|
|
#1591 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uudzie święci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Liloooooooooooooooooooooo sz!!! Ty kozico burgundzka!!! Cóżeś Ty tu narobiła????????????????? ? Nadrabiam Was od samego rańca waryjatki jedne żarłoczne!!! Cytat:
Druuuuuu... [...] A reszta żarłoków się nie zacytowała Foch z przytupem ![]() Cytat:
Z Ciebie oraz z fana Brit Cytat:
2- ehem - całe szczęście, że żaba odpadła Cytat:
nikt inny tylko ona potrafi jeść o tej porze Cytat:
2- wazne , ze nie jest zle Cytat:
wieszanie też chyba nie jest na topie, cooo? 2- pieknota ![]() 3- no i zdrówka tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fajne wytłumaczenie, żeby się od pisania wymigać Zatonęłam w Waszych postach Anusia- to ładnie się mężol załatwił na tej drabinie ![]() Co jak co, ale jak się coś podoba to trzeba od razu kupić Więc bierz tę kieckę, moich butków czerwoniastych <na które byłam napalona> już nie ma No i powodzenia jutro w robocie Cytat:
to tak jak ja na grillu uwielbiam jeść pomidory z sosem majonezowo-czosnkowym z serem żółtym pychotka Wiecie co?? 2/3 postów mi się wogle nie zacytowały Która to polecała mi acatar?? Z węzem mym nieciekawie... <nadal działa mi na nerwy niesamowicie> swoim brakiem zainteresowania moją osobą ![]() Olać system i jego też! Miłego dzionka misiaczki
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki, to mnie żeście podsumowały
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- męża mam Cytat:
przecież piszę dziś |
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie no Kasience Cudacznej nie dogodzi
najpierw mnie namawia na powrót na łono wizażowe -o kurczaczek ale zabrzmiało a teraz focha się o to , że dzięki nam ma co robić w pracy![]() buziak dla Ciebie Ślicznoto system olej Męża nie olewaj, daj mu odrobinkę czasu...a jak nie to haczkę Ci wyślę i dasz rady wszak Zdolna z Ciebie Dzioułszka![]() dobrze że wracasz do formy fizycznej ![]() butami się nie przejmuj-znajdziesz inne jeszcze piękniejsze ![]() lof lof lof Pysiaku ![]() Kinuś no tak nie przemyślałam że w sobotę to się Męzorek w łaski wkrada wybacz Kochana moją głupawkę![]() Aguniu powiedziałam Męzowi przez telefon o tej cesarce, jego odpowiedź:wróciła do wizażowania i już fiksuje, już się łudziłem że mam normalną żonę. Sama nie wiem focha walnąć czy inaczej Go ukarać coś wymyślę![]() co do pierorków się zgadzam
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-14 o 14:59 Powód: bo naprodukowały posty :) |
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasieńka cieszem się że pomogło
|
|
#1596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) się miałam nie zmieścić 2. No się załatwił. A teraz mi tu jęczy że nie da rady pojechać obejrzeć ze mną kieckę bo go koga boli i pedałów nie da rady naciskać w samochodzie A nie chcę sama kupować bo fajnie żeby mu się podobała sukienka ![]() Acha - czyli mąż na sobotę przypada ![]() Lil - "łono wizażowe " ![]() agunia - no własnie - cóż pies poradzi jak właściciel tępy
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-14 o 15:02 |
|
|
|
|
#1597 |
|
Wtajemniczenie
|
Anusia zazdraszczam wzrostu
![]() i użyj naszych babskich sposobów żeby Męza zmotywować do jazdy.podziałaj na Jego wzrokowość-taką męską wadę konstrukcyjną ![]() aaaa Kasienko odrazu od Kozic a ja dziś mam w planach depilejszyn wszak Mąż do domu powracaEdytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-14 o 15:05 |
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo a ja splyw kajakowy mam juz zaliczony.... Plynelam Czarna Hancza
. Rewelacja mowie wam.A dzis walcze z naprawieniem Outlooka, bo oczywiscie kierowniczka starej daty i wszystko popsula... hihihi |
|
|
|
#1599 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze, że Dagecik-Widgecik na miejscu
|
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybaczam ![]() hehe, no rzeczywiście, jak mogłam zapomnieć ![]() ciekawe, czy w tą sobotę się wywiąże z obowiązków i mnie ... przedmucha na sobotę i na inne dni tygodnia też , ja się tam tak sztywno grafiku nie trzymamboże gdyby ten mój dmuchawiec to przeczytał, to dopiero bym miała ... przedmuchane )---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i daj Mu szansę-cały tydzień czekał ![]() i dzięki Kinuś wiedziałam że Litościwa z Ciebie Duszyczka![]() i nie pozwalam się utapiać
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Wy mi dziś poprawiacie humor dziewczyny , siedzę i zęby suszę cały dzień![]() Liluś, specjalnie na Twoje życzenie nie będę się utapiać |
|
|
|
|
#1604 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj lachonki patrzę, że dajecie czadu. Nie mogłam czytać wcześniej bo gadałam z babką z biura na temat wakacji.
Kasico nie olewaj męża - węża. Mam nadzieję, że wszystko się szybko poukłada. A może tak "ofiarę" przez jakiś czas zagrać. U mnie czasami to działa. Taka biedna i nieszczęśliwa ![]() Spływy - zdecydowanie nie dla mnie. Taki bardziej "pudel" ze mnie. Spływom mówię zdecydowanie NIE, ale wyjazd integracyjny i tą beczkę piwa chętnie bym zaliczyła. Rodzenie dzieci - hmm... w sumie to jeżeli chodzi o sam fakt rodzenia to jestem raczej w grupie z facetami. Współczynnik bólu mam męski Sałatkę grecką uwielbiam, zresztą nawet samą fetę na sucho mogę wcinać ![]() Ok spadam do domku, muszę zajść do ery, wczoraj kupiłam telefon i nie mogę klapki ściągnąć żeby kartę włożyć - masakra normalnie. mój telefon: http://gsm.magazyn.pl/telefony-komor...a7510supernova Anusia pochwal się tym zakupem koniecznie |
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już Gosia temat telefonowo komórkowy zaczęła, to ja Wam się "pochwalę" (jak by było czym
), że utopiłam swoją komórkę w biurowym kiblu |
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, czy zadziała, bo głośniczek strasznie zamókł, ale najważniejsze, że karta się uratowała a baterię musiałam wyrzucić, bo tak napuchła, że myśleliśmy, ze nam w domu wybuchnie
|
|
|
|
|
#1608 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i naprawilam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. choc ostatnio widzialam jeden superowy i w dodatku czerwono czarny ![]() A co do mezow wzrokowcow to prawda. Nic nie jest lepsze niz seksi zoneczka. ![]() Wczoraj moj Skarb mi powiedzial ze za pierwsza wyplate mam sobie kupic cos ekstra. Firaneczki o ktorych pisalam wygladaja tak, tylko marza mi sie uszyte z markizety a nie z woalu kreszowanego jak to jest na zdjeciu. Ps. Ja mam okno balkonowe na srodku a nie z boku
|
||
|
|
|
#1609 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguniu
to jest myśl-taki pakiet 2 w 1![]() a jeśli chodzi o Twoją radę to nie mogłaś tego napisać jakies 3 miesiące temu? załatwiłam tak telefon-no chciałam mu pomóc suszarą wyschnąc-nie docenił mojej dobrej woli i chęci-niewdzięczny, musiałam go zastąpić innym.taka zemsta![]() Kinuś to ja już nie chcę wiedzieć co Ty w tym kibelku z telefonikiem wyczyniasz ![]() ![]() a Dagmarka z firankami szaleje ![]() Gosia fajna nokiunia Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-14 o 15:46 |
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1611 |
|
Wtajemniczenie
|
to "czasem"mnie intryguje
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() firaneczki baaaardzo ładne Liluś nie chcesz, a ja Ci powiem , nie miałam kieszeni, to go sobie za dekolt schowałam i jak się nachyliłam, to tylko usłyszałam PLUMMMMM |
|
|
|
|
#1613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Efekt zamierzony osiągnięty
![]() Cytat:
I nic więcej nie napiszę Zmykam do domku, buziaki
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
![]() mąż to myślałam, że się zleje ze śmiechu ![]() ale żebyście widziały jak szybko ten tel. na dno poszedł
|
|
|
|
#1616 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak pokusi i teraz do domku zmyka_Aguś
![]() Kinuś ścierał mi teraz monitor-szybko Twoja pomysłowość mnie urzekła
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1618 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ SŁONECZKA
yyy...no! ![]() czekoladinko musimy dbać o Ciebie, a my tu mamy same dobre rzeczy...częstowałaś się? Cytat:
A co do fotek, to śliczniaste, nie mogę się napatrzeć na tego kochanego stworka... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 780?![]() Owocnych poszukiwań Izuś.. Cytat:
A co tak się czepiają gosiu? I to jest fakt, ze jak mama "osobista" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też mam duże oczy cheba, ale staram sie je trzymać blisko siebie... Cytat:
![]() Dobrze, ze nic poważnego z mężem... Cytat:
Cytat:
Słonka...a oglądał ktoś wczoraj horror na TVN "KATAKUMBY"... ![]() Mówie Wam jak ja sie nacykałam wczoraj...ojeja! Dopóki Krzysiek nie spał, to luzik, ale jak poszedł spać, to musiałam co chwilę przełączyc na inny program, bo były chwile grozy.... Aha i wielgachne buziaki dla DZIEWUSZEK, które mnie tak ładnie pożegnały wczoraj... Ejjj właśnie gdzie moje zacytowane posty... przeciez ktoś mnie pytał o te andruty....no właśnie moonik, to było tak, że mężowi opowiedziałam o tej akcji z andrutami, że Twój miał minę co to, a mój sie pyta : "nie jadł andrutów?" Twój nie jadł? Chyba bedzie trzeba naszym mężom zrobić tajniackie forum Mężowie Doskonałych Żon... daget to CIę ujawniłam...ups... ![]() |
|||||||||
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
przyznam Ci szczerze, że sama jestem zaskoczona swoją pomysłowością
, bo to był pierwszy raz kiedy tak zrobiłam ,a dziś mam ta samą bluzkę, co wtedy
|
|
|
|
#1620 |
|
Wtajemniczenie
|
Izulek
lepiej męzom nie poddawac takiego pomysłu![]() Kinuś ale już do kibelka teraz nie idziesz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

wieszanie też chyba nie jest na topie, cooo? 

najpierw mnie namawia na powrót na łono wizażowe -o kurczaczek ale zabrzmiało
system olej Męża nie olewaj, daj mu odrobinkę czasu...a jak nie to haczkę Ci wyślę i dasz rady
coś wymyślę

hand-made: urodzinowo na 40tkę