|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
![]() Moja tez ma czesc z koronki. Cytat:
fryzurki ładne, kobiece i delikatne tylko ciekawe jak bedzie z ich trwaloscia.... Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niby jest tańszy, a faktycznie oprocentowanie nie jest ciekawe, lepiej idz bezpośrednio do banków i sprawdz oferty, niech zrobią ci symulacje rat, hmmm nie wiem czemu chcesz w zlotych, porownaj sobie zloty a walute obca, nawet przy niby "kryzysie" rata jesst mniejsza, musisz zdecydowac sama, ale nie polecam....
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ze mysmy w tym sklepie kupili gwarancje na zycie ze jak cos sie stanie za 5-10 lat to nam za darmo naprawia wiec nie wiem czy jak bym dodala brylancik w PL czy nie strace gwarancji ehhh ![]() na necie znalazlam takie .. Imiona i data ślub Inicjały i data ślubu damska: Mój ..(imię)... i datę ślubu męska: Moja ..(imię)....i datę ślubu "Z miłością ..... (imię) i data ślubu Tylko Ty i data ślubu Składam swe serce w Twoje ręce i data Z miłości i data ślubu Zawsze na mnie tak patrz damska: Całym sercem... męska: ...aż do końca świata Kiedy spojrzysz - pamiętaj Ja Ciebie też... Na zawsze, amen Na zawsze razem i data damska: Chciałbym się z tobą zestarzeć męska: Chciałabym się z tobą zestarzeć Serca złączone... w jedność uchwycone W końcu cię znalazłem (znalazłam) Kochałem, kocham, będę kochać Dziś i na zawsze damska: Bądź grzeczna... męska: Bądź grzeczny... To jest właśnie odwaga Zakochani....nierozłączni damska: Twój wariat męska: Twoja przytulanka damska: Zmusił mnie imię i data męska: Zmusiła mnie imię i data Warto było czekać Bez reszty twój Jesteśmy Kowalscy damska: Ubi tu... męska: ... Ibi ego (co znaczy: Gdzie ty , tam i ja) Amor vincit omnia (miłość zwycięży wszystko) i data ślubu sic itur ad astra (tak się idzie do gwiazd) alter ego (drugie ja) Ama, si vis amari, (Kochaj, jeśli chcesz być kochanym) And nothing else matters All you need is love You're still the one! ta mi sie podoba Dum spiro spero czyli Dopoki oddycham 25.07.2009 ( na mojej ) Nie trace nadziei 25.07.2009 ( na TZeta ) .
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-05-13 o 03:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze, ze bardzo zadowolona z pracy jesteś ![]() ![]() a w ogóle to dzień dobry wszystkim i miłego dnia życze ![]()
![]() |
#2795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Zakorzenienie
|
martusia i inne dziewczynki interesujace sie KREDYTEM NA WLASNE M4 dzis w gazecie Dziennik Polska The Times - jest opisane kto na tym kredycie najweicej zarabia i mysle ze bedzie napisane jakie banki zdzieraja najbardziej z klienta. Slyszalam tylko reklame w radio dzis.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2798 |
Zadomowienie
|
pomocy
![]() szukam etykiet na wódkę mamy 2 rodzaje, na 1 nie ma z tylu naklejki a na 2 jest... i nie wiem co z ta druga zrobic - znalazlam etykietki 2stronne, ale sa za male , nie przykryja nakleic tylko na przod??? czy na przod i tyl taka sama??? radzono mi już w ogole zrezygnowac z etykiet, bo podobno ludzie nie lubia pic nie wiedzac co to jest??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
diya ja nie pomoge bo etykiet tez nie przewiduję. moze zamiast etykiet zrób zawieszki na wódkę. Ale skoro juz masz etykiety to przyklej - bo po marnowac wydana kasę. Ja bym przykleila na przod
![]() Przeciez po nakretkach widac jaka to wodka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Wtajemniczenie
|
Hejka hej
![]() Gromadząc moją kosmetyczkę ślubno-weselną jestem na etapie szminki...dużo dobrego słyszałam o Lipfinity MaxFactora. Wczoraj poszłam do Rossmana i maziałam sobie kolorki na dłoni...efekt, do dziś tego nie moge za cholerę zmyć ![]()
![]() |
#2802 |
Zakorzenienie
|
Ale mi sie cisnienie podnioslo
![]() mamy kuzynke (ok 30 lat), ktorej maz sie utopil przed sylwestrem i nie wiedzielismy czy ja prosic na wesele czy nie wypada, ale uznalismy ze zaprosic trzeba, a ona sama zdecyduje czy przyjsc. Poszlismy tez na reke i jak normalnie nie prosimy dzieci (z wyjatkiem swoich chrzesniakow-razem 5 dzieci) to zaprosilismy tez jej 10 letniego syna, zeby dziecko samo w domu nie zostalo, tymbardziej po tragediach, jakie przezylo. Ta kuzynka jest mloda i nie ma co zalowac Ś.P. meza, bo aniolem to on nie byl, ale zawziecie chodzi w zalobie i wogole. Ostatnio przypial sie do niej jakis facet, ktory jej pomaga-wozi ja wszedzie itp. I ta kuzynka najpierw mowila, ze nie przyjdzie na wesele, pozniej ze przyjdzie, pozniej ze przyjdzie ale tylko na obiad....... a wczoraj zadzwonila nie do mnie, nie do TZ, tylko do tesciowej i uroczyscie oswiadczyla, ze POTWIERDZA ze przyjdzie na wesele z synem ..... i z tym gachem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Zakorzenienie
|
maagie no top niezle ziolko z tej kuzynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
brrrrrrrrrrrr az mnie telepie
![]() ![]() ![]() po cholere jej ta zaloba??? koles jeszcze nie ostygl, a ona sie wprasza z jakims wsiowym gachem!!! a tz do mnie, ze o co mi chodzi i ze 1 os w ta czy w ta i ze przeciez tyle osob nam odmowilo ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-05-13 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
ja bym zadzwoniło do tej kuzynki i powiedziała ze tak się nie robi i że nie znasz tego mężczyzny i nie chcesz żeby z nim przychodziła, jak sie pogniewa to trudno ty też teraz mogłabyś się pogniewać.
JA mam kuzynkę, która jest teraz z 3 mężczyzną i nie wiem gdzie ona jest. Ale zaproszenie muszę jej zostawić bo zapraszam jej rodzeństwo ![]() ![]()
![]() |
#2807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny i zastanawiam się teraz między tymi fryzurkami. Co o nich sądzicie??
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-05-13 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]()
![]() |
#2814 |
Zakorzenienie
|
Hej, z tych co pokazałś to 3 z tych tańszych najbardziej mi się podoba
![]() Maggie, a nie macie miejsca dla tego faceta? Jedna osoba to jeszcze nie problem, moze dziewczyna nie pomyślała. Mogła się ładniej zachować ![]() Wczoraj spędziłam dwie godziny po pracy chodząc od sklepu do sklepu w poszukiwaniu butów ślubnych ![]() Apropo wystroju koscioła to u nas płacimy 150 zł i wzdłuż ławek będą takie stojace, sztuczne stroiki. Wolałabym tiul + żywe kwiaty, ale prawdopodobnie wtedy ksiadz nie wyłoży dywanu i nie ustroi na biało krzeseł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
Maggie1983 mnie to nie dziwi..bo u mnie było podobnie, goście też dzwonili (z potwierdzeniem lub odmową przyjścia) do mojej mamy
![]() ![]() Rozumiem, że się wkurzyłaś... ale w sumie chyba lepiej, żeby przyszła z kimś i się trochę pobawiła niż siedziała sama (z synem) całe wesele... Zrobiła to nie elegancko, ale ja bym powiedziała, że może przyjść z nim (dobrze, że Was o tym uprzedziła, a nie zrobiła niespodzianki w dzień ślubu i go przytargała...). Ja też zapraszałam kuzynki z ich facetami, mimo, że ich nie widziałam wcześniej - stwierdziliśmy, że same to by siedziały, a tak z nimi się pobawią - i tak było ![]()
#2816 |
Raczkowanie
|
My dzisiaj jedziemy oglądac obraczki i mam nadzieje, że cos zamówimy. Podobały mi sie jedne w Aparcie ale jak zobaczyłam cene (z brylantem od ok. 3500 a w jednej obraczce dla mnie byly 4) to mi szczeka opadła do samej ziemi...Masakra naprawde. Ciekawe czy Apart naprawde robi te obraczki z jakiegos szczegolnego złota czy może az tak bardzo sie ceni....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
a ja się wczoraj umówiłam na paznokcie do ślubu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze dziś muszę zadzwonić umówić się na pedicure, i jescze Tż na manicure i pedicure ihihih ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z jednej strony dobrze, bo wiesz czego sie masz spodziewac, ze nie przyjdzie tylko z synem.... ale z drugiej to calkowity brat taktu ! Ocene jej osoby zostaw rodzinie, zobaczysz sama jak bedzie na weselu a nie przejmuj sie ze "jak to bedzie wygladac, ona w zalobie z gachem"... Jej sprawa a moze sama stwierdzi ze jednak to nie byl dobry pomysl. Nie wspominajac o tym ze mogla WAS poinformowac osobiscie, moze sie obawiala realcji a tak sie wycwanila dzwoniac do tesciowej! Nie przejmuj sie kochana! Na pewno inji goscie dopisza i imoreza bedzie udana ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Wtajemniczenie
|
cześć PeMki
![]() a ja sobie siedzę w pracy i siedze na wizazu, muszę zrobić jeszcze zadanie z Ubezpieczeń , ale jakos mi się niechce wczoraj zaniosłam do mnie do kościoła zaświadczenie o zapowiedziach z tż kościoła i zapytałam się księdza czy obowiązywałaby nas spowiedź jedna jesli byśmy mieszkali razem?(Ponieważ nie powiedzieliśmy tego przy spisywaniu protokołu, bo zapytał o adres zameldowania , więc ja powiedziałam swój a tż swój i mieliśmy dwie spowiedzi. ) i powiedziałam księdzu jak to wygląda że ja tam mieszkam ale jeszcze się nie meldowałam tam dlatego nie powiedzieliśmy o tym, wtedy ksiądz bardzo fajnie zresztą powiedział dlaczego obowiązuje nas jedna spowiedź, bardzo fajnie to wytłumaczył w żaden sposób nas nie potepił, bardzo się cieszę bo mamy jedną spowiedź dzień przed albo w dniu slubu. Więc zdecydowaliśmy się dzień przed wyspowiadać bo i tak tą noc będę w domu rodzinnym . Aha mamy do tego jakieś spotkanie organizacyjne wtedy dlatego żeby nie przychodzić wcześniej do kościoła w dzień ślubu to mamy przyjść ze świadkami i podpiszemy wszystkie dokumenty i będziemy mieć z głowy. ale się rozpisałam sorki
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.