|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Nie, niestety nic nie pisała. Mam nadzieję, że nic się nie dzieje.
|
#3002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kasiu dokładnie o to mi chodzilo ![]() ![]() dziekuje bardzo![]() ![]()
|
|
#3003 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny z moejej strony proponuje wszytkim jednak plener w tygodniu po slubie na spokojnie
w dniu slubu nie kazdy ma usmiechneita buzie a po slubei w ksociele przed weselem nie w kadych rodzinach jest to dobrze odbierane ze czeka sie na mlodych jesli chcece zeby fotograf koniecnzie uwiecznil jak pieknie bylyscie umalowane w dniu slubu i uczesane to poprostu mu to powiedzcie i pstryknei wam kilka zdjec pod ksociolem portretowych |
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje ze madzialnke dzisiaj miala juz wracac do polski czyz nie ?? Moze zajela sie pakowaniem itp ?
a co do pleneru to ja tez ide na niego po slubie w poniedzialek, z tego wzgledu ze mamy plener wyjazdowy na caly dzien. Moze i nei bedzie tego blysku w oku, ale usmiech i szczescie beda na pewno no i nie trzeba sie martwic o suknie i mozna sie zrelaksowac na maxa
|
|
|
|
#3006 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam tak kolegów, którzy zostali franciszkaninami strasznie fajuni ludzie !Cytat:
Nie wolno robic zdjec ![]() Byłam tam z ciocia i przymiarzalam duuuzo sukni bo wybor maja dosc fajny (ceny niektoirych takze sa fajne !) i ciocia mowi "tak ladnie wygkladasz ze tylko Ci zdjecie trzeba by zrobic" i pani od razu "NIE WOLNO ROBIC ZDJEC" Wiec raczej sie na to nie nastawiaj. No chyba ze jak sie zdecydujesz i zamowisz to moze pozwola. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
To już jestem pewna, że plener jednak w tygodniu po ślubie. A w jakiej robicie scenerii? Nam będzie robił przyjaciel TŻeta więc będziemy mogli wymyślać, na dzień dzisiejszy myślę o parku w Pszczynie i torach
![]() Wczoraj oglądałam świetne zdjęcia właśnie na torach, metafora o początku współnej drogi jest poprostu niewymowna!
|
|
|
|
#3009 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak na torach tak
fajny pomysł![]() my jedziemy do pałacu w lewkowie to jest muzeum wnętrz pałacowych i popstrykamy też fotki w parku i niedaleko jest też małe lotnisko to może też tam zachaczymy
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() plener mielismy 20 km od naszej miejscowosci w sobotce, na plener wyjechalismy o 17.15, no i wrocilismy przed 19 kliwia jesli chodzi o ta dekoracje z bluszczu to babka mowila, ze jej to duzo czasu zajelo, ponad godzine, wiec sie nie dziwie, ze tyle chce za samo ubranie praktycznie |
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
gucia tory sa oklepane wg mnie. Teraz naszla nowa epoka zdjec, i super slubne zdjecia wychodza w roznego rodzaju architekturze nowoczesnej i sater takze.
![]() do tego pola i super widoczki. My jedziemy nad morze do mojego rodzinnego miasta ![]() Ale planuje tez zaciagnac Tż do galerii gdzie są ruchome schody i super kawiarnie z cudniastymi sofami. polne bezdroza itp ![]() No nie wiem kwesia dobrego pomyslu. agus ja wszytsko rozumiem ale 100 praktycznie za robocizne to troche przesada. |
|
|
|
#3012 |
|
Raczkowanie
|
My rowniez sie zastanawiamy nad plenerem w parku w Pszczynie-widzialm zdjecia jednej pary co miala wlasnie tam w maju robione zdjecia i bardzo mi sie podobalo, albo zastanawiamy sie jeszcze w parku w Chorzowie.
|
|
|
|
#3013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja byłam w tym salonie. To był pierwszy jaki odwiedziłam i byłam załamana-sukienki beznadziejne, a właścicielka strasznie nachalna-nie chciała mnie wypuścić bez podpisania umowy na sukienkę,która mi się wcale nie podobała. Potem od razu pojechałam do LF i tam to po prostu niebo w porównaniu do Suzanne B.-sukienki o wiele ładniejsze i super miła obsługa. Nie wciskają nic na siłę. Oczywiście nie zniechęcam Cię, bo każdemu się co innego podoba, ale musisz być bardzo asertywna i nie dać sobie wcisnąć byle czego. Powodzenia życzę
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na szczęście nic mnie nei bolało. A właśnie Kliwia, ty po ściągnięciu aparatu też dopiero wyrywasz ósemki?? Ja mam jeszcze dwie na dole w dziąsłach i muszę usunąć chirurgicznie. Wściekła jestem, bo okazuje się, że mój ortodonta to jakiś dziwny jest, bo ponoć wszyscy wyrywają przed aparatem zęby, a ten leczy mnie niby taką metodą bez wyrywania zębów, ale co, jak i tak się upomniałam czy mam wyrwać, a on...tak, one są do wyrwania, bo już nie wyjdą, a jedną mam co w dziąsłach jest poziomo:/ A 2 czerwca ściągam te druty Ciekawy ten etiaxil, ja nawet nie wiedziałam, że sa takie antyperspiranty. Kupimy koniecznie sobie, żeby na weselu być suchym ![]() A miałam Wam pokazać kiedyś moje butki ślubne, no i zrobiłam dzisiaj zdjęcie. Kupiłam w Deichmannie za 49zł Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-05-14 o 14:11 |
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na pewno nic a nic się nie spocicie, przynajmniej pod pachami![]() Jeśli chodzi o plener to my jedziemy przed mszą, wolimy przed bo nie chcemy utracic ani jednej chwili z wesela, a dodatkowo taki plener pozwoli nam się odstresować. Zależy nam an tym, bo to było w dzięń ślubu a nie w tygodniu po, to juz nie te emocje jak w tym wielkim dniu |
|||
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
anula nie zawsze trzeba wyrywac ósemki. Ja wyrywam tylko dolne, bo raz ze zaczely mi wychodzic w trakcie leczenia - to ponadto na zdjeciu widac jak sie pchają na 7mki, i nawet sa po za linią zębów na zewntąrz. A ze mnie bolala jedna masakrycznie ze stanem zapalnym, to dostalam skierowanie na wyrwanie. Gdyby nie to nie musialabym rwać.
![]() Ciesze się ze ściągasz ![]() baja o tym polskim odpowiedniku dowiedzialam sie na drugi dzien po zakupie etiaxilu. Jak mi się skonczy etiaxil to wyprobuje antidral, bo jest o polowe tańszy! Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-14 o 14:45 |
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3021 |
|
Raczkowanie
|
Moj Tż-et tez jest tylko kilka cm wyższy wiec bede musiala miec niskie buty, co zreszta jest mi na reke bo do tej pory nie opanowalam sztuki chodzenia na wyokich obcasach, a poza tym wydaje mi sie ze bedzie mi wygodniej tanczyc cala noc na niskim obcasie.
|
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia ja co prawda nie ma porównania, bo nie używałam etiaxilu, ale z antidralu jestem zadowolona bardzo. Trochę szczypie po użyciu, ale ja suszę pachy suszarką, żeby natychmiast się wchłonął i wtedy jest bardzo ok. U mnie starczy jak używam go raz w tygodniu, latem jak jest bardzo gorąco dwa razy, naprawdę nic się wtedy nie pocę. Polecam
edit Gucia jesli suknia się pobrudzi to na samym dole, z resztą będę uważać, jak będą nam kazali siedzieć na trawie to pod tyłek jakiś materiał podłoże, a chodząc po trawie będę podnosić kieckę. Z resztą nawet jak się ubrudzi trochę to pewnie nie będę się tym przejmować to przecież szczegół, ważniejszymi sprawami będe się przejmować
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-05-14 o 14:57 |
|
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
ale mi smutno
![]() Pamiętacie tę sukienkę, którą wczoraj pokazywałam i pytałam jaki kolor wybrać? Ja ją wypatrzyłam w jednym sklepie ale nie mieli tam mojego rozmiaru (38), no ale spisałam sobie producenta i znalazłam sukienkę na allegro zresztą sprzedawaną przez niego osobiście. Pominę już fakt, że producent sprzedaje ją 20 zł drożej niż była w sklepie ale ucieszyłam się, że jest i machnęłam ręką. Wczoraj mnie dopytywał jaki kolor wybieram i w ogóle... a dzisiaj dostaję maila, że mu przykro ale nie mają już czarnych sukienek w rozmiarze 38 i nie będą ich produkowali ... nosz.... k.....normalnie jak to przeczytałam to chciało mi się beczeć Tak... tak... wiem, że są ważniejsze sprawy na świecie niż kolor sukienki ale i tak mi smutno
|
|
#3025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no zgadzam sie z kolezanka |
|
|
|
|
#3026 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
do tego moj pot mial nieprzyjemny zapach, odkad uzywam antidrala jest super!!! posmaruje raz w tygodniu i nawet jak biegam czy robie cos wysilkowego spoce sie wszedzie ale nie pod pachami |
||||
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w galeriach jest zakaz latania z aparatem i cykanie fot.
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojdziemy chwile po 1 tancu.. no moze po 3 -4 odpoczniemy troche od imprezy, rozluźnimy sie![]() Cytat:
i zdaj relacj z przymiarki;D
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
my plener robimy na spokjnie w poniedzialek po slubie. Ten dzien i tak szybko zlatuje, takze nie chcemy zmarnowac ani minuty z imprezy :P juz raz bylismy swiadkami i razem z mlodymi wyjezdzalismy. Po powrocie to juz nie bylo to.
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
jagus w naszej nie ma.
wystarczy pogadac z wlascicielem salonu. Już nie jedna para w miescie robila sobie tam zdjecia.przyklad tu: http://studiomiau.com/galeria.php?IdKategoria=11 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Niestety ta rana dlugo sie goi.
a tak je lubie, ale jak jade samochodem to czuje pedal normalnie na stopie
, ja mam długie włosy ale po nich nie widac z tego powodu że są bardzo cienkie