Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-14, 12:46   #3001
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
już masz? bo jak chcesz to ja mam to w PMP wypisane dostaliśmy na targach

ciekawe co u Madzialenki...odzywała się?
Nie, niestety nic nie pisała. Mam nadzieję, że nic się nie dzieje.
Stary 2009-05-14, 12:53   #3002
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
już masz? bo jak chcesz to ja mam to w PMP wypisane dostaliśmy na targach

Kasiu dokładnie o to mi chodzilo dziekuje bardzo
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 12:55   #3003
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
No własnie nie bardzo..qrde niepokoi mnie to troche biorac pod uwage jej ostatni post
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 12:56   #3004
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

dziewczyny z moejej strony proponuje wszytkim jednak plener w tygodniu po slubie na spokojnie
w dniu slubu nie kazdy ma usmiechneita buzie a po slubei w ksociele przed weselem nie w kadych rodzinach jest to dobrze odbierane ze czeka sie na mlodych
jesli chcece zeby fotograf koniecnzie uwiecznil jak pieknie bylyscie umalowane w dniu slubu i uczesane to poprostu mu to powiedzcie i pstryknei wam kilka zdjec pod ksociolem portretowych
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 13:00   #3005
kliwia
Zakorzenienie

Mi się wydaje ze madzialnke dzisiaj miala juz wracac do polski czyz nie ?? Moze zajela sie pakowaniem itp ?

a co do pleneru to ja tez ide na niego po slubie w poniedzialek, z tego wzgledu ze mamy plener wyjazdowy na caly dzien. Moze i nei bedzie tego blysku w oku, ale usmiech i szczescie beda na pewno no i nie trzeba sie martwic o suknie i mozna sie zrelaksowac na maxa
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 13:08   #3006
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć piękne
ale tu ostatnio cicho troszke
a ja właśnie sobie zalicytowałam sukienke na allegro za 10,50.-
a z przesyłka będzie mnie kosztować 20,50,-
jeśli oczywiście mnikt mnie nie przebuje do jutra

o a to ta sukienka
fajna sukieneczka i cena super!

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
no ja w końcu idę na moją przymiarkę sukni o 15:00 oczywiście wezmę aparat i jak będzie możliwosć to porobię zdjęcia
wczoraj odpadły mi kolejne dwie pary i chyba odpadnie mi jeszcze jedna ponieważ dziewczyna ta rodzi za 5 tygodni a do naszego slubu jakieś 3 tyg i nie wiadomo jak się bedzie czuła
kurde normalnie jestem tak z tego powodu zła że hej , ja nie pójde na żadne wesele do osób które nie przyjda do nas
mam to gdzieś nie będę się prosić , i nawet powiedziałam że się nie odezwę , rozmumiem osoby któresą w złej sytuacji albo które tak jak moja siora że rodzi, ale reszta to dla mnie śmieszne wymówki , ja tak samo się będę tłumaczyć i nie mam zamiaru być miła dla nikogo.
Ja powiedzialam ostatnio TZtowi ze nikomu nigdy nie odmowimy jak nas zaprosi na wesele, bo widze ile to przykrosci sprawia. Ktos chce sie z nami podzielic swoim szczesciem a tu jakies wybrzydzanie. Jeszcze bedzie zal twoim gosciom ktorzy Ci odmowili jak im zrobisz kiedys to samo - chyba tez bym tak zrobila!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Kochane mam pytanie, jak robicie ze zdjęciami? Planujecie plener w dniu ślubu czy w jakimś innym terminie?

Pozdrawiam i życzę Wam dobrego dnia!
czesc pleneru bedzie w dniu slubu ok. godz 16 (slub jest na 11.00, wiec tak po kawie) a reszta kilka dni po slubie.

Cytat:
Witaj Agusia!!
My też pojedziemy na plener w dniu ślubu tylko rano o 11 do lewkowa. ponieważ fotograf powiedział że we wrześniu jak pojedziemy na plener około 19 to już nie będzie takiego światła żeby ładne zdjęcia wyszły a pozatym pałac w lewkowie w sobote jest czynny od 11 do 15 chyba więc itak musimy jechać rano.
O Lewków... mam tak kolegów, którzy zostali franciszkaninami strasznie fajuni ludzie !

Cytat:
dziewczyny była, któraś z Was w salonie Susanne B. w opolu? bo ja jadę z rodzicami w sobotę-TZa zostawię gdzies w galerii i nie wiem czy można tam robić fotki bo bardzo bym chciała Wam pokazać
Ja byłam !!
Nie wolno robic zdjec
Byłam tam z ciocia i przymiarzalam duuuzo sukni bo wybor maja dosc fajny (ceny niektoirych takze sa fajne !) i ciocia mowi "tak ladnie wygkladasz ze tylko Ci zdjecie trzeba by zrobic" i pani od razu "NIE WOLNO ROBIC ZDJEC" Wiec raczej sie na to nie nastawiaj. No chyba ze jak sie zdecydujesz i zamowisz to moze pozwola.

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Ja widziałam zdjęcia pary która sobie robiła plener na dworcu PKP i mieli m.in zdjęcia z dworcowych toaletach
straszne
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 13:09   #3007
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Mi się wydaje ze madzialnke dzisiaj miala juz wracac do polski czyz nie ?? Moze zajela sie pakowaniem itp ?

a co do pleneru to ja tez ide na niego po slubie w poniedzialek, z tego wzgledu ze mamy plener wyjazdowy na caly dzien. Moze i nei bedzie tego blysku w oku, ale usmiech i szczescie beda na pewno no i nie trzeba sie martwic o suknie i mozna sie zrelaksowac na maxa
Madzia miała wracac do Polski 17 maja, ale może własnie zajełas się pakowaniem i zamyka swoje sprawy.
Stary 2009-05-14, 13:17   #3008
Gucia0987
Zakorzenienie

To już jestem pewna, że plener jednak w tygodniu po ślubie. A w jakiej robicie scenerii? Nam będzie robił przyjaciel TŻeta więc będziemy mogli wymyślać, na dzień dzisiejszy myślę o parku w Pszczynie i torach
Wczoraj oglądałam świetne zdjęcia właśnie na torach, metafora o początku współnej drogi jest poprostu niewymowna!
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 13:21   #3009
ania20m
Wtajemniczenie

Tak na torach tak fajny pomysł
my jedziemy do pałacu w lewkowie to jest muzeum wnętrz pałacowych i popstrykamy też fotki w parku i niedaleko jest też małe lotnisko to może też tam zachaczymy

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 13:24   #3010
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, ja używam i nie nażekam, ale penie masz racje, że krutszy czas wystarczy.

Jak dzisiaj używasz po raz pierwszy, to nie depiluj pach i nie przeraź się, że będzie troche szczypać i swędzieć. Ale efekt jest tego wart!

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Zastanawiałam się właśnie nad tym, ale nasz ślub jest o 15, koło 17 będziemy na sali, mamy tylko jedno dniowe przyjęcie i boje się,że nas sporo ominie.

Z tego co pamiętam, to Ty plener miałaś w ogrodzie koło sali, my musieliyśmy jednak gdzieś pojechać.

Cały czas się zastanawiam
nie mialam pleneru w ogrodziew kolo sali

plener mielismy 20 km od naszej miejscowosci w sobotce, na plener wyjechalismy o 17.15, no i wrocilismy przed 19

kliwia jesli chodzi o ta dekoracje z bluszczu to babka mowila, ze jej to duzo czasu zajelo, ponad godzine, wiec sie nie dziwie, ze tyle chce za samo ubranie praktycznie
Stary 2009-05-14, 13:24   #3011
kliwia
Zakorzenienie

gucia tory sa oklepane wg mnie. Teraz naszla nowa epoka zdjec, i super slubne zdjecia wychodza w roznego rodzaju architekturze nowoczesnej i sater takze.
do tego pola i super widoczki.
My jedziemy nad morze do mojego rodzinnego miasta
Ale planuje tez zaciagnac Tż do galerii gdzie są ruchome schody i super kawiarnie z cudniastymi sofami. polne bezdroza itp
No nie wiem kwesia dobrego pomyslu.

agus ja wszytsko rozumiem ale 100 praktycznie za robocizne to troche przesada.
Stary 2009-05-14, 13:24   #3012
__Madzia__
Raczkowanie

My rowniez sie zastanawiamy nad plenerem w parku w Pszczynie-widzialm zdjecia jednej pary co miala wlasnie tam w maju robione zdjecia i bardzo mi sie podobalo, albo zastanawiamy sie jeszcze w parku w Chorzowie.
Stary 2009-05-14, 13:31   #3013
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Tak na torach tak fajny pomysł
my jedziemy do pałacu w lewkowie to jest muzeum wnętrz pałacowych i popstrykamy też fotki w parku i niedaleko jest też małe lotnisko to może też tam zachaczymy
Lotnisko świetny pomysł! My jeszcze myślimy o parku lotnictwa polskiego w krk, mój TŻ ma hopla na punkcie samolotów, łodzi podwodnych itp

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
nie mialam pleneru w ogrodziew kolo sali

plener mielismy 20 km od naszej miejscowosci w sobotce, na plener wyjechalismy o 17.15, no i wrocilismy przed 19
Przepraszam Cię Aguś , coś mi się musiało pomylić. Jeśli obruciliście w 2 godzinki to rzeczywiście super! U nas jest ten problem, że my na sali będziemy dopiero o 17:00, więc może być problem ze światłem. Będziemy mieć w tygodniu

Cytat:
gucia tory sa oklepane wg mnie. Teraz naszla nowa epoka zdjec, i super slubne zdjecia wychodza w roznego rodzaju architekturze nowoczesnej i sater takze.
My jedziemy nad morze do mojego rodzinnego miasta
Ale planuje tez zaciagnac Tż do galerii gdzie są ruchome schody i super kawiarnie z cudniastymi sofami. polne bezdroza itp
No nie wiem kwesia dobrego pomyslu..
Może i oklepane, ale mi się podobają. Co do kawiarni i galerii, nie uda mi się zaciągnąć TŻeta, nie mam najmniejszych szans. Ale pola i widoczki są jak najbardziej możliwe
Stary 2009-05-14, 13:36   #3014
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny była, któraś z Was w salonie Susanne B. w opolu? bo ja jadę z rodzicami w sobotę-TZa zostawię gdzies w galerii i nie wiem czy można tam robić fotki bo bardzo bym chciała Wam pokazać

Ja byłam w tym salonie. To był pierwszy jaki odwiedziłam i byłam załamana-sukienki beznadziejne, a właścicielka strasznie nachalna-nie chciała mnie wypuścić bez podpisania umowy na sukienkę,która mi się wcale nie podobała. Potem od razu pojechałam do LF i tam to po prostu niebo w porównaniu do Suzanne B.-sukienki o wiele ładniejsze i super miła obsługa. Nie wciskają nic na siłę. Oczywiście nie zniechęcam Cię, bo każdemu się co innego podoba, ale musisz być bardzo asertywna i nie dać sobie wcisnąć byle czego. Powodzenia życzę
Stary 2009-05-14, 14:06   #3015
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Lotnisko świetny pomysł! My jeszcze myślimy o parku lotnictwa polskiego w krk, mój TŻ ma hopla na punkcie samolotów, łodzi podwodnych itp

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Przepraszam Cię Aguś , coś mi się musiało pomylić. Jeśli obruciliście w 2 godzinki to rzeczywiście super! U nas jest ten problem, że my na sali będziemy dopiero o 17:00, więc może być problem ze światłem. Będziemy mieć w tygodniu

no problemo ;]
Stary 2009-05-14, 14:10   #3016
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
kliwia ja tez mialam wyrywana osemke 3tygodnie temu.Tak samo-wyrwanie nic nie bolalo dopiero potem sie zaczeloNiestety ta rana dlugo sie goi.
Ja też wyrywałam ósemkę we wtorek ale na szczęście nic mnie nei bolało.

A właśnie Kliwia, ty po ściągnięciu aparatu też dopiero wyrywasz ósemki?? Ja mam jeszcze dwie na dole w dziąsłach i muszę usunąć chirurgicznie. Wściekła jestem, bo okazuje się, że mój ortodonta to jakiś dziwny jest, bo ponoć wszyscy wyrywają przed aparatem zęby, a ten leczy mnie niby taką metodą bez wyrywania zębów, ale co, jak i tak się upomniałam czy mam wyrwać, a on...tak, one są do wyrwania, bo już nie wyjdą, a jedną mam co w dziąsłach jest poziomo:/ A 2 czerwca ściągam te druty

Ciekawy ten etiaxil, ja nawet nie wiedziałam, że sa takie antyperspiranty. Kupimy koniecznie sobie, żeby na weselu być suchym

A miałam Wam pokazać kiedyś moje butki ślubne, no i zrobiłam dzisiaj zdjęcie. Kupiłam w Deichmannie za 49zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (18,9 KB, 48 załadowań)

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-05-14 o 14:11
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 14:17   #3017
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ja też wyrywałam ósemkę we wtorek ale na szczęście nic mnie nei bolało.

A właśnie Kliwia, ty po ściągnięciu aparatu też dopiero wyrywasz ósemki?? Ja mam jeszcze dwie na dole w dziąsłach i muszę usunąć chirurgicznie. Wściekła jestem, bo okazuje się, że mój ortodonta to jakiś dziwny jest, bo ponoć wszyscy wyrywają przed aparatem zęby, a ten leczy mnie niby taką metodą bez wyrywania zębów, ale co, jak i tak się upomniałam czy mam wyrwać, a on...tak, one są do wyrwania, bo już nie wyjdą, a jedną mam co w dziąsłach jest poziomo:/ A 2 czerwca ściągam te druty

Ciekawy ten etiaxil, ja nawet nie wiedziałam, że sa takie antyperspiranty. Kupimy koniecznie sobie, żeby na weselu być suchym

A miałam Wam pokazać kiedyś moje butki ślubne, no i zrobiłam dzisiaj zdjęcie. Kupiłam w Deichmannie za 49zł
Świetne butki, i ten obcasik! Ja właśnie potrzebuję coś tak niskiego, bo mój TŻ jest tylko kilka centymetrów wyższy ode mnie,a były w kolorze ecri?
Stary 2009-05-14, 14:39   #3018
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ja tez mam problem z butami-bardzo wygodne na codzien, bo obcasik jest na malej kaczuszce i sa zamszowe, a przez to mieciutkie i wygodne i normalnie zaczely mi sie robic dziury na podeszwie a tak je lubie, ale jak jade samochodem to czuje pedal normalnie na stopie musze sie rozejrzec za nowymi tylko nie mam czasu
też miałam takie ukochane buty, które wydzierały się od spodu, ale ich nie wyrzuciłam bo żal mi było. Rok leżały w szafie i czekały nie wiadomo na co. W końcu zaniosłam je do szewca, podbił mi je od spodu i znów je moge nosić

Cytat:
Napisane przez wiolek200 Pokaż wiadomość
a ja juz wybrałam zaproszenia ..moze nie są takie jakie sobie wymarzyłam ale przy takiej ilosci jaka jest mi potrzebna nie mogłam sobie pozwolic na droższe bo my z TZ zapraszamy ok 250 os i musiałam kupic 140 zaproszeń a jednak to jest duza różnica przy zakupie takiej ilości przy cenie za 1 zaproszenie 1zł a 2 złlub 3zł...
bardzo ładne, sama o nich myślałam, bo też nie chcieliśmy kupiowac drogich zaproszeń, ale ostatecznie sami je zrobiliśmy, równiez z powodu oszczędności

Cytat:
Cześć dziewczynki!
Wczoraj wieczorkiem mnie nie było i postaram się troszkę nadrobić. Co do taśmy do ubrań - polecam. Ja jeszcze znalazłam świetny sposób, żeby się nic nie odklejało. Miejsce, w które planuje przykleić plaster, na noc smaruję (najlepszym antyperspirantem na świecie) etiaxilem (kupuje się w aptece, smaruje się na noc, rano zmywa i przez 5dni nie trzeba używać żadnych dezedorantów - brak potu, brak jakichkolwiek dyskomfortów), rano zmywam i przyklejam - trzyma się świetnie!
a ja polecam polski, tańszy odpowiednik Antidral, naprawdę jest świetny, tak więc PM kupujcie go na pewno nic a nic się nie spocicie, przynajmniej pod pachami

Jeśli chodzi o plener to my jedziemy przed mszą, wolimy przed bo nie chcemy utracic ani jednej chwili z wesela, a dodatkowo taki plener pozwoli nam się odstresować. Zależy nam an tym, bo to było w dzięń ślubu a nie w tygodniu po, to juz nie te emocje jak w tym wielkim dniu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 14:44   #3019
kliwia
Zakorzenienie

anula nie zawsze trzeba wyrywac ósemki. Ja wyrywam tylko dolne, bo raz ze zaczely mi wychodzic w trakcie leczenia - to ponadto na zdjeciu widac jak sie pchają na 7mki, i nawet sa po za linią zębów na zewntąrz. A ze mnie bolala jedna masakrycznie ze stanem zapalnym, to dostalam skierowanie na wyrwanie. Gdyby nie to nie musialabym rwać.
Ciesze się ze ściągasz

baja o tym polskim odpowiedniku dowiedzialam sie na drugi dzien po zakupie etiaxilu.
Jak mi się skonczy etiaxil to wyprobuje antidral, bo jest o polowe tańszy!

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-05-14 o 14:45
Stary 2009-05-14, 14:50   #3020
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o plener to my jedziemy przed mszą, wolimy przed bo nie chcemy utracic ani jednej chwili z wesela, a dodatkowo taki plener pozwoli nam się odstresować. Zależy nam an tym, bo to było w dzięń ślubu a nie w tygodniu po, to juz nie te emocje jak w tym wielkim dniu
A nie boisz się, że gdzieś wybrudisz sukienkę i później ślub, wesele w takiej nie idealnie czystej? Wiem,że specjalnie nie będziesz się tażać w trawie, ale wiesz o co mi chodzi...
Stary 2009-05-14, 14:52   #3021
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Świetne butki, i ten obcasik! Ja właśnie potrzebuję coś tak niskiego, bo mój TŻ jest tylko kilka centymetrów wyższy ode mnie,a były w kolorze ecri?
Moj Tż-et tez jest tylko kilka cm wyższy wiec bede musiala miec niskie buty, co zreszta jest mi na reke bo do tej pory nie opanowalam sztuki chodzenia na wyokich obcasach, a poza tym wydaje mi sie ze bedzie mi wygodniej tanczyc cala noc na niskim obcasie.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 14:52   #3022
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
też miałam takie ukochane buty, które wydzierały się od spodu, ale ich nie wyrzuciłam bo żal mi było. Rok leżały w szafie i czekały nie wiadomo na co. W końcu zaniosłam je do szewca, podbił mi je od spodu i znów je moge nosić

bardzo ładne, sama o nich myślałam, bo też nie chcieliśmy kupiowac drogich zaproszeń, ale ostatecznie sami je zrobiliśmy, równiez z powodu oszczędności

a ja polecam polski, tańszy odpowiednik Antidral, naprawdę jest świetny, tak więc PM kupujcie go na pewno nic a nic się nie spocicie, przynajmniej pod pachami

Chyba, rzeczywiście warto wypróbować coś tańszego... jak tylko skończy mi się etiaxil, to kupię! Dziękuję
Stary 2009-05-14, 14:53   #3023
baja_86
Zakorzenienie

kliwia ja co prawda nie ma porównania, bo nie używałam etiaxilu, ale z antidralu jestem zadowolona bardzo. Trochę szczypie po użyciu, ale ja suszę pachy suszarką, żeby natychmiast się wchłonął i wtedy jest bardzo ok. U mnie starczy jak używam go raz w tygodniu, latem jak jest bardzo gorąco dwa razy, naprawdę nic się wtedy nie pocę. Polecam

edit
Gucia jesli suknia się pobrudzi to na samym dole, z resztą będę uważać, jak będą nam kazali siedzieć na trawie to pod tyłek jakiś materiał podłoże, a chodząc po trawie będę podnosić kieckę. Z resztą nawet jak się ubrudzi trochę to pewnie nie będę się tym przejmować to przecież szczegół, ważniejszymi sprawami będe się przejmować

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-05-14 o 14:57
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 14:55   #3024
motley
Zadomowienie

ale mi smutno

Pamiętacie tę sukienkę, którą wczoraj pokazywałam i pytałam jaki kolor wybrać? Ja ją wypatrzyłam w jednym sklepie ale nie mieli tam mojego rozmiaru (38), no ale spisałam sobie producenta i znalazłam sukienkę na allegro zresztą sprzedawaną przez niego osobiście. Pominę już fakt, że producent sprzedaje ją 20 zł drożej niż była w sklepie ale ucieszyłam się, że jest i machnęłam ręką. Wczoraj mnie dopytywał jaki kolor wybieram i w ogóle... a dzisiaj dostaję maila, że mu przykro ale nie mają już czarnych sukienek w rozmiarze 38 i nie będą ich produkowali ... nosz.... k.....
normalnie jak to przeczytałam to chciało mi się beczeć
Tak... tak... wiem, że są ważniejsze sprawy na świecie niż kolor sukienki ale i tak mi smutno

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 14:58   #3025
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:

a to dobre

no zgadzam sie z kolezanka
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 15:03   #3026
diya1983
Zadomowienie

Cytat:
my robimy tak z jednej strony sali moi goście z drugiej TZ-a a przy nas posadzimy młodych
my tez chcielismy w ten sposob, ale stol z nami jest za maly by wszystkich znajomych pomiescic...

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
dobranoc dziewczyny, ide juz bo padam bo dzisiejszym dniu
dzieki, ze jestescie
jak sie czujesz Kochanie?

Cytat:
ładne masz włoski, zazdroszczę, ja mam długie włosy ale po nich nie widac z tego powodu że są bardzo cienkie takie odziedziczyłam , a proste jak strąki, kazdy mysli że prostuje a ja poprostu myję i czekam az wyschną same czasmai słusze suszarką głową w dół żeby nie były takie przyklapnięte
w sumie dlatego chciałam sobie przedłuzyć, bo cięzko cos z nich wykombinować, ale dobra fryzjerka powinna umieć zrobić tak żeby fryzura była efektowna i żeby wydawało się że jest ich dużo

troche posprzeczałam się z szefem i nie wiem co myślec na ten temat, nawet mi powiedział żeby sobie szukała pracy od czerwca ale chyba potem zmienił zdanie
masz bardzo ladne wlosy, ogladalam na nk, moich nie widzialas - sa tak cienkie ze nie widac pojedynczego wlosa !!!

Cytat:
kliwia ja co prawda nie ma porównania, bo nie używałam etiaxilu, ale z antidralu jestem zadowolona bardzo. Trochę szczypie po użyciu, ale ja suszę pachy suszarką, żeby natychmiast się wchłonął i wtedy jest bardzo ok. U mnie starczy jak używam go raz w tygodniu, latem jak jest bardzo gorąco dwa razy, naprawdę nic się wtedy nie pocę. Polecam

edit
Gucia jesli suknia się pobrudzi to na samym dole, z resztą będę uważać, jak będą nam kazali siedzieć na trawie to pod tyłek jakiś materiał podłoże, a chodząc po trawie będę podnosić kieckę. Z resztą nawet jak się ubrudzi trochę to pewnie nie będę się tym przejmować to przecież szczegół, ważniejszymi sprawami będe się przejmować
ja uzywam antidrala i jestem mega zadowolona - kiedys musialam nosic bluzki tylko na ramiaczkach bo zaraz byly plamy do tego moj pot mial nieprzyjemny zapach, odkad uzywam antidrala jest super!!! posmaruje raz w tygodniu i nawet jak biegam czy robie cos wysilkowego spoce sie wszedzie ale nie pod pachami
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 15:39   #3027
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Ale planuje tez zaciagnac Tż do galerii gdzie są ruchome schody i super kawiarnie z cudniastymi sofami. .
no to patrz, zeby na planach sie nie skonczylo Bo w galeriach jest zakaz latania z aparatem i cykanie fot.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 15:48   #3028
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane mam pytanie, jak robicie ze zdjęciami? Planujecie plener w dniu ślubu czy w jakimś innym terminie?
my robimy plener dniu slubu wtedy najlepiej widac emocje pojdziemy chwile po 1 tancu.. no moze po 3 -4 odpoczniemy troche od imprezy, rozluźnimy sie

Cytat:
będzie 106 osób + 5- cioro dzieci + 7 osób ( orkiestra, foto. kam.)
mam nadzieje że nikt mi już nie odmówi bo się załamę

misiek pisałam parę postów wcześniejj
dzisiaj jade koło 15:00

smutam się bo wszystko jest nie tak jak trzeba, cioągle cos nie tak
jadę na tą przymiarkę ale jakoś narazie nie jestem zbytnio tym zachwycona , jakoś mi tak to zwisa.

dziękuje za zaproszenie , bardzo podoba mi się te zdjęcie w czarnej sukience, slicznie wyszłaś ah zadroszczę włosków
koniecznie pokaz fotki i zdaj relacj z przymiarki;D
Stary 2009-05-14, 16:02   #3029
jaga_2001
Zakorzenienie

my plener robimy na spokjnie w poniedzialek po slubie. Ten dzien i tak szybko zlatuje, takze nie chcemy zmarnowac ani minuty z imprezy :P juz raz bylismy swiadkami i razem z mlodymi wyjezdzalismy. Po powrocie to juz nie bylo to.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 16:13   #3030
kliwia
Zakorzenienie

jagus w naszej nie ma. wystarczy pogadac z wlascicielem salonu. Już nie jedna para w miescie robila sobie tam zdjecia.
przyklad tu:
http://studiomiau.com/galeria.php?IdKategoria=11
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości