Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-14, 08:41   #2971
ania20m
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja swoj plener mialam w dniu slubu, po pierwszym tancu i 3 kolejnych

nigdy w zyciu bym sie nie zgodzila na plener w innym dniu jak slub, to jest taki jedyny dzien w zyciu i para mloda nie wyglada juz tak samow zaden inny dzien
takze polecam plener w dniu slubu ;] troche odetchniecie od gosci i ja ochokenlam przede wszystkich z nerwow

ale za to jak wrocilam to bylam tak glodna ( z racji iz przed pierwszym tancem zjadlam tylko zdziebko ) ze jak zaczeli mi podawac lody, desery i na raz zimny bufet, to myslalam, ze pekne, jadlam wszystko co mi przynosili

Witaj Agusia!!
My też pojedziemy na plener w dniu ślubu tylko rano o 11 do lewkowa. ponieważ fotograf powiedział że we wrześniu jak pojedziemy na plener około 19 to już nie będzie takiego światła żeby ładne zdjęcia wyszły a pozatym pałac w lewkowie w sobote jest czynny od 11 do 15 chyba więc itak musimy jechać rano.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 08:41   #2972
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja swoj plener mialam w dniu slubu, po pierwszym tancu i 3 kolejnych

nigdy w zyciu bym sie nie zgodzila na plener w innym dniu jak slub, to jest taki jedyny dzien w zyciu i para mloda nie wyglada juz tak samow zaden inny dzien
takze polecam plener w dniu slubu ;] troche odetchniecie od gosci i ja ochokenlam przede wszystkich z nerwow

ale za to jak wrocilam to bylam tak glodna ( z racji iz przed pierwszym tancem zjadlam tylko zdziebko ) ze jak zaczeli mi podawac lody, desery i na raz zimny bufet, to myslalam, ze pekne, jadlam wszystko co mi przynosili
Ja też plener będę miała w dniu ślubu Planujemy wyskoczyć po obiedzie Bo jakbym miała wrócić głodna i potem wszystko jeść to by suknia na mnie pękła (nie należe do najszczuplejszych)
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 08:41   #2973
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gusia etiaxil na noc np przy biuscie lub innych partiach ciala?? wydaje mi sie ze nawet 30 minut by wysatrczylo. Etiaxilu nie mozna stosowac w innych partiach ciala, tylko pod pachami.
ps. ja go sobie wlasnie kupilam, o dzis wieczor wyprobuje. Byloby cudownie nie pocic sie na slubie pod pachami
Ja też go używam i użyłam 2 dni przed ślubem. Troszkę chyba za wcześnie użyłam, bo jakoś tak spociłam się trochę, a że zapomniałam perfum, to musiałam pożyczać od teściowej jakiegoś smrodka

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 08:51   #2974
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ja też go używam i użyłam 2 dni przed ślubem. Troszkę chyba za wcześnie użyłam, bo jakoś tak spociłam się trochę, a że zapomniałam perfum, to musiałam pożyczać od teściowej jakiegoś smrodka
Może trzeba go poużywać troszkę wcześniej..., ja używam go od 2 lat w okresie letnim i jestem strasznie zadowolona. 12 września też go nie zabraknie!
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 08:57   #2975
kaska87
Zakorzenienie

Kasiaher nie smutaj się, póki co ile gości potwierdziło? kiedy jedziesz na przymiarkę bo ja juz na te foty czekam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 08:59   #2976
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
Wczoraj wieczorkiem mnie nie było i postaram się troszkę nadrobić. Co do taśmy do ubrań - polecam. Ja jeszcze znalazłam świetny sposób, żeby się nic nie odklejało. Miejsce, w które planuje przykleić plaster, na noc smaruję (najlepszym antyperspirantem na świecie) etiaxilem (kupuje się w aptece, smaruje się na noc, rano zmywa i przez 5dni nie trzeba używać żadnych dezedorantów - brak potu, brak jakichkolwiek dyskomfortów), rano zmywam i przyklejam - trzyma się świetnie!

Zaproszenia - kochane śliczne macie zaproszenia, my jak zwykle musimy kombinować i wymyśliliśmy sobie wzór i w przyszłym tygdodniu idziemy szukać drukarni (dosłownie szukać - zlotko Ty wiesz

Zlotko jestem z Toba, wszystko się ułoży.

Kochane mam pytanie, jak robicie ze zdjęciami? Planujecie plener w dniu ślubu czy w jakimś innym terminie?

Pozdrawiam i życzę Wam dobrego dnia!

witajcie,
Gucia mam nadzieje, ze poszukiwania beda owocne i pojdzie szybko

my plener planujemy w tygodniu, z racji tego, ze troche nam szkoda czasu na weselu; trzeba sie spieszyc, a tak to na spokojnie fotograf nam zrobi zdjecia w inny dzien.
hmm wybrobuje co cudenko, ktore polecasz , nazwe juz zapisalam, nie slyszalam jeszcze o tym antyperspirancie.

kasiaher co sie stalo? co to za smutna minka?

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 09:15   #2977
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kasiaher nie smutaj się, póki co ile gości potwierdziło? kiedy jedziesz na przymiarkę bo ja juz na te foty czekam
będzie 106 osób + 5- cioro dzieci + 7 osób ( orkiestra, foto. kam.)
mam nadzieje że nikt mi już nie odmówi bo się załamę

misiek pisałam parę postów wcześniejj
dzisiaj jade koło 15:00
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
witajcie,
Gucia mam nadzieje, ze poszukiwania beda owocne i pojdzie szybko

my plener planujemy w tygodniu, z racji tego, ze troche nam szkoda czasu na weselu; trzeba sie spieszyc, a tak to na spokojnie fotograf nam zrobi zdjecia w inny dzien.
hmm wybrobuje co cudenko, ktore polecasz , nazwe juz zapisalam, nie slyszalam jeszcze o tym antyperspirancie.

kasiaher co sie stalo? co to za smutna minka?
smutam się bo wszystko jest nie tak jak trzeba, cioągle cos nie tak
jadę na tą przymiarkę ale jakoś narazie nie jestem zbytnio tym zachwycona , jakoś mi tak to zwisa.

dziękuje za zaproszenie , bardzo podoba mi się te zdjęcie w czarnej sukience, slicznie wyszłaś ah zadroszczę włosków
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-14, 09:18   #2978
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Kasiu to nie ma tak źle U nas będzie niecałe 80 gości z zespołem, kam. i foto.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 09:19   #2979
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

to i tak strasznie dużo osób
a długo będziesz w tym salonie bo ja jako zniosę
a u mnie jest 74 bez dzieci, ale mam nadzieje, że będzie ok 50

Stary 2009-05-14, 09:27   #2980
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Kasiu to nie ma tak źle U nas będzie niecałe 80 gości z zespołem, kam. i foto.
Cytat:
to i tak strasznie dużo osób
a długo będziesz w tym salonie bo ja jako zniosę
a u mnie jest 74 bez dzieci, ale mam nadzieje, że będzie ok 50
no w sumie tak ale ja miałam zapraszanych 170 osób
z tego tylko moja rodzinka odpadła, parę znajomych i i kilka od tż

Kasia nie wiem ile będęale i tak odrazu nie siądę na kompa , ponieważ moja starsza przyjechała i chcem się z nią spotkać na kawie a po za tym muszę tz ugotowac obiad
Stary 2009-05-14, 09:31   #2981
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
A ja wolę antidral - jest moim zdaniem bardziej skuteczny i wydajny.

Witajcie dziewczyny

A my nie załawiliśmy zaświdczenia z USC bo nie było wójta, który ma je podpisać Jutro do odbioru dopiero, więc księdza nie załatwimy dziś
Trafia mnie bo cały tydzień temu podporządkowałam i najpierw były problemy z aktem urodzenia a teraz to.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-14, 09:35   #2982
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia nie wiem ile będęale i tak odrazu nie siądę na kompa , ponieważ moja starsza przyjechała i chcem się z nią spotkać na kawie a po za tym muszę tz ugotowac obiad
umrę nie no poczekam cierpliwie
Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
A ja wolę antidral - jest moim zdaniem bardziej skuteczny i wydajny. .
jak byłam nastolatką (13-14) to używałam i był fajny i kosztuje jakoś 14zł a starczał mi na pół roku a teraz używam odidosza z 3 i nic się nie pocę

Stary 2009-05-14, 09:55   #2983
celi25
Rozeznanie

Cytat:
aaaaaaaaa ttą skiężniczkowatą ihihih :d to juz wszytsko wiem :8 mam nadzieje ze kopia bedzie wierna oryginalowi

Dziewczynki a ogladacie na discovery travel&living program o sukniach slubnych ??
Say yes to the dress :d codziennie o 19.45 ihih
ja sobie ogladam czasami - i jak slysze te ceny to szczeka opada, no ale niektore to takie cudenka ze szok.
Ja czasami oglądam - tam strasznie płaczliwe są te panny młode

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 10:05   #2984
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:

smutam się bo wszystko jest nie tak jak trzeba, cioągle cos nie tak
jadę na tą przymiarkę ale jakoś narazie nie jestem zbytnio tym zachwycona , jakoś mi tak to zwisa.

dziękuje za zaproszenie , bardzo podoba mi się te zdjęcie w czarnej sukience, slicznie wyszłaś ah zadroszczę włosków

Kasiu nie denerwuj sie , szkoda czasu na takie rzeczy. tak jak napisalas, tez bym pozniej nie poszla na ich wesele, skoro wykrecaja sie glupimi wymowkami. jestem tego zdania, ze los bywa msciwy, wiec zobaczysz im tez kiedys bedzie przykro z tego powodu.
szkoda, ale przynajmniej wiesz, ze bedziesz sie bawic w gronie szczerych i bliskich osob
mam nadzieje, ze jak sie zobaczysz w swojej sukni to bedziesz promieniala ze szczescia tez czekam na fotki
dziekuje , ale co do wlosow to nie lubie ich, nie sa na zadne zabiegi poddatne, jedynie mecze je prostowaniem

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 10:07   #2985
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny była, któraś z Was w salonie Susanne B. w opolu? bo ja jadę z rodzicami w sobotę-TZa zostawię gdzies w galerii i nie wiem czy można tam robić fotki bo bardzo bym chciała Wam pokazać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-14, 10:16   #2986
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny była, któraś z Was w salonie Susanne B. w opolu? bo ja jadę z rodzicami w sobotę-TZa zostawię gdzies w galerii i nie wiem czy można tam robić fotki bo bardzo bym chciała Wam pokazać
Z zasady nie pozwalają robić zdjęć w salonach, chyba że zdecydujesz się na zakup, ale próbuj, czekamy na jakieś fotki
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 10:23   #2987
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Kasiu nie denerwuj sie , szkoda czasu na takie rzeczy. tak jak napisalas, tez bym pozniej nie poszla na ich wesele, skoro wykrecaja sie glupimi wymowkami. jestem tego zdania, ze los bywa msciwy, wiec zobaczysz im tez kiedys bedzie przykro z tego powodu.
szkoda, ale przynajmniej wiesz, ze bedziesz sie bawic w gronie szczerych i bliskich osob
mam nadzieje, ze jak sie zobaczysz w swojej sukni to bedziesz promieniala ze szczescia tez czekam na fotki
dziekuje , ale co do wlosow to nie lubie ich, nie sa na zadne zabiegi poddatne, jedynie mecze je prostowaniem
ładne masz włoski, zazdroszczę, ja mam długie włosy ale po nich nie widac z tego powodu że są bardzo cienkie takie odziedziczyłam , a proste jak strąki, kazdy mysli że prostuje a ja poprostu myję i czekam az wyschną same czasmai słusze suszarką głową w dół żeby nie były takie przyklapnięte
w sumie dlatego chciałam sobie przedłuzyć, bo cięzko cos z nich wykombinować, ale dobra fryzjerka powinna umieć zrobić tak żeby fryzura była efektowna i żeby wydawało się że jest ich dużo

troche posprzeczałam się z szefem i nie wiem co myślec na ten temat, nawet mi powiedział żeby sobie szukała pracy od czerwca ale chyba potem zmienił zdanie
Stary 2009-05-14, 10:24   #2988
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ładne masz włoski, zazdroszczę, ja mam długie włosy ale po nich nie widac z tego powodu że są bardzo cienkie takie odziedziczyłam , a proste jak strąki, kazdy mysli że prostuje a ja poprostu myję i czekam az wyschną same czasmai słusze suszarką głową w dół żeby nie były takie przyklapnięte
zazdroszcze ja mam gęste i pofalowane i codziennie prostuję

Stary 2009-05-14, 10:49   #2989
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek200 Pokaż wiadomość
a ja juz wybrałam zaproszenia ..moze nie są takie jakie sobie wymarzyłam ale przy takiej ilosci jaka jest mi potrzebna nie mogłam sobie pozwolic na droższe .
delikatne i ładne. Nie masz się czym smucić

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Do dziewczyn ktore planuja winietki na stół: jak to się ma do organizacji?Swiadkowie maja je rozlozyc na stolach czy obsluga?
U nas stoły będą pewnie nakrywane gdzieś około południa. Wcześniej rozrysuję sobie kto gdzie siedzi. Świadkowej pokażę dokładny plan i pewni w dniu slubu ona je rozłoży. jeżeli wszystko będzie zgodnie z planem to będę się szykować w pokoju nad naszą salą (restauracja jest w hotelu) więc w miedzyczasie pewnie będę doglądać dekorowania sali. Na pewno nie dam winietek w rece kelnerów

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dzielicie polowe sali na mlodsze towarzystwo i na starsze czy bedziecie mieszac?
u nas są trzy stoły, jeden dla młodszych, jeden dla starszych i nasz, przy którym usiadą najbliżsi przyjaciele

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Ja mam z tej firmy butki własnie te czarne nigdy takich wygodnych nie kupiłam jak te butki. Obskakuje w nich wszytkie prawie wesele, bo sa naprawde wygodne. Ja jestem mega z nich zadowolona, co moge powiedziec to są skłonne do rozbijania
nie zrozumiałam o co Ci chodzi ale dzięki że napisałaś, chyba dzisiaj je zamówię, tylko boję się czy to ecru jest jasne czy ciemne, bo na zdjęciu to niemal białe... a suknie mam w kolorze perłowym (jasny ecru)

Cytat:
Dziewczynki a ogladacie na discovery travel&living program o sukniach slubnych ??
Say yes to the dress :d codziennie o 19.45 ihih
ja sobie ogladam czasami - i jak slysze te ceny to szczeka opada, no ale niektore to takie cudenka ze szok.
raz widziałam, nie wiem czy tam są rózne salony pokazywane, bo widziała ze akcja się działa w naprawdę wielkim salonie, z kilkoma garderobami i mówili, ze dziennie mają nawet 100 panien młodych na przymiarkach z chęcia bym się tam wybrała, bo obsługa na najwyższym poziomie, ubrana w łądne garsonki i zadająca mnóstwo pytań co do całęj oprawy. i tak powinno być! Jestem fanką programów o ślubach i weselach mój tZ to juz nie wytrzymuje i tylko słyszę ,,przełącz to!" , albo ,,juz to ogladaliśmy". Dla niego każdy program jest identyczny

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
Kochane mam pytanie, jak robicie ze zdjęciami? Planujecie plener w dniu ślubu czy w jakimś innym terminie?
chyba w poniedziałek, sam plener, duzo przyrody TZ ostatnio wspominał ze jemu się podobają takie zdjecia w nietypowych miejscach- jakieś ruiny czy opuszczone obskure budynki a Wam się takie ,,artystyczne" zdjecia podobają? Bo mi się wydaje ze to tak moda plenerowa i za kilka lat ludzie bedą się brechtać z tych zdjeć- my na tle jakiegoś grafiti czy okopconej ściany

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-05-14 o 10:51
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-14, 10:56   #2990
kliwia
Zakorzenienie

bosh laski - bylam w jednej kwiaciarni blisko mnie - i sie pytam ile bedzie kosztowalo wykonanie takiego stroika jak miala agus [z bluszczu] z wlasnym bluszczem itp. I ona nooo tak 100zł trzeba liczyc. sie pytam kurde za co?? za 40 kwiatkow margaretek albo 20 najtanszej rozy ?? plus przyssawki ?? no szalona!!
A w drugiej, jesli robia tylko stroik na auto jesli bukiet jest tez u nich robiony ech

jeszcze zostało mi jedno miejsce do sprawdzenia - nie smiejcie sie - na cmentarzu - tam jest taka kwiaciarnia i nie dosc ze zrobi tanio to jeszcze ladnie

Aaaaaaaaa nie pamietam ktora wkelajała zdjęcie buekitu z białego amarytlisu z czerwonym/bordowy/rozowym w srodku
Widziałam go dziś w kwiaciarni
Ale kobitka nie umiała podac odmiany

gol fish nooo to jest jeden salon ogromny! manufaktura bym rzekła
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:00   #2991
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

My plener robimy w tygodniu po ślubie.
Stary 2009-05-14, 11:04   #2992
kasiaher
Wtajemniczenie

a my plener robimy parę godzin przed slubem,zobaczymy jak to będzie
Stary 2009-05-14, 11:09   #2993
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
my robimy tak z jednej strony sali moi goście z drugiej TZ-a a przy nas posadzimy młodych
my tez tak robimy
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-14, 11:20   #2994
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

chyba w poniedziałek, sam plener, duzo przyrody TZ ostatnio wspominał ze jemu się podobają takie zdjecia w nietypowych miejscach- jakieś ruiny czy opuszczone obskure budynki a Wam się takie ,,artystyczne" zdjecia podobają? Bo mi się wydaje ze to tak moda plenerowa i za kilka lat ludzie bedą się brechtać z tych zdjeć- my na tle jakiegoś grafiti czy okopconej ściany
Ja widziałam zdjęcia pary która sobie robiła plener na dworcu PKP i mieli m.in zdjęcia z dworcowych toaletach

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:23   #2995
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

dziewczynki macie jakas liste ile przed slubem co trzeba zalatwic??
Stary 2009-05-14, 11:23   #2996
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Ja widziałam zdjęcia pary która sobie robiła plener na dworcu PKP i mieli m.in zdjęcia z dworcowych toaletach

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:24   #2997
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
dziewczynki macie jakas liste ile przed slubem co trzeba zalatwic??
wczoraj była wklejona

Stary 2009-05-14, 11:31   #2998
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
wczoraj była wklejona
tak wiem, ale chodzi mi z czasem czyli np. 3 miesiace przed co trzeba 2 miesiace przed itp. tą co wkleilyscie wczoraj już sobie wydrukowałam

Edytowane przez MagdaZb
Czas edycji: 2009-05-14 o 11:34
Stary 2009-05-14, 11:32   #2999
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
tak wiem, ale chodzi mi z czasem czyli np. 3 miesiace przed co trzeba 2 miesiace przed itp. tą listę już sobie wydrukowałam
już masz? bo jak chcesz to ja mam to w PMP wypisane dostaliśmy na targach

ciekawe co u Madzialenki...odzywała się?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-14 o 11:34
Stary 2009-05-14, 11:38   #3000
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości