|
|
#1351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Dzień dobry kobietki
![]() Tak Sofciu-byłam tu wczoraj ale humor miałam tak zrąbany że nie chciałam by Wam się udzieliło. Przyjezdzam po weekendzie (jeszcze wracając z pociągu zmokłam masakrycznie)a tu syf tragiczny, naczynia w zlewie a podłoga w łazience tak ufajdana pyłem że nie widać koloru kafli(a wczesniej fugi myłam szczoteczką do zębów!!!). Chcę umyś to paskudztwo-buch nie ma wody. Dzwonię do męża by go opieprzyć zdrowo i zapytać gdzie ten kurek zakręcił a on nie odbiera, a jak odebrał powiedział "za tym białym jest kurek" i się wyłączył. Jak kurek znalazłam, włożyłam prysznic do wiadra żeby wody nalać, przekręcam wodę a tam co?Niespodzianka-wajcha przełączona na hydromasaż tak więc całe spodnie i dół koszulki mokry. Takiego mądrego męża mam. A tak poza tym w szkole dobrze-napisałam test z angielskiego, nie wydawał mi się jakiś trudny czego się boję bo brak szacunku do przeciwnika (sprawdzianu) nie raz sprowadził mnie na manowce ![]() Prezentacja się podobała, koledzy sobie ją skopiowali-jak to Mario powiedział-pierwszy wykład , który mnie nie znudził (mówiłam o procesach membranowych i skupiłam się na zastosowaniach-membrany odzieżowe, membranowe odwadnianie alkoholu, membranowe odzyskiwanie par benzyny z powietrza itp).Zaraz idę na zakupy bo w domu nie ma nic-mąż moj nic nie kupił-tylko dostawałąm rozpaczliwe sms-y ("ta bułka co ją zachomikowałaś w zamrażarce uratowała mi życie. Zjadłem suchą bo nie ma masła. Była pycha"). Malutka jak znajdziesz sposób jak z mężem nie zwariować to napisz książkę-będziesz milionerką ![]() Dawidek rośnie jak na drożdzach (a to dziwne że on bo ciocia Iza wcina właśnie drożdzówkę) Daj mu całusa ode mnie-dzielny chłopak
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Ale to dobrze, bo już sucho było aż do przesady, niech popada troszeczkę, a potem niech słoneczko wraca Cytat:
Ja jak jeździłam sama do moich rodziców w ciągu tygodnia, to gotowałam często mojemu mężusiowi obiady. Raz pamiętam nagotowałam mu pomidorówki, a ten do mnie dzwoni i mi mówi, żebym na następny raz, to mu i kluski gotowała, bo jemu to długo z tym schodzi i on dopiero GODZINĘ po przyjściu do domu je obiad. No normalnie nie wiedziałam czy śmiać się płakać. Potem mu powiedziałam kilka słów do słuchu, i że następnym razem niech sobie sam gotuje, a jak mu z ugotowaniem klusków aż godzinę schodzi to już nie moja wina. No i się więcej nie powtórzyło ![]() Ale oni to naprawdę w jakimś innym świecie żyją.
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
wpadłam tylko życzyć Wam miłego dnia i zmykam pracować buziaki |
|
|
|
#1354 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
Nie mam czasu się dzis rozpisywać Napiszę później - ale macie się postarac dziewczyny żeby było na co odpisywać Miłego dzionka
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to zycze zeby te stosunki byly jeszcze lepsze ja wczoraj poszalalam z zakupami!! kupilam 1 ciuszki dla dzidziolka bylam tak zafascynowana ze nie moglam potem zasnac, a moja dzidzia chyba czula ze to dla niej bo tak w nocy buszowala ze szok!! dzisiaj chyba znowu pojade na zakupy....... ![]() jak bede miec aparat to pokaze wam fotki....
|
|
#1356 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka żonki
śpiocha śpiocha, jak tylko zje do końca swoją porcję w butli to zasypia jak aniołek a pytasz się o mój brzusio czy synka Cytat:
ad. 2 gratuluję zdania testu i udanej prezentacji ad. 3 ad. 4 a wiesz, że kiedyś chciałam pisać książki ![]() ad. 5 Cytat:
![]() ad. 2 oj to koniecznie się pochwal
|
|
#1357 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Jestem od rana, ale trochę musiałam popracować a poza tym czytam namiętnie - poszukiwania wakacji c.d.
Jak tak dalej pójdzie to chyba trzeci raz w Egipcie wylądujemy W sumie to nic nie mam przeciewko temu, chociaż z drugiej strony chciałabym coś jeszcze zobaczyć. Cytat:
![]() Cytat:
Witaj w klubie. Zawsze nogi obcieram, nawet w japonkach. Cytat:
A z jedzenia to nieźle się uśmiałam.Cytat:
|
||||
|
|
|
#1358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moje beda wygladaly tak ze bede jezdzic na spacerki z wozeczkiem
|
|
#1359 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć MYSZUCHNY
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czekoladko czekamy...Bystra dzidzia... Cytat:
![]() Ah CI faceci... Mój sie wycwanił i nie chce ścielić łóżka. I akcja była taka, ze kto ostatni wstaje ten ścieli, no chyba, ze on pracuje... I co on robi....wstaje grubo po mnie. Zaciaga mnie na łóżko i że to niby ja wstałam ostatnia.... ![]() Cytat:
wajcha przełączona na hydromasaż- skad ja to znam... ![]() udany ten Twój mężu...życie CI zawdzięcza.... gosiu mój też lubi porządek, ale kto wie jakby Go tak na dłuzszy czas zostawić...hmm no to idę...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-12 o 13:49 |
||||||
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, sprawuje się bardzo dobrze, ostatnimi czasy to taki przekochany się zrobił, że aż nie chcę zapeszać ![]() my mieliśmy taki układ, że ja rozścielam a mąż zaściela, ale że ja wstaję później teraz niż on, to i rozścielam i zaścielam, ale on za to sprząta
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego w tym roku chcę zaliczyć i wczasy zagraniczne i nasze, polskie morze Spryciula ze mnie![]() U nas to ja nie znosze ścielenia, dobrze, że łoża małżeńskiego nie trzeba... |
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ty masz rozkosznie, że tak to ujmę...mój do sprzątania sie nie bierze, bo nie ma co...ciagle w pracy, a jak ma wolne to i tak tesiowa i ja sprzątamy... Tak już teśiowa nauczyła, że niby to kobieta powinna sprzatać, ale jak pójdziemy na swoje, to nie będzie tak milusio... ![]() ![]() Tak jak z dzidziusiem, jej sie wydaje, że to obowiązek mamy, ale ja jestem zdania, ze skoro dziecko jest rodziców, to przewinac też powinien i zostać z nim, zeby nie było tak, że nie bedzie wiedział jak sie zająć nim... Ale chyba nie bedzie źle, bo mi tłumaczył kiedyś, że on przecież siostry dzieckiem się zajmował, więc wie jak sie obchodzić z dziećmi... ...tylko nie wiem jak ze sprzątaniem(bo nie widziałam nigdy, zeby miał cokolwiek przydatne do sprzątania)...ale w autku to ma błysk... ![]() gosia mnie to nie przeszkadza i tak nie mam do sprzątania za dużo, bo jak tylko mnie nie ma w domu, to teściowa tak wysprząta, że nie mam sie co dotykać, a ja się śmieję, bo jak jej nie ma w domu, to robie to samo...Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-12 o 14:33 |
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że umie się zajmować dziećmi, mój niestety nie miał styczności z maluszkami jeszcze, ale myślę, że sobie poradzi jeśli chodzi o przewijanie i zajmowanie się dzidzią, to masz rację oboje rodziców powinno się to robić |
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby tak było, że posprząta...bo jak nie, to ja Go nauczę... ![]() Mój miał trójkę dzieci, z którymi przebywał, zanczy się, kazdy w innym roku...bo obie siostry K. mieszkały po ślubie chwilowo u niego w domu...czyli tu gdzie teraz i my mieszkamy... Ja nie wyobrażam sobie, że mój mąż nie umiałby przewinąc, bo mu sie nie chce, czy nie wie jak...albo, że boi sie sam z nim zostać... Mam już na to uczulenie, bo mojego brata żona nie zwracała na to tak uwagi i potem ona prawie wszystko przy dziecku robiła, moze nie przesadnie, bo umiał przewijac i te podstawowe czynności znał, ale nie garnał sie do tego... |
|
|
|
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem dziecko i zajmowanie sie nim to obowiązek jednego i drugiego z rodziców. Nie może być tak, że mężulo chodzi sobie jak bezpański pies a żona ciągle z dzieckiem. W końcu kobiecie też się coś od życia należy, też chciałaby wyjść czy zrobić coś dla siebie. Uważam, że obowiązki trzeba dzielić i mam nadzieję, że u mnie też tak będzie.
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej Kociaki
Żadna nie tęsknila za bardzo... widzę ![]() Co zrobić ![]() Jestem na chwilke tylko, bo już po pracy <znów jakoś dziwnie dużo zajęć mam> siedzę u węża w pracy i czekam aż odwiezie mnie do domku. ![]() Czuję się fatalnie... dopiero co byłam chora a już świńska grypa mnie dopada. Katar okropny <woda z nosa leci> i nos zatkany <umęczyłam się całą noc>. A głowa to mi pęka w 10 miejscach i Łukasz mi mówi, że po oczach widać ze chora jestem... ![]() Jadę zaraz na chatę, gorąca arbatka, fervex i pod kołdrę. Mam nadzieję, że przejdzie ![]() Swoją drogą... nic dziwnego że jestem chora jak w sobotę latałam z gołym tyłkiem <stara torba Kasia w mega mini z gołymi giczałami polazła na dicho>. O zgrozo- pewnie tyłek przewiało i stąd katar Cytat:
Cytat:
Widzę, że temat dzieci i psów na tapecie cały czas <nic dziwnego skoro tyle tu zainteresowanych > tylko ja jakaś dziwna jestem >.Malutka- cieszę się, że Skarb Twój rośnie. a męża stłucz na kwaśne ![]() Moonik i Kotuś- zdrowiec mi tam Miłego popołudnia żaby
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko tęskniły, tęskniły, ale tak w ukryciu
![]() zdrowiej babucho |
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
eeeeeeeeeeeeee tam
i tak Ci nie wierzę Ty to juz wogle kozica jesteś górska! Prawie nic sie nie rozwijasz O 16,00 jade na chałupkę, bo Wąż ma jeszcze nieco pracy
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tęskniłam, tęskniłam jakoś tak nie mogę się rozwinąć ostatnio, zresztą to nawet nie mam o czym
|
|
|
|
|
#1371 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dokładnie tak sobie to wyobrażam u nas.... Cytat:
![]() kinuś, a co Ty tam tak pracujesz w ogóle, bo ja nie wiem...co wypracowałaś? |
||
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo nie kumam
|
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
no jasna ciasna
a chciałabym się juz położyc ![]() Cytat:
![]() aaaaaaaaaaaa tam nie masz o czym... myślisz, że ja mam o czym?? płodzę o total-pierdołach wszystkim co tam się dzieję... a zazwyczaj jak się dzieje... to zapomne o tym napisać Edit: Przeczytałam to 2 razy i nic nie zrozumiałam ![]() ech ten wąż... grzać nie chce cosik ![]() ostatnio
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pracuję jako specjalista ds. marketingu w firmie informatycznej ![]() ja się zmywam, do domku, a później na zakupki z mężem, mam nadzieję, że coś fajnego upoluję ![]() do zobaczenia jutro |
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Udanych zakupów, aja spadam do liczenia, bo jutro musze wysłać ostateczna wersje pracy.... |
|
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka żoneczki u mnie lato pieknie jest az chce sie zyc ![]() biznesik sie lepiej kreci to wogole sczesliwa jestem tylko o te moje zapalenie z deka sie martwie ![]() ja dziekuje za taki klub normalnie teraz mam takie nogi pozdzierane ze nawet w japonkach mnie bola Cytat:
ja sie postaram zeby moje takie byly nastepne ![]() a ja nie wiem czy mowilamale w pazdzierniku prawdopodobnie skoczymy na tydzien gdzies w cieple strony
|
|
|
|
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
A Iza słowa dotrzymuje i wrzuca kilka fotek- special for you
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
fajne focie
![]() ta srodkowa najlepszejsza ![]() ale tu pustki.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Ale to dobrze, bo już sucho było aż do przesady, niech popada troszeczkę, a potem niech słoneczko wraca 
Ja jak jeździłam sama do moich rodziców w ciągu tygodnia, to gotowałam często mojemu mężusiowi obiady. Raz pamiętam nagotowałam mu pomidorówki, a ten do mnie dzwoni i mi mówi, żebym na następny raz, to mu i kluski gotowała, bo jemu to długo z tym schodzi i on dopiero GODZINĘ po przyjściu do domu je obiad. No normalnie nie wiedziałam czy śmiać się płakać. Potem mu powiedziałam kilka słów do słuchu, i że następnym razem niech sobie sam gotuje, a jak mu z ugotowaniem klusków aż godzinę schodzi to już nie moja wina. No i się więcej nie powtórzyło