Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-14, 18:53   #4291
ksh
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd

Malwiiiiinka Dużo się uczyłaś to na pewno nie będzie tak źle

Cytat:
Napisane przez DeBourbon Pokaż wiadomość
chyba nie doszło co napisałam ale napisałam mniej więc takie coś: ŁAŁ
Burbonie, jak widzę te Twoje lawiny emotek, to jestem rozwalona
(musiałam ich nawet trochę usunąć, bo "wiadomość przeładowana grafiką")

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
Ksh - zabiłaś mnie Żeby randke odwołac? Ja pamiętam że w książce było że Eric brat Sereny był od niej straszy i B chciała się z nim przespac i czasami jak ogladam serial i mi się to przypomina to wybucham śmiechem bo w serialu to nijak by nie przeszło A fee A co do Nate to jest śliczny fakt I te oczy ( lubię jak ma grzywkę tak na czoło zaczesaną ) ale Chuck w 2 sezonie jest taki męskiii mrrrauu i ten jego głosss taki baryton OMG! I wzrok i gesty! Aż ciary idą! I uwielbiam jak Chuck mówi do Nate'a per 'Nataniel' I'm lovin it!
Arkadia, Ty też mnie rozwalasz swoimi opisami
Próbuję sobie wyobrazić, jak musiała wyglądać ta Twoja ustna matura z angielskiego
(a ten chłopak to jednak trochę głupi był, tak, że chyba dobrze się złożyło )
Cytat:
OGŁOSZENIE!!!! ( też w związku z postem Ksh )

Ja chętnie oddam częśc swojego biustu!!! Naprawdę dziewczyny duży cyc że tak powiem to nie do końca taka rewelacja. Ostatnio mi siostra dała kamizelkę dżinsową i ledwo ją w cyckach dopięłam Mam nadzieję ze razem z całym tłuszczem zejdzie tez trochę biustu!
Bo to DRAMAT już pomału jest!
Jak któraś chętna ja z radością oddam!
rzeczywiście dramat
Wizażowa Akcja Humanitarna - dostarczamy Arkadii odpowiedni ubiór (a przy okazji oskalpujemy ją z biustu )
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 18:59   #4292
nicRu
maszyna, nie człowiek

Akcja ksh -> XD
Stary 2009-05-14, 19:01   #4293
Cherry90
Rozeznanie

Cytat:
naprawde ? o matko ale mnie pocieszylas!! a cos moze jeszcze mówiła ? jestem ciekawe jak to wygląda
Serio, serio;P Na pewno sie dostaniesz! Moja kuzynka przy takich wynikach byla naprawde jedna z pierwszych... brakowalo jej chyba 400 punktow do maxa na 2000 bodajze :p Uczysz się rysunku i masz talent, wiec to wszystko czego potrzeba ;P Ona uwielbia mechanikę Ogolnie to tam jest duzo prac do wykonywania w sensie projektow, mniej teorii..
Cherry90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:02   #4294
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
To sobie wyobraźcie mnie, kurdupla 1,58m. Idę do sklepu i szukam spodni, wszędzie rurki w ów czasie były. I żadnym nie mogłam kupić, płakac mi się chciało, bo krótkie nózki jak u kaczuszki mam, a w dodatku szerokie biodra. Po prostu dramat.
Jej, mam dokładnie to samo!
Ja normalnych dżinsów nawet kupić nie mogę. I to nawet w tych sklepach typu Levis, Wrangler jest problem, bo wszystkie dżinsy są za niskie w stanie, a ja mam duży tyłek i szerokie biodra.
Dlatego coraz częściej chodzę w spódnicach i materiałowych.

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
Tak, to moja koleżanka ale z tego co wiem chyba już zmieniła zdanie
No wiesz, UŚ jakiejś super renomy nie ma, ale tragiczny też nie jest. Z tego co wiem to ten wydział jest dość dobry. Ten kierunek chyba ściąga najwięcej studentów z innych miast Łodzi nie znam, ale Katowice tak. Nie jest to takie miasto jak Kraków, Warszawa czy Wrocław, ale coś tam się dzieje. Teatrów trochę mamy, operę też Aaa, imprezy też fajne się zdarzają
Gdyby był na USiu mój kierunek, pewnie bym została na Śląsku Zresztą, jak się nie dostanę do Warszawy czy Krakowa, zostanę tu.
Mnie rozwala to, że ta produkcja często kusi osoby, którym podoba się nazwa i to, że matury nie liczą. Ostatnio spotkałam dziewczynę, która z polskich aktorów zna, jak sama twierdzi, tylko Kasię Cichopek () i jeszcze się dziwi, że się tam w ubiegłym roku nie dostała. Wiem, że akurat nie o historię filmu tam chodzi, bo to nie filmoznawstwo, ale jednak egzamin jest jaki jest i wypadałoby się trochę w branży orientować.

Wydawało mi się, że wybierasz się na jakąś łączoną filologię na UŚ, bo słyszałam, że tam dobre są Ostatnio mi się nawet spodobała fil. angielska z francuską, ale jednak na żadną filologię się nie pokuszę, bo mimo, że nie mam dużych problemów z nauką języków, to nie mam kompletnie słuchu i wiem, że na czymś typu fonetyka bym mogła polec.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:06   #4295
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Mnie rozwala to, że ta produkcja często kusi osoby, którym podoba się nazwa i to, że matury nie liczą. Ostatnio spotkałam dziewczynę, która z polskich aktorów zna, jak sama twierdzi, tylko Kasię Cichopek () i jeszcze się dziwi, że się tam w ubiegłym roku nie dostała. Wiem, że akurat nie o historię filmu tam chodzi, bo to nie filmoznawstwo, ale jednak egzamin jest jaki jest i wypadałoby się trochę w branży orientować.

Wydawało mi się, że wybierasz się na jakąś łączoną filologię na UŚ, bo słyszałam, że tam dobre są Ostatnio mi się nawet spodobała fil. angielska z francuską, ale jednak na żadną filologię się nie pokuszę, bo mimo, że nie mam dużych problemów z nauką języków, to nie mam kompletnie słuchu i wiem, że na czymś typu fonetyka bym mogła polec.
Ooo fest.. Nasza najlepsza aktorka
Nie, ja chcę na lingwistykę do Warszawy, ewentualnie filologia ang-niem w Krakowie, ale to już jest kolegium. Myślałam kiedyś o tej właśnie filologii, ale stwierdziłam że nie zdradzę mojego niemca dla jakiegoś tam francuza

Dobra, idę się pouczyć.

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:09   #4296
gretka10
Raczkowanie

nie wiem czy ktoś mnei tu jescze pamięta na tym wątku bo udzielać skończyłam się tag gdzieś koło marca, ale teraz matury( choc nei jestem zadowolona z fizyki) się skończyły to i może czas znajdę...
widzę że teraz nowe wiadmosci to z prędkoscia światła sa tu dodoawane , ale mam nadzieję że jakoś choc trochę nadrobie:P
gretka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:11   #4297
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Ja, ok65B-C (czyli 70A) melduje sie poslusznie i chetnie troche wezme :P Tak zeby miec pelno w obecnej miseczce i starczy. Wiecej od zycia nie wymagam.
KKochana nie chce ci mieszać ale wydaje mi się, że masz źle dobrany biustonosz. Zeby nosić taki o obwodzie 65 powinnaś mieć tak około 75cm pod biustem (plus minus). Ja noszę staniki o takim obwodzie a jak ja wyglądam!. Ty jesteś bardzo drobna i powinnaś celowa raczej w 6o lub mniej... Byłaś w koncu w tym sklepie na kurdwanowie?
Cytat:

Ja chętnie oddam częśc swojego biustu!!! Naprawdę dziewczyny duży cyc że tak powiem to nie do końca taka rewelacja. Ostatnio mi siostra dała kamizelkę dżinsową i ledwo ją w cyckach dopięłam Mam nadzieję ze razem z całym tłuszczem zejdzie tez trochę biustu!
Dla mnie kupienie bluzki zapinanej na guziki graniczy z cudem! Wszystkie sie rozłażą :/

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość
hej hej

melduje się po Historii Sztuki....
kurcze to była jakaś ewidentna kpina!!
zadania jak z kosmosu :/ przykłady też.

jak zobaczyłam te obrazy i przykłady architektury to myślałam że wyjdę...

kurcze jak zalicze na te 30% to będzie dobrze..... ale coś czuje że nie bedzie tyle
Zdasz zdasz Malwinka! Moja koleżanka mówiła, że była dość prosta- no prostsza niż się spodziewała, bo myślała, że testu nie ruszy... Pewnie tobie teraz wydaje się, że ci źle poszło a w czerwcu okaże się ze było całkiem ok...

U mnie w szkole jeden koleś (zeszłoroczny absolwent) zdawał histrię sztuki.... bo założył się o beczkę piwa
Nie ma to jak dobra mobilizacja!

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Jutro o 12:30 ścinam włosy
Wezme chyba bez modelowania bo kasa w kieszeni a i tak w domu ułoże po swojemu :P
Ja o 15

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:16   #4298
shewa
Zakorzenienie

Ja to wogóle jestem dziwna :P
Góre mam drobną, cycki małe, i czasem i XS potrafi za szerokie być np pod pachami bo mam za mało cyca...
A ze spodniami to raz że za długie wszystkie, a dwa to bioder wielkich nie mam, tyłka też nie, ale uda mam spore i jak np wezme spodnie dobre w udach to z tyłka spadają
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:18   #4299
RedApple
Zakorzenienie

ja mam takie pytanie dziewczyny:
piszę pracę i mam głupi temat. No i za bardzo nigdzie w opracowaniach nie ma nic stricte o motywie uczty, żeby to jakiś badacz książkowy się wypowiadał o niem. Głównie np w Panu Tadku czy Przedwiosniu jes napisane ogólnikowo.
No i takie pytanie: Czy koneiczne jest, że muszę przytaczac czyjąć wypowiedź? Chodzi mi o to czy muszę pisac: pan xxx napisał w yyy że motyw taki a taki/że pan tadeusz........
Bo nigdzie nic podobnego nie mam

czy wy mówiłyście to czy można to pominąć?
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:19   #4300
kasiencja
Pani Buka

Malwinka, wiem, że dużo uczyłaś się do tej historii sztuki, więc mam nadzieję że będzie dobrze... zwłaszcza że mało osób to zdaje przecież i liczy się sam fakt

dziewczyny pokażcie się po tych fryzjerach ja sobie muszę odrosty farbnąć niebawem, chociaż TŻ twierdzi, że mu się podoba jak mam takie prawie pół blond, pół brązowe

w ogóle byłam u gina, wydałam kupę kasy na wizytę i leki ale mam nadzieję, że wyleczę

Cytat:
Napisane przez muchahahaha Pokaż wiadomość
ja tez mam krotkie nogi. kazde spodnie, ktore sobie kupilam od 10 roku zycia musze skracac haha xd masakra.
a szeroka to ja cala jestem :P
no właśnie. dużo dziewczyn ma takie bardziej kobiece figury, szersze biodra i uda, krótkie nogi, a np szczupłą dość talię... moje spodnie ZAWSZE są za luźne w pasie i mama musi mi je skracać, a mniejszego rozmiaru nie wezmę bo nie przecisnę go przez tyłek przecież nie każda ma figurę modelki.

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
ej, nie wiem czemu, ale mnie strasznie rozbawiło to "Burbonie..."

arkadia! trochę biustu to i ja Ci mogę zabrać

a tak a propos:
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...l?ticaid=6806b

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:23   #4301
gaia
Zadomowienie

ja też miałam straszny problem z kupieniem ostatnich jeansów. Te z "popularnych" sklepów cena 100-150 wszystkie były jakoś beznadziejnie uszyte. Najszczuplejsza nie jestem, nawet jak mnie cisnęły w pasie to i tak odstawały styłu tak, że mogłam sobie cos tam schować...

Po 2 miesiącach poszukiwań zrezygnowałam. Dozbierałam kasę i kupiłam najdroższe spodnie w moim życiu ale przynajmniej leżą dobrze. Jednak sklepy takie jak Wrangler czy Levis są dobre (przynajmniej dla mnie) bo osobno można wybrać nogawki a osobno pas. Chciaż Levisy też mi odstawały :P Jestem trudnym przypadkiem

Stary 2009-05-14, 19:24   #4302
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja ze spodniami tez jestem trudny przypadek. A w sklepie na Kurdwanowie w końcu nie byłam, ale teraz mam 4 miesiace zeby sie w koncu wybrac :P
Stary 2009-05-14, 19:29   #4303
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
ja mam takie pytanie dziewczyny:
piszę pracę i mam głupi temat. No i za bardzo nigdzie w opracowaniach nie ma nic stricte o motywie uczty, żeby to jakiś badacz książkowy się wypowiadał o niem. Głównie np w Panu Tadku czy Przedwiosniu jes napisane ogólnikowo.
No i takie pytanie: Czy koneiczne jest, że muszę przytaczac czyjąć wypowiedź? Chodzi mi o to czy muszę pisac: pan xxx napisał w yyy że motyw taki a taki/że pan tadeusz........
Bo nigdzie nic podobnego nie mam

czy wy mówiłyście to czy można to pominąć?
Ja tak nie pisałam. Jedynie raz powiedziałam: "pozwolę sobie zacytować za K. Wyką fragment tego utworu...". Ale musiałam tak zrobić, gdyż był to fragment utworu Słowackiego, którego nie miałam w biblio. A w opracowaniu pan W. właśnie cytował fragment Słowackiego.

Swoją drogą do motywu uczty idealnie pasuje miczta u wierzynka. Pisałam kiedyś pracę na konkurs historyczny o tej tematyce. Możedsz wykorzystać kronikę Galla Anonima i obraz Jana Matejski

Stary 2009-05-14, 19:30   #4304
zanetka007
Wtajemniczenie

Dziewczyny! Właśnie dziś ostatni raz byłam w szkole i ostatni raz męczyłam się czekaniem na moją kolej!
Jak ja się cieszę.
Angielski - totalna zaćma, zapomniałam jak jest hasło po ang.
A drugi punkt chyba ucięły mi, bo chyba połączyłam dwie kropki w jedną z rozpędu.
Ale 18/20 jest!

Jutro jadę na Kortowiadę

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:32   #4305
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Cytat:
arkadia!! mozesz mi oddac :
Cytat:
Napisane przez Olayla Pokaż wiadomość
a jak Ci się zmniejszy to będziesz żałować :P ja miałam kiedyś 75E teraz mam 75C i wydaje mi się że już nic nie mam.. ;/
Cytat:
Ja, ok65B-C (czyli 70A) melduje sie poslusznie i chetnie troche wezme :P Tak zeby miec pelno w obecnej miseczce i starczy. Wiecej od zycia nie wymagam.
Nie ma sprawy dziewczyny! Już się zabieram za 'okrajanie' Dla kazdego starczy uwierzcie!

Cytat:
Napisane przez muchahahaha Pokaż wiadomość
ja też z wielką checia oddam Wam trochę.
arkadia wyzwaniem jest dla Ciebie kupienie jakiejkolwiek zapinanej bluzki? albo dopiecie sie w sukienke? dla mnie ogromnym
Ojjj taaak Dlatego już nawet na takie nie patrze. A co było jak musiałam białą na matury kupić Brałam już nawet pod uwagę pójście w ładnej bluzeczce z dziurą między cyckami Bo nic się nie dopinało!

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
Haha ja chętnie trochę przygarnę!! Ja stwierdzam, słysząc właścicielki dużych biustów, że wygodniej jest mieć małe Przynajmniej jeden plus
Jak już mówiłam dla każdego coś dobrego się znajdzie

Cytat:
tez chce takie problemy!!
Oj nie wiem Burboniku nie wiem. To wcale nie takie przyjemne

Cytat:
Arkadia, Ty też mnie rozwalasz swoimi opisami
Próbuję sobie wyobrazić, jak musiała wyglądać ta Twoja ustna matura z angielskiego
(a ten chłopak to jednak trochę głupi był, tak, że chyba dobrze się złożyło :p)

rzeczywiście dramat
Wizażowa Akcja Humanitarna - dostarczamy Arkadii odpowiedni ubiór (a przy okazji oskalpujemy ją z biustu )
Ojj z tą maturą to ciężko To taki spontan na luzie był. A np na niemieckim zawsze jak miałam mówienie to jaki bym nie dostała temat zawsze kończyłam na biednych dzieciach z Afryki Nie ważne czy wojna czy ksiązki czy internet czy kuchnia czy szkolnictwo z każdego tematu da się zejść na biedne dzieci w Afryce! UWIERZCIE No babeczka miała taki polew że szok! Bo ja ogólnie to lubię mówić i mam jakąś lekkość w poznawaniu ludzi A co do tego chłopaka to masz na myśli 'Wyśnionego' od nimfomanki? Czy głupi to nie wiem. Wyprany mózg miał ot co! A to co się dzieje z nimfomanką to wogóle osobna historia!

Cytat:
Akcja ksh -> XD
A Akcja humanitarna baaardzo mi się podoba Jestem otwarta na propozycje

Marcia - no to jak nie oglądasz to czas zacząć! Oto moja Arkadiowa lista serialowa ( kolejność przypadkowa ):

`Gossip Girl / Plotkara
`Greys Anatomy / Chirurdzy
`Skins
`Kyle XY
`BrzydUla
`90210
`Privileged
`Life as we know it!
`The O.C / Życie na fali
`OTH / Pogoda na Miłość
( pewnie o czymś zapomniałam ale co tam. jak mi się przypomni to dopisze a nie komentuje kazdego z osobna bo za dużo by to zajęło jak coś to pytaj )

Paula - mam dla Ciebie >> 1 część: rozmowa o wojnie, jej skutkach, czy można usprawiedliwić, czy negocjacje są przydatne i owocne, na podstawie zdjęć, nagłówko
2 część: szkoły prywatne i publiczne: róznice, podobieństwa, które zapewniają lepszą przyszłość, moja opinia

moj material stymulujący był na temat reklam i ich perswazji w otaczającym świecie

a drugi byl o tym, jak mozemy polepszac sobie zycie, i w jakim stopniu to od nas zalezy

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56

Edytowane przez arkadia1616
Czas edycji: 2009-05-14 o 19:34
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:35   #4306
kasiencja
Pani Buka

arkadia, co tam u nimfomanki?

Stary 2009-05-14, 19:37   #4307
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
Ja tak nie pisałam. Jedynie raz powiedziałam: "pozwolę sobie zacytować za K. Wyką fragment tego utworu...". Ale musiałam tak zrobić, gdyż był to fragment utworu Słowackiego, którego nie miałam w biblio. A w opracowaniu pan W. właśnie cytował fragment Słowackiego.

Swoją drogą do motywu uczty idealnie pasuje miczta u wierzynka. Pisałam kiedyś pracę na konkurs historyczny o tej tematyce. Możedsz wykorzystać kronikę Galla Anonima i obraz Jana Matejski
dzięki. teraz już nic nie zrobie, bo lektury i wiersze mam powybierane tylko właśnie zastanawiałam się jak te cytaty tam wywalić i czy muszę.
uf ulzyło mi
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:37   #4308
Flames
Zakorzenienie

Ja uwielbiam Gotowe na wszystko No i czasem oglądam jeszcze Chirurgów, jak akurat trafię na to w tv Ale kusicie mnie tymi Skinsami Muszę to zaraz obczaić

Flames jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:39   #4309
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Ksh - zabiłaś mnie Żeby randke odwołac? Ja pamiętam że w książce było że Eric brat Sereny był od niej straszy i B chciała się z nim przespac i czasami jak ogladam serial i mi się to przypomina to wybucham śmiechem bo w serialu to nijak by nie przeszło A fee A co do Nate to jest śliczny fakt I te oczy ( lubię jak ma grzywkę tak na czoło zaczesaną ) ale Chuck w 2 sezonie jest taki męskiii mrrrauu i ten jego głosss taki baryton OMG! I wzrok i gesty! Aż ciary idą! I uwielbiam jak Chuck mówi do Nate'a per 'Nataniel' I'm lovin it!

ja chce trochę!!! bo prawie nic nie mam:p wszystko wiiiisi i powiewa

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:39   #4310
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

Ok Arkadia ściagne sobie a powiedz mi czy przez aresa dam rade?

Chyba sie jednak z tŻ nie zobacze

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:40   #4311
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Właśnie dziś ostatni raz byłam w szkole i ostatni raz męczyłam się czekaniem na moją kolej!
Jak ja się cieszę.
Angielski - totalna zaćma, zapomniałam jak jest hasło po ang.
A drugi punkt chyba ucięły mi, bo chyba połączyłam dwie kropki w jedną z rozpędu.
Ale 18/20 jest!

Jutro jadę na Kortowiadę
fajnie ci!!! też chciałabym być już po...

1.07.2013
Stary 2009-05-14, 19:43   #4312
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gretka10 Pokaż wiadomość
nie wiem czy ktoś mnei tu jescze pamięta na tym wątku bo udzielać skończyłam się tag gdzieś koło marca, ale teraz matury( choc nei jestem zadowolona z fizyki) się skończyły to i może czas znajdę...
widzę że teraz nowe wiadmosci to z prędkoscia światła sa tu dodoawane , ale mam nadzieję że jakoś choc trochę nadrobie:P
Aaa! Ja Cię pamiętam, ha! Bo Twój nick mi się z nazwiskiem koleżanki kojarzył i o
paula jak możesz nie wiedzieć jaką to czekoladą się tu Seren zachwycała no! Toc to prosto ze Skoczowa xD Poszukaj, ta która będzie śmierdziała szkołą, hamburgerami to jest ona
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:44   #4313
kasiencja
Pani Buka

a zmieniając temat - tak gadałam z TŻ-tem na temat przyszłego roku, zastanawiając się jak to kompromisowo rozwiązać. co sądzicie o takim wyjściu, żebym poszła na zaoczne np do Krakowa, on skończyłby trzeci rok dziennie tutaj, a jednocześnie zaczął drugi kierunek zaocznie mieszkalibyśmy (czy ja bym mieszkała) w weekendy najprawdopodobniej u znajomych, natomiast po roku przeniosłabym się na dzienne i zamieszkała z nim już w Krk ? bo moja mama nie chce żebym z nim mieszkała na pierwszym roku a nie wyobrażam sobie związku na odległość

Stary 2009-05-14, 19:45   #4314
ksh
Zakorzenienie

Tyle tych seriali oglądacie, a ja mam za sobą tylko pierwszy sezon Prison Break i nic poza tym
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:50   #4315
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez marcia1003 Pokaż wiadomość

biedactwo, wiem co to za ból!

Jade jutro do Lbl. a co tam, niech sami w domu sobie radzą TŻ tam będzie bo musi jakieś papiery na stypendium złożyć wieć chociał połażę z nim po mieście, a tak to nie widzielibyśmy się, tylko aż za tydzień. szkoda trochę 20 na bilety no i drugie 20 na coś tam( żal wykożystywać TŻ), bo z chęcią na kosmetyki albo inne cudeńka wydała bym ale co tam raz się żyje

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Tyle tych seriali oglądacie, a ja mam za sobą tylko pierwszy sezon Prison Break i nic poza tym
to samo. W całości to aby zbuntowanego anioła oglądałam. Moja mama nie lubi wszelkiego rodzaju tasiemców i nigdy tego nie oglądała i mi też nie dawała(1 telewizor) i tak przyzwyczaiłam się i mnie do tego nie ciągnie

1.07.2013
Stary 2009-05-14, 19:54   #4316
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Cytat:
Napisane przez Flames Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam Gotowe na wszystko No i czasem oglądam jeszcze Chirurgów, jak akurat trafię na to w tv Ale kusicie mnie tymi Skinsami Muszę to zaraz obczaić
No no Zachęcam! Bo jest suuuper ( Maxxie Tony Wycieczka do Rosji )

Cytat:
Napisane przez marcia1003 Pokaż wiadomość

Szczerze to nie wiem! Bo nie znam tego programu wiem że ściągają trrentami albo z rapidshare itp.

A czemu nie?

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
arkadia, co tam u nimfomanki?
No nimfomanka w dalszym ciągu rzeczy propagandę 'wybielanie' i rozpowiada komu się da jaka to ja jestem zła podła i okrutna a ona biedna i pokrzywdzona Opowiada historyjki o tym że ona tak bardzo chce się ze mną pogodzic i porozmawiac chociaż i ciągle myśli o tym wszystkim. I chce przyjsc do mnie do domu ale sie boi że jej drzwi zatrzasnę przed nosem ( wstydzi się powiedzieć że się boi że jej w końcu po tylu latach w końcy przywalę w ten zakłamany ryj ) A co by było bardziej dramatycznie mówi że się pochorowała strasznie coby jej ludzie bardziej wsółczuli... i na gg opis od tygodnia jaka to ona chora. A widziałam ją w poniedziałek okaz zdrowia! I do tego nie dość że do mnie ani słowa to nawet na mnie nie spojrzała! ( Czyżby poczucie winy gryzło? ) Loozzz. Pilnuje MOJEGO wyśnionego bo boi się że jednak z czymś wyskoczę więc nie opuszcza go na krok. Najlepsze jet to że wyśniony powiedział podobno że on mi osobiście podziekuje za to ze przezemnie nie mógł byc wtedy na tej imprezie. I ja stwierdziłam że teraz kiedy już ochłonęłam i nabrałam dystansu i wiem jak jest to ja bardzo chetnie. Czekam czekam ale coś doczekac się nie mogę. Na pewno Nimfomanka ze strachu mu to wyperswadowała bo wie dobrze jak mogłaby się nasza rozmowa skończyć. PRAWDĄ. Ona zawsze tak robiła izolowała mnie od swoich facetów bo się bała ze ze mną im się bedzie fajniej gadało. W sumie co racja to racja Następne spotkanie czeka nas 19 bo mamy razem ustną z niemca. Yey już się nie mogę doczekac

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:58   #4317
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

Arkadia czemu?
Bo wegiel wrzuca.. a ja juz kolejny dzien sie nudze.. no i nastawiłam się na spotkanie z nim a tu dupa blada

Ale ta dziewczyna jest żałosna!

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:59   #4318
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
a zmieniając temat - tak gadałam z TŻ-tem na temat przyszłego roku, zastanawiając się jak to kompromisowo rozwiązać. co sądzicie o takim wyjściu, żebym poszła na zaoczne np do Krakowa, on skończyłby trzeci rok dziennie tutaj, a jednocześnie zaczął drugi kierunek zaocznie mieszkalibyśmy (czy ja bym mieszkała) w weekendy najprawdopodobniej u znajomych, natomiast po roku przeniosłabym się na dzienne i zamieszkała z nim już w Krk ? bo moja mama nie chce żebym z nim mieszkała na pierwszym roku a nie wyobrażam sobie związku na odległość
trudna sprawa. też myślałam że związek na odległość to bez sensu ale przyzwyczaiłam się, Codziennie dzieli nas jakieś 170km, na początku było bardzo ciężko a później no cóż... człowiek przyzyczaja się jak już pisałam. Myśle że nie warto odpuszczać sobie roku- nawet iść na zaoczne, bo to nie to samo co dzienne. Pytanie: a jak po roku nie będzie wolnych miejsc na dziennych, to co wtedy? a co do mieszkania razem to może jestem zacofana ale nie chce psuć naszego związku (w opisie mam suwaczek jak chcesz wiedzieć ile jesteśmy razem) zbyt wczesnym zamieszkaniem za sobą: najwcześniej jak się zaręczymy

1.07.2013
Stary 2009-05-14, 20:01   #4319
DeBourbon
Wtajemniczenie

Cytat:
oj wybacz

eh dziewczęta ale się nudze

Aradia czytalam o tej nimfomance... niezly agent...
DeBourbon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:02   #4320
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Ja ogladam tylko te co w TV lecą...coś strasznie wolno mi ściąga

Cytat:
Nie wszystko jest dla mnie jasne z tego co napisałaś, ale srpóbuję się wypowiedzieć...
1. nie wszystkie uczelnie/wydziały pozwalają przenosić sie studentom z zaocznych na dzienne....kasa kasa kasa. Czasami każą podpisać nawet specjalny papierek
2.to mieszkanie u znajomych mnie jeszcze zastanawia. To może być dla nich strasznie uciążliwe... Ale Oczywiście wszystko zależy jakie macie układy

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
Jutro jadę na Kortowiadę
A co to takiego?

Właśnie uświadomiłam sobie, że zostawiłam w szkolenj szatni 3 pary butów Czeka mnie jeszcze jedna wycieczka do tego buedynku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości