Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 21:58   #3571
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Witam Was kochane,witam nowe dziewczyny,Patka gratulacje,trzymam kciuki za Ciebie i fasolke
ostatnio mnie nie bylo bo bardzo zle sie czulam(piatek caly przespalam,a na dokladke malo nie zemdlalam tak mi slabo bylo)...jutro ma przyjsc @...ale test dzis zrobilam i nic...jedna krecha...czy jest taka mozliwosc,ze test jeszcze nie wykryl...mam cykl 35 dni,a nadokladke wcale sie nie czuje jakby @wredna miala przyjsc.w tamtym tyg brzuch mnie bolal,plecy,zle sie czulam,a teraz nic wszystko w porzasiu i nawet cycki mnie nie bola jak zawsze przed okresem.nic nie rozumiem
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:14   #3572
gooha3
Zadomowienie

ale sie przeraziłam dzisiaj.

Może ktoś pamieta jak opisywałam zacieranie miejsca zbrodni przed tesciową po upieczeniu nie udanego ciastka??

Jakimś cudem ten worek ze śmieciami gdzies się uchował w garażu przed wywozem smieci.
Przyjezdzam dzisiaj po pracy worek ze śmieciami wyniesiony przed dom i na dodatek przerwał się w miejscu gdzie było ciasto

moja zbrodnia wyszła na wierzch

w razie czego jakby sie tesciowa pytałam powiem ze to nie moje

hehe
-----------------------------------------------------------
jutro wyjazd na studia
trzymajcie kciuki zeby sie promotor w koncu zjawił na konsultacjach i zeby w koncu zatwierdził projekty

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
Witam Was kochane,witam nowe dziewczyny,Patka gratulacje,trzymam kciuki za Ciebie i fasolke
ostatnio mnie nie bylo bo bardzo zle sie czulam(piatek caly przespalam,a na dokladke malo nie zemdlalam tak mi slabo bylo)...jutro ma przyjsc @...ale test dzis zrobilam i nic...jedna krecha...czy jest taka mozliwosc,ze test jeszcze nie wykryl...mam cykl 35 dni,a nadokladke wcale sie nie czuje jakby @wredna miala przyjsc.w tamtym tyg brzuch mnie bolal,plecy,zle sie czulam,a teraz nic wszystko w porzasiu i nawet cycki mnie nie bola jak zawsze przed okresem.nic nie rozumiem
póki @b nie ma jest nadzieja

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:17   #3573
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość

youyou to my równo idziemy, bo ja też spodziewam się @ w czwartek. Cycki bolą mnie ciągle od połowy cyklu, brzuch na razie nie... Zobaczymy co będzie
DAnia no właśnie mnie też cycki bolą od połowy cyklu, najpierw myślałam że to znak owulacji i zaraz przestanie ale bolą cały czas (teraz tylko przy dotknięciu). Jeszcze kilka dwa dni i zobaczymy. Trzymam kciuki!!

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2009-05-12 o 22:18
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:22   #3574
agnieszka09
Wtajemniczenie

GOOHA3 nadzieja malutka jeszcze jest...ale po tym tescie jest ona naprawde malutka
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:42   #3575
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
to moze jak to plamienie sie juz skonczy to zrob test
bo dziwna taka @
Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość

Dra a może to nie @...wiesz co mam na myśli
nie to @ na pewno tylko coś nie tak,bo w pierwszy dzień słabo leciało,ale była krew
od wczoraj braz i dziś ,chodź mniej niż wczoraj i tak idę na kontrole do ginki w czwartek to niech sprawdza co mi jest,bo to normalne nie jest
kiedyś tez miałam 2 dni @,ale wtedy krew była większa
coś się dzieje tylko co

ja testów już nie robie,już dość dużo kasy na nie straciłam,jedynie zrobie jak będę pewna,ze to ciąża i będę mieć pamiateczkę inaczej nie robię...
Stary 2009-05-12, 22:44   #3576
nina_k
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość

Może ktoś pamieta jak opisywałam zacieranie miejsca zbrodni przed tesciową po upieczeniu nie udanego ciastka??

Jakimś cudem ten worek ze śmieciami gdzies się uchował w garażu przed wywozem smieci.
Przyjezdzam dzisiaj po pracy worek ze śmieciami wyniesiony przed dom i na dodatek przerwał się w miejscu gdzie było ciasto

jak to mówią, nie ma zbrodni doskonałej Powiedz, że to mąż robił, ale coś mu nie wyszło chyba, hehe
Ale swoją drogą, jaka to złośliwość rzeczy martwych, żeby tak o sobie przypominać

DAnia Przykro mi, że nie wyszło dobrze z egzaminem, ale za pierwszym razem zdaje się tylko fartem. W czerwcu będzie OK

U mnie też końcówka cyklu, ale o ile nic mnie nie boli, co dziwne, to mam wrażenie, że jestem jedno wielkie PMS Już dawno takiego nastroju bojowego nie miałam, bez kija nie podchodź Tak więc ja nie testuje tylko spokojnie czekam na @ ( powiedzmy, że spokojnie) i trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki testujące w tym tygodniu

Edytowane przez nina_k
Czas edycji: 2009-05-13 o 07:52
nina_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:47   #3577
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dania nastepnym razem na pewno zdasz
bedziemy trzymac kciuki za Ciebie

Gooha niestety nie ma zbrodni doskonalej

slodkich senkow
lub upojnej nocki jak kto woli
Stary 2009-05-12, 22:50   #3578
edi25
Raczkowanie

witajcie dziewczynki
patka napewno będzie wszystko ok mnie lekarz przepisał luteine ale mam wziąśc jakby bolał mnie brzuch a pozatym mam cały czas mdłości i wymioty nawet nie mam siły iść zrobić badań na kolejną wizytę no ale muszę się jutro zebrać pozdrawiam was i życzę od groma fasoleczek działajcie
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 23:17   #3579
dogisia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
"Bądź jak gołąb.... Sraj na wszystko!"

od dziś to moja nowa maksyma

.........
zajefajne to powiedzonko

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
A ja wróciłam od gina. Ale od początku wam opowiem. Na wizytę przeczekałam ponad godzinę - fakt że lekarka dokładna, ok. Okazało się, że nie ma mnie na liście że dzisiaj powinnam być przyjęta, ale to nic, bo oni mają 2 listy i na drugiej byłam. Czekam. Weszłam na wizytę, lekarka sie mnie o wszystko pyta, patrzy na moje wyniki i mówi że ja się nie kwalifikuje żeby chodzić do poradni patologii ciąży do niej na wizyty i mam wybrać innego lekarza... Normalnie szczęka mi opadła... Usg tam nie mają, w badaniu wyszła że ładna macica i że mam piękną szyjkę macicy powiedziałam, że biorę acard, a ona na to że wg niej to niepotrzebnie biorę bo on może zadziałać tak jak efekt placebo. Zapisała mi luteinę i duphaston i tyle.

Z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać to kiedy mam teraz iść na następną wizytę

Poszłam od razu wykupić tą luteinę i duphaston (obydwa miałam razy 2) i zapłaciłam 90 zł... Masakra...

Poza tym powiedziała, że ten wynik co mam za wysoki to owszem juz mam podwyższone ryzyko, ale poronienia mogą się zdażyć każdemu.

I teraz nie wiem, czy mam iść do tej poradni państwowo tylko do normalnego gina, czy iść do swojego prywatnie?

I czy jak pójdę prywatnie to jak mam mu powiedzieć, że byłam u innego lekarza i on mi przepisał takie leki i już je biorę? (bo mam zamiar je od dziś od razu zacząć brać).

Ogólnie wolałabym państwowo, bo to wiadomo ile kasy zaoszczędzone, ale z drugiej strony bardzo lubię mojego gina i on jest zastępcą ordynatora w szpitalu.

I co teraz robić??

ps. wiem, że się rozpisałam hehehe
Cytat:
No właśnie lekarz prywatny to jest ogromny plus, zwłaszcza że możesz zadzwonić o każdej porze i coś siię wypytać, a ten mój prywatny jest zastępcą ordynatora więc jak byłam w szpitalu to też sam się mną zajął i poza kolejką, no i widać że troszkę się o pacjentki od A do Z.
ja chodzę państwowo i lekarz jest super mam nr i zawsze mogęzadzwonicnawet w nocy chyba mam szczescie życze takiego gina wszystkim starającym

a ja chyba znosze jajeczko boli mnie brzuch temp bz wiec chyba jeszczenie zniosłam ciekawe czy nam sie w maju uda, jakie sa objawy jajeczkowania poza ciągutkowatymprzejrzystym śluzem?
dogisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 07:23   #3580
Jota
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość

Jota dzięki , ale chyba nie skorzystam bo Nikuś już mi dała namiary a i tak bedę prowadzić na karteczkach bo moja gin też chce mieć wgląd ... ale dziekuję z całego serducha , link zatrzymam ... kiedyś się przyda
Ula to jest karta do drukowania a nie program komputerowy. Nie będziesz musiała rysować na kartce lecz na gotowym wydruku.
Stary 2009-05-13, 09:46   #3581
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Gosiu nie przyznawaj się teściowa starsza jest to pamięc ma słabą pomysli że to ona i że już zapomniała o tym
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 09:52   #3582
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
A ja dziś miałam zakręcony dzień - walczyłam z egzaminem na prawko Oczywiście nie zdałam. Ale jakoś szczególnie się nie przejęłam, to było pierwsze podejście. Zła jestem tylko na siebie, bo oblałam przez własną głupotę - chciałam ruszać do zrobienia łuku i nie zwolniłam ręcznego... No cóż, za głupotę się płaci... Ale teorię mam zaliczoną, wiem, ze obsługa i łuk to nie jest wielki problem. Powtórka w czerwcu
!
Szkoda, ale już na przyszłość będziesz pamiętała o ręcznym

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Wpadłam się przywitać a tu widzę że muszę pogratulować zafasolkowanej- Patka wielkie gratulacje!!
Jeszcze gratulacji nie zbieram Poczekam do usg i jak zobaczę na własne oczy to wtedy uwierzę

Cytat:

hehehehe, jak pech to pech W razie c powiedz, że to twój mąż a on w razie co niech się przyzna

Cytat:
Napisane przez edi25 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki
patka napewno będzie wszystko ok mnie lekarz przepisał luteine ale mam wziąśc jakby bolał mnie brzuch a pozatym mam cały czas mdłości i wymioty nawet nie mam siły iść zrobić badań na kolejną wizytę no ale muszę się jutro zebrać pozdrawiam was i życzę od groma fasoleczek działajcie
Ja mam luteinę i duphaston brać cały czas. Z jednej strony dlatego że już 2 razy poroniłam, a z drugiej strony dlatego, że jak się zdenerwuję, zestresuję czy przestraszę też odczuwam skurcze macicy, napina mi się. Ja mogę mieć i mdłości i wymioty byle tylko mieć zdrową ciążę

Cytat:
Napisane przez dogisia Pokaż wiadomość
ja chodzę państwowo i lekarz jest super mam nr i zawsze mogęzadzwonicnawet w nocy chyba mam szczescie życze takiego gina wszystkim starającym
No to faktycznie trafił Ci się fajny lekarz, z powołania i to w dodatku państwowy pewnie ma nawał pacjentek

A ja wczoraj zaliczyłam pierwszą drzemkę w ciągu dnia Tak mi się oczy zamykały, że już nie wytrzymałam Po niecałej godzinie obudził mnie szwagier telefonem i zdziwiony pyta " a co ty spałaś teraz" ja mówię że tak, a on na szczęście nie skojarzył faktów

Dziewczyny mam pytanie, ten duphaston to bierzecie przed czy po posiłku?

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 10:11   #3583
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cześć Dziewczynki
Ja jak zwykle witam Was z pracy Ale ziiimno dziś rano było.... Na szczęście słoneczko świeci Teraz powinnam się wreszcie wziąć do roboty, ale jakoś mi się nie chce

Patka następnym razem na pewno nie zapomnę o ręcznym

Dziś od rana chwilami pobolewa mnie brzuch, piersi czuję nadal, ale mniej. Pewnie jutro przyjdzie ta wredna...

Miłego dnia !!!!!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 10:28   #3584
falbala
Raczkowanie

hej dziewczyny a u mnie drugi miesiąc staran, zobaczymy co z tego bedzie.. bardzo bym chciala zobaczyć II kreseczki.. ale @ dopiero ok 22-24 bedzie, wiec jeszcze troche czasu mam ;p
falbala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:02   #3585
pomarnczka
Raczkowanie

DAnia jak to mówią - pierwsze koty za płoty. Szkoda, że nie zdałaś ale teraz już wiesz jak to jest i następny egzamin już Ci niegroźny będzie

u mnie jeszcze owu nie było, pewnie dalej cykl 35dni o ile wogóle owu będzie Ale za to już sobie postanowiłam, że jak za te 2-3 tygodnie @ przyjdzie to zaraz po niej ruszam do zembisty-sadysty zęby leczyć. Teraz nie chcę bo stres na staranka źle wpływa a mnie zembista stresuje strasznie.. Ale się zobaczy..

gooha3 cóż, nie widzę dla Ciebie przyszłości w "zbrodniczych kręgach".. skoro nawet ciasto Cię zdradza A co do Twojej tymczasowej pracy to - umowa jest jaka jest ale ważne że jest Nie siedzisz w domu, odciążasz trochę myśli, tracisz teściową z oczu i takich tam pewnie trochę innych pozytywów też się znajdzie..

Witam również nowe staraczki i 3mam za wszystkie testujące w maju.. W sumie w maju jest dzień matki więc może los da zobaczyć 2kreseczki na teście
miało być "sto lat! sto lat!".
Miało być tak pięknie
miał się nam nie kurczyć świat...
pomarnczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:10   #3586
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Szkoda, ale już na przyszłość będziesz pamiętała o ręcznym

Dziewczyny mam pytanie, ten duphaston to bierzecie przed czy po posiłku?
ja mialam egzamin na prawko w poniedzialek oczywiscie nie zdalam jakim cudem nie wiemnawet moj intruktor sie delikatmnie zdenerwowal, ale trudno.Nastepnym razem.
PATKA ja biore duphaston po posilku przez 10 dni liczac od 14 dc.
A DZIS POPROSTU JESTEM WSIEKLA ZNOW TESCIOWA WPIEPRZA SIE W NASZE SPRAWY ZSNOW JEJ COS NIE PASUJE a moj Tz w dodatku przyznal jej racje Powiedzialm ze p****** nie rozmawiam z nim puki nie dojdzie do niego ze powienien za mna stanac a nie jescze mi dogadywac oni wszytscy chca zebym byla doskonala zebym pracowala a w dodatku zajowala sie domem robila po pracy obiady
(gdzie w domu jestem dopiero o 20)i zajmowala sie swoim Tz jak malym dzieckiem.Kuzwa twierdzila ze to moja wina ze przyszedl brudny z pracy chodz ma prawie codziennie prane ubrania robocze a ze taka praca ze brudzi to trudno chyba on powienien mi poqiedziec typu" wiesz ubrudzilem dzis spodnie wypierz je i daj mi czyste na jutro" przeciez nie chodze w kjego spodniach nie wiem czy ma brudne czy nie a co do obiaduy wiem dobrze ze jakby zjadl obiad o 21 to bylby cud.No normalnie jak sie zdenerwowalam ze masakra...
Patka widzialm ze w pracy jestes dawaj na kawe
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:27   #3587
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
ja mialam egzamin na prawko w poniedzialek oczywiscie nie zdalam jakim cudem nie wiemnawet moj intruktor sie delikatmnie zdenerwowal, ale trudno.Nastepnym razem.
A DZIS POPROSTU JESTEM WSIEKLA ZNOW TESCIOWA WPIEPRZA SIE W NASZE SPRAWY ZSNOW JEJ COS NIE PASUJE a moj Tz w dodatku przyznal jej racje Powiedzialm ze p****** nie rozmawiam z nim puki nie dojdzie do niego ze powienien za mna stanac a nie jescze mi dogadywac oni wszytscy chca zebym byla doskonala zebym pracowala a w dodatku zajowala sie domem robila po pracy obiady
(gdzie w domu jestem dopiero o 20)i zajmowala sie swoim Tz jak malym dzieckiem.Kuzwa twierdzila ze to moja wina ze przyszedl brudny z pracy chodz ma prawie codziennie prane ubrania robocze a ze taka praca ze brudzi to trudno chyba on powienien mi poqiedziec typu" wiesz ubrudzilem dzis spodnie wypierz je i daj mi czyste na jutro" przeciez nie chodze w kjego spodniach nie wiem czy ma brudne czy nie a co do obiaduy wiem dobrze ze jakby zjadl obiad o 21 to bylby cud.No normalnie jak sie zdenerwowalam ze masakra...
Muszę siedzieć narazie na tyłku bo mamy mieć ponoć dzisiaj kontrolę, a z nimi to nie wiadomo o której przyjdą, nawet nie wiem kto przyjedzie, więc muszę siedzieć... A jak mnie widziałaś to trzeba było podejść Jak będę szła do wc to zrobię kółko i przyjdę do Ciebie Na cyfrę + tak?

Ja ten duphaston też biorę po posiłku, tzn trochę odczekam i biorę, ale się zastanawiam jak to z tym by było jakby ktoś miał wymioty? Przecież weźmie tabletkę a po jakimś czasie może to wszystko wyleźć na zewnątrz co w takim przypadku? hehehe, ale mam rozkminki Pytam się czysto teoretycznie, choć dzisiaj zjadłam na śniadanie bułkę z żółtym serem i popiłam to wodą i jak nagle mnie cofnęło to myślałam, że wszystko oddam hehehe, na szczęście się uspokoiło

A co do teściowej to widzisz takie jest mieszkanie z teściową, ona się wstawi za synka i zawsze będzie za nim. A Twój maż też źle zrobił. Też bym miała na twoim miejscu focha

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-05-13, 11:34   #3588
fleurdelacour
Rozeznanie

Cytat:
a co ty praczka czy zona? jak ma brudne spodnie to niech sobie wypierze, a jak nie moze wyprac to niech grzecznie poprosi. ucz od poczatku, bo pozniej bedzie jeszcze gorzej. bedziesz tyrac jak glupia i nikt tego nie doceni bo to przeciez 'normalny twoj obowiazek'. skoro oboje pozno konczycie prace to gotujcie na zmiane, albo niech tesciowa zrobi cos uzytecznego. badz twarda.
fleurdelacour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:35   #3589
ula 87
Zadomowienie

Cytat:

hehe
-----------------------------------------------------------
jutro wyjazd na studia
trzymajcie kciuki zeby sie promotor w koncu zjawił na konsultacjach i zeby w koncu zatwierdził projekty
nie ma zbrodni doskonałej, prawda zawsze wyjdzie na jaw
nie no...teściowa się chyba nie skapnie , chyba nie będzie się przyglądała co jest w worku na śmieci

Kobra tak to jest z teściowymi ...a Twój TZ powinien się za Tobą wstawić , obojętnie o co chodzi , ja bym mu nie popuściła

Dania jak nie za pierwszym to za drugim
ja zdałam za drugim podejściem ale jak już jeżdziłam sama autkiem to kiedyś na początku jazdy wogule nie zciepłam z ręcznego i tak jechałam przez pół miasta a jeszcze na dodatek przeklinałam na autko bo jezdzi jak mół, zero przyspieszenia

lede szorować samochód... miłego dnia

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:37   #3590
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Muszę siedzieć narazie na tyłku bo mamy mieć ponoć dzisiaj kontrolę, a z nimi to nie wiadomo o której przyjdą, nawet nie wiem kto przyjedzie, więc muszę siedzieć... A jak mnie widziałaś to trzeba było podejść Jak będę szła do wc to zrobię kółko i przyjdę do Ciebie Na cyfrę + tak?

Ja ten duphaston też biorę po posiłku, tzn trochę odczekam i biorę, ale się zastanawiam jak to z tym by było jakby ktoś miał wymioty? Przecież weźmie tabletkę a po jakimś czasie może to wszystko wyleźć na zewnątrz co w takim przypadku? hehehe, ale mam rozkminki Pytam się czysto teoretycznie, choć dzisiaj zjadłam na śniadanie bułkę z żółtym serem i popiłam to wodą i jak nagle mnie cofnęło to myślałam, że wszystko oddam hehehe, na szczęście się uspokoiło

A co do teściowej to widzisz takie jest mieszkanie z teściową, ona się wstawi za synka i zawsze będzie za nim. A Twój maż też źle zrobił. Też bym miała na twoim miejscu focha
teraz pisze biedaczek ze mnie kocha i wogule a nich pocierpi troszke a tesciowa moge juz juz poclaowac w bo szczeze mam jej dosc.....weic zrobie tak pujde na zakupy i podejde do ciebie
- Khalil Gibran
Stary 2009-05-13, 11:41   #3591
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
teraz pisze biedaczek ze mnie kocha i wogule a nich pocierpi troszke a tesciowa moge juz juz poclaowac w bo szczeze mam jej dosc.....weic zrobie tak pujde na zakupy i podejde do ciebie
To podejdź so mnie razem pójdziemy na zakupy bo mi strasznie chce się pasztetu

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-05-13, 11:44   #3592
strompka
Raczkowanie

Witam dziewczyny
Chciałam dołączyć do waszego grona starających się.
Jestem po ślubie 11 m-cy i teraz postanowiliśmy z mężem powiększyć rodzinę. Oczywiście jak większość z Was staram się nie nastawiać, zdaję sobie sprawę, że może to nie być tak hop-siup.
Mam nadzieję że rozczarowanie nie będzie duże jak przyjdzie @

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png
strompka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 12:25   #3593
dra
Zakorzenienie

hej
kobra ah niech facet tez coś robi ,bo chlopa najgorzej nauczyć...

dziewczyny zdacie prawko zobaczycie,ja zdałam za 3 razem,ale zdałam to najważniejsze
no nieraz się z własnej głupoty nie zdaje,ale nieraz to egzaminatorzy musza zarabiać oczywiście na nas,ale cóż taka PL
Stary 2009-05-13, 12:53   #3594
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
hej
kobra ah niech facet tez coś robi ,bo chlopa najgorzej nauczyć...

Dziewczyny zdacie prawko zobaczycie,ja zdałam za 3 razem,ale zdałam to najważniejsze
no nieraz się z własnej głupoty nie zdaje,ale nieraz to egzaminatorzy musza zarabiać oczywiście na nas,ale cóż taka pl
dokladnie a on jeszcze taki uparty jest ......
- Khalil Gibran
Stary 2009-05-13, 13:10   #3595
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

A ja poznałam kobrę

Ale mi się oczy zamykają...

Co do egzaminu to najważniejsze to zdać - nieważne za którym razem

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-05-13, 14:09   #3596
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
A ja poznałam kobrę

Co do egzaminu to najważniejsze to zdać - nieważne za którym razem
HEHE A ja poznalam Patke na puiwo pujdziemy ale po rozwiazaniu teraz to bede miala wiadopmosci z pierwszej reki o fasoleczce Patki
oj mi tez sie zamykaja wlasnie poszlam z nudow na makijaz
- Khalil Gibran
Stary 2009-05-13, 15:11   #3597
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Jak to poszłaś z nudów na makijaż, tam do Joko? Ja mam trochę za daleko, zeby tam iść
I jak Cię pomalowała?

Coś dzisiaj jakieś pustki

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-05-13, 15:14   #3598
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czesc wam

a ja szyjuje sie o pracy jej ale mi sie chce ale nic oby do konca nastepnego tygodnia i zwolnienie lekarskie nie rozspisuje sie za bardzo bo sie zaraz spoznie
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 15:29   #3599
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Jak to poszłaś z nudów na makijaż, tam do Joko? Ja mam trochę za daleko, zeby tam iść
I jak Cię pomalowała?

Coś dzisiaj jakieś pustki
tak do joko a delikatnie ale fajnie oj pusto pusto nudzi mi sie
- Khalil Gibran
Stary 2009-05-13, 15:38   #3600
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
A ja poznałam kobrę

ja też chce Was poznać oj szkoda że nie ma takiej osoby co by nam ufundowała spotkanie staraczek ... ale by było fajnie
Cytat:
tak do joko a delikatnie ale fajnie oj pusto pusto nudzi mi sie
a ile płacicie za pomalunek ?

wyprałam siedzenia, poukładałam troszkę drzewa, wypiłam kawe i poleciałam do sklepu po zupke chińską... jakoś smak mi naszedł ,
zjem i idę dalej układać drewno

rzeczywiście tu jakoś pustki ... to narka

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości