Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 21:58   #2791
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
ciesze sie, ze masz dobre wrazenia po wizycie u krawcowej i ze wszytsko idzie po Twojej mysli. no to 2 czerwca jak bedzie juz cos widac zrob zdjecia autko super, to jest tam jak sie jedzie do skomielnej? czy kolo siwego dymu? bo i tu i tu jest bliska ale mniejsza z tym. autko super. kolezanka mozliwe, ze nim pojedzie do slubu 6 czerwca, ale jeszcze sie zastanawiaja. jesli tak to zrobie fotke
obraczki pamietam piekne
ja moja suknie juz tutaj wklejalam, ale wkleje jeszcze raz, dla Ciebie
jest cala z koronki, gorset zrobie sobie troche wciety nad piersiami i chyba cieniutkie ramiaczka doszyje, ktore mozna schowac. narazie na nia czekam az dojdzie.
Koronka góra w tym sezenie widzę sliczna Twoja suknia !
Moja tez ma czesc z koronki.

Cytat:
Napisane przez wiolek200 Pokaż wiadomość
miałam kłopot z wstawieniem zdjecia ale juz sobie poradziłam.wstawiam też fryzurki które mi się nawet podobają
Suknie w bieli bedzie na pewno sliczna.
fryzurki ładne, kobiece i delikatne tylko ciekawe jak bedzie z ich trwaloscia....

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dziękuję Jak się dzisiaj zobaczyłam tak ze wszystkimi dodatkami w lustrze to stwierdziłam co taka malutka dziewczynka robi w sukni ślubnej
taka mala dziewczynkia slicznie wyglada a w dniu slubu bedzie sliczna panna mloda Bardzo ladnie kwiaruszku ! a bukiecik jak dla mnie pasuje.

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
TZ prowadzi z nim firme. Takze on na te frimne tez pracuje. Pilnuje wszystkiego, ale wyplacaniem kasy zajmuje sie niestety ojciec TZ... Pierwotnie mowilismy, ze sami sobie fundujemy wesele i sami zapraszamy swoich gosci. Byl spokoj do teraz, gdy zaczelismy juz zapraszac (wypracowalismy kompromis, ze jak ojciec chce miec do gadania cos w temacie naszego wesela to niech placi za cala gastronomie gosci TZ). I jak nie ojciec to matka TZ robi problemy. Ta wczoraj powiedziala dla niego, ze nie jest jego matka, bo zaprosil kobiete ojca. No i jak w niedziele byla mowa, ze ojciec ma zaplacic za jedzenie, ciasta i alkohol, tak teraz tZ powiedzial, ze on czasem nawet w ostatniej chwili moze zmienic zdanie. Takze moze byc tez tak, ze powie, ze za alkohol np. nie zaplaci.
I takim sposobem z wyczekanego dnia zrobila sie taka kolomyja, ze ja to juz nawet slubu nie chce brac. Mam dosc wszystkiego i wszystkich.
Ty masz przeboje z tesciem..... Zycze zeby po slubie bylo OK i Wasze kontakty z rodzicami byly dobre. A juz teraz dasz rade i przejdziesz spokojnie przez te czasem nieciekawe sytuacje - cierpliwosci i spokoju moja droga Ci zycze !
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:01   #2792
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tak myslalam, ale nie ma za fajnych opinii od ludzi..

superrr

ale czmeu niepolecasz bo co jest nie tak co jest lepsze wedlug ciebie? jak przeladalismy wiele ofert - w polskich zlotych to ten wydal nam sie najfajniejszy... i najbardziej nam dogodny.. i wiem ze trzeba sie poimnastykowac zeby ubezpieczenie ominac, dlatego mamy wplate wlasna wetdy naprawde jest juz full wypas, ubespieczenie kjest minimalne jesli wogole, do tego marza mniejsza...

rybulkoooo ja wiem wiem buziak i pozdrowienia od Wojtka ,

niby jest tańszy, a faktycznie oprocentowanie nie jest ciekawe, lepiej idz bezpośrednio do banków i sprawdz oferty, niech zrobią ci symulacje rat, hmmm nie wiem czemu chcesz w zlotych, porownaj sobie zloty a walute obca, nawet przy niby "kryzysie" rata jesst mniejsza, musisz zdecydowac sama, ale nie polecam....
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 02:27   #2793
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
tez chcialabym cos fajnego napisac jak wpadne na pomysl to dam znac no to u was drozszy ten brylancik ja bede miec jeden w obraczce, obraczki z red rubin i brylancik kosztuje 250 zl
no to fatycznie roznica niezla
tylko ze mysmy w tym sklepie kupili gwarancje na zycie ze jak cos sie stanie za 5-10 lat to nam za darmo naprawia wiec nie wiem czy jak bym dodala brylancik w PL czy nie strace gwarancji ehhh

na necie znalazlam takie ..

Imiona i data ślub

Inicjały i data ślubu

damska: Mój ..(imię)... i datę ślubu
męska: Moja ..(imię)....i datę ślubu

"Z miłością ..... (imię) i data ślubu

Tylko Ty i data ślubu

Składam swe serce w Twoje ręce i data

Z miłości i data ślubu

Zawsze na mnie tak patrz

damska: Całym sercem...
męska: ...aż do końca świata

Kiedy spojrzysz - pamiętaj

Ja Ciebie też...

Na zawsze, amen

Na zawsze razem i data

damska: Chciałbym się z tobą zestarzeć
męska: Chciałabym się z tobą zestarzeć

Serca złączone... w jedność uchwycone

W końcu cię znalazłem (znalazłam)

Kochałem, kocham, będę kochać

Dziś i na zawsze

damska: Bądź grzeczna...
męska: Bądź grzeczny...

To jest właśnie odwaga

Zakochani....nierozłączni

damska: Twój wariat
męska: Twoja przytulanka

damska: Zmusił mnie imię i data
męska: Zmusiła mnie imię i data

Warto było czekać

Bez reszty twój

Jesteśmy Kowalscy

damska: Ubi tu...
męska: ... Ibi ego
(co znaczy: Gdzie ty , tam i ja)

Amor vincit omnia (miłość zwycięży wszystko) i data ślubu

sic itur ad astra (tak się idzie do gwiazd)

alter ego (drugie ja)

Ama, si vis amari, (Kochaj, jeśli chcesz być kochanym)

And nothing else matters

All you need is love

You're still the one!

ta mi sie podoba Dum spiro spero czyli

Dopoki oddycham 25.07.2009 ( na mojej )
Nie trace nadziei 25.07.2009 ( na TZeta )

.

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-05-13 o 03:09
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 05:54   #2794
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć. Dziś miałam pracowity dzień spotkałam się moimi koleżankami , z pierwszego roku jak jeszcze chodziłam na dzienne spędziłyśmy razem 4 godziny a i tak nagadać się nie mogłyśmy...
I zaraz idę spać pewnie nie usnę tak szybko... bo jeszcze trochę tv pooglądam a w sobote nie uwierzycie maluję chyba z 6 kobiet w tym pann emłdą na ślub !!!!
o prosze jak super

widze, ze bardzo zadowolona z pracy jesteś to najważniejsze

a w ogóle to dzień dobry wszystkim i miłego dnia życze

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 06:14   #2795
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Ja odebrałam we wtorek a w sobotę miałam Ślub i suknia była na mnie za duża Nie wiem jakim sposobem aż tyle schudłam. Jadłam mniej ale to chyba przez tą " bieganinę" aż tyle spaliłam.
ja tam już przytyłam...do ślubu zostały 3 miesiące a ja tyję z każdym dniem od leków

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 07:02   #2796
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
taka mala dziewczynkia slicznie wyglada a w dniu slubu bedzie sliczna panna mloda Bardzo ladnie kwiaruszku ! a bukiecik jak dla mnie pasuje.
Dziękuję
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 07:16   #2797
kliwia
Zakorzenienie

martusia i inne dziewczynki interesujace sie KREDYTEM NA WLASNE M4 dzis w gazecie Dziennik Polska The Times - jest opisane kto na tym kredycie najweicej zarabia i mysle ze bedzie napisane jakie banki zdzieraja najbardziej z klienta. Slyszalam tylko reklame w radio dzis.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 07:27   #2798
diya1983
Zadomowienie

pomocy
szukam etykiet na wódkę
mamy 2 rodzaje, na 1 nie ma z tylu naklejki a na 2 jest... i nie wiem co z ta druga zrobic - znalazlam etykietki 2stronne, ale sa za male , nie przykryja
nakleic tylko na przod??? czy na przod i tyl taka sama???

radzono mi już w ogole zrezygnowac z etykiet, bo podobno ludzie nie lubia pic nie wiedzac co to jest???
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 07:31   #2799
kliwia
Zakorzenienie

diya ja nie pomoge bo etykiet tez nie przewiduję. moze zamiast etykiet zrób zawieszki na wódkę. Ale skoro juz masz etykiety to przyklej - bo po marnowac wydana kasę. Ja bym przykleila na przod
Przeciez po nakretkach widac jaka to wodka.
Stary 2009-05-13, 07:38   #2800
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
pomocy
szukam etykiet na wódkę
mamy 2 rodzaje, na 1 nie ma z tylu naklejki a na 2 jest... i nie wiem co z ta druga zrobic - znalazlam etykietki 2stronne, ale sa za male , nie przykryja

radzono mi już w ogole zrezygnowac z etykiet, bo podobno ludzie nie lubia pic nie wiedzac co to jest???
Ja będę miała etykiety tylko z przodu przyklejone.
Stary 2009-05-13, 07:46   #2801
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hejka hej
Gromadząc moją kosmetyczkę ślubno-weselną jestem na etapie szminki...dużo dobrego słyszałam o Lipfinity MaxFactora. Wczoraj poszłam do Rossmana i maziałam sobie kolorki na dłoni...efekt, do dziś tego nie moge za cholerę zmyć zejdzie chyba ze skórą...hehe. Wniosek z tego taki, że szminka naprawdę trwała, więc zakupię ją na allegro, mam tylko problem z wyborem koloru. Może Wy macie jakieś opinie odnośnie tego produktu???

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 07:52   #2802
Maggie1983
Zakorzenienie

Ale mi sie cisnienie podnioslo
mamy kuzynke (ok 30 lat), ktorej maz sie utopil przed sylwestrem i nie wiedzielismy czy ja prosic na wesele czy nie wypada, ale uznalismy ze zaprosic trzeba, a ona sama zdecyduje czy przyjsc. Poszlismy tez na reke i jak normalnie nie prosimy dzieci (z wyjatkiem swoich chrzesniakow-razem 5 dzieci) to zaprosilismy tez jej 10 letniego syna, zeby dziecko samo w domu nie zostalo, tymbardziej po tragediach, jakie przezylo. Ta kuzynka jest mloda i nie ma co zalowac Ś.P. meza, bo aniolem to on nie byl, ale zawziecie chodzi w zalobie i wogole. Ostatnio przypial sie do niej jakis facet, ktory jej pomaga-wozi ja wszedzie itp. I ta kuzynka najpierw mowila, ze nie przyjdzie na wesele, pozniej ze przyjdzie, pozniej ze przyjdzie ale tylko na obiad....... a wczoraj zadzwonila nie do mnie, nie do TZ, tylko do tesciowej i uroczyscie oswiadczyla, ze POTWIERDZA ze przyjdzie na wesele z synem ..... i z tym gachem nie zapytala, czy moglaby przyjsc z nim tylko oswiadczyla ze przychodzi i juz nawet nie zadzwonila DO NAS tylko do tesciowej beszczelnosc ludzka nie zna granic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 07:55   #2803
kliwia
Zakorzenienie

maagie no top niezle ziolko z tej kuzynki
Stary 2009-05-13, 08:01   #2804
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
mamy kuzynke (ok 30 lat), ktorej maz sie utopil przed sylwestrem i nie wiedzielismy czy ja prosic na wesele czy nie wypada, ale uznalismy ze zaprosic trzeba, a ona sama zdecyduje czy przyjsc. Poszlismy tez na reke i jak normalnie nie prosimy dzieci (z wyjatkiem swoich chrzesniakow-razem 5 dzieci) to zaprosilismy tez jej 10 letniego syna, zeby dziecko samo w domu nie zostalo, tymbardziej po tragediach, jakie przezylo. Ta kuzynka jest mloda i nie ma co zalowac Ś.P. meza, bo aniolem to on nie byl, ale zawziecie chodzi w zalobie i wogole. Ostatnio przypial sie do niej jakis facet, ktory jej pomaga-wozi ja wszedzie itp. I ta kuzynka najpierw mowila, ze nie przyjdzie na wesele, pozniej ze przyjdzie, pozniej ze przyjdzie ale tylko na obiad....... a wczoraj zadzwonila nie do mnie, nie do TZ, tylko do tesciowej i uroczyscie oswiadczyla, ze POTWIERDZA ze przyjdzie na wesele z synem ..... i z tym gachem nie zapytala, czy moglaby przyjsc z nim tylko oswiadczyla ze przychodzi i juz nawet nie zadzwonila DO NAS tylko do tesciowej beszczelnosc ludzka nie zna granic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest beszczelne i złośliwe
Stary 2009-05-13, 08:10   #2805
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
To jest beszczelne i złośliwe
brrrrrrrrrrrr az mnie telepie Boze, nawet bym nie miala smialosci sie grzecznie zapytac a co dopiero oswiadczyc juz zrobilismy wyjatek i zaprosilismy jej syna! to co jak syn sie np pochoruje to przyprowadzi mi zamiast niego kolezanke bo co jej przeciez zalezy .... wrrrrrrrrrr
po cholere jej ta zaloba??? koles jeszcze nie ostygl, a ona sie wprasza z jakims wsiowym gachem!!!
a tz do mnie, ze o co mi chodzi i ze 1 os w ta czy w ta i ze przeciez tyle osob nam odmowilo przeciez jakby mi zalezalo na ilosci osob to bym stanela przed supermarketem z zaproszeniami i prosze ciekawa jestem co tesciowa jej na to powiedziala
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-05-13 o 08:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 08:15   #2806
bzyczka1
Zakorzenienie

ja bym zadzwoniło do tej kuzynki i powiedziała ze tak się nie robi i że nie znasz tego mężczyzny i nie chcesz żeby z nim przychodziła, jak sie pogniewa to trudno ty też teraz mogłabyś się pogniewać.

JA mam kuzynkę, która jest teraz z 3 mężczyzną i nie wiem gdzie ona jest. Ale zaproszenie muszę jej zostawić bo zapraszam jej rodzeństwo ona na na żadne uroczystości swoje nie zapraszała

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:17   #2807
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
brrrrrrrrrrrr az mnie telepie Boze, nawet bym nie miala smialosci sie grzecznie zapytac a co dopiero oswiadczyc juz zrobilismy wyjatek i zaprosilismy jej syna! to co jak syn sie np pochoruje to przyprowadzi mi zamiast niego kolezanke bo co jej przeciez zalezy .... wrrrrrrrrrr
po cholere jej ta zaloba??? koles jeszcze nie ostygl, a ona sie wprasza z jakims wsiowym gachem!!!
a tz do mnie, ze o co mi chodzi i ze 1 os w ta czy w ta i ze przeciez tyle osob nam odmowilo przeciez jakby mi zalezalo na ilosci osob to bym stanela przed supermarketem z zaproszeniami i prosze ciekawa jestem co tesciowa jej na to powiedziala
Twoja teściowa może nie wiedziała, że zapraszaliście ją samą, bo pewnie powiedziałaby jej, że nie dostała zaprosznie a osobą tow. A co do tej ilości gości to mojemu TŻ też nie zależy na ilości gości tylko, żeby była najbliższa rodzina i mogłoby być ich tylko 40.
Stary 2009-05-13, 08:24   #2808
monarika
Wtajemniczenie

Witam

Cytat:
Napisane przez wiolek200 Pokaż wiadomość
ja mam ogólnie krecone włoski oczywiscie nie tak pięknie jak po wałkach ale mają tendencję do kręcenia dlatego nie martwię sie że mi się wyprostują zreszta już kilka razy miałam kręcone na wałki i robione na wesela więc wiem że mi się trzymają...a bucików jeszcze nie wybrałam...myślałam nad tymi ale chyba z nich zrezygnuje bo jednak za wysokie... wstawiam link nie wiem czy poprawnie... http://stylowebutki.pl/products/Envy27-bia%C5%82e.html
Bardzo ładne butki No ale wysokie to są masakrycznie

Cytat:
Ja dzisiaj byłam na próbnym czesaniu i na pierwszej przymiarce zdjęcia z obydwu załanczałam wcześniej Jednak ślubna fryzurka nie będzie taka jak ta próbna, bo mi się próbna nie podoba i przed następną przymiarką idę jeszcze raz na próbną i chce mieć troche upięte i troche rozpuszczone włosy Buty mam gdzieś na 7 cm koturnie wklejam zdjęcie poniżej i zapłaciłam za nie całe 28 zł
Śliczne butki i jaka cena gdzie je kupiłaś?

Cytat:
No faktycznie bezczelna ta twoja kuzynka
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:25   #2809
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ja bym zadzwoniło do tej kuzynki i powiedziała ze tak się nie robi i że nie znasz tego mężczyzny i nie chcesz żeby z nim przychodziła, jak sie pogniewa to trudno ty też teraz mogłabyś się pogniewać.

JA mam kuzynkę, która jest teraz z 3 mężczyzną i nie wiem gdzie ona jest. Ale zaproszenie muszę jej zostawić bo zapraszam jej rodzeństwo ona na na żadne uroczystości swoje nie zapraszała
Ja widzialam tego goscia, bo byl z nia u kuzynowstwa jak chodzilismy prosic na wesele i widzial zaproszenie, ze zapraszam ja z synem a nie ja z synem i os. tow. nie mam nic do ludzi ze wsi-nie zrozumcie mnie zle-ale oni to wlasnie takie buraki wsiowe bez zadnego poczucia smaku i taktu nie wiem, co robic, bo nie chce wojny rodzinnej przed weselem, ale na weselu to jej powiem, ze szkoda ze nas chociaz o zdanie nie zapytala- juz nie mowie, ze mnie, ale chociaz TZ-telefony ma napisane na zaproszeniu wiec nie ma wymowki!!! i powiem jej z przekasem, ze dobrze ze chociaz uprzedzila nas przed weselem, bo takto musialabym ja posadzic jemu na kolanach, bo mamy konkretna liste i liczbe gosci ciekawa, czy przyjdzie w czerni wdowa od siedmiu bolesci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 08:30   #2810
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Witam
Śliczne butki i jaka cena gdzie je kupiłaś?
Dziękuję a butki kupiłam u mnie na targu Właśnie takie chciała (może nie idententyczne, ale model podobny) i naszukałam się ich strasznie długo, aż w końcu mi się udało No i co najważniejsze butki są bardzo wygodne Czuje się jakbym miała klapki, a nie buty na obcasie No i myślę, że wytrzymam w nich całą noc

Dziewczyny i zastanawiam się teraz między tymi fryzurkami. Co o nich sądzicie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cfascfadse.jpg (37,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gvswgsw.jpg (44,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gdeth.jpg (34,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vgsdvgsdwg.jpg (35,3 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-05-13 o 08:39
Stary 2009-05-13, 08:48   #2811
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję a butki kupiłam u mnie na targu Właśnie takie chciała (może nie idententyczne, ale model podobny) i naszukałam się ich strasznie długo, aż w końcu mi się udało No i co najważniejsze butki są bardzo wygodne Czuje się jakbym miała klapki, a nie buty na obcasie No i myślę, że wytrzymam w nich całą noc

Mi najbardziej podoba się pierwsza i ostatnia
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:48   #2812
diya1983
Zadomowienie

Cytat:
powalaja mnie "dobre maniery" niektorych osob...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
diya ja nie pomoge bo etykiet tez nie przewiduję. moze zamiast etykiet zrób zawieszki na wódkę. Ale skoro juz masz etykiety to przyklej - bo po marnowac wydana kasę. Ja bym przykleila na przod
Przeciez po nakretkach widac jaka to wodka.
mas zracje, dzieki - zawsze mi pomagasz

Cytat:

nie sa w moim stylu ale jakbym miala wybrac to chyba ostatnia, ale zywy kwiat jesli juz cos we wloskach
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:51   #2813
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dziękuję a co kwiatów we włosach to nie będę miała. Załanczałam wcześniej takie wsuwki jakie kupiłam z ładnymi kwiatuszkami i z nimi będę coś kombinowała.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 08:58   #2814
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
dziewczyny zaczelam rozgladac sie za bizu i znalazlam taka[]
Hej, z tych co pokazałś to 3 z tych tańszych najbardziej mi się podoba

Maggie, a nie macie miejsca dla tego faceta? Jedna osoba to jeszcze nie problem, moze dziewczyna nie pomyślała. Mogła się ładniej zachować Widzę ze się porzadnie wkurzyłaś. Z drugiej strony dobrze że wogóle przyjdzie, trochę sie pobawi. Nie denerwuj się. Nie warto.

Wczoraj spędziłam dwie godziny po pracy chodząc od sklepu do sklepu w poszukiwaniu butów ślubnych normalnie nic wygodnego. Znalazłam jedne za niecałe 30 zł, plastikowe, lakierki i to były o dziwo jedyne wygodne i stabilne buty.

Apropo wystroju koscioła to u nas płacimy 150 zł i wzdłuż ławek będą takie stojace, sztuczne stroiki. Wolałabym tiul + żywe kwiaty, ale prawdopodobnie wtedy ksiadz nie wyłoży dywanu i nie ustroi na biało krzeseł Ponad 1000 to strasznie drogo, no i nie liczyłabym, ze ktoś się złoży po 300-400 zł. Ja bym się nie złożyła

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 09:07   #2815
azzis
Zakorzenienie

Maggie1983 mnie to nie dziwi..bo u mnie było podobnie, goście też dzwonili (z potwierdzeniem lub odmową przyjścia) do mojej mamy zamiast do nas. Nieliczni potwierdzali nam, mimo, że każdy miał wkładkę z naszymi tel. w zaproszeniu. A niektórzy zrobili chamówię i najpierw powiedzieli, że będą, a potem ich nie było (moi chrzestni tak np. zrobili pojawiła się tylko chrzestna w kościele, a na wesele nie przyszli wcale).
Rozumiem, że się wkurzyłaś... ale w sumie chyba lepiej, żeby przyszła z kimś i się trochę pobawiła niż siedziała sama (z synem) całe wesele... Zrobiła to nie elegancko, ale ja bym powiedziała, że może przyjść z nim (dobrze, że Was o tym uprzedziła, a nie zrobiła niespodzianki w dzień ślubu i go przytargała...). Ja też zapraszałam kuzynki z ich facetami, mimo, że ich nie widziałam wcześniej - stwierdziliśmy, że same to by siedziały, a tak z nimi się pobawią - i tak było

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 09:19   #2816
liliputek
Raczkowanie

My dzisiaj jedziemy oglądac obraczki i mam nadzieje, że cos zamówimy. Podobały mi sie jedne w Aparcie ale jak zobaczyłam cene (z brylantem od ok. 3500 a w jednej obraczce dla mnie byly 4) to mi szczeka opadła do samej ziemi...Masakra naprawde. Ciekawe czy Apart naprawde robi te obraczki z jakiegos szczegolnego złota czy może az tak bardzo sie ceni....
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 09:23   #2817
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
My dzisiaj jedziemy oglądac obraczki i mam nadzieje, że cos zamówimy. Podobały mi sie jedne w Aparcie ale jak zobaczyłam cene (z brylantem od ok. 3500 a w jednej obraczce dla mnie byly 4) to mi szczeka opadła do samej ziemi...Masakra naprawde. Ciekawe czy Apart naprawde robi te obraczki z jakiegos szczegolnego złota czy może az tak bardzo sie ceni....
Z tego co się dowiadywałam to te obrączki a Aparcie są jak każde inne tylko, że płaci się za firme i tyle.
Stary 2009-05-13, 09:52   #2818
kliwia
Zakorzenienie

a ja się wczoraj umówiłam na paznokcie do ślubu w czwartek przed ślubem ihihih
Jeszcze dziś muszę zadzwonić umówić się na pedicure, i jescze Tż na manicure i pedicure ihihih
Stary 2009-05-13, 09:52   #2819
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
pomocy
szukam etykiet na wódkę

Ja nie mam etykiet, ale na Twoim miejscu nakleiłabym tylko na przód.

Cytat:
No nie ładnie nie ładnie...
Z jednej strony dobrze, bo wiesz czego sie masz spodziewac, ze nie przyjdzie tylko z synem.... ale z drugiej to calkowity brat taktu !
Ocene jej osoby zostaw rodzinie, zobaczysz sama jak bedzie na weselu a nie przejmuj sie ze "jak to bedzie wygladac, ona w zalobie z gachem"... Jej sprawa a moze sama stwierdzi ze jednak to nie byl dobry pomysl. Nie wspominajac o tym ze mogla WAS poinformowac osobiscie, moze sie obawiala realcji a tak sie wycwanila dzwoniac do tesciowej!
Nie przejmuj sie kochana! Na pewno inji goscie dopisza i imoreza bedzie udana

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Mi sie wydaje ze ta cene jest niestety za firme... Takie dame obraczki jakw aparcie za 3000 kupoilismy o jubilera za 1400 !!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 09:54   #2820
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć PeMki
a ja sobie siedzę w pracy i siedze na wizazu, muszę zrobić jeszcze zadanie z Ubezpieczeń , ale jakos mi się niechce

wczoraj zaniosłam do mnie do kościoła zaświadczenie o zapowiedziach z tż kościoła i zapytałam się księdza czy obowiązywałaby nas spowiedź jedna jesli byśmy mieszkali razem?(Ponieważ nie powiedzieliśmy tego przy spisywaniu protokołu, bo zapytał o adres zameldowania , więc ja powiedziałam swój a tż swój i mieliśmy dwie spowiedzi. ) i powiedziałam księdzu jak to wygląda że ja tam mieszkam ale jeszcze się nie meldowałam tam dlatego nie powiedzieliśmy o tym, wtedy ksiądz bardzo fajnie zresztą powiedział dlaczego obowiązuje nas jedna spowiedź, bardzo fajnie to wytłumaczył w żaden sposób nas nie potepił, bardzo się cieszę bo mamy jedną spowiedź dzień przed albo w dniu slubu. Więc zdecydowaliśmy się dzień przed wyspowiadać bo i tak tą noc będę w domu rodzinnym . Aha mamy do tego jakieś spotkanie organizacyjne wtedy dlatego żeby nie przychodzić wcześniej do kościoła w dzień ślubu to mamy przyjść ze świadkami i podpiszemy wszystkie dokumenty i będziemy mieć z głowy.

ale się rozpisałam
sorki
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości