|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Cytat:
chyba na początku sam Rzym jako miasto był państwem, tylko, że w tym cytacie był podpisany Oktawian August, więc już cesarstwo...pomyśl w razie czego, że to TYLKO 1 punkt ![]() ja straciłam ich na takich głupotach AŻ 15 jesli chodzi o czesc testową i źródła
|
|
#3302 |
|
BAN stały
|
kochane kochane kochane
|
|
|
|
#3303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie jakoś zjadłam 1,5 bułki na kolacje, sukces ![]() A rodzynek faktycznie tak pisał. Cytat:
![]() Ja w sumie mam o 11:40 tak orientacyjnie wchodzić, no a jestem ostatnia więc ok. 12 powinno już być po wszystkim |
||
|
|
|
#3304 |
|
Rozeznanie
|
Uznają, bo pewnie większość tak bedzie miała
Badzmy dobrej mysli... Przedemna jeszcze anglik, polski i... koniec... nie mogę się już doczekać Szkoda tylko, ze jeszcze prezentacji swojej nie umiem |
|
|
|
#3305 |
|
Wtajemniczenie
|
no bez kitu, mam dosc matmy i liczenia tych zakichanych zadan.!! i jeszcze jutro dostane @
im wiecej licze tym gorzej mi idzie, a i takwieczorem musze powtorzyc przynajmniej kilka dzialow - rachunek prawdopodobienstwa, trygonometria, f. liniowa, i nne gowna
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jutro a stan taki jak powyżej :P Dasz rade!
|
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja prezentacji nauczyłam się w tym samym dniu co zdawałam, a miałam na 13.30 Nie liczy się właściwie to, co umiesz na pamięć, ale to co po prostu umiesz i wiesz od siebie ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- , chciałam się jeszcze spytać (bo jutro mam ustny angielski) czy od razu po wejściu trzeba mówić po angielsku, gud morning i tak dalej, czy liczy się sam odpowiedź tzn egzamin???
|
|
#3308 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Heh, ja musze tez wiele rzeczy oblukac. Wierzę w moją....inteligencję xD?
|
#3309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się, ze wzielam rozszerzenie, bo podstawa jakaś dziwna była... moze nie trudna.. ale dziwna![]() ![]() Wspolczuję Ci takiego stanu zdrowia, ale zobaczysz, ze na pewno wszystko bedzie dobrze ;* Ja sie swojej prezentacji nie martwie, bo dopiero mam egzamin 22.05- kupa czasu ;D |
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Eja, ile nas jutro zdaje ustny polski? xD Bo co tu wchodzę to widzę, że każdy się uczy albo na matematykę albo na polski ustny jutro xD
*** karateczka trzeba od razu wyskoczyć z 'gód morning' i pamiętaj żadne 'du ju spik inglisz' ani 'ken aj boroł e pen?' tylko ładne piękne 'gód morning' jeszcze najlepiej z mega uśmiechem xD Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2009-05-12 o 20:01 |
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Może ktoś się chce zamienić?
Ja bym poszła na ustny polski w zamian na ustny angielski rozszerzony. xDWłaśnie robię stymulus, na którym jest zdjęcie beduina na kozie czy jakimś innym zwierzaku. Super
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi coś......niektóre dziewczyny piszą, że jak mówiły prezentacje na polskim to dużo rzeczy im się mieszało i w sumie żadne zdanie tak jak napisane miały na kartce ucząc się powiedziały trochę inaczej. A jak jest z tym jak np mówicie że X w opracowaniu czy książce Y powiedział o Mickiewiczu tak i tak....... czy to pamiętacie czy macie w cytatach na jakis fiszkach?
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
a zdała na 95% ![]() ja z moimi 70%-tami z podstawy poczułam się gorzej
|
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, poćwiczę przed lustrem![]() a potem jak dadzą mi obrazki, kartkę, czy coś tam tzn to się losuje, nie? No to mówią mi po angielsku proszę usiąść, potem proszę podejść?
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to ciekawe, dołączam się do prośby
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdraszczam ![]() Ja w ogóle jak sobie o tym egz. pomyślę, to już mi się coś w brzuchu dzieje jakokolwiek to nazwać, ale Boję się, że trafię na jakiś zestaw o kosmosie, ONZ, NATO czy klonowaniu arabskich kóz.
|
|
#3316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale co dokładnie to nie wiem, bo akurat wychodziłam ze szkoły i spieszyłam się na autobus...
|
|
|
#3317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba o to Wam chodzi
|
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
Jesteście nienormalne. byłam ostatnio w połowie kwietnia, a tu już dwa wątki zrobiłyście
bo w sumie ten konczy się za kilkadziesiąt stron i mnie ciągle nie ma w liście maturzystek ![]() a więc tak - byłam w szlachetnej liczbie 7% z rozsz polskiego i ... popisałam się. nie miałam pojęcia jak napisać co to rozum i mądrość, ha, ha, ha i napisałam,że rozum to pewien "stan rzeczy" buahahahahahaha a mądrość to hm no nie pamiętam już,ale że to coś nabytego z ang rozsz na 27pkt w części listening i reading mam chyba jakieś 24,5 bo zrobiłam to co zwykle - słuchanie miałabym całe dobrze,ale po drugim przesłuchaniu jedną odp. zmieniłam z dobrej na złą ;/ i w readingu tak z 2 odp. miałam dobrze, a zmieniłam na źle... po prostu ZACZYNAM MYŚLEĆ, a to mi szkodzi. i nienawidzę tych od matury z ang, nigdy nie wybaczę im limitu w wypr, miałam na jakieś 400słów, musiałam wykreślić wiele czyli głównie ozdobniki, zdania gdzie używałam jakichś bardziej skomplikowanych form gramatycznych... i wyszło durne opowiadanie, totalnie bez sensu. i jeszcze w dwóch zdaniach gram. kuźwa otępiałam, nie skojarzyłam, że od ABLE może też być ENABLE, a kombinowałam z ability itp. i stworzyłam jakiś dziwny wyraz, nie pytać xD i z caution dobrze napisałam tylko zamiast S zostawiłam n! tak to jest, jak robię w pośpiechu... a WOS w sumie banalny był, też rozszerzenie, a nie było aż tak tragicznie wypracowanie fajne, tylko nie wiem,czy może to być w stylu publicystycznym, jak 2 teksty poprzednie? bo nie było określonego, a wypracowanie z tego co wiem może mieć różne style... i jak się cieszę, że nei zdawałam historii jednak ze starożytnej aż tak trudne nie było, jak patrzyłam i na podst. i rozsz. ale praca pisemna, to była głupia... ale np ostatnie zadanie na podst historii było wspaniałe, ja bym sobie wycięła z arkusza pracę Warhola, jakbym zdawała dobrze było tak odciąć się od for internetowych na trochę przed maturą :p nie jestem jakaś wniebowzięta,ale mogło być gorzej, na pewno było lżej niż w tamtym roku :p i jak czytałam o tych zmianach co wprowadził dyr CKE to Bogu Dzięki, Panie Boże zapłać itp. ja mam ustne dopiero 22 polski i 26 ang w sumie żałuję, że wzięłam ang rozsz... kuźwa, jak oni nigdzie go nie liczą.. a podstawę zaliczyłabym cacy na 20, a rozsz na pewno tak nie zaliczę... wr ![]() a prezentację dopiero pisze, czekają mnie ciężkie chwile - muszę przeczytać bravo, bravo girl, popcorn i wypisać wszystkie zapożyczenia, neologizmy, skróty myślowe... a mnóstwo gazet mam.... ![]() ja jak zwykle książkę piszę
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paula to ja Ci napiszę, że mój kolega miał 100% z ustnego rozszerzonego xD |
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
anlejka może to, że jestem Twoją koleżanką-Wizażanką
, podniesie mój wynik z ang.
|
#3322 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Heh u mnie tez jeden, kilku maks z polskiego...Życie ;] Jutro matma, dramat
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Tak! Powiem mu żeby za Cię kciuki trzymał xD Swoją drogą byłam dla niego ideałem kobiety xD!!!! A dzis się na historii produkował, o.
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Umiem względnie 1,5 / 2,5 strony
![]() Doucze się tej strony, i później będe jakąś teorie czytać, w międzyczasie powtarzać prezentacje, a na koniec pocwicze sobie pokazywanie na obrazku ![]() Paula ode mnie dwie dziewczyny były na rozszerzeniu z anglika i po 80 % miały
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa! Weszłam w link w Twoim podpisie. Padłam!
![]() Się pytam: gdzie jest mój talent?! Gdzie on zwiał no! |
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz, że jak będzie trzymał i dobrze zdam, to zrobię mu filmik na acapela. xD ![]() shewa Ty też mnie dołujesz Żebym chociaż 50% miała
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zwiał, tylko go zaniedbałaś pewnie przez matury:P
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Idę jutro do fryzjera, mam nadzieję, że nie będę żałować
![]() I wyciągnęłam maszynę do szycia, co oznacza, że Ania zacznie tworzyć znów ^^ |
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak tylko dla motywacji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Narazie jakoś zjadłam 1,5 bułki na kolacje, sukces 
Najgorsze jest to, że u mnie w szkole wyniki są podawane dopiero po 19:00... A ja mam egzamin o 14:00 
mąż i żona

Ja bym poszła na ustny polski w zamian na ustny angielski rozszerzony. xD