), a w czwartek chcemy iść sporządzić protokół (o ile ksiądz nas pamięta, bo tak się składa, że nie bierzemy ślubu w żadnej z naszych parafii protokół będzie w trzeciej parafii, a ślub gdzie indziej jeszcze. Uffff chyba sama się zamotałam w swoich myślach POza tym oglądaliśmy w Rabce samochód, jeszcze ładniejszy jak na zdjęciach. A u Ciebie jak przygotowania?? SUknia już wybrana??

tuptamy do ołtarza 01.08.2009 r.
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:16   #2583
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Riana zamowilas suknie przez net?
A ja przymiarke mam 6.07 i nawet nie mam zdjecia swojej sukni....
Nie,balabym sie tak zamawiac.Musialam kilkanascie przymierzycZamowilam ja na Dlugiej w Bostonie
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:16   #2584
Rybulka
Zakorzenienie

Byłam dziś prawie 10 godzin w pracy
To dlatego, że było jeszcze spotkanie autorskie z Hanną Kowalewską i zostałyśmy, ale za to mogę sobie wybrać 1,5 godziny w inny dzień. Zostawiam to na środę, żeby pójść do lekarza po szczepionkę przeciw żółtaczce...

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapisałam się do wątku fasolkowego hihihi
Zaczęliśmy starania o dzidzię
Gratuluję kochana I jednocześnie trzymam za Was kciuki

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
świetnie się musi prezentować. my szukamy również czarnego garnituru ale z kamizelką i musznikeim w kolorze ecru, bo taką mam suknię. Wkleisz raz jeszcze swoją sukienkę bo zapomniałam juz jak wygląda.
(...)
Świetnie? Bosko Proszę, wklejam suknię w załączniku

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Rybulka na pewno wszystko bedzie dobrze
Ja też mam do usuniecia tyle, że włókniaka w piersi i też tak zwlekam bo jak narazie nie mam mozliwosci przyjechania na dłuzej zeby mi od razu szwy wyciagli a przed samym slubem to nie chce miec takich zabiegów. Tak sie zastanawiam skad te cholerne guzki sie biora widze ze co druga dziewczyna ma zabiegi jak nie na piersi to na sorawy kobiece.
Tez sie schizuje bo kazdy do okola tylko o raku gada , ale pocieszam sie tym ze mialam zrobione najwazniejsze badania i lekarka mowi ze to nic groznego. Tyle ze mowila ze musze to wyciac bo gdy zajde w ciaze to hormony wiadomo buzuja i takie guzki moga sie powiekszyc lub tez moga zniknac . heh
(...)
Dziękuję
Tak się schizuję że już już TŻowie powiedziałam, żeby jakbym tego nie przezyła, włożył mi na palec do trumny obrączkę...
Najbardziej mnie wkurza to, że 3 lata chodziłam z tym do ginekologa, aon twierdził, że to gruczoł Bartholina. Przez przypadek w sumie wyszło, że to włókniak. No, ale już wiem za to do jakiego ginekologa będe chodziła Nigdy więcej ginekologa z mojej przychodni!
Lekarz mi powiedział, że dobrze, że to wyszło, bo za jakiś czas mogłoby się coś z tego niefajnego rozwinąć.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Rybulko kajam sie przed toba zapomnialam napisac ale dzis nadrobie zalegosci
(...)
Wybaczam, wybaczam
Mój pociąg znowu gna przez Tychy, ale tylko do jutra

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
(...)
U mojego TŻ mieszkają w 6 na 3 pokojowym mieszkaniu i nie mają za dużo miejsca, po 2 osoby na pokój nie ma tam swobody.
My też mieszkamy w 6 osób na 3 pokojach + oczywiście łazienka i kuchnia. Czasem jestem zła, że nie ma chwili spokoju, ale wiem też, że jak się wyprowadzę za te 2,5 miesiąca, będzie mi tego gwaru brakowało .

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)
Kochana ja też mam straszne doświadczenia z ginekologami... i tak już jeżdżę do jednego 50km, ale tamten, o który mówiłam wydaje mi się prawdziwym znawcą swojej dziedziny. Minusem jest to, że nawet jeżeli pojadę będzie to wizyta jednorazowa, bo 200km to znacznie za daleko...
(...)
Dobry lekarz to 3/4 sukcesu

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny bilety do hiszpanii kupioneboze jak sie ciesze.Tak potrzebuje sloncaJedziemy na 5 dni na costa brava a potem przenosimy sie na prawie tydzien do samej Barcelony
Ale superancko!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rybulka.jpg (15,7 KB, 64 załadowań)
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:26   #2585
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
nierawda my sie upewnialismy w kilku bankach najbardziej polecam pocztowy.. . ogolnie to wszytko zalezy od wplaty wlasnej my mamy swoja i automatycznie warunki czyli marza i odsetki ci sie zmieniaja i costam z ubezpieczeniem.. jesli nie masz wplaty wlansej to wszedzie odsetki sa kosmiczne. i uwierz orientowalismy sie juz chyba we wszystkich bankach plus bratowa wojtka jest ksiegowa i nam polecila wlansie ten kredyt.. a np z raty przy zwyklym kedycie z miesiecznej z ok 1200 spada na 700-800.. wiec to jest ogromna roznica...
Jesli moge to czy pytaliscie w "Skarbiec"Wiem ze daja nawet na
30 i wiecej lat i raty sa male

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
piękna ta suknia!!! Ja idę jutro na drugą przymiarkę, ale nie wiem, co z tego będzie póki co jest w bólach dobrany gorset, a gzie reszta??
Dziekuje bardzoBede trzymala kciuki aby suknia byla uszyta cudnie.Wlasnie ja tez mialam szyc u pani z Golkowic ale dalam sobie spokoj wlasnie mnie obawy przerosly.Kiedys mierzylam suknie z gorsetem one bardzo wyszczuplaja.Takze wez jutro aparat i prosimy o fotkiBuziaki dobranocka

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

ZYCZE WSZYSTKIM MILEJ NOCKI I SLODKICH SNOW.DOBRANOCKA
Stary 2009-05-11, 22:27   #2586
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Wybaczam, wybaczam
Mój pociąg znowu gna przez Tychy, ale tylko do jutra

My też mieszkamy w 6 osób na 3 pokojach + oczywiście łazienka i kuchnia. Czasem jestem zła, że nie ma chwili spokoju, ale wiem też, że jak się wyprowadzę za te 2,5 miesiąca, będzie mi tego gwaru brakowało .
dobrze ze ci to wykryli i na pewno przezyjesz nawet niegadaj takich glupot...
dziekuje ze wybaczasz naprawde sie poprawie

ja tez mieszkam w 5 osob na 3 pokojach i zawsze bylo nas duzoo fajnie tak choc serio czasem chwila spokoju sie przyda

Cytat:
30 i wiecej lat i raty sa male[COLOR="Silver"]
jesli myslimy o tym samym skarbcu gdzie naciagaja ludzi to iechce chyba ze myslisz o czyms innym..
Stary 2009-05-11, 22:35   #2587
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
30 i wiecej lat i raty sa male

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Dziekuje bardzoBede trzymala kciuki aby suknia byla uszyta cudnie.Wlasnie ja tez mialam szyc u pani z Golkowic ale dalam sobie spokoj wlasnie mnie obawy przerosly.Kiedys mierzylam suknie z gorsetem one bardzo wyszczuplaja.Takze wez jutro aparat i prosimy o fotkiBuziaki dobranocka

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

ZYCZE WSZYSTKIM MILEJ NOCKI I SLODKICH SNOW.DOBRANOCKA
Oby tylko było co fotografować

KOlorowych snów wszystkim, jutro o 5.30 pobudka

ślubujemy sobie 01-08-2009 r. godz. 18.00
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:42   #2588
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny czy mozecie mi polecic jakis preparat dzialajacy punktowo dobry na syfy???

Od razu mowie, ze robilam oczyszczanie, robilam mikrodermabrazje, zazywam Diane, zazywalam wczesniej tetracykline, a dalej robia mi sie takie ropne paskudztwa ;( uzywalam davercinu i differinu ;(
Moze to byc cos od dermatologa - aptecznego, asystent mi wypisz jak by co, albo mama :P
Ja polecam emulsję DalacinT, to emulsja z antybiotykiem na receptę. Pomogła mi i mojemu TŻ. Nakład się cieniutka warstwę na chorobowo zmienione miejsca i zostawia. Trzeba przy tym używać kremu nawilżającego, bo wysusza.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:48   #2589
atomufka
Zakorzenienie

Rybulko nie wiedzialam ze masz takie problemyTylko odrzuc takie mysliNiedlugo staniesz na slubnym kobiercu i bedziesz zdrowiutka:

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 23:25   #2590
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Dobry wieczorek

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Maggie dzięki za ponowne przywitanie Już myślałam że mnie wywaliłyście stąd za obijanie się :P A tak serio to strasznie mi Was brakowało... czasem wieczorem kiedy przychodziłam lekko mówiąc zmęczona, tak myślałam o Was, że z miłą chęcią bym tu popisała jeszcze. Ale jak dla mnie doba ma zdecydowanie za mało godzin. Teraz będę tu zaglądać najczęściej jak się tylko da.
Witaj nasza wizazowa kosmetyczko Jak tam w pracy sie układa ?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
my wkoncu kupilismy obraczki

takie ...
http://www.kay.com/webapp/wcs/stores...51.15058.15114
tylko ze zamiast bialego zlota po bokach bedzie zolte za 2 tygodnie do odebrania .. tylko jaki grawer teraz
Bardzo ładne !

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewuszki!
Wszystkim świeżo upieczonym mężatkom składam najlepsze życzenia

U mnie troche się porobiło:
- przede wszystkim jestem na finiszu zpraca magisterską, teraz tylko poprawki i dopisac zakończenie, na które kompletnie nie mam pomysłu...
- mam przedłużona umowę w pracy do końca maja przyszłego roku Z tego cieszę się na maksiora
- byliśmy na weselu z TŻem 2 maja za Kielcami. Wesel;e wspaniałe, orkiestra fenomenalna, całkiem inne obyczaje, niż u nas na Śląsku itd. Tylko warunki noclegowe mnie powaliły - pokoje bez drzwi tylko z kotarami, to samo z łazienką! Jako, że bylismy pierwsi z TŻem na miejscu, to wzieliśmy jedyny pokój z drzwiami No i dzieki temu też byliśmy w pokoju tylko we dwoje, bo chwilę wcześniej pan mody powiadomił nas, że bęziemy w pokoju z inną parą! Ja bym zrozumiała, gdyby to byli jacyś znajomi, ale sami obcy ludzi, poza tym ja nawet pizamy nie miałam ze sobą, więc ciśnienie mi skoczyły do maksimum No, ale dzięki Bogu nasz pospiech sprawił, że byliśmy sami i to w pokoju z drzwiami
- po wizytach u kilku lekarzy, wiemjuż , że ten mój guz to włókniak. 8 czerwca idę do szpitala na zabieg... Boję się jak cholera, ale cóż, trzeba, to trzeba...
Ciekawe przezycia z noclegu hiii
Fajnie ze juz jestes przy koncu pisanie mgr.... u mnie jakos konca nie widac...
Życze zdrowka i wytrwalosci w leczeniu !!

Cytat:
U mnie też niedawo był rok bo dopiero wtedy zaczęliśmy wszystko załatwiać. Niestety nie wiedziałam, że sale rezerwuje się 2 lata do przodu i dlatego mam wesele w tyg.
U mnie jest to samo... dlatego wesele w czwartek... Ale nie am tegoi złego co by na dobre nie wyszlo. Czwartek-wesele, piatek-poprawin, sobota - poprawiny poprawin, niedziela - laba

Cytat:
ta rodzina na swoim, czemu sie nieoplaca, przez 8 lat splacaja polowe odsetek, to bardzo obniza rate kredytu szczegolnie gdy na poczatku tej kasy bedzie porzebne wicej np na urzadzeni.. nie wiem czemu ona mowila ze sie nie oplaca my sprawdzalimy i sie bardzo oplaca...
Tez slyszalam same dobre rzeczy o tych kredytach. Moja przyjaciolka sie o taki straza wlasnie z mezem.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
oo wtorek?
bardzo orginalny dzien

jak zareagowali na to goscie?
duzo Ci z tego powodu odmowilo przyjscia ze jest w srodku tyg?
Nasi bez problemu przyjeli ze to czwartek.
A ze to pierwszy tydzien wakacji to i z ta mlodzieza co do szkoly chodzi nie ma problemu.

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

dziewczyny w czwartek mam kolejną przymiarkę
brać aparat ?
bra brac

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja polecam emulsję DalacinT, to emulsja z antybiotykiem na receptę. Pomogła mi i mojemu TŻ. Nakład się cieniutka warstwę na chorobowo zmienione miejsca i zostawia. Trzeba przy tym używać kremu nawilżającego, bo wysusza.
Takze to polecam, mialam okazje kiedys uzywac i bardzo sobie chwaliłam !!

A tak z naszych spraw....
Zamówiliśmy dziś kołocza na rozdawanie gościom...
Po mały dostajemu potwierdzenia przybycia na wesele, na razie jest OK, tylko jedna ciotka cuduje hiii
Wychodzi ok 77 gosci i wiec okazuje sie za bus na 42 osoby nam nie strczy i trzeba bedzie domowic busika mniejszego do przewiezienia gosci gryyy
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 23:36   #2591
BEAMI
Raczkowanie

zaaaabcia śliczne obrączki

Katunia u mnie tez końca nie widac w pracy mgr. To widze, ze goscie dopiszą no to super
Stary 2009-05-11, 23:45   #2592
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość

Katunia u mnie tez końca nie widac w pracy mgr. To widze, ze goscie dopiszą no to super
Mam nadzieje ze z reszta tez tak bedzie, w sumie juz niewiele osob nam zostalo od ktorych czekamy na potwierdzenia

Udalo mi sie dzis zalatwic wypozyczenia dywanu czerwonegoi do kosciola do tego jeszcze wypozycze 4 pokrowce na krzesla i jedna czesc dekoracji kosciola z glowy, tylko kwiaciarka zostanie do zalatwienia.
Stary 2009-05-12, 00:08   #2593
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze z reszta tez tak bedzie, w sumie juz niewiele osob nam zostalo od ktorych czekamy na potwierdzenia

Udalo mi sie dzis zalatwic wypozyczenia dywanu czerwonegoi do kosciola do tego jeszcze wypozycze 4 pokrowce na krzesla i jedna czesc dekoracji kosciola z glowy, tylko kwiaciarka zostanie do zalatwienia.

Napewno z resztą tez tak bedzie, widze ze przgotowania postępują. Juz nie wiele ci zostało i bedziesz szczęśliwą żonką
Stary 2009-05-12, 00:37   #2594
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a wy gdzie zamawialyscie w Kraku bukiety i za ile?Bo teraz to sie zastanawiam czy faktycznie niezadrogo

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Ja swój bede zamawiać u Pani Agaty na Wielickiej - podobno nie jest u niej tak drogo a robi cuda. Kazdy jest zadowolony , u niej bukiet robiła moja siostra , kolezanka tak wiec do niej sie idzie takim łancuszkiem

A co do ceny powiem ci w pod koniec maja bo bede u niej okolo 24

Rybulka takie mysli sa beeeee - skoro lekarz mówi ze to nic powaznego to tak jest . Lepiej interweniowac wczesniej niz pozniej. Wykryli , zrobia zabieg i bedzie wszystko OK

Dziewczyny bardzo ładne te nie które bukiety
Cytat:

katunia
Udalo mi sie dzis zalatwic wypozyczenia dywanu czerwonegoi do kosciola

A to sa specjalne firmy gdzie wypozycza sie taki dywan ??? ile takie cos kosztuje ?

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-05-12 o 00:39
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 00:38   #2595
Zakorzenienie

Cytat:
Napewno z resztą tez tak bedzie, widze ze przgotowania postępują. Juz nie wiele ci zostało i bedziesz szczęśliwą żonką
Niewiele zostalo a czas coraz szybciej ucieka.. tyle jeszcze do zalatwienia a dnia mi czasem brakuje... Praca, remont, pisanie pracy mgr, jazdy na uczelnie no i te zalatwianie do wesela, jakby tak dobra trwala 48 godzin i wystarczylo by 2 godziny snu na dobe to bym ze wszystkim wyrabiala a tak czuje ze czegos z tych rzeczy nie dam rady niedlugo ogarnac
Tobie moja droga jeszcze troche czasu zostalo wiec na spokojnie sobie pewnie na razie zalatwiasz, ale pamietaj co teraz zalatwisz, wybierzysz to pozniej bedziesz miec z glowy!
Stary 2009-05-12, 03:22   #2596
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Odmówili Ci, którzy i tak by nie przyszli nawet jakby było w weekend. Musiałam tylko wszystkim wcześniej zawieźć zaproszenia, żeby sobie urlopy pozałatwiali A tak nie miałam z tym większych problemów. Tylko zespół, który sobie wybraliśmy mogłaby przyjśc do ans tylko na pierwszy dzień bo już w środę i w czwartek mieli zajęte terminy więc musieliśmy wybrać inny zespół
o to spoko ze nie straciliscie przez to gosci

Cytat:

Bardzo ładne

U mnie jest to samo... dlatego wesele w czwartek... Ale nie am tegoi złego co by na dobre nie wyszlo. Czwartek-wesele, piatek-poprawin, sobota - poprawiny poprawin, niedziela - laba
o to spoko bedziecie mieli dluuuugi weekend na imprezowanie

Cytat:

dziekuje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 07:44   #2597
Daysy85
Zakorzenienie

Dzień dobry
Katunia dziękuję, w pracy nawet fajnie, mam teraz też dużo spotkań indywidualnych , bo współpracuję z amerykańską firmą kosmetyczną i spotykam się z Paniami u nich w domu i uczę pielęgnacji domowej. Bardzo fajne zajęcie

Teraz mam taki dylemat bo nie wiem czy już trzeba zamawiać kwiaty i tort ??? Czy kiedy to ???
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 07:53   #2598
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny czy mozecie mi polecic jakis preparat dzialajacy punktowo dobry na syfy???

Od razu mowie, ze robilam oczyszczanie, robilam mikrodermabrazje, zazywam Diane, zazywalam wczesniej tetracykline, a dalej robia mi sie takie ropne paskudztwa ;( uzywalam davercinu i differinu ;(
Moze to byc cos od dermatologa - aptecznego, asystent mi wypisz jak by co, albo mama :P
ja polecam taki płyn do mycia twarzy, robiony przez aptekę, zapłaciłam za niego w jednej aptece 5 zł, w innej 7 przemywasz oczyszczoną twarz np.mleczkiem do demakijażu, a potem tym płynem trzeba chwile odczekać, jakieś 15 min i nałożyć dopiero krem jakiś albo i nie nie potrafię się odczytać co mi tu na kartce napisali, więc zrobiłam Ci zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (81,8 KB, 47 załadowań)

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 08:20   #2599
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry wieczorek
Ja mam we wtorek więc mój TŻ ma cały tydzień wolnego i w sobotę będziemy mieli trzaskanie. Potem we wtorek ślub w środę poprawiny i tak pewnie bedziemy się bawić do końca tyg.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 08:37   #2600
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nierawda my sie upewnialismy w kilku bankach najbardziej polecam pocztowy.. . ogolnie to wszytko zalezy od wplaty wlasnej my mamy swoja i automatycznie warunki czyli marza i odsetki ci sie zmieniaja i costam z ubezpieczeniem.. jesli nie masz wplaty wlansej to wszedzie odsetki sa kosmiczne. i uwierz orientowalismy sie juz chyba we wszystkich bankach plus bratowa wojtka jest ksiegowa i nam polecila wlansie ten kredyt.. a np z raty przy zwyklym kedycie z miesiecznej z ok 1200 spada na 700-800.. wiec to jest ogromna roznica...
dzięki Martucha, zaraz jej to napiszę ja tez jej włąśnie polacałam taki kredyt, a on głupol mówiła, że nie opłaca się mają wkład włąsny chcą kupić kawalerkę na razie cena ok 115.00 więc nie taki straszny ten kredyt

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 09:09   #2601
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie!
Dziewczynki, znowu mnie nie było wczoraj cały dzień a tu tyle nadrabiania!

aziz gratulacje! Trzymam kciuki, żebyście nie musieli się za długo starać!

Co do swoich 4kątów, to to nie jest takie proste, a jak się jest małżeństwem to o wiele prościej jest wziąć kredyt. My na dzień dzisiejszy wynajmujemy a pod koniec roku zaczniemy się rozglądać za jakimś mieszkankiem.

Dziewczynki mam pytanie, mam wzór zaproszeń, ale sami sobie je wymyśliliśmy, znacie jakieś drukarnie, które zrobią dokładnie to co chcemy w Krk? Nasze zaproszenie składa się z tak jakby obwoluty z 4 wyciętymi kwadratami a w środku jest kartka, na której są nasze 4 zdjęcia (które przez te kwadraty wystają) i tam jest treść zaproszenia.
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 09:09   #2602
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:

jesli myslimy o tym samym skarbcu gdzie naciagaja ludzi to iechce chyba ze myslisz o czyms innym..
Polska korporacja finansowa skarbiec
Stary 2009-05-12, 09:28   #2603
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć Pięnne Panie

Wysłałam na NK kilka zaproszeń do Was
tylko sie już pogubiłam i nie wiem która jest która
ale dopisałam wam w komentarzach że to ja
a więc:
Magda z Rybnika
Natalia ze Stalowej Woli
Weronika z Lubania
Dominika z Jeleniej Góry

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 09:36   #2604
kasiaher
Wtajemniczenie

witam

ale dzisiaj brzydki dzień, pada , zimno, i wogóle
aha aparat wezmę
a na przymiarkę w czwartek idzie ze mną starsza akurat przyjedzie z Irlandii i będzie w Polsce jeszcze przez jakieś dwa miesiące
bardzo się cieszę bo w końcu któś mi pomoże przy niektórych sprawach związanych z weselem, a nie tylko cały czas sama musze podejmowac decyzje i zero pomocy od kogokolwiek , a później każdy do mnie jakieś pretensje. Jestem dzisiaj jakaś przybita chyba dostanę @
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 09:46   #2605
kliwia
Zakorzenienie

Dziewczynki kupiłam sobie wczoraj stanik do ślubu. Generalnie to ja mam zamiar iść bez stanika do ołtarza dlatego jest ten stanik taki żebym go jeszcze mogła spokojnie założyc

a więc są tu zbliżenia wszytskich koronek od każdej rzeczy i całość na mnie i na podłodze

Może być ??

kasiaher zebys szybko dostala i humorek sie poprawil
i czekamy na fotki z przymiarki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg page1.jpg (62,1 KB, 82 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-05-12 o 09:48
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 09:50   #2606
celi25
Rozeznanie

Cześć dziewczyny
Dzisiaj idę na pierwszą przymiarkę ale nie mam butów. Może jeszcze przed uda mi się coś znaleźć. Poza tym kupiłam sobie kolczyki, rajstopy (ale chyba 1 para to za mało...muszę dokupić na wszelki wypadek) i bieliznę

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 09:52   #2607
bzyczka1
Zakorzenienie

Weronika z Lubania to ja Dziękuję za zaproszenie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 09:57   #2608
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dzisiaj idę na pierwszą przymiarkę ale nie mam butów. Może jeszcze przed uda mi się coś znaleźć. Poza tym kupiłam sobie kolczyki, rajstopy (ale chyba 1 para to za mało...muszę dokupić na wszelki wypadek) i bieliznę
Ja też mam dzisiaj przymiarkę Najpierw za godz. idę do dentysty, potem próbna fryzurka, a na końcu pierwsza przymiarka kliwia bardzo ładna bielizna
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 10:04   #2609
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Katunia dziękuję, w pracy nawet fajnie, mam teraz też dużo spotkań indywidualnych , bo współpracuję z amerykańską firmą kosmetyczną i spotykam się z Paniami u nich w domu i uczę pielęgnacji domowej. Bardzo fajne zajęcie

Teraz mam taki dylemat bo nie wiem czy już trzeba zamawiać kwiaty i tort ??? Czy kiedy to ???
cześć dziewczyny

Daysy85 dziękuję za życzonka

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 10:05   #2610
ania20m
Wtajemniczenie

Kliwia-ale śliczna ta bielizna i ładnie na tobie leży a ile cie ten komplet kosztował?? tez musze taki kupić

bzyczka1- dzięki pozdrawiam.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości