|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Cytat:
![]() pamiętam, ktoś mi kiedyś składał życzenia: "Aby studenci ASP chodzili do innych knajp niż Ty" ![]() a artystyczne dusze nie są przecież wcale takie złe ![]() Cytat:
|
|
#4382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ciesze sie, że nie ma polsatu na cyfrze i nigdy nie trafiłam na ten program
|
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
ksh a Ty na co idziesz
? wiesz moze nie sa jakies straszne te artystyczne dusze, ale kilka osob chodzacych ze mna na rysunek to masakraaaaaa te ich filozoficzne rozwazania z łzami w oczach " jak mam ująć piękno owego elementu?! no jak?!" czuje sie jak jakas dzikuska tam.. :P
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Burbon a Ty już miałaś ustne?
(W ogóle strasznie mi się dziwnie pisze do Ciebie w formie żeńskiej, bo jak wiadomo "burbon" to rodzaj męski i mnie to strasznie językowo razi
|
#4386 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze
|
|
#4388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja przed ustnym prawie mdlałam dlatego porównuję ![]() Cytat:
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow dzięki. Sama chyba bym na to wszytsko nie wpadła, jednak mam nadzieję, że zapytają o coś zgodnego z tematem
|
|
|
|
|
#4390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak mialam 6 maja i jestem przeszczesliwa ze tak wczesnie ![]() co prawda troche sie wsypalam i komisja dokapowala sie ze nie pisalam tego sama (pytali o literature przedmiotu) ale i tak dostalam 16 angielski mam 26
|
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiencja ja przez całe lo widywałam się z Tż tylko w weekendy, da się przeżyć
Na początku widywaliśmy się tylko sobota, niedziela, po roku doszedł do tego jeszcze piątek. Moim zdaniem takie rozłąki są potrzebne, umacniają związek. Wcale nie było tak strasznie podczas rozłąki
|
#4392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prace są swietne (yyy sorry to było do kogoś ale nie pamietam do kogo ;( co ma deviantarta )poczekajcie skupie się i Wam powiem do kogo to było sorry ![]() a nikki Twoje cudenka juz zachwalałam ![]() CZY TO NIE CHODZI O NICRU ?? SORRY ALE JESTEM DZIS ZAKRECONA I INTELGENCJA MI ODPŁYNEŁA
Edytowane przez DeBourbon Czas edycji: 2009-05-14 o 20:59 |
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja ? Coś powiazanego z ekonomią Staram się nie rozprawiać za dużo o tym, bo nie chcę zapeszać
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tymi ustnymi to wiedziałam, że jednak
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - Ty to masz przeboje
Wolałabym ze Szwecji! ( wiecie jakie tam Ciacha są?! )A co do wycieczki Finów to ja kiedyś wracałam z koleżanką ze szkoły i ona uczyła mnie słów piosenki po niemiecku bo następnego dnia był wystep więc nie było czasu do stracenia. Idziemy przez rynek a ludzie 'Ty patrz niemki! ' I nas obgadywali. Ksh - kolejki są wiem coś o tym. Ja radze od razu kupić swoje. 90% dziewczyn którym pożyczyłam mój egzemplarz części 1 oddawało mi ją ze słowami 'ale drugiej nie przynoś bo ide dzisiaj do księgarni kupić sobie całość' A sporo tych osób było! Czekać warto! Czas oczekiwanie niechaj Ci film mi Rob vel Edward umili O! Do Prudnika po książki zapraszam Jeszcze się wycfanię i zrobię jak z Jeziorem osobliwości Mam nowe wydanie które dostałam od rodziców i taki stary już egzemplarz wydany w latach 70 bez 1 strony okładki który dostałam od Pani bibliotekarki osiedlowej z racji tego że:`tylko ja go wypożyczałam `jest już taki stary ( chociaż w dobrym stanie nie licząc okładki ) `i tak co tydzień go pożyczam i oddaje to to się mija z celem ![]() I o paradkos znajomym pożyczam zawsze swoje nowe wydanie bo wole zatrzymac dla siebie magię książki z PRL-u wydajen w czasach PRL-u
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Jechałam dziś autobusem, prawie pustym, no i sobie usiadłam na takim pojedynczym siedzeniu, co jest z boku. Stoi niedaleko taki pijaczek i na cały autobus "jaka piękna księżniczczczka" wiecie, takim przepitym głosem, a ja siedzę i nie wiem czy śmiać się, płakać, czy co jeszcze robić "taką to trzeba czcić!" ludzie w autobusie zaciesz ogólny i już miałam wysiadać a tam taki cudny chłopak z takimi słodkimi loczkami mówi "to prawda" i się szczerzy, no kurde, że też ja taka łamaga i nawet do niego zębów nie posuszyłam noo
|
|
|
|
#4397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Ojej, to na angielski jeszcze się trochę naczekasz A zdajesz R czy P?Cytat:
Ksh, własnie, miałam już pytać o to. Bo nie miałaś rozszerzonej matmy w lo, prawda? Nie boisz się iść teraz na studia ekonomiczne? Tzn. nie żebym Cię straszyła![]()
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego momentu prawdy, (ale ja mam dziś zapłon)
Chajzer zawsze będzie dla mnie Vizirem tylko nie nadaje się zupełnie do prowadzenia tego programu ten program się w ogóle nie nadaje ![]() wolałabym iść do 100 innych programów gdzie trzeba wykazac się wiedzą |
|
|
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Szwedów, mi się zawsze Ljungberg podobał W sumie Niemki w Prudniku to chyba nic dziwnego (? Tak piszę, bo przynajmniej u nas pełno takich niemieckich wycieczek xD)A propos wycieczek, kiedyś w pierwszej klasie jeszcze mieliśmy jakieś zajęcia w auli. A nasza aula to taka historyczna Ma ławki jak w kościele i różne dziwne malowidła na ścianach są. xD No i jakieś dzieci zwiedzały naszą szkołę i weszli do auli. Jeden chłopczyk wszedł, rozejrzał się i przeżegnał. Cytat:
Czcijmy Anuu! ![]()
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4401 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobra, dobra, już rozkminiliśmy, że u przewodniczącej mojej komisji liczył się temat, a nie co potem. Wszystko, co nie było oklepane, mogło liczyć na świetną ocenę. A jak coś typowego mniej lub bardziej, to z dobrą oceną mogło się pożegnaćCytat:
Ja tu zamierzam wkrótce od nowa wszystkie części przeczytać. Tylko wiem, że wsiąknę i będę czuła pustkę, więc się powstrzymać jeszcze trochę muszę![]() Cytat:
![]() kasiencja a nie możecie iść na studia do innego miasta razem, a mieszkać oddzielnie?
|
|||||
|
|
|
#4402 |
|
Wtajemniczenie
|
Anuu osz Ty głupia!!
**Paulinka Podstawka ![]() Dziewczyny show na polsacie i durne pytania zygiego rozpoczęte Mówie do siostry ":Chodz na randewu" ona "nie *****, nie widzisz tłuku ze sie ucze?!?!?!?!" a ja mówie "no ale moment prawdy i zygi" a ona "no ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "
|
|
|
|
#4403 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ale dziękuję wszystkim za radę ![]() EDIT: sydunia, to by było trochę głupie, bo i tak praktycznie ciągle siedzielibyśmy razem :P moja przyjaciółka tak ma z konieczności i mowi, że czuje się, jakby mieszkała u niego Cytat:
ale historia zabawna, jej, ci żule to mają czasem takie teksty że ja nie mogę u Ciebie był blondyn ze słodkimi loczkami... a mi się przypomina moja legendarna historia o CHŁOPAKU Z KINA! to było parę lat temu, byłam na "Epoce Lodowcowej 2" z koleżanką, naszymi rodzicami i młodszym rodzeństwem... i ponieważ poszliśmy jakoś świeżo po premierze, to nie było dobrych miejsc na najbliższy seans więc postanowiliśmy poczekać na następny. ja i ta koleżanka stoimy sobie w pobliżu kasy same i nagle podchodzi do nas BOSKI CHŁOPAK i pyta, czyyy nie chcemy może dwóch biletów na ten najbliższy seans... a my sparaliżowane, no ale po chwili że nie, idziemy później heh... do dziś zastanawiamy się, czy on chciał nam oddać te bilety i iść sobie, czy nie przyszli jego znajomi a on siedziałby obok ![]() żeby było śmieszniej, ja po fakcie twierdziłam, że to był ciemny blondyn, koleżanka, że brunet, jak nic!
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-05-14 o 21:12 |
||
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anuu, A słodki chłopak może zawsze o tej porze jeździ tą linią ![]() Paula, jak już będę wiedziała, że mnie przyjęli, to na pewno ( ) coś sobie z tej matmy na wakacjach powtórzę, żeby później nie zostać z otwartą buzią ze zdziwienia Tak jak Ty, jakoś z matmą nie miałam nigdy za dużo problemów,ale wiadomo - nie przykładałam przez cały ostatni rok, no i nie uczyli mnie rozszerzonej. Kiedyś się tym martwiłam. A teraz - nabrałam jakiegoś luzu Co będzie, to będzie ![]() A Ty nad którą uczelnią ekonomiczną myślisz, jako nad planem C ?
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w wawie tez jest duzo trudniej bo są jakies testy na wiedzie o architekturze itp :/ taka mini matura z histori sztuki ;Oa z prawkiem to zes mnie pocieszyla
|
|
|
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama go "Vizir " nazywa Cytat:
![]()
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn rysunek, to wiadomo. Ona generalnie wzięła wg mnie na siebie za dużo w tym roku, a nie jest jakaś super zdolna. Wydaje mi się, że przeceniła swoje możliwości, źle obmyślała całą maturę i w efekcie może się nie dostać ani na architekturę, ani na plan B czyli budownictwo. No ale w sumie nie wiem, gdzie oprócz Wawy ma zamiar składać
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
a tak w ogole dziewczyny wiece ze jestem taki len ze mi sie nie chcialo zrobić dowodu soobistego i zrobilam go dopiero tydzien przed matura bo balam sie ze mnie nie wpuszcza
|
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

asp nie chce bo boje sie tych artystycznych dusz i w ogole matma politechnika tam rwie moje serce hih
ale boje sie ze nie zdam tego egzaminu wrr 

wstyd, no ale tak wyszło...

? wiesz moze nie sa jakies straszne te artystyczne dusze, ale kilka osob chodzacych ze mna na rysunek to masakraaaaaa