|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Galeria :)
|
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Coś ciuchutko nam się zrobiło w tym wątku. No dziewczynki, wklejać swoje rezultaty. Jesteście tak konsekwentne, że na pewno macie kolejne osiągnięcia.
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżam ... dziewczyny wklejajcie efekty
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
No to może ja się pochwalę
odchudzanko od lutego tego roku, jak narazie 7 kg spadło w dół i to dopiero początek, zamierzam osiągnąć jeszcze więcej Ale i tak jestem już strasznie szczęśliwa
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i super motywacja dla innych, dla mnie również! ![]() życzę powodzenia w osiągnięciu dalszego celu, na pewno dasz radę |
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2918 |
|
Zadomowienie
|
Tak tylko 7 kg, a dokładnie 6,8 kg, jak narazie
ale idę dalej do przodu i jak osiągnę coś więcej to na pewno wkleję fotki
|
|
|
#2919 |
|
Rozeznanie
|
Ile masz wzrostu?
Wielkie gratulacje!!! |
|
|
|
|
#2920 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Wam wszystkim
![]() 174 cm i obecnie 69 kg było 76...
|
|
|
#2921 |
|
Raczkowanie
|
Super wygladasz,zreszta wszystkie przemiany daja kopa motywacyjnego.
W jaki sposob udalo Ci sie osiagnac takie cudne rezultaty $ylwu$? Pozdrawiam
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właściwie całkowicie zmieniłam moje menu, nie mogę powiedzieć, że stosuje jakąś konkretną dietę, ale po prostu mocno się ograniczam w porównaniu z tym jak jadłam kiedyś. Staram się jeść 5 posiłków dziennie co 3h, niezbyt obficie, praktycznie do 0 ograniczyłam słodycze choć niestety nie potrafię nie jeść ich wogóle dlatego wyznaczyłam sobie 1 dzień w tygodniu, np niedzielę, że mogę sobie troszeczkę pofolgować ze słodkościami, powiedzmy do 200 kcal - ale tylko 1 raz w tygodniu nie jem smażonych potraw, typu kotlety zamiast tego gotowane mięso z kurczaka, zamiast ziemniaków kasza, i to praktycznie codziennie na obiad A jeśli chodzi o ćwiczenia to staram się codziennie choć trochę poruszać, hula hop - uwielbiam, mój przyjaciel od dawna kręce praktycznie codziennie, orbitrek, skakanka, 8 minute ABS, Tamilee Webb, kiedyś A6W, czasami sobie troche pobiegam wieczorkiem... No i to chyba wszystko ale ogółem całkowicie zmieniłam mój tryb życia ![]() Pozdrowienia i 3mam kciuki za Was
|
|
|
|
#2923 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze powiedziawszy nie sądziłam, że kiedykolwiek wkleję tutaj jakieś zdjęcia, oglądałam i podziwiałam Was tylko, aż wreszcie przyszła pora na mnie
Może nie są to jakieś spektakularne efekty, ale jak dla mnie to już i tak ogromny sukces
|
|
#2924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo to naprawde ogromny sukces, widać duuużą różnicę gratulacje i powodzenia!
|
|
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję
|
|
|
|
|
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gabka a ile schudłaś i ile masz wzrostu?
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Mam 162 cm wzrostu a ubyło mnie o około 10 kg
|
|
|
#2930 |
|
Zadomowienie
|
No to super
jeszcze raz bardzo Ci gratuluję to naprawdę ogromny sukces
|
|
|
#2931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czyli mocne ograniczenie słodyczy, mniejsze porcje, jedzenie co 3h, 5 posiłków, więcej białka a mniej węgli, starałam się chociaż trochę żywić według 10PŻ, wiadomo że nie do końca udawało mi się trzymać zasad i grzeszki były Ale generalnie nie było to nic drastycznego. Wydaje mi się, że sukces zawdzięczam przede wszystkim bieganiu. Na początku biegałam 6 razy w tygodniu (sierpień), przez miesiąc spadło mi ok 3-4kg...potem trochę zaniechałam treningów, pofolgowałam ze słodyczami i ponownie wzięłam się za siebie w styczniu Muszę przeprosić się z hh W tym momencie przechodzę już z redukcji na utrzymanie (co prawda mogłabym jeszcze troszkę zrzucić, ale to byłoby kosztem resztki piersi które mi zostały muszę się ujędrnić) natomiast treningi zostają bez zmian.
|
|
|
#2932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
$ylwu$ Tobie rowniez wielkie gratulacje, roznica jest naprawe wielka, zycze dalszych sukcesow
"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć" -Antoine de Saint-Exupéry http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png Yummy Mummy ![]() Edytowane przez niuniaaa86 Czas edycji: 2009-06-02 o 05:01 |
|
|
|
|
|
#2933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszcze wam ja tez chce schudnac
|
|
#2935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Różnie to bywało, starałam się minimum 40, zwykle było to 50 minut, a czasami zdarzało się ponad godzinę. Wszystko zależało od mojego humoru, od pogody i tego ile mam czasu i sił. Teraz na utrzymaniu postanowiłam że będzie to już nie więcej niż 50. I polecam zakup pulsometru, bieganie jest efektywniejsze (i przyjemniejsze!) gdy można kontrolować tętno Nie ma co zazdrościć, tylko poczytać jak zrobić to skutecznie i bezpiecznie, znaleźć w sobie motywację, zawziąć się i czekać na efekty Wierzę, że jeśli tylko chcesz to Ci się uda
|
|
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Zadomowienie
|
No bo dla mnie bylo by to na razie niemozliwe, chociaz jestem dosc wysportowana - moge spokojnie cwiczyc na stepperze przez godzine, robie inne cwiczenie, ale jakos z bieganiem na razie nie jest tak rozowo. Mozliwe ze to dlatego ze jeszcze nie mam takiej wprawy, bo tak wlasciwie to od niedawna zaczelam i juz po 10min musze sie przejsc przez pare minut, bo nie daje rady....
A jak wy zaczynalyscie? Ile potrzebowalyscie czasu by moc biec bez przerw przez 50min?
|
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ile mi to zajęło, to powiedziec nie potrafię
|
|
|
#2940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo biegasz za szybko. Też kiedyś miałam okropną zadyszkę i ogólnie strasznie męczyło mnie bieganie, 20 minut maksymalnie wytrzymywałam. Potem dostałam pulsometr i okazało się że tętno 65-75% max osiągam przy bardzo wolnym, przyjemnym truchciku Jeśli masz zadyszkę to znaczy że za wysokie tętno. Mnie zawsze inni biegacze wyprzedzają, ale co tam Ostatnio jakby kondycja lekko się poprawiła i biegam trochę szybciej niż kiedyś a gdy trochę zwolnię to tętno bardzo szybko spada, ale staram się go utrzymywać w okolicach 140. Tak czy siak, bieganie bez zadyszki jest bardzo przyjemne ja sobie często po cichu śpiewam (gdy słucham muzyki) a czasem rozmawiam z kimś przez telefon ![]() Nie myśl, że mam nie wiadomo jaką kondycję zawsze byłam raczej asportowa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

odchudzanko od lutego tego roku, jak narazie 7 kg spadło w dół i to dopiero początek, zamierzam osiągnąć jeszcze więcej

było 76...
Muszę przeprosić się z hh
Wierzę, że jeśli tylko chcesz to Ci się uda