![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana stylu zycia ...walka o lepszą siebie
Wiecie a ja podchodzę do tego troszkę inaczej, żadne tam "zero słodyczy, fastfoodów" etc.
Bo wiem, że jak tak sobie założę, to już po 3 dniach będę śnić o czekoladzie ![]() I jak np chce mi się słodkiego to piję soczek marchwiowy, jogurt słodki czy coś (zdrowiej niż czekolada, a też słodkie :P ). Jak już pisałam - wolę małe kroczki ![]() Co do dnia - u mnie na plusik żywieniowo ![]() Niestety nie 5, a 4 posiłki, ale nietłuste, zdrowe i sycące ![]() W porównaniu z tym jak się odżywiałam jeszcze tydzień temu, to jestem z siebie zadowolona ![]() Ćwiczeniowo tez super, jak pisałam - wypróbowałam te a6Weidera i jestem zadowolna. Zaraz zabieram się jeszcze do popołudniowej (eh te studia i praca!) "rundy" ćwiczeń. No i oczywiście czekam aż deszcz sobie w końcu daruje te padanie, bo chciałabym zacząć biegać. Ah i jeszcze jedno...piękna lista Itrusta! ![]() Możesz dodać mój wiek - rocznikowo 22 lata (skończę je dopiero w lipcu :P) Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2009-05-14 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
też wolę małe kroczki...nie ma co całkowicie się ograniczać...w końcu czasem organizm też potrzebuje trochę cukru - ale wiadomo: wszystko w granicach rozsądku i nie za często
![]() co do A6W robiłam ją z jakiś rok temu i dała naprawdę fajne efekty...zaczynam na nowo od jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Parvati widze ze mamy podobne podejscie, ja sie obecnie staram wybierac to co dla mnie zdrowsze, lepsze ale staram sie tez nie dac zwariowac diecie, powoli malymi kroczkami do celu
![]() U mnie dzis tez zdecydowanie na plus ![]() Jedzeniowo pewnie z 1500 kcal, nic slodkiego i 40 minut hh zaliczone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
40 minut hh ![]() zakupiłam sobie kiedyś, stoi teraz w kącie i się kurzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że nie jestem jedyna z tymi małymi kroczkami
![]() A u mnie masażyk był-jeśli zaliczymy ten garnier z masażerem. Ponadto od 4 dni piję herbatkę 1 dziennie z L-karnityną. Koleżanka z dietetyki mi poleciła. Mówiła, że to wspomaga spalanie tłuszczu (jeśli się przy tym ćwiczy i ma jakąś rozsądną dietę). Spróbować zawsze warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Martinia po prostu
![]() Jako dziecko nie umialam krecic wogole, teraz na starosc sie nauczylam jakies 2 lata temu, bardzo ladnie wyszczupla talie. Krece patrzac na serial jakis dlatego sie nie nudze ![]() Parvati jasne ze warto sprobowac, ja ze swojej strony polecam zielona i czerwona herbate |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Hmm czerwoną sobie na pewno daruję, bo mój tata pił ją dłuższy czas dzień w dzień i nie widział wcale różnicy (żadnego wspomagania).
Teraz przerzucił się na zieloną (już miesiąc). Tak więc on próbuje zieloną, a ja L-karnitynę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czerwoną herbatę pijam nałogowo już od kilku lat...nie wiem co prawda czy to jej zasługa ale moja waga jakoś bardzo nie waha się od tego czasu...w każdym razie polecam. a jeśli chodzi o herbatki to jeszcze zamierzam popijać raz dziennie pokrzywę - dobra na włosy i skórę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Parvati na kazdego dziala cos innego
![]() Na mnie czerwona dziala, dzieki niej odwiedzam czesciej wc, mam mimo wszystko dobra przemiane materii no i w sumie smakuje mi ![]() Daj znac z czasem jak dziala L karnityna ![]() Edytowane przez itrusta Czas edycji: 2009-05-14 o 20:40 Powód: sss |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt, też uważam, że czerwona herbata poprawia przemianę materii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że dam znać, no i wiem, że każdemu co innego pomaga
![]() Ale zgodzę się ze stupify, że gdy wypijam herbatkę z L-karnityna jakoś na 30min przed ćwiczeniami (taniec), to szybciej się pocę, ale i szybciej rozgrzewam, rozciągam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Parvati te ćwiczonka dają naprawde super efekty o ile się regularnie ćwiczy. Kiedy skończy mi się dietka to zacznę ćwiczyć, najpierw mój organizm msi się przestawić na dietę i nowy sposób żywienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
A czy któraś z was ma może linka do jakiejś dobrej tabeli kalorii?
Tak z ciekawości bym sobie podliczyła przez jakiś tydzień ile ja wyjadam dziennie ![]() DXQ, dziś po pierwszym a6W mięśnie brzuszka bolały, więc myślę, że przy dłuższym praktykowaniu efekty będą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Witam dzis juz 4 dzien
![]() Pieknie!!! ![]() Humorek dopisuje, pogoda sloneczna, w brzusiu juz burczy ![]() Ide zjem cos i przygotuje jedzenie na caly dzien zeby nie podjadac czegos nie zdrowego.. ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Parvati co do tabeli to bardzo dobry program znam, nazywa sie dietetyk, ty wpisujesz tylko ile gram i czego a on ci oblicza ile kcal gram tluszczu wegli itd zjadlas, naprawde polecam ![]() Wieczorem wkleje moze pare zdjec ktore mnie motywuja do pracy nad soba, pokaze wam mniej wiecej do czego daze (wygladowo), jesli macie swoje idealy wygladowe to wklejajcie z checia poogladam ![]() ![]() Lece zbierac sie do pracy ![]() Milego dnia dziewczyny, odezwe sie wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dzięki!
Ja mam za sobą zdrowe śniadanko ![]() Zaraz zabieram się do ćwiczeń, bo wieczorkiem mam galę i z ćwiczeń nici.... ![]() Będę ćwiczyć silną wolę żeby pić tylko wodę mineralną na bankiecie po gali i nie dać się namówić na żadne smakołyki ![]() Odezwę się późnym wieczorem i dam znać jak mi poszło ![]() Redhaired Witch piękny brzuszek na 2. zdjęciu! Też bym taki kiedyś chciała mieć. A póki co dążę do płaskiego brzuszka... Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2009-05-15 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno dużo dadzą, u mnie po tygodniu było widac już efekty, niestety im dłużej się ćwiczy tym więcej czasu zajmuje. Ja dotrwałam najdłużej chyba ok 2,5 tygodnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
To ja odkurzam z Tobą moje hh ;] . Tylko, że jak kręcić nie umiem ^^
No i można powiedzieć, że moje racjonalne jedzenie zaczęło się na dobre. dzisiaj pierwszy taki dzień bez 'małych przyjemności' . I jakoś dobrze się czuje z tym ![]() Miłego wieczorka Wam życzę .
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
No i jestem juz z pracy.
Wrocilam i wogole nie czulam glodu, dla swietego spokoju zjadlam pol piersi z kurczaka na kolacje, odczekam troszke i biore sie za cwiczenia ![]() Dzien minal bardzo szybko i calkiem sympatycznie... Jem regularnie, w miare mozliwosci zdrowo ( w porownaniu z tym co bylo do niedawna to jem po prostu super), staram sie cwiczyc - jest niezle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
ja też jakoś super nie kręcę, często mi to hh spada na ziemię
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- a jeśli chodzi o jedzonko to dziś było lepiej. wiadomo, do pełni szczęścia jeszcze wiele brakuje (wciąż np. nie umiem wprowadzić tych 5 posiłków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Ktory to juz dzisiaj dzien?? 5
![]() Czuje sie swietnie, wczoraj niestety jednak nie cwiczylam, ale mysle ze nadrobie, jem w miare dalej zdrowo, 5 posilkow, pije czerwona i zielona herbate, no i wode ![]() ![]() A jak tam u was dziewczyny? Mam nadzieje, ze ekipa sie nie wykruszy.... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
U mnie w porządku^ Ćwiczeń nie opuściłam, 5 posiłków raczej zdrowych, w miarę regularnie. Zobaczymy jak dzisiaj. Powoli głodnieję więc trzeba by iść owsiankę zrobić. A jeśli chodzi o efekty to nogi już mam dobre ;> Ręce prawie idealne i brzuch się znacznie poprawił. Może uda się go wyrzeźbić na całkowicie płaski do sierpnia? oby, oby oby ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
zdjecia ? prosze bardzo
![]() http://dupwdrzewo.republika.pl/brzuch.jpg taaaki brzuch, ladny, kobiecy, plaski! ![]() http://img.thesun.co.uk/multimedia/a...ch_231386a.jpg no co sliczny.. ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- aha, i po ostatniej masakrze wracam dzis do was i do watku 100 dni bez slodyczy. wracam tez do swojego osobistego watku ![]() zaczynam od oczyszczenia organizmu, 2-3 dni max wody, otreby, jablka, owoce, soki warzywne... jedzenie lekkie zobaczymy ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xavFb4WH7o0 Bardziej niż cokolwiek innego - przygotowywanie się jest sekretem do sukcesu. h. ford Geniusz to wynik 1 procenta natchnienia i 99 procent wypocenia. t. edison Twój los zależy od Twoich nawyków. b. tracy just do it ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
ja się melduje dzis pełna zapału było śniadanie i drugie śniadanie :P
złapałąm motywacje i mam nadzieje że te oststnie 3 - 4 kg do zrzucenia okażą sie rzeczywistością ![]()
![]() |
#117 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny już od kilku dni podglądam ten wątek i w końcu postanowiłam się przyłączyć
![]() We czwartek zmobilizowałam się i poszłam biegać o 7 rano (sama sie sobie dziwie ![]() Dziś chciałam iść na rower ale niestety deszcz pada i nie zanosi sie zeby przestał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
a ja tak sobie myślę czy by w deszczu nie pobiegać, podobno dobrze się biega
![]()
![]() |
#120 |
Nindżopesz
|
Martoosia - witam
![]() U mnie też nieźle, w udach ciągle tendencja spadkowa - o jakieś milimetry ale zawsze ![]() ![]() Widzę, że brzuch mi się pogarsza, trudno to opisać ale jakoś inaczej "się układa" ![]() ![]() ![]() Grr, kolejny dzień bez ćwiczeń, masaży... Pewnie wieczorem będziemy siedzieć z TŻtem przed tv i kupi jakieś chipsy. Szału można dostać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.