|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- dobranoc kobitki jutro mam ostatnia poradnie ufffffffff
![]() |
#2943 |
Rozeznanie
|
dobranoc dziewczyny, ide juz bo padam bo dzisiejszym dniu
dzieki, ze jestescie ![]()
#2944 |
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
![]() ja na chwilke znowu ![]() ![]() ![]() moze pozniej uda mi sie wszystko ponadrabiac z dzisiaj o ile net mi nie siadzie ![]() milego wieczorku
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ja dzisiaj mialam cięzki dzień i nie mam siły na nic... kupilam sobie na pocieszenie ladne butki
![]() Dziekuje wszytskim za zaproszenia na nasza-klase, wprawdzie nie wiem ktora jest ktora :P ale i tak sie ciesze i baardzo dziekuje. A i z milych wiadomosci w kwiaciarni powiedzieli mojej kuzynce ze w lipcu kantadeski beda po okolo 7zl za sztuke, wiec nie wyjdzie mi jakos strasznie duzoo za ten bukiet. |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() padam na twarz.. drukowalismy dzis zaprosenia na takiej gilotynie łamaliśmy je zeby sie składały i cięliśmy.. jeszcze tylko srodki na kalce, związać je i mozna reste rozdawac... wydrukowaly sie bajecznie wyraziscie i wogole, jak zrobie wszytko to wam wysle fotki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Miałam dziś jakiś horror ślubny... kurde śniło mi się że ten ślub ma być już tak jakby dziś i ja nie mam jeszcze do końca rozdanych zaproszeń ( bo nie mam) że w Kościele nie jest załatwione coś tam i spowiedź u której tak naprawdę nie byłam chyba 5 lat. I w ogóle to w sukience mojej białej biegałam to wszystko załatwiać!
Dziś idę do cukierni popytać o tort i może czegoś spróbować, i jeszcze na bazary zapytać się kiedy muszę bukiet zamówić. No i może z TŻ rozejrzymy się za garniturem, koszula itd. Idę na wesele 13 czerwca ale nie mam żadnej sukienki, moja świadkowa tez nie a mam przymiarkę sukni 22 maja więc biorę na ten dzień wolne z pracy będziemy latać po mieście rozejrzeć się za czymś. |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Haj gilrs!!
![]() dzieki za kciuki ![]() Nie bylo tak strasznie, wzielam 1 pyralgine zanim znieczulenie puscilo i poszlam ladnie spac ![]() Oczywiscie w ostatniej reklamie w You can dance, i nie wiem kto odpadl ![]() Dzis mi troche pulsuje, ale zamierzam skorzystac ze zwolnienia. Tz bedzie musial isc do przychodni, bo moj lekarz stomatolog nie wzial sierota pieczatki i nie mogl mi wczoraj wystawic. Wiec mam wolne. Posprzatam chate, pojde w koncu wywolac zdjecia itp. Dzis nie boli, czasami lekko pulsuje heheheh ![]() zabcia dzis w belgi zglosil sie do szpitala chlopak ktory wrocil z NY, byl tez w chicago i ma calkiem nowa odmiane grypy ![]() ![]() Trzymam kciukasy. A moze na lotnisku zabezpieczcie sie maseczkami?? Moze to i glupie ale lepiej dmuchac na zimne i nie narazac sie na tego typu akcje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Wtajemniczenie
|
ah nie daje rady z cyztaniem wszytkich postow
ale musze sie pochwalic ze zmaowilam wczoraj sukienke w lipcu przymiraka no i zaczlismy chodic na kursy przedmalzenskie i juz mam za soba 3 tematy eh musze sei sprzezyc bo czas leci a ja dopiero jestme na starcei ale i tak sie ciesza z ta keicka bo nie laizlam nie meirzylam zadneych poejchlam dokladnie po ta i ja zamwoielam |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]()
#2953 | ||
Raczkowanie
|
Bardzo fajne, ja tez lubie tego typu buty sa najwygodniesze i uniwersalne do tego.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Dzięki za zaproszenia na n-k
#2955 |
Zakorzenienie
|
kasiapruszkow jaka zamowilas??
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Dziś moja 100 dniówka do ślubuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
oraz dziewczyn z 22 sierpnia ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2009-05-14 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Wtajemniczenie
|
Cześć piękne
![]() ale tu ostatnio cicho troszke ![]() a ja właśnie sobie zalicytowałam sukienke na allegro za 10,50.- a z przesyłka będzie mnie kosztować 20,50,- jeśli oczywiście mnikt mnie nie przebuje do jutra ![]() o a to ta sukienka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Wtajemniczenie
|
wg wzoru maggie sottero mona lisa oczywisice nie oryginal bo za drogi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaa ttą skiężniczkowatą ihihih :d to juz wszytsko wiem
![]() ![]() Dziewczynki a ogladacie na discovery travel&living program o sukniach slubnych ?? Say yes to the dress :d codziennie o 19.45 ![]() ![]() ![]() ja sobie ogladam czasami - i jak slysze te ceny to szczeka opada, no ale niektore to takie cudenka ze szok. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja caly czas was podczytuje teraz juz nie mam zbyttnio w czym sie udzielac.. mamy tyle pracy, ze siedze przy kompie dziennie ok 10 godzin, plus inne rzeczy ![]() z rzeczy slubnych - po slubnych zamowilismy zelazko, kupilismy posciel, koldre, telewizor to juz wiecie ;] i zyjemy sobie intensywnie ![]() ![]() aha:!!!!! - CHODZE NA SILOWNIE 3 RAZY W TYGODNIU ![]() ![]() jeszcze 2 miesiace i 2 dni i lecimy do egiptu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() no ja w końcu idę na moją przymiarkę sukni o 15:00 oczywiście wezmę aparat i jak będzie możliwosć to porobię zdjęcia ![]() wczoraj odpadły mi kolejne dwie pary ![]() ![]() kurde normalnie jestem tak z tego powodu zła że hej , ja nie pójde na żadne wesele do osób które nie przyjda do nas ![]() mam to gdzieś nie będę się prosić , i nawet powiedziałam że się nie odezwę , rozmumiem osoby któresą w złej sytuacji albo które tak jak moja siora że rodzi, ale reszta to dla mnie śmieszne wymówki , ja tak samo się będę tłumaczyć i nie mam zamiaru być miła dla nikogo. ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Wczoraj wieczorkiem mnie nie było i postaram się troszkę nadrobić. Co do taśmy do ubrań - polecam. Ja jeszcze znalazłam świetny sposób, żeby się nic nie odklejało. Miejsce, w które planuje przykleić plaster, na noc smaruję (najlepszym antyperspirantem na świecie) etiaxilem (kupuje się w aptece, smaruje się na noc, rano zmywa i przez 5dni nie trzeba używać żadnych dezedorantów - brak potu, brak jakichkolwiek dyskomfortów), rano zmywam i przyklejam - trzyma się świetnie! Zaproszenia - kochane śliczne macie zaproszenia, my jak zwykle musimy kombinować i wymyśliliśmy sobie wzór i w przyszłym tygdodniu idziemy szukać drukarni (dosłownie szukać ![]() ![]() Zlotko jestem z Toba, wszystko się ułoży. Kochane mam pytanie, jak robicie ze zdjęciami? Planujecie plener w dniu ślubu czy w jakimś innym terminie? Pozdrawiam i życzę Wam dobrego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Wtajemniczenie
|
A nam wczoraj idpadła 1 para, na której bardzo nam zależało. Mieszkają w Szwajcarii i przyjechali teraz do Polski, żeby ochrzcić swojego synusia. No i okazało się, że tacie bobaska został tylko tydzien urlopu, a chciałby go wykorzystać na święta, żeby spędzić je w Polsce. No, ale rozumiem ich tylko troche mi szkoda.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
gusia etiaxil na noc np przy biuscie lub innych partiach ciala?? wydaje mi sie ze nawet 30 minut by wysatrczylo. Etiaxilu nie mozna stosowac w innych partiach ciala, tylko pod pachami.
ps. ja go sobie wlasnie kupilam, o dzis wieczor wyprobuje. Byloby cudownie nie pocic sie na slubie pod pachami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Wtajemniczenie
|
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pierwsza przymierzylam jedyna i zamowielam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
ja swoj plener mialam w dniu slubu, po pierwszym tancu i 3 kolejnych
nigdy w zyciu bym sie nie zgodzila na plener w innym dniu jak slub, to jest taki jedyny dzien w zyciu i para mloda nie wyglada juz tak samow zaden inny dzien ![]() takze polecam plener w dniu slubu ;] troche odetchniecie od gosci i ja ochokenlam przede wszystkich z nerwow ale za to jak wrocilam to bylam tak glodna ( z racji iz przed pierwszym tancem zjadlam tylko zdziebko ) ze jak zaczeli mi podawac lody, desery i na raz zimny bufet, to myslalam, ze pekne, jadlam wszystko co mi przynosili ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Wtajemniczenie
|
My też plener mamy jakiegoś dnia w tygodniu po ślubie
![]() A w przyszły wtorek wstępnie umówiliśmy się z naszym kamerzysta na nakręcenie pleneru narzeczeńskiego w warszawskich Łazienkach ![]()
![]() |
#2970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dzisiaj używasz po raz pierwszy, to nie depiluj pach i nie przeraź się, że będzie troche szczypać i swędzieć. Ale efekt jest tego wart! ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Z tego co pamiętam, to Ty plener miałaś w ogrodzie koło sali, my musieliyśmy jednak gdzieś pojechać. Cały czas się zastanawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.