|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Malwiiiiinka
Dużo się uczyłaś to na pewno nie będzie tak źle ![]() Cytat:
![]() (musiałam ich nawet trochę usunąć, bo "wiadomość przeładowana grafiką") Cytat:
Próbuję sobie wyobrazić, jak musiała wyglądać ta Twoja ustna matura z angielskiego (a ten chłopak to jednak trochę głupi był, tak, że chyba dobrze się złożyło Cytat:
![]() Wizażowa Akcja Humanitarna - dostarczamy Arkadii odpowiedni ubiór (a przy okazji oskalpujemy ją z biustu )
|
|
#4292 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Akcja ksh -> XD
|
#4293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja kuzynka przy takich wynikach byla naprawde jedna z pierwszych... brakowalo jej chyba 400 punktow do maxa na 2000 bodajze :p Uczysz się rysunku i masz talent, wiec to wszystko czego potrzeba ;P Ona uwielbia mechanikę Ogolnie to tam jest duzo prac do wykonywania w sensie projektow, mniej teorii..
|
|
|
|
|
#4294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja normalnych dżinsów nawet kupić nie mogę. I to nawet w tych sklepach typu Levis, Wrangler jest problem, bo wszystkie dżinsy są za niskie w stanie, a ja mam duży tyłek i szerokie biodra. Dlatego coraz częściej chodzę w spódnicach i materiałowych. Cytat:
Ostatnio spotkałam dziewczynę, która z polskich aktorów zna, jak sama twierdzi, tylko Kasię Cichopek ( Wiem, że akurat nie o historię filmu tam chodzi, bo to nie filmoznawstwo, ale jednak egzamin jest jaki jest i wypadałoby się trochę w branży orientować. ![]() Wydawało mi się, że wybierasz się na jakąś łączoną filologię na UŚ, bo słyszałam, że tam dobre są Ostatnio mi się nawet spodobała fil. angielska z francuską, ale jednak na żadną filologię się nie pokuszę, bo mimo, że nie mam dużych problemów z nauką języków, to nie mam kompletnie słuchu i wiem, że na czymś typu fonetyka bym mogła polec.
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, ja chcę na lingwistykę do Warszawy, ewentualnie filologia ang-niem w Krakowie, ale to już jest kolegium. Myślałam kiedyś o tej właśnie filologii, ale stwierdziłam że nie zdradzę mojego niemca dla jakiegoś tam francuza ![]() Dobra, idę się pouczyć.
|
|
|
#4296 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy ktoś mnei tu jescze pamięta na tym wątku bo udzielać skończyłam się tag gdzieś koło marca, ale teraz matury( choc nei jestem zadowolona z fizyki) się skończyły to i może czas znajdę...
widzę że teraz nowe wiadmosci to z prędkoscia światła sa tu dodoawane , ale mam nadzieję że jakoś choc trochę nadrobie:P |
|
|
|
#4297 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie w szkole jeden koleś (zeszłoroczny absolwent) zdawał histrię sztuki.... bo założył się o beczkę piwa ![]() Nie ma to jak dobra mobilizacja! ![]() ![]() Ja o 15
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to wogóle jestem dziwna :P
Góre mam drobną, cycki małe, i czasem i XS potrafi za szerokie być np pod pachami bo mam za mało cyca... A ze spodniami to raz że za długie wszystkie, a dwa to bioder wielkich nie mam, tyłka też nie, ale uda mam spore i jak np wezme spodnie dobre w udach to z tyłka spadają
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam takie pytanie dziewczyny:
piszę pracę i mam głupi temat. No i za bardzo nigdzie w opracowaniach nie ma nic stricte o motywie uczty, żeby to jakiś badacz książkowy się wypowiadał o niem. Głównie np w Panu Tadku czy Przedwiosniu jes napisane ogólnikowo. No i takie pytanie: Czy koneiczne jest, że muszę przytaczac czyjąć wypowiedź? Chodzi mi o to czy muszę pisac: pan xxx napisał w yyy że motyw taki a taki/że pan tadeusz........ Bo nigdzie nic podobnego nie mam ![]() czy wy mówiłyście to czy można to pominąć? |
|
|
|
#4300 | ||
|
Pani Buka
|
Malwinka, wiem, że dużo uczyłaś się do tej historii sztuki, więc mam nadzieję że będzie dobrze... zwłaszcza że mało osób to zdaje przecież i liczy się sam fakt
![]() dziewczyny pokażcie się po tych fryzjerach ja sobie muszę odrosty farbnąć niebawem, chociaż TŻ twierdzi, że mu się podoba jak mam takie prawie pół blond, pół brązowe w ogóle byłam u gina, wydałam kupę kasy na wizytę i leki ale mam nadzieję, że wyleczę ![]() Cytat:
przecież nie każda ma figurę modelki.Cytat:
![]() ![]() ![]() arkadia! trochę biustu to i ja Ci mogę zabrać ![]() a tak a propos: http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...l?ticaid=6806b
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
ja też miałam straszny problem z kupieniem ostatnich jeansów. Te z "popularnych" sklepów cena 100-150 wszystkie były jakoś beznadziejnie uszyte. Najszczuplejsza nie jestem, nawet jak mnie cisnęły w pasie to i tak odstawały styłu tak, że mogłam sobie cos tam schować...
Po 2 miesiącach poszukiwań zrezygnowałam. Dozbierałam kasę i kupiłam najdroższe spodnie w moim życiu ale przynajmniej leżą dobrze. Jednak sklepy takie jak Wrangler czy Levis są dobre (przynajmniej dla mnie) bo osobno można wybrać nogawki a osobno pas. Chciaż Levisy też mi odstawały :P Jestem trudnym przypadkiem
|
|
#4302 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja ze spodniami tez jestem trudny przypadek. A w sklepie na Kurdwanowie w końcu nie byłam, ale teraz mam 4 miesiace zeby sie w koncu wybrac :P
|
#4303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą do motywu uczty idealnie pasuje miczta u wierzynka. Pisałam kiedyś pracę na konkurs historyczny o tej tematyce. Możedsz wykorzystać kronikę Galla Anonima i obraz Jana Matejski
|
|
|
#4304 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Właśnie dziś ostatni raz byłam w szkole i ostatni raz męczyłam się czekaniem na moją kolej!
Jak ja się cieszę. Angielski - totalna zaćma, zapomniałam jak jest hasło po ang. A drugi punkt chyba ucięły mi, bo chyba połączyłam dwie kropki w jedną z rozpędu. Ale 18/20 jest! Jutro jadę na Kortowiadę
|
|
#4305 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już się zabieram za 'okrajanie' Dla kazdego starczy uwierzcie! Cytat:
Cytat:
Oj nie wiem Burboniku nie wiem. To wcale nie takie przyjemne ![]() Cytat:
To taki spontan na luzie był. A np na niemieckim zawsze jak miałam mówienie to jaki bym nie dostała temat zawsze kończyłam na biednych dzieciach z Afryki A to co się dzieje z nimfomanką to wogóle osobna historia! A Akcja humanitarna baaardzo mi się podoba Jestem otwarta na propozycje ![]() Marcia - no to jak nie oglądasz to czas zacząć! Oto moja Arkadiowa lista serialowa ( kolejność przypadkowa ): `Gossip Girl / Plotkara `Greys Anatomy / Chirurdzy `Skins `Kyle XY `BrzydUla `90210 `Privileged `Life as we know it! `The O.C / Życie na fali `OTH / Pogoda na Miłość ( pewnie o czymś zapomniałam ale co tam. jak mi się przypomni to dopisze a nie komentuje kazdego z osobna bo za dużo by to zajęło jak coś to pytaj Paula - mam dla Ciebie 2 część: szkoły prywatne i publiczne: róznice, podobieństwa, które zapewniają lepszą przyszłość, moja opinia moj material stymulujący był na temat reklam i ich perswazji w otaczającym świecie a drugi byl o tym, jak mozemy polepszac sobie zycie, i w jakim stopniu to od nas zalezy
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-05-14 o 19:34 |
|||||
|
|
|
#4306 |
|
Pani Buka
|
arkadia, co tam u nimfomanki?
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uf ulzyło mi
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam Gotowe na wszystko
No i czasem oglądam jeszcze Chirurgów, jak akurat trafię na to w tv Ale kusicie mnie tymi Skinsami Muszę to zaraz obczaić
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Ok Arkadia ściagne sobie a powiedz mi czy przez aresa dam rade?
![]() Chyba sie jednak z tŻ nie zobacze
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paula jak możesz nie wiedzieć jaką to czekoladą się tu Seren zachwycała no! Toc to prosto ze Skoczowa xD Poszukaj, ta która będzie śmierdziała szkołą, hamburgerami to jest ona
|
|
|
|
|
#4313 |
|
Pani Buka
|
a zmieniając temat - tak gadałam z TŻ-tem na temat przyszłego roku, zastanawiając się jak to kompromisowo rozwiązać. co sądzicie o takim wyjściu, żebym poszła na zaoczne np do Krakowa, on skończyłby trzeci rok dziennie tutaj, a jednocześnie zaczął drugi kierunek zaocznie
mieszkalibyśmy (czy ja bym mieszkała) w weekendy najprawdopodobniej u znajomych, natomiast po roku przeniosłabym się na dzienne i zamieszkała z nim już w Krk ? bo moja mama nie chce żebym z nim mieszkała na pierwszym roku a nie wyobrażam sobie związku na odległość
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle tych seriali oglądacie, a ja mam za sobą tylko pierwszy sezon Prison Break i nic poza tym
![]()
|
#4315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jade jutro do Lbl. a co tam, niech sami w domu sobie radzą ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
|
|
#4316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachęcam! Bo jest suuuper ( Maxxie Tony Wycieczka do Rosji Cytat:
A czemu nie? ![]() No nimfomanka w dalszym ciągu rzeczy propagandę 'wybielanie' i rozpowiada komu się da jaka to ja jestem zła podła i okrutna a ona biedna i pokrzywdzona ) A co by było bardziej dramatycznie mówi że się pochorowała strasznie coby jej ludzie bardziej wsółczuli... i na gg opis od tygodnia jaka to ona chora. A widziałam ją w poniedziałek okaz zdrowia! I do tego nie dość że do mnie ani słowa to nawet na mnie nie spojrzała! ( Czyżby poczucie winy gryzło? ) Loozzz. Pilnuje MOJEGO wyśnionego bo boi się że jednak z czymś wyskoczę więc nie opuszcza go na krok. Najlepsze jet to że wyśniony powiedział podobno że on mi osobiście podziekuje za to ze przezemnie nie mógł byc wtedy na tej imprezie. I ja stwierdziłam że teraz kiedy już ochłonęłam i nabrałam dystansu i wiem jak jest to ja bardzo chetnie. Czekam czekam ale coś doczekac się nie mogę. Na pewno Nimfomanka ze strachu mu to wyperswadowała bo wie dobrze jak mogłaby się nasza rozmowa skończyć. PRAWDĄ. Ona zawsze tak robiła izolowała mnie od swoich facetów bo się bała ze ze mną im się bedzie fajniej gadało. W sumie co racja to racja
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
||
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Arkadia czemu?
Bo wegiel wrzuca.. a ja juz kolejny dzien sie nudze.. no i nastawiłam się na spotkanie z nim a tu dupa blada Ale ta dziewczyna jest żałosna!
|
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4319 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4320 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
1. nie wszystkie uczelnie/wydziały pozwalają przenosić sie studentom z zaocznych na dzienne....kasa kasa kasa. Czasami każą podpisać nawet specjalny papierek 2.to mieszkanie u znajomych mnie jeszcze zastanawia. To może być dla nich strasznie uciążliwe... Ale Oczywiście wszystko zależy jakie macie układy A co to takiego? Właśnie uświadomiłam sobie, że zostawiłam w szkolenj szatni 3 pary butów Czeka mnie jeszcze jedna wycieczka do tego buedynku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

Dużo się uczyłaś to na pewno nie będzie tak źle 

I te oczy 

a cos moze jeszcze mówiła
Ogolnie to tam jest duzo prac do wykonywania w sensie projektow, mniej teorii..
i wiem, że na czymś typu fonetyka bym mogła polec. 
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

ja sobie muszę odrosty farbnąć niebawem, chociaż TŻ twierdzi, że mu się podoba jak mam takie prawie pół blond, pół brązowe